Ny favorit med Linnros

Klicka på bilden för att höra låten.


Onepiece, ja eller nej?

Förståååå så mysigt. Vill ha. Tänk en kall vinterdag och man kryper ner i en onepiece. Lite sjukt tänkte jag "tänk när man är i fjällen och ligger i stugan och bara myser" jo för hur ofta är man i fjällen? 1200-1400 kr för ett plagg man ska ha när man är i fjällen? Men jag vill ha ändå. Lägger nog till det i min önskelista!

 


Sammanfattning av helgen

Fredag: Endel hade barkat mer än andra med sminkningen och låtsasblodet, någon hade barkat mest. Denna "någon" råkar vara jag. Behöver inte säga något om kön till s8 tror jag eftersom alla var där och såg eländet? Endel skrek, endel trängdes, kön svajade bakåt, framåt och åt sidan. Endel hamnade i slagsmål, endel försökte avbryta det hela. Endel orkade inte stå kvar i den oändliga kön och gick på Calles & Allstar istället. Endel bad om att få känna på vaktens skägg, endel gjorde allt för att bli bjudna på drinkar. Endel blev uppraggade av killar som var utklädda till en naken man och en naken kvinna. Endel hade en mindre bra kväll medan andra hade the night of their lives.

Lördag: Blev väckt 15.20 då Dennis kom hem från jobbet. Haha. Då var det bara att slänga på sig några kläder och styra sin kos mot pappa för att se hockeyn. En match som ett ganska bra tag verkade vara en rätt säker seger då vi ledde med 4-0 visade sig bli en rysare som slutade 4-3 till oss. Inte långt ifrån att det skulle bli lika. Resten av kvällen blev det inget vettigt gjort. Jag sov, Dennis såg film med mina föräldrar och tillslut la vi oss för att somna framför "Remember me".

Söndag (idag): Jag & mamma har varit på stan och shoppat. EN SÖNDAG. Jag införskaffade mig en björnfitta. För er som inte vet vad det är så är det en lurvig mössa som hänger ner över öronen och sådär. Köpte även en jättemysig tröja och en kjol på H&M. Kan visa om intresse av er visas.



03.15

Bara sjukt. "Mycket märkligt" som en viss Anton skulle ha sagt. Sammanfattar kvällen imorgon, nu ska jag sova!

Såhär såg det ut förra halloween




och efter lite för mycket alkohol barkade det...


29 oktober

Hur allt velande slutade? Ja, jag ska festa ikväll. Vi är ett härligt gäng som ska vara hos Linda först och sen slutar kvällen på Stationsgatan 8. Ikväll kommer jag inte dricka en liter vin på förfesten och tacka ja till öl/drinkar på krogen. Jag har tänkt behärska mig så jag slipper må åt helvete imorgon. Jag tänker ha en ROLIG KVÄLL och en BRA MORGONDAG!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig klar. Kanske visar hur jag ser ut sen annars lär det dyka upp bilder sen. Har även lovat Filippa att sminka henne med några spindelnät på kinden, bloddroppar osv. KAN JAG SÅNT? Nej. Men i hennes ögon är det konstverk.

Utklädnad? Halloween? Utgång?

Jag kan vara världens veligaste människa. Ville som sagt egentligen inte festa men så fort folk drar igång mig om hur ball det kommer vara och vad jag kommer missa så blir jag sugen. Måste ju inviga mina nya skor också. Vi får se om det blir utklädnad eller inte, hinner inte fixa något så isåfall blir det att improvisera.

Typ denna utklädnad + blodig och hemsk? Ja men kanske. Nu: Dusch & sömn!


True story


28 oktober

Jobbade stängning idag, längsta arbetsdagen på förskola hittills. Det gick bra men som vanligt är jag helt slut nu. Jag, Dennis & resten av familjen har hunnit vara borta på middag hos Janne's mamma som fyller år. Men vi två smet hem för att hinna se hockeyn. Efter andra perioden står det nu 2-1 till oss, får se hur det slutar.

Imorgon jobbar jag också stängning (känns som att det är det enda jag gör!) och har därför inte bestämt mig om det blir utgång eller inte. Har beslutsångest, vill ut men ändå inte. Går hellre på bio med D och ser "The social network" som verkar bli årets film. Orkar och kan typ inte festa när jag jobbat en hel dag eftersom det troligen skulle barka. Time will tell.


A world full of music


Hittade förresten ett gammalt nagellack, vinrött!


What makes me happy

Jag väntar med spänning. Jag är lycklig. Jag vill så gärna. Håll tummarna!

Annars så gillas det att man får flera jobberbjudanden varje dag, nästan så att man får välja och vraka på vilket ställe man vill vara på. Ännu roligare är det när ett ställe har önskat att få mig dit flera dagar i rad! Kan ju inte betyda annat än att jag har gjort ett bra intryck:-)



En av dom roligaste sakerna i lillans liv just nu är att vara i närheten av storasyster (dvs jag för er som inte förstod det). Hon ska helst vara MELLAN mig och Dennis för att få uppmärksamheten som önskas. Om hon får så bangar hon inte att hänga med på toa, när jag duschar osvosv. Vi busade nyss framför datorn och här är dom mildaste bilderna, för mitt och erat eget bästa:


00.32

Efter en halvjobbig kväll med många blandade känslor så ska jag nu krypa ner under täcket och börja se "Dharma & Greg" från första början. Det är en feel good-serie så det blir ju bra. Har alla 3 säsonger så here we go. Hoppas på en bättre dag imorgon!

I miss you.

There's nothing I wouldn't do to hear your voice again
Sometimes I wanna call you but I know you won't be there

Would you tell me I was wrong? Would you help me understand?
Are you looking down upon me? Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do to have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back


 

Trots att det var så många år sen så känns det fortfarande så fel att du inte är där när vi hälsar på morfar. Saknar dig hela tiden men lite extra då vi är där och det märks att du saknas. Du lämnade verkligen ett tomrum efter dig♥


26 oktober

Skönt att vara ledig men tragiskt att jag inte tar vara på det. Finns ju massor man skulle kunna hinna med att göra men då prioriterar jag hellre att vila och njuta av det - att vara ledig. Har iaf fått mitt lönebesked och är nöjd eftersom det var mer än jag trodde och det kan ju inte kännas dåligt! Man blir ju bara taggad på att jobba mer så att det ska rulla in ännu mer pengar.

Något annat som däremot känns dåligt är att Dennis inte är här ikväll och jag blir bara mer och mer beroende av honom så det känns tomt så fort vi är ifrån varandra, faktiskt. Min andra hälft. Min fina.

 

(Förstår ifall ni är less att jag skriver puttinuttigt om Dennis men eftersom det är han som förgyller mina dagar så är det inte så lätt att skriva om annat? Sen är ni ju inte aktiva nog att kommentera ifall det är något ni vill att jag ska skriva om eller lägga in bilder på.)


25 oktober

Jag & Dennis kom överens om att om jag tränade med han igår så skulle han skjutsa mig till jobbet imorse.Så då fick jag skjuts av världens finaste som klev upp kvart över 7 för min skull ♥. Hade en kortdag och slutade redan klockan 13.00. Barnen ville att jag skulle komma tillbaka dit även imorgon och alla andra dagar men det kan ju tyvärr inte jag bestämma.

Nu har vi precis kommit hem från att ha varit och firat morfar som fyller år idag. Nu ska vi se om det har kommit nya avsnitt av Dexter & The event, sen ska jag bara krypa ihop i min favoritfamn och befinna mig där resten av kvällen!


My new beloved ones


Dum & dummare

Det gick snabbt att byta till vinterdäck då vi var två som hjälptes åt så det är ett tag kvar tills vi ska vidare igen så då fick jag lite tid till att uppdatera här litegrann.

Igår blev det (som jag skrev) hockey. Vi köpte hem matchen och köpte även pizza från Dallas. Mysigt men tråkigt att AIK förlorade såklart! Efter matchen bestämde vi oss för att slå igång en film men det är inte världens lättaste sak för fyra personer att enas om en film att se. Någon vill inte se skräck, någon vill inte se fantasy and so on. Tillslut blev det "Dum & dummare" och den går ju alltid hem. Jesper sa nånting i stil med "det är ju som om man skulle ha gjort en film om Emelie & Nathalie", till en början blev vi småsura över att han sa så men ju längre in i filmen vi kom desto mer kände vi igen oss själva. Jag erkänner, vi två ihop är ju ganska..puckade.

Ett exempel igår var ju att hon skulle förklara något för mig varpå vi mitt i samtalet stannade upp för Dennis & Jesper tittade så konstigt på varandra. Vi frågade vad det var och Dennis sa "det är så sjukt underhållande att se er föra ett samtal med varandra"......?


18.14

Igår: Pizza, hockey, godis, film och massa snack med Dennis, Emelie & Jesper.

Idag: Mys framför tvn med baby, kollat på massa saker på datorn (fortfarande hemlighetsstämplat, hihi)

Nu
: Hjälpas åt att byta däck på bilen (är på tiden..)

Sen
: Sola på Suntan

Ännu senare: Följa Dennis och träna!

Vad händer med bloggvärlden?

Vi kan börja med att THE ONE AND ONLY - Kenza som har allt (utseendet, karriären, pengarna) nu även inte "bara" kommer fortsätta som designer, bloggerska, modell och allt vad hon nu är. Hon har även hamnat med ena foten inom musikbranchen. Jag gillar henne, hon är min favorit av allihopa, hon VERKAR ha båda fötterna på jorden trots att hon är Sveriges största bloggerska men när hon blir uppringd av skivbolag när hon är "okej" på att sjunga? Det är ju bara för att hon är hon. "Det där är avundsjuka" - Ja, det är väl klart man är avundsjuk att det går så bra för en tjej i ens ålder men det behöver inte gå överstyr, hon har redan så det räcker och blir över ;-)

Annars då? Inte nog med att storbloggerskan Blondinbella numera är singel, nu är även Paow det efter att ha varit otrogen mot Hugo med Nemo från 'Kungarna av Tylösand'. Hur kan det nu också komma sig att 'Jockiboi' från samma program snart hamnat i toppen på manliga största bloggen i Sverige när han bloggar med bilder på sin kuk och videoklipp då han runkar/äter sin egen sperma/gör andra sjuka saker? Vart är världen påväg?


23 oktober

Så otroligt skönt det var med sovmorgon. Idag är en sån dag då man får göra precis vad man vill. Föräldrarna är i Stockholm och Dennis jobbar så jag kan ligga kvar i sängen med laptopen på magen precis hur länge jag vill utan att få ångest över att dagen försvinner. Idag är en underbar dag. Jag funderar på att städa undan litegrann, ta bort gammalt nagellack, lägga mig i badet ett tag och sen fräscha till mig med hårinpackning, nytt nagellack och smink.

Kvällen ska jag & Dennis spendera tillsammans med Emelie & Jesper. Vi hade velat se hockeyn på plats men eftersom det är derbymatch så är det självklart fullbokat. Så vi får se hur vi gör om vi köper hem matchen eller om vi drar någonstans för att se den. SKA iallafall se den på ett eller annat sätt!

