Välkommen 2010!

Det är så vi gör när vi krossar Modo! AIK vann med 6-2 igår och matchen var faktiskt riktigt bra. Nu är det dags att göra i ordning det sista innan vi drar. Destination: Piteå. Emma & Emelie, nu kör vi brudar ;-)

Nu måste jag öka några växlar, annars kommer jag inte vara klar när vi ska åka. Men innan dess:


18.14

Middagen satt fint i magen. Tidigare idag har jag & Dennis hunnit vara en sväng på stan med Anette & Hampus. Det var killarna som skulle shoppa! D köpte 2 par jeans(!!) och en tröja från MQ. Snyggt värre =) Nu sitter vi hos pappa i väntan på att klockan ska ticka lite till så att vi ska bege oss upp mot ladan för att se AIK-Modo.

Vi får se vad som händer senare ikväll, åtminstone mys med älskling eftersom vi inte kommer ses förrän NÄSTA ÅR (hihi).


Fanns inga roliga bilder på den här datorn så det blev bara ett hej-jag-lever-inlägg. Hade!


03.17

Sådärja, nu har jag och Dennis precis kommit hem. Vi har varit hos Linus med en massa annat härligt folk där vi har sett jvm-matchen då Sverige stekte Ryssland. Innan det spelade vi "absolut överens" då vi lottade lag, jag hamnade med Linkan och vi vann hela skiten! Vi var rätt onöjda =) Spelet var iallafall kul så det kommer definitivt spelas mer.

Något annat från idag? Hm... Jag, Emma & Emelie ska förresten till Piteå på nyårsafton, lite impuls sådär med tanke på att vi bestämde det idag. Det är PDOL-arrangörerna som anordnar en nyårsfest varje år och biljetterna har varit slutsålda sen länge men vi har kirrat till oss tre stycken så vi och 997 stycken andra ska fira nyåret tillsammans. Firade inte förra nyårs med Dennis och kommer inte göra det i år heller, det är väl det enda som känns jobbigt. Och att vi inte kommer vara med dom andra brudarna men det kommer fler nyårsaftnar!

Jag är förövrigt väldigt förkyld och har ont i halsen så jag håller alla tummar och tår på att det inte ska bryta ut i feber eller något liknande, det vore väl typiskt mig såhär innan något "stort".



Min fina och rara, helt underbara

Då var det löst!

Kopierar det Sandra skrev om gårkvällen, enklast så!
"Hallå! Gårkvällen spenderade jag ju som sagt med nathalie, emelie och jannie. Vi gjorde inte mycket annat än att sitta i nathalies säng och prata strunt. Det gillas! Kring midnatt for jannie hem, medan jag och nathalie spelade sms-roulette. Galet men kul som satan! Haha, jag skulle så himla gärna vilja se allas ansiktsuttryck när dom öppnar smsen och läser något helt crazy. Det måste göras om! Det blev inget "absolut överens" men det tar vi ikväll istället ;)"

Som ni kan se så spelade vi sms-roulette och det var mer eller mindre galna sms som skickades till folk. Men de flesta vet om att vi spelade det så nu är det inte längre några fundersamma miner, hoppas jag.

Idag har jag varit på stan med Emelie där jag hittade årets nyårsklänning. En svart i sammet utan axelband och det bästa av allt var att den var nedsatt på rean så den blev min för 150 svenska riksdaler, me like! Känns bra att jag har något att ha på mig nu så det problemet är löst.

Tänkte fota klänningen men mamma ropar "maaat!" så ni får nöja er såhär, haha =)

Fin cover på I'm yours


Såhär ser min kväll ut

Packningen inför flytten är i full gång, hemmagjorda pizzan är i ugnen (kommer bli godaste ever med oliver, ananas, skinka, tomatsås, tomatskivor och ost!) och jag själv är nyduschad. Min Slusan kommer hit om ett tag så vi ska mysa ikväll. När hockeyn är slut kommer även Emelie & Jannie hit, how nice?=) Om jag får välja så ska vi spela "absolut överens" som mamma fick på julafton. Sen lär det även bli att mumsa på feta saker, massvis med skvaller och förmodligen också film eller tv-tittande. Jag klagar inte!


Can't be too hard


Lite bilder från julafton


Någon slags sammanfattning

Vet ärligt talat inte hur jag ska sammanfatta gårkvällen. But i'll give it a try. För mycket folk på station, en vän som tog "all in!" ordagrant som man fick sitta inne på toan med och tillslut skicka hem, var på dansgolvet en enda gång och det hände saker som inte får hända. Jag och älskling tog taxi hem redan vid 01.20 och det säger väl allt, att man åker hem innan det stänger?

