31 december - gott nytt år!

Nu är vi strax färdiga och väntar på våran hämtning. Att se framemot ikväll är 3-rätters middag, roliga lekar, drinkar (köpte saker på systemet för 820 kr, tur att vi är några som ska dela), massa skratt, hockey (ja, vi kommer inte undan med tanke på vilka killar vi ska vara med) och framförallt TOLVSLAGET! Tror och hoppas att kvällen kommer att bli toppenbra men iofs så blir det ju vad man gör det till så jag borde inte tvivla ;-) Wihiihiio.



Crazy little partygirl

Jag förstår verkligen varför jag tyckte om musiken som jag lyssnade på när jag var yngre. HÄR kan ni höra vad det är jag pratar om! Sen var jag upp över öronen förälskad i Aaron Carter också... Trodde verkligen att han sjöng till mig när han sjöng "I'm gonna miss you forever". Åh, Arre ♥


17.52

Den stora hyllan till sovrummet är ihopskruvad och nu håller Dennis på att bygga ihop tv-bänken. Det är så jäkla mycket mer jobb än man tror! Jag har packat upp ytterligare några lådor med kläder (det tar ju aldrig slut?!?) och diskat allt nytt porslin och alla glas. