Min fina barndomsvän.

Simon och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika. Jag är kobent, han är hjulbent, jag promenerar, han kör bil. Fast nej, så olika är vi ju faktiskt inte? Förutom att han har hunnit vara världen runt redan och det har inte jag. Han ska fortsätta bredda sina vyer och drar nu till London för att jobba. Kommer sakna honom massor. Alla andra gånger han vart iväg har man vetat att han kommer hem "om någon vecka" men nu kommer det ta längre tid än så.

Han är den omtänksammaste kille ni kan tänka er, gör allt för en och finns alltid där om man behöver honom. Han är min första bästis, första killen jag pussade och första killen jag nobbade för vi kom in i åldern då man BARA kunde umgås med sina tjejkompisar och det sågs vara "pinigt" att vara med killar. Några år senare hittade vi tillbaka till varandra och det är jag jäkligt glad för!


Toy story

Har mått pissdåligt under natten och knappt sovit vilket resulterade i att jag stannade hemma från dagens jobb idag. Lite ångest över det men ändå skönt att sova och villa upp sig! Har slöat hela dagen, sett tisdagens Idol-avsnitt och nu har vi precis ätit middag. Ikväll är det hockey som jag gärna hade velat gå på men det var någon som valde att dra dit med sina kompisar istället för mig, buhuuhu. Så istället har jag lovat Filippa att bada med henne och samtidigt se första Toy Story-filmen. Hon ville egentligen se trean eftersom det är en "ny, aktuell film som visas på reklamen" men eftersom hon inte har sett ettan eller tvåan så tyckte jag att hon skulle se dom först.


50-öringen is leaving us

Sista dagen för 50-öringen så om ni har (precis som min 9åriga lillasyster) en burk med 50-öringar så åk till någon affär eller nått och växla in dom! Om det nu inte är försent då. Annars förlorar ni ju massa pengar och det vore väl onödigt?


30 september

Jalla jalla! Är sjukt sliten idag och orkar inte ens starta datorn och uppdatera här, det är illa. Jobbade stängning idag och att sitta själv med 8 barn under mellanmålet var ju en ny upplevelse! I övrigt har dagen varit bra och nu är det 'Idol' som gäller och sen även 'Kungarna av Tylösand' OM jag fortfarande är vaken då. Upp tidigare än tuppen imorgon igen, längtar inte...

28 september

Hej och hå! Det enda som återstår innan jag får min efterlängtade sömn är en behövlig dusch och kvällens avsnitt av 'Idol'. Mer än så behövs inte. Eller jo, vill helst inte sova själv eftersom det tar 10 gånger längre tid att somna då, men annars så.

Dagen har varit jättehärlig. Först hamnade jag på en förskola där personalen och barnen var underbara, sen blev det sol vilket gjorde utevistelserna betydligt trevligare och till sist har jag varit "mingelfotograf" på Nordeas tjejkväll. 400 inbjudna så det var en hel del att fota ;-) Jag hann få middag mellan jobben för som tur var fick jag sluta lite tidigare på förskolan.

Nu är jag trött som få så det som gäller är (som sagt) sömn för att orkaaaa... ja precis, mera jobb imorgon!


I brist på bilder (yeah right, har bara tagit 500 stycken ikväll) så kommer en bild som egentligen inte alls har med dagen att göra.

 

(PSSSTTTT! Mer frååågor.)


27 september

Kul att några av er ställer frågor i frågestunden, mera mera!

Ligger i sängen i väntan på tacos till middag (hungrig som ett as) och njuter av att bara vara. På förmiddagen gick jag & mami en promenad och efter det har jag varit på stan för att hämta ut p-piller och köpa sminkborttagning. Slutade med att jag köpte en finfin kofta och ett nagellack också. Wanna see? Kommentera då. Annars finns det liksom ingen anledning till att jag ska anstränga mig om ni ändå inte är intresserade :-)

Imorgon väntar en arbetsdag på 14 timmar, inte att leka med. 2 olika jobb, kommer inte ens hinna äta middag för jag slutar 16.30 på ett ställe och börjar samtidigt på nästa. Gruvar mig litegrann men det kommer ju löna sig i slutändan vettni. Pengar är en fin sak här i livet! Speciellt om man ska genomföra planer och viljor som finns i huvudet.


Frågestund.

När jag ska blogga nuförtiden så vet jag inte vad jag ska blogga om. Antingen blir det bara ordbajs om vad jag gör på dagarna (men det verkar ni ju gilla att läsa också eftersom ni fortfarande läser) eller så blir det massa känsligt snack som jag inte ens borde ta upp här där vem som helst kan läsa.

Därför tänkte jag köra på en FRÅGESTUND. Kommer inte acceptera era frågor förrän jag har svarat på dom, så ni kan inte förlita er på att andra kommer fråga det ni skulle vilja veta. Så, om det är något ni alltid funderat över, skulle vilja veta eller helt enkelt bara är nyfikna över - FRÅGA! Svarar när det kommit in tillräckligt med frågor.


Holding out for a hero

Dagen började med att mamma, Janne & Filippa skulle ut på en promenix och jag hängde på. Fick sänka mitt tempo lite eftersom dom inte hängde med alla gånger men det gick fint. Vi gick en jäkligt krånglig sväng men det blev en ganska lång tur ändå. Skönt i det soliga höstvädret måste jag säga! Mindre skönt när solen försvann eftersom det egentligen inte var någon värme ute alls.

Nu hade jag tänkt ta hand om mig själv lite genom att duscha, göra hårinpackning, ta bort slitet nagellack och sånt där och sen har jag lovat Filippa att vara med och spela spel...


Two movies

Har sett två filmer ikväll, tidigare såg vi "Prince of Persia" som var bättre än jag väntat mig (ville inte ens se den) och alldeles nyss såg vi "Frozen" som var äcklig som fan och jag kommer aldrig mer våga åka sittlift.... Speciellt inte när jag redan suttit fast i en sån i över en timma en gång förut. Huvva! Nu ska vi slå igång ett CSI-avsnitt innan det är dags att stänga igen våra blå! Godnatt♥


25 september

Haha, orkar inte ens skriva något om kvällen igår. Kan egentligen bara säga "bättre lycka nästa gång" eller nått. Att jobba 18 timmar på 2 dagar OCH att ha sovit för lite satte stopp för min kväll. Men jag hade kul så länge det varade! Blev "niglad" och höll på kräkas bara av det (Internt så jag antar att ungefär 10 personer kommer fatta).

Idag har jag sovit väldigt länge och det var skönaste jag gjort. Älskar att sova som ni kanske vet. Ikväll blir det lördagsmys när det är som bäst och jag ser framemot det!


Huvudet känns ungefär såhär stort idag:


Breakaway

Mina ögon svider, trött är jag. Nu har jag iallafall duschat, valt kläder till imorgon vilket är omöjligt att göra dagen innan ju eftersom jag inte vet vad jag känner för imorgon (tjejer...) och gjort i ordning lite annat. Nästa uppdatering kommer mest troligt inte förrän på lördag så HOLD ON LITTLE GIRL, show me what he's done to you...

(Kan jag förövrigt sluta upp med att sjunga låttexter mitt i meningar? Gör det hela tiden när det kommer upp någon rad som passar in i sammanhanget)
. Ni ser ett exempel i förra inlägget och ett här ovan...

Hur som haver (barnen kär) så kunde jag inte ens visa hur jag ser ut nu. Utan att överdriva ser det ut som jag inte sovit på ett halvår. Därför är det dags att stänga igen mina två blå nu. NATTI NATTI


22.31

Vi drog som sagt förbi pizzerian, köpte det vi ville ha och körde vidare till Linda för att se hockeyn. Vi åt våra pizzor och såg första perioden av matchen innan Elin bestämde sig att dra vidare till Lisa där massa folk var för att se 'Idol' så vi hängde på dit istället. Är redan hemma och ska bara duscha innan jag lägger mig. Kommer somna på en sekund känns det som, är allt annat än pigg!

Imorgon är det som sagt jobb igen, slutar 16.30 och efter det är det full rulle, allas våran Bez ska dra till Barcelona i ett år så det är avskedsfest för honom men först av allt ska jag hinna förbi Simon, äta gómiddag hos pappa och göra mig klar. OH LORD, won't you buy me a mercedes benz?


23 september

"Här kommer lilla Ludde, håhå jaja, bärandes på en kudde, håhå jaja". Med tanke på låtarna och melodierna som satt spår i mitt huvud så kan man förstå vart jag spenderat min dag. Jo, på en förskola! Och förutom att jag hade världens magknip halva dagen så gick det hur bra som helst, ska vara där imorgon också. Sen när jag loggade in på min vikarie-användare så såg jag att jag hade fått fyra förfrågningar från olika förskolor/särskolor till imorgon. Eftertraktad, hähä! Nämen det är roligt, mindre roligt att man måste tacka nej till alla utom ett. Man kan ju inte klona sig direkt.

Nu ska jag ta en kort powernap innan jag & Linda ska fara på en pizzeria. Later on: HOCKEY!!


19.54

Woho, skrev in mig på vikariepoolen för barnskötare igår och fick jobb redan imorgon! Blev uppringd tidigare idag och har varit och träffat en man som skulle visa mig hur deras system funkade. Great. Hoppas det går bra imorgon och att jag blir uppskriven mycket nu! Att få göra det jag vill göra är ju helt perfekt.

