Stay with me

Minsta lilla sak får mig att gråta. Minsta lilla tanke. Varför är det jag som sitter här, gråtandes, när det här var vad JAG ville först? Och sen när jag insåg att det kanske inte var det jag ville, då vill han det. Och nu ska jag, mot min vilja, lära mig att stå på egna ben igen. Kan inte se filmer för då börjar jag lipa, kan inte se bilder för då börjar jag lipa, kan inte prata om det för då börjar jag lipa, kanske ska blunda och vara tyst i några veckor för vad jag än tittar på eller pratar om får mig att tänka på honom eller något vi gjort tillsammans. Vi har klarat så mycket, alla rykten folk har spridit om oss, alla mina ångestattacker, alla underbara stunder och all denna fina kärlek. 2 år och nästan 3 månader av oändlig kärlek.


Nu har främmandet anlänt och som tur är ska min fina Sandra (och kanske även fler, vet inte än) komma hit för att få mig på andra tankar. Det är tur att man har vänner som bryr sig om en för vart skulle man annars ta vägen? Tacka gudarna att jag har min kaxiga lillasyster också som lyckas tränga fram ett leende på mina läppar bara av att tro att hon är lika gammal som mig och beter sig efter det.




31 juli

Förstår inte hur jag ska klara det här. Alltid när jag är ledsen brukar det finnas en speciell person som alltid finns här för mig, som alltid, hur ledsen eller arg jag än är, gör mig gladare. Nu måste jag gå ut till ena sovstugan för att vara för mig själv och fortsätta böla.


Feels like i'm going insane

Igår skrev jag ett blogginlägg som aldrig blev publicerat. Då skrev jag "om det inte vore för att mamma och Janne ska ha hit massa främmande imorgon (ikväll) så skulle jag vilja stanna här i stugan i all evighet. För jag mår skit. Av olika anledningar."

Men jag fick inte välja, fick inte bestämma det själv för mamma som ser hur jag mår vill att jag stannar här fastän det ska komma folk hit ikväll. Jag har trots allt två sovstugor att smita till ifall jag vill vara ifred. Bara att lägga sig där och slå igång en film eller nått. Min första lediga helg då jag faktiskt var överlycklig att jag skulle vara ledig just för att det är pdol-helgen. Men ärligt talat sitter jag hellre här ute i stugan. Behöver det på något sätt. Men samtidigt är jag så kluven för jag vill hellre vara med mina vänner som får mig på bra humör.

Kunde aldrig på världskartan gissa att det skulle bli såhär jobbigt. En person som är en av dom mest betydelsefulla i mitt liv, en person som är den enda jag vill ska finnas här för mig och hålla om mig när jag är ledsen. En person som jag - bortsett från min familj - älskar så det gör ont. En person som jag ska lära mig att leva utan?

"I'm gonna find a way to make it without you" - Vill inte. Kan inte.


When I look at you

Börjar bli så fruktansvärt less. Alltid ska det vara något som förstör. Efter en mysig tacomiddag med mina två bästa vänner Emelie och Sandra så skulle vi lite smått börja dricka. Efter ett glas vin fick jag helt sinnessjukt ont i huvudet och blev illamående. Försökte fortsätta och tagga vidare men det slutade med att jag lämnade allt ansvar till de andra och gick ner och la mig. När dom andra skulle vidare till station bad jag Emelie åka och hämta Dennis så jag skulle slippa vara själv medan jag mådde sådär. Båda vi har haft en helvetisk natt eftersom jag vaknat stup i kvarten och har hängt över hinken. Tackar gudarna att han var där och fanns vid min sida iallafall.


28 juli

Igår såg vi 'The last song' för andra gången och satt tre stycken och flännade i kör. Den är så himla fin och så himla sorglig. Efter filmen åkte Sandra hem och jag och Emelie kröp ner i sängen. Imorse skulle E jobba så jag drog till stan och mötte upp S som precis hade färgat klart håret. Köpte vin, ingredienser till tacos, en sarong, vitt nagellack, nässpray (ett måste) och en mascara. Mest nödvändigheter så det finns ju som inget att visa, tråkigt nog.

Ikväll blir det station trots att dom flesta bangat att festa. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen försöka tagga till igen, det försvann halverst när alla började negga. Men med Slusan kan jag inte ha tråkigt så det får bli vad vi gör det till helt enkelt ;-)


Fin bild från 2006. Haha, my love!