00.18

Oj så trött jag är nu efter veckan. Idag jobbade jag som sagt stängning igen och hade schema till 17.00 men sista barnen blev hämtade redan 15.30. Så då var det bara att släcka och låsa så fick jag också fara hem. Cykla gjorde jag till och med. I snöstormen. Man ser en mängd när snöflingorna blåser in i ögat. När jag kom hem så gjorde jag & Dennis middag som vi åt i soffan framför tvn och nu har vi avrundat kvällen med en läskig skräckfilm (Case 39). Jag är så slut och trött så jag ska sova nu tänkte jag. Bättre uppdatering imorgon, jag lovar.

I'm happy with you ♥



SKELLEFTEÅ AIK

Det var iallafall det här jag skulle berätta igår: På dagiset så var det några pojkar som satt och gjorde halsband, armband, ringar och allt möjligt i AIK's färger, varannan svart och varannan gul. En pojke hade till och med en AIK-tshirt på sig där det stod "5 LARSSON" på ryggen varpå jag var tvungen att nämna att jag känner till honom och andra spelare. Det råkade bli världens grej för dessa grabbar eftersom det ungefär är deras absolut största idoler och pojken med t-shirten bad mig skicka MMS med bild på sin tröja till Adam så självklart gjorde jag det. Det var världens coolaste sak i deras ögon och hur coolt var det inte att han till och med svarade?

När deras föräldrar kom drog pojkarna med dom till mig för att visa "HON KÄNNER NÅGRA I AIK!!!". Att det kan vara så stort när man är i den åldern, det var som så charmigt.

Förresten så var det här absolut inget "Bara så ni vet så känner jag flera av AIK-spelarna" för att dom spelar i AIK är ungefär som att jag har spelat fotboll i morön? HEHEHE, näe men ni fattar. Tyckte bara att det var kul att det var världens grej för dom! :)


19.49

Helloooo. Dagen har varit bra, sista barnet blev hämtat 40 minuter innan jag egentligen skulle stänga så det var ju nice! Just nu sitter jag och ser hockeyn med Dennis & hans kompisar. På tal om hockey så ska jag berätta en kul sak från förut idag men det får bli sen för jag orkar inte sitta och berätta allt i detalj nu. Men kul var det!

23.30

Trots att jag väntar på att klockan ska bli mer så jag får sova så drar jag lik förbannat ut på tiden. Har sett Kungarna av Tylösand och man slutar aldrig förvånas av vad som kan hända i det programmet med dom deltagarna. Jisses.

Imorgon ska jag jobba på en förskola där jag varit tidigare men det var ett tag sen! Ska bli kul att träffa dom igen för jag gillade verkligen det stället. Både imorgon och fredag är arbetsdagar då jag jobbar till 17.00 men som sagt - pengarna rullar in!


"Hundra procent"


Roligare än såhär blir det inte

Som jag skrev igår så tar det något så fruktansvärt på krafterna att jobba med barn trots att det är kul. Lite tråkigt bara att jag är så trött på kvällarna att jag inte orkar göra annat än att typ vänta på att klockan ska bli mer så att jag får sova. Och medan jag väntar så slöar jag framför datorn eller tvn eller myser med D. Men det rullar in pengar på kontot och det behövs mer än någonsin just nu. Varför säger jag inte ;-) HEHEHEHE. Det får ni veta när det blir mer aktuellt. Spännande va? Kan rent känna ända hit hur eran nyfikenhet bubblar. Eller nått.

Nu ska jag spela spel med papi och bror bara för att göra något annat for once.


♥ älskling


21.27

Att jobba på förskola tar mer på krafterna än man kan föreställa sig. Ständigt hög ljudnivå är ju bara en sak som gör att huvudet strejkar och att det enda man vill göra är att sova när man kommer hem. Imorgon jobbar jag på samma förskola som jag varit på idag. Det tar ungefär (max) 1 minut att gå dit från pappa & Carina så jag har skickat iväg min bror till sin flickvän så att jag kan sova här inatt. Skönt!


19 oktober

Idag är jag på ett nytt ställe, dvs en förskola jag inte jobbat på tidigare. Det blev dubbelbokat så både jag & Tina hamnade här idag. Just nu sitter vi i personalrummet och chillar och det skulle sitta fint med en powernap men dé må và! Har jobb resten av veckan så det känns ju skönt! Hörs sen:-)

18 oktober

Om det inte vore för ett sjukhusbesök imorse så hade jag inte klivit upp förrän efter lunch eller nått. Men jag var uppe strax efter 9 och dagen blev på så sätt sjukt mycket längre än den brukar vara, "konstigt nog". Idag har det känts som söndag för mig eftersom min söndag i princip gick bort igår då jag bara låg i sängen hela dagen och kvällen. Idag är jag iallafall levande trots att magen inte är på min sida än. Kan ha och göra med att jag bara tömde magen igår och inte fyllde den. När jag ser bilder från lördagskvällen då jag sitter med vinglaset får jag bara ångest, haha. Helt sjukt hur dåligt jag mådde igår alltså.

Nu är min alldeles egna bodybuilder på gymmet (as usual) och just nu ligger jag & Filippa i min säng med varsin laptop och möter varandra i spel på msn.

Haha lillsnorpan har tagit kort på sig själv. Oooooseriös ♥


"När ska du lära dig?"

Hade sjukt roligt igår! Vi dansade tills musiken stängdes av och lamporna tändes då det var dags att ställa sig i kön till garderoben. Lite för mycket av det goda resulterade i att jag har haft mitt livs värsta "jag ska aldrig mer dricka-dag" idag.

Klockan 9 imorse spydde jag första gången och halv 3 på dagen sista. Däremellan tömde jag magen, utan överdrift, säkert 15-20 gånger. Fyyyyy faaaaaan vilken dag. Har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen men jag har fått i mig lite mat som mamma fixade till mig och börjar därför sakta men säkert bli människa igen.

