You and me.


30 november

Hej! Skönt med en liten pause från bloggandet. Inte för att det är jobbigt och tar på krafterna utan mer pressen att ha något att skriva. Bättre att känna att "jag måste inte, jag gör det när jag vill och känner för det". Dagarna ser fortfarande likadana ut - jag jobbar på och vill att dagarna ska gå fort så det snart blir 6 december (då vi får nyckeln till lägenheten!). Nu har jag varit på ett och samma ställe ett bra tag eftersom en ordinarie personal är sjukskriven. Vi har julpysslat, gjort julkalendrar, bakat pepparkakor, haft nallekalas och mycket annat kul! Idag hände det som (typ) händer alla en gång i livet - en flicka slickade på en stolpe och fastnade. Jag kan säga såhär - hon lär inte göra om det. Jag kom ihåg den gången då det hände mig, min storebror lurade mig att göra det och dum som jag var så lyssnade jag på honom sen så satt jag fast.


Även jag gjorde en kalender där vi ska börja räkna ner till julafton. Det är tametusan 1 december redan imorgon.


01.16

Ingen har nog missat att vårat älskade AIK numera är serieledare. Känns ju helt okej:-) Ingen missade säkert att Linnéa åkte ut ur Idol heller. En av mina favoriter. Men jag är glad att Jay är kvar iallafall, han är ju guden. Idag har jag varit hemma från jobbet pga olika skäl och har nu avrundat kvällen med filmtittande med mamma, Janne & Dennis. Anledningen till att jag inte bloggat idag är just för att jag inte har någon större lust då jag inte får någon som helst respons, känns så himla tråkigt när jag ändå har så pass många läsare per dag. Sånnahär dagar funderar man ofta på att lösenordsskydda bloggen och bara skriva för sig själv i fortsättningen. Nu ska jag krypa ner bredvid min fina älskling och sova så gott jag bara gör när jag ligger bredvid honom. Godnatt!


MATSUMOTO 3.

Om det inte vore för att jag lovat Dennis att inte köpa mer skor (eller kläder för den delen) innan vi flyttar och får i ordning i lägenheten så skulle jag utan tvekan ha klickat hem dessa. Har ju dom svarta fast då dragkedjan är bak istället för på sidan och dom är så ruggigt sköna och när jag dessutom har velat ha ett par röda mockaskor förut är väl dom här dom perfekta? Åh, varför har ingen visat mig dom tidigare?!?? Alltid lättare att skylla på andra.


18.45

Hur tänkte jag när jag skrev "25 augusti" i förra inlägget? Nääära.. Märkte det inte heller förrän någon hade kommenterat det. Önsketänkande kanske, sommar hade ju inte varit helt fel. Dock så älskar jag vintern när det är mysig julstämning men med denna snöstorm skulle jag kanske inte kalla läget "mysigt". Känner mig inte fräsch i kroppen någonstans idag, huvudet värker och jag är väldigt rosig om kinderna. Bara att hålla tummarna så att jag mår bättre imorgon efter en natts sömn. Men först och främst: AIK-Brynäs.

25 november (luktar lön?)

Hej! Idag är jag på fritids och eftersom jag bara varit på förskolor så är detta en helt annan sak. Inga blöjbyten, inga barn man måste klä på när dom ska ut osv. Började 11, var rastvakt en timme och nu har jag rast en timme, hard work? Ska vara här imorgon också och även torsdag+fredag nästa vecka! Om en halvtimme ska vi ut i skogen och jag som inte är någon skogsmänniska är inte jättetaggad men det är bara att bita ihop:-)

Känns inte helt fel med lön heller, me like!

