Tisdag

Somnade redan vid 8-tiden igår så jag fick mig en lång natts sömn eftersom jag började 9 idag och det kunde inte sitta finare. Idag på dagiset hade vi själva uppvisningen av Melodifestivalen (barnen har övat i en vecka ungefär) så direkt jag kom dit idag fick jag agera makeupartist och ösa på med glitter och alla regnbågens färger på ögonlocken. En mamma trodde att hennes son (ja, även killarna ville ha smink!) hade fått ett blå-öga. Tur att det inte var det iallafall=)



& denhär tösen fyller ju 18 idag. GRATTIS!




I know that you still care for me

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Det står: "Hon håller på att falla omkull några gånger fast hon koncentrerar sig så mycket hon kan på att hålla balansen"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min vägg
3.Vad såg du senast på TV?
Sanningens ögonblick
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Snart sju iallafall?
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Kelly Clarkson - Don't let me stop you
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Gick från Emelie's hus till mitt (vi är grannar, haha)
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Läste bloggar
9. Drömde du något inatt?
Jag kommer inte ihåg vad jag drömde inatt
10. När skrattade du senast?
Idag när en kille på trafikskolan somnade
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En marilyn monroe-klocka och två vita hyllor
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Jag ser ofta konstiga saker
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Inte likadana frågor som alla andra "utmaningar" har
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Någon jag inte minns namnet på
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
En lägenhet och inreda den precis som jag ville, sen skulle jag resa, shoppa, ge pengar till nära och kära som förtjänat det, leva livet
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Det blir ju jättesvårt med tanke på att det oftast är någon som vet. Men.. jag är livrädd för att misslyckas
17. Tycker du om att dansa?
Dansar tyvärr aldrig nykter
18. George Bush?
Varför ska jag ens uttala mig?
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Det får ni om några år ;-)
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja! Men inte än
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Du behöver inte vara rädd, du har folk som väntar på dig"
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Dom som känner för det


That's the way - aha aha - i like it

Söndagar kommer alltid vara veckans tråkigaste dag men ändå dagen då man har all tid i världen till att slappa och bara ta det lugnt. Världens mysigaste kväll väntar. Dennis kommer hit om ett tag och senare ikväll ska vi krypa ner i bubbelpoolen och därifrån också se Wipeout på tv:n och sen blir det förmodligen någon film också. Vid våran sida har vi även bestämt att vi ska ha chips och dipp. Kan det bli bättre? Tveksamt! Perfekt slut på veckan.



[email protected]

När jag ändå la in en bild med ett djur (åsna) igår så kan jag väl fortsätta erkänna att jag faktiskt är en djurvän så länge det inte kommer till något farligt djur (exempelvis tigrar som ryter mig rakt i örat så jag hoppar upp en meter i luften och blir till åtlöje av många av personerna runt omkring mig, inte ok).

Bilderna är tagna på kolmården -07





Ser ni? Jag var ju nästan till och med tvungen att förklara för Emelie & Filippa att djuret inte alls var farligt. Ändå ser Emelie lite skeptisk ut till att klappa det lilla livet som jag för flera minuter sen redan hade lärt känna utan och innan.

01.40

Åh. Jag trivs verkligen inte med att vara i "tillståndet" jag är i nu. Att gå omkring med väldigt konstiga tankar i huvudet, gråta små skvättar då och då, att veta att någonting är på tok men inte vad det är, att efter ett ganska bra tag ha mått bra - känna att man inte alls har kommit någonstans. Idag är jag extra känslig och jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre och att jag är back on track med glatt humör.



Och innan jag säger godnatt så tänkte jag bjuda på en bild från turkiet 2005.
Jag håller i lillan som stolt klappar en åsna.

(Haha, vilken söt liten knubbismage hon hade)

Lite lagomt taggade!


Bra men dåligt

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva eller hur jag ska uttrycka mig för att det inte ska låta fel. Avslutade gårkvällen med att sitta och halvt frysa ihjäl i väntan på världens segaste och mest irriterande storebror som lovade att komma halv men kom 10 över. Det resulterade i att jag aldrig någonsin har frusit så mycket som jag gjorde då. Sen att sitta där med ens pojkvän som man inte var riktigt överens med efter kvällen var väll kanske pricken över i:et till att man ibland inte alls tycker att livet leker. Lyckligtvis hade jag pressat ner ett par jeans i min inte-så-stora-väska så jag lyckades få på mig dom trots bortdomning i fingrar.

Innan det - så hade jag jättetrevligt. Dansföreställningen var jättebra, jag fick rysningar när Emelie och company dansade. Hon var helt klart en av dom bästa, precis som folk hade sagt! Sen stressa tillbaka hem till Anette, göra sig klar, ta emot folket som droppade in, börja festa, leka lekar, bli lite för full och sen gå till station där man skulle tillbringa ytterligare några timmar dansandes framför Basic element. Där träffade jag en massa efterlängtade människor så det var kul!

Mer behöver jag kanske inte skriva, ska krypa ner under täcket igen och befinna mig där ett bra tag till. Adios amigos.


Bild från i somras.

Jag är så stolt

Under dagen har jag fått fyra sms där det stod att Emelie helt klart var en av dom bästa på att dansa på dansföreställningen Det känns så jäkla kul att jag också äntligen ska få se henne shaka ass på scenen! Det känns som att jag är hennes mamma, så stolt är jag.

Har precis kommit hem från stan nu, Anette har haft panik eftersom hon inte hittat något att ha på sig ikväll men tillslut löste det sig när jag hittade en svart väst med fransar på, råläckert! Nu är det dags för mig att få i mig lite middag innan jag börjar göra mig klar. Hade tänkt hinna med en powernap på en kvart-20 minuter men det kommer nog inte rymmas i mitt schema. Förbannat=)

Kommer inte kunna dansa ikväll förresten, jag har en vattenfylld blåsa på vänstra hälen så jag har i princip haltat mig fram idag och mått skit för varje steg jag har tagit. Hoppas alkoholen får smärtan att försvinna litegrann. Nu är det middag och dusch som gäller, ses i dimman!



Min dansstjärna=)


Till oändligheten och vidare...

...som Buzz Lightyear & Woody skulle ha sagt ;-) Det är mottot vi kör på ikväll helt enkelt.
'


Basic element

Man blir inte mindre peppad inför kvällen av att läsa på tjejernas bloggar att dom taggar jävel nu när det äntligen är fredag! Dagens första lektion är snart avklarad och sen är inte nästa lektion förrän 13.05 så det blir en sväng till trafikskolan (nära nu, nära nu) och sen ska jag träffa Sandra på stan.


Här har ni en till låt av Basic element som befinner sig på samma ställe som jag ikväll;-)

Reklambild - Daim



"Problably the best in a barbie's world" hahaha.

Stay with me honey

Nu är allting inför imorgon fixat. Det blir skola sen stan med Anette sen hem och äta middag sen hem till Anette där vi ska göra oss klara, sen blir vi hämtade av Emelie's föräldrar som ska ta med oss på hennes dansföreställning (anderstorpsaulan 19.00) och sen blir det tillbaka till Anette where the party begins. Då kommer även Sandra, Sofia & grabbarna dit!
Fan vad jag missbrukade ordet "sen" & Anette's namn. Men vem bryr sig om hundra år? Nu ska jag mysa med den finaste killen i världen. Jag vet att jag oftast säger "världens finaste" & "världens bästa" osv, men det är bara underdrivet vad han är. Äsch, nu ska jag sluta skryta. TJING!


Kom förövrigt på att idag är det exakt ett år sen jag & Emelie åkte till gran canaria för att spendera tid tillsammans på den härligaste resan jag varit på.


Everybody was kung fu fighting

Allt är på topp! Jag fick sluta tidigare från dagis eftersom jag var med på personalmötet igår. Jag ska snart ta en powernap & sen kommer Dennis hit när han har slutat jobba, då ska vi åka till stan och sola hade vi tänkt (blev inge av förra gången). Sen ska jag bara hålla om honom resten av kvällen, vi har inte varit med varandra så mycket nu i veckan så jag längtar. Imorgon är det skola som alla andra fredagar och inte ens det känns jobbigt för imorgon kväll blir king!


Imorgon är det bara du som saknas, bästa bästa bästa vän!♥


I'm gonna touch you right now

Inte alls tråkigt att domhär uppträder live på fredag på station. Vi blir iallafall samma fantastic four-gäng (+ andra såklart) som förra fredagen så det känns bättre än bra ;-) Det är bara onsdag men jag är redan övertaggad. Let's go!


Never say never

Hola igen.
VET NI VAD? AIK leder med 2-1 efter 2 perioder mot Färjestad. Hoppas bara det håller i sig=D

Personalmötet var mer en.. mysig fikastund. Jag har hamnat på ett dagis med en superhärlig personal så vi har suttit och fikat, pratat om barnen, pratat allmänt om andra saker och hittat på idéer som ska göras inför påsk och sådär. Personligen så älskar jag att pyssla så jag tycker det är jättekul när barnen frågar om jag vill hjälpa dom att rita eller lägga pärlplattor osv. Så jag tog med mig några påsk-pyssel hem som jag tänkte att jag kunde sätta mig och göra med lillan. Bara en sån "liten" sak skulle göra henne överlycklig!



Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you, baby











Hola!

Nu har jag hunnit vara på stan, träffa min kära slusan & köpa nödvändiga saker som smink & 2 silverhalsband. Har ganska nyss kommit hem, sitter här & äter mackor & yoghurt. Det är dags för en powernap med tanke på hur tidigt jag var uppe imorse för om en timme ska jag tillbaka till dagiset för personalmötet. Tagga till fredag så hörs vi senare mina vänner!


Ful människa förövrigt


Taken

Sitter på dagiset och renskriver uppgifterna. Det är en hel del att skriva så man måste ju få ta lite "rast" till annat som bloggar, youtube, apberget osv=) Började redan 07.00 imorse så jag slutar 14.00. Skönt, för jag måste till stan och köpa lite saker. Sen är det personalmöte på dagiset så jag måste tillbaka men det gör ingenting för jag får ju ledigt för dom timmarna senare!



Har förresten glömt att berätta att jag & Dennis såg en av dom bästa filmerna vi sett i söndags. Anette hade tipsat mig om den & nu vill jag tipsa vidare om den. Den heter iallafall "Taken" och här kommer lite handling:

"Bryan (Liam Neeson) som gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d fru Lenore och deras dotter Kim i Los Angeles. Han vet att han har satt dom båda två åt sidan och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han ändra på nu och det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält.


Bryan har svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern. Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har endast 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer kommer återvända från det oändliga sexträsket därute.
"




 


Han gör verkligen allt för att hitta sin dotter och den är värd att se till varje pris.



This love is what i dreamed about



Du är det bästa i min värld :)

The thanks i get


Over and over again

Lovar du att vara ärlig?
Haha jag lovar!

Du heter:
Nathalie

Smeknamn:
Allt från natha till lulle (sistnämnda är mammas påhitt..)

Låt som du lyssnar på när du är ledsen:
Lugna låtar

Beroende av:
Människor, kärlek och sömn

Vem behöver du mest just nu:
Någon som kan få mig på ett sjuhellsickes bra humör

Vad tror folk om dig?
Att jag är en bortskämd diva

Stämmer det?
Tycker jag inte

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt utseende och min omtänksamhet

Vad säger du för att imponera på någon?
Haha det händer inte så ofta så jag vet faktiskt inte

Hur imponerar man på dig?
Vet inte det heller, det är så olika från person till person

Brukar du skratta för dig själv?
När jag ser wipeout själv, ja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Hahaha ovanligt :$ Vi förfestar iallafall med er ;)

Var bor du?
Skellefteå

Trivs du där?
Mja, det har sin charm - faktiskt

Äger du några converse?
Nej. Många passar i det men det är inte "min stil" någonstans

Sprit, cider, vin eller öl?
Cider-aktiga drycker (jag är fortfarande inte less)

Brukar du bli för full?
Det händer ibland, men jag brukar bli lagomt full

Vad har du för mobiloperatör?
TELIA! Sviker aldrig

Är du allergisk mot något?
Katter, nötter, falska människor

Har du haft sex idag?
Nej

Nästa mål i ditt liv?
Att klara av att söka jobb

Hur svarar du i mobilen?
Beror på vem som ringer. "Hallå?" eller "Hej, det är nathalie"

Vem ringde du senast?
Min apu-plats

Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
"Vill du att jag ska komma och hämta dig?"

Antal timmar sömn inatt?
Oj, jag orkar inte räkna eftersom jag har vaknat flera gånger

Sov du ensam?
Nej, jag sov med Dennis♥

Brukar du komma i tid?
Oftast

När mår du bra?
När jag har mina nära och kära omkring mig på sommaren

När blev du fotad senast?
Idag på dagiset

Hur känner du dig nu?
Trött

Vanligast färg på dina kläder?
Svart

Vad tycker du om fötter?
Behöver jag ens svara?

Vad saknar du?
Självförtroende

Hade du en bra kväll igår?
Var på dåligt humör så njaa

Favoritdryck på morgonen?
Oboy!!!

Rakar du benen?
Det gör jag

När brukar du oftast gå och lägga dig?
På vardagar mellan 23.00-00.00, på helger mellan 01.00-03.00 typ

Är du blyg?
Nejdå

Sysslar du med någon idrott?
Ska börja om med fotboll, HÖR & HÄPNA

Vill du hellre ha mail än brev?
Äh, ta det öga mot öga

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej men intresse, precis som första gången jag såg Dennis

Har du spytt offentligt?
Ja, tyvärr

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?
Allt! Går inte in på detaljer eftersom både mamma & pappa numera läser

Är du nöjd med ditt liv?
Oftast

Är du bortskämd?
Det sägs så

Vad gör du imorgon?
APU, personalmöte, min första fotbollsträning på länge(!!!!!!!!!)

Vad är det värsta du vet?
Fötter, lögner, kyla

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Det är heeeelt olika

Vad längtar du till?
Till flera händelser framöver, påsklovet, sommaren osv

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Oja!

Vad använder du för shampoo?
Herbal essences (stavning?)

Vad är det finaste du fått?
Kärlek

En speciell dag du minns?
10 maj 2008

Hur gammal är du?
18

Tycker du om någon just nu?
Klart jag gör

Om fem månader?
Svarar samma som Sandra - då har jag precis börjat trean

Du samlar på?
Minnen

Gröna eller röda äpplen?
Green onces

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Arg - Dennis eller Emelie. Ledsen - ingen.

Gillar du golf?
Haha jag spelade faktiskt lite förr

Vilken tid gick du upp idag?
09.30

Har du sovit i din egna säng inatt?
Yesbox

Har du strumpor på dig nu?
Dubbelt upp

Är det okej att gråta?
Givetvis

När grät du senast?
Igårkväll

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Shoppa, resa, köpa egen lägenhet och inreda

Bär du glasögon eller linser?
Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Haha men näe

När går du upp ur sängen en helgmorgon?
Beror på, allt mellan 10.00-13.00

Har du piercing?
Nej, bara i öronen

Vill du gifta dig?
Det vet jag faktiskt inte

Vill du ha barn?
Mest av allt

Solar du ofta?
På sommaren

Är du bra på att laga mat?
Du kan fråga vem som helst och alla skulle svara nej

Är du flygrädd?
Jaaaaaa..

Hur vig är du?
Jag når till tårna med händerna, räknas det som vig?

Är du musikalisk?
Inte mycket

Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten eller cocacola

Vilken är din favoritglass?
Magnum white strawberry

Tror du på ett liv efter döden?
Alltså jag gör typ det

Tycker du om sushi?
Har aldrig smakat, det ser så..slibbigt ut

Vad äter du helst när du ser på film?
Chips & dipp

Bor dina föräldrar tillsammans?
Nej

Har du tandläkarskräck?
Hade inte förut men nu har jag det

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kvälls

Vilken ögonfärg har du?
Det har jag svarat på längre upp? Blåa

Har du någon gång gråtit dig till sömns?
För många gånger

Biter du på naglarna?
Nejski

Röker du?
Nejski

Hur ofta tränar/motionerar du?
Hahah pinsamt.. Det ska bättras iallafall

Senaste låt du hörde?
Erik Hassle - the thanks i get

Vad händer, grabbar?

Jamen åh vad fin tradition ni har börjat med AIK, 0-6 två matcher i rad. Jag saknade faktiskt Dahlberg i målet för Hadelöv kändes inte alltför säker idag. Men ännu är det inte över, vi har minst en match kvar att spela sen får AIK avgöra hur många fler det blir.
Vi hade iallafall varit på karamelltåget innan så det fanns ju nånting att sysselsätta sig med (ja, att få fler hål i tänderna).





Tingaling, tingaling
Come on baby, shake that thing
Tingaling, tingaling
Let me see your booty swing

Våran mysiga dag i bilder


 ^ enda gången jag tycker om falukorv

^ vi tävlade med att springa i skoterspåret runt stugan, jag föll på mållinjen

^ våran lilltjej

^ stekandes som vanligt

^ den var väl inte så farlig mammie?

^ storebror släpar runt på lillan

^ solbild med dextrosol på kanten

^ janet jackson

^ inte värstingskotern men den går ju framåt (snygg_tjej_90 förövrigt)

^ klätterapan herself

^ on our way home

Oh, happy day!

Igår hade jag en myskväll med Emelie & Anette. Efter vi hade sett hockeyn (som var katastrofal) så åkte vi för att hyra film. Det blev Eagle eye & Stop loss. Den första hann vi se, den andra avbröt vi efter ett tag. Eagle eye var faktiskt ganska bra!

Nu bär det av till stugan med the family, vi ska gräva en "grotta" så vi kan sitta och sola, dricka varm choklad och bara njuta av solen, UNDERBART! Vi hörs sen=)

Lady gaga!


That's the way it goes!

Godmorgon eller vad ni nu vill kalla det! Jag hade så jävla roligt igår och att inte vara bakis idag gör inte saken värre=) Började med förfest hemma i Erik's snygga lägenhet där vi var ungefär 10 pers som körde lite vanliga "lekar" sådär som man brukar på förfester. Sen - stapplandes med höga klackar på ojämna isfläckar - bar det av till balzac. Har alltid sagt att station är roligare men det beror helt klart på sällskapet - igår var balzac otroligt kul!
Efter en hel del smärtor i fötterna pga för höga klackar och befinnande på dansgolvet, för många pommespåsar köpta på max (hahahaha Anette!!!!), för många killar som försökte sig på någon slags raggning och för mycket av det goda så kom min älskade älskling och hämtade oss. Hade ju inte träffat honom på nästan en vecka så det blev ett kärt återseende, höhö. Nja, jag var ganska full så jag låg mest bara och babblade på tills han tillslut somnade.... Trevlig.

Nu är det dags för att stoppa nånting i magen, sen ska jag & Dennis sola på suntan innan jag drar vidare för att se hockeyn tillsammans med Emelie. Någon mer som vill joina? Hör av er=)

Förresten - grattis på födelsedagen Mange, du börjar närma dig 30 nu! Hoppas ni får ball ikväll.... Not=D



Is this love? No

Glömde att jag skulle dela med mig av en ganska rolig händelse här i bloggen. Det var nämligen så att allas våran vän Linnéa (aka lilligr, g7, fyran osvosvosv) jobbar i en kiosk på hockeyn - säljer korv, kaffe, godis, kakor osv. Då tycker man ju att dom ska ha lite koll på hockeyn iallafall, am i right?

Där vid kiosken stod hon och chillade när matchen var i full gång & en reporter kom fram och pratade med henne. Såhär lät det när hon skulle berätta för mig:

Linnéa: Alltså jag pratade med en reporter nyss!
Nathalie: Haha en reporter? Jaha, vad sa han då?
Linnéa: Han frågade hur jag tippade att matchen skulle sluta.
Nathalie: Vad svarade du då?
Linnéa: Jag vet ju förfan inte ens vilka dom möter...



Om vi taggar?



One, two, three, four - AAAAAAALL THE LADIES ON THE FLOOOOOR!!

Jag är taggad på vad allt kommande veckor har att erbjuda! Ikväll blir det balzac, nästa helg blir det station, helgen efter det fyller Ellan år & sen fyller min allra bästa vän 18 och givetvis ska även det firas ;-)

Hope & glory (acoustic)


"Det här är fakta om livet vi lever"

Några timmar innan fest brukar man ju oftast försöka tagga med partymusik för att vara så taggad som möjligt men jag sitter här och lyssnar på "Gert fylking - fakta om livet". För det spelar ingen roll vad jag lyssnar på - är redan taggad. Men fakta om livet är ändå lite kul man får veta intressanta saker. Slänger därför in texten, läs om ni orkar=D

Visste du att...

