Plankstek kommer sitta fint i kistan

Nu väntar duschen på mitt besök & när jag är klar med allt som återstår efter duschandet så är middagen klar. Det luktar ljuvligt och mamma står i köket och lagar plankstek. Jag är överlycklig, finns inget godare!=D

Senare ikväll har jag hört rykten om att vi inte alls har tänkt vara smala av oss, det blir chips, dipp, godis & allt som har med det att göra. Förbannat, jag som hade tänkt lugna ner mig med sånt nu. Men jag säger väll som Emelie, nu är det lov & då får man göra vad man vill - hur mycket man vill! När jag ändå är igång kan jag väll erkänna att jag & Dennis åt chips & dipp så sent som igårkväll. Good job!

Update:
Jag menar.. titta bara..


Happiness


I don't want to be

Börjar med att gratta min kusin Julia till att ha blivit mamma till en liten flicka=) Härligt att allt har gått bra & att ni alla mår bra! Jag lovar att vara barnvakt när du vill (nästan iallafall, hihi)



Igår började vi som sagt se one tree hill, jag somnade efter halva första avsnittet - det var inte för att det var dåligt utan för att jag var så oerhört slut efter veckan. Det kanske var lika bra att jag somnade eftersom Dennis agerade chaufför för drunk-ass-bitches senare under natten (ja, Robin, jag syftar på dig). Men hela morgonen idag har vi sett flera avsnitt och det känns redan som att vi har fastnat för det, suveränt för nu har vi en ny serie att följa & det finns ju.. 6 säsonger? Och enligt alla "fans" så blir det ju bara bättre & bättre.. sen.. kan man tydligen inte hålla tårarna tillbaka senare? ;-) Rätta mig om jag har fel *host -Sandra- host*



Är fortfarande lite krasslig men inte alls lika som igår. Har haft ont i halsen & varit sådär "hängig" i huvudet idag men ska ändå se melodifestivalen med brudarna ikväll & efter det ska vi iväg med några grabbar och bowla. Det som är skönast är att veta att jag inte kan få halsfluss eller liknande eftersom jag opererade bort doooom i somras!

One tree hill, nu är vi på gång

Finally är Carl-Jan ute ur Let's dance! Låter som att jag är en fantast av det programmet men det var fan i mig på tiden att han åkte ut. Nu har jag & Dennis åkt hem till han eftersom Elise (hans lillasyster) ville hem från någon fest på soerboele. & lyssna nu: JAG HAR FÅTT HONOM att säga "okejdå" till att vi ska börja se one tree hill. Hur fast kommer vi inte att bli med tanke på hur fast alla andra är? Elise har typ.. massa säsonger så det här ska gå på löpande band=)

Något tråkigt däremot är att jag tror att jag är på god väg att bli sjuk, nu när det är lov och allt.. Bassilusker från barnen på dagis + alla snorklande, snorande människorna i min klass idag har nog smittat mig. Förbannat! Äsch, så länge jag får vara med Mr. Perfect så är allting lugna puckar!



Jamen sådärja

Sportloooooooov! Kunde inte komma mer lägligt än nu=D När Dennis har slutat jobbat kommer han hit, ännu bättre! Hade velat att vi skulle gå på bio och se "I taket lyser stjärnorna" ikväll men jag kikade på sf.se och såg att den bara gick 18.30. Då hinner vi inte, det är ju tamefan middagstid. Tråkigt. Får se vad det blir istället!

Det blev inget vitt linne med små nitar (bilden i förra inlägget) idag när vi shoppade. Blev bara ett randigt baslinne och en "rockig" t-shirt. Sen var våran håltimma nästan slut så då köpte vi mat på Streetfood & jag åt bakad potatis med räksallad, jäklar så gott=)


It's cold around me


Det luktar...shopping!

Nu sitter jag i skolan. Ja, för vi har skoldagar på fredagar och apu måndag-torsdag. Ska ut och fota vinterbilder nu, sen efter denhär lektionen ska jag gå och boka en hemlig sak och sen ska jag sola med Sandra, sen ska vi shoppa jävel! Har spanat in massa saker på ginatricot.se som kommer att följa med mig hem idag ;-)


Individuella valen?

Jag sitter här med över 50 kurser att välja bland. Just nu lutar det åt lagspel/slagspel, varmkök, konditori, rörlig bild eller psykologi. Men vi får bara välja två så tre av dom där ska bort...... Åh, det är så jäkla svårt när man vill ha alla och speciellt när det är av helt olika anledningar man vill ha alla också.

För ett tag sa jag till Dennis att jag ville ha "jakt & viltvård" men han skrattade bara av att tänka tanken att se mig i skogen som "jägar-natta". Jag drev förstås när jag sa att jag ville ha det, men lek med tanken - det skulle vara ganska kul att komma dit första lektionen med riktigt högklackade skor & lösnaglar. Bara för att se vad dom skulle säga liksom. För skulle jag ta i ett gevär skulle jag förmodligen sikta pipan åt fel håll och lyckas skjuta mig själv eller någon annan och då är det end of story.



Jag menar.. det där är det närmaste jakt jag någonsin kommer. Jag var i boksel (vart fan ligger ens det?) med G7 & hennes underbara mor Karr3 & fick för första gången i mitt liv napp när jag pimplade!!!! (Ja, det är en fisk som hänger där, jag lovar..)

PS. Jag hade lånat skoteroverall av K-boy
PS2. Ja, det är en megafisk som står bredvid mig till vänster
PS3. Bilden var för fin för att visas i stort format

Lugg? Ja? Nej?

Hoppsan Amalia, min bikini har redan kommit! Den satt helt perfekt & om det inte hade varit för att bilderna och rykterna skulle spridas runt snabbare än x2000 så skulle jag visa er. Men det blir alltså inget av, ni får väll spana efter min bikini i sommar istället=)

En fråga till er nudå.. Jag vill klippa lugg igen MEN min kära pojkvän tycker inte det är speciellt snyggt med lugg. Är det då man ska trotsa och klippa ändå eller vad säger ni om det?=D



Nog för att man skulle kunna döda för Kling's lugg men ni fattar vinken..


Check this out, Fia!



Jag har nämligen mitt godis i en skål som Fia har gjort av en gammal lp-skiva=)

Need some sleep

Igår sov jag omänskligt mycket. Först kom jag hem från dagiset vid 16.30 och sov tills dess att middagen var färdig. Sen gick jag och la mig direkt efter middagen och somnade jag om och fortsatte sova resten av natten. Det är fan inte normalt hur sliten man blir första dagarna på ett dagis. Man är så ovan ljudnivån och tempot och att vara ute på dagarna när man i vanliga fall sitter inne i sunkiga klassrum.

Imorse började jag 07.00 så jag var uppe före tuppen. Det är inte heller mänskligt. Hur fan är det tänkt att jag ska orka det här?

Nu ska jag & Dennis mysa, se film & äta godis. Ett perfekt slut på en mindre perfekt dag, kan man väll säga. (Pappa, jag vet att jag inte borde äta godis nu men jag kommer att somna ändå, promise). Har inte så mycket annat att skriva eftersom ingenting speciellt händer nu.

h j ä r t a t


Semlor i mängder

Ni kan ju knappast ha missat vad det är för dag idag? Fettisdag a.k.a tjockisdagen!=D Jag brukar i vanliga fall aldrig vara sugen på semlor när det erbjuds eftersom jag är osäker på om jag tål mandelmassan och jag får ont i magen av grädden men idag på dagiset (apu-platsen) så har jag hunnit äta TVÅ stycken (hemmagjorda, mmmmjau!). Sen såg jag att vi hade några i kylskåpet när jag kom hem så det väntar ännu en till efter middagen!



Bokstaven N

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar på frågorna (förutom fråga 1 förstås). Lycka till!

1. Ditt namn: Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Nice
3. Flicknamn: Nadine
4. Pojknamn: Neo
5. Yrke: Naprapat
6. Färg: Neongrön & negerbrun (kom inte på något annat, inget illa menat!)
7. Klädesplagg: Nylonstrumpa
8. Mat: Nudlar
9. Sak i badrummet: Nakna människor
10. Plats/stad: New york
11. En orsak att vara sen: "Nannyn släppte inte iväg mig"
12. Något man skriker: Nämen fy bubblan!
13. Film: Next
14. Något man dricker: Norrlands guld
15. Band: Nirvana
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Nyponvägen (finns här i skeå!)
18. Bil: Nissan
19. Sång: Nothing compares to you

Ge aldrig upp

Första dagen på dagiset är avklarad och jag är tröttare i huvudet än någonsin. Om jag räknade antalet gånger barnen har ropat "NATHALIE!" så skulle jag bilda ett nytt tal som inte redan finns. Men trots den otroligt höga ljudnivån och en hel del tjat så är dom helgulliga så jag ska nog överleva det här=)

Slutade klockan 3 och vid halv 4 var älskling här. Det behövdes. Hans närhet. Han är ju trots allt den som får mig att vilja stå på benen. Vi såg nyss "Never back down" - en film som handlade om att man aldrig ska ge upp. Och jag kunde inte säga det bättre själv för man ska aldrig ge upp. Jag har varit nära flera gånger men det visar sig alltid att det var värt att inte göra det. Nu har Dennis åkt iväg på träning (denna hockey driver mig till vansinne;-)) så jag ska inte visa mina blå ögon på ett tag. Med andra ord ska jag ta mig en tupplur. Eller vad sägs om en hönslur? Nae, nu har jag varit med barn hela dagen, det märks..



Where the hell did i go wrong?




"nothing's gonna stop us now"
yeah right

Dagens äventyr

Tillbaka till Sverige höll jag på att säga, hahaha! Det var sagt att bilen skulle rulla härifrån vid 9-tiden men jag trodde aldrig att alla 4 skulle vara uppe men se på fan - 09.10 började färden mot Norsjö! Vi kom hem för ungefär en timma sen så med andra ord har vi varit och kikat på fotboll i.. ganska många timmar. För vi har ju faktiskt kört bil under tiden, ätit på frasses i Norsjö (vi blev överlyckliga då vi såg att det fanns!) och ätit gorre.

Cupen i sig var ganska rolig och blev allt mer spännande eftersom Jannie's pojkvän Erik spelar i ett lag & Julia's pojkvän Anders + massa andra vi känner spelar i ett annat lag och tur/otur nog så möttes dom i semifinal så vi tjejer var inte helt överens om vilka vi skulle heja på. Jannie hejade på Sunnanå (Erik's lag) medan vi andra hejade på Morön. Det var så spännande att jag inte kunde hålla käft (när det gäller fotboll vill jag heja och peppa allt jag bara kan + lite till) så att Emelie skämdes över mig. Äsch=D För er som undrar så vann Sunnanå och gick till final.

I finalen kom även roligaste kommentaren ur Jannie's mun när Erik gjorde mål. "HELVETE! Jag lovade honom massage ikväll om han gjorde mål.. Fan vad jobbigt.." Sunnanå vann iallafall hela cupen så grattisgrattis!



Vi i ett nötskal

Har haft en kanonkväll med mina favvobrudar=) Vi har gjort det vanliga - ätit chips med dipp, godis, pratat i mun på varandra och tävlat i lag i singstar. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Precis som en (alkoholfri) tjejkväll ska vara=D
Det blir redan läggdags eftersom vi ska åka till norsjö imorgon bitti klockan 9 för att kolla på fotbollscup. Båda Jannie's & Julia's pojkvänner spelar så vi har iallafall något lag att heja på. Skulle dock inte bli förvånad om jag eller Emelie råkade heja på fel lag, det skulle liksom bara vara vi i ett nötskal.


HAHAHA, vi i ett nötskal. Åh.. det var inte ens kul=( Nu är det dags att lägga huvudet på kudden tror jag minsann!

Girls just wanna have fun

Jag förstår att ni har suttit och väntat på min uppdatering. Eller så var det kanske inte så=) Igår bestämde vi oss att familjen + Alex kompis Jocke skulle vara lata & äta middag på Dallas. En kebabtallrik senare (för min del) så blev jag skjutsad till Dennis där jag spenderade natten med världens gosigaste pojkvän. Jag säger det så ofta och jag överdriver inte ens lite - han ÄR världens finaste! Först tvingade jag honom att se Let's dance och sen såg vi "you, me and Dupree". Idag vaknade vi inte förrän 20 över 1 (jäklar vad vi kan sova länge ibland) och sen blev jag hämtad av pappa några timmar senare.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen för sen är familjen bjuden på middag hos familjen Wallmark! Dvs Emelie's familj. Min bästa vän som bor i huset brevid. Hon den blonda som brukar dyka upp på bilder här i min blogg. Äsch, det finns massa förklaringar men ni har nog fattat vid det här laget! Lite spännande men även väldigt kul är att Jannie som har varit i Thailand i 2 månader också ska äta där. Ska bli kul att träffa henne=) Efter maten går vi tjejer över till mig & då kommer även Julia, Fanny, Anette & Carro hit. En helt underbar vanlig tjejkväll med andra ord!


Nathalie, Julia, Fanny & Emelie.



I'm in the band

När klev du upp idag?
- Kring 11.00

Silver eller guld?
- Svarar nog silver på den

Senaste filmen du såg på bio?
- Bolt

Favorit tv-program/serier?
- Prison break & dexter

Vad åt du till frukost?
- Mangoyoghurt & en äggmacka!!! MMMM mums

Fullständigt namn?
- Nathalie Maja Melinda Eriksson

Smeknamn?
- Nattilou, Natta, Nattis and so on

Din favoritmat?
- Tacopaj

Vilka är dina favoritkläder?
- Kläder jag trivs i och känner mig fin i. Allt ifrån sköna mjukis till partyklänningar!

Om du fick åka vart du ville - vart skulle du åka då?
- Thailand i nuläget

Favoritklädmärke?
- Cheap monday (deras jeans ♥)

Favorittid på dygnet?
- Kväll tror jag minsann

Var är du född?
- Skellefteå bb

Vanlig cocacola eller light?
- Vanlig!

Bästa barndomsminnet?
- Alla bus jag har tvingat Simon & Jesper att göra

Varit i Asien?
- Noooo

När går du och lägger dig på kvällarna?
- Beror på hur trött jag är, vilken dag det är och om Dennis är här.

Favoritfärg?
- Svart funkar ju alltid

Några tatueringar?
- Nej. Vill tatuera in mina barns namn när (om) jag får dom

Favoritseriefigur?
- Timon i lejonkungen

Hur ofta lagar du mat?
- När jag verkligen måste, aldrig annars

Vill ni ha fler besökare?

Gå då in här & gör det som står=)



Vad i he....

Eftersom jag skulle till skolan och skriva provet så skulle jag ju gå till bussen i tid så jag hann dit. Så jag åt lunch, gjorde mig klar i lugn och ro. Sen när det var dags att börja gå mot bussen SÅ FÅR JAG MIG INTE UT? Vi har en inglasning just utanför ytterdörren och glasdörrarna hade förfrusit sig. Jag kämpade som ett jävla djur men det resulterade bara till sår på händerna och inte fan fick jag mig ut. Ringde till Dennis för att få någon empati (och kanske något tips på vad jag kunde ta mig till) men han skrattade bara. Eller han sa förresten att jag skulle TA I litegrann. JAHA? Som att jag inte hade TAGIT I? Jag var så arg att jag tror till & med att förmodligen rykte ur öronen på mig. Försökte sen ringa Janne men det gick inte ens ringa till hans 3-4 olika mobiler, SÅKLART det inte gick när det alltid annars går?!!?

PS. Har fortfarande inte fått mig ut. DS.

Sovmorgon + naturprov = helg

Imorse kom jag & mammsen överens om att jag faktiskt kunde ta en sovmorgon. Så eftersom första lektionen är tidigt på morgonen och nästa inte är förrän 13.05 så var det ett otroligt skönt beslut måste jag säga! Nu ska jag iväg till skolan & skriva veckans tredje prov. Naturprov om miljön, ÅH VAD KUL! Nämen det känns bra att veta att det är helg efter provet är skrivet och efter helgen börjar apu:n på dagiset. Efter en veckas apu nalkas sportlov & sen 5 veckors apu igen. Jag längtar=)


Bilden är tagen från google.se
(viktigt eftersom vi inte får lägga in bilder på barnen utan tillstånd)

Min mamma ♥

Nu spelar det ingen roll. För allting brast och mamma var den som fick ta smällen. Men hon är den bäst på det, så det var nog smartaste utvägen från dagens mående. För vad skulle ni andra svara på frågorna "varför blev jag sjuk? varför drabbade det mig?" och vem annars vet bättre om mitt liv och vilka svagheter jag har än vad hon gör?

Hon får mig att accepterainse att jag drabbades av en sjukdom (anorexia för er som inte har någon aning) som jag inte kunde göra någonting åt. När jag pratade med en läkare för ett bra tag sen och berättade om tiden innan jag blev sjuk (då jag tränade innebandy 3 dagar i veckan, fotboll 4-5 gånger i veckan och idrott varje dag på skolan eftersom jag gick idrottsklass PLUS mina "egna pass" - jogging+situps+armhävningar innan sängdags) - så sa hon redan då att det inte var naturligt att träna så mycket. Sen bröt jag foten i samband med krocken och allt det jag någonsin har varit bra på kunde jag inte längre fortsätta med. Jag vet inte vad jag ska tro men det har stor betydelse nu när jag verkligen tänker efter.

Dagligen får jag komplimanger som jag fortfarande inte riktigt kan ta åt mig av. Jag vill så gärna se mig själv som andra ser mig eftersom det dom påstår att dom ser är så stor skillnad mot för vad jag själv ser. Jag tror till & med att jag kanske skulle tycka bra om mig själv isåfall.




I'm still breathing

Haha alltsååååååå.. Nu var det kanske åttonde gången jag suddade all text jag hade skrivit. Och jag hatar det. Jag fullständigt hatar att jag inte klarar av att skriva en bra och intressant text som ni faktiskt vill läsa. Jag hatar att jag verkligen vill få ur mig tankar men inte alls kommer på något bra sätt att få ur dom. "Varför inte bara skriva det hon tänker?" tänker säkert ni, men så lätt är det fan inte. Jag hatar att jag inte "vågar" skriva detaljerat heller eftersom jag inte vill att idioterna ska lägga sig i och kommentera.

Nu är jag egentligen inte ledsen eller så. Bara less på tankarna som snurrar runt i mitt huvud och att jag inte kan ta tag i det. Skrev en massa jävla text eftersom jag - som jag sa - vill dela med mig av tankarna. Jag vill få ner det på något ställe där det inte bara är jag som kan läsa och jag vill få respons.

Slutar dock med att jag ändå håller det för mig själv - för min egen skull(?). Är bara rädd att bli mer nertryckt när det enda jag är ute efter egentligen är positiva, peppande kommentarer som jag vet att endel av er ibland är bra på att skriva.




If there's anything that i am sure of
- it's my love for you.














17.08

Till att börja med måste jag gratta Elin till körkortet! Snyggt jobbat bruden, i'm right behind you=)

Idag klev jag upp vanlig tid, åkte till skolan och skrev ett svenskaprov (gick på 25 minuter sen hade jag skrivit mängder med meningar på alla frågor så då lämnade jag in provet) och sen hade jag ingen mer lektion så då åkte jag hem och kröp ner i sängen där jag hade en varm & underbar pojkvän. Då somnade vi om båda två och vaknade inte förrän kvart i 2. Hoppsan!

Nu ligger jag här med datorn & gör det vanliga - läser bloggar, lyssnar på musik & skriver med folk på msn. Det enda annorlunda är att en av dom jag skriver med på msn är min 8-åriga lillasyster som sitter i rummet bredvid och precis har skaffat sin msn. Det roliga är att hon kommer in så fort hon har skrivit något och säger "sååååg du vilken söt smilegubbe jag skickade till dig?". Vilken av dom 2138902 olika smile-gubbarna lillhjärtat?=D



Storebror såg lillebror ätas upp av krokodil

LONDON. Ryan, 7, såg sin lillebror dras ner och slukas i vattnet.
Jeremy, 5, lekte med sin hundvalp när den fyra meter långa krokodilen dök upp och slet ner honom i floden. Nu har hans kropp hittats inne i krokodilen.



Något så jävulskt. Stackars pojke som kommer ha det där i minnet för resten av sitt liv. Går inte ens nästan föreställa sig! Läs mer här.

Har precis klickat hem en bikini...



... efter att ha pratat med Emelie i telefon i över 45 minuter. Det började med att hon ville att jag skulle kolla på en klänning på tradera & slutade med att vi båda två var inne på hm.se där vi kikade på allt ifrån smycken till klänningar och bikinisar. Det blev så att jag klickade hem skönheten häruppe, tyckte att färgerna var underbara & det kommer vara klockrent när man blir brun i sommar. För det har jag fan i mig tänkt bli, har planerat att fara utomlands med älskling innan sommarlovet & med världens härligaste brudar i slutet av sommaren. Eller möjligtvis tvärtom, vad säger ni? ;-)

Ännu mer Hanapee

Idag är en bra dag. Skolans fiskpinnar är godast i världen! Eller det är typ remouladsåsen som gör att det blir gott. Har suttit och sett film nu på morgonen på fotografiska bild-lektionen. Det var tröttsamt, mina ögonlock var tunga så jag höll på att somna all the time. Sen har jag, Sanna & Anna suttit & tittat på Hanapee-videoklipp & skrattat tills vi nästan har dött. Almost.


Hanapee - världens mest klockrena människa



HAHAHHAHAHAHAHAHA!!!! Precis min humor och allt, har ont i magen nu. Så jävla sjuk!=D

Här hittar ni fler videos från hennes förra blogg. Numera har hon gått över till pause.se så ni hittar hennes nuvarande blogg här på sidan bland "jag läser"-bloggarna.

Snabba ryck

Gick betydligt snabbare att inventera på mamma's jobb än vi väntat oss. Vi har ju trots allt gjort det ett antal gånger allihopa. så vi kan ju nästan göra det i sömnen (observera nästan).

Om jag ska få klaga lite så kommer det här: Jag har nämligen 3 blemmor UNDER tungan som har stört mig i flera dagar nu. Så jag kollade upp på internet och precis som jag trodde så kan det bero på stress. Inte värt att stressa med andra ord, gör ju så ont att man gruvar sig för att äta och till och med för att prata. "BRA" kan då vissa säga. "SÄMST" säger jag.

Nu ska jag ta mig världens skönaste dusch & sen tänkte jag sova. Imorgon får jag äntligen träffa baby, våra "scheman" har som inte passat allt för bra dom senaste två veckorna så det har blivit väldigt lite go'a pussar. Men imorgon såå=)
Fast fick just veta (3 sekunder senare) att han har match imorgon, hata hockey..... Som tur är så är säsongen snart över.



Dagisfröken Nathalie

Igår var dagens inte alls rolig, ni läste hur min skoldag såg ut och sen hade jag huvudvärk som heter duga som i sin tur gjorde att jag blev på dåligt humör. Sen fick jag inte träffa Dennis heller och det gjorde inte saken bättre.

Idag däremot har dagen varit betydligt bättre. Började med sovmorgon & sen hade vi bara två lektioner innan vi slutade och skulle till våra apu-platser för att hälsa på! Ska nämligen göra apu på ett dagis i sex veckor framöver så jag åkte dit och presenterade mig, fick lite tider och sånt. Barnen samlades runt mig på nolltid som om dom vore humlor och jag vore honung så det här kommer ju bli en baggis!=D I nian praktiserade jag två veckor på ett dagis, när jag hoppade av skolan då jag mådde dåligt var jag på ett dagis i fem hela  månader och i ettan på gymnasiet gjorde vi apu på tre veckor, så det här är ju min grej kan man säga!

Från apu:n i ettan då jag just hade gjort min berättelse (med djuren såklart) för barnen, muhahahaähä.



Nu blir det powernap så att jag ska orka jobba sen ikväll (slutar 00.00 så lite sömn kan behövas). Och det är inte på Subway utan på att hemligt ställe, FNISS!

Blä för måndagar

I mina ögon är måndag den drygaste dagen på hela veckan. Dels för att man inte är "återställd" efter helgen (som det är meningen att man ska vara eftersom man har haft helg = ledighet) och dels för att vi har flest lektioner på måndagar. Dom i klassen som har engelska har 6 lektioner. Med bara 5-10 minuters raster under hela dagen och 25 minuter "lång" lunchrast. Observera då också att en av lektionerna är idrott så man ska hinna duscha och allt sånt och ändå hinna i tid har dom tänkt. Så det enda man hinner mellan lektionerna är att gå till skåpen och byta böcker - om man nu behöver det. Näe usch, jag hatar att stressa och ibland kan matkön vara jättelång och då hinner man typ inte ens äta på måndagar.

Nu ligger jag iallafall i sängen och smaskar på dom geléhjärtan som blev över sen i lördags. Men man blir lätt less så det är ungefär lika många kvar som innan jag började äta. Ska plugga litegrann & sen lägga mig ganska tidigt ikväll tror jag minsann!



Min mami älskar mig ♥



Roligaste på länge

Helt mad som tasken skulle ha sagt!


11.08

Bläddra igenom vart tioende sms i din inkorg och svara på dessa frågor!

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hälsa måns ;-)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag älskar dig :-)

3. Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Haha oj! Inte illa ;-)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha nykter...

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ring mig nu

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Skulle du kunna jobba 23-05?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Kommer ni någon gång? Behöver verkligen öl :-) SKYNDA!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Vart fan håller sniglarna hus??

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Var det du som satt i datasalen vid matsalen? :-)

10. Din romantiska replik?
Hahahahahahah jag dör!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jaha okej, men ska vi spika lördag? ;-)

12. Vad skulle du vilja säga är det bästa du vet?
Det kan du göra baby :-*

Singing that melody




Melodifestivalen

Kanonkväll på melodifestivalen! Sms:ade med Sandra för att fråga vart hon & Linnéa satt, fick svar & vinkade tills dom såg oss. Trots att vi satt på helt olika sidor av arenan så zoomade hon in oss på sin kamera och tog ett kort (kolla in slusan's bilder här). Givetvis hade hon hunnit skriva "Le nu mot kameran" så jag hann posera litegrann. Filippa (lillasyster) hade självklart en "glitterboll" som dom flesta andra barn hade och jag - som så många andra tjejer - föll nog litegrann för Måns Zelmerlöv. Utan att överdriva så får han en att smälta som en glass i solskenet med sitt jävla leende. Och hur bra var inte Petra Mede?=D Hur skön som helst ju.



Lillans favorit var...



Ena handen är Dennis hand, därav förklaringen på att nagellacket bara finns på ena ;-)

Happy valentines day



Jag ska såklart spendera min dag med mitt hjärta men vi (eller iallafall jag) är halvrisiga sen igår så det blir nog bara att mysa, ta det lugnt och rå om varandra=) Och ikväll blir det som sagt melodifestivalen så det blir nog en bra dag!

Gårkvällen var jättetrevlig: Mycket folk, lekar, sånger, uppträdanden, bildspel på Roger från dess att han var liten tills nu när han fyllde 50, presenter, liveband, lite för mycket jägermeister, lite för mycket gin & tonic, lite för mycket öl och så vidare. Vi var en hel del som faktiskt fick i oss way to much av det goda så kvällen slutade inte underbart men det förtränger vi idag. Nu ska jag mysa med världens bästa och finaste pojkvän! Ha en bra dag allihopa ♥

50årsfest!

Än så länge har jag inte gjort något värre än att råka skalla min dörr. En på mammas jobb hade dock ramlat och brutit armen imorse när hon skulle kliva ur duschen, var det för att det är fredagen den trettonde? Ingen som vet.

Nu är jag iallafall redo för vad kvällen har att erbjuda, Janne's bästa vän Roger fyller 50 så mamma & Janne har varit medverkande i party-fronten, gjort lekar, sånghäften osv. Över 100 personer + liveband kommer att vara där varav kanske 15 bara är ungdomar, haha kan bli roligaste festen ever, vi får väll se ;-) Vi drar dit nu & senare ikväll kommer älskling dit efter sin match. Världens godaste middag + gratis alkohol = madgirl_90! Mamma sa just "Nathalie, tänk på din ålder, take it easy with the booze". Äsch, jag ska dit för att ha kul & då får det sluta som det vill!




Fredag den trettonde

ÅHHHHH! Hur kul är det när man kommer till skolan i vanlig tid för att inte ens veta om man har lektionen eller inte eftersom läraren var sjuk i onsdags. Jag & Ida gick till receptionen igår för att fråga men fick inget svar. Imorse när vi märkte att läraren inte hade kommit så gick vi dit igen - och se på fan, nog är han är sjuk nog. Inte nog med det - nästa lektion börjar 12.55. Jag ska snart hem och sova ett tag, ingen kan stoppa mig :-)

MEN.. först ska vi spela lite! Jag är så dålig förlorare så jag blir arg så fort jag inte klarar banan. Det blir dock inte bättre av att Stefan sitter bredvid mig och säger "Mnååå, blir du arg stumpan?". Nu jävlar ska jag visa vem som är bättre, även fast han är på bana 33 och jag på 14. JAG KAN OM JAG VILL!


^såhär bra förlorare är jag


Hit me with your best shot

En body med ormskinnsmönster (krokodil kanske, vad säger ni?) som jag tänkte att man kunde ha en svart hög kjol över och sen blev det också ett linne med världens längsta urringning på ryggen. Ser dock ut som vilket vanliga rosa linne som helst men skenet bedrar (se bilderna under.)



Ser ni att det är lite disco-känsla över det hela? Yeah. Vettetusan om jag ens kommer använda något av dom. Annars så kostade dom ju som sagt bara 29 kr/st och "som fått" som mamma skulle ha sagt så då kan dom lika gärna få vara dekorationer i min garderob.

Tycker förövrigt det är jättesvårt att ta kort på ett plagg man har på sig så jag skickar en guldstjärna till alla som får sina "dagens outfit"-bilder att se så bra ut. Fast jag kom på nu att det finns en knapp som kallas "självutlösare".

Nu har jag ont i huvudet, mår illa och är trött. Ska jag se "Sveriges värsta bilförare" och sen är det godnatt för min del. Imorgon väntar 50årsfest så då gäller det att vara pigg och glad, får se hur jag lyckas med det. Natti.

Mitt vinterland





Bilderna är tagna med min mobilkamera så ni får respektera att kvallan inte är den bästa, haha.
Sen tyckte jag det var lite kul att jag såg ut som en sumobrottare underifrån så jag tog med den bilden så ni skulle få se. Läckertttttttt.

NU: POWERNAP!!!!
SEN: Exlusiva(not) bilder på dagens shopping, jag köpte ett linne och en body, båda hade kostat 199 kr/st men jag fick dom för 29 kr/st. Klagar inte om vi säger så=) I LOVE REA

Min lillasyster

När jag var liten så stod det alltid "en lillasyster" överst på mina önskelistor. När jag var 9 år fick jag beskedet att jag och min bror (han var då 11) skulle få ett syskon. Jag & min storebror slog vad en krona om vi skulle få en syster eller en bror, jag vann en krona (yes!). Första gången jag såg henne på BB blev jag besviken för att jag tyckte inte alls att hon var söt (konstigt, hon har precis kommit ut ur mammas mage där hon vistats i 8-9 månader & dom hade inte ens tvättat av henne än?). Några dagar senare var jag världens stoltaste storasyster som mer än gärna kunde gå runt och bära henne, dra henne i vagnen och låta henne vara i närheten när mina kompisar var hemma hos mig. Nu däremot är hon i trotsåldern och eftersom hon är uppvuxen med att alltid ha fått vara med när jag har kompisar hos mig så kommer hon fortfarande - och blir såklart jätteledsen när jag ber henne gå. Hon kan verkligen vara det jobbigaste som finns men jag försöker inse hur kul vi ska ha när hon har vuxit upp och vi kan göra vad som helst tillsammans. Systrar har ju trots allt en speciell relation till varandra.



Tex mex buffé

Morgonen börjde inte alls så bra, för det första så försov jag mig så jag vaknade 25 minuter före bussen går (det tar 5 minuter att gå dit också). Så jag stressade i sinne & när jag väl kom till skolan så fick vi veta att lektionen var inställd. Men lika glad är jag för det för jag, Patrik & Stefan har suttit och spelat "Bubble trouble" & andra spel. Idag är det tex mex buffé till lunch och det kommer sitta fint i magen så nu ska jag & Sandra springa till matsalen!


Bild jag tog i höstas.

High five

Vid middagsbordet
Janne: - Vad ska ni göra på lördag då ungdomar?
Jag: - Det är alla hjärtans dag så jag ska iallafall vara med Dennis men vi vet inte vad vi ska göra än.
Janne: - Så ni vill inte vara med oss då?
Jag: - Varför skulle vi vilja det?
Janne: - Jo, för jag har köpt biljetter till melodifestivalen!



Med andra ord blir det alltså mello live för min del också. Anledningen till att jag säger "också" är för att jag har läst på flera bloggar om folk som ska dit! Jag, min familj & älskling på melodifestivalen, blir nog kingelinggg=)

Tacka vet jag aplotten


"Berätta kort om.."

din värsta fylla
det var också min roligaste. det var på min överraskningsfest när jag fyllde 18!
din mamma
hon är världens bästa mamma. vi går ihop hur bra som helst NÄR VI VILL det
din bästa vän
hennes namn är emelie wallmark & hon bor i mitt grannhus, bättre blir det inte
din första kärlek
är jag tillsammans med nu. för jag räknar det som min första riktiga kärlek
din värsta kärlek
nämner jag inte nu
din musiksmak
är hur bra som helst (såklart tycker jag själv det). den är väldigt blandad och jag tycker om det mesta förutom death metall & typ.. klassisk musik
din värsta mardröm
är att förlora någon som står mig riktigt nära
din högsta önskan
är att resten av mitt liv ska bli underbart (egoistiskt men vafan)
din bästa resa
än så länge är det nog gran canaria! men i sommar kommer det fler på listan ;-)



Nio månader ♥

Vet ni vaaaaaaad?=) Idag har jag varit tillsammans med love of my life i 9 månader så grattis till oss!



Idag är en bra dag & det finns fler anledningar till varför.

• Jag har precis skrivit svenskaprov och det känns faktiskt som att det gick jättebra!
• Solen skiner för fullt & det gör en på så mycket bättre humör.
• Sovmorgon, alltid lika populärt
 Jag har precis varit på körskolan och fixat litegrann, nu jävlar ska det göras bort, det som kallas körkort!


Ny design & allt

Sådärja! Vad tycker ni? Jag trivs jättebra och det känns.. stilrent för att vara jag. Tack ännu en gång Sara!=)

Nu har jag suttit och gjort några nya "kategorier" för att ni enklare ska hitta. Jag vet ju själv hur trist det är med bloggar som bara har "Allmänt" och när man ska söka något kan det ta evigheter. Men nu har jag iallafall gjort det lite enklare och ska försöka göra fler sen. Om jag orkar.



Ett stycke taggad Nathalie.


Snart mina vänner..

..så ska ni få se på en "extreme blogg make-over" tack vare superduktiga Sara som i princip kan allt och gör en design efter vad jag tänker (tankeläsare?). Haha nämen det blir nog kanon! Kommer bli mer motiverad till att skriva också, hoppas jag.

Tills vidare ska jag sticka ner ansiktet i svenska-häften. Vi har prov imorgon om Shakespeare och jag kunde kanske inte bry mig mindre om vad han hade för sig för fuffens och vilket årtal han gifte sig med Ann Hathaway. Men tror ni min lärare ens skänker en tanke på vad jag/vi tycker? Nix, såklart inte.




You've got a million ways to make me laugh
You're lookin' out for me, you've got my back
So good to have you around



Love is my drug


13.59

Bolt var inte lika bra som man trott efter att ha sett på reklamen, men den var söt på sitt sätt! Filippa tyckte iallafall att det var en av dom bästa hon sett så det var väll bra. Senare på kvällen spelade jag & Dennis lite spel, sen såg vi "Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay" och den var klockren! Om ni inte har sett ettan (Harold and Kumar go to white castle) så se den före.

Första lektionen imorse var idrott & vi hade längdskidor. Det gick sådääääär med tanke på all snö som har bestämt sig för att landa i Skellefteå under helgens gång. Vi skulle kämpa upp och ner för en backe 3 gånger och om man räknar bort Jonas (som föll hela tiden) så föll jag flest gånger. Det var inte allt för lätt eftersom att skidorna försvann under pudersnön så fort man rörde sig. Sååå.. längdskidor får 3 av 5 toasters!