20.27

Idag hann vi minsann med det som skulle göras. Vi har varit på banken och betalat "handpenningen" så nu är det verkligen GAME ON påriktigt! Har även varit runt en sväng till möbelaffärer och annat, har shoppat en del småprylar. Visar ingenting nu, det får ni se när allt är klart och på plats istället, roligare så? Sen har vi nog hittat soffan vi vill ha också men den var liiiiite dyr. Och om vi bestämmer oss för den får vi den inte förrän sent i januari heller så vi måste isåfall hitta en nödlösning till dess. Annat vi har kikat på är köksprylar (micro, brödrost, vattenkokare m.m.) som vi ska försöka önska oss i julklapp av nära och kära ;-)


PS. Ni som tar listan seriöst (pappa bl.a.) kan ju höra av er om vartifrån saker och ting kommer osv.
PS2. Ni som önskar att köpa billigare saker (vänner som vill köpa inflyttningspresent) kan hojta så gör jag en lista med billiga saker (HEHEHEHE)

"It's magic"


24 november

Oj. Råkade radera inlägget jag skrev igår. Hoppsan. Skrev iallafall att jag hade fått 9 erbjudanden att jobba igår men tackade nej till allihopa eftersom jag & Dennis skulle till mäklaren och skriva på några papper och även gå in på banken men dom hade hunnit stänga innan vi tog tummen ur. På kvällen skulle vi till Anton för att se AIK krossa MODO och det kan man väl lugnt säga att dom gjorde med 5-1. Efter den vinsten så blev det lite gh-spelande och jag måste få erkänna att jag vann mot Hampus i en låt! Han var inte alltför glad över det men det var minsann jag.

Vi var även runt på lite affärer igår för att kika på saker till lägenheten och D köpte det (enligt honom) viktigaste - ölglas! Idag ska vi till banken innan dom stänger och sen dra vidare på fler affärer för att införskaffa oss endel saker. ÅH så roligt det här är! Speciellt när båda är så taggade och är inne på ikeas hemsida mer än vi är inne på facebook, typ..


From the beginning

Eftersom Dennis drog lika fort som han kom (han skulle på bio med grabbarna) så fortsätter jag med det jag påbörjat. Dvs se Cougar Town från första början! Har bara sett några "strö-avsnitt" på tv då och då men nu vill jag se allt. Och när D knappast vill se en sån serie med mig så är det ju helt passande att se den när jag är själv!

 


18.39

Har precis sett förra veckans avsnitt av "Pensionärsjävlar" och laddar redan till kvällens avsnitt. Haha alltså förstå så kul dom som har kommit på allt ska ha haft under inspelningarna! Nu ska jag slå igång "Kenza & Tyra-show avsnitt 8" som jag inte heller har sett än. Måste göra allt för att tiden ska gå snabbare tills Dennis kommer hit. Vi har inte varit med varandra på hela helgen så jag längtar!! Beroendeframkallande är han men snart blir vi sambos och då kommer vi inte vara ifrån varandra speciellt mycket :-)


22 november

Idag är det precis 2 veckor kvar tills vi får flytta in i våran lägenhet. Nu om någon gång kan tiden få gå dubbelt så fort:-) annars idag då? Jag stänger på förskolan och det känns ljuvligt att det nu "bara" 4h kvar. Kändes lite jobbigare då det var 9h kvar! Dom minsta trollen sover sött i sina vagnar och dom större trollen tittar i böcker på madrasser. Snart får jag gå och lägga mig i personalrummet ett tag, skönt! Hörs sen:-)

Finaste någonsin.


21 november

Vi flyttade från huset på Morö backe för 9 månader sen. Nu är det dags igen men denna gång ska inte hela familjen flytta, det är bara jag. Att gå igenom saker igen, kolla vad det är för "flytta-hemifrån-saker" man har fått och vad man ska behöva önska sig i julklapp, det är ganska kul faktiskt! Men jag är en sucker för gamla saker jag gjort på dagis och leksaker jag hade då jag var liten så det finns 2 lådor med sånt också. Jag kan faktiskt sakna huset väldigt mycket, det var ju faktiskt hemma för mig, det stället jag trivdes bäst på i hela världen. Något speciellt jag saknar där är relaxrummet som vi gjorde med jacuzzi och hela köret. Men då ska jag berätta en väldigt trevlig detalj från lägenheten jag och Dennis ska flytta till - det står en jacuzzi i badrummet! TJOHO. Det värsta jag vet är att frysa och bara en sak som bevisar det är att jag har tre(!) fleecefiltar i min säng och det är förutom duntäcket. Så den kommer användas flitigt, lite vardagslyx sådär! ;-)