61% av alla sökningar på internet handlar om sex

Varje dag lämnas 21 nyfödda bebisar ut till fel föräldrar.

I genomsnitt sväljer vi 8 spindlar om året.

Cannabis är den mest använda drogen i världen.

I genomsnitt skrattar en normal person 13 gånger om dagen.

Elvis var egentligen blond.

Genomsnittåldern för första samlaget är 15.3 år.

Genomsnittslängden för en normal erigrerad penis är 13.2 cm. 10.7 cm i omkrets.

Eskimåer använder frysen för att förhindra att maten ska frysa.

41% av alla människor tar människor med krulligt hår mindre seriöst.

20% av alla kvinnor har åtminståne haft en homosexuell upplevelse.

Visste du att det inte finns NÅGOT som fungerar som antirynkkräm.

22% av gångerna kommer pizzabudet fram snabbare än ambulansen i England.

96% av alla kvinnor har någon gång i livet fejkat en orgasm.

Tre personer dör årligen av att pröva ett niovoltsbatteri mot tungan.

Guinessrekordbok har rekordet i att vara den mest stulna boken från biblioteken.

Fjärilarnas smaklökar sitter på fötterna.

5% av jordens befolkning är homosexuell.

Världens mest kända ord är ok, det näst mest kända ordet är coca cola.

En giraff kan slicka sig ren om öronen.

Charlie Chaplin vann en gång 3:e priset i en Charlie Chaplin look-a-like tävling.

1995 sjönk en japansk båt för att ett rysskt transportplan tappade en ko från 10 000 meter. Endast en bok har
tryckts i fler exemplar än bibeln - ikeakatalogen.

En cigarett förkortar ditt liv med 5 minuter.

1950 var vi 3 miljarder på jorden... idag är vi över 6 miljarder.

Kalle anka blev förbjuden i Finland för att han inte använder byxor.

74% av alla kvinnliga nudister är nudister för att deras män är det.

Flera personer dör av en flygande champagnekork än dör utav en giftig spindel.

21% av alla trafikolyckor sker på grund utav att bilisten somnar.

Visste du att det var en dansk som uppfann tjuvlarmet? Tyvärr blev det stulet.


En blond Elvis.


Reklambild - fanta


Skellefteå AIK

Oj, så trist att vi förlorade. Spelet under matchen var ganska jämnt, skott på mål var stor skillnad och vi alla i arenan väntade oss en förlängning. Enda tills 14 sekunder innan tredje perioden skulle ta slut då Färjestad får in en puck. Då tar vi ut våran målvakt och Färjestad får in 2-0 i tom kasse. Dahlberg gjorde en riktigt bra insats och var skymd när målet släpptes in. Haha, jag låter som en hockeyexpert. Blir så intresserad när jag väl är "inne" i matcherna. Men det är bara kul! Får kämpa dubbelt upp nästa match. Heja AIK.






Snygg-Sofia visades på skärmen once again - inzoomad och grann - kameramannen måste ha en crush on you ;-)

Dags för match igen

Nu bär det av till Skellefteå kraft arena för att se första semi-matchen.
KOM IGEN NU AIK! Make us proud ;-)


En tand fattigare

Själva dragningen gick jättebra, jag hann inte ens märka det förutom att det knakade och man kände hur hela käken nästan hängde med. Men bedövningen.....fyfan. På utsidan av tandköttet kände man bara själva "sticket" av nålen men i gommen gör det så jääääävulskt ont, jag låg och spände mig så mycket att jag låg och skakade när allting var klart. Men jag hoppade på 06.30-bussen till stan & det gjorde jag bra med tanke på att jag verkligen inte ville!

Sen var jag tvungen att åka hem och vila ett tag för blödningens skull innan jag åkte till dagiset. Väl på dagiset så hade dom andra fröknarna berättat för barnen vad jag hade gjort så jag fick sitta och gapa där med för att visa dom. Förstår inte hur dom kan ha velat se, det var ju bara blod och äckel.

Från & med nu ska ni slippa inlägg om min tand, promise ;-)

Ingen återvändo....

Jag vill inte............ Har inte kunnat sova senaste timman för att jag har legat och gruvat mig. Jag har funderat på att ringa och säga att jag har fått magsjuka bara för att slippa. Men nu ska jag ta mig i kragen och åka dit - hur jobbigt det än känns. Får väl säga till tandläkaren att jag är livrädd så att hon får ta det lugnt, om det nu finns på hennes världskarta.. Haha, jag låter som världens fjolla men det här är faktiskt inte det roligaste jag vet som ni vid det här laget kanske har förstått. Nu ska jag sluta babbla, kommer inga ord av nytta så. Bye!




Försöker ni säga mig något?


Nä, tänkte väl det!

Nu är jag klar med mitt tal som jag ska hålla på fredag och det känns FRUKTANSVÄRT skönt! Så nu kan jag njuta till fullo när jag sitter på aik-matchen imorgon istället för att plugga. Nu är det dags för sängen, livrädd lägger jag mig för att försöka sova innan mardrömsbesöket hos tandläkaren sker imorgon. HUR ont kommer jag att ha efteråt? Det är ju frågan. Svarar på det imorgon. Om jag överlever vill säga. Peace. Fred på jorden.

Wish me luck

Anonym om En dag på dagiset:
Är det solstigen du är på?:)

Svar: Ja, det är det :)


elina om Mer fokuserat blir det inte:
Hejsan, du jag undrar om dom svarta gladiatorskorna med klack som du visst hade köpt i umeå, är dom normala i storlekarna? :)

Svar: Nej, skorna var små i storlek så jag var tvungen att köpa 38 fast jag (oftast) i vanliga fall har 37.



Nu börjar jag få ont i magen. Det drar ihop sig och det betyder att det snart är läggdags. Kommer inte kunna somna, klockan 07.10 ligger jag i tandläkarstolen och gapar. Eller så gapar jag inte alls - av rädsla. Mamma åker till Stockholm tidigt imorgon och Dennis är i Hemavan så jag har ingen att hålla i handen heller. Någon frivillig som ställer upp? :-(
Endel säger att det inte alls är någon match att dra ut en visdomstand medan andra har historier från nära bekanta att det gör något så jävulskt ont. Det är inte det jag är rädd, för smärta i munnen är jag van - det är bedövningssprutan och själva "knakningen" när dom ska dra ut tanden jag är rädd. Det är det obehagligaste jag vet - när dom sticker in sprutan i tandköttet och sedan tar tag i tanden med en tång föratt DRA ut den. Och jag vill inte ens tänka på att det faktiskt är tanden som bor längst in i min mun som ska ut....


Hade min tandläkare haft dendär blicken skulle jag aldrig sluta springa..


Visst är livet härligt...

...när man vaknar & vädret är underbart idag igen?
...när man först var på nordanå för att se baldershowen & sen vara knappt 3 timmar på praktiken?
...när man har fester inbokade två helger i rad?
...när man har sittplatsbiljett till aik's första semi-match?
...när man upptäcker att det är imorgonbitti man ska dra ut ena visdomstanden (nej justja, det var ju inte härligt)
...när man inser att man måste göra en skoluppgift ikväll OCH inte bryr sig eftersom man är så taggad till vad fredagskvällen har att erbjuda?
...när man inser att man snart fixar körkortet? ;-)




Fast älskling, livet är inte härligt när du är borta.
Kom hem nu :-)

Min lilla ögonsten!


En dag på dagiset

Nu är det värsta perioden på dagis eftersom snön smälter och "geggan" kommer fram. Barnen springer omkring i stövlar och galonkläder eftersom allting ändå blir dyngsurt och lerigt. Och idag har det varit trötta och gnälliga barn så det har resulterat i många gråt och skrik.

För det första: Vi får ju som sagt inte lägga ut bilder på barnens ansikten så därför är bilderna tagna en bit ifrån och med deras ryggar emot. Hade varit kul att få lägga ut mer "offentliga" bilder men som sagt - regler är regler.

För det andra: Vi fick hålla barnen på dom "o-geggiga" ställerna, därför syns inte geggan (som jag just pratade om) på bilderna.



Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att jag nästan blev bortgift av en rysk kvinna. Hon började prata om hur bra jag & hennes 20-åriga son skulle passa ihop. Visade mig honom på sin mobil, både bilder (där han såklart hade bar överkropp) & videoklipp då han satt och trummade på kastruller hemma i köket(?!?!!?!?!), fastän jag verkligen visade mig ointresserad och berättade att jag hade pojkvän så gav hon sig inte. För hennes son hade minsann inte så många kompisar här i Sverige så han mådde inte bra. Skulle jag falla för det och tycka synd om honom? Blev inget av.

Mer fokuserat blir det inte

Pappa's lillebror, pappa själv & pappa's dotter. Hajjaru?


YEEEEEEEEES!!

& redan kommer nästa inlägg! JAAAAAAAAAA! Det var fan i mig på tiden. Snyggt jobbat grabbar! Och Dahlberg, vilken stjärna. Jag kan tänka mig att alla som hade lagt sig för att sova i Skellefteå vaknade av pappa's glädjerop! Men lika bra är väl det. Nu är det sängen som gäller men man är uppe i varv något så otroligt så vi får se hur det går att somna.

=D=D=D=D=D

Det är inte läge att ge upp nuuu

Femte perioden har passerat och det kunde inte vara mer spännande! Precis som vi hoppades på - att AIK skulle ta igen i tredje perioden. Nu börjar sjätte, ska lägga in en bild sen där det är rent några ofokuserade soffpotatisar (känn ironin). KOM IGEN NU AIK!!!!!

Kom igen!

Nu är det pause. Paus? Hur skriver man på svenska? Tredje perioden återstår & vi hoppas att AIK vänder. Dom stod ju för första målet - vilket kändes jätteskönt - men Linköping tog igen och leder nu med 2-1. Jag är inte allt för insatt men det är kul att se & vore trevligt med lite bättre stämning här i soffan bland farsgubben & de andra ;-)

GO AIK, GO GO GO!!


Dags för hockey

Började som sagt 06.30 imorse så jag var gaaanska trött när jag kom hem från apu:n måste jag erkänna. Gjorde lite nyttiga saker & sen la jag mig i sängen för en powernap som i vanliga fall brukar räcka i en timma. Det blev lite mer än så men vem bryr sig om 100 år? ;-)

Ikväll ska jag iallafall se hockeyn (19.00, kanal 9) med massa trevliga "gubbar" hos pappa. Kan inte bli annat än bra. Och om det blir tråkigt så kan jag ju alltid bli bästa vän med tilltugget som finns på soffbordet, brukar gå alldeles utmärkt det med!



Mina lovers ♥

Wipeout

Hur kan det vara kul att andra människor slår sig eller ramlar? Wipeout måste vara det roligaste programmet. & att Felix Herngren är kommentator gör ju inte saken sämre=D



Efter programmet så ska jag duscha & sen sova eftersom jag planerar att "jobba" imorgon nu när jag mår lite bättre och har fått i mig lite mat och frukt. När jag säger jobb så tänker ni säkert på Subway men jag menar ju förstås APU-platsen. Och jag öppnar så väckarklockan står på 05.45 så det är inte läge att vara vaken någon längre tid inte. Hörs sen!

Magsjukan som knackar på?

Fanfanfan. Jag har mått hyffsat hela dagen & sen helt plötsligt för 2-3 timmar sen så kändes det som att hela magen bara vände sig ut och in så jag började må jätteilla och det resulterade i att jag spydde.. Jag gjorde först allt för att inte spy så att Dennis skulle kunna komma tillbaka & mysa resten av kvällen eftersom han åker bort imorgon och blir borta en vecka. Känns skitjobbigt nu=(

Vad fan är det för fel på min kropp? Jag har ju precis blivit någorlunda frisk från att ha varit halvhängig på sportlovet, sjuk veckan efter och så det här nu. Jag har inte haft bra immunförsvar och det kommer från ätstörningen men såhär dåligt har det ju inte varit på ett bra tag..


Känns ungefär som att vi är på samma nivå när det gäller humör, grabben. Kramas?


Tänkte bara meddela..

..att jag har det så jäkla bra härute i solen! Blev att öppna glasdörrarna och ställa en stol med filt och allt i öppningen. Bredvid mig har jag datorn (för musikens skull) & ett glas saft. How nice?=D



Lat - latare - Nathalie

O'boy, vilket vackert väder, solen skiner idaaaag!
(med skånsk dialekt, precis som Peps Persson).

...och ändå ligger jag inne. Fy! Nämen jag vaknade när Dennis åkte iväg för att köra skoter med några gräääbbs och det var för tidigt för mig att kliva upp så jag somnade om efter vi hade ätit frukost. Idag var jag sugen på att gå ut på en promenad med Emelie & hennes systemkamera men det visade sig att hon jobbar så det sög ju. Istället funderar jag på att gräva en liten..grotta som man kan sitta i. Men det kändes lite jobbigt så jag kanske helt enkelt bara tar en bekväm stol och ställer utanför inglasningen med härlig musik i öronen. Ja, det får nog bli så...



Mitt lilla hjärta=) Haha, sötast i världen!


Uppdateringgg

Holaaaaaaa! Igårkväll åkte jag till Dennis, vi såg alla oth-avsnitt vi hade kvar av säsong ett sen gick vi och la oss, mer intressant än så blir det inte. Idag for vi ut & körde skoter med hans papi & syster. Det var kewl för vi träffade folk vi kände när vi stannade och fikade=) Sen så fick jag ju köra lite trots att jag inte har..skoterkort. Men sånt ska man ju inte erkänna så säg det inte till nån, okej?=D

Nu har jag & min bebbe precis kommit hem till mig från hans mami. Hon & Mats kom hem efter över två veckor i Indien igår så dom var allt annat än vita kan jag ju säga. Där har vi ätit gott, sett hockeyn (Soafli, jag såg dig minsann i tv-rutan twice ;-)) och sen även melodifestivalen där operasångerskan gick vidare. What to say about that? Hon är grym på det hon gör & kommer förhoppningsvis representera Sverige bra... Typ!


