Nyårsafton!

Har precis kommit ut ur duschen, är röd som en kräfta efter att ha solat solarium igår och i förrgår, men vem bryr sig om 100 år? Inte Bamse iallafall. Linnéa står här och håller på att klä sig och jag mår nästan dåligt eftersom hon har kvällens snyggaste klänning OCH kvällens snyggaste skor. Vi har varit runt en sväng, fixat sista sakerna som behövdes - chokladpudding till efterrätt, nylonstrumpor, pengar till taxi and so on. Ingenting kan stoppa oss nu ;-) Dags att vara på den säkra sidan och börja göra sig i ordning nu, locka håret, sätta fast lösögonfransarna och allting annat en tjej ska göra.

GOTT NYTT ÅR!


Kolla hit!

Ge mig några "jag har aldrig..." tips :-)

2008 i ord.



Gjorde nyss ett jättelångt inlägg med sammanfattning om 2008, massvis med bilder & ännu mer text. Men jag orkade inte med alla bilder så jag kör ett inlägg utan istället. Här kommer en sammanfattning om hur mitt år har varit.

• Nyårsaftonen (2007 som blev 2008) var riktigt ball. Jag hade hur kul som helst med ungefär 100 pers i en lokal och det var även första gången jag träffade min Dennis. Vi pussades till & med på tolvslaget. Hihi ;-)

• Har haft halsfluss 5-6 (?) gånger under första halvan av året som följdes tätt av 3 halsbölder som jag åkte till Umeå för att punktera (med skalpell, det äckligaste jag varit med om). Det resulterade med att jag opererade bort halsmandlarna den 30 juni.

20 januari fick Skellefteå beskedet att allas våran Marcus, min barndomskompis som jag umgåtts med i alla år - var försvunnen. Han var ute på en skotertur med sina vänner & skulle åka hem för att äta middag. Han kom aldrig hem. Hans skoter har hittats i vattnet, likaså hjälmen, men inte den viktigaste delen - Marcus. Minnesstunden var det finaste & jobbigaste jag varit på.

26 mars åkte jag till Gran Canaria med min allra bästa vän & hennes föräldrar. En vecka av utlandet var behövligt och vi åt gott, drack gott, solade, badade, umgicks & njöt bara av livet.

22 april fyllde jag 18 år. Mådde faktiskt dåligt på min födelsedag eftersom den femte (eller sjätte?) halsflussen precis hade brutit ut. 4 dagar före min födelsedag hade mina vänner en överraskningsfest för mig & jag har varken före eller efter varit fullare än vad jag var då, men KUL HADE VI!

10 maj (efter en himla massa spanande, flirtande, smsande, pratande) blev jag tillsammans med världens finaste kille. Min älskade pojkvän som gör att jag med ett leende på läpparna orkar mig upp på morgonen. Har aldrig någonsin haft såhär starka känslor för någon annan som jag har för honom! :-)

I början av sommaren började jag jobba på Subway där jag spenderade många av mina sommarlovsdagar eftersom jag jobbade. Där jobbar jag fortfarande (kvällar, helger & lov eftersom jag går skola).

Var på två festivaler - stadsfesten & piteå dansar och ler. Jag jobbade dock dagen efter vi var på PDOL och mådde jättedåligt. Trodde då att det var föratt jag hade druckit men det visade sig på natten då jag krampade så jag knappt kunde andas att jag hade urinvägsinfektion som hade spridit sig till njuren. Inlagd 4-5 dagar för att jag var tvungen att få penicillin rakt in i blodet istället för i tablettform, klarade det galant eftersom jag hade Dennis, en prison break box & en hel del godis.

• I juni tog Jannie, Dennis & min storebror (och massa fler såklart) studenten. Jannie's studentfest höll hus på Johanna i parken där det var gratis mat, alkohol, massa trevligt folk & sådär. Efter det bar det av till Station där jag hade hur ball som helst eftersom jag sprang omkring med Emma's studentmössa på huvudet så fick jag en hel del "grattis till studenten!!" jag med ;-)

Allting som har hänt efter sommaren finns i äldre inlägg i bloggen så ni kan kika där om ni är nyfikna!
Kan bara säga att året kanske inte har varit det bästa med tanke på alla dödsfall på unga människor här i Skellefteå, endel förluster på äldre man kännt till och liknande. Och jag har varit mer sjuk än jag nånsin har varit, så jag har ätit mycket antibiotika vilket har resulterat i att jag inte alltid har kunnat festa med mina kompisar när dom har gjort det, så jag har missat en hel del. I övrigt har jag hittat killen jag älskar mer än allt och har fortfarande världens bästa vänner och på så sätt är jag ju lyckligaste tjejen i världen!

