I feel like a monster

Och där brast det peppade partyhumöret. Det går så fruktansvärt fort. Jag förstår inte vad det är med mig, det är så nära till tårarna hela tiden. Allting brast nyss och jag fick direkt dåliga tankar om mig själv. Som vanligt då. Att jag inte är värd alla människor jag har runt mig. Alla människor som verkligen bryr sig om mig. Varför tänker jag ens så? Jag är världens lyckligaste som har världens finaste pojkvän, vänner & familj. Jag kände nyss att 'aldrig i livet att jag festar ikväll'. Men mamma satt nyss och pratade med mig, berättade att som en ballong fylld med vatten som rasar i golvet, så fort ändrades mitt humör. Hon fick igång mig igen & nu ska jag skölja ansiktet med kallt vatten så att jag åtminstone inte ser lika förstörd ut som jag känner mig. Jag behövde nog få ut tårarna, det var bara lite fel tillfälle för dom att komma. Hon förklarade än en gång att "du förstår inte hur mycket mindre du orkar än alla dina vänner" och jag tror hela tiden att det är precis vad jag gör, jag tror att jag tål att dricka lika mycket alkohol som alla andra, jag tror att jag orkar hålla igång utan att sova som alla andra, jag tror att jag orkar hitta på allting som alla andra vill göra. Men tillslut brister det. Nu ska jag sätta på en partylåt & komma igång. Jag har längtat till denhär helgen och jag ska inte förstöra för mig själv. Så är det bara.


Jag älskar dig mest i hela världen ♥


Let's go

På med en ny klänning från stockholm, fixa till sminket & sedan hälla i sig första drinken. Blir förfest i en lokal där jag, Sandra, Linnea & maaassa dans-brudar ska shaka ass. Kul att dansa bredvid dom som går dans då? Nja! Senare drar jag ifrån dom småttingarna och följer med Elin & company ut på station där det verkar som att MYCKET folk kommer att vistas. Ses där då ;-) Tagga ännu mer till imorgon, halloween-maskerad-fest, livet leker!


Vilken kändis såg jag i Stockholm då?

Denhär lillen. Jätteliten & jättegullig :-)
Ja okej, kändis & kändis.. Han visas iallafall på tv varje fredag & sveriges folk (små-flickor) röstar på honom.

This is gonna be a long day

Jag säger bara: Oj, vilken dag. Det tog aldrig slut, vi hade nog en otursdag idag. Började med att vi vaknade av väckaren och vid det laget hade Mia redan farit till sin skola så vi visste att vi helt själva skulle ta oss runt på söder och sedan i stan. Och det är inte så lätt när man inte har tänkt på vart man har gått, utan bara följt efter Mia. Men vi fixade det, vi tog oss (med världens tyngsta väskor) till t-banan. Väl på den så hade det hänt något på t-centralen så alla var tvungna att hoppa av vid slussen. Värt. Redan då var vi en timma efter i "tidsplaneringen". Där hoppade alla på en buss så vi var säkert 100 st i en buss. Näe okej, kanske inte så många.. HUR trångt som helst iallafall. Vi hoppade av på t-centralen eftersom vi skulle låsa in våra väskor där i några timmar. Då hittade vi skåpen men vi hade för stora väskor så vi fick bära (!!!!!!!!!!!!!) ner våra väskor för en lång trappa för att hitta större skåp. Då vi äntligen hittade ett ledigt skåp kom vi på att vi skulle växla hundringen till guld-tior. Men då stod det på "växel-maskinen" att man bara fick växla 20 & 50-lappar. Life sucks. Då var det Emelie's tur att springa runt till kiosker för att växla pengarna eftersom det var alla lösa pengar vi hade. En kvart senare kom hon tillbaka med tior & femmor så vi tillslut kunde lämna våra väskor där för att springa lite på stan. Det gjorde vi, tredje dagen i rad & två klänningar rikare båda två. Var lite problem med kontokortet också så jag kunde inte köpa en tröja som jag hittade till Dennis (jag visste att jag hade pengar på kortet men det gick ändå inte?). Jag sket i tröjan för jag var redan så arg över allt annat och nu när jag har kommit hem till Skellefteå så har jag & mamma rett ut vad felet var, så det är lugnt.

Blev inte ledsen av att komma hem till två nya koftor & två fönsterlampor som mami hade köpt + att skolkatalogen hade kommit. Nu längtar jag bara till en sak. Det är att älskling ska komma hit efter sin träning. Wiowiowio, vad jag har längtat!

Update number two @ stockholm

Andra dagen på stan är avklarad. Lika många påsar hem idag (om inte fler?). Jag har iallafall hittat en stickad väst, en stor myströja, en svea-mössa (JA, jag ser fortfarande ut som ett ollon men jag kommer ju frysa ihjäl utan mössa..) och till älskling idag blev det en jättesnygg skjorta & en t-shirt. Det låter som att knappt några pengar har spenderats men lyssna här då, EN HALV LITER COCA-COLA för 28 spänn när vi skulle äta den "exklusiva räk-salladen"? Tror ni jag visste vad den kostade innan jag läste på kvittot? Svar nej! Jag har varit ledsen över den colan hela dagen nu, har till och med sagt "Jag ska inte shoppa nånting imorgon, blev fan fattig på en COLA!". Haha *crying a river* :-(

Nu när vi hoppade av t-banan har vi varit & köpt ingredienser & sånt som behövs till tacos. Så vi ska bara mysa här i lägenheten med tacos och massa desperate housewives avsnitt. Och ett erkännande kommer här: Chips & dipp står också på soffbordet. Jag kommer att ha gått upp den här resan. För innan vi hoppade på t-banan så fikade vi... Äsch, vi lever bara en gång! Nu ska jag hjälpa Mia som tappert står i köket och lagar mat. Emelie (som inte kan laga mat) kommer aldrig att gå dit för att hjälpa till. Det hör inte till hennes image helt enkelt. SEE YOU, puss!


PS
(Man kan inte lägga in bilder så roligare inlägg kommer när jag har kommit hem till min kära plåtburk!)

Update @ stockholm

Orkar inte skriva massor nu. Här kommer bara ett levnadstecken :-) Jag kan säga att jag & Emelie verkligen trivdes idag på stan. Första shoppingdagen avklarad och jag kom hem till lägenheten med 2 par jeans, ett linne, en t-shirt, ett par skor och ett par örhängen. + en t-shirt & en tröja till Dennis. Jag längtar redan till imorgon! Vi hann inte på alla affärer eftersom dom stängde 18.00 (pinsamt nog hade vi varit på stan sen 12.00 och bara haft en liten lunchpaus på Taco bar). Hur som helst så träffade vi Mia som hade haft skola och sedan gick vi på en mysig restaurang med henne och åt middag. Smaskens! Nu sitter vi här och har precis sett 2 desperate housewives-avsnitt. Det blir bara mer och mer spännande? Ja äschie, nu ska jag lägga ifrån mig denhär elektriska prylen och vara social. Puss!

@ Stockholm

Haha vi överlevde flygningen! Med tanke på all turbulens när vi flög till Gran Canaria så var det här ingenting. Men lite rädda var vi nog när vi skulle landa. Sen tog vi oss till Centrala Stockholm. Där tog vi en taxi och berättade till vilken gata vi skulle till men hans GPS funkade inte som den skulle så vi letade lägenheten i säkert en halvtimma, haha. Tillslut kom vi fram till våran destination: Mia's lägenhet. Fyra våningar upp så det var bara att börja bära väskorna (vi hade störst väskor av alla, men VADÅ, vi ska ju rymma mucho på hemvägen?) och när vi hade lyckats konka upp våra väskor upp för alla våningar och klagade över hur tungt det var så pekade Mia på hiss-dörren. EN HISSJÄVEL fanns! Nog för att båda vi har en fobi för att åka i små & trånga hissar så hade hissen faktiskt varit min bästa vän just när vi skulle ta oss upp. Jaja, nu vet vi iallafall att det finns en. Right now är det dags att bädda upp bäddsoffan där jag & Emelie ska sova. Kommer kännas konstigt att inte ha Dennis arm runt mig när jag ska somna men jag får väll tvinga Emelie att ha sin arm runt mig efter att hon har somnat, då är det bara för henne att gilla läget. Hon får offra sig för laget helt enkelt ;-)

^hon trivs ju med armen runt mig!


I'm so excited

Sista inlägget nu innan jag ska gå över till grannhuset för att sedan bli skjutsad till flygplatsen. Och jag måste erkänna att jag är grymt nervös inför flygningen. Jag har försökt att inte tänka på det så mycket men nu när det närmar sig med stormsteg så blir det bara fler & fler fjärilar i min mage. Eller fjärilar, jag kanske ska kalla det enhörningar som parar sig och bara blir oändligt många..... Till hjälp har jag köpt en Solo-tidning som jag ska försöka koncentrera mig på & sen tuggummi för att förhindra lock för öronen. Brukar alltid få SPRÄNGANDE huvudvärk när jag får lock för öronen så jag hoppas verkligen att jag slipper.
Näe, nu måste jag sluta negga. Jag har längtat massor och nu är det äntligen måndag! Vi åker med planet som går om någon timma (papi jobbar ikväll, så jag behöver inte vara orolig att göra fel på flygplatsen iallafall!), landar på Arlanda, tar flygbussen till T-Centralen & sen taxi hem till Emelie's storasyster Mia. Vi får se om vi orkar göra något ikväll eller om vi bara ska sova direkt för att tagga inför shoppingen imorgon ;-)
He-he-hej här kommer segertåget..planet!


& jag kommer sakna mitt hjärta löjligt mycket fastän det bara handlar om 4 dagar. Puss!



Min första ben & jerry's



Jomen nog är det här vad jag sitter och trycker i mig nu nog! Dennis förstod inte hur en liten "glass-burk" kunde kosta 50 kronor men jag övertalade honom eftersom alla säger att dom är så goda. Han var tveksam på "Strawberry/Cheescake"- smaken och ville ha "Vanilla" istället men det ville verkligen inte jag. Så jag fick välja och han tyckte inte alls om den. Haha ojdå, då fick jag visst en ben & jerry's för mig själv! Inget mig emot ;-)

Hold your head up high!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4 stycken
Vilken svordom använder du mest?
Haha.. Dom flesta
Äger du en iPod?
Nej, musik på mobilen duger
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Lov = Ingen väckarklocka
Hur många resväskor äger du?
Ingen egen
Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica maxi
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Både och!
Vilken var den senaste filmen du såg?
Dejavu
Har någon av dina vänner barn?
Ja=)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En utlandsresa
Har någon någonsin kallat dig lat?
Vem har inte?
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Oboy!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja
Använder du huvtröjor?
Här hemma brukar jag det
Kan du vissla?
Jupp
Vem var den senaste som ringde dig?
Pappsen
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Det vet jag att folk gör, haha
Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, hela tiden
Hur många syskon har du?
2 + 2
Vilken film kan du alla replikerna till?
Hitta Nemo
Äger du några band-t-shirts?
Nix
När flög du senast?
I april. Flyger dock ikväll igen ;-)
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
6
Läser du för skojs skull?
Bloggar ja
Pratar du några andra språk?
Engelska & lite franska
Diskar du din egen disk?
Diskmaskin
Har du gråtit offentligt?
För många gånger
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär i mitt rum
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja...... Lyckas jag? Pass
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Näe alltså jag vet inte
Har du några tatueringar eller piercingar?
Har haft i läppen men nu har jag bara i öronen
Kan du kasta macka?
Haha nae
Har du en blogg?
Va? Blogg? Vad är det?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partners?
Omtänksam, rolig, social, charmig
Gillar du din boendesituation?
Det funkar väll
Vilken är din favoritfrukt?
Kiwi
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nae
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
19
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Min kära pojkvän
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Bra fråga
Gillar du senap?
JA, men bara på julskinka
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Tror jag inte
Sover du på sida, mage eller rygg?
Sida
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej
Tycker du om att krama folk?
Jag älskar att krama folk!
Skulle du säga att du är trendig?
Nej
Har du en digitalkamera?
Jag har tre stycken. Två är dock trasiga
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Vet inte, try me?
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Bakom stängda dörrar
Vad är du allergisk mot?
Katter, nötter, mjölk, mörker, fötter, idioter (listan kan bli lång..)
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Det händer faktiskt
Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
Håller jag för mig själv ;-)
Vad var den senaste musik du lyssnade på?
Lady GaGa - Pokerface



The first time I saw your face

Som jag skrev i förra inlägget så var gårdagen inte allt för bra. Men idag har jag mått mycket bättre med min Dennis vid min sida. Vi har bara myst & nu ikväll har vi sett Dejavu som har gått på tv. Så jäkla bra film alltså :-) Ska krypa ner bredvid honom i sängen eftersom han ska upp early in the morning & jag får sova hur länge jag vill. Just precis, det får man göra när man har lov! Hinner blogga imorgon innan jag åker till huvudstaden också. Godnattpuss!