Mer och mer för varje dag, älskling.


Miss independent

Pastan från pompei som mamma & Janne kom hem med var värd all väntan! Alltid lika gott med bolognese=D Nu är det iallafall så att jag ska till Dennis &.... om jag känner min pojkvän rätt så kommer han väll inte vilja att jag spenderar så mucho tid vid hans dator bara föratt blogga liksom. Men ni ser ju hur det blir!


Bjuder på en inte-så-ny goding=)

Hallonrosa klänning

Har som varit helt tjollrig hela dagen idag, pratat mest av alla i klassrummet och varit i min egna lilla värld. På håltimmen gick jag & Sandra som vanligt på stan & jag har ett erkännande jag måste dela med mig av..

Är ni redo?

Jo, jag köpte en klänning (skulle inte vilja se Dennis min när han läser det här.. Inte papi's eller Carina's heller för den delen). Men nu kommer den bra delen: För några dagar sen hittade jag ett presentkort på Gina tricot som jag fick av Emelie's föräldrar när jag fyllde 18 så jag har inte spenderat några egna pengar, king!

Det blev iallafall en ganska..konstig klänning. Jag köpte den nog mest för färgens skull - hallonrosa! ♥ Tänk er när man är brun på sommaren & en klänning med den färgen sen ett par högklackade skor, mumma.

(Den är dock inte lika lång som den ser ut här)


Fan vad bra det skulle låta...

Presentationsrunda på Nathalie's nya jobb.

Skakar hand med någon random
Jag: - Nathalie DeGraw
Random: - DeGraw as in.. Gavin.. DeGraw?
Jag: - Yes, hehe, I'm råkar vara his wife.


 ^Första dejten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Ja, jag hade ny tröja, man vill väl va fin..?)

Mitt hjärta!

I'm going to love you more than anyone

I'm going to hold you closer than before

2008-05-10


"Don't worry, be happy"


Ska man skratta eller gråta?

Jag gick in i lillans rum & vad får jag se? Jo, min 8-åriga lillasyster stå och slänga med håret (headbanga?) till Lordi's låt "Hard rock hallelujah".

Får väll glädja mig med att det blir något av henne också.......

Men Lordi av alla........? Åh, lilla vän..



Hur mår jag? Skit!

Var hos tandläkaren idag......... Nu är det dags för er att gratta mig till mina två första hål i tänderna. TVÅ på samma gång, usch=( Har som sagt aldrig haft det förut så det kom lite som en chock. Ett av hålen var så "djupt" att dom måste dra ut den visdomstanden klockan 07.10 nästa torsdag. Mår inte bra nu alltså. Slår vad om att det är allt godis, chips & popcorn jag & Dennis har ätit sen vi blev tillsammans. Nu får jag oss att framstå som två tjockisar men vadå - det hör ju till myset?

Men det var då fan inte värt det (
ta det med en nypa salt förtusan)



Dear mama

Jag & mamma kommer in i köket & jag berättar något som har hänt på dagiset idag. På tal om dagis så drar hon igång......
Hon: - Jag läste i din blogg att du inte tänker bli dagisfröken?!?!
Jag: - Haha läser du min blogg dagligen? (med tanke på att jag skrev det igår)
Hon: - Ja, det är enda sättet jag får veta saker om mitt barn ju!
Jag: - Är det nu jag ska radera den eller?
Hon: - Nej, då får du dataförbud!!

Yeah right=D



We are the world, we are the children

Första dagen på dagiset den här veckan. Och med tanke på att det var sportlov förra veckan så var det alltså nästan 2 veckor sen jag var där. Det var jobbigt med tanke på att jag inte har speciellt mycket ork i kroppen efter att ha varit sjuk men jättemysigt att träffa barnen igen, dom blev så glada när jag kom imorse :-)

Som jag skrev igår så skulle vi vara "tekniska" och lösa ett problem, det var nämligen så att pappa betalade hockeymatchen via internet så att man kan se det direktsänt som vi sen kopplade till tv:n så vi kunde se där istället för på laptop-skärmen. Då var vårat problem att på tv-skärmen var bilden svartvit och på data-skärmen var det färg. Vi gjorde allt vi kunde göra (kändes det som) men vi lyckades ändå inte. Och ja, det var på rätt kanal!

Papi=)




Postat av: -
Vad har du för storlek på byxor(jeans) och tröjor?

^den frågan skulle jag kunna svara på om personen som undrar berättar vem den är och varför den undrar!

Hey there

En jävulskt envis huvudvärk. Har snart haft den i 5 dagar, skitjobbigt! Nu ska jag iallafall leka teknisk & få igång så vi kan se hockeyn på tvn via datorn.

Tills vidare så gör jag tråkigt nog en lista, here you go:

1. Vad heter du? Nathalie
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Det kan jag inte avslöja för det ska ju min blivande bebbe heta, hihi.
3. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Om mamma fick bestämma skulle det ha blivit en hel del konstiga namn och om pappa fick bestämma skulle det bli Isabella. Brunettbella? ;-)
4. Vilket stjärntecken är du? Oxe
5. Vilken årgång är du? 1990
6. Vart bor du? I lilla Skellefteå
7. Bott utomlands? Bara under semesterveckor
8. Flyttat antal gånger? En gång med mamma & fler än så med pappa
9. Vart skulle du vilja bo? Någonstans i värmen

10. Vilken skolklass? BF2d

11. Vad vill du bli när du blir äldre? En lycklig mamma till friska barn & gift med love of my life, vara ekonomiskt oberoende. Vet inte vad jag vill jobba med, det får vi helt enkelt se. Lutar mindre & mindre åt dagisfröken iallafall, konstigt nog eftersom det är vad jag har velat sen jag var liten.

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 1.72
2. Hur mycket väger du? Dom flesta skulle reagera på svaret så jag låter bli
3. Hårfärg och frisyr? Brunt, oftast uppsatt i en tjoffs eller utsläppt med uppsatt lugg
4. Ögonfärg? Blåa
5. Mest nöjd med? Haha jag kommer faktiskt inte på något jag är nöjd med
6. Minst nöjd med? Höfterna, benen, magen
7. Skostorlek? 37/38
8. Glasögon? Solglasögon
9. Har du några piercingar/tatueringar? Nej

FAVORITER

1. Filmer? Twilight, The notebook, A walk to remember, She's the man osv
2. Låtar? Oj. En låt som jag alltid tyckt om är iallafall Goo goo dolls - Iris
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Dryck: Coca cola & vatten. Mat: Tacos, tacopaj osv
5. Djur? KATTUNGAR, men då får dom inte växa
6. Färg? Svart, rött, vitt, rosa
7. Parfym? Pink sugar & escada ocean
9. Ämne i skolan? Idrott, bild
10. Sysselsättning? Shoppa, festa, umgås med pojkvän, vänner & familj