Tack till min käre pojkvän som fick ta hand om mig trots att han själv också var bakis. Jag trodde på fullt allvar att jag skulle dö där ett tag då jag inte hade några som helst krafter kvar och han var tvungen att lyfta upp mig från golvet då jag låg och skakade. Får aldrig hända igen.

Take that dirty picture for me

Att jag försov mig imorse och missade tiden vi hade sagt var väl inte helt otippat. Men jag drog osminkad på stan för att fixa saker till ikväll och fika med brudarna på W. En ring, läppglans, strumpbyxor, en tröja och 1 liter vin fick följa med hem. Hur kvällen ska sluta kan vi ju redan fundera ut. Nämen det blir vin, mingel och mys hos Julia till en början. Vart kvällen sedan leder oss vet ingen än. Dansa på station känns lockande men eftersom det är hockey så känns det som att det kommer vara mycket folk på Allstar?

Hade önskat att mina skor från Nelly skulle ha anlänt så jag hade kunnat ha dom ikväll men man kan ju inte få allt man önskar här i världen..


GOODNIGHT.

Att umgås med mina fina brudar gjorde mig betydligt gladare och taggad på livet! Vi möttes upp på ICA för att köpa godsaker och åkte vidare till Sandra sen för idoltittande och massvis med snack. Så som en vanlig myskväll brukar se ut alltså.

Nu tänkte jag tvätta bort sminket och lägga mig och se klart filmen jag började se igår när jag la mig - "The bucketlist". Hade gärna haft sällskap av D eftersom jag hatar att sova själv men what to do? Imorgon ska jag möta upp tjejerna på stan och på kvällen blir det förhoppningsvis utgång. Vi får se vart vi styr kosan helt enkelt!


15 oktober

Trots att jag har haft all tid i världen till att uppdatera bloggen idag så har det inte blivit. Jag har gjort annat - städat undan på rummet, dammsugit hela lägenheten, duschat och bara degat i sängen med denna laptop på magen. Har bl.a sett veckans Kenza & Tyra-avsnitt. Nu nalkas det god mat och sen myskväll med tjejerna. Väl behövligt. Skulle egentligen festa ikväll men det fanns ingen vilja till det så det blir nog imorgon istället!


Vill bara vara lika pepp på livet som jag var här;


Ännu en ny favorit

Klicka på bilden för att lyssna på låten.


That's what friends are for

Efter att ha lagat hemmagjord pizza till middag så kom Emelie & hämtade upp mig för att dra vidare mot Waynes för lite fika och mycket snack. Vi hade inte setts på...över en vecka tror jag? Det är typ rekord, vi brukar inte vara ifrån varandra så länge juu. Hon hade iallafall varit i London den lilla muppen så vi hade en hel del att prata om!

1. Vad är grejen med att posa med igloo-glassar?
2. Gillar att jag hade varit utomlands och hade en mörkare hudfärg än Emelie!
3. Känner ni igen det rosa "Älska fotboll-armbandet" som jag har på min arm?

HELLO HANDSOME!

http://kanal5.se/andreaswijk.se

"Matsumoto"

Nu är dom påväg hem även till mig. Tack vare bästa Sandra! ♥


14 oktober - Positiv människa!

Igår var ingen bra dag. Var grinig och på skithumör men D vet oftast hur man får mig på bättre tankar. Vi masserade varandra med massageapparaten, vi gjorde hallonmilkshake och vi såg 'Kungarna av Tylösand'. Så det och bara av att ha honom nära mig fick mig på bättre humör. Håller just nu på att skriva om min tid som sjuk eftersom några av er bett om det och det är ju ganska jobbigt eftersom "gamla sår rivs upp" genom att tänka efter på hur det var. Vi får se hur det blir - om jag väljer att publicera det här.

Dagen idag är inte så jävla mycket bättre, än så länge. Det är nästan skrattretande. Hade planer på att gå och sola på Sun tan och byta ut en tröja med trasig dragkedja men finner ingen motivation till det eftersom det är så slaskigt och äckligt ute. Skulle även beställa hem ett par skor från Nelly.com (sånna som alla kommer beställa pga det billiga priset, här och här) men har en användare på deras hemsida som jag inte kan lösenordet till. Och för att få lösenordet så måste jag kunna lösenordet till min FC-användare som förövrigt kommer att dö ut snart eftersom vi gått ut skolan. Det värsta av allt är bara att jag har den adressen både hit till bloggen OCH till facebook. Så då tänkte jag "amen då byter jag på facebook, kan ju inte vara så svårt", då är det redan en användare som är registrerad i min andra hotmailadress? Orkaaa.

Nu har spotify slutat fungera också. Det här är fan inte min dag. Fuck yooouuuuuuu som Cee-Lo Green skulle ha sagt. Update: Spotify fungerar igen. Tur att jag kan nått här i världen.


Bra serier

Något som jag & Dennis gjort i perioder under hela vårat förhållande är att se serier tillsammans, från början till slut. Kanske låter nördigt som fan men det är så mysigt att se program efter program, mysa och ta det lugnt. Sen är det ju rätt härligt att hitta någon serie man bara vill se fortsättningen av, att man bara vill se mer och mer.

Än så länge kan vi bocka av dessa från listan:
One tree hill
Prison break
The vampire diaries
Flash forward
Dexter

Och nu tänkte vi börja med en ny serie, här har ni trailern:


I never thought that I could walk through fire

Har lagt en sjukt jobbig natt bakom mig. Hade någon slags ångestattack så jag kunde inte somna förrän vid 4-tiden och då var det liksom 2½ timmar kvar tills jag skulle upp. Fick galet ont i magen också så det slutade med att jag hängde över toalettstolen ett tag. Fyfan. Vill bara må bra och vara helt frisk! Åh. Har iallafall fått tid på sjukhuset på måndag så då ska dom få kolla hela kroppen och leta efter problem. För om det finns några så vill jag antagligen göra något åt det.