00.03

Bara jag som tyckte att den här HP-filmen var väldigt läskig? Jag satt som spänd hela tiden och skrek till och med då ormen kom mot mig. Är glad att vi inte såg den i 3D för då hade man ju varit i gapet på den.. Det roliga nu är att mamma och Janne drog med sig Filippa(!!!!) på den filmen också tidigare idag, hur kan hon ha sett den? Jag skulle bokstavligen ha dött av rädsla om jag såg den då jag var 9 bast. Men hon hade tydligen varit stencool och bara hållit för ögonen då och då. Kul också att jag ska sova själv nu som jag aldrig annars brukar göra. Men jag tror jag ska gå upp och krypa ner bredvid Filippa, helt seriöst...


Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Jag är inget större fan av filmerna och har inte läst böckerna men eftersom man har sett alla filmer hittills bör man se även denna. Jag & Emelie sitter i salongen redo med popcorn och allt vad det innebär. Vi hade tänkt göra en HP-ramsa eller skriva HARRY på en av oss och POTTER på den andra men det blev inte. Aja, nu gäller det!

 


20 november

Nu drar jag iväg på firande av farmor och farfars guldbröllop. God cateringmat, lite aktiviteter och allmänt trevligt ska vi ha. Hörs sen! :)


Har sjukt många blåsor i munnen och det gör till och med ont att prata. Därför ska jag ha stängd mun hela dagen. Good luck Chuck.


Girls just wanna have fun

Gårkvällen var ju den bästa nyktra kvällen på länge. Idoltittande, sällskapsspel (galenpanna), nyårsplanerande och galet mycket skratt. Extra mycket för mig och Anette som var så trötta att vi barkade och allt var helt plötsligt roligast i världen. Men det är så det ska vara, jag älskar mina tjejer a looot ♥.


19 november

Herrejösses. Har haft ett pass på 10 timmar idag. Ljudnivån är inte den lägsta och man blir rätt trött i huvudet. När man sen kommer hem och ska äta middag ensam med en lillasyster som vägrar äta gör att tålamodet rinner över då man betett sig "pedagogiskt" hela dagen. Stackars hjärtat fick ta smällen men jag blir galen när hon helt plötsligt kommer på att hon inte tycker om pasta.

Nu ska jag vänta till mamma kommer hem för lillan är inte mogen att vara ensam hemma än. Sen ska jag dra till Julia och umgås med brudarna, se idol och bara mysa. Underbart! Hade inte festat ikväll om jag ens fick pengar för det. Sen ska vi fira farmor och farfars 50åriga bröllopsdag imorgon också så det hade ju inte varit så ball att komma bakis. På kvällen blir det nya HP-filmen på bio med bästa vännen, inte illa pinkat det heller.


"HEMLIGHETEN" (fast ne..)

Egentligen är det ju inte så noga med hemlighetsstämplandet, grejen var ju bara den att det inte var säkert än och då kändes det inte lika roligt att berätta. Har iallafall fått två kommentarer kring det:

Julia om 18 november:
Det låter som en bulle i ugnen???

:-) om 17 november:
alla vet att ni ska flytta ihop i en lägga? :-)


Nej, så vitt jag vet finns det ingen "bulle i ugnen". Om det vore så väl, hehe. Det närmaste vi kommer det är en lussebulle i min mage som jag just har ätit. Näe men barn (eller bullar som du så fint kallade det) får vänta, trots att det är största drömmen och att jag är ruskigt sugen.

Kommentar nummer två stämmer betydligt bättre, till 100% till och med. Jag & Dennis har kikat runt på lägenheter (bostadsrätter) och hittade en jättefräsch och fin som vi har varit intresserade av och har budat mot ett annat par. Dom la sig tillslut och det betydde alltså att den är våran! Vi ska alltså ta vårat förhållande till en annan nivå och flytta ihop :-D. Mer info om lägenheten och allt sånt kommer sen eftersom vi inte vet så mycket själva heller. Vi vet hur den ser ut eftersom vi varit på visning, vi vet hur stor den är, vi vet vad vi ska betala och vi vet ett "cirka-datum" då vi ska få börja flytta in. Mer än så är det inte än!