Efter middagen blir det bio

Jag, Dennis & min 8-åriga syster ska gå på bio för att se bolt. Mysigt!=)
Hon har längtat sen första gången den visades på reklamen så det blir nog succé det här.
Idag mår jag inte allt för bra efter gårdagens lekande. Började som sagt hos Fanny där jag, hon & Emelie pratade och började dricka lite smått. Sen bar det av till Rickard som fyllde 20 och efter besöket där så åkte vi taxi in till stan. Taxin stannade utanför subway & calles (ligger vägg i vägg med varandra) så när grabbarna gick in på calles så gick jag såklart in på subway för att hälsa på mina arbetskompisar. Slutade iallafall med olles där det var hur mycket folk som helst, sen delade jag & Dennis en taxi med två andra grabbar som skulle till samma håll som vi. Råvärt, det blev ju bara halva kostnaden då!



Wihihihoo!

Idag har jag en "fyfan-vad-jag-är-bra-känsla" och det är så jäkla nice, vill ha den mycket oftare för då skulle livet vara kingking (king kong?)! Om ni bara visste hur mycket jag har försökt ordna allting idag, i sista sekund så att alla ska vara nöjda och glada. Och allting har funkat, TROTS att jag har jobbat under tiden! Jäklar vad jag förtjänar att ha kul ikväll nu=)

FUL SOM FÅ men lika glad ändå!


Still a rockstar

Godmorgon! Gick inte blogga inatt när jag kom hem från Fanny så det sög ju. Men vi tog det lugnt hos henne igår - snackade skit och tryckte i oss feta saker (det gamla vanliga med andra ord). När klockan närmade sig midnatt blev vi sugna på kladdkaka så allas våran kock Julia ställde sig och bakade en, excellento!

Idag börjar jag jobba klockan 2, innan dess har jag en hel del att fixa så jag undrar faktiskt varför jag sitter här nu. Jobbar till halv 7 och då ska jag promenixa raka vägen till Fanny för att duscha och göra mig i ordning och sedan förfesta där senare på kvällskvisten bär det av vidare till Rickard som har 20års/inflyttningsfest=)

Nu över till girlstuffs. Ska måla naglarna & såntdär, mer behöver jag kanske inte säga.


Blir det inte alls, för lillan kom in i mitt rum:
- "Kan du boomboom bana indi-indiana?"
Blir att lära sig den nudå, tjing!

Ingen blivande schackmästare här inte

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - finns inget underbarare än att vakna upp bredvid min älskade pojkvän. Vi vaknade, åt frukost, sjöng lite singstar med mamma & lillan & sen försökte han lära mig schack - det gick väll sisådär. Gillar inte "tänka-spel" så han vann ganska stort, höh. Nu ska jag & mamma kila till maxi medan Dennis ska ut och bygga kojor i snön med min 8-åriga lillasyster.



Piteå äventyrsbad

Jag överväger om jag ska radera bloggen så jag slipper idiotkommentarerna och aldrig mer skaffa en ny eller stå på mig och fortsätta skriva eftersom det är det jag faktiskt vill själv. Tack iallafall till er som peppar mig, det borde finnas fler av er.

Idag när jag kom till Dennis så frågade Nils (aka bruno_b) om vi ville impuls-åka till piteå äventyrsbad för att.. ja.. bada. Så vi åkte med honom & hans vän Petter. Kanske inte var bästa dagen att köra 6-7 mil för att bada eftersom det iallafall här i norr har varit snöstorm idag. Påväg dit såg man hyfsat bra eftersom det fortfarande var ljust men på hemvägen var det som att köra i ett stort jävla moln av dimma, det var mörkt och det var fortfarande lika snöigt. Bruno skötte dock körandet alldeles utmärkt så jag var bara rädd en gång och det var när man inte såg någonting alls. Där borta på badhuset var det iallafall ganska ball, det var vi enbart vi 4 och 3 till andra småkillar på badet så vi behövde ju aldrig stå i kö eller nånting som man i vanliga fall brukar måsta på det badhuset. Vi simmade mot "strömmen", åkte "toastolen" och tävlade i "piteälven", annars trivdes jag allra bäst i dom olika bubbelpoolerna - varmt och gosigt.

Nu ska jag fortsätta mysa med min bäbis, ha en mysig kväll=)



En läsares kommentar

Postat av: Hej
men guuuuumman om du är OFTARE ledsen än andra som är ofta ledsna (dvs någon gång per dag)så måste du ju alltså må dåligt närmare flera gånger per dag = psykisk instabil /deprimerad och då gör du väldigt fel i att befinna dig på stadens gator samt smitta ner dina vänner med din depression (ja,tro det eller ej men humör smittar faktiskt. kul va??) och ligga inne på psyket. Hoppas du tar dig en funderare puss o kram



Det är det här jag fullständigt hatar med att vara ägare av en blogg som folk faktiskt läser. Jag har bloggen för att skriva av mig, göra inlägg som jag kanske ska minnas senare eller helt enkelt till att tjollra på när jag inte har något att göra. Men inte fan får jag skriva att jag mår dåligt utan att någon med liten hjärna ska vara kaxig och kommentera.

Vet du vad "Hej"? Jag var diagnoserad med en depression när jag var sjuk (kring 2006) och det har fortfarande sina följder så det är faktiskt ingenting jag tycker att du ska skriva oseriöst till mig, det är isåfall enbart för att trycka ner mig. Är det för att jag är en sådan som tar åt sig av kommentarerna och verkligen blir nertryckt föratt jag inte lyckas ignorera dom som dom flesta andra bloggerskor? En sista sak - jag drar inte ner mig mina kompisar i det (eller som du uttrycker det - smittar ner) utan det är dom som drar upp mig från det. Alltså smittar dom mig till det bättre. Var det något mer du hade på hjärtat "guuuuumman"?=)

What a feeling

Orkar som inte. Hatar att osäkerheten växer inom mig, varför gör den det???????? Arg, less, nedstämd, förbannad, ledsen på en och samma gång. Det som gör mig fullständigt toooooookig är att inte veta varför.

