Hate to say i told you so

Krasslig idag också, jag som trodde att det höll på att ge med sig. Snorig, halsont & huvudet känns tungt som tusan. Blir att ta det lugnt & vila då, det är ändå söndag & det är en perfekt dag att friskna till på inför kommande dagarna som innehåller en hel del roliga saker! Ville gå på bio med Emelie ikväll men det får nog bli någon annan kväll under lovet om det nu kommer hinnas med ;-)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså allvarligt girl, det enda du gör i din blogg är att klaga och klaga och åter KLAGA, hur fan kan ens dennis eller någon orka vara med dig om du bara gnäller och ingenting är bra, och sluta gnata om samma saker hela tiden, ne visst man har ett val om man vill läsa eller inte, men dom få gånger man läser som är det bara gnäll och stön.

2009-03-01 @ 17:25:29
Postat av: ELIN

till den anonyma:



snälla värld.. sen när har lite gnäll gjort någon skada? Klaga inte på nathalie att hon gnäller för du gnäller minst lika mycket själv. Det fick vi nämligen bevisat när du kommenterade.

_



nathalie du är en skinande stjärna :-)!

2009-03-01 @ 17:35:07
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/
Postat av: linda

rätt värt att klaga, precis som du skriver så har du ett val att inte läsa.. så skit hellre i att läsa än att skicka dryga kommentarer, för våran skull, snälla!

2009-03-01 @ 17:40:37
URL: http://llnda.devote.se
Postat av: nathalie

svar till anonym:

Hahaha alltså mycket jag ens klagade i det här inlägget? jag berättade hur jag mådde men mer än så var det ju faktiskt inte=) men du är såklart bara ute efter att jag ska bli sårad igen och vet du vad? det blev jag inte & tänker jag inte bli heller.



Sen så tycker jag att du ska lära känna mig innan du påpekar hur fan dennis och alla andra kan stå ut med mig. Eller hur? Pusspuss!!!

2009-03-01 @ 18:52:38
Postat av: Lisa

Sv: Linnet jag köpte kostade 199kr +frakt på typ 30 kr tror jag de var :)

2009-03-01 @ 20:38:21
URL: http://nyleen.blogg.se.
Postat av: Elina

EEEH vart chockad då jag läste kommentaren från "anonym"?!?! Måste bara vara någon som är jävligt avundsjuk på dig. Hoppas du inte tar åt dig ;O

2009-03-01 @ 20:49:33
URL: http://sscarecrow.blogg.se/

Kommentera här!:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0