18 november

Har förresten världens bästa sak att berätta för er. Men jag vet inte när jag kan berätta den, ska prata med den andra inblandade ;-). Detta har iaf gjort att jag kunnat gå omkring med ett leende på läpparna idag trots att jag känner mig allt annat än frisk.

Hade förövrigt mer än gärna lagt upp bilder på alla mina söta små barn på förskolorna men för det krävs det ju underskrift av föräldrar och allt möjligt så det sket sig ju.


50% går ju inte motstå....

Nässpray och halstabletter har gjort att jag klarat av dagen. Är så hängig i huvudet och allmänt lycklig över att det inte blir en droppe alkohol i helgen. När jag slutade kom Emelie och hämtade mig då vi skulle till Bik bok som hade 50% på allt i butiken bara idag. Köpte en väska, en nyårsklänning och världens mjukaste tofflor (utan överdrift) + ett nagellack från vero m.

 

Skulle förövrigt visa sakerna för Filippa när jag kom hem. Berättade då att jag skulle ha klänningen på nyårsafton och när jag går vidare för att visa väskan säger hon "Ska du ha den på nyårsafton också? Du rymmer ju en stor spritflaska iallafall" ?!?!?!?!? Oh lord.


17 november

Hej och hå! Öppnade som sagt idag på förskolan och det var inte alls så jobbigt som jag trott utan mer mysigt när dom små grynen var nyvakna. Sen gick dagen så jäkla fort också när jag slutade redan 13.00. Tog bussen hem för jag orkade inte gå och sen somnade jag och sov i 2,5 timmar. Ops. Blev iallafall hämtad av pappa sen och har bokstavligen bara chillat.

Vet förresten inte vad jag ska blogga om längre. Handlar ju som bara om att jag jobbar på förskolor och att jag är trött på kvällarna. Kan ju knappast lägga in någon "dagens outfit" eftersom jag har varma men inte så vackra kläder när jag jobbar. Just därför blir bloggen ganska trist trots att det är en hel del som händer runt omkring men det är sådant som än så länge är hemlighetsstämplat.

 


20.57

När jag hellre köper hem hockeymatchen (140 kr) istället för att åka till Dennis kompis för att se gratis - då är jag slut. Har huvudvärk och ont i halsen och det känns som att febern kommer och hälsar på när som helst. Eller så är det kroppen som säger emot när jag jobbar heltid och inte sover tillräckligt mycket. Men imorgon är det bara att knapra alvedon eller ipren för jag öppnar som sagt och vore ju bra om jag var där när första barnet kommer.

Det enda bra med att börja tidigt är ju att man slutar tidigt. Slutar redan 13.00 och tiden rinner ju bara iväg på förmiddagen. Har nästan bara slutat 16.00 eller 17.00 då jag jobbat senaste veckorna och då hinner man inte göra så mycket annat än att fara hem och äta middag. På fredag jobbar jag iaf mördarpasset, känns ju halverst men det är peeeengar! Nu: Fortsätta se hockeyn. Tredje perioden och AIK leder med 2-0 än så länge.

16 november

Oj oj oj, mycket spring i dom små liven. Just nu ligger dock dom flesta och vilar. Något annat det finns gott om just nu är snor. Ja, ni läste rätt - snor. Helt sjukt hur mycket snor en barnnäsa kan producera? Känns som att det är det enda man gör, torkar deras näsor. Förutom att klä på dom när dom ska ut, klä av dom när dom ska in osv. Annars är dagen rätt mysig! Tycker inte om kylan ute men vad ska man göra åt saken? Bara att gilla läget. Speciellt när jag har glömt min mössa hemma idag.

Klockan 5 blir jag hämtad av Dennis och ikväll blir det en tidig kväll för imorgon öppnar jag! Aja, back to work. Har ont i halsen men räddar dagen med halstabletter!