Jag ligger fortfarande i sängen med en blandning av bakis och urladdning av kroppen. Det inväntas pizza (perfekta bakismaten!) och min kväll kommer bestå av myskväll med familjen! ♥ Det är galet mycket snö ute och jag tror inte det finns en enda skellefteåbo som inte skrivit det på facebook eller i sin blogg.

Det blev inga bilder tagna igår för ingen hade med sig kamera men jag vet att jag har lovat bilder från julafton så dom är påväg. När jag har orken att sätta mig vid min stationära dator istället för att ligga här i min underbara säng.

26 december - annandagen

Dennis vaknade vid 12, åt frukost och drog hem. Jag somnade om direkt och blev upptvingad ur sängen för 2 timmar sen, var så sjukt trött så jag bara sov helt ostört. Nu har vi iallafall börjat packa lite smått, om lite mer än en månad flyttar vi. Det blev så - vi har sålt huset! Blandade känslor, har bott här sen jag var 8 år så det här är ju MITT HEM. Men samtidigt känns det så himla härligt att flytta in till stan, inreda ett nytt place, åka till IKEA och shoppa sönder, slippa ta taxi hem från krogen och allt vad det innebär.

Idag är det annandagen vilket innebär att alla som är 18+ kommer att befinna sig på station ikväll. Vi tjejer ska förfesta hos Anette så vi har nära och bra att gå dit sen ;-) Hinner inte skriva mer nu, måste börja göra mig klar. MEN NU KÖR VI, ses i dimman med ett leende på läpparna!


Avatar

Vart ska jag börja? Julafton var hur mysig som helst med allt en julafton ska innehålla. Vi avrundade kvällen med ett dopp i jacuzzin och en snabbsväng in i bastun (1 minut, högst). Bilder från hela dagen kommer.

Idag har vi varit hos farmor och farfar och tryckt i oss ännu mer julmat så snart sprängs man, känns det som. Efter det har vi varit på bio och sett den underbara filmen Avatar med Dennis och Alex. HELT FANTASTISK! Jag hade inga höga förväntningar faktiskt så jag blev positivt överraskad, rekomenderar den STARKT. Vill se den igen, igen och igen.

Påväg hem från bion så la Alex bil av helt plötsligt och där blev vi sittande. Typiskt var bara att Jannes bil var inparkerad av Dennis bil och eftersom Dennis var med oss så hade han självklart nycklarna på sig. Då bestämde sig Janne att ta mammas bil som självklart inte startade. Det stannade en bil (tack för godhjärtade människor!) men den gick inte igång av startkablar. Så tillslut fick vi ringa stackars pappa som ska upp för att jobba vid 04.10 så han var tvungen att komma och bärga hem oss. Tack för det iallafall, hade frusit ihjäl pårikt annars. Numera manar jag ALLA bilförare att ha extra täckbyxor, filtar, jackor osv i bilen ifall detta skulle hända.


God jul!

Känns ganska konstigt att det faktiskt är julafton idag (klockan är efter 12 så). Har haft en jättemysig afton/kväll hos pappa & Carina där vi har haft "lilla julafton" med god mat, julklappsleken och massa annat gott. Fick även mina julklappar och dom bestod av bland annat nytt objektiv (med 4 gånger så stor zoom), kameraväska, stativ, vinglas, AIK-trosor (typiskt pappa!), en Marilyn Monroe-vas (har snart allt med henne - klocka, tavla, plåtgrej, vas) och annat fint. Bilder kommer inte ikväll för jag ska krypa isäng. Förmodligen ingen uppdatering imorgon heller för då har vi julafton här hos mamma då släkten ska komma hit så det blir en massa fixa och dona innan det.

Ha en mysig julafton för det ska jag ha! Jag blir som ett litet barn på nytt =)



It's time to shine

Ny header som ni kan se. Kan inte avgöra om den är för "bjäffsig" eller om den är fin. TACK IALLAFALL TILL MIN PS-HJÄLTE Linda som hjälper mig i vått och torrt, haha! =)



Okej, jag var irriterad över att Dennis inte ens pratade med mig eftersom han bara höll på med nya mobilen men nu måste jag säga att den var riktigt kul att leka runt på (ja älskling, jag erkänner). Internet, spotify, massa fräna spel osvosvosv. Jag håller på att tvinga honom att erkänna att åtminstone 10% av mobilen är min men han går inte med på det, förstår inte varför =(

Nu ska vi krypa ner i sängen och slå igång en film, mys med världens bästa kille!


22 december

Idag var det bara att slå igång shoppingsuget igen vilket inte brukar vara några större problem för mig. Bara det att jag har haft så sjukt ont i både rygg och huvud idag så det har varit nästintill plågsamt. Åkte till stan där jag mötte upp Dennis som inte hade köpt en enda julklapp än. Så utan att överdriva kan jag meddela att han har spenderat a lot of money idag. Dyrast var hans julklapp till sig själv - en nyare version av iphone. Det är numera hans älskling så jag har hamnat på plats nummer två i hans liv eftersom den är myyyycket roligare än mig. Så, det är ju "jättekul".

Jag fick förresten ett sms tidigare idag som gjorde mig jätteglad. Det var från min apu-plats (särskolan där jag var i 8 veckor) där dom egentligen skulle skriva god jul och gott nytt år men de skrev även att pojkarna bara sett en enda film sen jag slutade där - filmen jag gav dom sista dagen. Det gjorde mig alldeles varm i magen, jag saknar verkligen att vara bland den personalen och de små liven.


Så att ingen står utan på juldagen & annandagen


 

Ser likadant ut på solbacken också!


Dan före dan före dopparedan

Det har snöat konstant sen igår natt vilket betyder att vi häruppe i kalla men dock så fina Norrland har snö så det räcker och blir över. Mysigt med en vit jul! Igår när jag skulle somna låg jag och tänkte på att i min släkt och familj är julen något fint och bra. Släkten är samlad, man har mysigt och alla är (oftast) väldigt glada och positiva! Sen fastnade hjärnan på de barnen som gruvar sig inför jul för dom kanske förknippar jul med fulla föräldrar och en fullständigt kaotisk helg. Julen ska vara något fint man spenderar tillsammans och inte något man ska vara rädd för.


Ingen vet vad som hände...

Jag har suttit och gjort 7 stycken nya headers men blir inte nöjd med en enda. Tänkte göra en julig och mysig tillfällig header men blir bara galen så det kändes inte längre nödvändigt.

Linda påminde mig om att jag faktiskt loooovade att uppdatera med bilder och jag fortfarande inte orkat föra över nya bilder från kameran så får ni ett gäng som var tagna för någon månad sen då jag hade chipskväll med grabbarna grus (Simon & Linus):


Duktig_tjej_90

Jag har varit alla föräldrars drömbarn idag. Haha skämt&sido, eftersom mammsen fortfarande är sjuk så har jag under dessa veckor agerat hennes "springflicka" då jag har sprungit hennes ärenden, handlat julklappar som är från henne (dock inte till mig själv då). Idag har jag och bror varit på stan och handlat julklappar så vi är nästan färdiga nu! Sammanlagt tre rundor med ärenden (först stan och sen solbacken twice) är avklarade och som pricken över i:et har jag även lagat middagen idag så det blev en enkel rätt - tacos.

Nu ska ha myskväll med familjen
. Sällskapsspel, ost och kex, annat snacks och bara myyyyys! Har hittat kamerasladden nu så efter vi spelat så ska jag lägga in bilder, I promise. PUSS.

Dagens...

DAGENS VILL HA: Ny mobil, ny laptop, kärlek, kramar, överflödigt med pengar
DAGENS KLÄDSEL: Lackleggings, svart stickad tröja, grå neverending halsduk
DAGENS SMINK: Foundation, mascara & ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: Hela dagen har i princip bestått av julklappshandling av mig och bror
DAGENS LÅT: Westlife - What about now
DAGENS PLANER: Får se om jag orkar fara på waynes med brudarna ikväll eller om jag ska ha julmys med familjen (alternativ nummer 2 lät mer frestande) för det blev ingen bio ikväll
DAGENS SAKNAD: Saknar mormor extra mycket nu när julen närmar sig, vill att hon ska vara med...
DAGENS DUMMASTE: Väldigt ont i ryggen :(
DAGENS SJUKA: Hmmm...
DAGENS DROG: Äggmackor
DAGENS ROLIGASTE: Brevbäraren som sladdade omkull med cykeln
DAGENS FAVORIT: Mammas bankkort
DAGENS KÖP: Julklappar
DAGENS GODIS: Ingenting än!
DAGENS HUMÖR: Trött, lättretlig, halvglad, längtig
DAGENS ORD: Inget speciellt

What about that movie?

