28 februari

Ska bara snabbt uppdatera. Vet att det låter så i början av mina inlägg nu och att min blogg suger för tillfället men jag har inte tid. Vi har ju haft baldershowen både lördag och söndag också så jag är helt slutkörd. Känns inte som att det är söndag idag, känns mer som mitten av veckan eftersom vi inte haft någon helg. Nu är showen färdig och vi kan den bra nu. Första föreställningen är imorgon och jag är fortfarande inte nervös men det lär komma imorgon.

Nu är Emelie här och vi ska slå igång Brothers. Givetvis har vi varit på hemmakväll och införskaffat oss godis.

Klicka på bilden för att se trailern:



27 februari

Nu sitter jag hos Anders med Dennis, Julia, Tomas & Anders själv såklart och tänkte bara tvärt uppdatera. Vi har sett melodifestivalen och hejade på Neo som gick vidare till finalen, himla nice. Om bara några minuter ska vi dra vidare för att bowla och då är det dags att steka ;-) Hade!

26 februari

Sorry för dålig uppdatering, har inte haft varken tid eller lust att blogga. Som jag sa så har vi baldershowen hela dagarna så jag har varit på Nordanå. Tapeten är uppsatt och golvet är lagt i mitt rum nu och jag säger bara äntligen! Jag som inte har haft något rum att stänga in mig i, sova i och bara vara i. Gubbarna som skulle fixa och dona strulade till det, eller om det var leveransen... Men nu har vi burit in alla saker och det är jättefint. Vi har ju dock inte varit till IKEA så än är det inte fulländat ;-) Jag är iallafall jättenöjd och jag ska visa bild sen.

Nu ska jag mysa med D. Han tittar på semifinalen i hockeyn, USA leder med 5-0 i första perioden så då försökte jag med "Äh, nu vet vi ju vilka som vinner, då behöver vi ju inte fortsätta se?" men det ville han tydligen ändå...

Näe, nu hann det bli 6-0. Då stänger vi av tycker jag!


24 februari

När inte ens Hanapee får mig att le, då är det illa. När ens vänner snackar skit om en bakom ens rygg som man gjorde i årskurs 4, då är det illa. När man inte kommer på vad meningen med livet är, då är det illa. När man vill sova för att man inte vill vara vaken istället för att man är trött, då är det illa. När man inte längre vet vad man vill när det gäller helt självklara saker, då är det verkligen illa. När man inte vet vart man har sina vänner...  Jag vet inte vad jag ska skriva, är helt tom. Vill bara ge upp.


It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Status på livet

Fruktansvärt ostabilt.


Hate it.

21 februari

Imorse när jag vaknade kom familjens 9-åring in och frågade "Vill du hitta på något med mig idag?" varpå jag nyvaket svarade ja. Det resulterade i en heldag på Eddahallen. Vi har badat i alla olika bassänger inklusive bubbelpoolen, vi har ätit varma chips, glass, druckit festis, badat lite mer... Båda två är helt slutkörda så hon sover redan och jag kommer slockna direkt efter filmtittandet. Ska nämligen se någon actionrulle med mamma & Janne nu.

Imorgon börjar intensivdagarna. Vi som har valt "Baldershowen" som projektarbete ska ha det 08.00-21.00 TIO dagar i rad. Kommer vi vara nådigt less? Ja. Kommer vi vara helt slutkörda? Ja. Men jag tror ändå att det kommer bli kul! Det blir vad man gör det till.



Bästa vän ♥


The one and only - Kissie

Före photoshop (bilden som publicerades på någon hemsida):


Efter photoshop (bilden hon publicerade själv):

Rude boy

Mys på waynes idag, vi smällde i oss bagels, varma mackor, chokladbollar och chailatte/kaffe. Nu är jag sådär överdrivet taggad inför kvällen som brukar bli lite halvfarligt. Vi är 5 brudar som ska ut på station och ikväll tänkte vi köra NON STOP. "All in är sååå 2009", hahaha. Hoppas bara att Gustav och gänget tar tummen ur och sätter sig i bilen och kör hit från Piteå också.

Mamma ska också bli lite lullig ikväll med sina "väninnor" så hon går omkring och frågar vad hon ska ha på sig. Welcome to my world mami!