You're amazing, just the way you are

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med.

Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan.



15 november

Det är ganska lustigt att helgen är till för att vila upp sig för att orka kommande vecka. Många det är som vilar? Man gör ju allt som man inte hinner på veckorna, dvs en hel del. Och just därför är man helt slut på måndagen då man egentligen borde vara pigg och rask. Dagen har gått väldigt segt men det har varit mysigt på sitt sätt. Kallt ute har det också varit, nu byter jag ut snowboardjackan mot dunjackan så jag slipper ha fleecetröja OCH en till tröja under. Hatar att frysa så då är det bättre att svettas.


20.51

Det har varit fullt upp hela dagen, det ena direkt efter det andra. Boda Borg var lika kul som alltid och jag kan stolt berätta att mitt lag faktiskt kammade hem vinsten! Endel nyare banor var verkligen ansträngande så efter 2 timmar drog allihopa hem till oss för middag och ännu mera farsdagsfirande. Nu har jag och D tänkt slå igång en film men risken att någon av oss somnar är nog ganska stor. Panic room blir det iaf och massa godis som finns kvar sen gårdagens mys med Emelie och Emma (vi köpte alldeles för mycket). Sen väntar välbehövlig sömn för att ladda inför kommande arbetsvecka. Är på samma förskola hela veckan så det känns lovely! Aja, no more svammel. Puss

Happy fathersday

Först och främst - grattis till alla pappor på farsdag (skrev alltså alla hjärtans dag först..?) men allra mest grattis till min pappa! Ska alldeles strax dit för att fira honom en snabbis och sen bär det av till Boda Borg för att kamma hem en vinst. Haha. Vi har inte ens delat lag än och eftersom det är släkten så vet man aldrig hur det här kan sluta. Kanske hamnar med morfar och mamma? Det blir ju halverst, åtminstone mamma - henne kommer man ju tvinga att göra saker när det kommer till fysiska moment, but i love you anyway!

Hörs sen!

13 november

Hej! Att se Idol live var ju en upplevelse man inte så ofta får vara med om. Fränt att se hur allting fungerar, hur dom har lagt upp allt och sånt där! Och självklart kul att se idolerna uppträda live. Alla som har åkt ut uppträdde i pauserna vilket inte visades på TV eftersom det var reklam för er då. Sen uppträdde ju Tove Styrke också, kul! Efter en trevlig kväll rullade vi hemåt igen och hade mys med filtar och kuddar i bilen. Tycker det är skitmysigt att åka bil och speciellt när det är mörkt.

Nu ska jag iaf städa undan på mitt rum för hur jag än gör så landar fler och fler klädesplagg i min soffa och på mitt golv. Mycket av det är faktiskt Dennis kläder och saker också så jag skyller 50% på honom.


Våran lilla tripp genom iPhonens ögon (eller öga?)


NEW THINGS.


IDOL 2010.

Kvällens tema: Rock. Kvällens gästartist: Tove Styrke. LET'S GO!


12 november

Godmorgon! Jag somnade före 20.00 igår så jag har med andra ord sovit en lång natt på över 14 timmar. Otroligt skönt och nu har jag tagit igen alla timmar jag missat! Nu ska jag börja göra mig klar för strax efter 13.00 kör vi mot Luleå för att hinna gå i butiker ett tag innan vi ska äta middag på restaurang och sedan dra oss vidare till Arcushallen där vi ska se kvällens Idol. Hade mer än gärna kunnat dela på mig ikväll så att ena halvan hade befunnit sig på Station för att se Linnéa bokstavligen slå klackarna i taket men jag lovar att det kommer fler kvällar då hon kommer leverera där ;-).