No updates today, förutom det här då. Jag har haft annat för mig, "viktigare saker". Mer om det sen när allting är färdigt! ;-) Jag och Dennis har precis sett klart Batman - the dark knight och eftersom jag bara sett den på bio när den var ny så hade jag glömt bort ungefär det mesta från den. Jag kan faktiskt inte sluta tänka på att Heath Ledger faktiskt har dött, känns som konstigt på något sätt när man ser honom så levande i filmen och sen tänka på att han är död nu. Och alldeles nu när jag skrev det så läste jag att en annan känd skådespelerska har dött - Brittany Murphy. Så tragiskt.

Och när vi ändå är inne på filmområdet så ska vi + några andra kanske till Umeå imorgon för att se Avatar på 3D. Har varit grymt skeptisk till den filmen men efter att ha sett trailern är jag mer än taggad att se den. Tidigare imorgon ska vi åka runt och handla julklappar, nu vet jag vad som ska köpas så det känns fine.

Ska krypa ner bredvid D nu, förhoppningsvis hittar jag min kamerasladd imorgon så att ni kan få lite fina julbilder som jag har tagit, hihi.


Glada saker att se framemot

* Lilla julafton hos pappa - onsdag
* Julafton hos mamma - torsdag
* Julklappsleken med tjejerna (när bestämde vi?)
* Utgång på annandagen - lördag
* Avatar på bio
* Nyårsafton

Sen har jag en fundering:

Vilka är sugna att dra till piteå och bada någon av mellandagarna?=)


I don't believe you

Blev väckt 08.50 för att kliva upp och sjunga för nyblivna 9åringen. Just därför ligger jag halvt däckad i sängen nu när gästerna har åkt hem igen, är HUR trött som helst. Efter alla kakor, bakelser och tårtor så är jag inte ens nästan sugen på middag men den ska snart sättas igång också. Dock tar den 1½ timma att laga så det blir nog lagom!

Ikväll var det tänkt att vi skulle ha julmys hos Emma med traditionella julfilmer och snacks men nu ramlar det in sms om att några av brudarna är sugna på impulsfest och Balzac ikväll eftersom det är gratis. Jag var liksom helt inställd på att inte festa förrän annandagen så vi får se...


Baby, I don't mean it

Äntligen slut på denna dag. Jag trodde jag skulle vara överlycklig för att ha fått jullov men enda sen jag kom hem från waynes med tjejerna har dagen varit katastrofal. Mamma kallade det att jag fick en så kallad "urladdning". En rejäl sådan. Allting bara brast och tankarna jag har i mitt huvud är inte att leka med i de stunderna. Tur att jag har folk omkring mig.

Men imorgon är en ny dag och inte vilken dag som helst! 19 december betyder Filippa's födelsedag. Min lilla prinsessa fyller 9 år! "Natta, tänk att jag somnar som 8åring och vaknar som 9åring!" Så det blir snart att lägga ifrån sig datorn så jag får mig upp imorgon för att sjunga några vackra stämmor för henne tillsammans med resten av familjen. Annars består morgondagen av kalas och sedan mys med tjejerna på kvällen. Får se hur orken/viljan ser ut då, hoppas på en klar förbättring.


♥ hjärtat

Girls, girls, girls

Trots sprängande huvudvärk så är jag glad idag! Har varit med Emelie & Emma ikväll, dom gör mig på så himla bra humör! Vi har surrat på om allt och ingenting, skrattat och planerat lite inför vad som komma skall (i februari rättare sagt) ;-) Nu tänkte jag gå och fika, ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och sova. Imorgon står en enda lektion på schemat och då ska vi skriva prov. Det känns dock som ett lätt prov eftersom det är i "ledarskap inom lek och idrott". Efter den lektionen ska jag springa lite på stan och fixa saker för att sen möta upp alla tjejer på waynes där vi ska ta ett slutgiltigt snack angående nyårsafton. Hoppas bara att vi kommer någonvart, tycker inte om att ha det oplanerat.


Förövrigt så saknar jag den här bruden!


FELSMS.COM

Hahaha, Marcus länkade världens roligaste hemsida. Jag älskar sånna hära hemsidor som "tjuvlyssnat.se" och liknande så den här tyckte jag om! Det är folk som har skickat sms till fel personer och det kan ibland bli lite knasigt och framförallt pinsamt ;-)




Till: Pappa

Sms: Kom och ta mig där solen aldrig skiner!
Svar: Var menar du? Norrland? Visst kan vi åka dit om du vill.

Förklaring:
Skulle bjuda in min kille till analsex, men råkade skicka smset till pappa istället, som jag inte hade haft kontakt med på över två år. Han ringde sen och jag vågade inte förklara, så jag blev tvungen att åka med på en weekend i Luleå.