DITT RUM

1. Stort, litet eller mittemellan? Halvstort ändå (då kanske det blir mittemellan?)
2. Vilken färg på tapeterna? Svart & vitt
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Limegrön matta, limegröna ljus, limegröna ljusstakar osv
4. Vad vill du ändra där inne? Större garderob kanske? ;-)
5. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? Yesbox, dock inte så stor
b) Video/dvd? Yesbox
c) Dator? Yesbox (en bärbar & en stationär)

d) Stereo? Nej, musik från datorn funkar bra
e) Telefon? Yesbox, både hemtelefon & mobil
6. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Andra hus, en lekstuga, snö osv
7. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, ser filmer, umgås med Dennis eller chillar vid datorn
8. Favoritpryl i rummet? Sängen och datorn


Tema: Färg

Har gjort rätt mycket idag. Läst bloggar, sovit & läst ännu fler bloggar. Har till & med haft så lite att göra att jag har tittat på alla tävlingsbidrag i Emelie Ohlsson's blogg (134 kommentarer så det var endel bilder att kolla på). Genom att bidra med en bild på temat "färg" så kunde man vinna en reflexskärm & endel bilder var helt galet snygga. Jag har iallafall en klar favorit som jag tror kommer att komma bland dom 10 bästa. Ska inte lägga in den bilden eftersom jag inte vet om jag har hennes tillåtelse.

-
Och bara för att det har med inlägget att göra så lägger jag in en bild som jag har tagit på ett fallande löv=D


This boy

10 månader
Du är bäst!


Rubrik

Idag har jag levt på smärtstillande och allt som hör till. Och lite Dennis och one tree hill när jag har orkat. Har en huvudvärk som jag aldrig tidigare mött. Jag skriver det inte för att klaga, utan för att berätta hur läget är. Det enda som är skönt nu är ett mörkt, tyst rum där jag slipper hålla ögonen öppna för det är då det gör som ondast. Nu har jag varit vaken i en kvart för att försöka få i mig nånting men nu är det dags att somna igen. Fyfan. Känns som att huvudet ska explodera.
Inte nog med det - jag skulle gå på hockeyn med pappa & Alex idag men eftersom jag är sjuk så fick Dennis gå istället. Det är ju kul när det går bra för andra som Björn Gustafsson brukar säga. Haha (ironi).



Just another sunday

Sista dagen på veckan & ännu värre - sista dagen på lovet. Precis som alla andra söndagar så blir det inte alls mycket gjort. Jag tror att söndagar är gjorda för att bara.. vara. Se tv & filmer, sitta vid datorn, spela tv-spel och liknande. Jag längtar till vid 18.00-tiden då mitt hjärta kommer hit, har inte träffat honom på flera dagar nu så jag vill bara hålla om honom och ha honom nära mig i evigheternas evighet.

Något annat intressant? Sandra är mer nervös än någonsin, klockan 17.00 blir hon nämligen märkt för livet. Hon ska tatuera sig. Jag förstår att hon är nervös men det kommer bli så jäkla snyggt så att det är kanske värt vilken smärta som helst.

Nu ska jag gå in till köket & göra en hemmagjord pizza till familjen, jag råkar nämligen vara rätt skillad på det ;-). I veckan är det en hel del som ska göras & bokas & planeras men ni får väll höra mer om det sen. Och så har jag en ganska stor svenska-uppgift som ska göras men det blir nog inget problem!


Bild från 12-slaget då alla hoppade på Sandra med pussar & kramar.



The fray!!!


Star pilots

Ligger hemma en lördagkväll, det är inte coolt någonstans. Jag hade iofs chansen att åka till Julia & umgås med tjejerna men jag har en mensvärk som jag skulle kunna döda för att slippa, ungefär (nämen oj förlåt, jag klagar nu igen hähä).. Sen känns det som att jag behöver tid för mig själv, nånting är på tok.

Håller på att se mello med mamma, Janne & Filippa. Personligen tycker jag att Star pilots är bäst ikväll=) Vad tycker ni?



Sandra öppnar paket

Födelsedagsbarnet (som förövrigt vägrar vara med på bilder) öppnar presenter från mig, Emelie & Elin. När hon ser vad det är i dom så säger hon "Jamen vem är förvånad? Nathalie var ju med på dom".




Förresten, räkna med många inlägg kommer att innehålla bilder från igår=)

Girls just wanna have fun



Godis vs. äpple

Jag gick in i köket, såg en skål med godis men tog ett äpple istället.
OCH JAG PÅSTOD ATT JAG MÅDDE BRA IDAG? Huh....?



Tjejer är bäst på fest!

Jag trodde jag skulle må som förtjänat idag eftersom jag inte var i helt nyktert tillstånd när jag la mig för att sova men se på fan, jag mår inte ens illa!

Hade så otroligt roligt med tjejerna igår, tjejsnack och drickandes som kallas duga, musik som det dansades rent någe lite till, allsång i taxin (chauffören älskade oss inte om jag säger så), två spillda coca color på max (jag & Emelie fick en på oss, ElinW fick den andra), för höga klackar på endel skor, lappleken som lika gärna kunde ha bytt namn till "Ge lappar till Nathalie", jag-har-aldrig-frågor, klassfoto, snuskiga presenter, sjutton hundra popcornpåsar och så mycket mer!


GRATTIS IDAG TILL TVÅ AV MINA FAVORITTJEJER! ♥

Breakin' dishes

Jag förstår verkligen känslan i Sandra & Anette's kroppar nu. Imorgon fyller båda två 18 år och jag kommer ihåg hur taggad jag var dagen före jag fyllde. Dock fick jag halsfluss på min födelsedag men det var ju själva känslan som var så underbar. Friheten. Var tvungen att springa till en kiosk och köpa ett pack cigaretter bara för att få visa legg, hahaha.. Ikväll är vi i närheten av 25-30 brudar som ska fira att våran älskade Sandra fyller år - det kan bara inte sluta dåligt! Eller så är det precis det som kan hända? Äsch vi kör så det ryyyker, alla som har tänkt få snefylla kan stanna hemma ;-)

Med andra ord - ikväll smäller det!

Såhär underbar ser våran kväll ut


Don't you know?

Allvarligt anonym (IP: 84.244.225.76), jag klagar ju inte mer än vad du gör. Sluta bara läsa min blogg så blir både du och jag nöjd=)



Nu: Se blood diamond med baby
Sen: Mysa resten av natten
Imorgon: 30 tjejer är allt jag säger


The worlds greatest


Dennis Paavola ♥

Vad som hände igår efter att Emelie hade gått hem vet ingen. Iallafall inte jag. Det kändes som att min kropp var söndersliten i en miljard delar, det var så många blandade känslor som bara vällde fram. Jag bröt ihop totalt av en massa (jättekonstiga) tankar snurrades i mitt huvud & det slutade med att min älskade kom hit vid 02.00 för att lugna ner mig och pussa lite på mig. Hur bäst är han inte? Om min kärlek till honom gick att beskriva med ord så skulle jag så gärna göra det för er. Men ord är överflödiga och min kärlek till honom är obeskrivlig. O ä n d l i g.



