Bara konstiga funderingar

Jag sitter här, gör egentligen ingenting av värde, sitter och funderar över saker och ting. Bland annat hur det är möjligt att Kenza tjänar så mycket på att blogga, varför snön är vit (ja, gul då i vissa fall) och varför mina ögon är ihopklibbade. Trodde jag var på bättringsvägen och att allt skulle försvinna men tji fick jag - ögoninflammationen kunde jag ju inte missa när jag lika hade haft allt det där andra. Fick dock ingen salva mot det så jag ska bara rengöra med ljummet vatten. Tina, vill du komma och rengöra åt mig? Hon har lika mycket fobi för ögon som jag har för fötter så ni förstår på ett ungefär hur gärna hon skulle vilja göra det.

Glad & snygg Tina=)

Sugen på stekta ägg? Någon?

Trots att jag har ont i huvudet och i öronen, en rasslande hals, snorig näsa och vaknade med gegga i ena ögat (ögoninflammation?) så hittade läkaren ingenting som han kunde ge mig penicillin för. Det var "bara" en ovanligt kraftig förkyldning. Enligt honom är jag alltså på benen ganska snart. Räknar med att fara på skolan på onsdag och det känns bra eftersom jag bara missar massa annars.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag har aldrig haft såhär fett hår. Om ni ville veta och notera alltså ;-) Man skulle kunna vrida ur och steka ägg med fettet om man så skulle önska. You want some?


Män som hatar kvinnor

Har precis beställt 3 par skor och i'm happy! Ett par beiga uggs och 2 par svarta boots, ett par med klack och ett par utan, precis som jag ville ha! Shopping KAN göra en lyckligare.

Nu ska jag mysa med familjen och se "Män som hatar kvinnor". Har bara hört bra kritik om den så jag hoppas att jag inte blir besviken.


Shoooooes

Jag sitter här och letar något liknande kängor/boots till nu när det börjar bli kallare. Har iofs redan bestämt mig för att köpa ett par beiga uggs till vintern men jag vill ha ett par lägre skor (utan klack) - men det jobbiga med nätshopping (förutom att det är enklast i världen att klicka hem saker och när man tänker efter så har man spenderat mer pengar än man visste att man ägde) är ju att man aldrig vet om man beställer rätt storlek.





HUUUUR snygga är inte mocka-skorna från hm förresten?!?!? Fast hur bra är det med mocka när det börjar bli slaskigt och blött? Inte alls särskilt bra. Och slasket kommer ju snabbare än man anar...


Hold your head up high

Måste vara tråkigt för er att läsa om att jag är less på att vara sjuk. Men det verkar tråkigt nog inte gå mot det bättre och så länge jag mår dåligt så kommer ni få läsa om det. Imorse kan ha varit värst av alla dagar hittills. Vi övervägde att åka till akuten men det blev lite bättre så det får bli vårdcentralen imorgon istället. Med tanke på hur jag mår så är jag säker på att jag kommer få medicin för något. Trodde ju inte att jag kunde få halsfluss eftersom jag inte har några halsmandlar men det kan jag tydligen visst få.


I övrigt har jag det rätt jobbigt nu också, faktiskt. Vet inte om jag vill gå in på detaljer men det kan vara bra för er att veta att jag inte är på topp, om ni inte redan märkt det. Mer om det kanske kommer senare, beroende på hur jag känner mig och vad som kommer att hända. Som några redan frågat så har det ingenting med Dennis att göra, för jag har världens finaste och bästa pojkvän som trots alla mina brister finns kvar vid min sida.



ENDLESS LOVE

Tänk dig en värld som rasar


LESS.

Givetvis fanns bara tröjan kvar i L & XL men själva modellen är inte alls snygg om man har den så överdrivet stor. I'm sad. Och dessutom taggar tjejerna igång för ytterligare en partykväll och här sitter jag med världens tröttaste kropp och onda öron. Misstänker öroninflammation och jag menar; varför inte få det också när jag lika är igång? Jag är less på det här. Less less less. Tur att min pojkvän vill vara med mig ikväll iallafall.



Lilltjompan!

For all those times you stood by me

Har suttit vid datorn i kanske.. 40 minuter och det känns som att jag har sprungit 2000m på tid. Kroppen är allt annat än okej och ni ska höra min hosta idag - när jag får attacker låter jag som en brunstig älg eller något liknande. Snoret har inte heller försvunnit och jag börjar bli "en gnutta" less att snyta mig var femte minut.

Dennis kom hem till mig inatt efter att han varit på station trots hans rädsla att bli smittad. Ingen vet varför han ändrade sig men alkoholen kanske gjorde sitt. Ikväll ska vi nöta oth och bara ta det lugnt eftersom jag inte orkar så mycket mer än så. Hade mer än gärna varit förbi nya gina tricot här i stan men eftersom stans alla tjejer förmodligen redan varit där så är nog tröjan jag vill ha slut, just my luck. Men min kära vän Emelie ska förbi och kika om den finns kvar, isåfall ska hon "köpa ut" en rosa och en vit åt mig, vad har man inte vänner till?


Sjuk_brud want to be party_brud

Ni minns när man var liten och ville ha något och försökte övertala föräldrarna med att säga 'men aaaaallaaa har en sån!' men nu säger jag som det är; a-l-l-a ska ut ikväll. Utom jag. Jag vill också ha kul, jag vill också försvinna in i dimman och skaka rumpan på dansgolvet men jag tror inte mina andningssvårigheter och min feber skulle förbättras direkt.... Känn hatet flöda.

Men ni får väl skaka rumpan åt mig också!


Look-a-likes?

Filippa:
- Alltså mamma, Hitler var ingen bra människa....
Mamma:
- Nej, det har du rätt i, det var han inte.
Filippa:
- Varför har vi då en tavla med honom på?
Mamma:
- Va? Vi har ingen tavla med Hitler? Vilken menar du?
Filippa pekar på tavlan.
Mamma (skrattandes):
- Men det är ju Charlie Chaplin!


It makes me feel even worse

Jag mår ännu sämre idag. Känns som tusen knivar i halsen så fort jag sväljer och jag hade inte i mina vildaste drömmar kunnat fantisera om att man kunde snora såhär mycket (kul för er att veta!). Ikväll var det planerat fest men med tanke på måendet så drar jag ett streck över ordet fest. Då blev det istället tänkt att Dennis skulle komma hit men han bangar för han vill inte bli smittad. Gullig pojkvän.


Men då tänkte jag istället umgås med någon som aldrig sviker. Fisherman's friend.

She's got an attitude


Svininfluensan?

SYMPTOM:
- Feber och frossa ←
- Hosta och halsont ←
- Värk i kroppen och huvudet ←
- Diarré och kräkningar
- Trötthet ←
- Andningssvårigheter ←


Jag som alltid oroar mig lätt över saker och ting. Igår skrev Anette till mig "det kanske är svininfluensan?" och jag hakade upp mig på det. Sen när jag kikade på symptomen för att lugna ner mig själv så såg det ju inte alls bättre ut. Åh.

Sjuk, sjukare, sjukast

Trodde det skulle bli bättre under natten men jag mår bara ännu sämre idag. Är hemma hos baby men han är och jobbar så jag känner mig som ganska ensam. Huvudet känns som 10 kilo och både halsen och näsan är så igentäppta dom bara kan bli. Känns himla obehagligt men än så länge kan jag ju åtminstone få in luft.

Nathalie med halsfluss påväg hem från Östersund -08.

So sick of being sick

Om det inte hade varit för att jag & Ida skulle hälsa på en grundsärskola (inför kommande apu) så hade jag förmodligen varit sjukanmäld idag. Vaknade då och då under hela natten av att kroppens alla muskler krampade och jag var jättevarm. Idag har jag jätteont i halsen och om jag inte hade opererat bort mina halsmandlar förra året så hade jag garanterat haft halsfluss som så många andra har nu. Strax ska jag förbi någon affär och köpa apelsiner (Anette säger att jag blir frisk då) och sen ska jag till min bebbe.

Går inte lägga in varken bild eller något youtubeklipp så mitt inlägg blir inte roligare än såhär. Bye=)

AQUA SPA, vad ska man välja?

Med tanke på att jag har börjat hosta och min hals gör ont så känns sovmorgonen imorgon inte helt fel. Tänkte hinna in på AQUA SPA imorgon och boka tid - fick ju två presentkort i julklapp(!) och har fortfarande inte kommit ihåg att använda dom, shame on me. Vet faktiskt inte vad jag vill göra men det lutar åt att jag kommer unna mig kroppsmassage/peeling, permanentböja ögonfransarna och plocka/färga ögonbrynen. Vi får se helt enkelt, finns så himla mycket att välja bland. Vad det än blir så kommer jag iallafall njuta till 100%.


Ljusvattnet - part two




& more to come!

Today sucks

Idag har vi lekt lekar och spelat in film på skolan.
Idag har jag en sån dag då man hatar att vara tjej. Mensvärken är olidlig och resten av dagen och kvällen hittar ni mig i sängen om inte smärtstillande vill hjälpa.
Idag har jag huvudvärk utan dess like.
Idag har alla jag känner fått saftiga löner så dom kan shoppa och göra vad dom vill och vad har jag fått? Noll kronor. MÅSTE SKAFFA JOBB!
Idag är det soligt och jag undviker solen.

Idag är med andra ord ingen toppendag.



Köpa eller inte?


I'm singing out loud

Goddagens. Trots att skolan har börjat om "påriktigt" så känns det ändå ganska skönt. Kanske för att jag inte haft något jobb i sommar och är less på att vara uttråkad? Kan vara så. Kan även vara för att vi inte har något ämne som känns speciellt jättejobbigt. Idag hade jag rörlig bild för första gången (2,5 timmars lång lektion...kort) men det ska nog bli kul! På tal om annat, har även köpt ett par jeansleggings på veromoda, världens underbaraste klädesplagg ungefär, sköna & snygga.

Snart kommer Dennis! ♥


Ljusvattnet - part one




Det tar sån jäkla tid att lägga in bilderna så därför gör jag det i olika delar. Det här var första delen och det är massviiiiiis med bilder kvar. Från bad, bastu osv så det håll utkik ;-) Dessutom är bilderna roligare och roligare (dock även suddigare också) ju längre in på kvällen man kommer och det här var bara början...

And you knocked me down

Vad heter du? Nathalie Eriksson
Vilket år och datum är du född? 22 april 1990
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Yes i have
Gjort nåt du ångrar? Ja
Är du blyg? Jag var det när jag var liten men det blev en totalvändning
Vilken årstid gillar du mest? Sommaren
Favoritdjur? Bra fråga
Vad består din garderob av? Kläder?
Hur mycket pengar har du varje månad? Just nu jobbar jag ju inte så nu snackar vi studiebidraget
Vad köpte du senast? Ehmm.. Betalade mitt vin?
Den bästa filmen? Kan inte välja bara en
Vad är klockan just nu? 21.58
Har du åkt moped någon gång? Ja
Är du mörkrädd? Om man kan svara såhär: ibland
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Tungan
Saft eller alkohol? Båda
Största svaghet? Osäker på mig själv
Röker du? Har hänt
Bästa bok? 'Om jag kunde drömma'
Blivit rånad? Inte vad jag kan minnas
Humör just nu? Nånting mittemellan
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Hundratals bloggar (känns det som) & facebook
Vad slösar du mest pengar på? Kläder
Kan man vara vän med sitt ex? Beror väl på hur situationen ser ut
Favoritchoklad? Maltesers
Varit kär i en kändis? Aaron Carter
Har du lätt för att kunna lita på folk? Inte längre
Är du lycklig? Oftast
Använder du smink? Ja
Hur ofta motionerar du? Alldeles för sällan
Vad har du för drömmar? Att jag ska lyckas med det jag vill, må bra, tjäna bra med pengar
Blivit tagen/hämtad av polis? Nej
Blivit förföljd? Ja, fyfan så rädd jag var
Hur svarar du i hemtelefonen? 'Hej det är nathalie'
Hur svarar du i mobiltelefonen? 'Hallå?'
Ringer det mycket till dig? Inte överdrivet
Ringer du mycket? Nej
Vem ringde du senast? Mamma
Hur mycket pengar har du? Just nu har jag mer än jag brukar
Antal timmar sömn inatt? Från 05.00-13.00 = 8 timmar
Sover du ensam i natt? Nej, sov med 3 brudar
Vem sov du hos senast? I Emmas stuga
Vem sov hos dig senast? Dennis
Vem vet mest om dig? Mamma, Emelie, Dennis & Slusan
Vem vet du mest om? Emelie
Vad ser du fram emot? Fara till umeå & shoppa
Vad vill du just nu? Mer pengar
Vem vill du helst slippa? Can't tell
Vem stör du dig på? Same here
Vem vill du sova bredvid inatt? Dennis
Vilken årstid är det nu? Något mellan 'sommar' och höst
Anser du dig själv snygg? No way
Har du varit kär? Ja
Är du en bra partner? Skulle aldrig orka med mig om vi säger så
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Hur självsäkert den än låter så är det alternativ två
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja antagligen, my boyfriend
Vad åt du senast? Brownies
Är du polare med grannarna? Min bästa vän bor i huset bredvid så jaa, det kan man väl tycka

We're just having fun

Måste börja med att säga att jag hade så otroligt roligt igår. Det var lära känna nytt folk, det var 4 tjejer och 10 killar (kan ha glömt någon), det var mycket alkohol, det var dålig stereo så vi fick köra en bil så nära stugan som möjligt (vilket resulterade i att batteriet tog slut), det var ölspelet, det var kubb i mörkret, det var nattbad i 2 timmar med bastu emellanåt, det var nhl-spelande, det var ett mål under kvällen att ingen skulle somna före 05.00 så vi satt och kämpade med att hålla oss vakna och det var såklart folk som somnade tidigare ändå. Den som somnade först slocknade väl redan vid 01.00? Vi tjejer sov i en sovstuga och blev serverade frukost på morgonen. Så borde det vara alla dagar efter fest=D Idag är det några tappra krigare som har åkt wakeboard och vi andra har suttit och tittat på.

Det var med andra ord galet kul! Över 250 bilder är tagna med min kamera så ni kommer att få se en hel del. Just nu orkar jag bara inte lägga in dom så jag har precis poppat popcorn och ska lägga mig i sängen tills familjen kommer hem och gör middag. Hörs sen ikväll.

Stugfest

Vi hann med att se 10 avsnitt av oth igår och imorse, fastän det hoppas fram och tillbaka så blir man aldrig uttråkad eftersom det ständigt händer något. Aja, ikväll blir det fest. Jag har hört rykten om bad, bastu, ring/kneeboard efter båten, trevligt folk och troligen även övernattning eftersom ingen kommer att vara körbar. Bli förhoppningsvis kanon!

Var nyss hos Emelie, är "inte alls" avundsjuk på allt hon shoppat när hon & brudarna har varit på roadtrip till Göteborg. Nu måste jag skynda på, jag är ju inte känd att vara den snabbaste....


One tree hill säsong 4

Nu sitter jag i Dennis rum i väntan på att han och hans far ska laga hans bil - den gick nämligen sönder för någon vecka sen och det var någonting med kamremmen(?) som hade gått sönder - så att vi kan se OTH. Hans syster har nämligen lånat alla säsonger och det är därför vi har kunnat nöta och nu har hon äntligen lånat fjärde säsongen så att vi och hon kan se favvoserien all night long.


Död bil & ny väska!

Vilken jäkla start på dagen idag. Vi hade sovmorgon & eftersom Sandra i min klass nyligen tagit körkort så ville hon komma och hämta mig på morgonen. Så blev det också, hon kom och hämtade mig med hennes pojkväns mammas skruttbil som höll på att dö så fort hon tryckte ner kopplingen. Tror ni inte den gjorde det tillslut? Mitt i en korsning? Jodå. Det var två män som var tvungna att hjälpa oss att skjuta den åt sidan och där stod vi, pinsamt. Vi öppnade motorhuven och funderade "vad kan det vara?" men det hjälpte.. absolut ingenting. Tillslut kom hennes pojkväns mammas arbetskamrat och hjälpte oss men ingenting gick så han fick skjutsa oss till skolan 15-20 minuter försenade. Perfekt.

Annars har dagen varit lugn och jag har äntligen köpt min väska. För dig som undrade; det är en sån som precis alla har. En svart enkel någorlunda stor med både axelrem och.. korta remmar. Från Wedins accent. Rymlig och bra!

Nu ska jag & baby fara till ICA & handla gofika & sen även middag. Hörs sen=)


Nu förstår jag...

...varför ni säger att mina barn kommer se ut som kineser.



Dagens tre irritationsobjekt

ETT: Det dunkar ständigt i mitt vänstra öra (håller jag på att bli döv? va? ni som går/har gått omvårdnads? kommer jag att dö?)

TVÅ:  Att väskan jag har väntat på att få köpa kom in i affären idag och var slut på 30 min, dvs jag hann inte köpa någon........

TRE: Min cphöft som gör galet ont så fort jag försöker ta mig framåt (dvs GÅ)


Sammanfattningsvis så känner jag mig såhär idag:


"Ibland känn' man sig ba' så jeeevla fin!"

The diary of Jane

Idag är det kring 10 grader och imorgon går det rykten om att det ska vara kring 25. Vilken skillnad. Första dagen på sista skolåret har varit helt okej. Det är inte direkt så man direkt slängs in i skolvärlden med seriösa lektioner utan idag har vi fått scheman, sett vilka som ska gå i våran klass och tagit skolfoto(!!!!!!). Hur i hela friden tänkte dom när dom satte fotograferingen första dagen? Halva våran klass klädde iallafall ut oss och jag ser inte riktigt klok ut med världens fulaste glasögon och en kavaj med puffärmar. Ni kommer förstå vad jag menar när skolkatalogen kommer ut. Inte fagert någonstans men jag är ingen sån som bangar.

På tal om rubriken...

So you think you can dance

Mina datorer är som sagt helt knäppa och jag blamar dom för att bloggen står stilla. Igår och idag har jag varit hur tråkig som helst, sovit alldeles för länge, varit ute och gått, lekt med lillknodden (ja, kaninen.. dom behöver också sällskap) och sen inte gjort så mycket mer. Idag kom Dennis hit efter jobbet och vi har som bara slöat, sett tv osv. Nu har han precis slått igång en film och jag förstår inte hur han tänker eftersom jag ska se "so you think you can dance" som börjar när som helst. Men vi kanske löser det genom att han får se filmen på datorn istället för på tv:n. Smart.



Imorgon är det skola........ Efter skolan ska jag till pappa och Carina och äta sen ska vi på bio och se "Sommaren med Göran" som tydligen är råball.

Half baked

Här sitter jag nu hemma hos Julia med henne och Anette. Vi har tryckt i oss varsin b&j's half baked, kollat på alla möjliga klädhemsidor, läst alla möjliga bloggar, snackat skit och typ.. bara chillat. Pretty nice. Nu ska vi kika på konfirmationsfilmen där vi sjunger, spelar teater och Anette sjunger solo first time ever. Kan bli spännande!


Anette & Julia.


Våran pjäs. För er som inte förstår varför Stina har solglasögon så skulle hon spela blind. Hahaha, världens fulaste teater.


Vi som gjorde Gotland osäkert.

Pissed off

Jag blir förbannad. Min stationära dator behagar sig att fungera ungefär varannan dag. Dom övriga dagarna startar den och hamnar i något läge som man inte kan gå vidare från. Jättestörande. Men då har jag ju en bärbar också men eftersom det är segaste datorn i världen (överlägset) så klarar jag inte av att använda den till annat än att se film. Och jag har inte tänkt spendera min skatteåterbäring på en ny dator heller, no way. Då får familjen finna sig i att jag lånar deras när min inte fungerar.

Förövrigt så tycker jag att alla ni som inte har sett 'Changeling' borde ta och se den. Den var väldigt bra & väldigt hemsk. Inte på ett skrämmande sätt utan mer på ett.. jobbigt sätt. Vet inte hur jag ska förklara - se den istället!



All we have to do now
Is take these lies
And make them true somehow

Årskurs 3 närmar sig

Blev väckt av Anette för ungefär 50 minuter sen. Vi ska på stan och köpa nödvändiga saker till skolstarten som står bakom hörnet. På torsdag börjar vi årskurs 3 på gymnasiet och det känns faktiskt ganska konstigt. Vårat sista sommarlov tar slut. Student 2010. Nä, nu måste jag skynda mig, annars kommer hon få ett utbrott.

Ja, jag har världens fräschaste vänner.

Förresten...

...så kan jag meddela att även min skatteåterbäring hittade hem till rätt person! Därmed är jag en klänning, ett linne och en tröja rikare. Me likeyyyyyyyyyyyy. Dessutom har jag även betalat tillbaka skulder jag har haft till Dennis. Jag är ganska farlig när det kommer till att ha pengar eftersom jag tycker rätt bra om shopping. Sitter och tittar på Nelly.com just nu och det finns en hel del saker (främst skor) som jag skulle vilja klicka hem men det vore inte bra för min plånbok så det kanske bara blir ett par VILA-jeans för 129 kronor från rea-sidan.

Alldeles strax ska jag lägga mig & se 'Changeling' med Angelina Jolie. Mamma sa att jag borde se den och vi har ganska samma filmsmak så varför inte? :-) Jag har ändå ingenting annat för mig nu när älskling precis har åkt hem.


Swing it

TJA TJA! Igår var det en liten släktträff med lunchbuffé & slag på ranchen på golfbanan. På kvällen blev det fest - först hos Fanny sen vidare till a-juns lagfest och tillsist fick vi oss in på station. Kvällen var ball men slutade med att Hampus mådde så dåligt så vi offrade oss och åkte hem med honom. Med ett stopp på max drive-in först ;-) Idag har vi varit och fikat på waynes (inte Hampus, han hade fullt upp med att spy i Anette's papperskorg) & sen har vi spelat nintendo wii. Nu nalkas volleyboll & sen ska vi se The hangover hemma hos Anette.


Fall for anything


Koooort inlägg...

Ni är då lika tråkiga som vanligt. Inte en enda kommentar på vad ni vill att jag ska skriva om? Nä, då får ni stå ut med mina inlägg om vad jag gör på dagarna. Ni fortsätter ju läsa så nånting måste vara bra med det.

Jag stannade i pappa & Carina's stuga över natten. Vi såg 'Rainman' men blev trötta efter halva filmen så vi stängde av. Tänkte fortsätta se den ikväll för jag har ändå hört att den ska vara bra(?). Imorse vid 7-tiden blev jag väckt av en fluga som surrade runt i rummet, finns ingenting mer störande när man ligger och sover. Yrvaket (då man inte har någon koll vart ljudet kommer ifrån) så fick jag tillslut tag på flugan och gick in för att mörda, muhaha. Så då blev det tyst och skönt - trodde jag ja. Då började snarkningen från rummet innanför. Holy jesus alltså. Jag har inte svårt för att sova när det är ljust eller något sånt, men störande ljud hatar jag. Då vet ni det, haha.

I övrigt så är livet inte rättvist. 'Alla' har fått sin skatteåterbäring utom jag. Nu när jag behöver den som mest. Dennis sitter med alla sina pengar PLUS skatteåterbäringen nu och jag började nästan gråta idag för att jag inte hade råd med en klänning på stan. Varför kunde inte jag ha fått mina pengar så jag hade haft råd med ALLT jag hittade idag? Va va va? :(


Hey, i'm in the band

Jag har världens finaste pojkvän. Jag har världens finaste pojkvän. Jag har världens finaste pojkvän. Jag har världens finaste pojkvän. Jag har världens finaste pojkvän!

Kände bara för att få det sagt. Nu tar jag mitt pick & pack & drar till burön. Får se om jag stannar där över natten eller hur det blir, jag känner mig halvkrasslig (ovanligt) så det blir nog skönt att bara ta det lugnt, se film & äta godis.

Om allting blir som jag hoppas på så blir det sommarlovets sista fest på fredag. Sista festen på sista sommarlovet. Hur sjukt? Väldigt. Nu ska jag iallafall åka, medan jag är borta så vill jag att ni kommenterar vad ni vill att jag ska skriva om/lägga in för bilder osvosvosv. COME ON, kom med önskemål så blir det roligare både för er och för mig!




Ken Ring's son är det sötaste jag sett


Grattis till turturduvorna!

Idag har jag varit på stan med Emelie. Det enda som köptes från min sida var dock ett nagellack och ett linne. Sen kom Dennis till mig efter han hade jobbat klart, vi åkte till ICA och handlade och sen satte vi igång och laga mat. Nu ligger min gris här bakom mig i sängen och tar en "powernap" och sen ska vi till norrvalla för att kika på Anette's match med Hampus. Dom har förresten varit tillsammans i 4 år idag. 4 ÅR. Kort tid?!?!? Grattis till mina favvisar iallafall ♥


Tidsfördrift

1. Du för omkring ett år sen


2. Du och en bästa vän


3. Du som busig


4. Du som fotograf


5. En bild som du aldrig har visat


6. En dag som du minns


7. En konstig bild


8. En bild som väcker känslor


9. En plats du saknar


10. Någon du litar på


11. Någon du saknar


12. Någon du älskar


13. Någon som betyder mycket


14. Någon du tycker är snäll


15. Något du vill ha


16. Något som får dig att le


17. Något som är viktigt för dig


18. Dig själv nyligen


19. Dig själv för längesen


20. En bild då du skrattar

Better on the other side

Det är alldeles för många saker som cirkulerar runt i mitt huvud nu.. Saker händer som inte ska hända. Jag är så otroligt besviken. Utan att "fläka" ut för mycket i bloggen så tänker jag hålla mig till att "tala i gåtor" för allas skull.


Själv mår jag inte jättebra heller. I lördags när vi hade anlänt till Julia för att dra igång förfesten så kom min otroliga huvudvärk och jag mådde jätteilla. Bara sådär, hips vips. Vägrade dricka trots att tjejerna försökte få i mig och jag gjorde helt rätt i att avstå. För när mamma kom och hämtade mig var hon tvungen att stanna bilen 4 gånger. Sen hängde jag med huvudet ovanför en hink i princip hela natten efter det - trots att jag inte hade druckit någon som helst alkohol. Så jag vet inte ens varför. Kul.


Men det finns iallafall en sak jag kan njuta av idag. Jag & älskling har varit tillsammans i 15 månader ♥

 


Världens fulaste bild men det bjuder jag på.

Hurry curry!

Slänger som hastigast in ett inlägg hit. Allt är bra just nu, vädret och jag kommer väldigt bra överens och har gjort i ett par dagar. Igår hade vi en helmysig kväll ute på burön där vi badade, paddlade kanot, åt frukt med riven choklad på, åt souvlaki, satt vid öppen eld, kastade pil med mera, med mera. Bilder kommer sen!

Idag har jag & Dennis varit i sjöbotten med Anette, Hampus, Robin & några fler. Nu är jag bara hemma för att duscha sen ska jag springa ner till Anette där vi ska äta kräftskiva med hennes familj + främmande. Senare ikväll blir det fest & förmodligen utgång på balzac. Nu måste jag gå. Hurry curry! Vi hörs imorgon :-)


Gone going

En enda natt hemma sen drar man vidare igen. Jag ska ut till pappa & Carina's stuga där vi bara ska mysa och ta det lugnt hela kvällen. Senare kommer förhoppningsvis Dennis dit, vi har inte träffats på 4 dagar (helt otroligt) så jag längtar very mycket.

Då vet ni iallafall vart ni har mig.



Frågor angående p-piller

Ni brukar inte vara på hugget med att svara och kommentera. Men nu har jag en fråga till mina kvinnliga läsare. Ni kan givetvis svara anonymt eftersom ni kanske känner att det är ett ämne som jag inte har med att göra. Men det är iallafall såhär att jag precis har börjat äta min tredje sorts p-piller eftersom dom två tidigare inte har funkat för mig. Jag åt först cerazette och sen har jag ätit neovletta som jag fick sån outhärdlig mensvärk av. Nu äter jag ett piller som jag aldrig hört någon annan i min närhet äta - cilest. Och eftersom ingen annan äter det är jag livrädd att det inte alls är bra?

1. Vad äter du för p-piller?
2. Är det första p-pillret du äter eller har du ätit andra tidigare?
3. Vilka har du isåfall ätit tidigare? Varför slutade du äta dom?


Chillmode CHECK!

Man märker ganska fort att man är bortskämd när man blir NÖJD över att laga korv och makaroner felfritt. sällan lagar jag alltså mat. Men jag "lyxade" faktiskt till det med stekt ägg och jag måste ju iallafall erkänna att det satt fint i kistan. Emelie har precis slutat jobba så planerna inför kvällen kommer strax att bestämmas, än så länge står det ganska stilla men honestly så är det riktigt skönt...


...ungefär lika skönt som att ligga på torget.

Welcome to the world

HEJ! Redan idag är jag på bättre humör, ni som känner mig vet att det går som en berg-&dalbana så det kom inte oväntat. Har fortfarande ont i kroppen men det må vara. Solen och värmen håller i sig och det kunde inte kännas bättre. Jag har fått en hel del färg på kroppen dom dagarna jag legat vid poolen i stugan så det är jag pretty nöjd över. Jag har en bästa vän med "lite" ångest över gårkvällen som jag ska umgås med ikväll, det var tänkt att vi skulle dra till lanternan's bartömning men vi får se vart kvällen slutar. Jag hoppas på en picknick vid älven och att festandet får vänta till helgen men som sagt - we'll see :-)

Nu ska jag försöka mig på att laga mat, ska kanske slå in '112' på telefonen så det bara är att trycka grön lur ifall något händer. Haha nae, så katastrofalt är det faktiskt inte.........


Ät miggg....