Förresten...

... så blev det dom svarta!




T.I ft. Justin Timberlake - Dead and gone

Min dag igår var sämst. Jag var på riktigt dåligt humör och dryg mot allt och alla. Mest mot min underbara älskling. Förlåt. Jobbade stängning, tog bussen hem. Såg SATC-filmen med Emelie & hennes mamma eftersom vi inte orkade se den i fredags. Efter filmen tittade vi på hemsidor & affärer som är ett måste att besöka i Stockholm. Och imorgon åker vi. Så jävla skönt att slippa den här staden ett tag. Är det ens en stad? Tveksamt. Shoppa, vara med sin bästa vän och inte ha några måsten alls i fyra dagar. Åh, vad det behövs! :-)



That's what made me smile today


Friday evening.

Förresten så såg jag & Dennis en av världens bästa filmer igår. Armageddon. Har sett den ungefär lika många gånger som Titanic och Pearl harbor. Dvs att jag inte ens kan visa hur många gånger det är med hjälp av alla mina fingrar och tår. Om ni inte har sett någon av dom så har ni verkligen gått miste om något! Alla tre är så underbara, på sina speciella sätt. Men ja, ikväll ska jag för första gången se SATC-filmen. Har fortfarande (!!!!!!!!!) inte sett den och nu har vi tydligen fått hem den. Så fort vi har sett klart IDOL (som vi slog igång nyligen eftersom mamma just har kommit hem från huvudstaden).

NU KOM VÄRLDENS BÄSTA EMELIE HIT, så jag ska gå från datorn. PUSS!





You're the closest to heaven that i'll ever be


Energi skapar välfärd (wtf?)

Sitter här på skolan med min trogna vän Sandra, vi har precis varit på stan eftersom alla estetare (bild, dans, musik, teater) hade någon.. jättekonstig uppvisning. Emelie stod typ och låtsades putsa fönster, sen visste jag inte att dom inte fick prata så jag gick fram till henne & frågade när hon slutade men fick fan inget svar, haha!

Snart har vi sista lektionen innan vi får novemberlooooooooov :-) Då har vi fritidskunskap med Eva men vi har sagt att vi vill ha "halloween-mys" istället, så vi ska fika och berätta skräckhistorier. Efter skolan ska jag hem till pappa ett tag sen ska jag, han och Alex äta middag på O'learys, myyyms.

Nu är det ju såhär att jag & Emelie åker till Stockholm på måndag (det kan ni knappast ha missat nu). Sen kommer vi hem på torsdag och då kommer jag förmodligen vara rätt trött men fredag är det partymode on. Då blir det station på kvällen med Eliiiiiiiiiin och sen på lördag blir det halloweenfest någonstans i boschen(?). Vad ska ni göra på halloween folks? Tell me now, iallafall ni som jag VET läser min blogg ;-).




Can't get enough

Jag blir snart tokig. Sitter och klickar runt på monkigirl.se, topshop.se, cheapmonday.se med mera (listan är lång) och blir bara mer och mer sugen på att shoppa. Dagarna som är kvar innan vi åker är inte många så det kommer nog gå någorlunda fort! Känner mig verkligen som ett litet barn som ska fylla år eller vänta på julafton, det kan aldrig bli för mycket.

Här är kanske en tusendel av alla kläder jag är sugen på
:






(HAHA världens finaste sockar!)

Äsch, jag tänkte lägga in massa bilder men jag orkar inte lägga in fler. Hittade även en kofta på acne.se som var jättefin men den var inte lika fin när jag såg priset. 3500 kr?!?!? Det är ju inte tänkt att jag ska bli bankrutt av ett plagg och sedan inte ha råd att köpa allt det andra jag vill ha. Nej för tusan, här ska det handlas massvis med kläder. Har nästan tänkt att jag ska kunna byta ut min nuvarande garderob mot bara nya kläder. Observera att jag skrev nästan..

Min älskling är finast i världen :)


Varning, vidrig dricka!

Idag är en bra dag! Jag har fått lönebesked & att ha några tusen till när jag ska till Stockholm gör mig inte ledsen direkt. Jag är så shoppingsugen nu eftersom jag har "sparat" mig till vi åker. Idag på religionkunskapen så skulle våran lärare säga ett påstående och vi skulle gå till högra delen av klassrummet om vi tyckte det var rätt och vänstra om vi tyckte att det var fel. Då sa hon "Om du hittar en 1000-lapp på marken, skulle du plocka upp den då?" och mitt svar blev "Det är ju ett par jeans vafan!". Men samtidigt, skulle man ta upp den & fråga människor i närheten "Är det din?" så skulle nog ingen svara "Näe, det är det inte".

Köpte förövrigt en jätteäcklig dricka på skolan idag, jag drack en klunk och sen gav jag bort den till Elina (som förövrigt inte har alla hästar i stallet, hahahaha). Det var en av domhära nya "Fanta b'good" smakade som en blandning mellan Loka och Multivitaminjuice. Jätteäckligt. Ska kolla om jag hittar en bild så ni vet vad ni ska undvika!

^DEN ÄR DET! Usch.

Jag behöver eran hjälp!

Eftersom beställningen av mina första uggs aldrig kom och dom VÄGRAR SVARA så har jag nu bestämt mig för att beställa ett par andra. Jag behöver bara hjälp, vilken färg tycker ni att jag ska välja?



Jag är mer fast vid dom bruna eftersom "alla andra" har svarta. Men samtidigt passar svart till mer? Hjälp miggggggg, snåla inte med att säga vad du tycker är du gullig!

