All by myseeeeeeelf (tills vidare)

TJABBA! Det var tänkt att vi skulle ha tjejfest ikväll men vafan, det blir varken "tjej" eller "fest". För ingen var taggad på fest och både Anette och Julia ska ha med sig sina lovers. Men det får duga ändå, vi sparar oss till nästa helg. Umgås med världens härligaste människor är inte heller helt fel. Som igår då - man kan aldrig få nog av människor som gör en glad.

Nu sitter jag här helt själv vid köksbordet och äter fläskfilé med pasta. Alla andra som tillhör dethär hemmet är borta. Men jag har ändå en vän som finns för mig i alla lägen - min kära laptop som står här framför tallriken. Den spelar Veronica Maggio för att göra mig glad. Haha, satan så mobbad! Ska gå över till Emelie snart iallafall, då får jag sällskap påriktigt iallafall.


Jullan_star!


Jag är med & tävlar!

www.skellefteatjejer.blogg.se har en tävling i samband med www.rapunzelofsweden.se där de lottar ut ett startpaket med löshår i äkta remy. Man ska ha en bra motivering om varför man vill vinna men sånt här har aldrig varit min starka sida. Men jag vill vinna för att jag har alltid velat ha långt hår men anledningen till att jag inte har haft det är föratt mitt hår är så tunnt och en snigel tar sig fram snabbare än vad mitt hår hinner växa så det här är min chans till att få vara långhårig. Det löshår jag tidigare har haft är det sämsta jag har varit med om så jag hoppas få testa på något bättre om jag vinner=) När jag skulle ta ut det så klippte jag page och sen dess har mitt hår knappt vuxit, haha. Skulle vara king om jag vann så jag slapp vara korthårig resten av mitt liv! Är iallafall råsugen på att ha löshår nu=)

Vad mer ska man skriva? Jag skulle bli jätteglad om jag vann=)


Money is a girls best friend

Har precis varit på solbacken med mamma. Sånt är alltid ganska spännande för på något sätt lyckas vi alltid hitta något att köpa med oss, vart vi än är tillsammans vi två=) Idag blev det 2 ramar till mitt rum (4 stycken bilder ryms per ram). Ska visa sen när jag har fixat bilderna jag ska ha där och satt upp dom på väggen. Har redan nu börjat klura på vilka bilder jag ska ha där MEN kom på att jag såklart hade glömt min externa hårddisk hos Dennis och han åkte till Lycksele idag så vi ses inte förrän på söndag. Menmen! Sen blev det lite småtjafs som skålar, dörrmatta, saker från apoteket osv. Ikväll blir det att umgås med Emelie, Sandra, Linnéa .. & säkert Moa?;-) Blir kanon! Ska dock upp 9 imorgon för att jobba så jag kan inte leka med brudarna hur länge som helst. Sen blir det fest på kvällen=)



Par-lista snodd från Egoina

Vad heter ni? Nathalie & Dennis
Hur träffades ni? Vi hade spanat på varandra på skolan åså, men första gången vi träffades & pratade var på nyårsafton 07-08.
Är ni förlovade? Nej men lugna ner er va=)
Bor ni ihop? Han bor nästan hemma hos mig. Bara nästan för annars skulle vi driva varandra till vansinne (hähä).
Har ni barn? Nej, inte än ;-);-);-);-)
Har båda körkort? Han har. Jag anser att buss är ett billigt & bra alternativ ;-) Haha nämen jag skaaaaa ta det! Jag ska.
Isåfall, vem kör bäst? Jag hatar att säga det men.. Det är han.
Kommer du ihåg er första kyss? Japp. Tolvslaget på nyårsafton 07-08.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han! Och känslan inom mig var obeskrivlig.
Vem är äldst? Dennis.
Vilka stjärntecken är ni? Båda är oxe så passa er för oss.
Vem fyller först på året? Jag fyller 15 dagar före honom.
Vem är längst? Han är. Skulle kännas konstigt annars faktiskt.
Vem sjunger bäst? Han gör typ ändå det. Men då skulle jag aldrig kunna säga att jag är bra på sjunga heller. Alltså OM jag var det.
Håller ni i handen på stan? Det händer väll ibland men vanligtvis inte, faktiskt.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Mja, mer eller mindre. Gick ganska fort när vi blev tillsammans så vi har mest hunnit lära känna varandra efteråt=)
Blev du kär i första ögonkastet? Jag blev intresserad första gången jag såg honom på skolan, got damn.
Har ni någon speciell låt? Ja, eller det finns några speciella som gör att jag tänker extra mycket på honom när jag hör.
Har ni några "fri kort"? Båda två har det, ja. Om jag fattar frågan rätt iallafall!
Har ni varit utomlands tillammans? Bureå är ju ungefär utomlands, väll?
Vilket är ert bästa minne? Hur "töntigt" det än låter så är alla minnen med honom det bästa jag vet.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi ser film åsådär.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, hans pussar är mumma!=)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Men jaa, han bor i Bureå. Det säger väll det mesta?
Blir du lätt svartsjuk? Hm, det beror på.
Brukar ni bråka? Det händer. Men det har bara varit ett "seriöst bråk" en gång.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Eftersom han aldrig har pengar på mobilen så gör vi nästan inget av dom. Men jag brukar väll SMS:a om det är något han ska komma ihåg och om det är något viktigt så ringer jag.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han! Ryggen, ansiktet, armarna. Till & med fötterna (drev)
Brukar nån av er prata i sömnen? Haha en natt då jag låg och sov och Dennis låg med min laptop på magen så tog jag av honom den i sömnen. Ett litet senare sa jag "kan du ta den ett tag?" och lämnade tillbaka den, haha. Han brukar också prata i sömnen ibland. En gång har vi tydligen pratat MED varandra i sömnen, enligt Emelie. Lustigt dedär!

Baby, i can see your halo

Jag skrev igår att jag verkligen inte hade planer på att städa lägenheten, sen tänkte jag "men jag kan plocka bort lite iallafall". Det slutade med att jag plockade bort allt jag kunde se, ställde soppåsarna i hallen (så att Dennis kunde gå ut med dom sen, hähä) och så dammsög jag hela lägenheten så att allting blev fint, sen tände jag ljus på rumsbordet & la mig i soffan för att se film. Han blev iallafall glad när han kom hem från träningen så det var väll huvudsaken!=)
Det var så jäkla nära att jag skulle stanna i sängen imorse, men jag fick mig upp eftersom jag skänkte några tankar på hur sur Sandra skulle bli om hon skulle måsta vara ensam på hålet. Ja, för vi har en lektion nu till klockan 10. Sen har vi hål, börjar inte nästa lektion förrän 13.00 (och den är bara i 50 minuter, ball)



Nu har vi iallafall fotografisk bild & nästa lektion ska bilderna redovisas så nu ska jag fortsätta redigera=)