Kvällen ska spenderas med min fina. Behöver han och hans närhet.


I just want you to know who I am

I don't want the world to see me, 'cause i don't think that they'd understand.


12 oktober

Problemet är löst så nu spelas ljuvlig musik i mina högtalare igen! Fick några tips på facebook på hur jag skulle bära mig åt, inget funkade. Men sen kom Janne & gjorde en "systemåterställare" (fråga mig inte vad det innebär) och nu är det fixat.

Annars så ligger jag och slötittar på när Sverige blir spöade av Holland. Än så länge iallafall, Holland har ägt spelet första halvlek och Sverige har inte haft en chans. Funderar på att slå igång ett CSI-avsnitt istället för att se andra halvleken men vi får se hur det blir med den saken. Imorgon är det jobb igen så upp tidigt.


SPOTIFYPROBLEM????

Såhär har det sett ut på min spotify i mer än en vecka. Vadå UNABLE TO CONNECT??? Jag är ju connectad till internet och då ska ju spotify automatiskt fungera? Får ju abstinens när jag inte kan lyssna på musik på spotify. Ojobbigt att klicka igång låtar på youtube för att njuta av någon bra låt?

Please help meeee.....


Klagomål (ni som stör er på sånt - läs inte!)

Fick en fråga för någon dag sen om jag någonsin är frisk. Och jag tvivlar. Med mitt extremt dåliga immunförsvar så suger jag åt mig bakterier hela tiden. Idag är jag jättehängig och skulle duscha för att få en "fräschare" känsla och jag var tvungen att sitta i duschen för kroppen orkade inte stå. Har ont i halsen och är tät i näsan, fryser och svettas om vartannat så lever i en fleecetröja idag. Går mycket sjukdomar och förkylningar på förskolan jag var på igår så jag har förmodligen sugit åt mig av även det. Aja, ska trotsa mina finnar i pannan och gå och köpa en stor marabou chokladkaka efter middagen. Har varit sugen på det hela dagen.


Kul att jag dock tål typ två av dessa smaker, haha..

21.50

Har aldrig varit så slut efter en arbetsdag som jag var idag. Barnen har varit småtjuriga så det har tagit endel på krafterna. Cyklade hem, la mig i soffan medan jag väntade på att mamma skulle göra klart middagen. Till min glädje så dök även Dennis upp och det kunde inte komma lägligare att få några pussar av honom! ♥ Efter middag + lite massage så drog han vidare för att träna och jag överdriver inte om jag säger att jag redan längtar efter honom. Att man kan vara så beroende av en annan människa.


11 oktober

Trivs att vara med barnen! Sen att knuffa en pojke i vagnen uppför en brant backe kändes ju "inte" som ett träningspass. En baggis att skala 184920 potatisar vid lunchen också, nemas problemas! Nu inväntar jag min 30 minuters-rast, den ska spenderas i personalrummet i soffan för att samla ork till att jobba till 17.00. För när vi ska ut nästa gång nalkas det putta på gungor, bygga sandslott, spela fotboll, smaka på deras goda sandröra som kan vara allt ifrån spaghetti & köttfärssås till bakelser. Ja ni hör ju, fullspäckad eftermiddag. Puss!

Right now


101010

Idag är det den 10/10-10 och det kommer inte vara ett sådant speciellt datum förrän om 1000 år eller vad Tobias nu så fint förklarade för oss igår. Ganska fränt ändå men sjukt onödigt vetande.

Igår hade vi som sagt myskväll hos Sandra. Vi spelade spel med hennes föräldrar, åt massvis med godis (som ni kanske såg på bilden), snackade en hel del och sen blev vi joinade av Tobias & Caroline. När dom kom så spelades det in en del riktigt omogna filmer, bl.a när jag sjunger "Lilla snigel" med stängd mun.

Update: Såg just att Sandra hade skrivit ett exakt likadant inlägg på sin blogg. Hade lika gärna kunnat länka hennes istället för att skriva ett eget. Haha, ibland är det läskigt hur lika vi tänker.

Nu är det dags för en promenix med mami, Janne & Filippa. Vi ska tydligen avrunda promenaden med fika på Stigs. Det lät bra tycker jag!


Myser med Sandra hemma hos henne. Kortfatt...

img_6652 (MMS)

Myser med Sandra hemma hos henne. Kortfattat: Vi har spelat spel med hennes föräldrar och vi har sett Venus. Nu: Massvis med godis!


9 oktober

Har äntligen en ringsignal på min iPhone. Eller jag har ju givetvis haft en tidigare men det har varit en såndär "original" som redan finns i telefonen. I mitt (och Sandras) fall var det ett "gitarr-riff" som vi blivit galna på. Nu har vi äntligen fått veta hur man gör.

Aja, idag skulle jag ju som sagt på stan och förutom fika på waynes så köpte jag med mig ett par skor hem. Inget jag behöver visa egentligen för det var bara ett par svarta låga uggs. Underbart sköna och otroligt användbara SPECIELLT då jag har hört rykten om att det ska bli den kallaste vintern på väääldigt länge.