Annars då? Trots att jag sovit alldeles för många timmar så känner jag mig slö idag. Har ätit "mellanmål" på Waynes med Sandra som jag inte hade träffat på ett bra tag. Väldigt konstigt eftersom vi typ hängt med varandra hela sommaren. Sen cyklade jag vidare till pappa där vi ställde oss och lagade en hemmagjord pizza. Nu inväntar vi kvällens avsnitt av 'Idol' och efter det så ska jag tillbaka till mamma för att försöka få mig i säng i tid om jag ska få mig upp imorgon. Har inte klivit upp före 8 sen i början av juni?


Bara för att göra inlägget lite roligare så kommer några bilder från när Martina sminkade mig inför balen.


21 september

Idag har varit en riktigt seg dag. Det är mycket pga huvudvärken som legat och lurat och kikat fram då och då under hela dagen. Kunde iallafall somna ganska snabbt igår, vilket var skönt med tanke på att jag verkligen behövde det. Hade tänkt umgås med vänner ikväll, se 'Idol' och sådär men jag orkade faktiskt inte. Känns mycket bekvämare att ligga hemma i sängen eller soffan och kika på tv eller slå igång någon film på datorn.

Det är nog precis vad jag ska göra faktiskt. Frågan är bara vilken av alla jag har. Antingen 'Bröllopsfotografen', 'Date night' eller 'Knight and day'.


Denna jävla huvudvärk...

Fyfan så jobbigt. Ni kanske har märkt att jag väldigt ofta har huvudvärk och den är oftast inte att leka med. Det är typ migrän-aktigt och jag blir illamående samtidigt som huvudet känns som det ska sprängas i tusen bitar. Kan inte ens titta typ, är sjukt mycket behagligare när man blundar för då slipper ögonen koncentrera sig. Mamma har masserat min nacke och Dennis ska få massera mina tinningar (brukar alltid kännas bättre då). Antingen så är det någon/några kotor som ligger fel och trycker på någon nerv (been there) eller dålig syn (tycker inte att det kan vara det eftersom jag inte märkt något men tydligen så går det så långsamt så att man oftast inte gör det) eller så kommer hypokondrikern inuti mig fram och misstänker hjärnhinneinflammation, hjärnskada, hjärntumör, you name it. Värken är som sagt inte att leka med.

Nu - smärtstillande & massage. Hörs imorgon!

x 3


This is a start of something good, don't you agree?

Med rubriken menar jag givetvis inte att SD har röstats in i riksdagen. Det handlar om att jag ska börja träna igen. Typiskt mig att "lägga ribban högt" när det gäller träning. Har dock inte tränat på länge men känner igen mig själv när jag väl gör det. Kan inte fuska, måste gå hela vägen, ända till mål! Självklart drog jag igång med en promenad på 1,5 mil och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte kunna gå kortare än det nästa gång för då kommer jag få tvångstankar att gå mer. Oh lord, this is going to be tough.

Det är så skönt att gå i det här höstvädret också, för sig själv, med peppande musik i hörlurarna. Och bästa känslan av allt är ju att man känner sig så duktig efteråt!

Nu blir det en behövlig dusch och sen ska jag vidare till kommunhuset och även en sväng förbi Gina t för att kika om dom har någon mysig hoodtröja. Behöver en ny! Helst något enkelt.


Live your life

Imorgon börjar en ny vecka. För mig som är arbetslös är det väl kanske inget vidare eftersom jag inte har jobb att gå till eller några speciella rutiner överhuvudtaget. Men imorgon börjar mitt nya liv. Det innebär att jag inte ska sova till 13.00 på dagarna utan jag ska kliva upp i en någorlunda vettig tid för att ta en daglig promenad. Och för att göra promenaderna lite roligare håller jag på att lägga in skön musik på iphonen och till veckan är det jag som införskaffar mig ett par Reebok Easytone. Träningen i sin tur ska förhoppningsvis göra så att jag blir piggare. Ska även från och med imorgon sluta äta godis, chips och annat och om jag ska göra det så får jag göra det högst en kväll i veckan. Annat jag ska dra igång med nu är körkortsteorin. HERE WE GO AGAIN. Har sjuuuuukt mycket ångest inför det med tanke på att jag inte skulle klara av att se ett 'Icke godkänd' på dataskärmen igen men jag antar att det bara är att kämpa på. Behöver all stöttning jag kan få.



I'm gonna fight, gonna give it my all


I heard that you were talking shit
And you didn't think that I would hear it
People hear you talking like that, getting everybody fired up
So I'm ready to attack, gonna lead the pack
Gonna get a touchdown, gonna take you out


I'm in!

Ni vet Jockiboi från 'Kungarna av Tylösand'? Ja, han som har piercingar lite här och var och lägger ut bilder som man aldrig själv skulle ha lagt ut. Han har en tävling då man kan vinna ett presentkort på H&M för 1500 kr. Självklart är det värt ett försök för det vore ju inte jättetråkigt att vinna!

Vill ni också vara med och tävla så tryck HÄR.


You got the love

Idag har förresten jag & Emelie varit och ätit lunch på Kitchen med våran älskade Jannie som är hemma en snabbis från Umeå. Saknar våran trio som var oskiljbar! Just nu har jag precis tvättat håret och målat naglarna eftersom jag inte har så mycket annat för mig. Om ungefär en timma kommer Elin och hämtar mig för vi ska iväg och "jobba". Ikväll ska Barncancerfonden ha träff och våran uppgift är att hålla i ett lek- & pysselrum med ansiktsmålningar, en hel del busigheter och annat skoj för barnen. Ska bli kul och förmodligen mycket givande!


Anorexi & depression

Jag har upptäckt att det är inte förrän nu - när jag känner mig hundra gånger starkare - som jag vågar (och känner mig bekväm) med att prata om hur jag mådde. Som jag faktiskt vågar erkänna att jag har mått sådär sjukt dåligt. Man ville verkligen framstå som en glad person som mådde bra medan man inte gjorde det. Och istället för att vara alldeles för personlig och öppen så tänkte jag bara länka till två ställen där det väldigt bra beskrivs hur jag mådde. Här (anorexi) och här (depression). Någonstans inom mig finns det en vilja att hjälpa folk som är/har varit/är påväg att hamna i samma sits. Jag vill så gärna få dom att förstå att dom inte vill hamna i det där helvetet. Eller så vill jag bara ha någon att prata med, någon i samma "nivå". Sen vill jag även vara ett levande bevis på att man faktiskt kan ta sig ifrån det, bit för bit, bara man har människor i sin omgivning som är beredda att hjälpa en och framförallt - att man själv är beredd på att kämpa för det. Skäms aldrig för att ni mår dåligt, bry er inte om folk som säger att ni borde sluta klaga för det finns folk som har det värre. Prata hellre om det så att folk kan få chansen att förstå. Men det kan dom iofs inte göra förrän dom själva varit med om det. Men det är alltid värt ett försök.

Depression is not a sign of weakness, it's a sign that you have been strong for too long.



Give it to me right or don't give it to me at all

Idag har jag varit på ett halvkonstigt humör. Ingen musik "passar" till mitt humör. Ingen lugn musik, ingen partymusik och inte ens "mittemellan-musik". Det hade varit så jäkla mycket enklare om man hade kunnat sätta ord för hur man kände. Det blev iallafall betydligt bättre efter en powernap när Linda, Elin & Caroline kom till mig för att se 'Idol' och busa på och prata om allt och inget. Sen blev det inte sämre av att vi drog på krysset och när jag kom hem hade jag ett väntande ett mycket uppskattat sovsällskap. Men han ska jobba imorgon så vi såg ett CSI-avsnitt och nu ligger han redan och småsnarkar. Själv spelar jag självklart röjflaggor i väntan på att bli tröttare.


I know everything's gonna be alright
When you're standing here by my side

You need to see me through

Ibland önskar jag att jag visste vilka ni som läste var. Men nästan varenda kommentar jag får, även om den är positiva och snälla kommentarer, så är dom anonyma. Det stör mig! Skriver ni något så kan ni väl stå för det? :-) Bara kul om ni kunde göra det ju! Sen skulle jag vilja kunna skriva mer personligt men kan inte göra det för att jag inte vet vilka som läser om mig och mitt liv. Jag skulle faktiskt vilja skriva om den värsta tiden i mitt liv - när jag var sjuk i anorexia. Hittade en bild för ett tag sen som är tagen ganska precis vid den tiden då jag & Dennis blev tillsammans så för ungefär 2½ år sen. Jag ser tamefan ut som ett benrangel men jag vet inte om jag vågar lägga in bilden. HELT sjukt att jag inte kunde se hur jag såg ut för att "den lilla djävulen" i mitt huvud visade mig en helt annat bild av hur min kropp såg ut. Jag tyckte att jag var fet och överviktig men i själva verket fanns det knappt något kvar av mig.

Har skrivit om det förut, om den tiden. Ganska detaljerat och fick mycket respons då det var flera som berömde mig att jag vågade skriva om det och endel tjejer som tackade mig för att jag fick dom att inse. Inse att dom inte ville hamna där. Jag berörde många med den texten för endel hade nog inte insett hur illa det egentligen var. Det var dock på min förra blogg som jag raderade i fyllan för att jag hade fått en anonym taskig kommentar.


16 september

Idag har jag & Emelie varit i Jesper's lägenhet och städat eftersom han kommer hem till helgen. Så nu är den kliniskt ren och jag kommer på mig själv i mer och mer saker jag gör att jag blir mer och mer lik min mor. När jag städade så hade jag hela tiden i bakhuvudet hur hon "brukar göra" och gjorde precis likadant, haha. Likadant med saker jag har börjat säga och sånt, sen har hon märkt det själv också och hon skrattar bara. Själv vet jag inte om jag ska skratta eller gråta för "vem är vem?" ;-)


Aja, snart är det middag och sen ikväll är det dags för hockey!! Äntligen drar säsongen igång. Låter kanske fjantigt men man får ju som en adrenalinkick av det.

"Att ta sig tillbaka till Elitserien ansågs omöjligt.
Att tillhöra topp 4 i Sverige med vår spelarbudget ska visst inte heller gå.
Att slå HV borta i en semifinal med åtta juniorer kan inte hända.
Att bli Sveriges ledande hockeyförening är säkert också omöjligt.
Du är väl med på resan mot det omöjliga?"

HELL YEAH! Nu kör vi. AIK, SKELLEFTEÅ AIK, det enda lag som jag hejar pååå!


19.38

 

Nu ska jag cykla till Linda för att åka bil vidare till Lisa där vi är ett gäng som ska kika på 'Idol' och förmodligen också 'Kungarna av tylösand' senare. PUSS!


The karate kid

Nu tänkte jag rekomendera en film igen, som vi såg igår. "The karate kid" med Jackie Chan (i en seriös roll!) och Jaden Smith (Will Smith's underbart söta son). & på tal om Smith så är det Will & hans fru som har producerat filmen.


Typiskt pojkar/killar/män


It takes 7 seconds for food to pass from mouth to stomach. A human hair can hold 3 kg. The length of the penis is three times the length of the thumb. The femur is as hard as concrete. A woman's heart beats faster than a man's. Women blink twice as much as men. We use 300 muscles just to keep our balance when we stand.


The woman has read the entire text. The man is still looking at the size of his thumb.


Massor med balbilder

Balen är något jag alltid kommer minnas. Att bli friserad, sminkad och i paniken fixa klänning. Att hitta en frän bil, fotas i bonnstan och sedan gå längs den röda mattan där man kände sig som en kändis då folk ropade ens namn och man stannade och blev fotad varannat steg man tog. Att le tills kinderna och läpparna började skaka. Att pusta ut när man äntligen kommit in till Johanna i parken, att få en välkomstdrink och efter några timmar även en middag som enligt vissa bara var "aptitretare". Att dricka drinkar och dansa till Movitz (äppelknyckarjazz) live och allt annat!

 

Att göra det tillsammans med dom bästa!


(Som ni ser är det en i färg och en i svartvitt av alla)


Cee Lo Green - Fuck you


Håret blev förresten ganska mörkt...


... but I like it!

Vad skulle man göra utan musik?

Skrev ett inlägg på facebook "Sånna där låtar som får en att må RIKTIGT bra. Sånna man kan lyssna på om och om igen ni vet? Ge mig eran sån :-)" för jag var lite halvless på min egna underbara musik för tillfället. Fick en massa härliga förslag som jag nu lyssnat igenom. Vet inte varför jag skrev det här men när jag ändå är inne på samtalsämnet MUSIK så vill jag bara fråga.. varför varför varför föddes inte jag tidigare så jag fick leva under 80-talet när den absolut härligaste, gladaste musiken spelades? Så fort jag slår igång någon gammal favorit så kommer mamma in i mitt rum "ÅÅHHH, den här har jag dansat mycket till!"


Prom 2010

Har hittat massa balbilder som jag inte visat här tidigare. Vet inte ens om jag sett dom själv förrän nu. Så jag håller på att kika igenom dom och redigera litegrann så om ni vill så kan jag slänga upp ett gäng här sen? :-)

 


20.23

Med tanke på dom två tidigare inläggen idag så har ni mest troligt redan insett på vilket humör jag är idag. Är fruktansvärt besviken, förbannad och ledsen och har haft världens ångestattack tidigare i afton. Det jobbiga tar ju aldrig slut? Är jag dum i huvudet som inte förstår att man inte kan hålla sig till en och samma person? Att man inte dumpar ena personen innan man gör något med någon annan? Det ser ju ut att snart vara "mänskligt" att göra det misstaget med tanke på hur många som gör så...

Nu sitter jag iallafall med hårfärg i håret och ska alldeles strax skölja ur det. Blir mörkare brunt, precis som jag brukar vilja ha på hösten, när vintern närmar sig. När jag sedan tagit en dusch så ska jag vidare. Hörs imorgon.


12 september

Slitna ligger vi här i soffan och ser veckans alla idolavsnitt samtidigt som vi har slurpat i oss nudlar. Med tanke på hur ont jag hade i huvudet och hur illa jag mådde när jag la mig inatt så trodde jag att jag skulle må s-k-i-t idag men det är faktiskt ganska lugnt måste jag säga!

Hade ingen passande bild till inlägget.
Har inte fört över mina bilder från andra datorn än eftersom jag bott i Emelie's pojkväns lägenhet sen jag köpte den nya så inlägget blir inte roligare än såhär! Kommer fler sen under dagen eftersom vi bara kommer slöa, that's what sundays are for:-)

11 september

9 år sen idag (eller visst var det 2001? Nu blev jag osäker). Tänker givetvis på World trade center-attacken. Skänker en tanke till de drabbade som förlorade delar av sina familjer, någon väldigt betydelsefull person. Huvva!

Igår kom Dennis & Hampus till lägenheten och det slutade med att vi slog igång Toy Story 3. Efter att ha älskat både 1an och 2an som barn så tyckte vi allihopa att den här var minst lika bra, om inte bättre! Så se den om ni inte redan gjort det.

Idag sov jag & D alldeles för länge och sen kom Emelie och hämtade mig och nu ska vi börja göra oss klara för vad kvällen har att erbjuda. Lite för mycket alkohol ligger i kylskåpet och det kan bara sluta på ett sätt.... Haha nejdå, vi ska sköta oss!


Piff & Puff


17.55

Som ni såg i förra inlägget så har vi båda kommit hem med massa påsar idag. Jag köpte foundation, foundationborste, en tröja, svart nagellack och strumpbyxor medan Emelie köpte dansbyxor, converse, en skjorta och massa dyrare saker så på så sätt har jag ju varit duktig... + att vi köpte mat som vi snart ska göra i ordning. Vi ska göra (LYSSNA NOGA NU) en nyttig kycklingsallad. Vad hände där??? Men bara för att vi är nyttiga med maten så betyder ju inte det att vi ska vara nyttiga ikväll för det är ju faktiskt fredag. Så en naturchipspåse har vi också köpt... Det låter väl mer som oss?


Jag har köpstopp från och med nu.

(Men mamma, det är inte lika farligt som det ser ut. Hälften av påsarna är Emelie's)


10 september

Igårkväll fick jag se "Eclipse" för första gången och jag tyckte precis som alla andra - att det var den bästa hittills! Vill bara se mer och mer och meeer nu men får vänta som alla andra.

Nu ska vi göra oss klara för att möta Julia på stan. Sen ikväll hade vi tänkt fara på hockeyn och vad som händer efter den återstår att se. Blir säkert film eller bus eller nått!


---


Club can't even handle me right now

Jag har hittat webcameraprogrammet på min dator och det kommer ni tyvärr drabbas av............... Ber om ursäkt i förväg.


22.12

Hur mysigt är det inte när det är mörkt ute och man kan mysa till det med tända ljus? Vi har självklart sett idol och alldeles nyss har Elin, Caroline och Linda kommit hit och nu är det dags för "Kung av Tylösand" där det är massa blåsta brats som ska tävla om den titeln. Hur det kommer att sluta är det nog ingen som vet...


Finaste.


Nu har jag köpt en sånhär, ett år efter alla andra


00.48

Har precis kommit tillbaka till lägenheten från att ha varit hos Linda och sett årets första idolavsnitt. Fanns endel att skratta åt och endel som var riktiga stjärnor. Hade verkligen också velat kunna sjunga och spela gitarr. Och hur bra var inte han som kom tillbaka för en "revanch"? Damn it. Nu sitter jag och spelar röjflaggor med några (konstigt nog har folk börjat skicka inbjudan när jag loggar in på msn, haha!) och har just ätit gurkmackor med Emelie! Vi ska hoppa i säng nu för hon ska jobba imorgon och jag har möte på AF.


IN ACTION.





(PS. Saknar dig så det gör ont.)

Ni vet vad det är dags för ikväll va?


Korv och makaroner deluxe

Vid bordet.

Nathalie: - Makaronerna var ganska smaklösa..?
Emelie: - Isåfall tycker jag att korvarna inte känns klara heller!

Gissa vem som gjorde vad.

17.46

Jäklar i min lilla låda, det här ser ut att bli en intensiv vecka med Emelie. Imorse var vi uppe innan 11.00 (när var jag det en ledig dag senast?), åt frukost i solen på balkongen och sen gick vi ut med Wilma i över 2 timmar. Enda sen vi kommit tillbaka från promenaden har vi legat i soffan med varsin dator och spelat msn-spel mot varandra, haha. Nu har båda två tagit sig en dusch och snart är det dags för middag. Få se vad det blir för något när vi två lagar mat tillsammans!



Right now.

Vi har finbesök av världens gosigaste vovve. Nu ska vi gå ut och gå!


6 september

Emelie's pojkvän är utomlands i två veckor och hon råkar ha nyckeln till hans lägenhet så nu tar jag mitt pick och pack och drar dit för att bo där med henne några dagar! Självklart kommer min nya dator få hänga med dit ;-) Har ju massor kvar att installera och sånt. Älskar att ha nya saker, det finns så mycket att göra!