Nu måste jag röra på fläsket, ha en trevlig kväll=) Hatar blogg.se för tillfället, det går skitsegt + att det inte går lägga in bilder.

20 februari

Det blev så att jag, Simon & Linus drog till Jocke för att se hockey med massa folk igår. Trevligt trevligt! Blev även sällskapsspel och en jäkla massa prat, som vanligt. Ska hoppa in i duschen nu för att möta upp Julia & Anette på stan, vi hade tänkt frossa på Waynes. Gruvar mig dock för den kalla promenaden in till stan även fast det inte är så långt. Kommer förmodligen frysa ihjäl halvvägs. Kvällen ser ut att bjuda på fest så jag hoppas det åtminstone kan bli liiiiite varmare ute.

Förövrigt så har min 9-åriga lillasyster skaffat blogg, vad händer med världen?


Simpan & Linkan

Denna "powernap" blev lite längre än tänkt om vi säger så. Somnade väl vid 14.00 och vaknade 17.00, oops. Ikväll hade jag massa olika alternativ men sen helt plötsligt skulle alla vara med sina killar, endel skulle festa vilket jag inte orkar och endel skulle vara med sin klass + att min tönt till pojkvän ska lana i helgen. Så jag tror att mina favvograbbar Simon & Linus får förgylla min kväll. Lär väl bli naturchips & hockey om jag känner these boys rätt ;-) Kanske ska vi vara med fler också, den som lever får se.


19 februari

Lika skönt varje fredag att sluta 12.10, att få helg redan vid lunchtid. Något inte lika skönt är kylan ute, sätän så kallt det är! Och när det är så kallt att vi norrlänningar reagerar - är det kallt ;-) Nu har jag krypit ner under täcket och funderar på att antingen slå igång en film eller ta en powernap. Alternativ nummer två lät härligare så det får nog bli en sådan. Film efter kanske? Vi får se.


Ibland känner jag mig bara så himla fin.


(Grattis till N&N idag också, hahaha.)

22.59


18 februari (kortskrivandes...)

Åh, vilken mysig dag. Trots att den var lång, 08.30-16.00. Började dagen med bild där vi håller på göra så kallade "livsvävar". Svårt att förklara men vi ska iallafall vara kreativa och göra våra liv från 1 års ålder fram till nu med vänner, familj, kärlek, roliga händelser/upplevelser osv. Jag älskar att pyssla, rita, klippa och klistra fastän jag inte ens är bra på det. Efter den hade vi kommunikation då jag var först ut att redovisa, gick väl sådär. Hatar att redovisa själv, i grupp går det betydligt bättre för då har man sitt "stöd" bredvid sig. Dagen fortsatte med 2 timmar och 20 minuters hål då jag & Sandra satte oss ensamma i bildsalen och knåpade på bara för skojs skull. Sen hade vi samhälls & som slut på dagen hade vi ergonomi.

Efter det hämtade jag Filippa, vi åt middag tillsammans och sen bestämde vi oss för att baka kladdmuffins. Jag vet att jag bakade igår också men som jag skrev på facebook - jag kan bara skratta och sjunga Frondas låt "vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?". Näe, alla vet att så enkelt är det inte för mig, ångesten kommer att dyka upp förr eller senare. Och på tal om det kommer jag ihåg att jag har lovat att skriva ett inlägg om min tid som sjuk i anorexia. Inför det inlägget vill jag att ni läsare skriver frågor om det eller vad ni vill att jag ska berätta när det handlar om det.


Hahahaha, älskade vän

Filippa sitter nere vid datorn och helt plötsligt frågar hon:
- Natta, vem är so on?

Jag:
- Va? Vad menar du?

Hon:
- Jamen på din blogg har du svarat på frågor sen på 25e har du skrivit några vänner. Så säg nu, vem är so on?

Jag går in på bloggen för att förstå vad det är hon försöker säga mig....


25. Säg namnen på några vänner? Haha men va, ska jag välja ut bara några? Emelie, Juliax2, Anette, Sandrax2, Tina, Marica, Carro, Fanny and so on


Hahahahahaha. Det gjorde min dag!

