Turkiet del 1 (bildbomb)

Det här är bilderna som finns på facebook så många av er har säkert redan sett dom. Kommer mera sen!


31 maj

Det är så jäkla mycket nu inför bal och student och allt vad det innebär så jag hade nästan glömt att jag hade beställt en studentklänning. Jag köpte ju en i stockholm också så nu har jag helt plötsligt två. Båda är verkligen jättefina och jag kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha studentdagen så jag tog på mig skorna, studentmössan och klänningarna för att se hela "outfiten". Med mamma's smakråd har jag nu äntligen bestämt mig iallafall!

Annars så har jag varit in på salongen och pratat med tjejen som ska fixa min balfrisyr. På torsdag ska jag gå dit så att vi kan kolla vilken färg det ska vara på löshåret och annat, ska bli kul!

Nu tänkte jag ta en kort powernap, sen ska jag laga den goda laxsoppan som jag gjorde på matlagningen för någon vecka sen. Efter middagen så lovar jag er att jag ska lägga in bilder från resan också. Har sett att jag har extra många läsare nu också, tror att folk är nyfikna och vill se bilder nu när vi kommit hem ;-)


Onödigt (vidrigt) vetande

* Om du simmar i en allmän simhall i 1 timma så har du fått i dig en halv liter urin.

* Under en genomsnittlig dag har dina händer varit i kontakt med minst 15 penisar (genom att ta i dörrhandtag etc).

* Ett genomsnittligt intag av snabbmat innehåller minst 12 hårstrån.

* Under ett år sväljer du minst 14 insekter medan du sover.

* Varje år har du skakat hand med minst 6 män som har onanerat utan att tvätta händerna efteråt.

* Du andas dagligen in 1 liter av andras anala gaser.


USCH. Sista lät ju extra mysig!

Om du simmar en timma i en allmän simhall, har du fátt i dig 1/2 liter urin.

30 maj

Jag blir galen när man säger "du får absolut inte lägga ut den där bilden!" och sen gör personen det ändå. Gah. Aja, vi har iallafall fått varandras bilder nu och jag som gissade på över 500 bilder var ute och cyklade. Dubbla det jag gissade så har ni antalet, plus några till.

Nu håller jag på lägga in bilder på facebook men bloggen ska så småningom drabbas av bildbomb också. Men inte ikväll för jag ska hoppa in i duschen och sen måste jag sova.


Grattis på morsdag ♥


Sammanfattning i punktform

OBS! Mamma, pappa och andra vuxna: Ni bör inte läsa. Ifall ni gör det ändå (vilket jag vet att ni kommer att göra) så är det inte lika farligt som det låter ;-)

• Hamam (ångbastu, skum, skrubb och massage)
• Picasso (restaurangen vi var förbi och drack cocktails på varje kväll innan vi skulle till andra ställen)
• Partybussen (25 pers i en minibuss med partymusik på högsta nivå och stående människor som dansade i bussen, chauffören dansade också)
• Dans på alla bardiskar/bord
• Rött flagg på stranden (men det såg inte vi så vi badade ändå, det resulterade i att 3 av oss halverst höll på att drunkna för det var helt galna undervattensströmmar)
• Pruta ner ett rån (Några hade nattbadat och när dom skulle klä på sig igen hade några turkar "vaktat deras kläder" och skulle ha pengar för det)
• Regn, åska, sol, strand
• Fint hotell
• Underbart uteliv
• Vi skulle ta taxi hem från en utekväll för att det regnade, chauffören visste inte hur man startade vindrutetorkaren, han skulle skruva på nyckeln trots att bilen redan var på, han körde helt galet och han visste inte vart vårat hotell låg när vi sa vart vi skulle. Det visade sig att han hade snott taxibilen och inte ens hade körkort.
• Sex on the beach, mojito, strawberry daquiri, orgasm, viagra
• Feber/solfrossa, apotek, resorb, alvedon, ipren
• Skrämma iväg turkar (och själv bli ivägskrämda av dom)
• Olika viljor
• Spendera lots of money
• "Savk's topmodels"
• Fish bowl
• Äta pizza mitt i natten och låna kläder av en turk som bodde ovanpå restaurangen för att vi frös (måste ha varit hans favoritskjortor han lånade ut, väldigt vackra)
• Banana boat
• Fannys nya smeknamn = Alin (All in)
• Göra armhävningar mitt på gatan
• Inte kunna gå utan att någon håller i en
• The doors, white room, robin hood
• Inte en nykter själ sista partykvällen
• Nakenbad
• Vi har kommit fram till att.. GRATIS ÄR FÖRBANNAT GOTT!

1 resa, 7 tjejer (som förökade oss med 2+1 killar och 2 tjejer), 1000 skratt och minnen för livet.



& som ni vet så kommer det mer bilder sen!

29 maj

Igår var det ingen som orkade laga middag så jag, Dennis, mamma & Janne gick ut och åt. Mysigt och väldigt gott! Senare på kvällen var jag så trött och slut att jag somnade i soffan framför filmen vi såg. Det var väl behövligt. Ikväll ska jag och brudarna gå och se en typisk film som ett gäng tjejer går och ser tillsammans - Sex and the city 2. Har hört att den ska vara 10 gånger bättre än ettan så det kan ju bara inte bli en flopp!


Borta bra men hemma bäst

Where to begin? Det känns som att jag har ett helt år att berätta saker om trots att det "bara" handlar om en vecka. Världens härligaste vecka! Som sagt, vet inte vart jag ska börja. Men jag tänkte iallafall uppdatera mig i bloggvärlden nu och sen sova en stund. Vi blev hämtade klockan 11 igår kväll av bussen som skulle ta oss till flygplatsen (2 timmars bussresa). Planet gick 03.30 så vi landade på falmark vid 07.00 lokal tid. Har lyckats sova i planet men är helt borta i både kropp och huvud ändå. Ikväll ska jag mysa med baby. Har bara hunnit träffa honom en snabbis imorse när jag kröp ner bredvid honom i sängen innan han skulle iväg och jobba..

Vi har tagit säkert 500 bilder och JAG SKA VISA ER ALLT OCH LITE TILL från resan! Nä okej, kanske inte ändå. Men ni ska få se en jäkla massa bilder iallafall. På söndag ska vi ta med oss USB-minnen och träffas för att alla ska slippa skicka bilderna via msn. Så efter det kommer det bara strömma in turkietbilder. Det har hänt så sjukt mycket under denna vecka och jag har aldrig haft så roligt som jag haft. Haha, jag blir i extas för jag vill bara berätta allt nu och att det ska gå på en sekund. Later ♥


Torsdag

Har för någon timma sen kommit hem från att ha spelat fotboll med massa boys. Jag har verkligen världens sämsta kondition för jag svimmade typ efter att ha sprungit några meter. Nästan iallafall. Vi körde "Barkemo" och dom måste ha haft respekt för mig som tjej för alla som sköt när jag stod i mål tog inte i så mycket ;-)

Nu är jag helt borta i kroppen efter att ha sprungit och lattjat i drygt en timma. Kommer därför somna i rimlig tid och det är ju bara bra med tanke på att jag blir hämtad 06.15 imorgonbitti. NI VET VAD SOM GÄLLER!!!!!! Fan vad kul det här ska bli :-)

Jag & Simon back in the days...

Gårdagens (mobil)bilder


See ya, don't wanna be yaaaa

Kan man annat än att älska livet nu? När jag var på stan köpte jag ett hårband, en ring (som jag ska ha på vänstra ringfingret så att alla sliskiga turkar håller sig borta), en bikiniöverdel och ett par skor. Det liksom ba blev så. Tillslut fick jag även min twisterglass. Letade på alla ställen och tillslut kunde pressbyrån tillfredsställa mina behov, haha!


20 maj

Vädret håller i sig så det är strålande sol och 25 grader. Dagens överraskning är att Jannie precis har bokat resa så hon följer oss till Turkiet imorgon! Kunde inte bli bättre. Nu ska vi dra till stan för att införskaffa oss dom sista grejerna som behöver köpas innan vi drar. Klockan 07.00 imorgon kommer vi vara incheckade på flygplatsen och 08.00 lyfter planet. Hoppas jag får sitta bredvid Emelie så att hon blir offret som måste offra sin hand så jag kan att klämma sönder den vid start och landning.


19 maj

What a lovely day! Säger då det. Världens bästa väder. Så fort vi fick chansen, hade rast eller skulle gå från klassrummet för att plugga så satte/la vi oss på en stor gräsmatta och bara njöt av livet. Tog en massa bilder med mobilen men glömde den sladden hos pappa så bilderna får dyka upp imorgon. Efter skolan blev det en powernap, middag hos pappa och sen vidare med folks till bergsbyn för att äta årets första bergsbyglass! Dom hade inget tuttifruttiströssel så jag blev ledsen men det löste sig fint med saltlakrits ;-)

Övrigt idag så har jag gråtit av ilska, packat mer inför resan och genomfört "Så ska det låta" på skolan. Det var min dag. Har ingenting mer intressant att skriva för jag är trött som ett as och huvudet dunkar ungefär lika mycket som hjärtat slår, alltså ganska mycket och ofta.


Lagbeskrivning a'la Emelie

Från vänster, rad ett:

Emelie Wallmark - presterar bra i alla lägen...nästan, MEN när de andra har en dålig dag så är hon där och räddar dagen när hon själv inte har virrat bort sig någonstans!!

Fanny Klippmark - alltid ett smajl på läpparna även när andsiktet trycks ihop av en gigantisk hjälm!

Julia Vallin - alltid koll på hela teamet, med henne vid sidan så klarar vi andra oss kanon! förutom när det kommer till fest..då är jäkeln svår att hålla koll på!

Anette Eriksson - virrar omkring på planen och hittar på sina egna vitser istället för att koncentrera sig på bollen, om fannys smajl någongång viker sig så är anette där på sturten!

Rad två:

Julia Stenmark - den som räddar laget, springer iväg alla oss andra såsom när det kommer till sport som när det kommer till att springa iväg i alkoholmängd! Men har dock koll, bra koll, bättre än vissa andra..

MEN vi är sportare så inget sånt kommer uppstå i utlandet. BIG NO!

Sist men inte minst - utstöttingen vid namn:

Nathalie Eriksson - tjejen som går sina egna vägar när det gäller att inte vara med på en gruppbild och när det gäller att gå egna vägar ute i det fria. Svårt att hålla koll på flickan men med Emelie vid hennes axel så går det, då har hon iaf någon att virra bort sig med!

Dagens lilla shopping

Helst av allt skulle man ju vilja ha allt smink som finns inne på Make up store. Typ att man hade ett sånt rum hemma att gå in och sätta sig i när man ska sminka sig. Det vore nånting! Stod och velade ett ganska bra tag men slutligen blev det en cybershadow 'GINGER LEAF'  & en microshadow 'MONTY'. Den lilla ska framhäva min blåa ögonfärg i ögonen och den stora vet jag att många har och enligt personalen var det bara "ett måste" i sminkväskan ;-)





Visste ni att...

...det är med mitt rugbylag jag ska till turkiet?

 

Jag var dock inte med på träningen då vi hade fotografering för jag hade fullt upp med gitarrlektion...


Walking on sunshine

Jag är faktiskt stolt över mig själv idag. Det trodde ni inte att jag kunde vara, va? Men idag är jag det. Haft fullt upp hela dagen och hunnit med allt.

Startade dagen med matlagning där jag gjorde en jättegod fisksoppa och fransk omelett. Efter det hade vi en lektion till med redovisningar och sen bar det av till en förskola för att träffa barnen vi jobbat ihop med för att lämna böckerna vi gjort åt dom. Sen hann jag en sväng på stan där jag tog ut euro till resan och var in på M.U.S och köpte för presentkortet (vill ni se vad så vet ni vad som gäller). Sen hann jag bara hem och snabbduscha innan jag cyklade vidare till Ungdomshälsan för att träffa sjukgymnasten som skulle titta på min snea rygg. Han misstänker (som alla andra) skolios men vi får se. Skulle iallafall få ett träningsprogram för att stärka ryggen!

Vid 4 kom jag hem igen och sen dess har jag hunnit städa undan, plockat ur diskmaskinen och lagat en hemmagjord pizza som just nu är i ugnen. Duktig brud. Har dock känt mig som en hemmafru men aja. Kvällen kommer bestå av plugg och en massa pussar på baby. Nu är det bara 3 dagar kvar!


17 maj

Efter skolan så gick jag med Filippa på stan en sväng. Fick med mig allt jag hade skrivit på min kom-ihåg-lista så det känns ju skönt iallafall för man brukar ju ha en tendens av att köpa allt UTOM det man behöver. Igår fick jag en tripp ner i det svarta hålet men det lugnade sig ganska snabbt eftersom jag hade min kärlek vid min sida. Endel saker är så jävulskt jobbiga att tänka på. Vad som skulle ha hänt ifall jag aldrig blev sjuk och hoppade över ett år i skolan. Varför jag fortfarande får ångest över att jag inte kan ha ett par shorts jag kunde ha för två somrar sen, att leva i en kropp jag inte trivs med m.m.

Nu ska jag göra ett deal med mig själv att ta tag i det som måste göras och sen får jag sätta mig här igen. Det blir bra. Släng gärna in en kommentar om vad ni vill att jag ska visa/skriva/berätta. Vore kul!

23.00

Filmen vi började se var ingenting för mig. Mer "Dennis-humor" över det hela så han fastnade självklart framför den. Nu lät det som att vi absolut inte har samma humor och så är det givetvis inte men när det kommer till komedifilmer så skrattar vi åt helt olika saker, that's it. Under tiden har jag börjat packa inför resan. Det känns som att det var alldeles nyss vi var och bokade den men nu står vi här - 5 dagar innan vi sätter oss på planet. Ska bli så skönt att bara leva livet med världens härligaste tjejer. Imorgon tänkte jag ge er en "presentation" på vilka vi är som drar ;-) Tills vidare kan jag bjuda på ännu en underbar låt.



Gran Canaria 2008.

19.57

Nu blir det film som avslut på en skön och lugn (och framför allt vit) helg. Jag & Dennis ska se "Kick ass" som faktiskt verkar riktigt king. I veckan är det intensivvecka då det kommer till skolarbete eftersom det är slutspurten och man ska hinna en hel del så vi tjejer ska jobba som djur åt olika håll och belöningen blir turkiet på fredag!

Har precis varit en ärendesväng med mamma & Filippa då det blev lite nya stuffs. Och påminnelselista till mig själv som ska göras imorgon: Apoteket (eller vad det numera heter.. kronans droghandel?) och köpa nässpray, medicin och aftersun, leta svarta bikinitrosor..

Nu: Film.


16 maj

Klicka på bilden & lyssna på den underbara låten.


02.34

Har haft en kanonkväll med världens bästa tjejer! I födelsedagspresent gav dom mig presentkort på både systembolaget och make up store, hur bra???? Love life. Dom flesta drog vid 12-tiden så då satte jag, Sandra & Emelie igång "Dear John". Förutom att filmen var braaaa så kan man ju bara dö litegrann av hur snygg och sexig Channing är. Helt sick. Kan typ inte koncentrera mig på själva filmen när den mannen är med...