02.12

Fullspäckad dag. När jag kom hem från jobbet så däckade jag direkt i sängen. Ungefär 40 minuter senare vaknade jag av mysiga pussar. Ytterligare ett tag efter det blev det smarrig middag med hela familjen+3. När klockan närmade sig 20.00 mötte jag upp Anette & Julia på ICA där vi köpte chips & dipp inför Idol. Förutom att vi har kikat på det så har vi mest snackat. Endel om nyårsafton faktiskt, att det måste börja bestämmas redan nu om det ska bli något planerat. Det blir svårslaget att slå förra årets dunderfest men vi ska göra vårt bästa.


Anette & tjockis-Bamse (som förövrigt ser vinögd ut?).



Nä, nu börjar jag bli riktigt trött. Imorgon blir det stan och fika på waynes med favoritmänniskor och jag längtar. Kan vara för att jag är så otroligt hungrig där jag ligger just nu. Orkar bara inte gå upp så det får vänta ;-)

8 september

Det var sjukt jobbigt att kliva upp imorse så idag är jag väldigt trött. Och som om det vore nog? Nedå, har huvudvärk också. Men nu är det bara några ynka timmar kvar så det gäller att stå ut. Längtar redan till min powenap när jag kommer hem. Sen blir det gómiddag med familjen och sen drar jag vidare till Anette för fredagsmys! Back to work, hörs sen.

"...there's not a thing that I would change"

Kom hem från en stund sen, har varit och busat med några vänner. Ska bara borsta tänderna nu och se kvällens avsnitt av "Kenza&Tyra-show" innan jag ska sova. Ska upp före tuppen imorgon och det gäller ju att vara så pass pigg att man orkar dagen med massa söta barn med olika och bestämda viljor. Krävs endel ork och tålamod!


Sjukaste någonsin

Klickade runt på bloggar och framför mina ögon hamnade denna bild. Trodde mig se min bästa vän på någon randoms blogg men det visade sig vara hon som ägde bloggen herself på bilden. HUR SJUKT? Det måste vara Emelie på bilden?!?!?!

Dom har ju till och med likadana händer? Fan vad äckligt.


If you have to kill me use a Tommy-gun, baby


7 oktober

Känns som att min rygg håller på att gå av så tills vidare ligger jag bara här. Har ganska nyss sett DEXTER S05E02 ♥. Som alla andra älskar jag att alla serier kommer igång såhär på hösten! Vaknade med halsont idag men får hålla tummarna att det inte blir värre än så eftersom jag fått jobb imorgon igen.

Nu har precis storebror kommit hem efter att ha hämtat lillasyster på fritids. Det är tänkt att vi ska få i ordning någon sorts middag men om jag känner oss rätt så kommer det sluta med att vi åker till MAX. Vi har faktiskt redan börjat prata om det. Satan så lata man får varaaa!


6 oktober

Dagen började med någon slags arbetsintervju och voilá, det lät mycket positivt. Bara att hålla tummarna!

Sen dess har jag legat och slöat i soffan. Jag hatar att frysa så jag har bunkrat upp med två filtar, tjocksockar, stickade tofflor, tröja och fleecetröja. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är allmänt kallt. Känns då halverst med kroppen och det brukar vara värst tredje dagen (imorgon) så jag gruvar mig.

 

Ikväll blir det "I rymden finns inga känslor" på bio - IGEN. Den är ju så himla underbar och eftersom jag fått biocheckar på 300 kr så är det ju inga problem. Pengar är ju aldrig något problem ;-) HEHEHE i wish!

 


5 oktober

Har varit och fixat ryggen hos den magiske Ingemar. Värsta gången hittills (flest låsningar och kotor som låg fel) och det känns som jag blivit överkörd, så mörbultad är jag. Nu vet jag också vart den hemska huvudvärken kommer ifrån, hade flera kotor fel i nacken, upp mot huvudet. Dagen går ut på att vila och dricka mycket vatten. Hoppas D kommer hit senare också :-)

Har en ny favorit, precis som alla andra


4 oktober

Efter att ha lagt dom mindre barnen i vagnarna och dom större ligger på madrasser så har även jag hamnat i en soffa i personalrummet. Hade tänkt slå igen mina blå en stund, har sovit så jäkla dåligt inatt så det skulle vara jätteskönt om jag lyckades somna ett tag:-) Annars blir det en välförtjänt powernap när jag kommer hem!

Svar på era frågor!

När kommer svaren på frågestunden:)?

Dom kommer här & nu!

 

Nämn några bra skellefteåbloggar som du gillar (om det finns några) :)

Dom flesta bloggar jag läser från Skellefteå är mest mina vänners och här kan ni få några av dom: Sluu.blogg.se, Emeliewallmark.blogg.se, Juliaoanette.blogg.se, Fannyk.blogg.se, Moapluslinnea.blogg.se. Sen är det givetvis massa fler också men jag orkar inte nämna fler. (Varsågod tjejer, ni har velat bli länkade här ett bra tag ;-))

 

Nämn några favoritbloggar:

Förutom alla skellefteåbloggar jag nämnde så läser jag även massa andra bloggar. Här har ni ett urval bland dom också: Hanapee.blogg.se, Egoinas.devote.se, Kenzas.se, Paow.se, Finest.se/Katrin, Tyras.se, Spiderchick.nu och även en jääääkla massa mammabloggar.


Varför har du alltid så fina kläder?:)

Haha oj, tack! Jag klär mig i det jag tycker är snyggt men samtidigt känner mig bekväm i.


Sova med någon eller sova själv?

Sova med någon, utan tvekan. Känner mig trygg när jag har någon bredvid mig och somnar betydligt fortare då.


Hur klär du dig nu i vinter?

Massa mysiga, stora koftor, jeans/leggings och ett par kängor till det.


Vad skulle du aldrig någonsin ta på dig?

Ärligt talat så är det skitsvårt att svara på. För säger jag nu att ”det där kommer jag aldrig ta på mig” så kommer det garanterat vara modernt några månader/år senare och där står jag med sånna plagg på kroppen. Men jag kommer nog använda en tight långklänning för när jag testade en av H&M’s så såg jag ut som skit.


Är du nöjd med din kropp som den ser ut nu?

Finns vissa delar jag tycker kan vara ”okej” men inte mer än så. Resterande vill jag fortfarande ibland bara spy när jag ser.


Favoritaffärer i Skellefteå?

Eftersom vi har så ”stort” utbud så är det nog standardaffärerna H&M & Gina tricot.


Vad har du för bhstorlek? ;)

Haha skön fråga! Känns bara onödigt att skriva ut något sånt här.


Favoritfilm/favoritserie?

Filmer: Taken, From Paris with love, The last song och den mysigaste av alla - I rymden finns inga känslor! Helt underbar.

Serier: CSI (!!!), Prison break, Dexter, The vampire diaries osv.

 

Vilken är den första bloggen du kikar in på när du sätter dig vid datorn?
Det är faktiskt världens mysigaste mammablogg – Alltforforaldrar.se/theans – för att hon har så mysiga bilder på sina barn och verkar så otroligt stark som person. Hon klarar verkligen allt och lite till!

 

Vad dricker du helst på fest?
Hm… Sen jag började dricka öl så är det helst det som gäller. Vin och dom flesta alkoläskarna kan jag nästan inte dricka längre. Sprit funkar om man gör goda drinkar.


Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Om jag får önska – Love of my life, barn, villa med strandtomt, pengar så det räcker och blir över, att alla nära och kära är lyckliga och friska.


Hur tycker du att killar ska klä sig?
Tycker det är snyggt med ”enkelt” som lagom tighta jeans och någon snygg t-shirt. Eller någon snygg kofta.


Skriv en låt som är typisk att du lyssnar på när du är glad och en när du är ledsen?

Glad: Fuck you, wavin’ flag, You got the love m.m.

Ledsen: Hero of war, Hurt, Kom änglar, You and me m.m.


Du verkar se mycket filmer, skriv topp 5!

Haha ja, du fick det att låta rätt tragiskt faktiskt ;-) Men det blir en del filmer. Har skrivit några favoriter en bit upp!


Om du får välja hur din drömkille ska vara/se ut, hur skulle han då vara?:)

Nu kan man ju knappast få allt i ett men utseendemässigt faller jag för mörkhåriga killar som klär sig snyggt. Personlighetsmässigt ska det finnas omtänksamhet, tillit, humor, lätt att umgås/prata med osv.


Jag skulle vilja veta vad du använder för makeup produkter?

Svarar väl som alla andra på den här frågan – kan göra ett inlägg om sminkprodukterna jag använder senare.


Locoplata eller flying armbar?:)

Skum fråga, är det meningen att jag ska förstå? Första tanken jag fick upp i huvudet var typ att det är olika sexställningar men då är jag säkert ute och seglar? Haha. (Ja, det var jag tydligen. Googlade och då kom det upp något ”UFC-aktigt”)

 

Vem är den snyggaste tjejen/killen i Skellefteå?;)

Men läääätt fråga! Återkommer när jag kan svara på den.


Berätta med ord hur mycket du saknar Moröbacke, Skidstigen 9, vara granne med en snäll person, vara granne med en lurvig sak, balansera på stockarna mellan skidstigen 9 och skidstigen 11 och mycket annat. (begär svar)

Haha! Jag saknar Moröbacke, Skidstigen 9 och att vara vän med en snäll person (min bästa vän) och världens goaste vovve hur mycket som helst!!! Kan ju knappt komma hem till dig utan att bli ledsen av att se mitt (JA, jag kallar det fortfarande mitt) hus.


Vad har du för planer framöver nu när du gått ut skolan?

Planerna var väl att jobba ett tag och tjäna lite stålar för att kunna fara ut och resa. Hade även velat åka till Norge och jobba ett tag men det sket sig eftersom några ballade ur osv.


Vad vägde dom som minst när du hade anorexia?:):(

Oj. Som minst var jag nere på 45-46 pannor. Och det kanske inte låter jättelite men det är grymt lite för att vara 1.72. Hade som mål att gå ner till 42 men jag hann aldrig komma dit, lyckligtvis.


Vad jobbar du med?=)
Jag är vikarie på olika förskolor (dagis)!


Vad vill du jobba med i framtiden?=)

Vill gärna jobba med människor just för att jag älskar det! Älskar att finnas där för att hjälpa folk, stora som små.


Påverkas du fortfarande av mat/fett?
Svar ja. Jag älskar att äta på MAX, jag älskar att äta chips & dipp men jag kan få sjukt mycket ångest efteråt. Dock inte så mycket ångest som jag fick förut så att jag gick på toan och stoppade fingrarna i halsen, men ändå ångest.


Berätta om en favoritkväll?

Finns två sorters favoritkvällar. Ena kvällen är att göra sig klar i timmar för att möta upp favorittjejerna för en partykväll. Den ska helst börja på en superhärlig förfest och sen ska vi dra vidare för att skaka rumporna och bli bjudna på drinkar! Andra kvällen är att mysa, spela spel, se film, äta gott osv.


Vad och hur mycket dricker du på fest?

Vad jag helst dricker har jag svarat på. Hur mycket? Ja, det varierar väldigt mycket men jag kan säga att jag är inte svårpåverkad. Och det är väl inget dåligt med det egentligen, det är ju ekonomiskt positivt ;-)


Är du bekant med stockholms utbud av kläder och accessoarer? Vilka affärer

rekommenderar du?