Dagens

Humör: Det var bra och nu är det mindre bra
Gjort: Skrivit ett prov på skolan, köpt skor, städat Dennis lägenhet (lik förbannat så gjorde jag det), köpt mat på ICA, köpt fettosaker på Statoil och gråtit. That's my day.
Planer: Trycka chips & dipp, se film sen sova.
Ser på: Dataskärmen
Lyssnar på: Datorn som jobbar förfullt
Läser: Det jag själv skriver
Dricker: Festis - blodapelsin & mango
Äter: Ingenting för tillfället
Kläder: Baggyjeans, svart linne & grå kofta.
Bästa: Dennis!!!!!!!
Sämsta: Allt just nu
Önskar mig: En resa härifrån.
Låt: Någon bra låt som jag hörde på Dennis ipod
Bild:

19.17

Det känns som att jag har hunnit en hel del idag men egentligen är det inte så jäkla mycket. Började iallafall med sovmorgon och sen bar det iväg till skolan för att skriva prov i psykosocialt arbete - sen slutade vi för dagen. Jätteskönt! Då gick jag på stan & köpte skorna, köpte some stuffs på apoteket & tillslut köpte jag rostbiff & potatissallad på ica. Det blev min & Dennis middag, det var hur gott som helst=) Innan middagen när jag hade kommit med bussen så var vi och åkte skridskor med några av hans hockeydudes. Det var även några småbarn som var där och åkte - dom var typ bättre på att åka än vad jag var.......... Men lättgjort att åka med Mange's skridskor? Typ 4-5 storlekar för stora? Helt klart skridskornas fel, haha!
Efter middagen somnade jag & blev väckt nyss när D skulle iväg på sin träning. Han sa "du får ju städa lägenheten om du vill" bara för att jag EN gång var gullig och gjorde det. Vill jag det? NEPP! Älskling, det var en engångsföreteelse. Men jag ska nog plocka undan lite saker, han är fan stökigast i världen min kära pojkvän.



Dagens i-landsproblem


Alltså nu behöver jag hjälp!!!!!!!! Jag har hittat ett par skor som jag villmåste ha. Hur snygga som helst, var sista 37-paret & satt perfekt på foten. Men jag kan ändååååååå inte bestämma mig. Ska jag köpa dom för 449 kronor eller ska jag spara pengarna till något annat, mer behövligt?

Dom är snyggare i verkligheten än på bilden som jag slängde in häruppe. Betydligt snyggare faktiskt.
Ser ut på bilden som att dom är låga "ankelboots" men det är dom icket. Ville inte visa bilden i profil för då såg skon ut som en segelbåt ungefär.
Någon som har sett dom på din sko som har något att säga om dom? =)

Just some pictures


Min pändrou!


Fastän det ser ut som att hon vill gråta så lovar jag att hon gillar mig. Iallafall lite!


I've been dreaming about this kind of love

Näe, nu är jag tokless på att ligga här. Har växlat mellan datorn och skolböcker ett tag så jag har precis slått på varmvattnet. Tänker "lyxa till det" och lägga mig i våran lilla jacuzzi, göra hårinpackning och om jag orkar även ansiktsmask. Sen när jag är så varm och gosig som man känner sig när man har badat ett tag så ska jag lägga mig i sängen och se tv eller film tills världens finaste kille lägger sig bredvid ♥



Not bad!

Har just mublerat (möblerat?) om i mitt rum. Inte allt men har flyttat på sängen och snott ett litet bord av Lillan där jag kan ha alla mina hårsprayer osv. Kom ju en ny till samlingen idag som ni kunde se! Hähä ;-) Blev jättemysigt men kommer inte lägga in bild för det ser aldrig lika mysigt ut på bild.

Sen fick jag välja saker (oliver!!!!!! ost!!!!!!!! ananas!!!!!!!!) vi skulle ha på pizzan innan den skulle in i ugnen. Inte illa, hemmagjord pizza är för tusan my second favourite. Två dagar i rad, not bad som sagt. Efter middagen är det plugg som gäller (nu kan jag inte skjuta upp det längre!) och sen ikväll kommer Dennis hit, mjau.


Unnade mig själv lite shopping, hihi



1. Vita tygskor från HM (mina andra vita har typ blivit svarta)
2. Deodorant från HM
3. Hårspray & Brun utan sol (man ser ju fan ut som ett lik på vintern) från Åhléns
4. T-shirt från Gina tricot

Dagens lunch: Miniskrov!

Ni kanske kommer ihåg inlägget jag skrev när ena benet på min säng gick av trots att det var av järn och jag var helt övertygad om att det var föratt jag hade ätit för mycket sötsaker och tyckte det tåldes att tänka på att sluta äta på frasses med Sandra på luncherna. Vi har hållt oss enda sen dess men idag gäller det. På skolmatsedeln står det blodpudding men i våra ögon står det frasses. Det roliga är dock att hon har köpt en kycklingsallad på ICA som hon ska ta fram på frasses, så jag ska med andra ord vara fet själv. Men det är det värt.



Ni förstår mig va?
Ja, jag tänkte väll det!

Jeansleggings - mångas nya kärlek

Snart har alla tjejer minst ett par, jag har då redan ett fast förhållande med mina.




Om ni skulle få välja vad jag skulle skriva om på bloggen, vad skulle det då vara? Tipsa om saker? Bilder från vad som har hänt under dagen? Vad?=) Ni är trots allt över 350 stycken som har kikat in här idag och det är ganska tråkigt att ha så pass många läsare med så lite kommentarer. Sååååå säg nu!

Beroendeframkallande

Att inte ha suttit vid datorn på hela helgen med tanke på att jag har varit överallt & ingenstans så är det lite farligt hur beroende man är av bloggar. Jag menar, det gäller ju att "uppdatera" sig själv genom att läsa allting. Man blir på något sätt en del av andras vardagar. Men det är bara kul! Jag är helt säker på att jag inte är ensam om att tycka det heller för flera gånger när man frågar vad endel (tjejer) gör på msn så får man svaret: "Haha läser bloggar, dudå? ;-)".

Idag när jag kom hem från skolan kunde det inte ha varit bättre. Min älskade älskling var kvar hos mig och sen så var det tacos till middag. Min favorit ju. Efter middagen åkte han dock iväg på träning så då fastnade jag här - liggandes i sängen med laptopen ovanpå. Man blir lite bortskämd och lite för bekväm så man stannar oftast ganska länge.

Två erfarna blogg-läsare, hahaha!



& kom ihåg:
Bästa sättet att överleva en olycka är att undvika den!

In love with a song

Ni vet känslan när man hör en låt för första gången och älskar den redan då? Den känslan fick jag idag när jag läste Rebecka's blogg och hittade denhär godingen. Jag blir alldeles varm i hela kroppen, tänker på min älskling och blir då ännu varmare i kroppen. Helt underbart.

Lyssna & njuuuuuuuut!