The last song

Kom på att jag har glömt en sak. 'Dear John' kan slänga sig i väggen, alla ni som inte har sett 'The last song' - se den NU!

Tips: Ha en toarulle nära till hands.


27 juli

Efter en mysig kväll, natt och dag i deras stuga är jag helt slut. Är galet trött men trots det är jag också så glad. Något positivt mitt i allt åtminstone. Sen glädjs jag över mina lediga dagar också! Snart är tjejerna påväg hit så jag måste skynda mig in i duschen nu det går att vistas i samma rum som mig, haha. Imorgon hoppas vi på fint väder för på kvällen nalkas sommarstation!


26 juli

Tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg innan jag drar. Jag, mamma, Janne och Filippa ska åka ut till familjen Wallmark's stuga, äta gott, mysa och även sova där inatt. Nu är jag ledig i flera dagar framöver och det känns uuuuunderbart härligt faktiskt. Hoppas bara att solen ska visa sig och på något sätt göra min hud mörkare! ;-)

 

2 medlemmar i familjen W som jag råkar tycka väldigt mycket om ♥.


Riktigt obehagligt..

Blev väckt av ett samtal som inleddes "har du hört vad som har hänt?" då det visade sig att Moröns herrlag frontalkrockat med en personbil med deras lagbuss en bit utanför Piteå, påväg till Luleå för att spela match. På aftonbladet och norran (här) stod det redan då att 3 stycken var omkomna och många svårt skadade. Spekulationer går igång om vilka det kan vara som är omkomna och rykten i lilla staden Skellefteå startas. Skönt att läsa en uppdatering på norrans hemsida att ingen i morölaget dött (här) men samtidigt så hemskt att veta att 3 av 4 i personbilen dog. Det värsta av allt var att den fjärde - överlevande - var en 2årig liten pojke. Stackars, stackars liten... Förstå så rädd det lilla livet ska vara.


Det är sjukt hur fort det går, hur fort och oväntat en olycka kan ske. Något annat som är sjukt är att någonting sånt här ska måsta hända så att man ska inse att man måste ta vara på nära och kära. Att man inte ska ta allt för givet...


Update:
Var tydligen en flicka på 1,5 år och hennes storasyster på 10 år som överlevde då föräldrarna och deras 5åriga syster avled. Men, fortfarade lika tragiskt!=(

24 juli

Trots att jag mådde halverst med febervärk i hela kroppen och skakiga ben så pallrade jag mig till jobbet imorse. Det funkade dock bara i 2 timmar, sen var jag tvungen att gå hem. Jag ville ju vara frisk och jobba för att sen kunna festa arslet av mig med vännerna ikväll. Men nej, jag ska vara nykter och missa det roliga, as usual. Blir som mest en tripp till Elin, där festen är, bara för att säga hej.




Har ni sett dessa (transparanta) skjortor på HM's hemsida förresten? Det bästa av allt är priset. 99 kr. Jag beställde två stycken - svart och blå - men vill även ha dom andra för jag kan inte bestämma mig riktigt.

Adorable LoveLee


Är det inte det ena så är det det andra

Igår missade jag Melissa H för att jag började må väldigt dåligt så jag tog en lång powernap istället. På kvällen var jag inte på topp heller för jag tappade tålamodet totalt och kände att något med min kropp inte var som det skulle. And hell no, jag låg vaken halva natten med sprängande huvudvärk och svettades som en tok (förmodligen feber). Var vaken tidigt så passade på att ringa jobbet redan då. Vad jag menar med rubriken - när det är soligt väder och jag inte jobbar så ska jag självklart bli sjuk så att jag lik förbannat missar solen. Och nästa vecka då jag jobbar väldigt lite kommer garanterat solen gömma sig.

Som om det vore nog? Jag har fått någon allergisk reaktion på mina läppar också vilket gör att det ser ut som att jag har förstorat läpparna på vissa ställen. DET SER HELT FUCKAT UT! "Svullnaden" har dock gått ner nu. Missbrukar försvarets hudsalva och vanligt lypsyl eftersom vi inte har något annat. Skulle helst behövt något "nedkylande" eftersom det svider nåså jävulskt...


Kärlek för öronen

Nu tänkte jag vara snäll och dela med mig av min playlist.

 


22 juli

Har precis kommit hem från minnesstunden. Begravningen var väldigt jobbig men ändå dubbelt så fin. Fina tal, fina sånger och soloframträdanden. Några leenden, många tårar och ännu mer kärlek.

Vila i frid, Majvor.




Nu är jag helt slut efter allt så jag ska vila en stund. Vid halv 6 efter Sandra har slutat så ska jag möta upp henne och försöka hinna äta en langos på området innan M. Horn börjar. Dock tror jag inte vi kommer hinna det eftersom man inte vill ha jättedåliga platser i publiken. Hur kunde helgens bästa artist få en sådan dålig tid, 18.00 på torsdagen? Aja, bara att gilla läget.


"Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort."

Jag har en längtan som aldrig vill gå över

När jag slutade idag så stod pappa och storebror så fint och väntade på mig. Vi gick direkt till Tatung för att äta och det blev plankstek för alla tre. Myyycket gott! Var så jäkla trött imorse, ville helst av allt bara ligga kvar under mitt varma täcke men det får vänta till nästa lediga dag. Fick iofs ledigt imorgon men det är för att jag ska på begravning så det är ju inte av någon "rolig anledning" direkt. Gruvar mig sjukt mycket inför det, att se alla närstående vara så förkrossade, att se andra gråta och känna deras sorg. Huvva...

Snart kommer Sandra, Caroline, Elin och Tobias hit. Vi ska nog förmodligen göra det vi är bäst på - spela vändtia, prata och se film. Myskväll once again med andra ord. Imorgon drar trästockfestivalen igång och då ska en av mina favoriter - Melissa Horn - spela. Malin hade med sig en skiva till jobbet så vi har hört M. Horn hela dagen!

Klicka på bilden för att lyssna på en av favoritlåtarna.




01.02

Hej mina trogna läsare. Tur att jag är så aktiv här, eller vad säger ni? Men man känner ingen press på att blogga längre, inte då ni knappt ger någon respons. Det var två tappra krigare som hade kommenterat att dom ville att jag skulle ha frågestund. Hade fler än så tyckt till så hade jag givetvis haft det. Men äsch, ni som förlorar på det ;-)

Idag har jag varit ledig och faktiskt lyckas tajma med soligt väder! Alla andra soliga dagar har jag spenderat inne på jobbet. När vi skulle äta middag i stugan så kom även bästa vän och joinade oss innan vi skulle åka tillbaka in till stan. Väl inne i stan åkte vi till Elin för att hänga med några andra men när dom bestämde sig för att se en thriller (som varken Sandra eller Emelie någonsin skulle se) så drog vi till mig för att se slutet av Solsidan. Det måste komma fler avsnitt av den serien för den är ju helt underbar.

Har mer än 550 bilder som är oinlagda från kameran men eftersom viruset gör att allt går så jäkla segt så tänkte jag lägga mig i sängen istället för att sitta här en timma till och kämpa med bilderna. Dom får ni se imorgon istället för nu ska jag lägga mig i sängen och se tv/bläddra i studentkatalogen som även har hittat hem till mig nu. Kyss!




I'm leaving on monday morning

Jag har sjukt mycket virus på min dator, var femte minut stängs allt av. Alla program jag har uppe bara försvinner. Sen kommer det upp konstiga rutor som jag inte ens förstår mig på... Hur störande???

Aja, min lediga dag har varit riktigt härlig faktiskt, vi blev väckta vid 11-tiden för att börja göra i ordning inför främmandet. Partytält, mängder av mat, jordgubbstårtor, god dricka och hela tjocka släkten - där har ni sammanfattningen. Plus att solen stekte mesta delen av dagen trots att jag hört rykten om att det skulle regna, härligt!

Viruset spårar så bilderna från kameran går inte ens lägga in. Nu stänger jag av datorn innan den stänger av sig själv. Jobb imorgon igen, adios.

17 juli

Efter att ha fått sluta tidigare pga väldigt lite kunder så gick jag direkt till Clas Ohlssons för att köpa "silikonskydd" till iphonen. Vill ju inte ha repor och sånt så jag tyckte det kändes som en smart idé. Fanns dock bara svarta så det fick bli ett sådant! Hade helst velat ha turkost, om ni ville anteckna alltså

Nu har jag just vaknat från min powernap så vi ska vi ut till pappas stuga och äta gómaten och umgås med dom i det fina vädret ett tag för att sen åka åt helt andra hållet till mammas stuga för att sova där. Imorgon är jag nämligen LEDIG för första dagen på länge! Men helt lugn och ro blir det såklart inte, Janne fyller 50 på tisdag så släkten ska komma och fira imorgon. Håhå, jaja! Nästa lediga dag är tisdag och då ska jag ta sovmorgon, kan jag lova :-)



Längtar till mammas stuga för jag saknar lillkorven!

Love made me blind

Endel dagar är så jobbiga att man inte orkar göra något annat än att ligga i sängen. Igår var en sån dag. Både igår och idag jobbade jag stängning och det har gått bra. Efter jobbet idag mötte jag upp Sandra, Tobias och Elin för att gå och äta tacotallrik på Dallas. Nu har favorit-Sandra har precis åkt hem för båda två ska jobba imorgon. Vi har suttit och pratat som bara vi kan, träffat "de andra" ett tag, spelat basket, sett solsidan och bara myst. Behövligt som fan!

Vet inte vad jag ska skriva. Det enda jag gör är som sagt jobbar och är med vänner. Vad vill ni att jag ska skriva om? Mer bilder? Mer text? Personligt? Eller kanske en frågestund? Blev ändå småsugen när Slusan drog igång med en sådan. VAD SÄGER NI?????? Det är ju nu ni har chansen att välja vad ni ska få läsa/se.


Let me entertain you

Jobb, jobb & jobb! Var så sjukt trött efter dagens arbetspass så jag tog självklart en powernap när jag kom hem. Hade ställt väckaren så att jag skulle sova ca 40 minuter men det brukar ju aldrig sluta som det är tänkt. Vaknade istället 3 timmar senare av att Sandra, Elin, Caroline och Tobias kom och la sig på mig. Då var det bara upp och hoppa för då skulle vi tydligen iväg och äta. Efter det har vi myst vid älven och spelat spel. Som vanligt alltså!

Nu ska jag renbädda sängen, städa mitt och storebrors rum (skulle få 200 kr om jag städade hans rum, fan vad värt) och sen duscha innan jag lägger mig. Givetvis med musik på högsta volym för att göra det lite mer trevligt. Imorgon har jag tagit på mig jobb till stängning och efter det åker jag ut till pappa & Carinas stuga för gómiddag!


13 juli

Enda sättet för mig att slappna av påriktigt är att åka ut till stugan. Där vet jag iallafall att jag lägger mig i någorlunda tid och att jag tar det lugnt så att jag får ladda batterierna igen. Så det är precis vad jag ska göra nu. Mamma & Filippa har väntat här hemma på att jag ska sluta jobba så nu ska vi dra ut och mysa hela kvällen!

Väldigt mycket som är jobbigt just nu så sånna saker måste jag också ta tag i. Men först och främst - få tillbaka orken. Kan inte hålla på att vara vaken så länge på nätterna när jag jobbar varenda dag. Tillslut kommer kroppen inte att orka.


"Let's put a smile on that face" ;-)

Just like a wavin' flag

Det sista jag sa nyss till Sandra i bilen var "nu ska jag hoppa in i duschen direkt så jag inte fastnar framför datorn" men det måste finnas någon magnet i datorn som drar hit mig. För jag hamnade här lik förbannat, haha. Direkt efter jobbet blev jag hämtad av folk och vi drog hem till mig för att chilla lite i solen på balkongen. Sen åkte jag med mami ut till stugan och drygt en timma senare kom två till bilar ut till min stuga för att bada. Efter det blev det en sväng förbi boviken och sen tillbaka till stan där vi suttit ute och tryckt chips och dipp. Det här är tidigaste kvällen jag kommit hem på väldigt länge. Med det här gänget har man så kul så att vi oftast (trots att många av oss jobbar varje dag) umgås till 2-3 på nätterna. Men det är ju bara kul! Så nu ska jag ta vara på min tidiga kväll, duscha och sen lägga mig och slötitta på tv tills jag somnar.


Min fina Sandra!


11 juli

Vilken underbar helg! Allt har varit så jäkla kul förutom att gårkvällen slutade i tårar. Men det går bra ändå. Idag har vädret varit på våran sida så efter att Carro kommit och väckt mig har vi varit på stan en sväng och sen åkte vi till Hampen för att bada. Jag vill så gärna vara ledig imorgon också då det ska vara 26 grader och sol. Men icket, nu är det en "måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-lördag-vecka" igen. Bara att bita ihop och tänka pengar, pengar, pengar. Tror dock inte det kommer vara så full rulle imorgon eftersom folket kommer vara utomhus.

Över 100 bilder är tagna med min iPhone så det kommer en så kallad "bildbomb" senare. Nu ska jag ut till stugan för att äta middag (hoppas på grillat!) och sen till stan igen för att busa med friends. So long!

10 juli - kväll nummer 2

Det löste sig med biljetterna. Eller ja, Tobias löste det åt mig! Igår var det förfest hemma hos Hanna och sen några extra öl på coasters innan ingång på området. Ikväll blir det förfest hos innan vi ska ut och röja. Har jobbat idag trots att jag spytt halva natten och jag kan lova att jag inte mådde bra på jobbet. Men i made it! Rebecca var betydligt mer bakis än mig så helt plötsligt kände jag mig pigg.

Återkommer imorgon. Min första lediga dag på länge och jag ska njuuuuuuuuta som fan. Och sova länge, såklart. Nu måste jag hurry curry så att jag inte blir sen! Puss.


Alltid ska det hända mig något...

Jag får panik. När man köpte biljetterna till stadsfesten via internet så skulle man få ett mail med kvittot och streckkoden som man skulle skriva ut och byta mot armband i entrén. Har alla utom jag fått sina mail? Ja, givetvis. Har pengarna dragits så att jag inte kan gå och köpa nya biljetter? Ja, det med. Såhär ska det fan inte vara!

8 juli

Hade mer än gärna varit ledig idag då det varit soligt och varmt hela dagen. När man gick ut på lunchen ville man inte tillbaka in i den "kalla" butiken. Men what to do? Efter jobbet blev det mat med pappa och Carina igen, men den här gången langos! Sen satte vi oss i stadsparken ett tag i solen. Härligt, härligt! Har även varit på systemet idag eftersom jag kom på att jag inte hunnit vara där än. Jag lyxade till det lite mer än vanligt och köpte en Bacardi Mojito. Efter att ha smakat mojito i turkiet så blev jag helt förälskad. Så det ska bli smarrigt.

Mina vänner ska festa 3-dagars så dom börjar redan ikväll. Jag hade väldigt gärna varit med men ekonomin och orken tillåter inte (då är ju allt som det ska, eller hur?). Problemet är att jag är så otroligt trött och slut efter att ha jobbat och sovit väldigt lite med tanke på att jag varit med vänner halva nätterna. Och just därför får jag ju skylla mig själv eftersom det resulterar i tårar och en tjurig Nathalie.


Klicka på bilden för att höra en old men underbar låt.

8 juli

Mina senaste dagar har enbart bestått av jobb på dagtid och umgås med folk på kvällstid. Dvs ingen tid till att sitta vid datorn. Idag gick jag och åt fläskfilérulle på stadsfesten direkt efter jobbet med papi och Carina, sen blev det lite karuseller och annat trevligt med friends. Nu är jag riktigt taggad på helgen efter att ha sett och hört stämningen!! Alldeles just nu har vi sett klart en film som vi inte ens sett. Vi har istället pratat, ätit godis och skrattat oss till tårar. Igår lyckades jag och Sandra till och med skalla varandra mitt under en skrattattack. Mycket roligt och mycket ont. But totally worth it :-)


5 juli

Igår efter jobbet åkte jag ut till stugan med familjen. Vi hade nämligen byggarbetare här hemma klockan 7 imorse för att vi skulle byta golv i vardagsrummet. Dom kommer lika tidigt imorgon så jag ska snart cykla till pappa för att sova där och slippa vakna tidigt av det imorgon.

Idag har jag haft en helmysig dag ensam med lillasyster. När vi vaknade och hade ätit frukost så var det mulet, då var det inga tvivel om att vi skulle se en film. Det blev Alvin & gänget 2 som faktiskt var riktigt söt! Efter en stund kikade solen fram och då sa Filippa "jag ska göra en överraskning till dig!" varpå jag inte fick komma in i stugan på ca 10 minuter. När hon var färdig så visade det sig att hon hade packat en picknick-korg med massa små lådor i. I en låda var det kräm blandat med mjölk (som tydligen var våran lunch!), i en låda var det chips och ostkrokar, i en låda var det kakor och i sista lådan var det jordgubbar. Hon hade till och med packat med bestick, coca cola och muggar + att hon hade letat fram en stor filt som vi skulle ha med oss. För att inte glömma strandtenniset. Sötkorven min.