18.53

Det känns som att det har varit en väldigt lång dag. Har oftast haft tur med skjuts till och från jobb då antingen Dennis eller någon av mina föräldrar skjutsat/hämtat mig. Idag hade jag dock inte det så jag har plumsat hem från Erikslid. Inte så jättelångt men det var halvjobbigt i snön. Här hemma har vi iallafall julkänsla på G. Pepparkakor och lussekatter har inhandlats (för lata för att göra egna). Jag & Filippa ligger bredvid varandra med varsin laptop, lyssnar på julmusik och spelar röjflaggor. Det roliga är dock att jag sitter och säger till henne vart flaggorna är, allt för att hon inte ska bli sur. Hon gillar när jag kommer hem från att ha jobbat på förskola för då är jag som "barn-inställd" och roligare än annars. Haha.



11 november

Veckans sista arbetsdag för mig eftersom vi drar till Luleå imorgon. Pizza till lunch och det tyckte både jag och barnen var en höjdare:-) Nu är det vila för hela slanten och "bara" 4,5 timmar kvar, TJOHO!

Lilli, G7, fyran - kärt barn har många namn

"Alltså jag har kommit på en sak! I år fyller jag år den 11/11" var det någon som sa. 11 november innebär en speciell persons födelsedag. Precis som Sandra skrev i sitt inlägg - det kändes som att denna dag aldrig skulle komma, den har alltid känts så jäkla långt bort. Nu är den här. Jag talar självklart om Linnea Grönlunds 18årsdag. Hon har alltid varit det lilla oskyldiga hjärtegrynet som aldrig har kunnat hänga med ut på krogen när vi andra dragit dit. Nu kan du äntligen göra det. Grattis tjejen, du är grym!


Det är inte alltid lätt att vara liten

Vi ska ju som sagt till Luleå på fredag för att se Idol. Filippa har tänkt göra ett plakat som hon ska ha med sig men hon har inte riktigt bestämt sig vems namn hon ska skriva dit. Såhär såg det ut sist hon gjorde en "skylt" då vi skulle till melodifestivalen.

Gissa vem hon hejade på?


FREQUENCY

Vi har just sett en film som jag kände att jag måste rekomendera till er. Frequency heter den. Trots att den är gjord för 10 år sen och det handlar mycket om tekniska prylar så var den grymt bra, tyckte både jag och Dennis! Orkar inte skriva en resumé av filmen så här kommer trailern:


10 november

Snön vräker ner, jag andas med munnen för näsan är helt igentäppt och jag har riktigt ont i halsen. En kort sammanfattning av denna dag, den 10 november. Den 10:e varje månad är lite extra speciell då jag och Dennis blev tillsammans den 10 maj 2008. Ni som då kan räkna har fått det till att vi firar 30 månader idag eller annars kan man säga TVÅ OCH ETT HALVT ÅR.

Jag älskar dig.



Att ha en "egen" lukt

Ni vet dofter som påminner om en speciell person? Eller att man känner en lukt som påminner om en viss tid i livet? Det är ganska häftigt ändå. Jag är iaf en sucker för söta dofter. När jag köper parfym vill jag helst att dom ska lukta godis, blommor & sommar. Är en typisk "Escada-tjej" då jag skiftar mellan 3 av dessa dofter. Ni som luktat på dom vet vad jag menar. Kan till och med tycka att Hannah Montana-parfymen luktar ljuvligt. Vet att Tina är precis likadan då vi brukar använda oss av samma parfymer.

Helt ovärt inlägg men började bara tänka på det. Att när jag känner en Hugo Boss-lukt så tänker jag på Dennis. Att när jag känner "äppleparfymsdoften" (DKNY be delicious) så tänker jag på Emelie för att hon hade den förut. Ja, ni fattar nog. Likadant som att vissa låtar helt plötsligt kan dra en tillbaka i tiden, iallafall i tankarna.