Till: Mormor
Sms: Ska jag komma och brassa in käften på dig din snuskiga lilla hora...
Svar: ÄR DET DU LASSE

Förklaring: Skulle skoja med min polare när vi skulle resa till Alperna



Till: Mamma
Sms: Råkade musprutta i går när jag låg med Fille. Har de hänt dig? Pinit....
Svar: Ja. Det händer alla. Det är inget att skämmas för. Det är bara luft.

Förklaring: Aaaaahhhh! Mamma fick smset som Tove skulle haft. Tove är min äldsta vän.



Till: Killen
Sms: Så sjukt pinsamt. Jag tror att jag råkade fisa högt i natt när jag sov hos Tobbe. Jag vaknade av det i alla fall. :s jag skäms ihjäl. Fan ska jag göra?
Svar: Hahaha jag hörde det.

Förklaring: Skickade till min kille som jag varit tillsammans med i 2 månader. Det var menat till min bästa vän. Jag trodde jag skulle dö när jag såg att svaret var ifrån honom och inte ifrån min vän.



Till: Syrran
Sms: Hjäääälp. Märkte precis att ena pungkulan hänger längre ner än den andra. Är de nå fel på skiten. Google åt mig.
Svar: Hahaha har alltid veta att de är fel på dig ditt miffo!

Förklaring: Lillasyrran fick ett sms som var skickat som ett förtroendeuppdrag till en polare...



Summan av kardemumman: Man kanske ska börja dubbelchecka innan man skickat iväg smset?

Nyårsplanering

Jag förstår inte hur jag kan få mig själv så stressad inför nyårs trots att det är ett tag kvar och det inte ens är mitt ansvar att ta tag i allt. Min laptop har ju något seriöst problem så jag skriver med folk på det ALLRA GAMMLASTE msn, jag skriver med folk på chatten i facebook för att msn lägger ner då och då, jag smsar med folk och ändå kommer jag ingenvart.

Som det ser ut nu så har vi två alternativ:
1. Lokal med cateringmat och annat gott (bara bjudet folk så man kan inte ta med sig "vilka man vill" vilket gör att om vi väljer detta alternativ kommer jag inte fira nyår med Dennis, Emma osvosv)
2. Heldag med världens skönaste gäng. Skridskor, grilla korv, bada och basta (i hyrt badhus) på dagen. Lokal för kvällen är dock oklart än men jag hoppas att det löser sig för det här alternativet brinner jag för, höll jag på att säga. Nejmen, jag tycker det låter som en kanondag juuu. Bara det att man blir så sjukt trött av att bada & basta så frågan är om man håller sig vaken till tolvslaget ;-)


C. Kristiansson

Ni får säga vad ni vill om att Erik Grönwall vann Idol, MIN personliga favorit är fortfarande killen med glimten i ögat som kom tvåa - CALLE KRISTIANSSON! Eftersom jag var på Station i fredags när finalen sändes så har jag inte sett den (fastän vi har den inspelat på hårddisken...) men jag lyssnade nyss på Calles version av vinnarlåten Higher. Han gjorde den på ett sånt sätt att jag började gråta. Erik är bättre på att sjunga och gjorde kanske den låten bättre men det skiter jag fullständigt i. Haha, Callegubben!


Se, lyssna och njut.

On the radio

Första träffen med min nya kurator gick jättebra. Jag kan nog inte säga redan efter första mötet om vi "klickade" eller inte men vi båda var överens på vad vi tillsammans skulle jobba på för att jag ska må bättre. Hon konstaterade att mitt största problem var ångest, vilket inte var någon nyhet. Något annat bra med henne var att hon var väldigt lätt att prata med, jag tvekade inte en sekund på att gå igång och berätta varför jag var där.

Annars så har jag precis kommit hem. Hann hem efter besöket hos kuratorn men sen var det dags att åka till skolan för att vara där kvart i 3. Vi som har valt Baldershowen som projektarbete har det sent på tisdagar. Lite jobbig tid men det får lov att funka... Idag var det jag & Anette på sång, då vi valde att sjunga Veronica Maggio's "17 år".


"The bible didn't mention us, not even once"

Idag har väl varit en "mittemellan-dag". Varken bra eller dålig. Ångesten ligger och är redo att komma fram vid vilket tillfälle som helst. Jag stör mig på det mesta och av någon konstig anledning får jag för mig att alla är emot mig.