This kind of love makes me feel ten feet tall
It makes all my problems fall
This kind of trust helps me to hold the line
I'll be there every time

(chorus)
This kind of love is what I dreamed about
Yeah, it fills me up
It leaves no doubt
This kind of love it's why I'm standing here
It's something that we can share
I can't get enough of this kind of love

This kind of hope is what I try to find
And now I can't deny I believe
This kind of faith is so unshakeable
It's unmistakeable
It's bigger than me

(chorus)

Your love can move a mountain
It makes my world go round
Its always there to guide me
I'm so lucky that I found

This kind of love it's what I dreamed about
Yeah it fills me up
Well baby it leaves no doubt
This kind of love it's why I'm standing here
It's something we can share
I can't get enough of this kind of love
This kind of love

Sammanfattning av helgen

Trots att jag har varit sjuk & inte riktigt 100 i helgen så har det varit fullt upp.
När Dennis kom hem från matchen i fredags så såg vi I think i love my wife. En komedi som var rätt okej faktiskt. Vi börjar ju bli kingarna på att se film (hur tragiskt låter inte det?).

Lördag blev det att kliva upp hyfsat tidigt & åka till Dennis pappa som fyllde 50. Det firades med öppet hus & massa  folk och massa mat, vi hann med att äta 3 gånger tror jag. Sen resten av kvällen chillade vi med främmandet som var kvar, drack lite öl med dom vuxna (haha) och sen spelade vi guitar hero i Elises rum när hon hade farit till sin looove. Mycket roligare när vi hade lånat en gitarr av Tim så vi kunde spela samtidigt istället för att sitta och vänta på sin tur hela tiden.

Idag blev vi väckta vid 12-tiden, då drog vi ut med skotrarna. Jag, D & hans pappa. Det var så jäkla längesen jag åkte/körde skoter så jag var nästan lite nervös i början. Men det var hur kul som helst & nu kommer jag vilja fara ut mycket mer :-) Efter skoterkörningen så åkte vi till min pappa för att äta middag & efter middagen såg vi The curious case of Benjamin Button på bio. Hatar när man har för höga förhoppningar på en film. Men den var bra, bara inte lika bra som jag trott.


20.47

Jag & Alex åkte till coop för att hämta Robin som precis hade jobbat klart och for till Bureå. Nu sitter jag då här i Dennis lägenhet. Han har match, jag såg första perioden och sen kände jag att jag mådde inte så bra som jag trodde så då gick jag & Elise in till omklädningsrummet för att sno nyckeln till lägenheten - tänkte att då kan jag ju se lite let's dance. Såklart har han inte den kanalen, ELLER så är det jag som är sämst och inte hittar den. Så då får det bli Benknäckargänget som börjar klockan 9. Skulle iofs kunna se vilken film jag vill eftersom jag tog med mig min externa hårddisk men ni tror jag vet hur man kopplar från datorn till tvn? Nae precis!


Nu ska ni få se den fina bilden jag har sparat som bakgrundsbild på Dennis dator.
Så då frågar jag er läsare: Är det en kille eller tjej på bilden?


Musikalen från 9an

Igår kväll låg jag och tittade på musikalen "love generation" som min klass ressigerade och utförde i 9an.
Jag minns att vi hade hur kul som helst men när man såg den nu, ungefär 3 år senare så lägger man märke till hur extremt dåliga vi egentligen var. Haha! Men det var jätteroligt att se och jag saknar den klassen otroligt mycket. Vi var ju trots allt "världens bästa 9f".




Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med mat från pompei, jag hoppas att jag får i mig det och att magen INTE ska skicka ut det sen. Har lyckats äta lite gröt idag, det är ju alltid nånting. Sen ska jag förhoppningsvis till älskling. Han är den enda som jag vill ha nära när jag är sjuk! Ha en mysig helg/kväll/vecka/månad osv.

Sjuk igen

Hur jävla kul är det? Hemma från skolan - igen. Igår kväll hade jag en obeskrivlig huvudvärk igen och inatt vaknade jag av att jag hade ett väldigt stort behov av att spy. Det gjorde jag också, precis som förra veckan, precis samma tid som förra veckan (05.40). Vad är det för fel på min kropp? Och nej, för er som misstänker graviditet - så är inte fallet.

Nu ska jag se film eller sova ett tag. Simma lugnt!

Jeans till salu!

Jamen givetvis ska dom inte passa. Mamma kom nyss hem med jeansen. Kunde jag ha dom? Nix. Trots att hon köpte samma storlek som jag har på mina 5 andra cheap monday-par så fick jag dom till just under rumpan, inte längre. Dom måste ju ha varit väldigt små i storleken eller så har jag vuxit jävel sen julafton då jag fick mitt nyaste par.

Såååååååå om någon är intresserad av storlek 24/32 på ett par metallic blå (med lite glitter, helfräna!) & 25/32 på ett par helsvarta (hon köpte alltså det paret utan vita sömmar) så hör av er :-)

Dom kostar egentligen 400 kr/st, mamma köpte dom på rea för 300 kr/st och DU får dom för 200 kr/st.



UPDATE 21.40:
Dom metallic blåa var storlek 26/32, dom är dock tightare över vaderna än vad dom svarta är.
Bilder kommer! (Kan ju dock inte visa hur dom ser ut på eftersom jag inte får på mig dom, haha)

I'm still a rockstar!!!

Har just stekt Patrik i röjflaggor - twice. Det börjar bli en daglig sysselsättning när man inte har speciellt mycket att göra. Nivet röjflaggor på msn som man spelade i typ femman? Jag vet inte om det är föratt det är mörkt och dystert utomhus som man inte orkar göra nånting. Har iallafall en förkylning i kroppen men jag vägrar öppna dörren när förkylningen knackar på för i helgen väntar myskväll imorgon, 50årskalas & fest med brudarna på lördag & bio på söndag. Så det kändes inte alls nödvändigt att bli sjuk nu.

Jag har även märkt att guitar hero blir roligare när man börjar kunna spela. Dennis blev nog lite chockad igår när jag klarade låt efter låt eftersom jag aldrig tidigare har kunnat spela (tålamodet brukar inte hålla). Fast om sanningen ska fram så ligger jag fortfarande på medium. Men någon gång ska jag klara att hinna med lillfingret till oranga knappen. Nu ska jag sätta mig och nöta tills jag klarar någon hard-låt.

Kanske till & med ska hoppa runt, slänga mig ner på knä & känna mig som en riktig rockstjärna i min ensamhet. Kanske.

Haha, bilden är från annandagen 2007:)

Cheap monday

Mammsen överraskar, ringer från stockholm & frågar vilken storlek jag har på alla mina cheap monday-jeans. Jag svarar vilken storlek jag har och hon kontrar med "då kommer jag hem med två par till dig". Ingenting mig emot!

Det var tydligen rea på weekday & hon hade hittat ett par ljusblåa och ett par svarta med vita sömmar. Kan funka! :-)



Själv så hamnade jag på Carlings efter skolan där jag köpte en vit mysig stickad kofta. Det är min nya kärlek, stickade koftor alltså. Gå omkring och frysa på skolan är det värsta som finns så det gäller att bunkra upp med lite varmare kläder så man överlever. Hur hade jag då råd med den när jag har så lite pengar på kortet? Jo, jag betalade med presentkort från julafton, guld!