And baby, i'll be somewhere else

Ja, true story. Biljetterna till stockholm är fixade och förhoppningsvis får vi plats på planet! Det blir fyra dagar som kommer att innehålla en hel del shopping, god mat, sällskap av hennes syster och bara virra runt där vi inte hör hemma. Vi åker iallafall måndagen (nu på lovet som kommer) och kommer hem på torsdag. Det blir en lagom lång vistelse tror jag minsann! För längre vill jag inte vara ifrån Dennis, haha :$

Idag hade vi ju idrott på Edda. Dom har precis byggt om och det var verkligen jättefräscht! Idrott på badhuset, det betyder livräddning. Man skulle simma från den grunda botten till den djupa där det låg en docka på 75 kg, man skulle dyka ner till botten och få med sig dockan upp över ytan. Sen skulle man släppa dockan och ta i en riktig människa för att simma med denne "medvetslösa" och få upp personen över kanten utan att den drunknar. Jag fixade det faktiskt för så vitt jag vet så lever Sandra fortfarande! Men med min envishet så klarar jag det mesta. Bara jag vill - som jag sagt förut. När dom flesta hade testat på livräddningen blev vi som små barn och gick till "barn-paradiset" för att åka rutschkana, krypa in i grottan och kasta ringar. Men vadå, det finns typ inget roligare? ;-) Sen blev det långa & sköna minuter i bubbelpoolen innan vi klev upp för att fika kladdkaka, morotskaka osv!



Nu ska jag dränka mig själv i naturkunskapsboken & engelskahäften, oj så kul.

Here we go!

När man har lite att göra är det TYP ball att göra "listor" och sånt. Här kommer en.. vad ska vi kalla den? En bild-lista? Ja.

1. Du för omkring ett år sen


(Knallast är ballast, eller?)


2. Du och en bästa vän



3. Du som busig



4. Du som fotograf



5. En bild som du aldrig har visat



6. En dag som du minns



7. En konstig bild

(Jag dansar med en hund som jag var livrädd för)


8. En bild som väcker känslor



9. En plats du saknar



10. Någon du litar på



11. Någon du saknar



12. Någon du älskar



13. Någon som betyder mycket



14. Någon du tycker är snäll



15. Något du vill ha

(Mormor tillbaka i livet)


16. Något som får dig att le



17. Något som är viktigt för dig

och



18. Dig själv nyligen



19. Dig själv för längesen



20. En bild då du skrattar


When to hold on

Söndag, sunday, dimanche, domingo, sonntag. Se så många språk jag kunde! Det är hur som helst veckans sista dag idag. Vilket betyder att det är skola imorgon, med bad på Eddahallen första timmen. Kan bli intressant, jag är ju inte den som helst av allt visar min kropp för andra (ätstörningen gnäller i huvudet på mig att kroppen är ful) men vi får se hur det går. Vi ska livrädda en docka från botten och jag är rädd att jag kommer få panik eftersom dom där dockorna trots allt är ganska tunga. Men jag fixar det, bara jag vill!

Igår var vi på Waynes eftersom dom hade personalfest och jag kom dit lite efter alla andra eftersom jag jobbade. Men jag var taggad & sminkade mig på 5 minuter (var kanske inte världens fräschaste igår med andra ord) så allting gick som smort. Tjuvtog lite gott is-te från waynes och blandade ihop några riktigt goda drinkar! Spelade/lekte "jag har aldrig.." och "sanning eller konsekvens", vilket ofta brukar spåra. Efter ett tag delade vi upp oss i två lag och hade några tävlingar, bland annat charader (stavning på det?). Kan säga att jag aldrig har varit mer tävlingsinriktad än vad jag var igår, haha! Nämen kvällen slutade med att alla som var 20+ skulle ut så jag gick till MAX för att äta med Emelie, mat är kanske aldrig godare än när man har fått i sig lite alkohol? Just nu väntar jag på att den tösen ska sluta jobba så jag har någonting att göra idaaaaaag eftersom min kära pojkvän åker till umeå för att spela match. Balllll.



Saturday night fever

Härligt nog blir det fest ikväll! Nu håller jag på att göra mig i ordning för jobbet. Jobbar ju som sagt mellan 16.00-21.00 men det spelar inte så stor roll för jag ska spela partymusik där! Efter jobbet blir det till att shaka ass all night long!!!!!!!!!! Jag är taggad som fååå ;-) Kör så det ryker!


Wind of change

Oj. Det blev många funderingar om förra inlägget eftersom folk började höra av sig och världens finaste Dennis kom hit för att se vad som stod på. Sen åkte han dock till någon fest här i närheten efter några timmars gosande med mig så då bad jag min bästa vän komma hit eftersom jag inte så gärna ville vara själv med tanke på vilket tillstånd jag har varit i idag. Blir ofta så att jag lyssnar på "Marcus-låtar" när jag sitter ensam i mitt rum, vid datorn. Men ja, jag ska surra om något roligare: det blir efter alla om och men mest troligt waynes imorgon! Och jag är väll taggad, åtminstone litegrann.. Sen har jag & Emelie även bokade biljetter till Stockholm. Vi åker dit över lovet och det ska bli skönt att åka härifrån ett tag. Kan ju inte säga att jag är osugen på att shoppa heller. Näe jag är faktiskt jättesugen. Megasugen. Mest sugen i världen kanske? TÄNK ER TJEJER: monki, zara, top shop osvosvosv....... Åheeeeejbara vad pengarna ska gå åt ;-) Nu ska jag krypa ner under täcket, mina ögon är typ uppsvullna efter mitt mående idag, så jag kommer somna på nolltid. Hoppas ni andra har haft en gladare fredagafton/kväll än vad jag har haft.






Varför i alla tyskarnas lingonbuskar har jag inte fått mina uggs än förresten? Jag vet TVÅ stycken som beställde dom efter mig och dom har fått hem dom.. Haha vatusan, skön stil?

I don't know who you think i am

Jag pallar inte. Ingenting ska gå som jag vill längre och jag skriver inte nu för att blama någon utan bara för att få det ur mig. Men för det första fick jag mitt första IG på ett prov den här veckan (känner mig totalt värdelös bara av ett litet IG). Sen är det 18 på balzac ikväll så jag hade tänkt gå ut MEN fick höra att det var världens tråkigaste ställe, sen blev jag bjuden på waynes personalfest imorgon så jag tänkte att jag far dit istället för balzac ikväll. Då får jag höra idag att Julia (som skulle ha med sig mig som vän) är sjuk så det blir ingenting på waynes och nu orkar jag inte tagga inför balzac ikväll heller. Dessutom jobbar jag stängning imorgon så jag skulle ändå ha varit tvungen att stress-stänga som förra gången inte ledde till något bra resultat alls. Jag går som runt i min egna lilla bubbla nu också och därför har jag inte skrivit någonting här. Det är nog egentligen ganska bra för annars skulle ni ha dragit ögonen genom flera totalt ointressanta blogginlägg. Iofs är det här minst lika ointressant men jag måste få ur mig det på något sätt. Jag är så jävla känslig nu och har varit hela veckan. Vet inte vad det är, kan inte ens skylla på pms. Förresten, hur gör man om man vill vara på flera ställen samtidigt och ha råd med allt möjligt? Ge mig gärna förslag om ni har några. Sen skulle jag behöva bantningstips också för det börjar synas på min kropp att jag har blivit sockerberoende och äter mycket godis. Åh, jag får ångest.