Ibland utger jag lite väl mycket kring mitt liv i min blogg och jag vet inte varför med tanke på att jag inte ens har en aning om vilka hälften av mina läsare är. Men eftersom det är min blogg så får jag skriva vad jag vill. Jag gruvar mig nämligen sjukt mycket inför en träff med en "ny" kurator imorgon. (Ny = någon jag aldrig träffat förut & inte ny i yrket). Jag vet inte säkert hur många kuratorer/psykologer jag träffat tidigare men det är några stycken och det finns inte en enda som jag verkligen har "klickat" med och risken finns att jag kommer få lite lätt panikångest imorgon.

Jag hoppas jag klickar med den här tjejen och att hon kan hjälpa mig på traven med de flesta av problemen jag går omkring och bär på. Jag hoppas också att jag hamnar i stadiet där jag kan babbla på om allt möjligt istället för att hamna i stadiet då jag sitter knäpptyst. Det brukar vara beroende på hur jag och kuratorn går ihop.

Ge mig en spark i baken & ett lycka till om att hon ska kunna hjälpa mig till det bättre, jag behöver det.



Carolina Gynning kan sin sak!


I want you to see who i am

Sådärja, då var denna helg också över. Har precis sett Sex and the city - the movie med mamma och den var lika underbar som alltid. Just nu känns det som att en svacka är påväg, jag har ångest inför & över det mesta men med tanke på att sista skolveckan för det här året startar imorgon så borde det väl gå om jag biter ihop? Det känns så iallafall, har ju fungerat förut. Jag har ungefär 10 saker som jag tänkt ut att ha som "nyårslöfte" and i'm gonna kill myself om jag ska lyckas klara alla men vi får se. Nytt år - nya krafter kanske?

Nu ska jag krypa ner bredvid personen som gör att jag kliver upp på morgonen. Personen som faktiskt älskar mig och klarar av mig trots mina brister. Trots mina svackor, trots att jag ibland blir den jag inte vill vara.


♥♥♥
Jag älskar dig.


Har ni hört 'boyce avenue'?


Listen to this

Precis som jag skrev i min rubrik igår "när vinet går in, går vettet ur". Så blev det igår, några för många droppar alkohol men en sjukt kul kväll! Vi började hos Emelie, tog oss vidare till station och hamnade på efterfest i ett hotellrum. Det blev även så att vi sov där men jag spenderade min natt hängandes över toalettstolen ("att du aldrig ska lära dig"). Kvällen var som sagt rolig men även väldigt sjuk. Jag var glad, jag hann vara ARG, jag skakade rumpa på scenen, jag drack "aphjärna", vi drog igång dansgolvet och vi drack till 4 imorse. Kanske inte så konstigt att jag har mått som jag faktiskt har gjort idag...

Jaja, film med familjen & pojken min ikväll - i love it! Kan inte bli dåligt en bakislördag som denna.



När vinet går in, går vettet ur

Efter en dusch i partyduschen (Emma vet vad jag menar!) så kom Dennis hit en snabbis efter jobbet för att pussa på mig. Nu väntar hämtpizza och sen är det bara att sätta igång att göra sig klar så att jag INTE kommer senare än dom andra brudarna.

Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah, Gaga Ooh-la-la!

2009-12-11

Igår omformaterade jag mobilen. Nivet, den som dör hela tiden och är allmänt jobbigast i världen? Då försvann också alla mina sms. Jag är väldigt barnslig när det gäller sånt, jag vill ha kvar fina och betydelsefulla sms och borde ha raderat hela inkorgen för längesen men klarar inte av det. Men nu hade jag inget val. Och mina rekord på mina speeeeel och allt! Haha. Idag lämnade jag mobilen på ett bord mitt i skolan medan jag gick på lektion, det var ju inte så smart. Tur nog märkte jag det snabbt och skyndade mig tillbaka då det var en kille från en annan bf-klass som sa "Är det din mobil?" tjoooooooo.

Ikväll blir det all in med brudarna. Det var längesen vi var allihopa så det ska bli king! Jag ska ha på mig min nya klänning från weekday eller mitt nya fodral med paljetter på axlarna från bik bok och som toppen på moset mina nya örhängen från glitter.


Dagens bravader

Jamen hej! Sen sist har jag varit på lillan's luciafest där dom sjöng...... "fint". En tjej sjöng solo och jag kunde nästan inte hålla mig men var så gott som tvungen. Efter det har jag gosat med lillskorpan (kaninen) och gett den lite loooove för ägarinnan (Filippa) är ganska obrydd för tillfället. Hon var go, när jag skulle pussa henne "godnatt" så slickade hon mig i hela ansiktet, hon tyckte kanske det var dags att ta bort sminket för kvällen?