Uppgift på fotografisk bild

Färgglada blommor.


Storleksskillnad.


Spegling.


Hud.


Fartkänsla (haha not).




Nyss hörde jag ett skrik "TÄNK SNABBT!" och såg en yoghurt komma flygandes mot mig. Jag hann få en nära-döden-upplevelse för hjärnan hann som inte riktigt med. Som tur var så duckade jag, kalla mig Donald Duck. Haha näee den sög. Jag är trött idag men jag får skylla mig själv som är vaken med min Dennis på kvällarna. Ligga och prata, mysa & se dexter. Finns ingenting bättre i min värld. 

Jag sitter här och sjunger små meningar från "that's not my name" då sjunger dom ju "you call me stacey, they call me jane - that's not my name". Patrik (som vi i klassen tycker är lik hagamannen - utseendemässigt) mumlar någonting i stil med "they call me haga". Hahaha kanske inte kul för er, men det är nog ett internskämt i våran klass.

Nä hörrni, nu ska jag köra norsk karaoke för mina vänner. Dvs att jag har hörlurar och inte hör mig själv sjunga. Kan bli spännande!

365 dagar, 12 månader, 1 år - av saknad

Nu kanske jag är en ond människa som bara snor inlägg från andra bloggar men jag kan inte säga det bättre själv. Tårarna rinner ner för kinderna, jag är för svag för att åka ut till kågehamnen idag då alla är där. Jag kommer dit någon annan dag, Marcus, jag lovar. Läs [Marcus minnesfond] och [Martinas blogg].

Har tänkt på hela eran familj hela dagen. Men det känns som att imorgon kommer bli ännu jobbigare. För det var på morgonen jag fick reda på att Marcus hade varit försvunnen sedan middagstid dagen före. Det var lärarna blev kallade till midgård så fort jag kom till skolan föratt meddela eleverna och mitt hjärta aldrig har slagit snabbare. Det var lärarna meddelade i klasserna och jag brast mitt i klassrummet, 3 gånger på samma dag. Det var rykterna gick som jag vägrade tro var sanna. Det visade sig att dom var det.


Blandade bilder (både mina & andras)

Marcus och jag på dagis.


Marcus i fjällen med sin berömda musikmojäng :)

   
Marcus och jag skolavslutningskvällen i 9an.


Allas våran Marcus.


Jens, jag, Emelie, Marcus & halva Joel. Klädpokerkväll.


Marcus i Thailand med familjen.


Bilden som väcker mest känslor. Marcus skoter som hittades i vattnet.

Utseendet jatack


Give me some empati

Här har jag legat och varit glad över min sovmorgon imorgon. Jag har fan inte alls någon sovmorgon för jag ska minsann knäcka ryggen 08.00 imorgon bitti. Love life i smyg. Woho, dags att sova kanske?

Jätteovärt inlägg men jag kände bara för att få lite empati. Svara på förra inlägget om skorna, thanks.

Förresten!

Är det någon som vet om HM's skor är stora eller små i storlek????=)

Virus?????

Bonjour! Ca va? Oooh, ca va tres bien merci, et toi? Ja jag ÄR king på franska, sluta påpeka det! Hähä. Men det var inte det jag tänkte berätta nu för jag är mest bara irriterad nu för min dator håller på att dö och jag märker inte vad problemet är så jag vet inte kan göra nånting åt saken. Åtgärda problemet liksom. Det är ungefär som att jag skulle ha huvudvärk och klaga råmycket men inte säga vad problemet var så då skulle inte min mamma veta om hon skulle ge mig huvudvärkstablett istället för.. för.. halstablett kanske? Nämen ni fattar. Så fruktansvärt jävla envis dator, så fort jag loggar in på msn så loggas jag ut igen eller så laggar hela skärmen. Behöver ett virusprogram tror jag. Dennis, kom och hjälp mig!

Letade runt i datorn och försökte hitta vart viruset kunde ligga.
Det här är suspect number one:

Nae oj, det där är ju min lillasyster. Glömde...

We will still be friends forever

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same




*

Alla barnen hade bra musiksmak förutom Karin för hon gillade Darin


60 frågor - 60 svar

1. Hur gammal är du om fem år?
23 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mamma
3. Hur lång är du?
172
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
World trade center tror jag
5. Vem ringde du senast?
Dennis tränare
6. Vem ringde dig senast?
Dennis
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Ni kan ju se filmen med oss till helgen, det blir ju billigare för er:-)"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på till vem!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda
10. När såg du senast din mamma?
För 5 minuter sen
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå, vill ha bruna!
12. När vaknade du i dag?
Blev väckt vid 12.30
13. Vilken är din favoritjulsång?
Vet inte faktiskt
14. Vilken är din favoritplats?
Vars som helst så länge Dennis är med mig:)
15. Vilken plats föredrar du minst?
Trånga, kalla ställen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Förhoppningsvis på någon varmare plats
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Var helt säker på att jag hade monster under sängen och i garderoberna
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Alla kommentarer som kom från smartheads igårkväll
19. Hur stor är din säng?
120 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator?
I mitt rum finns båda, använder dock bara bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen?
6 stycken
23. Har många län har du bott i?
Only one
24. Vilka städer har du bott i?
Skellefteå
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Olika för olika tillfällen ju!
26. Är du social?
Det sägs så
27. Vilken är din favoritglass?
Twister börjar bli uttjatat så jag tar.. Magnum strawberry white:)
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Chokladpudding eller kladdkaka
29. Tycker du om kinamat?
Funkar!
30. Tycker du om kaffe?
Med mycket mjölk och socker så
31. Vad dricker du till frukost?
Oboy!!!!!!!
32. Sover du på någon särskild sida?
Nae det är olika
33. Kan du spela poker?
Har vunnit mot några proffs nångång (fuskade)
34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja det är klart!
35. Är du en beroendemänniska?
Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Cecilia Jonsson:)
37. Vill du ha barn?
Mest av allt
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, i samband med krocken
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, skor, nöjen, mat
42. Äger du dyrbara smycken?
Ja några stycken
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Massa serier
44. Kan du rulla med tungan?
Ja, eller hur menar du?
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Linnéa Grönlund:)
46. Sover du med gosedjur?
Dennis kanske är ett gosedjur, isåfall ja!
47. Vad har du för ringsignal?
So what
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Någon tröja finns kvar, sen har min syster några kläder som jag har haft
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Osis dust it
50. Flirtar du mycket?
Behövs det? Njaa
51. Kan du byta olja på bilen?
Ja!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej men jag har blivit stoppad
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Den tusende gången
54. Läser du dagstidningen?
Ja, fast mest nyheter på internet
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej
56. Dansar du i bilen?
På fyllan dansar jag överallt!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Kommer inte ihåg
58. När var du i kyrkan senast?
När min bror tog studenten i somras
59. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Helena Åhman
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
10 dagar på gotland

Kiss from a rose

Nu har jag ett nystädat rum, har både dammtorkat och dammsugit och lagt undan allting som legat framme. King! Känns råbra när man väl har gjort det och jag ljuger inte om jag säger att det var på tiden. Det mesta känns king nu. Jag är taggad på livet eftersom min "sjuka" har gått över och jag har en ny vecka framför mig. Ny vecka, nya tag. Nästa helg blir det fest och vi kör på all in och tar igen alla helger vi missat (med det menar jag först och främst följande: emelie, jossan, nadja + danstjejerna, slusan, linnéa och typ alla andra som vill) vi måste bara hitta lokal, vad sägs om moa's lokal? Snart fyller även min bästa vän 18 och det är fan i mig på tiden att vi får gå på krogen tillsammans.