Men alla har ju dåliga dagar ibland, jag har bara mina lite oftare än andra.

I'm the one and only


Hitta en bild i en bild

På fotografiska bild-lektionen har vi fått ett snabbt uppdrag om att vi ska "hitta en bild i en bild". Här kommer en av dom jag hittade/gjorde=)

Originalbild



Beskuren bild



Det som är ganska roligt är att på första bilden fokuserar man sig på självaste bron eller hur bron speglar sig i vattnet. Men jag fokuserade mig på paret som gick på bron & då ser det ut som en helt ny bild när man har beskurit den, fiffigt va?=D

Min kärlek till dig

går inte förklara i ord ♥


Jag känner mig uppskattad!

nathalieeriksson, says:
okej jag ligger ändå bara i sängen och hade tänkt se nån film eller nått!

(inget svar)

nathalieeriksson, says:
har ett pringlesrör också
emelie, says:
jag kommer
nathalieeriksson, says:
HAHA MEN SÄR
nathalieeriksson, says:
bara för chipsen?
emelie, says:
...
emelie, says:
99% därför
emelie, says:
men va glad
emelie, says:
du får iaf 1%



Det här med att fördriva tiden...

1. Jag har insett att jag borde tagga ner på shoppingfronten
2. Jag lyssnar på några som sitter och pratar (inte vårat språk så jag förstår inte)
3. Jag pratar när jag känner för det & ibland även lite oftare än det
4. Jag tycker om lycka och kärlek
5. Min bästa vän är ungefär som jag förutom att hon är osmartare
6. Min första kyss var med min barndomskompis
7. Jag avskyr stress och huvudvärk
8. Kärleken är det bästa som finns
9. Jag gillar att skratta
10. Jag kommer alltid att vara jag
11. Jag är hemligt förälskad i en kändis
12. Sist jag grät var i torsdags
13. När jag är glad så mår jag som bäst
14. När jag vaknar på morgonen vill jag oftast somna om
15. Innan jag går och lägger mig ser jag tv
16. Just nu tänker jag på att jag har ett pringlesrör i min väska
17. Idag har jag vaknat, åkt buss från bureå, skrivit prov, shoppat, ätit lunch
18. Inatt ska jag sova godast ever
19. Imorgon kommer jag vara på skolan sen äta middag hos pappa
20. Jag vill verkligen inte förlora någon nära


TJEJ-GIRL-CHICA-FILLE

Hur tjejig är du?

DU HAR:
[x] Fler än 10 nagellack
[x] En parfym som kostade mer än 500
[x] Eller har haft lösnaglar
[x] Minst 5 klädesplagg som du inte använder
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa
[x] Du brukar gå på stan med din mamma
[x] Haft rosa på ditt rum
[x] Färgat håret
[x] Slingat håret
[x] Alltid din mobil med dig
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
[x] Inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[x] Du älskar att gå till frisören
[x] Du solar hellre än att bada
totalt: 13

DU ÄLSKAR:

[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 8

DU SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[x] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Sisters
totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 3

DU LÄSER:

[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 2

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabama
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 6

DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes
totalt: 4

DU TYCKER .. ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 5

Totalt: 44

0-20 mer pojke än tjej
20-30: pojkaktig tjej
30-40: rätt så tjejig
40-50: du är en tjej!
50-60: du är riktigt flickig

Matlagning - the new thing?

Vi hade nyss information om dom olika valen i trean. Dvs inriktningarna och individuella valen. När det gäller inriktningarna så har jag ingen aning om vad jag vill välja än, det finns ju trots allt fyra olika och vi ska alldeles snart ha valt typ. Människor i behov av särskilt stöd - fritidsanläggningar & turism - ungdomsarbete - särskild behörighet. Hur lätt kan det vara när man knappt fått någon info alls om det? Inte lätt alls. Men när det kommer till individuella så är det 200 poäng man ska ha. Det lutar det åt att jag & Sandra ska välja matlagning på 100p. Hahahaha JA ni läste rätt, ni som känner oss vet nog att det inte kan sluta bra. Men övning ger färdighet brukar man ju säga ;-) Dom andra 100 blir nog lagspel/slagspel eller svenska c.

Efter informationen fick vi veta betyg på ett pararbete som vi två (jag & Pändrou) hade gjort, vi fick VG så det kändes heeeelt okej=) Sen fick vi betyg på rollspelen som vi framförde förra veckan & som individ fick jag VG+. Woho!




Shoot 'em up

Mys igår kväll med min underbara pojkvän. Efter middagen hade vi hunnit sova i två timmar (vet inte vad som hände) så senare mot midnatt var jag ändå ganska pigg motför vad jag brukar vara :-)
Han hade med sig min externa hårddisk till Lycksele så han hade snott massa filmer från en kompis. Så igår såg vi "Shoot 'em up" & den var faktiskt riktigt bra. Handlade om en gravid tjej som blev mördad bara någon minut efter hon hade fött sin lilla son. Då huvudrollen blir vittne och tar hand om barnet och gör allt för att skydda det mot dessa bad boys (dom som hade dödat mamman) som vill se barnet dött.



Idag på morgonen - första lektionen - hade vi skridskor. Vädret var jättehärligt & tjejerna vann mot killarna i hockey-bockey, viktig vinst detdär med tanke på att vi är bambi på hal is allihopa, nästan! Nu måste vi rusa iväg och äta för vi har bara en halvtimmas lunch på måndagar, om inte mer? Men vi har en timmes hål senare idag så jag sitter väll här då också eftersom stan inte är något alternativ eftersom jag brukar lyckas spendera pengar då :-)

Sundayyy

Igår hade jag jättetrevligt trots att det blev långt ifrån som planerat. Vi åt godis (alla som inte hade lämnat påsen kvar hos Emelie så hennes vovvsing åt upp deras godisar), sjöng singstar och snackade en hel del.

Idag har morgonen varit jättemysig=) Först uppvaktade vi Alex (storebror) som fyller 21 år idag (grattis grattis!!) och sen har jag sjungit våran nya singstar - rock ballads skiva med mamma i säkert två timmar, haha! Nu gör vi oss klara för vi ska till stigs konditori och fika, kommer inte vara helt fel om vi säger så=)



RSS 2.0