Idag har jag haft två funderingar...

1. Vi säger att man är smått kissnödig på bussen påväg hem. Varför blir man alltid EXTRA kissnödig när man närmar sig ens hem? Känner blåsan att det är dags?

2. Varför ska busschauffören plocka upp 50 norrhammarbarn när bussen redan är proppfull + att det redan är stående passagerare fulla mittgången? Nästa gång funderar jag på att skrika och få panik, låtsas att jag är rädd att känna mig "instängd". Det är bara jättejobbigt.

Nej, missförstå mig inte. Jag ÄR på bra humör idag! Varm, lång dusch nu, hej!


Exakt vad är det dom inte förstår?

#Nils (@)  säger (15:33):
varför ska ni ha så satans förbannat många skor?

#Nils (@)  säger (15:35):
jag har 2 par skor, klarar mig bra som fan på det

Kör så det ryker!

Blev precis otaggad på fest imorgon men det löser man genom att skicka ett sms till brudarna och förklara hur läget är så besvarar dom med peppande sms, hur underbart? ;-) Citerar Emelie "snart är det fredagssup, om det så är det sista vi gör. Snart är det slut på veckan, det är dags för fredagssuuuuup!" DÅ ÄR DET BARA ATT KÖÖÖÖRA så det ryker! På tal om ryka/rök så arbetar min grupp om brandutrustning just denna lektion. Inväntar bara att resten av gruppen (Erik & Bessam) ska komma så att vi kan göra allt färdigt.


I'm gonna find a way to make it without you

Dålig uppdatering pga att jag inte alls orkat blogga. Igår var jag med Dennis hela kvällen, vi mös/myste i jacuzzin och hade det allmänt gööött. Idag har jag varit halvrisig och jag hoppas för allt i världen att jag inte blir smittad av mamma som har lunginflammation...


Istället bjuder jag på en nyfunnen goding

Dear Santa


What about now?

Jag insåg just att förra inlägget tog 1½ timma att göra med alla bilder osv för att blogg.se var seeeeegt. Men då satt jag iofs inte med det hela tiden heller. Har precis tagit en varm och skön dusch så nu är det dags att lägga sig i MIN sköna säng. Helt själv, utan Dennis, tråkigt nog eftersom man inte alltid kan få som man vill.

Men jag började läsa en bok nu på resan som jag bara måste fortsätta läsa ett tag innan jag somnar. Syskonkärlek heter den och den har jag blivit rekomenderad av många och vill nu rekomendera den vidare till er!


Jamen jaaaaaaaaaa!

Oj, vart ska jag börja? Jag har så himla mycket att skriva så fingrarna bara flödar över tangentbordet! Sen vi kom hem har jag hunnit prata strunt med Emma & Emelie, jag har hunnit se fredagens Idol och efter Erik's "Run to the hills" tycker jag om honom lika mycket som Calle. Jäklarns! Och jag har hunnit uppdatera mig i bloggvärlden.


Resan då?
Den började inte så bra. Påväg ner i planet spydde jag p.g.a alla spänningar jag hade inför att flyga och att jag inte fått i mig någon näring innan. Löjligt kan man tycka men jag hatar det. Annars har vi haft det hur bra som helst. Det enda som hade kunnat vara bättre är väl vädret och smärtan i min mun. Alltihopa var kanon, vi har ätit julbord x2, vi har sett en irländsk trubadur som var kiiiiiiiiiing, vi har sett julshower, vi har druckit goda drinkar, vi har handlat på tax free, vi har varit i Stockholm och i Helsingfors, vi har skrattat och vi har mått allmänt bra. Precis som det ska vara med andra ord! Dock har jag en pappa och en storebror som inte är lika shoppingintresserade som mig så dom kändes lite som svansar på endel affärer. ÄNDÅ var det dom som hittade mest. Do not like!=(



DÅ.PEPPRAR.VI.MED.BILDER.TYCKER.JAG



OBSERVERA att vi inte är seriösa jämt. På endel bilder tycker jag inte ens ni ska fråga vad vi gör och det här är den MILDA VERSIONEN ;-) Om ni är generösa med kommentarer så kommer dom ännu värre bilderna också. Oh, shit.

Vi drar till Stockholm & sen vidare till Finland!