Men 2009 ska bli bästa året, am i right? ;-)

Woho!

När jag kom hem från Emelie igårkväll så kände jag att jag var alldeles för pigg för att sova så jag la mig i sängen med laptopen i knät, hade tända ljus i rummet och en skål med vindruvor bredvid mig. Tvn var också på, det var någon film som visades. Hade en liten myskväll med mig själv och det enda som saknades för att göra den fulländad var Dennis, min baby.
Ikväll blir det att umgås med brudarna, planera lite för imorgon & sådär, blir kanske att åka pulka också, vi får se! Det här blir nog kanon. Jag har förresten inte berättat om min nyårsafton än. Vi är 7 brudar som först ska äta middag hemma hos Stina, sedan bär det av åt lite olika håll, dom flesta ska till Hanna men jag & Emelie ska till klutmark där en massa folk kommer att vara för att fira tolvslaget. Bland annat min Ellan, blir det bättre? ;-)


Under år 2008 har jag:

[x] träffat nya vänner
[x] gjort något du aldrig gjort förut
[x] besökt ett annat land
[x] blivit kär
[x] varit på en festival
[x] sett ett stjärnfall
[x] åkt tåg
[x] åkt flygplan
[ ] stigit på fel tåg/buss
[x] gjort något du ångrat
[x] blivit sårad
[ ] varit i slagsmål
[x] varit sjuk
[x] skolkat
[x] haft ett förhållande
[x] haft ett "one night stand"
[ ] rymt hemifrån
[x] bråkat med någon du tycker om
[x] strulat med en främling
[x] kysst någon av samma kön
[x] druckit alkohol
[ ] brutit ett ben
[x] fått ig på ett prov
[x] fått mvg på ett prov
[x] kissat utomhus
[x] spytt på grund av alkohol
[x] sovit i samma säng som någon av samma kön
[x] sovit i samma säng som någon av motsatt kön
[x] rökt/snusat
[ ] sovit utomhus
[ ] åkt bil med främlingar
[ ] badat i havet
[ ] lärt dig ett nytt språk
[x] solat i solarium
[ ] varit vaken en hel natt
[ ] sett en död människa



More than anyone

Jag har lyckats shoppa både igår och idag. Men det gillas ju, så jag kan inte riktigt må dåligt över det om vi säger så ;-) Med mig hem från stan blev en kjol, 3 par trosor, ett linne, lösnaglar, lösögonfransar & läppglans. Men det mesta är faktiskt till nyår så det är ju saker som är "nödvändiga". Förutom att jag kanske inte har planerat att ha på mig 3 par trosor, kan bli lite varmt sådär på kvällskvisten när man ska dansa och ha sig, haha! Nu är iallafall det mesta planerat så det känns riktigt kul och nu längtar jag faktiskt!

Bilder från förra nyårs, bara för att det är kul att se:


Det känns faktiskt konstigt att Dennis är så långt borta från mig, att sova själv och inte träffa honom på nyårsafton. Längtar redan efter honom (ja, han är beroendeframkallande och jag är beroende) och det blev inte bättre av att han skriver rågulliga sms och så. Men hittar jag på saker med Emelie nästan hela tiden så sitter jag ju inte bara ner och tänker på hur mycket jag längtar efter honom. Äsch, nu ska jag springa över till grannhuset & umgås litegrann.

Ni är förövrigt snåla med kommentarer nu igen, så ge mig tips på vad ni vill se mer av :-)

Bilder från julafton

Tråkigt nog togs det inga bilder på kvällen då jag var hos pappa där lekar och tävlingar kördes som om vi inte var uppväxta till att göra annat. Hade varit kul att ha det på bild faktiskt! Men här är det bilder från dagen - då vi var hos våra kusiner :-)

Kusin & lillasyster



Storebror & jag


Något retard med en halv pepparkaka



Bevis på att jag liknar en kines


Syskonbild


Såhär glada blir vi när tomten kommer på besök!


Lilltjompan tagen på bar gärning när hon kikar på julisarna!


Underhållning
Lillan
på sång, Julia på marackas, jag på gitarr & Clara på tvärflöjt!
(Jag är lika seriös som alltid)


Världens bästa & finaste mamma!

Robin Bengtsson!

Vi var ju som sagt förbi ica maxi idag för att idolerna var där. Jag skulle kunna gifta mig med Robin om jag fick möjlighet, damn så fräsch. Och så jävla bra på sjunga i verkligheten! Precis som Sandra beskriver i sin blogg så kände man sig som en av småtjejerna som stod längst fram och skrek när idolerna kom upp på scenen.

Emelie
har inte gett mig alla bilder vi tog än, men kolla på killen..........
Mumma :-)




(HAHA, skrattade åt att Sandra hade skrivit på sina bilder men gjorde likadant själv, orkar inte att ni ska sno dom faktiskt!)

Min finaste

No matter if the sun don't shine
Or if the skies are blue
No matter what the end is
My life began with you


Seg - segare - Dennis

Finns det någon segare än min alldeles egna pojkvän? Svaret blir nog nej på den frågan. Han åker till hemavan med grabbarna imorgon bitti klockan 07.00 och är där över nyår (ja, hur tråkigt kommer det att bli att fira nyår utan sin pojkvän? men i'll survive) och har alldeles nyss börjat packa. Det går dock inte framåt, han kommer mest in hit för att läsa vad jag skriver & sno chips av mig. Vi har varit hos hans mamma & ätit middag, har ganska precis för en timma sen kommit hem därifrån och innan statoil (här i bureå) stängde så hann vi förstås dit för att köpa chips & dipp som förgyller vårat filmtittande så fort packningen är klar. Ska jag vara ärlig tror jag att det är ett tag kvar och när han väl är klar så blir det förmodligen "men jag måste ju soovaaa nu, annars kommer jag inte orka upp imorgon bitti". B-u-l-l-s-h-i-t, vi ska se film om jag så ska trycka upp hans snowboard i... ja, nivet.

Imorgon kommer något att hända som aldrig har hänt förr. Ja för 3-topp-idolerna kommer minsann till ica maxi, kommer jag att vara där? Oh yes. Kommer jag ha Emelie skuttandes vid min sida när Robin Bengtsson kommer fram? OOOOM jag kommer!



Nu närmar sig 2009 med stormsteg. Hur ska ni fira nyår? :-)

Stressig dag avslutas med paaartiee!

Efter 6 timmars arbetspass med rekordmånga kunder så är man ganska körd i hela kroppen. Eftersom det är annandagen så är det ju den populära "mellandagsrean" så ja, det var fler människor än jag kan räkna till. Ganska stressigt där ibland kan jag erkänna men nu är jag hemma, ska äta middag & sedan dra vidare till Lisa där Elin & massa andra bruuuuuudar är. Där blir det att chilla & sen är det utgång på station såklart ;-) Nu rockar vi!



Min julafton

Nu är det såhär att imorse kraschade min dator så nu har jag fått en bärbar som jag inte riktigt är bekant med än så därför har jag inte orkat blogga. Jag har ingenting på denhär datorn nu..... Men en ganska bra sak var ändå att jag fick en extern hårddisk i julklapp så igår började Dennis föra över mina bilder till den hårddisken, så dom finns iallafall där. Men inte alla låtar, filmer och serier jag hade. Men det viktigaste är ju bilderna för dom går ju inte skaffa igen!

Jag hade verkligen en supermysig julafton, det måste jag meddela. Och jag fick en jäkla massa bra saker :-) Någon frågade vad jag hade fått och massa andra har också frågat, berättar då här en gång för alla vad jag har fått så ni slipper fråga: Två presentkort på aqua spa (oj vad jag ska njuta), externa hårddisken, shott-spel, pengar, örhängen, en kofta, ett par cheap monday jeans, presentkort på carlings och h&m, tre par tjocksockar, två sängkläder (eller vad kallar man det?), ett par mjukisbyxor, lancôme hudprodukter, två bh:ar, två mascaror, osis dust it (aka mirakelprodukten) ett par trosor av pappen min där det står "ready for takeoff" på rumpan (haha), en ljuslykta, en chokladask, ett par tofflor, världens skönaste kudde och så bärbara datorn idag då. Kan ha glömt något också, känns iallafall så. Sen körde vi ju julklappsleken där jag fick té, en ficklampa, en tandborste, en trisslott och två ljuslyktor.

Nu ikväll har jag & Dennis legat i jacuzzin medan vi såg Pirates of the carribean (2?) som gick på tv. Efter det har vi suttit i timmar och spelat spel med mamma & Janne, myspys. Nu väntar sängen för imorgon är det jobb som gäller och utgång på kvällen! Är du taggad Elin? ;-)


Julafton!



Hoppas tomten kommer med något ni har önskat er & att ni njuter fullt ut av att det är julafton idag. Det ska iallafall jag försöka göra! Nu ska vi till våra kusiner, sen åker vi därifrån till pappa & dit kommer Dennis senare. Dom flesta säger att det inte finns någon julstämning men det får lov att gå ändå, det blir ju trots allt vad man gör det till! :-)

Haha ville bara visa en av alla mina julklappar till älskling:


Listen...

Kunde inte göra något värre mot mig själv än att ha en frågestund. Jag trodde för en gångs skull att ingen idiot skulle kommentera bara för att trycka ner mig men se på fan, endel kan inte hålla sig undan. Jag gjorde det enbart för att ni som hade lust att fråga mig nånting skulle få chansen att göra det. Men alltihopa orsakade till att jag blev hur ledsen som helst såhär kvällen före julafton och jag har ingen annan att skylla än mig själv.

Du (anonyma som inte vågar stå för vem du är) som frågade hur Dennis står ut med mig så förstår jag faktiskt inte heller det, men eftersom han faktiskt gör det så måste det ju betyda att han älskar mig. Eller ja, det vet jag ju att han gör. Och jag älskar honom, mer än jag älskar något annat i hela världen. Och nej, jag kommenterade inte min egen blogg med en massa frågor, du kan ju få ip-adressen och kolla om du vill det.

Fick även en fråga "tycker du att du är snygg?" där svaret utan tvekan är nej, har aldrig tyckt och kommer förmodligen aldrig att tycka. Där kommer även första frågan in där någon tycker att jag tittar snett och fördomsfullt på folk så är det förmodligen för att jag är osäker. Jag vet inget svar egentligen men eftersom min storebror en gång påpekade att jag tittade snett på alla som gick förbi så har jag tänkt på det någon gång tidigare, jag gör det nog mest utan att tänka på det.

Alla andra frågor vet jag inte om jag kommer att svara på, kanske senare. Nu ska jag krypa ner i soffan med en påse maltesers och njuta av att jag har världens bästa mamma vid min sida. Sen ska jag sova & när jag vaknar imorgon så ska jag ha mitt livs mysigaste julafton. Så det så.

God jul ni som förtjänar det!


Santa claus is coming to town

Idag har mammas plånbok nästan brunnit. Vi har hittat julklappar till dom allra flesta i våran omgivning & jag är helnöjd eftersom jag till och med kom ihåg att köpa små julklappar till julklappsleken som är hos pappa imorgon! Lyckades få henne att köpa 2 till julklappar till mig också, snyggt jobbat va? :-) Sen blev det myslunch på ett fik för att orka shoppa ännu mera. Till mig själv blev det ett par örhängen som jag har tänkt ha på mig imorgon & så köpte jag en dirty sak till Dennis, ni får kanske veta vad sen ;-)

Ikväll blir det extremt mycket mys & gos med familjen + älskling, vi ska dricka glögg, äta skumtomtar, pepparkakor, chokladgodisar (bland annat maltesers♥), spela spel och allt möjligt, nu är stämningen på topp!

Fritt fram att fråga!

Nu tänkte jag testa något nytt.
Jag tänkte ha en liten frågestund så det är bara att börja skriva frågor. Om det är något ni alltid har undrat om mig, vad jag tycker om saker & ting osv. Ja, bara fantasin som kan sätta gräns på det hela ;-)



Sen är det ju såklart inte säkert att jag svarar på frågorna ni ställer om dom är för personliga/oseriösa/omogna osv.
Ramlar det inte in frågor så svarar jag inte ens på dom få som har kommit in för det känns bara himla onödigt.

Dan före dan före doppardan

Igårkväll kom det några girls hit. Och inga mindre än mina absoluta favoriter Sandra, Emelie, Linnéa & Moa! Sen så var ju min älskling här också så han fick stå ut med allt skitsnack, fnitter, mer eller mindre osmarta kommentarer och så vidare. Men som Sandra skrev i sin blogg så är han nog van, min käft gacklar ju på "ibland" ändå har jag hört.. Vi hade iallafall jättekul, ni kan läsa i tjejernas bloggar om ni är nyfikna vad som hände ;-)
Har faktiskt börjat spela på medium i GH nu, jag gör framsteg - sakta men säkert! Man känner sig dock inte så bra längre när Dennis tar över gitarren och kör en låt på expert. Glädjedödare........ Men han är bäst i världen ändå, tro mig. Nu ska jag ner och umgås med gitarren litegrann, hähä. Vi hörs sen!


Orden som fick Linnéa att framstå som mer efterbliven än vad hon redan visat sig vara.

Dear Santa



I väntan på att Emelie ska äta klart!

1. Tre namn du lyssnar till: Nathalie, Natha & nattiloooou
2. Tre saker som skrämmer dig: Fötter, hundar, mörker ute
3. Tre saker du har på dig: Leggings, linne & hårklämma
4. Tre av dina favoritlåtar just nu: Halo, Broken strings, Love lockdown
5. Tre sanningar:
• Det finns bara en hund i världen som jag inte är rädd för
• Finns ingenting som gör mig så exhalterad som karuseller
• Jag älskar att göra folk glada
6. Tre hobbys: Umgås, shoppa, fota
7. Tre saker du vill ha: Oändligt mycket pengar
8. Tre personer du utmanar: Alla som vill!



Hela han var finne-mang!

Ica Supermarket, Alvesta


Tjej 1 ~15: Alltså, jag vet knappt vilka några av de där killarna är.
Tjej 2 ~15: Du vet ju vem Snygg-Viktor är.
Tjej 1: Åh, han är så jävla snygg! Han hade en skitstor finne i pannan idag och alltså.. till och med den var perfekt!


Sweetest girl

Som ni såg i förra inlägget så fyller lilltösen 8 år idag. Har hon längtat? OOOOOOM hon har! Jag har iallafall varit med henne hela kvällen bara för att det var hennes dag och hon blev ledsen när jag sa att jag skulle iväg och sa "är du hellre med dina kompisar än din lillasyster på hennes födelsedag?" med jätteledsen röst. Då gjorde det ont i syster-hjärtat så jag stannade hemma. Jätteball nu när hon har gått och lagt sig, verkligen.

Min ögonsten.



Idag var vi och gjorde bort en massa julklappsinköp. Jag hjälpte Dennis att hitta massa fina och bra saker till hans föräldrar, mormor & lillasyster (tänker inte avslöja vad eftersom jag vet att Elise tjuvläser här ibland, hähä!)

Min lilla prinsessa!

Grattis på 8årsdagen




Inte allt för tråkigt med jullov nu heller må jag säga! Ska iväg på stan nu med Dennis för att köpa julklappar. Det är ju faktiskt bara 5 dagar kvar så tiden rinner ut, gäller att skynda sig så man inte behöver ha panik dagen före ;-)

Jag är röd, vilken vill du vara?


Dagens "headfit"

Sandra tycker att jag är så fin i min SVEA-mössa så hon tyckte att jag skulle lägga ut en bild på mig i den. Det finns ingen på den här datorn och vi orkade inte ta någon så hon klippte och klistrade ihop en egen ;-)

Here you go:


Nå, vad tycks Lovenia?


Recept på lakritsknäck

Ville ni ha receptet på lakritsknäck så har pappa skrivit det i kommentar i förra inlägget så läs där :-)



(Det var förövrigt HAN som hade gjort dom igår, INTE Carina. Viktigt dedär!!)

Laktritsknäck & kåta människor på skoltoan

Just för stunden sitter jag med det godaste som finns i munnen. Ingenting annat än lakritsknäck!!!!!!!! Det har börjat bli en tradition hos pappa att göra sånna och Carina gjorde dom igår, la fram några nu för annars vet hon att lådan tar slut, hihi ;-)


Tänkte berätta en rolig händelse idag. Innan sista lektionen såg några i klassen hur en kille och en tjej smög sig in på en toalett, tittade sig noga runt så att ingen skulle se dom men det gjorde Elina (hon missar minsann ingenting). När lektionen var slut, satte sig hela våran klass utanför och hörde genom dörren hur tjejen stönade och hade sig. Därför bestämde vi oss för att sitta kvar där utanför tills dom var klara för att se vilka det var Elina hade sett och vilka som.. inte klarade av att vänta tills dom kom hem. Så tillslut när dom kom ut så satt vi bara och log hela bunten för att göra det pinsamt för dom och det kan jag gissa att det var :-)


Titanic!!!!

Ganska lustigt, jag la in ett klipp om en av dom allra bästa filmerna som finns igår bara för att jag fick upp den i huvudet. Titanic såklart. Nu - dagen efter -var den på tv så jag har precis sett klart den :-) Lika bra som alltid, undrar hur många gånger jag har sett den.. Alla mina fingrar och tår räcker nog inte till att räkna ut det!
Har inte orkat blogga nånting idag, har man världens mysigaste pojkvän så prioriterar man honom istället för datorn, that's it. Jag har lååååååång sovmorgon imorgon så nu ska vi krypa ner i sängen och se nånting annat, godnatt mina pärlor.



Håll tillbaka tårarna och du gör det bra


Some kind of otursdag?

Ni vet ju redan att jag går på penicillin igen, ingen kul sak detdär. Var dock bara en vecka, hurra!!!!!!!!!!!!! Det betyder att jag kommer kunna festa på annandagen och det var då en jäkla tur eftersom jag redan har köpt biljett till station (ELIN?;-);-)).

Här ska ni få en vacker bild på nästa händelse:

Det ska föreställa mina läppar. Dennis skulle (varför vet jag inte) peta mig i näsan och som reflex skulle jag "skydda" min näsa med handen och råkade klösa mig själv över båda läpparna. Och bara av dom små såren så blödde det så mycket att jag hade kunnat fylla en badbassäng. Okejdå, nu överdrev jag. Men jag ser iallafall ut som skit. "Som vanligt då?" sa min kära pojkvän............ Thanks!

Nu är det tänkt att jag ska sy upp en klänning och laga en tröja. JAG? SY? Med tanke på att jag har fått mammas gener när det gäller att sy och all 'tur' som kretsar kring mig idag så kommer det var kvar så pass mycket tyg av klänningen så det räcker till ett par trosor till min 7-åriga lillasyster. Men lika snyggt är väll det att ha som nyårsklänning? Wish me luck.

Godmorgon!

Eller nae, skulle inte kalla morgonen är god. Det första jag gjorde imorse var att åka till vårdcentralen och guess what? Urinvägsinfektion, johooodå. Med tanke på att det spred sig till ena njuren i somras var det skönare att vara på den säkra sidan - fara och kolla upp det alltså. Det roliga var att jag var till akuten för 2 veckor sen och då sa dom att det skulle gå över och att jag skulle dricka mycket vatten. Blir iallafall att äta penicillin för.. vadå.. sjätte gången det här året?

En (gammal) bild som beskriver hur jag är idag - sur och gnällig:


Färgade linser

"Bloggar du? Få gratis färgade linser!"
Många har testat, lika bra att jag också gör det nudå eftersom jag alltid har velat ha bruna ögon men föddes tråkigt nog med blåa :-) Gör det du med: www.fargadelinser.com



Sub-mates

Halva gänget fångade på bild. Vi rockar!




Sen blev väll Emelie's blogg ganska fin med tanke på att det är jag som har fixat och trixat litegrann. Jag kan fortfarande inte göra något som har med design att göra men den blev då finare än standard-designen. Nu väntar en popcornskål & ''Sanningens ögonblick'' som har gått och blivit mitt stammisprogram på söndagar. Senare ikväll kommer Dennis hit, har jag längtat efter honom kanske? Oja.

Jag är så glad att du är min ♥


Fråga mig inte varför..

.. men Twilight var ännu bättre denhär gången!

Robert Pattinsson, ska vi gifta oss?


Yesterday & todayyy

Kevin Borg vann idol 2008, vilket var klockrent!
Hos Julia senare på kvällen spelade vi en massa sällskapsspel, bland annat "Uno" & "Galenpanna", slänger in några bilder bara för att visa hur fula vi var:


Bild 1: Julia flashar sina korta armar & Emelie är avundsjuk
Bild 2: Anders är helt inne i spelet
Bild 3: Hampus är "snygg" i håret & Anette är en nervös nagelbitare (?)
Bild 4: Jag vann! Det som står överst på lapparna var orden jag hade.



Min kropp är inte det skönaste jag varit med om, idag har jag jobbat 12.00 - 18.15 och ryggen mår inte bra av att stå halvböjd halva dagen. Men jag klarar mig. Life is wonderful, nu ska jag & tjejerna se Twilight på bio, igeeeeeen! Underbara film, underbara vampyr, underbaaaaart blir det. Känns så skönt att inte festa ikväll, att inte må dåligt imorgon. Jag hoppas nästan att älskling ska göra det så jag få skratta lite åt honom (hähä!)

Don't worry!

När jag duschade kom jag fram till att jag inte alls ska dricka ikväll. Jag ska snart fara iväg dit vi arbetskamrater ska träffas men jag ska inte dricka alkohol. Varför? För det första hörde jag att jättemånga inte alls skulle dricka och för det andra så har jag faktiskt skänkt en tanke på att jag börjar jobba 11 imorgon bitti och då vill jag absolut inte må som jag mådde i söndags. Så då blir det att jag åker till Julia och myser med andra tjejer när dom övriga ska ut på Balzac ikväll.

Idag efter skolan sprang jag in på en tygaffär och köpte det här röda bandet. Jag tänkte att eftersom det kallas "julfest" ikväll så kunde jag vara lite julig med rött band och röda naglar. Men det känns FÖR "festligt" så det blir jeans och spetslinne istället.

Såhär blir röda bandet på min klänning som jag köpte på Salt i Stockholm:


Köpte även sånnahär örhängen (Sandra sa att det bara fanns guldiga kvar men jag hittade då ett par i silver!!) som typ hela Skellefteå redan har:


Stupid, stupid, stupid!

Det absolut första jag & Sandra gjorde när vi satte oss i datasalen var att sätta på oss varsitt headset. Hon börjar hojta "HÖR DU MIG NATHALIE?!" på skämt och jag misstänker att vi hör varandra via headsetten så jag svarar "JA, JAG GÖR TYP DET!!". Efter ett tag inser vi att vi sitter så pass nära att vi hör varandra utanför headsetten. Dumförklarade? Lite kanske. Sitter på sista lektionen nu iallafall, arbetar om ett fall med en flicka som har blivit sexuellt utnyttjad av sin pappa. Finns ingenting som gör mig så förbannad som incest och liknande saker, hur fan tänker folk? Näe fysatan.

Ikväll är det julfest med Subway-personalen! I snitt är vi ju flest 90-tjejer & 89-tjejer sen är det några få som är andra spridda åldrar så det kan nog bli hur nice som helst. Vi vet inte vad H & J har anordnat men förmodligen blir det massa lekar & tävlingar. Kvällen kanske slutar med utgång, den som lever får se ;-)

Tyckte att denhär var lite passande:

Buss mot Gustavsberg
Ett gäng killar ~10 sitter och pratar. Bussen åker förbi Coop forum där en Subway-skylt just har satts upp.

Kille 1: Åh titta! De har öppnat Subway där!
Kille 2: Men hallå, det är ju en bankomat.
Kille 1: Nej, det är Subway. Fett coolt, då kan man äta mackor där.
Kille 2: Men nej, det är ju en bankomat!
Kille 1 (helt övertygad): Nämen hallå, subway betyder ju macka?!



One life

Weeell, nu har jag hållit mig från att blogga i några dagar. Jag har kommit på att jag visst ska fortsätta, det är trots allt några tappra krigare som skriver att jag borde göra det och jag tänker fortsätta det för min och deras skull. Dom andra som har skrivit att jag borde lägga ner kan ju sluta trycka upp min blogg överhuvudtaget, jag har fortfarande inte tvingat någon av er att läsa. Vad har man för liv när man kommenterar någons blogg negativt bara för att trycka ner den personen? Jag har knappast gjort er något.
Ser jag verkligen ut att behöva det? Behöva bli nertryckt?
Folk säger iofs att jag ser ut att vara en tjej med ett hejdundrandes självförtroende. Visst, jag får flera komplimanger varje dag men som jag har sagt förut så har jag fortfarande inte - efter 18 år - lärt mig ta emot komplimangerna. I min förra blogg skrev jag ett långt inlägg om min tid när jag var sjuk. Det kanske kommer som en chock för många av er samtidigt som en polett faller ner för endel. Det är därför jag går 2an på gymnasiet nu istället för 3an som alla andra 90or. Jo, för jag hade anorexia och hoppade av skolan när jag precis hade börjat linjen jag alltid hade velat gå: Spectrum - media & journalistik på Anderstorpsskolan. Jag hade en liten djävul sittandes på min axel som ställde och styrde det allra mesta i mitt liv. Jag gjorde mer och mer saker som jag aldrig annars ens skulle ha tänkt en tanke på att göra. Djävulen sa saker som "Äter du en tugga till av det där så kommer ingen vilja ha med dig att göra för att du är så fet". Nog om det, vill ni veta mer i detalj får ni väll fråga. Tänkte bara att ni ska få ett humm om varför jag helt plötsligt ville sluta blogga. Det där är också anledningen till att jag inte har tagit körkortet än. Jag fyllde 18 år i april och har fortfarande inte tagit det. Varför? Jag vägrar tro på mig själv att jag ska klara det. Jag är långt över halvvägs med att ta det men sen gav jag upp. Djävulen sitter kanske fortfarande och chillar på min axel, vad vet jag?

Jag sätter inga alls krav på mina läsare men skulle bli glad om ni visade att ni läser så jag inte bara ser det på statistiken utan också i kommentarer och annat.

Riktig jävla bloggtorka

Jag vet inte vad jag ska skrivaaaa. Ni ger mig ju ingen feedback eller nått, ni snålar jävel med kommentarer och jag blir inte alls motiverad till att skriva. Sen orkar jag inte ha frågestund eller något heller, för ingen kommer att fråga? ELLER? Näe där ser ni, ni svarar inte nu heller. Jag har några hundra läsare per dag men jag vet inte vilka det är eftersom ingen visar sig/hör av sig/nått.