Old partypictures in black and white


För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Lägga pussel är en del av min vardag

Endel dagar är det jobbigare att kliva upp från sängen än andra. Idag var en sån dag. Dennis hade råkat stänga av min mobil när alarmet ringde så jag kunde mycket väl ha försovit mig. Det hade varit sjukt skönt men så gör man ju inte. Idag har jag varit på ett ställe som jag aldrig tidigare varit på - både kul & jobbigt med nya ställen. Mycket nytt som ska tas in, endel nya rutiner osv. Men det funkar alltid ändå, man får anpassa sig! Imorgon ska jag vara i grannhuset där jag var idag och på torsdag ska jag vara på stället jag varit mest på. Där ska jag även vara hela nästa vecka, sköööönt! På fredag är jag dock ledig för då drar familjen + Dennis & A-K (Alex flickvän) till Luleå där vi ska se Idol live. Dom är 6 stycken kvar och åker nu runt på turné på fredagsfinalerna. Ska bli riktigt kul!


21.12

Måndag. Det säger en hel del. Har jobbat idag och både personal och barn är rätt trötta efter att ha hållit igång en hel helg trots att helg "egentligen" är till för att vila upp sig. Hoppas förresten att ni allihopa såg "Ung & bortskämd" som gick nyss på tv. Ett gäng svenska ungdomar som får allt serverat på ett silverfat ska nu leva tillsammans i ett hus där dom måste ta ansvar själva vilket dom aldrig tidigare i deras liv behövt göra. Man fick sig flera goda skratt iallafall! För att fortsätta på det spåret ska jag även se "Pensionärsjävlar" som börjar klockan 22.00. Efter det blir det sömn bredvid finaste människan på jorden.


Här kan ni se förra veckans avsnitt av Pensionärsjävlar.


Man skulle kunna säga "bättre än medel"

11 år gammal.


7 november

Efter två dagars festande får man vara trött och sliten idag. Speciellt då det är söndag! Har inte rört mig många meter idag och kommer förmodligen inte göra det heller. Har börjat bli mer och mer bakis efter jag har festat men idag är det "bara" huvudvärk. Har hört att det även kan kallas "betongkeps" och det låter ungefär som det jag har drabbats av idag.

Nu väntar jag bara på att Dennis ska komma och att maten ska bli klar. Tacos kunde inte sitta finare än att serveras idag. Ikväll blir det mys och film, som alltid på söndagar!




KE$HA

Tonight we’re going hard

Just like the world is ours

We’re tearin’ it apart

You know we’re superstars


We are who we are



(Klicka på bilden för att lyssna på låten.)

6 november

Kunde inte sammanfatta gårkvällen bättre än Sandra har gjort här. Härlig kväll, skulle egentligen inte dricka en droppe alkohol men det slutade givetvis inte så. Blev dock ändå för nyktert men det tar vi igen ikväll! Nu ska jag bara fortsätta städa undan för familjen ska ha främmande ikväll och mitt rum ser helt seriöst ut som om det har varit med i ett krig för det är saker överallt. Sen ska jag iaf duscha och ta mig till Anette där vi ska göra oss klara, se hockeyn, äta och sen börja festa. Efter det så ska vi skaka rumpa på station och eftersom alla tjejer är laddade och taggade till tusen så KÖR VI BA!


Trodde jag ja..

Powernap när jag kom hem? My ass. Direkt jag kom hem så drog familjen med mig till Stigs konditori för en gófika. Behöver verkligen stänga igen mina blå en stund för jag ser i kors för att jag är så trött efter dagen. Fick ju inte allt för många timmars sömn inatt heller och om man ska orka två partykvällar i rad så krävs lite vila.


5 november

TUR att jag kollade en extra gång om vilken tid jag jobbade idag. Var helt övertygad om att jag jobbade "nine to five" som Dolly P så fint skulle ha sagt. Men då visade det sig att jag började 07.30.... Var med andra ord inte överdrivet pigg imorse när väckaren ringde... Men jag får se det positivt, hinner med en powernap när jag kommer hem vilket jag inte hade hunnit annars = mer ork till vad kvällen har att erbjuda! Nu ska jag fortsätta njuta av min rast och tystnaden ett tag till, hörs sen. PUSS

Skrattar typ mer än tjejen herself


SCORETT

Sånnahär har jag ju förresten också köpt men glömt att visa er. Ännu ett par i samlingen. Förstår inte vad Dennis menar med att jag inte behövde dessa?