15 maj

Idag är en sån dag då man bara måste älska livet. Vädret är underbart så jag & Dennis åkte ut till stugan för att steka! Har precis kommit därifrån och nu måste jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen ska jag & Emelie åka till COOP för att köpa lite smått och gott för ikväll ska det firas att jag fyllt 20. Bättre sent än aldrig har jag hört ;-) Det blir dock ingen fest för vi samlar oss till nästa vecka. Varför då? JO, FÖR DÅ DRAR VI JU TILL TURKIET! Fyfan vad ball. Så istället blir det gófika, spel, tjejsnack, kubb osv. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, brukar finnas en hel del att snacka om när vi tjejer träffas. Plus att Jannie överraskade och kom hem från Norge igår så jag får även ha henne här ikväll, nu är det bara Emma som saknas! ♥


17.08

Nu tänkte jag ta en dusch och sen bär det av till familjen Wallmark för att äta gómiddag och mysa med mina två favvobrudar Emelie & Wilma. Vad som händer resten av kvällen återstår att se, jag vet iallafall två personer som ska komma till mig och hänga med oss sen!


14 maj

Hur kan man missa så mycket inom bloggvärlden när man bara varit borta en dag? Kanske borde trappa ner på antalet bloggar man följer. Men vilka? Hm, går fan inte!

I onsdags hade vi iallafall riktigt, riktigt kul. Började hos Elina där vi satt 15 pers i ett lusthus då vi sen blev taggade nog att spela brännboll (killarna mot tjejerna, givetvis). Sen fortsatte vi dricka, prata, lyssna på härlig musik, spela lite kortspel osv innan vi drog ut på O'learys där det TYP bara var kända ansikten. Hur king som helst! Blev lite för mycket av det goda och jag säger bara en sak - jag är glad att Tobbe är återfunnen!

Igår blev jag väckt alldeles för tidigt för att ha festat kvällen före och åkte ut till stugan för att mysa och ta det lugnt. Sagt och gjort, vi spelade lite spel och såg film. Har precis kommit hem därifrån och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällens påhitt.


12 maj

Till anonym som tyckte jag var dum i huvudet som tyckte att det såg kul ut när en tant gick med rullator mitt på vägen så tänkte jag bara säga - slappna av litegrann? Hon såg bara söt och virrig ut och därmed skrev jag att det såg lite kul ut. Hon fick hjälp så allt löste sig.

Nu ska jag fortsätta göra mig klar för vi ska vidare till Elina där vi ska busa med alkohol, brännboll och lekar. Nu måste jag skynda mig för jag trodde klockan var en timma tidigare än den visade sig vara... Ooops!


11 maj

Har bara myst på med älskling hela kvällen. Vi åkte till ICA för att köpa lite godis och påvägen dit var det en tant som virrade, hon gick med sin rullator mitt på bilvägen och var inte ens påväg att gå till sidan eller så? Haha, det såg lite kul ut. Hoppas hon klarade sig iaf. Förövrigt så köpte jag den nya Pollypåsen - Summer berries. Den var sjukt god, så den rekomenderas starkt. Något annat som rekomenderas är filmen vi just har sett - A perfect getaway. Say no more!

Imorgon går vi vanlig skoldag men torsdag och fredag är vi lediga! Sjukt härligt. Så då ska jag busa på med härligt folk imorgon. Och nu närmar sig studenten med stormsteg, exakt en månad kvar idag. Känns helt galet faktiskt!



Thumbs up!

Denna tisdag började med matlagning och idag var det min tur att laga trerätters till gänget. Det gick bra så jag är nöjd! När jag kom hem blev det att sova pga huvudvärken. Väcktes sen av att mamma, Alex & Filippa kom hem efter att ha storhandlat och då snackar vi mat för ungefär ett år framöver. Det betyder att vi har proppfulla kylskåp, frysar och skafferier. Så det blev ett "lyxigt" mellanmål med kex och brieost, chokladpudding, gofika m.m. Vi fortsätter så och ska sen äta middag på wok&roll. Och efter det ska jag åka och testa balklänningen jag möjligen ska hyra! Wihiihii.


Why so serious?


10 maj

Tänkte bara börja med att ösa beröm över danstjejerna, fastän jag sa det till er igår också - ni var så jäkla duktiga! Riktigt kul att se. Är "inte alls" avundsjuk att jag inte kan skaka rumpan lika bra som er, nejnej ;-)

Idag har jag haft sprängande huvudvärk och det har påriktigt känts som att huvudet skulle explodera. Har även varit nära till att spy flera gånger under dagen också, migrän? Men dagen har varit rätt bra ändå, tills nu. Blir i princip anklagad över saker jag inte gjort/sagt och hur ska man kunna övertyga om det inte är så när personen litar mer på den som "anklagat" mig? Lätt.

Imorgon är som vanligt en kort dag men intensiv som fan. På morgonen är det matlagning och det är min tur att laga den egna rätten. Dvs jag ska laga förrätt, varmrätt och efterrätt till hela gruppen. Men det ska nog gå bra. Sen är det andra viktiga saker senare på dagen.

Nu vill jag bara att min fina älskling ska komma hit och hålla om mig resten av kvällen och natten. Vi har knappt hunnit ses idag eftersom han jobbat till 5 sen klockan 6 skulle jag vara på ungdomshälsan och D är och jobbar åt hockeylaget. Komsi baby.

Älskling.

We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around

If there is anything that I am sure of
Then it's my love for you
If there's anything that I want more of It is you

2 år ♥


19.58

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Armstödet på soffan

 

Vad var det senaste du såg på tv?

Lite av en hockeymatch

 

Utan att se efter, gissa vad klockan är?

Snart 8? (Den var 19.49)

 

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

HOFFMAESTRO


Vad gjorde du på innan du började svara på den här undersökningen?

Ringde ett samtal

 

Vad har du på dig? (Detaljerat)

Svarta leggings, vitt linne, ljusrosa stor kofta, vita trosor och vit bh

 

När skrattade du senast?

På dansföreställningen!

 

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter, ett väggord, två hyllor, en klocka och en tavla

 

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Resor, lägenhet (& inreda den), skooooooooor, kläder, skänka till behövande m.m.

 

Berätta något om dig som folk inte känner till?

Hm.. jag har jättesvårt för att tacka folk för saker

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?

Att alla i världen var lyckliga och hade bra självförtroende/självkänsla

 

Tycker du om att dansa?

Magnus Uggla har någon låt som heter "dansar aldrig nykter" va?

 

Har du några husdjur?

Räknas Filippa till den kategorin?

 

Vilket jeansmärke?

Cheap monday har jag flest av

 

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Hemlighetsstämplat!

Vad vill du att gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?

Jag hoppas att gud berättar att jag kommer få träffa mina nära och kära igen och att det inte är slut utan att "det är nu det roliga börjar"


Vilken var din första konsert?

Eric Gadd på Skellefteåfestivalen (98 kanske?)


Fyra favoritsaker utan rangording?

Datorn, sängen, kameran, mobilen

 

Vilka gör du, önskningar eller planer?

Både och

Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Mamma hade länge velat ha en unge som hette så och jag blev offret

Gillar du din boendesituation?

JA! Jag trivs


Har du bra hörsel?

Mja, inte dålig iallafall

 

Idrottar du?

Nej, tyvärr

 

Smeknamn?

Natta, Nattilouuuuuuuu

 

Vilken låt lyssnar du på just nu?

Hey, soul sister


Har du hånglat med någon på din Skunklista?
Det lät inte som att det skulle vara "gosiga" människor på den listan?

 

Vad ska du göra nu?

Jag ska nog söka upp lite godis och slå igång en movie


New shit

Man hittar oftast ingenting på REA. Och när man väl hittar något så är det alltid för stora storlekar. Men när Gina tricot har rea så brukar man kunna fynda något. Nu i veckan var det en hörna med kläder för 29 kr/styck vilket är ett gaaanska vettigt pris ;-) Jag köpte en mysig kofta och 2 "fodral" som var korall och turkos. Hett när man är brun efter turkiet. Så 3 plagg för 87 kronor. Ganska värt!


9 maj

Det blir typ att man glömmer bloggen när man har tusen andra saker för sig. Hade så jäkla kul igår och jag kan inte summera kvällen bättre än vad Sandra har gjort här. Tack för en härlig kväll allihopa!