Nu blir det här väldigt mycket "emo-varning" och jag kommer ångra att jag skrev det här inlägget senare, kanske. Jag vet inte. Jag vet ingenting nu.







Over and fucking over again.

I'd never said thank you for that, now i'll never have a chance



Nu tänker jag på dig oftare än någonsin. Så många frågor som aldrig får några svar.
Jag saknar att prata med dig, jag saknar att tjollra på med dig, jag saknar till & med att "webba" med dig. Jag saknar att höra ditt skratt, jag saknar att höra dina dåliga skämt. För några nätter sen drömde jag om dagistiden. Jag var som en "utomstående" människa som kunde se oss två leka och bygga en koja i lekrummet precis som vi alltid gjorde. Jag vaknade av att jag grät så jag knappt kunde andas för som den utomstående i drömmen så visste jag att du var försvunnen nu. Jag saknar dig Marcus. Obeskrivligt mycket.

Waynes

Haha jag har som inte motivationen till att skriva här. Fast jag vill skriva, men gör det ändå inte. Äsch, här kommer lite iallafall. Och jag ska försöka bättra mig så att ni oftare har något nytt inlägg att läsa. Har iallafall varit på waynes & fikat med min saknade sluuuu (a.k.a zäändie)! Jättemysigt. Kladdkaka, chokladboll, chai latte, is-te, lite skitsnack och sånt där, sånt som aldrig kan sitta fel. Sen kom även HannaF för att joina oss och det slutade med att även Robin kom och snackade med oss ett tag, trevligt trevligt. När waynes stängde vid 9 kom Dennis och hämtade mig så nu & han får inte veta allt skvaller jag har fått höra så nu sitter jag här med en tjurskallig pojkvän i sängen bakom mig. Hihihihi. Nämen vadå, tjejsnack är ju tjejsnack och då bryter man ju mot lagen om man berättar det för sin pojkvän, eller hur var det? Jag pussade på honom nyss och slickade honom i örat tills han flinade lite i smyg men sen blev han tjurig igen, precis som en 3åring, haha baby. Nu ska jag typ gå och lägga mig och sova, det vore gudomligt skönt. Speciellt efter att Ida redovisade om sömn idag och då kom jag på att jag sover på tok för lite.





Om jag passar i mössa? Absolut inte.

En trött Nathalie? Japp! Imorse på idrotten hade vi boxersize och det är kanske det jobbigaste man kan göra fysiskt. Stå och slå/sparka/knäa nonstop i en hel timma. Näe okej, men ungefär.. Och jag som är så pass otränad, ojoj. Var tänkt att jag & Sandra skulle på vattengympa ikväll också det blev inte. (Ärligt talat så orkar vi inte efter idrotten, hahahaha).

Har förövrigt gått på stan idag och hittat massa kläder jag vill ha. Men duktig som jag hade varit så hade jag lämnat bankkortet hemma (för jag visste att annars skulle pengar spenderas i mängder & här behöver det sparas till shoppingen i Stockholm). Tittade iallafall på mössor men konstaterade efter några försök att jag verkligen ser ut som ett ollon i mössa. Och det är inget skämt.

Bildbevis (bara för att det var så skabbigt)


Give me that dress


Wait a minute

Kvällen var minst lika härlig som jag hade anat att den skulle vara! Konstigt att man kan ha så roligt med sin släkt på en lördagkväll. Första helg-kvällen jag är hemma för att umgås med min familj på väldigt länge. Bäst av allt var när vi satt ute i våran inglasning med tända ljus överallt och doppade mango, ananas, papaya, banan, äpple och andra gosaker i smält, vit choklad. Godaste jag någonsin smakat, helt seriöst! Gah :-) Sen har vi tävlat allihopa i Singstar. Jag & Jullan gick till final där vi fick exakt lika mycket poäng - 9090, not bad ;-) Eftersom jag vaknade så tidigt imorse pga att jag var bakis så är mina ögon knappt upphållbara så sängen skulle sitta fint nu. Hade varit ännu bättre om jag hade haft min baby i den men han har match imorgon och kommer inte förrän efter den.




So serious

- Vilken färg var Napoleons vita häst?
- JAG VET, JAG VET! Den var svart!

Young folks

Haha, jag fick verkligen i mig lite för mycket av det goda igår.  Men trevligt - det hade jag! Började med att jag, Julia, Emelie & Fanny drack några glas vin hemma hos Julia innan vi åkte vidare till Marcus som han hette. Där försökte Sabir & Salah lära oss att dansa som bara dom kan, men vi misslyckades rätt stort. Efter ett tag blev jag hämtad av Magda & Britta, då åkte vi till Olles för att träffa mera folk. Där var jag över-generös och bjöd flera stycken på drinkar och grejer. Helvittes så ovärt, haha.. Hur som helst så fick jag höra av en 39-åring (?) att jag var det vackraste han skådat och sen stod han bara och stirrade på mig i flera minuter. Tillslut sa han "om man skulle dela dig i hälften skulle du ändå vara sumetrisk". Sumetrisk? Vad fan betyder det? Jag sa tack och gick tillbaka till där mina vänner satt. Skulle förresten upp och jobba imorse. Vaknade inte av väckaren som man i vanliga fall gör, utan jag vaknade av att det pumpade näsblod ur näsan. Jätteobehagligt. Aja, ni kunde inte bry er mindre om det! Nu har halva min släkt kommit hit iallafall (när jag bara stod nyduschad i handduk, haha). Morfar fyller 70 om några dagar så vi ska fira honom ikväll! Blir jättemysigt, tycker om min släkt :-)



G3, alltid redo för topmodel.