Hur det känns?
Jo men tackar som frågar, min nya vän är helt underbar än så länge! Hihi.


My new love.

I mitt rum har jag både en stationär dator och en bärbar dator. Den stationära har precis lagt av (den startar inte ens) och den bärbara håller på att göra samma sak för den har hängt med ett jäkla bra tag. På den bärbara kan jag knappt vara inne på internet samtidigt som jag skriver med folk på msn eller lyssnar på spotify och det håller på att göra mig galen för dom programmen tar inte ens stor plats, eller vad man säger. För några dagar sen loggades jag ut så fort någon skrev på msn tillexempel? Sååååå.. idag drog jag & Janne upp till solbacken för att kika runt och det slutade med att jag köpte min allra första dator för egna pengar - en ny laptop! Den är så fiiiiiiiin :) Men jag kan inte använda den än för det ska installeras virusprogram och sånt.

Behöver ju dock ingen värstingdator eftersom jag i princip bara använder internet (facebook, bloggar osv), msn, picasa/photoshop, spotify och ska kunna se filmer osv.


I rymden finns inga känslor

Nu är det dags för bio med Linda, Sandra, Tobias & Caroline. Vi ska se "I rymden finns inga känslor" som verkar hur rolig som helst. Vad som händer efter bion vet jag inte, det återstår att se. Imorgon ska jag kanske köpa en sak som kostar många tusenlappar men det är heller inte bestämt än.


Inte så mycket att jämföra sig med...

NATHALIE. säger:
vart vill du äta?

'  Lindaa <3 Jussi säger:

vet inte, dudå? =)
jag måste iaf på frasses moröhöjden just innan sex för jag ska lämna mat åt jussi på hans jobb så vi kan ju äta där om du vill?

NATHALIE. säger:
haha men vi åt frasses till middag i fredags :(

'  Lindaa <3 Jussi säger:

du, jag åt frasses i tisdag, krysset onsdag, pizza torsdag, grillen fredag, subway igår

NATHALIE. säger:

..............

Säljes!

Jag köpte en cheap monday-tisha men känner att jag inte kommer använda den för det är inte "jag" så därför vill jag sälja den!

 

Nypris: 200:-

 

Du får den för: 100:- (eller buuuud om ni mot förmodan skulle vara flera som vill åt den!)


Storlek: S

 

Skick: Oanvänd. Lappen hänger kvar.

 


Goodmorning.

Sköööönt! Jag mår betydligt bättre nu, är bara snoret som fortfarande plågar mig. Själva "hängiga huvudet" är bortblåst under natten så resten av dagen har jag fullt upp med planer:-) godmorgon förresten, blev just väckt av mamma och Filippa som la sig på varsin sida om mig, gos!

Let me see your hands up in the air


Yeah, i know it's stupid

1. Fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Speciellt på helgen då alla hittar på massa roliga saker. 2. Funderar på att göra ny blogg eller ta bort den helt och hållet eftersom mamma får veta lite för mycket saker men hon hotar mig med att jag isåfall blir av med mina datorer, kanske inte värt det? 3. Syns inte ens lite att jag var utomlands i början av sommaren. 4. Jag har blivit beroende av röjflaggor.


Sommaren 2010

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Tog studenten!


Dog någon som stod dig nära?
Nej och det tackar jag för


Vilka länder besökte du?
Turkiet med mina favoriter


Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
Svarar som Emelie - mer pengar & mer resor


Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
8 juni & 11 juni



Största misstaget?
Förlorade det finaste jag hade


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara krasslig och sånt, inte riktigt sjuk

Bästa köpet?
Jag vet inte

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol, mat och godsaker

Gjorde någonting
dig riktigt glad?
De flesta runtomkring mig ♥

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
Natteravn, alors on danse, hot, love the way you lie, we speak no americano, cooler than me, waka waka och wavin' flag!

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare till en början efter turkiet och studentveckorna men ledsnare mot slutet

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på det jag hade

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit mig till sömns

Hur tillbringade du midsommarafton?
I boviken med underbart härligt folk!



Blev du kär i sommar?
Var det sen innan


Hur många förhållanden?
Ett, som tog slut...


Favoritprogram på tv?
Mitt trogna program när jag ska sova - CSI


Bästa boken du läste i sommar?
"När jag hör din röst"

 

Största musikaliska upptäckten?
I really don't know


Något du önskade och fick?
Många fina minnen!


Något du önskade dig men inte fick?
...



Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Vi var några stycken som var bakis eftersom vi gått all in kvällen före då vi tog studenten så vi spelade spel och tog det lugnt hemma hos mig

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?

Finns ganska mycket som hade kunnat göra allt bättre

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010?