Idag mår jag sisådär, har ont i huvudet och är allmänt slö som man brukar vara "dagen efter". Har ganska nyss duschat och nu gjort tacos till familjen. Efter maten är det dags att pallra sig till Nordanå för att se Emelie och hennes klass dansa deras "slutprojekt". Kommer vara mäkta stolt, som vanligt :-)


Dancing in the dark

Dagen började med at vi var 2 personer på första lektionen, jag & Sara. Vad har hänt classmates? Studentveckan har inte börjat än! Som tur var så var det många som hade försovit sig som hasade sig dit lite senare så att vi kunde göra klart våra grupparbeten.

Efter skolan och efter klassen haft planering kring studentveckan så gick jag till stan och fikade på waynes med Emma som är back in town för tillfället. Sen gick jag hem, tog en powernap och när jag vaknade igen var det dags att gå till O'learys där jag skulle äta middag med papi & Dennis. När vi suttit där i 2½ timmar gick jag & D hem, sen dess har vi sett två avsnitt av "Så ska det låta" och sen såg vi "Flightplan" med mamma & Janne. Man kan kalla det en väldigt lugn kväll. Imorgon blir det däremot rajtan tajtan!


All night long

Hoppade jag in i duschen som jag sa att jag skulle göra? NEJ.
Startade jag filmen som jag skulle se? NEJ.
Fastnade jag vid datorn? Antagligen.

Jag skulle vilja visa er min och Emelie's konversation på MSN nu och jag hade gjort det om den inte hade varit så privat som den råkar vara. Hahaha, jag sitter bara här i min ensamhet och skrattar gott. Bästa vän.

Nu ska jag faktiskt ta tummen ur och göra mig klar för sängen. Är sugen på gurkmackor också, får nog bli två sånna innan jag stänger igen mina blå.


6 maj

4 minuter kvar tills 'Valentines day' är färdig. Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och se den. Njuter också av att ha hittat massa nya bra låtar. Ni vet känslan när man hittar någon låt man inte vill ska ta slut? :-) Om ni kommenterar flitigt kan jag förresten lägga ut min spotifylista med favoritlåtarna. Det är inte den jag delade med mig av för ett år sen utan nu är det en mycket bättre ;-)

Vad ska vi hitta på för roligt för att ni ska kommentera då? Ska vi köra att ni får ställa frågor som jag ska svara på? Kommer det över 30 frågor så får ni min spotifylista. Ready set go!


Hollywoods hetaste familj (konstigt nog!)

Jessica Alba, Cash Warren & deras underbart söta dotter Honor Marie.



In the happyland

Den spännande saken jag skrev om igår gick precis som jag ville och jag är go och glaaaaaad, kexchoklad! Kan ge en "liten" ledtråd - nu kommer även jag tjäna kosing i sommar :-) Fick även veta ännu en sak idag och nu hatar ni mig säkert som inte berättar men jag måste bara få visa min glädje!!!!!!!!! Ah. Finns inte mycket just nu som skulle kunna bli bättre.

Som jag också skrev igår så fyller Dennis år idag. Kommer dock inte träffa honom ikväll eftersom han inte är som jag (som tror att min födelsedag är det absolut bästa och viktigaste på hela året) så han har träning x 2. Äh, det är hans förlust ;-)

Sen fyller ju även Curly äntligen 18 så jag måste väl tillägna ett litet grattis till henne också: GRATTIS ELINA!!!!!!!!


22.11

Efter att ha varit på skolan till 16.00 så följde jag Sandra hem där vi har gjort skolarbeten och varit jätteduktiga. Jag måste ha gjort ett bra intryck på hennes 8-åriga lillebror Albin för han kom in och bjöd oss på glass och när det var sängdags fick jag en kram av honom. Det var inte alls särskilt väntat eftersom han knappt vet vem jag är. Det måste ha varit för att jag öste fina kommentarer om hans hundratals legobyggen. Han berättade då mer än gärna NÄR och HUR han hade byggt allt.