Så.. hejdå :-)


Hata dagen-efter

Visste faktiskt inte att det var möjligt att vara såhär bakis. Fy & fan hur jag har mått idag alltså, stackars älskling som fick ligga och höra på mitt gnällande imorse. Bland annat så kom klassikern upp "Jag ska aldrig mer dricka alkohol..". Men eftersom det är personalfest/julfest nästa helg så kommer jag nog inte hålla det löftet. Nu är det lite bättre eftersom jag har fått i mig några äppelbitar och har sällskap av ingen mindre än G7 the gladiator. Vi ska krypa ner under täcken i soffan och se Sex and the city. På bordet finns en två-liters-cola flaska och nacho chips. Annars så hade jag jättetrevligt igår, förutom det lilla missödet i slutet av kvällen. Trevliga människor, singstar, julklappsleken, bra musik osv. Kanoners :-)

Sådärja!

Efter att ha jobbat både fredagkväll och lördag på dagen så känner man sig lite halvt sliten, ryggen smärtar som tusan. Men nu jävlar är det bara att börja tagga! Det ska komma hit folk om ett tag, äta middag och sen bara umgås resten av kvällen :-) Jag lovar att bli bättre på att blogga oftare, har bara inte haft tid på sistone. Nu ser schemat ut såhär: Städa klart, duscha, göra mig klar, börja göra i ordning för middagen (nej, det blir inget svårare än tacos) & duka för alla som ska äta här. Ska ordna lite passande musik också! Ha en underbar kväll för DET SKA JAG HA!!!

Igår såg jag förresten en jättebra film som jag tänkte rekomendera: Poseidon :-)


Then, now and forever

When the night falls on you, baby
And you're feeling all alone
You won't be on your own
I'll stand by you







Jag har "inte alls" ego-shoppat


One thing i know for sure

Idag har varit en hyfsat jobbig dag faktiskt, skola från tidig morgon till sen eftermiddag med huvudvärk utan dess like är inte något jag sätter högst på min "love-to-do-lista". Sen hade jag inte sovit allt för många timmar inatt heller eftersom jag hade en jobbig pojkvän bredvid mig i sängen. Han var inte trött och därför ville han inte att jag heller skulle sova så då gjorde han allt möjligt för att jag inte skulle få sova, ojobbig! Det är klart att han orkar vara vaken hela natten eftersom han ändå ligger kvar i sängen när jag kliver upp på morgonen, men lika lätt är det inte för mig kan jag lova. Jaja, nu ska det inte gnällas mer. Jag ska till Emelie för hon ska färga mitt hår som just nu verkar vara en blandning mellan blondt, brunt & rött. Ser inte mänskligt ut för fem öre.


Såhär såg jag förresten ut när jag fyllde 5 år. Liten & oskyldig (som nu då, eller vad säger du pappa?)

Jag ser det snöar


För mycket av det goda?

Haha vill ni veta en liten komisk sak som hände nyss? Äsch, spelar ingen roll vad ni svarar på frågan - jag kommer att berätta ändå. Jag & Dennis låg & myste i sängen (nej, vi gjorde faktiskt inte det ni tror) och helt plötsligt känner jag hur jag faller bakåt & Dennis liksom flyger upp ur sängen. Vad hände? Jo, ena benet på min säng GICK AV. Och lyssna på det mest komiska i det hela: Dom är gjorda av stål. Hur fan kan ett sånt vika sig? Kanske dags att sluta med godiset & luncherna med Sandra på frasses pårikt nudå? Något som tåls att tänka på iallafall...

Look into my eyes, what do you see?

En liten sammanfattning då, inte för att jag har gjort mycket till nytta senaste dagarna. I lördags kom det en massa tjejer hit (plus Linus då men han kan tillhöra tjej-gruppen). Vi hade som inte planerat att göra något speciellt, snackade en himla massa skitsnack, tävlade i singstar & avslutade kvällen med att se Mamma mia! Den var lika underbar den här (tredje) gången :-) Och igår hände det inte mycket i detta hus. Senare när det närmade sig kväll kom mamma & sa att dom inte orkade ställa sig och laga mat så vi skulle fara på Dallas istället. Det gjorde vi och vilka möttes vi av där? Jo, de tre vännerna och Dennis. Haha äsch, ni fattar säkert inte.... Det var min älskade Dennis & tre kompisar till honom. Följde med dom till Kotten för att se några filmer iallafall och det var ball för dom är ganska sjuka i huvudet hela bunten.

Idag har jag hunnit vara på skolan, köpt julklappar - två till älskling & en till..mig själv.. (ja, jag ska köpa fler imorgon och det ska inte vara egotrippade ena), varit och intervjuat en tjej på ungdomsmottagningen och.. inte så mycket mer. Nu ska jag krypa ner i jacuzzin med ljuvlig musik i bakgrunden, sen ska jag se CSI och bara njuta av livet :-)


Här befinner jag mig resten av kvällen.

It's written all over your face

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awaken
Every rule I had to break
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out




RSS 2.0