Confused busdriver

Jag trodde inte jag skulle ta mig hem med bussen idag. När busschauffören kör åt fel håll och börjar sjunga "jag trivs bäst i öppna landskap" falskt som tusan så blir man faktiskt lite orolig?

Fick mig iallafall hem efter ett tag eftersom han märkte att han körde fel (eller om någon sa det åt honom?) och ska nu ta en powernap på 30 minuter så jag orkar med kvällens bravader. Jag är taggad på lite för mycket av det goda för att sen gå ut & äga dansgolvet (vilket aldrig kommer att hända med mina danskunskaper, haha!) Äsch, just daaaaaaaance, gonna be okay ;-)






Party like a rockstarrrrrrr

Sitter här på sista lektionen, ska springa iväg och fixa det sista inför redovisningen som är till veckan. Om nå badhus och sådär, varför ska vi ens jobba om sånt? Förstår mig inte på Evis ibland, haha. Det blir fest ikväll iallafall hos någon som jobbar på Julias jobb, sen förmodligen utgång med den nyss fyllda 18-åringen Magda ;-) Blir nog king!





5 månader idag med världens finaste pojkvän också. Du är bäst hjärtat ♥


Fotografisk bild

Blev mest bara naturbilder idag men jag gillar dom :)



^ Observera det fallande lövet jag lyckades ta kort på!

Say it right

Jag har verkligen känt mig som en mamma/hemmafru idag. Plockat ur diskmaskinen, stoppat in allt smutsigt som stod på diskbänken, plockat undan allting som har legat utspritt här och var på golvet (inte bara i mitt rum utan hela övervåningen), dukat inför middagen, tagit hand om lillasyster och nyss väckte jag älskling för att skicka iväg honom till träning. Vad ska jag göra nudå? Jo, jag ska städa och leka mamma ännu mer. Jag menar, det är ju faktiskt mammor som brukar göra sånnahär saker. Kanske dags att bli mamma nudå? (Nej papi, it was only a joke, du behöver inte oroa dig). Back to 'work' nudå, jag måste skura golvet inne i mitt rum för jag känner att det är kladdigt efter den varma chokladen som jag lyckades spilla ut igår.

Sen så är jag fortfarande irriterad över retardet som redigerade bort texten på lappen jag håller i på skolfotot. Jag såg att estet-3orna hade en lapp men där hade dom minsann inte redigerat något alls. Intressant detdär, jag kanske ska skriva en insändare i Norran? Nej, blir inge av. Ska iallafall stå "Musen<3" på lappen. Då menar jag inte mitt underliv när jag skriver så, utan lill-killen som ligger ovanpå oss kallar vi för allas våran Musen!


My secret lover

Gavin DeGraw


Black and gold

5 blogginlägg igår och inget idag. Eller okejdå, ett. Det här. Man har sina bra & sina mindre bra dagar när man är sugen på att skriva av sig åsådär. Jag har precis gjort det jag är mest rädd för, att dra ner persiennerna för fönsterna i mitt rum. Eftersom det har varit en fönstertittare vid just mitt fönster i huset så är jag livrädd att någon ska stå där ute i mörkret och titta rakt in i mina ögon. Nu ska jag & älskipälski se Prison break s04e06, sådeså =) Näe det skulle vi tydligen inte alls, vi skulle tydligen torka. Jag spillde nämligen ut Dennis kopp med varm choklad över hela mitt tangentbord. Great success!


My warm, wonderful jacka that håller me warm on dessa colda höstdays.


Where'd you go? I miss you so.

The thoughts of you always helps me to not feel alone.

Jag saknar dig, alla saknar dig Marcus.
En vacker dag ses vi i paradiset, det är jag säker på!



Matematikkkk

Idag på våran (30 minuters "långa") lunchrast sprang jag & Sandra till Bokia för att köpa nya block. Det blev ett "7-ämnes" så att man kan hålla reda på vart man har vilket ämne. Och istället för att bara ha ett grått tråkigt så har jag varit barnslig, lånat lillasysters "målar-mallar" och kladdat lite på blocket.


Ja alltså en annan sak.. jag har matteprov imorgon. Hoppas att det kommer gå som jag vill för jag har faktiskt suttit och nött konjugatregler, kvadreringsregler, andragradsekvationer, faktoruppdelning, olikheter och multiplikationsregler så nu känns det som att det (äntligen) sitter. Det ville ni inte veta men jag känner mig duktig som har pluggat istället för att göra annat onödigt.

Det är tisdag och klockan har just passerat 21.00 så ni vet mycket väl vad som gäller. Just precis, Desperate Housewives it is och det har jag förtjänat att se nu! Puss.


Det här med buss-"polare"

Jag brukar inte vara noga om vem jag sätter mig bredvid i bussen, man ska trots allt bara sitta där för att ta sig dit man vill.  Men påväg hem i bussen idag fanns det en ledig plats i bussen och inte fan var jag sugen på att stå så jag satte mig där, bredvid en gubbe i 60-årsåldern. När jag precis har satt mig ser jag att det är en alkis eftersom han stinker värre än ett sunkigt utedass och har systemet-kassar mellan sina fötter på golvet. Han börjar (SÅKLART!!!) prata med mig fastän jag har hörlurarna till  i öronen så jag tar ut dom för att inte vara allt för otrevlig. Jag får höra det mesta om hans liv - att han skulle skruva in en ny glödlampa i taklampan och föll och voltade över en fåtölj, JAHA och jag kunde bry mig mindre? Nej. När han klev av blev jag överlycklig för jag mådde jätteilla över hur han luktade. Ja, jag mådde illa pårikt. Kändes som att jag skulle spy där jag satt. När jag kom hem var jag tvungen att spruta parfym över hela mig för det kändes som att jag luktade precis som han gjorde eftersom han "stötte" sin armbåge mot min varje gång han sa något som han själv tyckte var lustigt. Näe fytusan, kan dom inte förstå att man INTE är sugen på att prata, speciellt inte om man är så nonchalant att bara säga "jaha" helt obrytt efter varje sak han berättar? Tyvärr är jag för feg för att bara gå därifrån för att byta plats i bussen för jag får för mig att 'sånna' kan bli arga då. Vet dom ens om att duschar och tandborstar finns?

There you go!