4 november

Vaknade när Dennis skulle upp till jobbet imorse men kunde gott somna om efter det. Nästa gång vaknade jag av att Emelie ringde och en timma senare satt jag med henne på waynes för lunch på W. Fick med mig ett par jeansshorts från Bik bok och även några "dekorationsbokstäver" eller vad man nu ska kalla dom? Här kommer dagens inköp iallafall:


(Funderar dock på att måla dessa svarta, vad tror ni?)


3 november

Trots en väldigt lugn dag så har jag inte uppdaterat här. Jag & Dennis tog en rejäl sovmorgon idag och åkte sen upp till Solbacken med pappa, sen tillbaka till stan för att gå på "Kitchen" och fika. Lite vardagsmys såhär i det tråkiga vädret! Nu på kvällskvisten har vi hållit på med lite lekar och tävlingar till farmor och farfars bröllopsdag. Dom firar guldbröllop (50 år!!) så det har vi ju självklart tänkt fira och med lekar och tävlingar brukar ju allt bli snäppet roligare.

För övrigt så taggar jag till helgen. På fredag blir det Mollys (som ni kan läsa om i förra inlägget!) och på lördag blir det station 8. Båda kvällarna ska spenderas med massa härliga brudar också så det kommer bli kanoners.


Halloweighteen på Mollys!

Att det var halloweenfest på station 8 i fredags var det nog inte en själ som missade, många tog sig inte ens in eftersom det var så mycket folk (jag råkar vara en av dessa). Men då är det ju bara att blicka framåt, det är ju faktiskt i helgen som kommer som själva allhelgona är och varför inte fira detta med ÄNNU en halloweenfest? Kom igen, nu laddar vi för en kanonkväll tillsammans, VI SES PÅ MOLLYS!


Daddy cool

Grattis på födelsedagen papi! ♥


(Här kan ni se vart jag fått mina "kinesögon" ifrån)


Idag är en bra dag!

Rubriken stämmer faktiskt. Hittills har jag klivit upp någorlunda tidigt, gjort viktiga och mindre viktiga ärenden på stan, ätit lunch på W med mamma & Filippa - där vi även träffade födelsedagsbarnet Camilla (grattis igen!) och några till tjejer. Fick med mig en tröja hem, den var på rea så det var liksom gjort att jag skulle köpa den. Lyckades självklart köpa en som var trasig också så jag måste gå och byta den. Sen fick jag även med mig en ring hem. Silver med svarta stenar, snyggt!


23.34

Jag säger som Emelie sa till mig om filmen - det är ingen "wow-film" men den är intressant. Den handlar som ni kanske har förstått om allt bakom facebook. Hur dom kom på idéen och hur dom utförde den. Nu ska jag & D krypa ner under täcket och se veckans avsnitt av Dexter och sen blir det sova. Imorgon är det massa roliga saker som står på schemat. Mamma är ledig, Filippa är ledig (hon har ju lov) och jag är ledig så vi ska hitta på något vi 3. Senare vid middagen händer en hemlig sak och efter det blir det middag hos pappa som fyller år imorgon!



1 november

Kan det vara möjligt att det redan är november? Ja, enligt kalendern iallafall. Känns hur konstigt som helst, tiden bara rinner iväg och snart sitter man gungandes i en gungstol med barnbarnsbarnet i famnen. Nej men förhoppningsvis ska man hinna med allt däremellan också! Kändes iallafall som att det var nyss sommaren var här men det börjar vara flera månader sen, lite sjukt.

Idag har varit ännu en sånhär ovärd (men skön) dag. Jag har inte gjort något vettigt alls utan sovit alldeles för länge, ätit god frukost, duschat och hängt vid/med datorn. Dennis ringde och väckte mig och sa "Vet du vad vi ska göra ikväll? Vi ska se Paranormal Activity 2 på bio" och jag kände bara "kul att betala för att sitta och blunda i biosalongen?" men det visade sig att den inte visas här i Skellefteå än och det gjorde mig halvglad ändå. Vi blir iallafall ett gäng som ska se "The social network" istället. Mysigt med bio såhär en måndag!


RSS 2.0