Vi har så duktiga och kloka killar i klassen

Läraren på ergonomilektionen:
- Om en människa andas men inte har puls, vad ska man då göra?

Erik:
- Kväva personen! Gör slut på lidandet för fan...

Dagens höjdpunkt

...var när vi fick gå till Nordanå och se på särskolans show eller "cabaré". Dom sjöng låtar och dansade. Några hade mer inlevelse än andra och man fick sig några härliga skratt samtidigt som man insåg hur duktiga dom faktiskt är som har tränat in allt det där. Ännu roligare var det att "mina pojkar" var där och tittade på, jag blev så himla glad över att träffa dom igen!

Några i showgänget. Bild: Balderskolan.se



"Dagens ungdomar" som farmora skulle sagt

Tekniken tar minst sagt över våra liv. Jag skriver med Dennis på msn. "Okej?" tänker ni. Det roliga är bara att vi sitter bredvid varandra, jag med laptopen och han med hans (jävla!!!!) iphone.

Nu ska jag liva upp stämningen, ställa mig i köket och slänga ihop en kladdkaka. Hahaha, som att det är något jag gör dagligen. Haha! Åh. Om ni känner mig väl förstår ni nog vad jag menar... Jag har den här fruktansvärda huvudvärken idag - igen - så jag har varit på skitdåligt humör pga det.

UPDATE:
Kladdkakesmeten var iallafall gudomlig, hoppas kladdkakan också är det! Vi hade dock varken grädde eller vaniljvisp så man tager vad man haver. Carina har blandat ihop vaniljsocker med turkisk yoghurt, funkar nog det med!


"Bit ihop"

Oj, om 4 inlägg (3 efter det här) har jag sammanlagt publicerat 1000 inlägg. Jäklar, så mycket det lät. Hehe, onödigt vetande.

Här hemma är det fortfarande kaos. Tapeten jag skulle ha till fondväggen hade inte kommit och golvläggaren kommer tydligen inte alls imorgon så jag har mer eller mindre bosatt mig i världens skönaste säng (mamma & Jannes). Igår mådde jag skit så jag somnade redan efter middagen så där har ni anledningen till no update. Imorse var jag och knäckte ryggen och fler kotor som har legat fel har nog sällan skådats. Känner mig överkörd och förutom det har jag även varit hos tandläkaren och har sateont i tänderna. Nu ska jag ta tag i finslipningen av redovisningen som ska framföras imorgon. Blir nog bra tillslut!


Black & white


Lite bilder sen förfesten hos Julia i fredags.


Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är på pissigt humör och sen ska jag kika på en film. Imorgon är det upp med tuppen så det blir även att lägga sig i rimlig tid. Kommer sova med mamma inatt like back in the days eftersom mitt rum är helt tomt just nu, men det blir väl mysigt. Hon får passa sig så jag inte får för mig att det är Dennis som ligger där, haha. Duschen ropar så jag måste gå!!

14 februari

Kan hålla med om att det är en överskattad dag, alla ska få fina och dyra hjärtepresenter av sina pojkvänner och all the single ladies mår sämst och gnäller över det. Bion kommer vara överfull ikväll av alla som ska se "Valentines day" men själv ska vi nog bara mysa här hemma. Nu ska jag iaf tvinga Dennis att följa med på en promenad för jag är sugen på att fota i det fina vädret! Idag bär vi även ut allt ur mitt rum för imorgonbitti 08.00 kommer tapet-gubbarna. Golvläggaren kommer dock på onsdag så jag kommer inte ha något rum förrän dess.

Aja, ha en fin & mysig alla ♥-ns dag!


Tjejmys!

Jag & Filippa har precis varit på hemmakväll, ganska skönt att det tar 5 minuter att gå dit. Hon fick välja "Discodaggarna" och jag valde "Fighting" & "Taking of Pelham 123". Blir med andra ord en myskväll slash filmkväll med mamma & lillan ♥.


13 februari

Gårkvällen blev väl inte som tänkt kanske, det var skratt, tårar, hockeyfest, lite dans, sönderkrossade jesus-statyer och mycket mer. Tyvärr så dog festen ut vid 1-tiden så då blev det Subway och sen hem till mig och sova med Emelie. Idag har jag varit runt med mamma & Filippa på 3 olika möbelaffärer, 3 andra affärer, coop + fika på stigs. Vi åkte hemifrån 12.00 och är tillbaka nu. Med oss hem har vi en maaaaassa saker men mest nyheter till båda badrummen som mattor, badlakan, handdukar, vita korgar, målarfärg, bokstäver och annat. Har även lovat att pyssla med lillkorven när vi kom hem, känns jobbigare nu än när jag lovade det. Jag har även lagt av 2 plagg på gina som mamma förhoppningsvis kommer gå in och köpa ;-) Idag fick jag nöja mig med en b&j's. För jag tänker stanna hemma och mysa ikväll. Var tänkt med fest igen men det blev tydligen inget?

Aja, pyssel & knåp som sagt.

Go, go, go!


12 februari

1. Som tur var blev huvudet lugnare efter nattens sömn. 2. Ikväll nalkas fest och vi får se hur det går... Huvudvärken har varit värst på kvällarna men jag hoppas jag slipper ikväll. 3. Har köpt ett par skor idag (FY SKÄMS!) men jag fick dom billigare och det är väl enda "ursäkten" jag har.

Dåååååååå rockar vi.

It's not easy to be me

Först ett inlägg som skulle ha publicerats 17.43:

 

Oherregud ändå. Huvudvärken minskar inte av nånting, varken mat eller värktabletter. Jag skulle gå till Färgcity för att möta upp mamma och välja tapeter, blev kvar där i 2 timmar. Skämtar inte ens. Jag gick dit lite tidigare än tiden vi hade sagt för jag hade inget bättre för mig och när hon väl kom så tog det en jäkla tid för det skulle bestämmas både till mitt rum, till hallen och till köket. Men nu är det iallafall gjort!




& sen inlägget som jag skriver nu:


Jag kan säga - utan att överdriva - att jag aldrig haft sådan huvudvärk som jag har haft nu ikväll. Tillslut började jag bara gråta för att det gjorde så ont, men det blev lite bättre av att mami masserade mig i nacken. Hon kom på att det kan ha varit för att jag har halkat två gånger nyligen (haha..) och att massa kotor i nacken ligger fel efter det, vilket gör att huvudvärken kan bli olidlig, bokstavligen.

+ att jag har min snerygg sen tidigare ni vet och det gör inte saken bättre...


Tina & Marica kan gå hem

1. Är du singel nu? Nej

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Haha ja=)

4. När hade du sex senast? Har mens så käft innan jag cuttar dig

5. Har du kört oskyddat nån gång? Yes (förlåt mamma, jag vet vad du har sagt... haha)

7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Hm, nej

8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk?
Jamen skämtar du, när jag väl blir det är det inte nådigt, tyvärr...

9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk?
Hahaha ja

10. Haft sex på fyllan? Yes

11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Har hänt

12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Jaaaa!

13. Sparat något från ett gammalt förhållande?
Det har jag

14. Somnat gråtande pga kärleken?
Vem har inte?

15. Varit otrogen? Sista jag någonsin skulle göra

16. Ångrade du dig? Har inte varit det ju

17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 21 månader ;-)

18. Har du någonsin varit kär? Jag ÄR kär!

19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja


KOMPISAR

21. Har du nån bästa vän? Ja

22. Är du ofta med dina vänner? Ja

23. Vad brukar ni hitta på? Umgås, film, fest, spel osv

24. Bästa minnet med någon vän? Gran Canaria med Emelie!

25. Säg namnen på några vänner? Haha men va, ska jag välja ut bara några? Emelie, Juliax2, Anette, Sandrax2, Tina, Marica, Carro, Fanny and so on

26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Jamen absolut!

27. Har du hatat din bästa vän? Nej!

28. Litar du på din bästa vän? Till 110%

29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja

30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja

31. Vart bor din bästa vän? Höll på att skriva "i huset bredvid mitt" men så är det ju dock inte längre. Men på mb i en röd villa!

32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Det händer

33. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja

34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja

35. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej

36. Vilken kompis var du senast med?
D♥

37. Har du många kompisar i din klass? Ja

38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Tina, Marica, Sandra

39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten?
Simon Lundmark & Caroline Envall


SISTA SOM...

40. Du fick en puss av? D♥

41. Sov med dig i samma säng? D♥

42. Du delade ett riktigt skratt med? Mamma

43. Du gick på bio med? Emelie & Slusan

44. Du höll i handen? D♥

45. Du gick på stan med? Marica

46. Delade en pizza med dig? Mamma

47. Du ringde? Got no money on my phone så jag har typ inte ringt någon, haha

48. Skickade ett sms till dig? Sandra

49. Du kramade? Filippa

50. Gjorde dig lite besviken? -

51. Gjorde dig mycket besviken? -

52. Du skrev med på msn? Simon & Linus

53. Du snackade skit om? Tror jag säkert att ni vill veta ;-)

54. Du åkte bil med? Alex

55. Gav dig en komplimang? Oscar

56. Du kollade på film med? Haha all by myself...

57. Du åt med på resturang? Tjejer i klassen

58. Betalade något åt dig? Mamma

59. Grät inför dig? Filippa

60. Du grät inför? D♥

11 februari - igen

Nu håller vi på att arbeta om varsin teknisk pryl. Våran lärare startade arbetet med att spela upp låten "en makalös manick" för oss så vi skulle få inspiration, haha! Jag drog lapp och fick nästrimmer men fick gladeligen byta till dator istället. Finns nog betydligt mer att berätta om det ;-)

En annan spännande nyhet - Det blir nog balen för mig ändå! Har varit halvsugen på det men sen la jag det som på hyllan. Förra året när jag såg på balen så såg jag min drömklänning och nu när jag såg att den var till salu så blev jag helt plötsligt väldigt sugen på att gå - med den på kroppen! Hoppas det inte är massa andra som vill ha den nudå. Bild kommer...... inte. Ni får väl placera er i publiken i juni istället!


11 februari

Femte dagen i rad jag har sprängande ont i huvudet? Har jag dålig syn eller vad är det frågan om? Det dunkar helt galet mycket när jag till exempel ställer mig upp (järnbrist? blodbrist? vad brukar sånt vara?) Hypokondriker som jag är så tänker jag såklart alltid det värsta, att det är en hjärntumör eller något sånt hemskt. Men vi får hoppas att jag bara är ute och cyklar då det gäller det för jag hatar cancer och allt cancern har gjort mot folk.


Ska förresten tipsa om en stjärna till tjej - Sophia Somaja. Lyssna på henne och ni kommer inte ångra er=)


Dennis Paavola!

10:e Juni Juli Augusti September Oktober November December Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December Januari Februari

Pjoo, 21 månader idag! ♥


Dendär Hanapee är rätt klok trots allt

Jag läser dagligen Hanapee's blogg för hon är en sån tjej som gör en på riktigt bra humör trots att man inte ens känner människan. Hon driver och bjuder på sig själv till 1000 och jag gillar verkligen människor som gör det. Men när hon väl är allvarlig och pratar om något allvarligt så gör hon det bra. Riktigt bra.

Utdraget från hennes blogg:

Ibland känner jag mig lite borttappad i mig själv. Här är jag, med ett endaste liv att leva, ett liv som man för varje år tycker går fortare och fortare. I det här livet jagar jag efter lyckan, precis som alla andra. Man vill ju ha… kul. Tömmer i mig alkohol, gör mig snygg inför kvällen, siktar mot nån slags karriär, blir uppfylld när det går framåt.

Hela tiden jakten efter uppmärksamhet, bekräftelse och lyckan.

…Men så mitt i all jakt, kliver man innanför dörren, går in till vardagsrummet, också sitter han ju där. Lyckan. Det som alla vinglas, snygga kläder, viktiga jobbmöten och MVG:n aldrig kan ersätta.

Kanske ringer mamma. Man längtar lite hem. En bästa kompis kommer över och man bara finns till!

…Man kommer ner på jorden, som det så klyschigt heter. Man inser att, visst, jakten har sin charm, men när det kommer till kritan så är den riktiga lyckan att få vara med de man ääääääääälskar!

 


H&M-beställning

H&M har någon himla regel att man måste beställa varor för över en viss summa annars får man inte göra det?!? Så jag som bara ville beställa bikinin (skulle självklart kunna klicka hem en massa annat också men har inte råd) så då bad jag Dennis snällt att han kunde titta om han hittade något han kunde tänka sig beställa och förväntade mig ett nej eftersom han är "Spara" av oss två (ja, jag är slösa). VARPÅ HANS SVAR BLEV: "Välj ut några saker som jag kan kolla igenom om jag vill ha"........

.....resulterade i detta:

....ooooooops.

 

 

UPDATE (när jag visat honom allt): Han sa just "lasta på lite till!". Vad hände med min pojkvän? Kan någon förklara? Vem är han? Hallå?!?!?!


Colorblind


You found me

Det blev inte alls några raggmunkar på matlagningen utan vad som stod på schemat var färsbiffar med rotfrukter och kladdkaka till efterrätt! Dock gjorde jag kladdkake-muffins men sak samma ;-) Den här kursen kommer att göra gott för mig, det märker jag. Idag var vi bara 4 elever där (av 14 möjliga) men det hindrade inte Doris från att sätta oss i jobb! Gott blev det iallafall och jag tänkte ställa mig och göra fler muffins så att familjen får efterrätt, om jag orkar.

Tog inga bilder så ni får nöja er med en från google.

Gratis sms & matlagning

Bara jag som inte kan leva utan gratis sms-funktionen? Enda sen jag skaffade det sen första gången har jag fyllt på så fort det har tagit slut, hur beroende är man egentligen av att smsa så galet mycket? Min månadsbeställning tog slut imorse och jag har redan laddat på med nytt.

Aaaaja.. Som jag skrev igår - att vara ledig idag var passande, har bara legat i sängen hela dagen pga huvudvärk och illamående. Imorgon är det dags för skola igen och vi kickar igång dagen med matlagning. Då är det dags att göra raggmunkar (eller raggmuffar som Sandra så fint kallade det). Sen har vi en lektion som resten av klassen slutar efter. Men eftersom jag har Baldershowen som projektarbete så har jag hål i 3 timmar innan den "lektionen" är. Skönt & bra att vi bor så nära skolan nudå så jag bara kan gå hem och ta en powernap ;-)

& som vi alla vet....... när det kommer till matlagning ser jag ut som ett hopplöst frågetecken. Försökte likna det ansiktsuttrycket här:


Men hello gorgeous


8 februari

Hata hata hata huvudvärk. Misstänker migrän med tanke på att frukosten kom upp och för att huvudvärken är "krampaktig". Nu: Back to bed, tänkte bara visa att jag lever, även om det är knappt.

Sleepyfaces gör sig bra på bild

Har sovit sen Dennis drog härifrån vid 18.30. Idag har huvudvärken tagit alla mina krafter och det känns som att kroppen är i offline-mode.  Jag kan bara säga att en ledig dag från skolan har aldrig kommit så passande som imorgon. Nu ska jag ta mig en dusch, ta en ipren (som om det hjälper..) och sen tänkte jag försöka somna om igen.


På tal om sova, här ska ni få bilder på några sleepyfaces:







Note till sista bilden: Dennis stoppade in chokladgodisar i min näsa när jag helt oskyldigt låg och sov. Jag märkte dock ingenting så det blev en "trevlig" överraskning när jag vaknade...

Note 2: Hittade inte bilden jag allra helst hade velat visa, bild på en sovande lilli G7 förra sommaren när hon tryggt låg mellan mig och Emelie och höll oss vakna ;-)

"Vi älskar aik, tjalalallala!"

Gud så skönt med vinst mot HV! Resultatet blev 3-2 och alla 3 mål (fick lära mig att det är det som kallas hatrick) gjordes av våran korta men ack så duktiga spelare Anders Söderberg! Det var liv i arenan måste jag säga och stämningen är alltid lika skön efter vinst ;-) Kanske inte i HV's lilla klackhörna men vad spelar det för roll om 100 år? Nu ska jag krypa ner med blåtiran himself och förhoppningsvis slå igång någon bra film. Känner just nu hur skönt det är med en vit helg = ingen baksmälla!