Inget speciellt typ men converse på fötterna iallafall!



Vad fick dig att må bra?

Familj och vänner!

Vem saknade du?
D.

De bästa nya människorna du träffade?

Vem har jag träffat som är "ny"?

Sommarens sötaste?
Daisy, världens sötaste vovvsing!


Sommarens hetaste?
Jonathan Rhys Meyers



Sommarens besvikelse?
Amen kom igen...

 

Sommarens snällaste?
Måste säga Sandra som funnits här för mig all the time!♥

 

Sommarens bästa?
Turkiet, balen, studentveckorna, midsommar, festivalen m.m.


I can't take a single step without you

lelove


Ibland får man klaga, speciellt nu

Mina öron gör ont (och knastrar när jag sväljer) så jag kan verkligen i-n-t-e sova som jag har försökt göra i 2,5 timmar nu. Sjukt jobbigt, det är ju när man är sjuk man brukar kunna sova. Har man feber om man behöver smörja in ansiktet med hudkräm för att "kyla ner sig lite"? Vet inte hur många gånger jag bytt från att ligga på vänster sida till att ligga på höger för att göra ett nytt försök att somna. Hade varit lite bekvämare om man hade kunnat andas felfritt också... Aja, sjuttioåttonde gången gillt, godnatt!

18.28

Just nu är livet inte riktigt på min sida. Ska alltid bli sjuk vid fel tillfällen. Hela kroppen känns mörbultad och jag kan inte ens gå uppför trappen utan att flåsa som om jag precis sprungit 2000m, febern knackar på dörren och nässpray missbrukas hejvilt. Mina sista krafter gick just åt att laga middag som vi snart ska äta - fläskfilé, potatisgratäng, rosa sås & grekisk sallad. Hoppas bara mina smaklökar är med mig för jag är sugen på något gott. Ingen bio blir det heller som ni kanske förstår. Måste vila upp mig till imorgon, om jag nu hinner det...

Har sett att Bodyguard visas på tv ikväll och trots att den har många år på nacken så är den allt annat än dålig så det blir att mysa ner sig i soffan med familjen ikväll helt enkelt!


Cover of Lady Gaga's Pokerface - Greyson Chance.


Finding Nemo

Bilkurragömma igår var king! När det var färdiglekt så avrundade vi med en french hotdog på shell och landade hemma igen halv 5 på morgonen. Idag är jag inte frisk, ont i halsen och jättetät i näsan så ikväll blir det inte fest som det var tänkt (blir överraskningsfest imorgon!) så ikväll blir det istället bio men nu - hitta nemo med lillan! "Jag bor i..animenone.. animenemene" haha!


01.39

Vi sitter fyra stycken hemma hos Linda varav 3 sitter med varsin laptop i knäet och den fjärde sitter och spelar spel på min iPhone. Sociala gänget? Nämen nu är vi sugna på lite bus så vi har dragit ihop 4 bilar för att köra bilkurragömma!



A lovestory


Odds?

Efter fångarna-finalen igår så blev det spelkväll. Det var faktiskt ett tag sen sist! Inledde med Chicago som jag vann eftersom jag lyckades få fyrtal i ess på FÖRSTA GIVEN och tog då hem segern. Sen blev det Stick (även känt som Plump) och tillsist Familjegeni. Jag fick alla mina pluttar först av alla och sen ska man ta sig till mitten men fick mig aldrig dit så jag kom sist. Blev jättetjurig efter det, haha.


(I bakgrunden ligger Linda's kort som hon slängde surt i bordet, hihi)


August Rush

När jag kom hem igårkväll så såg jag en av dom allra bästa filmer jag någonsin sett. Har haft den på min dator i säkert ett år men inte sett den förrän nu - August Rush. Har ni inte sett den så tveka inte ens ett ögonblick! Jag tänkte se den för att bli lite trött men det slutade med att jag såg klart och var klarvaken hela filmen. Sen gjorde det ju ingenting att Jonathan Rhys Meyers var med heller, mjau :)


1 september

Såg att det var 40% på valfri sak på ellos.se så jag tänkte beställa hem ett par converse. Problemet var bara vilken färg jag skulle ha - svarta eller röda. Men när jag väl bestämt mig så såg jag där folk kommenterat och "betygsatt" hemsidans produkter och där stod det att det var jättelång leveranstid (i lager 10 januari) och att en tjej som beställt ett par skor inte fått dom än och hon beställde dom i maj. Hon hade inte ens fått något mail om dom var påväg eller liknande.

Sååå, det får kanske bli någon annan gång det där då.

Nu väntar jag på att Elin ska komma och hämta mig, sen ska vi vidare till Linda där vi har tänkt se Fångarna på fortet-finalen!


Turquoise

 

Och så halva reapriset då, så jag betalade ynka 5 kronor!



RSS 2.0