Jag har lovat mig själv att från och med nu ska jag:
• TA KÖRKORTET! (bättre sent som fan än aldrig)
• Satsa på skolan (typ ragga på lärare åsånt, har hört att det funkar)
• Älska allt istället för att hata allt




Tjejerna från 9f, jag saknar er.

Just ssschhhhhh

Tänkte lägga in bilder på tjejerna - Emelie, Josefin, Nadja & Julia - som jag har umgåtts med ikväll men min mobil vägrade samarbeta så det får bli imorgon istället. KAN faktiskt vara lika bra att mobilen inte hjälpte till eftersom bilderna kan ge er mardrömmar för resten av era liv. Aja, som ni ser, jag är hemma tidigt ikväll, kom faktiskt hem för en timma sen. Det är faktiskt bara för att jag har så otroligt ont i magen, jättejobbigt :-(



Vi pratade om att spela något spel men Emelie hade tydligen inget hemma, då skulle jag och Julia komma med förslag.

J: - Men har ni inte flipper?
N: - MEN NEJ, twister?
J (irriterad för att jag hade rättat henne): - OKEJ, flister då!

Lik förbannat säger hon fel. Lillgumman har det inte lätt.

Förlust med 4-2.

AIK spelade bra i första perioden men sen gick det utför. HV's fjärde mål gjordes på öppet mål eftersom AIK tog ut målvakten. Bara onödigt, dom kunde ha tagit igen det. Meeeeeen that's life. Något som gjorde mig glad på hockeyn var iallafall ett gäng med downs syndrom som satt nedanför oss, att se glädjen i deras ögon när dom får sitta där och heja på sitt favoritlag med en AIK-halsduk runt halsen eller viftandes i luften är obeskrivlig!
Något pinsamt däremot är "mammor" som är på matcherna med sina hockeyintresserade män för att vara i sportbaren i pauserna. Några satt ovanför oss och dom blev bara jobbigare och jobbigare. Kan dom inte "förfesta" någon annanstans? Dom betedde sig som fjortisfulla fjortonåringar. Precis sån som jag själv har varit, haha. Pinsamt när man närmar sig 50 år kan jag tycka.

Nu väntar jag på mat, det kommer sitta väldigt fint i magen vill jag lova :-) Later on blir det antingen brudarna eller ingenting alls, är inte helt kry än och det känns jättetråkigt. Jaja, nu är maten klar så jag tänker inte spendera en enda minut till med denhär beroendeframkallande prylen i mitt knä. GOKVÄLL!


AIK-HV71

Howdie! Det blir som inget bloggande när min underbaring till pojkvän är i närheten. Han är typ.. magnetisk, man sugs fast i honom (hahahaha kan tolkas lite hur som helst). Nämen det finns ingenting bättre än att ha honom nära och då ägnar jag faktiskt inte ens en liten tanke på bloggen.
Idag ska jag iallafall fara med papi på hockey, AIK-HV71. Sist jag var på hockey mötte dom samma lag så det kanske ska bli en standard att se dom möta HV, who knows? Nu ska jag iallafall göra mig klar & sen iväg. Efter matchen blir det förhoppningsvis att umgås med brudarna, wonderful wonderful. See you later alligator!



Dexter ♥

Jag har inte haft någonting alls att göra på 3 dagar nu. Förutom att jag var på Dennis hockeymatch i typ 500 minusgrader igår. Idag har jag lyckats få en hel del av aptiten tillbaka, innan Dennis kom hit nu ikväll så har jag ätit glass med smält hallon och dumlekakor. Nu blev jag sugen på äggmackor så jag gjorde mig två sånna varav en halv försvann i någon annans mage. Då blev jag irriterad och vet ni vad han gjorde då? Han kletade kaviar i mitt öra. Ja, han fyller 20 år om bara några få månader men man skulle kunna tro att han har åldern inne om du halverar det han fyller. Fattade ni det? Äsch. Nu ska vi se dexter, jag ska gnida mitt öra mot han så att kaviarn rinner över. MMMMMM vad gott!



Two of a kind


Helnöjd liten kille!


Önsketänkande

Jag ligger hemma idag också. Vet faktiskt inte vad som är värre, att må illa och spy eller att må illa och inte spy? För jag menar, när man spyr så brukar ju illamåendet försvinna. Åtminstone tills det är dags igen och förhoppningsvis är det ett tag mellan gångerna.

För att få mig själv på andra tankar så klickar jag runt på resia.se, apollo.se, ving.se osv. Dessvärre så "råkar" jag klicka upp 5-stjärniga hotell hela tiden, vilket gör att alla 3-stjärniga hotell (som jag egentligen borde titta på, prismässigt) inte alls ser roliga ut.





Någon som anmäler sig som frivillig partner att följa med? :-)

Ekströms soppor

Jag bad Janne köpa med sig fruktsoppa hem. Han uppfattade inte vilken av sopporna jag ville ha, så han kom hem med en av varje. King! Nu trivs jag.


Headache

Skrev i förra inlägget om min huvudvärk. Den gav sig inte trots att jag proppade alvedon & ipren, sov iallafall tills Dennis kom hem från sin träning, då väckte han mig och vi såg några dexter-avsnitt innan vi skulle gå och lägga oss. Jag har aldrig haft så ont bakom ögonen när jag har haft huvudvärk så jag hade jättesvårt för att somna när klockan började bli ganska mycket. Vaknade då och då under hela natten och mådde jätteilla, kändes som att jag skulle spy vilken sekund som helst så jag låg och gnällde halverst vaken, halverst sovande. Spydde gjorde jag också, tidigt på morgonen. Så när väckaren ringde och jag inte direkt hade börjat må bättre så var det sjukanmälan som gällde.

Huvudvärken håller i sig och man kan ju faktiskt inte ta hur mycket tabletter som helst så nu är det sömn som behövs. Här i sängen kommer jag nog hålla hus resten av dagen och kvällen, känns lättast så. Tjing!