Can't go back now

Att jag inte uppdaterar kan ju bara betyda en sak - att jag har annat (bättre) för mig. Idag har jag jobbat, tagit en powernap (som alltid) och sen ätit grillat till middag hemma hos Julia där mina efterlängtade tjejer även förfestade. Jag själv höll mig borta från alkoholen, dels för att jag jobbar imorgon och dels för att jag håller mig till stadsfesten istället. Så när tjejerna skulle vidare kom Linda, Tobias och Elin och hämtade mig och sen dess har vi varit hos min papi, på max, på krysset och sen träffade vi Sandra och Hanna som hade varit på bio så då satte vi oss med dom vid älven och myste på. Vi lyssnade även på musiken som kom från ena öltältet och ångrade oss att vi inte festade. Men - hur skönt är det inte att man kan sitta ute till sent på kvällen/natten utan att det ens är lite kallt? ME LIKE.


Nu har jag varit vaken alldeles för länge och tittade lik förbannat på tv.nu och råkade se att mitt älskade CSI precis har börjat. Dvs en timma till innan sömn...



Enda bilden som var tagen på min mobil från ikväll... Fin=)

Iphonen lever sitt eget liv...

Kuuuuuuk så störande. Min iphone valde att jävlas med mig och helt plötsligt lägga av när jag var hos Simon. Tänkte att det förmodligen var batteriet trots att jag hade ca 30% kvar men när jag kom hem och stoppade i laddaren så startade den lik förbannat inte. Den är helt död, fan vad irriterande. Vet att Dennis har haft samma problem med sin också, vad är det för skit?

Lycka till för mig att få mig upp imorgon utan väckarklocka. Och nu medans jag skrev så googlade Dennis problemet och bad mig trycka på knappen uppe på och menyknappen samtidigt i några sekunder och VIPS så startade den. Hur ska jag kunna lita på att den är igång hela natten och att väckarklockan ringer i rätt tid? Aja. Nu måste jag sova, godnatt!


-


2 juli

Ska alldeles strax iväg för att äta tacos med härligt folk hemma hos Simon. Efter en arbetsdag kunde det inte sitta bättre än med favoritmaten och favoritsällskapet! Det blir i övrigt en väldigt lugn kväll och inte allt för sen för mig eftersom jag jobbar även imorgon. Och söndag. Och måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag osv... Nu börjar det påriktigt. Det = Vuxenlivet. Skrämmande men ändå så spännande.



The one and only - Simon Lundmark. Otroligt rolig bild, han skulle smygshotta och vände sig därför åt ett annat håll, ops - där stod Chrille med kameran!


And guess what he told me?

Usch, hur jag har mått idag. Trots alvedonen och att jag fick maxmat levererat av Dennis så fick jag mig inte iväg på bion. Jag var alldeles för illamående och huvudvärken var inte av denna värld. Så jag har bara legat i fosterställning i sängen och hoppats på det bästa. "Råkade" även slå igång en snyft-lista på spotify och började böla direkt. Det är mycket som är jobbigt nu men samtidigt så mycket som är SÅ BRA.

Speciellt den här låten var riktigt jobbig att lyssna på. Och den. Och den. För att inte glömma den. Det finns bara en människa man tänker på när man hör dessa låtar. Fina, fina Marcus.


Nu måste jag in i duschen och sen försöka somna om igen (hur nu det ska gå) eftersom jag ska upp och jobba imorgon.



I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.

1 juli - dagen efter kvällen före

Som jag sagt någon gång tidigare så brukar jag ha en tendens av att sova lite för länge. Men idag tog alla pris, jag vaknade 18.30 av att mamma ringde. Hade hon inte ringt hade jag förmodligen missat bion som börjar 21.15. Skulle inte förvåna mig iallafall!

Igår hade jag iallafall hur kul som helst, var längesen jag skrattade så mycket. "Det går bra" och "mycket märkligt" var två fraser som användes flitigt under kvällen/natten. Hela kvällen bara rockade! Förfest, station, efterfest - allt var king! Tack till alla som medverkade och gjorde kvällen så bra ♥

Nu måste jag ta alvedon och få i mig någon mat så att jag överlever bion. Det är ju trots allt en - förhoppningsvis - mycket bra film vi ska se och då vill jag ju inte sitta och må skit.


RSS 2.0