Nu ska jag (redan) lägga mig i sängen! Imorgon händer det en spännande sak + att älskling fyller 21 år. Tell u more later!

Hade ingen passande bild till inlägget eftersom min hårddisk fortfarande inte är vid liv.

5 maj

Åh, så jäkla typiskt. Man ligger extra länge i sängen för att man är trött men tar sig ändå upp och går till skolan. Vad händer? Jo, vi är fem stycken där så lektionen blir inställd vilket betyder att jag hade kunnat haft sovmorgon till 10.05. Det innebär att vi nu sitter och läser bloggar och dricker Loka - smultron med citron. Mjummie! Vädret idag är helt underbart men vad spelar det för roll när vi är fast på skolan till 16.00?


Haha, hittade en bild här på min skolanvändare. Den är tagen på min första apu-plats i ettan. Jag hade gjort en egen saga där syftet var att alla var lika mycket värda där jag visade upp med hjälp av fingerdockor. Min handledare var så nöjd med pjäsen att hon ville "föreviga det" and here it is...


Den bju' jag på


Fotbollscup för "några år sen" med Filippa som lagets maskot. Vilka härliga tider alltså :-)


4 maj

Började morgonen tidigare än vanligt eftersom jag hade tandläkartid 07.30. När jag väl var där så åkte mini-tandställningen ut, så jäkla härligt! Inga mer sår på insidan av läppen pga den iaf. Sen hann jag hem för att sova lite till innan jag gick till skolan för att vara smakprov till de på matlagningen som hade lagat sina egna rätter. Medan ni andra åt falukorv(?) i matsalen så åt jag mig alltså mätt på fläskfilé, potatisgratäng, gorgonzolasås, tacopaj, tacogratäng, räktoast, kladdkaka, bär med smält choklad på m.m. Inte helt fel med andra ord!

Nu har vi precis ätit middag så vi inväntar att moster & kusiner ska komma hit för att fira mig lite såhär i efterhand. Bättre sent än aldrig brukar man väl säga? Och på tal om det "ordspråket" så fick jag upp i huvudet att jag inte haft någon 20årsfest. Det är väldigt sent påkommet men vad sägs om det i helgen? På lördag? Alla som kan tänka sig är bjudna kan ju slinka in en kommentar ;-) Brudar???


Säger bara 'John Mayer'



Because of you

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you


3 maj

Jag vill ha massor att blogga om, jag vill verkligen det. Men det står ganska stilla nu. Har precis sett 2 stycken vampire-avsnitt med bästa vän. Det är inte varje veckodag vi har tid att hitta på något om vi säger så. Nu ska jag sätta igång med skolarbete så jag måste tyvärr skicka hem henne... Sen måste jag göra en tidig kväll, blev alldeles för sent igår så jag har sett ut som ett spöke idag.


2 maj

Riktigt usel uppdatering nu igen. Men jag har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn i helgen. Har haft bättre saker för mig helt enkelt! Aktuellt just nu är väl turkietresan som närmar sig (19 dagar kvar!), att få tag på en balklänning eftersom vi börjar få panik nu och sen att fixa skolan de sista veckorna som återstår hur skoltrött jag än är. Och att pussa på baby såklart!


1 maj

Kanonkväll igår! Det hela började med en trerätters hemma hos Emil där vi hade riktigt trevligt och maten var hur god som helst. Senare under kvällen kom det även dit massa mer folk och vid halv 11 någon gång åkte vi in mot stan för att gå ut. Det var betydligt mycket mer folk ute än vad jag hade tänkt mig att det skulle vara och det var ju bara bra.

Idag mår jag sisådär men om man jämför med Dennis så är jag inte alls bakis för han mår bokstavligen skit, haha. Vi ska bara mysa ikväll, hyra film och köpa lots of candy. Vi ska åka ut till stugan för att ta hand om Filippa och sen mysa med familjen.



RSS 2.0