Nu när man sitter vid dator mycket av tiden på lektionerna för att få allting till ett skolarbete så blir det mycket lyssnande av låtar på youtube. Har hittat en hel del goingar som jag garanterat ska tanka hem när jag sitter vid min dator hemma :-) Kan tipsa om dom senare om ni är intresserade, you tell me. Men det är ju alltid kul med nya favoriter. Sandra har haft frågestund på sin blogg, jag är fan också sugen på att ha det, bara för att ni ska kommenteraaaaa! Ni är så jäkla snåla när det gäller kommentarer ;-)

Äsch, här får ni bilder istället från några fotografisk bild-lektioner, jag har ändå ingenting intressant att skriva.






Tune of the day (week, month, year?)



I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late

(Too late, too late, too little too late)

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful

Let me introduce Elina Bergmark

Sandra säger:
- Har du lyssnat på barbados någon gång?
Elina svarar:
- ÅÅÅÅÅÅH, ARVINGARNA ÄR JÄTTEBRA!!!!!!!!

Senare går vi till biblioteket där det är fullsatt vid alla datorer och Elina säger till:
- "Alltså ursäkta, vi har bokat datorerna"
Killen (som råkar vara utlänsk) kollar tillbaka på henne och förstår ingenting så hon tar ton på engelska istället.
- "Eh... I must... sit here"
Han ställer sig upp och Elina tror att han har gått därifrån så hon börjar säga "ÅH, det är jättevarmt på stolen nu och det luktar fan...." sen vänder hon sig om och hon inser att han fortfarande står bakom henne med en ledsen blick. Så han kunde svenska trots allt? Vem vet. Mysteriet blir kanske aldrig löst.



Just another sunday

Jag kommer från: Skellefteå
Jag heter: Nathalie Eriksson
När fyller du år: 22 april
Tycker du om någon just nu: Jaaaaaa!
Om sex månader: Är jag lycklig
Jag samlar på: Pussar från Dennis :-)
Gröna eller röda äppeln: Kiwi helst
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Behöver inte ens ringa, har mamma i huset
Gillar du golf: Haha nej, sist fick jag höra "alltså Nathalie, det är golf, inte balett"
Vilken tid gick du upp idag: typ 10.30
Har du sovit i din egna säng inatt: Jarå
Har du strumpor på dig nu: Neeeeepp
Hur svarar du i telefon: Jag är dryg och säger bara "hallå"
Var vill du bo när du blir stor: Inte i Skellefteå iallafall
Är det okej att gråta: Klart det är
När grät du senast: Igår
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommar
Laddar du ner musik och film från Internet: Hm, sånt ska man väll inte erkänna? ;-)
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Reeeeesa, shoooooppa osv!
Bär du glasögon eller linser: Solglasögon är det närmsta jag kommer
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nejdå
När går du upp ur sängen typ en helgmorgon: Typ 11, halv 12
Har du piercing: Bara öronen
Vill du gifta dig: Vi får se :-)
Vill du ha barn: JAAAAAAA och när jag har gått ut skolan ska jag ha
Solar du ofta: När det är sol kanske
Är du bra på att laga mat: HAHHA nej...
Gillar du att dansa: "Dansar aldrig nykter" hähä.
Hur vig är du: Inte så väldans
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!
Vilken är din favoritglass: Twisterrrrrr
Tror du på ett liv efter döden: Jag tror inte man försvinner föralltid iallafall
Tycker du om sushi: Har aldrig smakat faktiskt
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller chips & dipp
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nae, bara bedövningsspruta-skräck
Är du morgon eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, utan tvekan
Vilken ögonfärg har du: Blåååååå
Vilka hår färger har du haft: Blond (när jag var liten), brunett & rödhårig
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, flera gånger
Biter du på naglarna: Gjorde förut
Är du beroende av något: Jag är beroende av Dennis
Senaste låt du hörde: James Morrison - The letter
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA!
Vem kramade du senast: Älskling
Saknar du någon nu: Ja..
Isåfall vem: Marcus. Oändligt mycket.
Hur många lampor har du i ditt rum: 5 stycken
Vem ringde dig senast: Hömm.. Linnea tror jag.
Vad är du allergisk mot: Nötter, katter, mögel
Var du glad igår: Halva dagen, haha
Vad är din favoritfärg: Rosa och svart
Sminkar du dig: Ja det gör jag
Hur ser ditt rum ut: Det är fint när det är städat. Det är det dock inte right now
Känner du dig värdelös: Det händer
Känner du någon som har tagit självmord: Nej
Har du somnat i skolan någon gång: Ja, senast i.. torsdags

(Ja, Sarah, jag snodde den från dig:$)

Let me entertain you


That's it

I don't know who you think I am
But I really don't give a damn



Well, i know that it's a wonderful world

Jag är på lysande humör idag och det känns fan bra. Ikväll har jag lovat att vara barnvakt åt lillasyster så då blir det maaaaassa godis, chips och feta saker hos mig ikväll med brudarna! När lillan har somnat tar vi nog fram ost och vin också. Singstar slås säkert igång senare, jag vill höra G3 sjunga dileva igen! HAhahaha. Oj jag nös nyss. Man får ju tydligen en femtedels orgasm varje gång man nyser så det var skönt, hoho. Det fanns planer om att vi skulle åka till Boda borg idag men det har vi nog inte tid med. Iallafall inte jag, måste plugga litegrann eftersom jag inte kommer hinna det imorgon (jobbar hela dagen). Och snart ska jag gå med Linnéa till MAXI för göra oss fattiga på godsaker till ikväll.

HAHA justja! Imorse när jag vaknade hittade jag lillan helnöjd bredvid en lampa där hon hade satt fast alla sina "petshop-djur" eftersom dom har magneter under tassarna.


Stepbrothers

Det var längesen vi allihopa skrattade så mycket åt en film! Rekomenderas starkt om ni vill glädjas åt något, hahaha. Gick inte en minut utan att man åtminstone drog på mungiporna.






TAGGA TILL NYÅRS FÖRFAN!!!!!!!!!!!
Okejdå, det är ett tag kvar men ändååååååååå:D:D:D:D:D

Just daaaaance

FREDAG! Hur skönt är det inte när den veckodagen kommer? Enda dagen man känner att skolan funkar för man vet att så fort den är slut så får man heeeeeeelg. Underbart. Efter skolan blev det en 'snabbis' på stan och jag kom hem med en grå, mysig kofta från Gina tricot. Vad är mitt problem egentligen? Jag måste sluta shoppa.. Eller.. näe=) Ikväll blir det bio med Julia, Emelie, Linnea, Fanny, Magda & Carro (F har säkert med sig Mr. Big också). Känns faktiskt riktigt mysigt. Vi ska se Step brothers som tydligen verkar "hur ball som helst" så det blir nog great skulle jag tro!