Veronica Maggio - Stopp

Sitter här i Dennis lägenhet, han är på träning så i'm all alone med Veronica Maggio dunkandes i högtalarna. Innan D for på träningen så gick vi till konsum, jag var sugen på frukt. Vad fan hände? Jag? Frukt? Det går inte ihop. Tänkte sova tills han kommer hem (finns inte en chans i världen att jag städar hela lägenheten igen, nog föratt den redan är cleeeeeeean (inte cool nivet men ren). Huvudvärken spökar för att jag är så trött och sen är jag förbannad över lite småsaker. Kan gå över av att sova & bli väckt av smaskigaste pussarna som finns och sen se några dexter-avsnitt, woho.



Back to reality

Att kliva upp tidigt på morgonen är inte riktigt min grej. Speciellt inte när världens gosigaste pojkvän ligger kvar under täcket bland alla kuddar i sängen och vi inte somnat förrän vid 3-tiden. Någorlunda bättre schema än höstterminen, det är väll det enda pluset jag kan se i att skolan har börjat om. Pratade redan idag om ett prov vi ska ha vecka 5. Någon som vill göra det åt mig? Du får en tia isåfall, promise. Okej, ett till plus var att träffa folk från klassen :-)

Nu ska jag sova tills jag hör Janne ropa att det är dags att äta, jag är så trött att jag skulle kunna somna här och nu, sittandes. Eller kanske ska testa denhär sovställningen:



Grattis på födelsedagen



Kan man säga så? Att du fyller 19 år? Jag vet inte, jag vill gratta dig ändå.
Hoppas du har det bra, vart du nu än är. Vi saknar dig. Oändligt.

Subway

Dags att fara iväg och jobba då. Kom in & ät!



What a beautiful day

8 månader idag, älskling. Du är det bästa som har hänt mig!


Vi kör på en myskväll ikväll, ser World trade center som går på tv och sen ska vi förmodligen slänga oss i sängen och se några dexter-program. Dags att börja med säsong två nu. Det är så skönt när man fastnar för en serie och har massa avsnitt kvar att se. Till skillnad från prison break där det aldrig kommer nya avsnitt, känns det som.

Jobbade 6 timmar idag, det låter säkert lite i era öron men min kropp pallar faktiskt inte alls speciellt mycket. Allra minst min rygg eftersom jag står böjd när jag jobbar, för att nå allting jag behöver nå. Lär inte bli bättre av att jag jobbar från öppning till stängning imorgon heller. Men pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Charmknutten himself

Hade inte fått alla bilder från Emelie som vi tog på idolerna den 28e dec. Tänkte bara förstärka vad Sandra sa om Robin Bengtsson: "Han gillade verkligen att vara med på kort".

Hur många "kändisar" kan sätta sig med ena ögat i kors istället för att försöka vara snyggast i världen och le ett hollywoodleende? Jag tycker Robin är skön som kör sitt eget race :-)



Amen sådärja!

Jag har insett att mina läsare är jättetråkiga som vägrar kommentera
Jag lyssnar på untouched varje morgon (alarmsignal)
Jag pratar tydligen ganska mycket
Jag tycker om alla som gör mig glad
Min bästa vän heter emelie wallmark
Min första kyss var med en kille som idag är förlovad
Jag avskyr att vara ledsen
Kärleken är det bästa som finns när den är besvarad
Jag gillar min pojkvän, mina vänner, min familj, vara bland folk, shoppa, festa
Jag kommer aldrig att glömma första gången jag åkte fritt fall
Jag är hemligt förälskad i rihanna
Sist jag grät hade jag all anledning till att göra det
När jag är glad går det inte att missa
När jag vaknar på morgonen ligger jag helst kvar i sängen så länge som möjligt
Innan jag går och lägger mig ser jag oftast tv
Just nu tänker jag på att min lillasyster ger mig huvudvärk
Idag har jag solat solarium och jobbat
Inatt ska jag förhoppningsvis sova
Imorgon ska jag också jobba
Jag vill verkligen inte förlora någon nära
Jag undrar vad jag kommer bli när jag blir "stor"

Jag hann inte tänka efter..

Hampus:
- Vad heter batman på svenska?
Nathalie (så snabbt jag bara kunde):
- Spindelmannen!

Jag är inte osmart, jag har bara otur när jag tänker..

Blondinbella på dansgolvet

Hallååååållålålå! Ser ni hur aktiv jag börjar bli här? Ja, jag ser det också.
Det var tänkt att vi skulle festa ikväll, eller vi pratade åtminstone om det men imorse blev jag väckt och fick frågan om jag kunde jobba imorgon så då orkas det inte med något festande ikväll inte. Inte imorgon heller eftersom jag öppnar på söndag. Sög ju.

Istället för att festa ikväll så kommer jag att vara hos Emelie med hon, Anette, Hampus & Martin. Vi har tänkt se Blondinbella dansa i Let's dance & sen fortsätta kvällen med sällskapsspel. Tror A skulle ta med sig "kampen mellan kvinnor och män" och "galenpanna". Det sistnämnda börjar bli en klassiker men det är ju så jäkla ball så varför inte? ;-D



I ♥ shopping



1. Blommig sommartunika - Vero moda (REA 49 kronor, råvärt!)
2. Vit "bas"t-shirt - H&M
3. Jeansleggings - Vero moda

4 av 5 toasts!


Svar på era (gamla) frågor

Nu när jag låg och läste allt Sandra hade svarat på sina frågor i hennes frågestund så kom jag på att jag aldrig svarade på mina frågor jag fick från några av er. Nivet frågestunden som bara fick mig på dåligt humör. Så.. här kommer det.

Tolka det här hur du vill, men du har skrivit mycket om att du har haft väldigt dålig självkänsla och fortfarande kämpar med det (ätstörningar etc), men samtidigt ger du intrycket av att vara ganska fördomsfull och "titta snett" mycket osv, hur går det ihop?
Svar: Om jag ska vara ärlig så ser jag själv inget problem med hur det inte kan gå ihop. Kan man inte "titta snett" fastän man har dåligt självförtroende eller vad menar du?

Hur gammal var du när dina föräldrar skildes?
Svar: Jag var 2 år gammal så jag kommer inte ihåg någonting alls från det.

Vad gillar du för musik? (annat än Gavin)
Svar: Största delen av det som spelas på radio. Men allra mest tycker jag om peppande partymusik!

Vilken är din dåligaste egenskap, enligt dig själv?
Svar: Min sämsta egenskap är nog att jag inte klarar av att tro på mig själv.

Varför valde du barn och fritidsprogrammet?
Svar: Enda sen jag var liten har jag älskat att hålla i bebisar, göra barn glada, ta hand om dom osv. Så när jag var sjuk & skulle praktisera istället för att gå skola så praktiserade jag ju på ett dagis i 5 månader och jag trivdes som fisken i vattnet. Lär väll vara på den vägen jag valde linjen, antar jag.

Vilket är det roligaste/pinsammaste sex-minnet du har?
Svar: Definiera "roligaste sexminnet" så ska jag svara på det också. Pinsammaste var när jag slog huvudet så hårt i väggen att vi inte kunde fortsätta för jag var så yr, haha.