VARNING! Barnförbjudet.

Hahahaha alltså titta.. inte nog med att jag ser ut som en riktig stjärna på brädan så VAD ser det ut som att jag har mellan benen? Det är alltså liften men med lite fantasi kan man kanske låtsas att jag är en fisk och att någon fiskare just har fått napp.


Kvällens destination: Soffan!!!

Hellu=)
Vi har precis kommit hem. När man hade åkt några åk så var känslan så härlig - att åka snowboard är underbart kul! Och att gå in i en värmestuga och doppa ostmackor i varm choklad är minst lika underbart, haha. Det var däremot inte lika bra väder i Malå som här i Skell-hell men det funkade ju ändå. När vi kom hem till stan sen igen så åt vi middag på Dallas, sen sprang jag & Emelie in på hemmakväll föratt hyra en film (minns inte vad den hette men hon kommer snart hit med den!).

DOCK så märkte jag att min snowboardjacka var för liten och jag tog inte på mig den förrän vi var framme i Malå....... Jag har trots allt inte åkt snowboard på TVÅ ÅR så jag kanske borde ha tänkt på att.. jag hade vuxit lite.. Så jag har skämts hela dagen och nu efter Dallas åkte vi till Intersport och köpte en ny.

Den ser ungefär ut såhär:


Dagens destination: Malå

Uppe early in the morning! Idag bär det av till Malå för att åka bräda hela dagen=) Min familj var alltid i Malå förut tillsammans med Emelie's & Jannie's familjer. Flera år i rad var vi där och det var helt perfekt. En dag i backen, afterski på puben, texmexbuffé på hotellet & sen var det spana på killar & åka runt med Malå-killarnas skruttiga bilar. Vi slutade dock vara där för att vi blev för stora för att ens tycka det var kul att bo där i husvagn varje lov vi hade. Filippa - däremot - har ju inte ens kommit in i åldern då det var som roligast. Så jag & Emelie åker dit med henne & Janne idag. Solen skiner så det kunde inte bli bättre=)

filippa says:
gurd mårning ävri bärdi gud mårnin tu ju



Tänkte lägga in bilder från då vi har varit i Malå bara för att det skulle passa ihop med inlägget men Dennis råkar ha min externa hårddisk så det får bli en hederlig bild på Malå skidbacke.


Today's shopping

Ojojoj, har försökt ta kort på allting jag har köpt eftersom några av er ville det. Men det är så jäkla svårt för ingenting ser ju ut som dom gör på bilderna (dom är faktiskt snyggare i verkligheten - åtminstone skorna, dom var svårast att få snygga på bild). Endel bilder är tagna med digitalkameran & endel med mobilen. Oroa er inte, ni kommer att märka skillnaden=)

Börjar då med skorna:



Tvåa i kön är dåååååååååå........(trumvirvel)......
Halsbandet, glajjorna & mössan:


Senare under programmet kommer ni också att få seeee...
Skjortan:



Här slänger jag in en bild på koftan. Den kände sig så ensam med en bild så den fick en kompis. Ja, Rut ville vara med. (Från Rut m.fl. kommer koftan, mössan & leopardtightsen)


Sist, men absoluuuuuut inte minst har vi då den enkla (men snygga) svarta klänningen & dom omtalade tightsen:



Sååååååååja, det var väll lite kul att se?=D

Pappa-dotter-dag

Har precis kommit hem från Umeå. Som rubriken säger så har jag & pappa haft en heldag tillsammans - shoppandes - i Umeå. Tro det eller ej så var det hans idé också för annars kan man ju tro att jag nästan tvingat honom eftersom det hade med..shopping att göra ;-) Jag kan säga såhär, jag är mer än nöjd med allt jag har med mig hem därifrån!

Snabb sammanfattning på shoppingen:
Svart kofta
Världens snyggaste skor
Leopard-leggings
Halsband
Rosa raybands
Skjorta
"Bad hair day"-mössa
Svart klänning

Bilder på allt kanske visas om så önskas? Inte? Eller vad sa du?
Tack iallafall för idag, papi

En sur älskling

Min kära älskling är sur. Vill ni veta varför? Ja? Okej, vi hittade varsin film i min brors rum som vi ville se och för att göra det rättvist så skulle vi klunsa om saken - sten sax påse - (oj så moget redan där?) och givetvis så vann jag. Så med andra ord ska se filmen som jag ville se.

Men så länge jag är nöjd då är allt frid och fröjd.
Blev till & med en rim-stuga av det hela, hihi ;-)



Gotland 2006

När vi var hos Julia i förrgår så tittade vi på gamla bilder, då insåg jag att jag aldrig fick hennes bilder från Gotland så jag bad henne skicka dom. En av dom roligaste sakerna jag gjort i mitt liv=)










"Lust & fägring"

För att stilla halsontet så tänkte jag att jag gör en kopp té med honung i. Hittade då påsen som jag vann i julklappsspelet på julafton och tänkte att jag kunde testa det. Inte nog med att det luktar hur gott som helst - det var det godaste téet jag har smakat!

Lust & fägring
Svart te med smak av passionsfrukt, mango, grädde & karamell.


As long as you love me


Vadå, han ser ju ganska kvinnlig ut?

Konsum, Göteborg


En mamma och hennes dotter ~4 står i kassan och ska betala.
Dottern (till kassörskan ~40): Vad heter du?
Kassörskan: Majken heter jag. Det känner du nog inte många som heter.
Dottern: Jo, det gör jag. Majken Jackson.

 


Hate to say i told you so

Krasslig idag också, jag som trodde att det höll på att ge med sig. Snorig, halsont & huvudet känns tungt som tusan. Blir att ta det lugnt & vila då, det är ändå söndag & det är en perfekt dag att friskna till på inför kommande dagarna som innehåller en hel del roliga saker! Ville gå på bio med Emelie ikväll men det får nog bli någon annan kväll under lovet om det nu kommer hinnas med ;-)




Kvällen

Precis som jag trodde så satt planksteken fint i kistan, har inte orkat äta någonting annat på hela kvällen förutom kanske 10 chips. Vi åkte till Julia där vi först var 7 tjejer som såg mello sen blev det iväg till bowlingkompaniet där vi träffade Anders, Tomas och några kompisar till dom. Vi körde tjejerna på en bana & killarna på en. Jag och Emelie låg lika väldigt länge poängmässigt men i slutet drog hon en slutspurt och vann allting den jäkeln=) Julia är sämsta förloraren i världshistorian och kom med kommentarer som "bowling är den sämsta sporten som uppfunnits" och "det kommer ta en jävla massa år innan jag bowlar nästa gång!"

Efter bowlingen åkte vi tillbaka till Julia där kvällen avslutades med att dom flesta åkte hem och vi som var kvar spelade  sällskapsspel med hennes föräldrar + en vän till dom som hade fått i sig lite lagomt med vin. Haha, det var trevligt!


Jag fick lite färg från solningen i fredags
↓↓↓


RSS 2.0