Tillräckligt bekant för att tipsa om några affärer. Dom jag främst vill besöka när jag åker till Stockholm är i alla fall Topshop, Weekday, Monki, Zara men även H&M eftersom dom har flera olika och dom har betydligt mer i butik än vad vi har här.

 

Din största önskan, just nu?
Kommer ärligt talat inte på en enda specifik sak just nu, tråkigt nog.

 

Vilka är dina bästa och mest värdefulla minnen?

Massor med familjen, resor, husvagnstripper osv. Men annars är det Gran Canaria med Emelie, Turkiet med tjejerna, studentveckorna, balen, dom flesta somrarna och allt roligt man gjort med vännerna! Ett annat värdefullt minne var när jag, storebror och älskade mormor satt i köket och skrattade tills vi fick kramp i magen. En sån ”liten” grej kan vara så stort ♥


Det pinsammaste du någonsin varit med om? Känns som att du är en tjej som är skön och gör pinsamma saker och står för att du gjort dom ;)

HAHA! ”Känns som att du är en…”. Ja du, jag har gjort mycket pinsamma saker i mitt liv. När jag fyllde 18 hade Emelie & Jannie gjort en lista ”Det här visste ni inte om Nathalie” och så var det mest bara pinsamma saker. T.ex att jag slagit huvudet så hårt i väggen under ett samlag så att vi var tvungna att avbryta.


Hur ser framtiden ut för dig? Har du några planer på att dra vidare eller så? :)

Har även svarat på det här tidigare. Vill utomlands (helst Asien) och upptäcka allt. Men än finns det inte tillräckligt med pengar för det! När jag rest runt och känner mig ”nöjd” funderar jag på att plugga vidare.


& så frågorna om mig & Dennis.


Vad var det som gjorde att erat förhållande inte funkade?


Är du och Dennis vänner nu? Varför tog det slut mellan er?


Är du och Dennis tillsammans igen?:)


Hur är det mellan dig och ditt ex?

Är du och Dennis tillsammans eller på väg att bli tillsammans igen?


Har du pojkvän? :)


Är du ihop med Dennis igen?:)

 

Som sagt, det var några stycken som slängde in frågor om mig och Dennis och då har jag valt ut hälften av dom för dom flesta var likadana.

 

Men svaret är JA, vi har bestämt oss för att ge det ett nytt försök. Det finns så otroligt mycket kärlek kvar och vi älskar varandra för mycket för att INTE försöka igen. Vi jobbar fortfarande på att få det så bra som möjligt igen och det är klart att det som hände har satt spår men det är bara att blicka framåt och göra allt för att kunna lita på varandra fullt ut igen. Vi båda mår i alla fall betydligt bättre av att ha varandra så det känns helt rätt.

 

Dom flesta runt omkring oss är glada över det för dom tycker det ska vara vi men jag har redan stött på flera stycken som är väldigt skeptiska till det och säger massa onödigt skit. SÅ – det behöver inte ni ge mig nu när ni läst detta! :)

 

Varför det tog slut är nog för privat för att skrivas om här, tyvärr. Det har hänt många olika saker, det har gått många olika rykten men vet ni vad? Vi har rett ut det. Vi har pratat, berättat hur vi har känt in i minsta detalj och vi har gråtit som aldrig förr. Men vi kämpar oss igenom det mesta och även det här.


3 oktober

Efter att ha ätit väääldigt god mat + några öl på Allstar så hejade vi AIK till vinst! Härlig stämning blev det iaf :-) Idag har varit en slö dag, följde mamma till gammelfarmor Agnes som börjar bli riktigt dålig efter 92 års ålder.

Svaren på frågestunden kommer snart, håller på att svara på dom nu så håll ut!



Jag:

- Filippa, har du suttit vid min dator?
Hon:
- Nääääeee.... Varför skulle jag? Sluta skylla på mig!!!


2 oktober

Jag & Dennis ska möta upp Emelie & Jesper Allstar för att äta middag och se hockeyn. Underbar lördagkväll med andra ord!


Wonderful life

Mamma har precis kommit hem efter att ha varit borta nästan hela veckan. Filippa, 9 år är snabbast till hallen genom att skrika "MAAMMAAAAA!!" varpå jag, 20 år kommer springandes upp för trappen i samma tonläge "MAAMMAAAAA!!", hahaha. Så mycket kan man sakna sin fina mamma när hon är borta så det är alltid lika skönt när hon kommit hem igen!

Nu ska vi göra oss klara och dra till Kriti för middag (SOUVLAKI, MMMMMUMS!) och sen ikväll ska jag iväg bowla med lite folk. Bland annat Simon eftersom han som sagt drar imorgon. Ska försöka ta lite kort med iphonen så jag har nånting att lägga in här sen.

Fick en fråga om när jag skulle svara på frågestunden. Det ska jag göra så fort jag fått några till frågor. Och det vore roligt om frågorna handlade om något annat än jag & Dennis eftersom ungefär 70% av frågorna hittils gör det.


1 oktober

2 par skor & 1 tröja rikare. Shopping ÄR bra för själen.


I will never say never, I will fight till forever

Var inte uppbokad på något jobb idag så fick sova ut ännu en dag, skönt! Tänkte gå in till stan med Filippa (som vägrar vara själv hemma) och spendera mitt presentkort på 1500 kr. Vet dock inte vad jag ska köpa. Hade ju funderat på ett par "Easytone" men jag börjar tveka om det känns värt? Kanske ska få några vuxenpoäng och köpa ett par rejäla vindbyxor som jag kan ha på förskolorna. Men fan vad tråkigt det lät. Jamen vi får se helt enkelt!

Nu måste jag göra mig klar och se till att segproppen herself får på sig kläder. Vad som händer ikväll får ni höra sen, KISSES.


RSS 2.0