Hur ofta festar du?
Svar: När jag känner för det. Haha nämen när jag & mina vänner är taggade på fest och det finns någonstans att fara eller om det är utgång för 18+

Har du någonsin haft en KK?
Svar: Ja.

Vem på eran skola gillar du mest?
Svar: Dom jag umgås med i klassen!

Är det någon i din klass som du inte gillar?
Svar: Det finns väll alltid någon man inte kommer överrens med lika mycket som dom andra. Det finns dock en i våran klass som jag inte kan komma överrens med. Det kan iofs inte så många andra i klassen heller.

Vad har nils lundmark betytt för dig i livet?
Svar: Haha vilken jävla fråga. Han är killen din mamma har varnat dig för.

Hahah alltså jag orkar inte att du har skrivit nästan alla frågorna själv
men jag vill fråga en sak: Hur orkar din pojkvän med allt ditt vajnande?
Svar: Läs dethär inlägget, där finns svaret.

Om jag och du var på en öde ö. ÖDE ö. Ingenting fanns, inget att äta, ingenting. Vilken kroppsdel på mig skulle du då helst äta om du var tvungen för att överleva? HAHAHA, du måste svara.
Svar: Du är fan inte frisk sötnos! Men jag skulle nog äta dina lår eller nånting, tycker dom ser smaskiga ut ;-)

Tycker du att du är snygg?
Jag tänkte, jag har bara sett photoshopade bilder på dig, så det verkar ju som behövs fixas till.
Svar: Har sagt det förut - nej, har aldrig tyckt och kommer förmodligen aldrig tycka. Men till & med dom allra snyggaste har ju "fixade" bilder ibland så jag menar.. vad spelar det för roll? Man gör det väll för att bilderna ska vara snyggare att titta på.

Äää lyssna inte på dem som ställer dumma frågor! jag tycker du är fin å din blogg är bra : läser den typ varenda dag :D! Vem förutom din kille tycker du är snyggast i skellefteå? Har du och dina kompisar samma smak när det gäller killar?
Svar: Haha fan vad kul, tack! Ja alltså min kille ÄR ju snyggaste (yes, jag skryter), näst snyggaste efter honom.. kan jag inte komma på nu faktiskt. Tråkigt nog. Smaken när det gäller killar bland mina vänner är nog ganska olika men ändå lika på något sätt.

Håller med, lyssna inte på folk som snackar skit.
Skellefteå har too much bajs och too lite toaletter.
Svar: Och härmed har Sofiahed sagt dagens roligaste OCH klockrenaste kommentar!

Haha ni som har nått kränkande att komma med kan väll förfan stå för det också? det är så jävla omoget att det finns inte! Jag tycker iallafall att du är världens största solstråle, får en jämt på bra humör och ditt skratt smittar av sig och min fråga till dig är då, hur fan lyckas du?
Svar: Det är tack vare sånna som du. Mina underbara vänner ♥

Som flera gånger om säger jag det igen, Du är underbar! Jag fattar inte ni människor som skriver taskiga saker till den här tjejen. Varför vill ni trycka ner en sån underbar tjej? Nathalie, Jag Älskar Dig för den du är.
Svar: Haha gumman, nu ska vi inte ta i så vi spricker ;-) Nämen allvarligt, tack för att du finns.

One love

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I could explain what I hear when you don't say a thing



Jag älskar dig mer & mer för varje dag.

20.04

Kul, långt & intressant inlägg igår, eller hur? Haha, jag orkade inte skriva och Sandra hade redan skrivit precis det jag tänkte på så då var det enklaste varianten att göra så. Någon timma senare gick jag & Dennis hem, såg dexter & fikade i sängen, alltid lika mysigt! Vi har fastnat för serien nu och har sett klart säsong 1. Han sa dock att jag inte skulle se utan honom men det tänker jag visst göra för jag skippar att hänga på waynes och hitta på andra saker med tjejerna ikväll eftersom jag har febergräns, huvudvärk & är jättesnorig. Med tanke på att dom flesta har hunnit vara sjuka under lovet kanske det är min tur nu. Nae det tänker jag inte bli, det är fest & jobb som står på listan i helgen så jag måste hålla mig frisk. Det kanske är därför jag är duktig nog att stanna hemma och bli frisk ikväll.


Gotland 2006

Toniiiiiiight

Kunde inte ha sagt det bättre själv, såhär har våran kväll sett ut!

Zach and Miri make a porno

Igår var vi på släktmiddag så vi var borta typ halva dagen, sen åkte jag & Dennis med Adam till ladan för att se AIK J20 spela match. Dom vann med 6-1 eller nått sånt (om ni undrade tänkte jag). Efter matchen åkte vi till Adam's place och såg Zach and Miri make a porno. Den var fan bra så om ni vill skratta & se lite.. snusk så ska ni se den!

Nu har jag & Dennis precis blivit klippta av mamma. I håret alltså. Så nu ska vi till maxi & handla mat + hårfärg. Blir nog king. Ikväll ska jag vara med Sandra & Emelie, high five på den!


Och jag har världens finaste pojkvän<3

Svenskt silver i JVM

Har precis kommit hem från att ha varit och sett matchen. Vilka jävla domare?! Hur många utvisningar BORDE inte Kanada ha fått om domarna inte hade blivit tappade som barn? Hatar när domarna hejar på ett lag och gör allt för att det laget ska vinna. Spelarna gav sig till och med på våran målvakt utan att det hände nånting? Men minsta lilla sak en svensk gjorde så åkte den ut. Jaja, grabbarna kämpade på jättebra & var egentligen värda guldet. Det räckte dock inte hela vägen men nästa år!



Nu ska jag lägga mig och sova, har huvudvärk för att jag är så trött. Godnattpuss.

Ibland lönar det sig att hjälpa till hemma!

Såhär tänker jag se ut i sommar:




Mästerkocken Nathalie

Hola!
Jag har varit värsta kocken på senaste. För några dagar sen hjälpte jag till att göra min favoriträtt - tacopaj. Den blev delicious & det kan ha varit för att jag gjorde den ;-) Och alldeles nyss har jag und mamma stoppat in en pizza i ugnen, mestadels täckt av ost & oliver. Ja alltså inte en pojkrackare utan domdära gröna goda sakerna som alla hatar. Förutom jag som kunde äta det istället för godis när jag var liten.


5 januari

Vi kör på en lista, jag har ändå så booooring.