6 februari

NU HÖRRNI är jag smått igång igen, ge mig viljan att blogga så är jag fit for fight! Har dragit nätverkssladden i mitten på mitt golv bara för att få internet till laptopen tills vidare. Har precis varit på ICA kvantum och storhandlat med mami. Nu väntar vi på go'maten och ikväll blir det AIK-matchen med älskling. Han ser förövrigt inte klok ut som ni kanske redan har förstått, här ska ni få se en bild:


Bubbelubben.....

Jag vågar knappt titta på dennis, det ser ärligt talat ut som att han har blivit grovt misshandlad eller att han har varit med i UFC och fått sig några rejäla smällar. Som "tur är" var det "bara" en hockeyklubba och ingen fight. Han har ont och jag tycker synd om honom så ikväll är det en fet godispåse från hemmakväll och film som gäller, medan alla andra i stan är fulla som as och rockar i dimman :) Om denna telefon hade velat samarbeta så hade ni fått en bild på hur D ser ut men det gör den inte...

5 februari

Gud förbannat så tråkig min blogg är. Nu sitter jag iaf på dagens sista lektion, när den här är slut ska jag gå hem (ja, hur konstigt känns det inte att jag kan GÅ till skolan eftersom det bara är några få byggnader emellan?) sen ska jag & mami titta på tapeter till mitt rum. Det blev ingen fototapet, jag tar pengarna till soffa och annat istället! :-) Längtar tills det är färdigt så jag kan visa er också.

Ikväll blir det mys med familjen och min stackars pojkvän som har fått en hockeyklubba i ögat. Håller på att frysa ihjäl här i denna datasal så nu ska vi gå härifrån. Har ingen rolig bild att bjuda på heller så det blir ett lika boring inlägg som tidigare i veckan. BYE!


4 februari

Trots att jag varit utan internet i "bara" 2 dagar nu så känner man sig helt lost utan. Jag märker verkligen hur beroende man är av det, man kan inte logga in på facebook och ta en titt på "vad alla gör", man kan inte läsa bloggar, man kan inte läsa nyheter eller något sånt. Man är helt enkelt borta från omvärlden på sätt och vis. Hoppas att vårat internet kommer komma igång snarast.

Idag är det blodpudding till lunch på skolan så jag tar med mig Johansson till frasses, sounds good? ;-)



3 februari

Det är gode kallt ute idag (22 grader) och det går rykten om att en snöstorm ska komma hit norrut. Räcker det inte med snö kanske? Jo.

Ja just ja, Jackie & Patrik kammade hem vinsten igår och vad jag ska säga om det vet jag inte. Är inte så förtjust i Jackie men hellre dom än Erika & Kristoffer iallafall.

Passar på att läsa bloggar & blogga själv nu när det fanns en ledig dator på skolan så nu ska jag fortsätta uppdatera mig i bloggvärlden, hörs när vi hörs.


2 februari - flyttdagen

Ska snabbskriva ett inlägg innan paradisefinalen börjar. Har i panik varit till huset och hämtat tv-sladden för att hinna se, viktigt! Idag gick flyttlasset och inatt sover vi här :) det känns riktigt nice, jag och Dennis sitter i mitt stora rum i varsin fåtölj och programmet har just börjat, spännande. Anonym frågade om bilder på lägenheten och visst kan ni få det men det får givetvis bli när det är någon ordning här :) tv nu! Har förresten inget internet än så jag bloggar från dennis mobil. Kan vara bra att veta varför uppdateringen kommer stå stilla :)

"Let's put a smile on that face"


Happy birthday big brother

Mitt i allt stök och pök (HAHAHA upptäckte att jag skrev fel och det var för roligt för att sudda), menade självklart bök så har vi hunnit fira storebror som fyller hela 22 år idag. Mormor hade också fyllt år idag ifall hon fortfarande hade varit vid liv så jag får väl säga grattis till henne också :-) Annars så är hela huset nerpackat i kartonger, även mat och sånt. Nu känns det att det är pårikt för jag har till & med lastat in alla mina kläder i garderoberna i lägenheten.  & vet ni vad som ska göras nu? Jag ska koppla bort datorn....... Bye bye.


Broder Jakob. Eller okej, Alex.

RSS 2.0