If that's okay with you

Jag vet inte vad jag ska skriva för att få det att låta någorlunda normalt och inte ge någon idiot möjligheten att hitta något att kommentera. Jag befinner mig iallafall mest i stugan nu - har haft någon slags feberkramp och sjukt mycket övrig värk i kroppen i några dagar som vägrar försvinna och det tar en hel del på krafterna.

I övrigt är det väl inte heller på topp eftersom endel tankar i mitt huvud envisas om att stanna kvar. Så.. jag väntar med att skriva tills jag har något vettigare att blogga om. That's sounds allright to me.



Ja, jag gillar att ta naturbilder.

River flows in you

Tänkte börja med att säga att jag blir så himla glad av er som skriver snälla & positiva kommentarer. Det visar ju iallafall att inte heeeeela Skellefteå's befolkning är ute efter att "såra" andra. Fortsätt så, fina människor!

Jag & Dennis såg ju alltså 'Mammut' som jag la in en trailer på i förra inlägget. Det var en.. udda film men ändå bra på något sätt. Kanske inte direkt så att jag skulle rekomendera er att se den men den var alltså helt ok. Just nu ligger baby och sover eftersom han ska upp strax före 6 imorgon bitti. Huuuuuuur skönt kommer det vara för mig att somna om när han har åkt till jobbet? Skönast i världen!

Nu inväntar jag bara att CSI Miami ska börja (00.55) för då ska jag krypa ner bredvid honom och försöka somna framför det.


Mammut

Den här ska vi se nu. Någon som har sett den? Är den sevärd? :)


I was made for loving you, baby




En helt vanlig söndag. Sol till och från. Ingenting speciellt att göra. Det är dock Dennis sista semesterdag så vi ska bara mysa och se film ikväll, lovely. Nu väntar jag bara på att han ska komma hit så att vi kan äta någongåååååång.

3D-filmen gav mig huvudvärk...

Vilken härlig kväll. Jag har varit med Sandra, Emelie & Hanna. Vi har ätit b&j's (min andra är kvar & Emelie, du rör den inte!), ätit chips och framförallt sett en 3D-film. Det var verkligen en annorlunda upplevelse att sitta där med glasögon när man skulle se en film. Det kändes som att saker var påväg att flyga in i en och vi skrek till ett flertal gånger. Tråkigt var det bara att man fick huvudvärk & ont i ögonen av det. På tal om film, när jag skulle betala på hemmakväll så sa hon i kassan "du har en skuld på 250 kronor" - det är för alla filmer mina vänner har lovat att lämna tillbaka men har gjort det försent. Kul. Men vi ska dela på det så jag överlever.



& nu dog batteriet till kameran så ni får se fler bilder imorgon.
NU: SOVA! Puss.

Blandade bilder från min stugaaaa

Måste erkänna att det ser lite knas ut nu när det inte är klart. Man ser värmepumpen bortanför poolen och "trädäcket" är långt ifrån klart eftersom det ska gå runt hela poolen och upp mot stugan.




Här ser ni som sagt värmepumpen, snyggt byggt. Ähhh, kolla på oss istället!


Tompa är på g!


Man märkte tydligt att det fanns nånting i luften mellan Anders & krokodilen.


Mamma gjorde några drinkar som såg goda ut men skenet bedrog...


Baby!


"Jaha, har ni en hamster?"
"NEJ, det är en kanin..."


"VAAAAAART È KÖRVEN?"


Lillasyster skulle givetvis göra likadant...

Våga stå för det ni skriver eller håll käft!

För mig är det helt ofattbart hur man kan glädjas av att trycka ner andra människor. Hur man (tillexempel) frivilligt kan skriva en dum kommentar på någons blogg. Jag tänker inte lägga ner mer tid än det här, men jag tänkte bara säga att ni som skriver taskiga kommentarer till mig kan väl åtminstone skriva vilka ni är också så att jag har möjlighet att försvara mig på något sätt. Så jag finner mig bättre än er, hur dålig jag än (tydligen) är.

Hur som helst... Jag hamnade i stugan - precis som jag brukar när jag mår dåligt och är i behov av att umgås med mamma - och sov där i två nätter. Igår kom Dennis dit, vi åt middag med min familj + vårat främmande, badade med småttingarna i poolen & värmde oss i den uppblåsbara bubbelpoolen innan vi begav oss till Anette där vi spelade twister och såg film.


Lillknodden somnade i mitt knä.

RSS 2.0