Ni kan få tjuvkika på den här:


I don't know who you think I am

I'm breaking dishes up in here, all night
I ain't gon' stop until i see police lights



Impossible

JA, helt omöjligt är det faktiskt. Att sluta äta godis. Jag ångrar helt & hållet allt jag skrev i det gamla inlägget när jag skrev att jag skulle sluta med det. Godis är fan det godaste som finns, haha..... Just innan idol ikväll så åkte jag med pappa & bror till 'karamelltåget'. Det slutade med att vi gick därifrån med godsaker för nästan 200 kronor, kan säga att jag åt inte ens en femtedel av min påse, helt galet. Näesi, godis är gott & det fortsätter jag med, punkt slut. Får börja röra på mig istället så inte kroppen börjar likna något otrevligt. Ganska konstigt ändå att jag äter så mycket godis, skräpmat och onyttiga saker med tanke på hur brydd jag är om hur min kropp ska och inte ska se ut. Men äsch, det blir ett senare problem förtusan.
Sen finns det kanske ingenting skönare än att sova någon timma när man har kommit hem från skolan. Jag bestämde mig för att ta en powernap och somnade så fort jag la huvudet på kudden och vaknade inte förrän pappa ropade att maten var klar. Nu väntar sängen igen och jag kan inte motstå den, trots att jag har sovit 2 timmar mitt på dagen. Sen när Dennis har tränat klart (efter 23.00 någon gång, suck) så kommer han och kryper ner med mig, finns inget bättre.


Min bästa vän gör mig förövrigt gladast i världen :-)



Girls just wanna have fun!



Hörrni, volymen!

Jätteseg dag. Känns som att man snart ska äta middag men vi har typ precis tryckt i oss lunch? Var riktigt gott, jag tror jag aldrig har haft så full tallrik på skolan någon gång, kanske för att det var tacobuffé :-) När jag satt på matten så skickade Sandra ett sms "Dom har fan knipsat vårat lås" och mycket riktigt, när jag kom till skåpet så stod vaktmästaren där och försökte laga det. Vi hittade dock ett annat lås men koden fanns inte kvar i minnet på någon av oss så nu har Fredrik och Patrik suttit och skruvat på koden från 000 till 999 och tillslut hittade dom rätta koden (efter typ någon timme sådär, haha)

Tidigare idag såg vi en ungdomsfilm om sex och det var ganska roligt för endel i klassen blev "fnissiga" och generade, haha. Nu sitter jag i bibblan med Oscar och killen som dom kallar Hagamannen. Jobbar på mitt självförtroende-arbete och det går väll framåt men det blir mest bara att man pratar med folket som är här inne. Men det är väll inte så noga, eller hur? :) Nu ska jag gå och sätta mig med Musen, Tina & Sofia igen, det var mycket trevligare (no offence grabbar)



I'm good, i'm gone






Är du singel?

- Nepps!
Har du haft sex?
- Haha ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- Man blir nog intresserad, inte kär
Kärlek eller sex?
- Varför välja bort något? :)
Har du varit riktigt kär i någon?
- Jag är det nu, more than ever!
Hur många gånger har du haft sex?
-Jaha, så du brukar räkna alla dina gånger?

Åtta frågor om dig själv:

Fullständigt namn?
- Nathalie Maja Melinda Eriksson
När fyller du år?
- 22 april
Några utsmyckningar på din kropp, isåfall vad?
- Right now; bara i öronen
Vad har du på dig just nu?
- Gråa jeans, vit tunn tröja & en röd stor mysig halsduk
Vilken årstid är bäst?
- Sommaren för värmen & vintern för mysigheten!
Vad tycker du mest om hos dig själv?
- Att jag har vunnit över anorexian
Vad är du bra på?
- Att lyssna på folk
Sover du hellre själv eller tillsammans med någon?
- Tillsammans med min Dennis!

Nio frågor om din familj:

Vem står dig närmst?
- Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar?
- Mer eller mindre
Vem ser roligast ut i din familj?
- Min lillasyster när hon härmar mig
Vem är coolast?
- Morfar!
Har ni några djur?
- Nej, dom flesta är allergiska
Vem har du mest gemensamt med?
- Mammsen
Vem står för underhållningen?
- Jag & min lillasyster
Vem sover du oftast med?
- Dennis ♥
Roligaste kvällen med familjemedlem?
- Vi har ofta roligt, kan inte komma på något speciellt


Tio frågor om dina vänner:

Vem är din allra bästa vän?
- Emelie
Vem vet allt om dig?
- Emelie & Sandra x 2
Vem är den roligaste av dina vänner?
- Alla är roliga på olika sätt
Vem är snyggast av dina vänner?
- Hela bunten!
Vem är mest partyprisse?
- Has to be Julia
Vem är den du helst har filmkväll med?
- Allihopa
Vem saknar du?
- SLUUUU!
Vem av dina vänner är mest 'evil'?
- Det säger jag inte, haha
Vem röker av dina vänner?
- Flera av dom, typ dom flesta
Du ska träffa en kille du tycker om, vem tar du med dig?
- Mig själv?

Tio frågor om idag:

Vad har du gjort?
- Varit på skolan & sen på stan
Har du varit ledsen idag?
- Halverst
Har du gjort något bra idag?
Förstått ett matte-tal?
Har du slagit någon idag?
- Nej, men har dock varit väldigt sugen (av ilska)
Vad ska du göra nu?
- Se idol om ungefär 20 minuter
Har du gjort något dåligt idag?
- Ja, säger dock inte vad
Vad har du ätit idag?
- Frukost, lunch, mellanmål & middag (se så duktig)
Har du duschat idag?
- Nej, det får bli ikväll
Är du trött nu?
- Skulle inte sitta fel att sova om vi säger så!

Scream til' you feel it

Out of control. Just nu skulle det inte sitta fel med en/flera smirnoff i handen om vi säger så.


You really don't wanna mess with me now.................

RSS 2.0