Jag har en fundering. Hur ska jag klara mig ekonomiskt resten av den här månaden? Det är tänkt att vi ska festa den 11e (station), annandagen (köpte biljett idag - 160 spänn), nyårsafton och förmodligen någon fler gång. Förutom fest så ska jag också försöka få ihop det med julklappar till nära och kära och som toppen på moset så åker jag till Stockholm imorgon för att sedan åka färja över till Finland, så där kommer det också gå pengar.

Allting är färdigpackat och om cirkus en halvtimma kommer pappa och hämtar oss! Jag har varit dålig på att berätta att jag ska åka imorgon, inte ens Anette visste om det idag när vi träffades på bussen. Det är iallafall såhär att jag, pappa & storebror ska åka iväg över helgen - för att göra något kul tillsammans. Vi flyger till Stockholm imorgonbitti där vi hinner vara några timmar innan vi ska kliva på båten som tar oss till Finland. Väl på båten finns det ett stort shoppingcenter, pool, bastu, spa, barer, karaokepubar, underhållning, bufféer - you name it. Vi kommer sova två nätter på färjan och det betyder att lördag kommer spenderas i Finland. WONDERBART!

VARFÖR hade alla sånna där solglasögon som jag har på bilderna? Dom var ju verkligen inte snygga någonstans och dessutom täcker dom halva ansiktet...

Visste ni detta?

Killen som startade facebook var påverkad av alkohol när han kom på idéen. Det var först tänkt att det skulle vara en hemsida där man skulle få "sätta betyg" på hur fula folk var på bilder. Sen blev facebook så stort som det är idag - 350 miljoner användare och Mark himself har en förmögenhet på över 2 miljarder dollar. Vilken jäkla succé! Varför kom inte jag på det???????




Packningslista

Jag tänkte snart börja packa... Snart. Vi åker med första planet på fredagmorgon så jag har egentligen bara idag och imorgon på mig att packa och sen så ska jag hinna pussa på Dennis mellan varven också. Men sånt har jag alltid tid med så det blir nog inga problem! Nu ska jag bara göra en lista till mig själv på vad jag behöver ha med mig, ni kan ju skippa att läsa den om ni vill, annars kan ni tipsa om det är något jag har glömt ;-)

Kläder + underkläder
Viktiga tabletter (P-piller, alvedon and so on)
Smink + borttagningsmedel, tussar, hudkrämer osv
Plattång + hårborste + hårspray
Kamera + laddare
Mobil + laddare
ETT GLATT HUMÖR, right papi? :-)


"Skolarbete"

Har varit illamående hela dagen eftersom jag inte kunnat äta något pga smärtan i munnen. Fick i mig lite nyponsoppa till frukost men roligare än så var det inte. Jag & Sandra var och gjorde en intervju på en arbetsplats kring deras arbetsmiljö och säkerhet och efter vi varit där så köpte jag två yoghurtar som jag fick ont i magen av (föratt dom inte var laktosfria). Sen var vi några från klassen som gick på frasses och då fick jag i mig pommes så just nu är magen i någorlunda skick, illamåendet har iallafall gått vilse eller nått.

Vi har egentligen arbete nu men hela klassen sitter mest och tittar på sånt här:



Killing me softly with this pain

Det är inte ofta jag gråter av smärta (nä, för gråter gör jag åt allt annat, hahaha) men nu har jag så satans jävla äckelont i munnen. Ursäkta ordvalet men ibland får man vara sån. Nu ska jag in i duschen och så fort min bästa vän för dagen (alvedonen) har visat sin funktion så ska jag försöka somna. Annars kommer det aldrig att gå.


Sluta göra narr av mig då...

I fredags vid middagsbordet, vi hade precis pratat om att mamma och Janne var bjudna på någon "hockeyfest" på lördagen.

Mamma till Janne:
- Vill du ha en öl till maten?
Janne svarar:
- SKA VI RENT KÖ' EN TVÅDAGARS?

(Sen tittar han på mig med världens flin....)


1 december

Nu är plattorna fastsatta and the pain is back. Det är egentligen bara två tänder som måste flyttas på litegrann så jag tror det här kommer gå fort. Sen ska jag få en skena på baksidan när det är färdigt så det håller sig stabilt!

1 december, precis som rubriken säger och snön är här, finally. Ska vi ändå ha kallt och tråkigt väder så kan lika gärna snön vara framme, tycker jag. Igår regnade det och imorse när jag vaknade så var det alldeles vitt och vackert. Till och med solen visade sig ju förut idag.

Just nu väntar jag på att Emma ska komma och hämta mig. Vi ska till bureå för att se killarnas hockeymatch. Det blir att klä sig rejält så man inte fryser ihjäl...


RSS 2.0