Vad heter du? Nathalie
När är du född? 22/4 1990
Vilken skola går du på? Balderskolan
Vilket program/inriktning? Barn & fritid, pedagogisk inriktning
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar!
Brukar du sjunga i duschen? Jag gör det då & då utan att tänka på det
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Hockey (sa jag det där?)
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Köpa en lägenhet och inreda den, åka utomlands med massa kompisar & med Dennis osv
Vad är det bästa med julafton? Julklapparna & mysfaktorn
Vad får dig att slappna av? Lugn musik
Tänker du ofta på sex? Haha ja
Är du mörkrädd? Om jag är ensam är jag hysteriskt mörkrädd
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Allt mellan 11 och 1.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Min älskling, tyvärr
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Har ingen åsikt på den punkten
Bor du utomlands? Tekniskt sätt så gör ju alla det? ;-)
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Det längsta seriösa förhållandet pågår nu
Bråkar du och dina syskon ofta? Mycket mindre än för några år sen
Läser du ofta böcker? Förut gjorde jag det, nu händer det aldrig
Vad föredrar du för sorts filmer? Komedier, drama & nu lite thriller/rysare också
Vad slösar du mest pengar på? Kläder, nöjen, snabbmat
Vill du gifta dig? Jag tror det
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Lite allt möjligt
Vilka husdjur har du haft innan? Kanin & hoppande bönor, haha!
Var badar du helst?
I pool
Vad dricker du för alkohol? Goda mjölkdrinkar eller turkisk peppar-shotts
Vilka djur är du mest rädd för? Stora odrägliga hundar
Vilken musikstil tycker du bäst om? Det allra mesta som spelas på radion, partymusik, lugna favoriter osv!
Vilka språk kan du? Svenska, engelska, lite franska och rövarspråket ;-)
Gillar du att dansa? Dansar aldrig nykter
Vad har du för klädstil?
Det jag trivs i
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Skönt att slippa gå omkring i rökmoln?
Hur vig är du? Hm, inte så värst
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller cola
Vilken är din favoritglass? Vaniljglass med pepparkaka i
Vilket kaffe sörplar du helst? Latté
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony Ericsson funkar alltid!
Vill du gå ner i vikt? Jo, faktiskt
Vad äter du helst när du ser på film? Chips & dipp!
Lever dina föräldrar tillsammans? Nej, båda har ny partner
Har du tandläkarskräck? Bedövningen är inte så trevlig men annars är det ingen fara
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Skulle jag ha svarat för något år sen skulle det vara kvälls/nattmänniska, men nu skulle jag mer kalla mig själv en dagsmänniska eftersom jag alltid är så trött på både kvällar och mornar
Var är du född? Skellefteå bb


Absolut Candy Punch


• 4 cl Absolut Mandrin

• 2 cl Baileys, eller Dooleys

• 2 stänk arrak

• Stänk Grenadine mjölk


Skaka alla delar utom Grenadinen

Servera i highballglas (snyggast så)

Toppa med Grenadine

Okej, VAD gör jag vaken nu?

Hade lovat att lillan skulle få sova med mig i min säng eftersom den ena halvan av sängen är ledig (ingen Dennis inatt). Låg bredvid henne i sängen klockan 22.30 när hon skulle sova och strök henne på ryggen för att hon skulle kunna somna och visst fan somnade jag också då. Jätteskönt att somna tidigt, mindre skönt att vakna nu och vara pigg som en lärka (är dom ens pigga eller varför säger man så?).

Nu ska jag spela lite pinball 3d, för come on.. finns typ inget roligare spel?


Så fort jag har flyttat härifrån!


Som sodastreamad o'boy

Det är inte riktigt min grej dethära med att ligga vaken själv till 4 på natten. Det är ju oftast jag som somnar före Dennis och han som ligger vaken och tittar på tv eller nått. Känns som en bakisdag idag och det är faktiskt ganska skönt eftersom jag ligger nyduschad i sängen bland alla mina kuddar & under två filtar. Inga måsten idag, ingenting. Bara njuta av att det fortfarande är lov, ligga och klicka omkring på massa bloggar och dricka jordgubbsyoghurt. Not bad, not bad. Dennis borde komma hit snart efter att ha varit borta hela dagen och spelat match, det är på tiden för jag känner hur uttråkad jag faktiskt börjar bli.

Skulle inte sitta helt fel med en chokladkaka nu kan jag lova. Vad sägs om marabou med nonstop? ;-)


One night of laughter

Jag ligger och kikar på Ett livsverk med Björn Gustafsson. Världens mest klockrena kille utan att ens överdriva! Jag skrattar tametusan åt nästan varenda klipp som kommer upp & under tiden ligger Dennis här bredvid & både snarkar & pratar i sömnen. Nyss trodde jag att han vaknade för han pratade med mig, jag frågade "pratar du svenska nu?" varpå han svarar "men ja det gör jag ju!! det är ju ett spel, man ska slå tärningen" sen sekunden efter snarkar han igen. Haha det är ganska underhållande det med! Jag älskar att bara höra honom ligga här bredvid mig och andas sånna hära sov-andningar "i could stay awake just to hear you breathing" nivet! Hähä.

Nu ska jag återgå till filmen som kommer att ses flera gånger till! Mähähä, godnatt.

Bowling

Haha jag orkar inte blogga nu när min bubbe äntligen har kommit hem! Idag var jag, Dennis, pappa, Alex & pappas syster med familj och bowlade. Jag tror jag kom fyra av totalt nio personer, inte illa pinkat faktiskt men jag var mest nöjd över att jag kom före Dennis hähä ;-) Borde typ ändå ha kommit etta eftersom jag denhär gången lyckades få 6 strikes, jag blir tamefan bara bättre & bättre! Not. Men to be honest så kom jag bara typ 5 poäng efter papi, eller hur många var det?
Nu ska vi se någon film & mysa resten av kvällen, skriver väll nånting roligare och vettigare imorgon, får se about that. Küss!



Release meee

Mobilen är nu på plats, var och hämtade den för ett tag sen. På baksidan av den är det något som ser ut som ett brännmärke och att skalet har "smält" och sen är det två vita fingeravtryck? Hur fan?
Förövrigt kom jag för ett tag sen ihåg att Linnéa förlovade sig igår med en fem-kronors-ring från ica maxi (förlovningen skedde på självaste max), congratulations gumman, först av oss alla! Och att hon blev dränkt av en cola, how nice Spence ;-) Om en timma kommer Dennis och grabbarna hem så då ska jag stå på busshållsplatsen och ta emot honom, hihi! 5 dagar känns faktiskt som typ.. 5 månader. Men han är ju min nu, all night long!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


2008 blev 2009

Jag kan ju bara säga att jag mår som jag förtjänar. Förfesten med brudarna igår var som alltid ballast men resten av kvällen var mindre ball så jag kan helt klart konstatera att förra nyårsafton var betydligt roligare. Men det kan ha berott på att allting i år var så oplanerat, jag tappade min mobil i taxin påväg till Hampus så den är på polisstationen nu (och ingen kan köra förrän om typ två timmar), jag längtade jättemycket efter Dennis eftersom typ alla på festen var par, jag började må jätteilla, kom hem vid kvart över 5 inatt & spydde medan mamma satt bredvid föratt jag skakade så mycket. Fått i sig lite för mycket av det goda Nathalie? Att jag aldrig lär mig att jag inte tål lika mycket som alla andra..
Nu ligger jag i sängen, ska lägga ifrån mig laptopen och fortsätta se filmen jag har satt på, Gone baby gone. Sen ska jag nog till polisstationen, hämta min mobil och senare ikväll kommer älskling hem, finally!



RSS 2.0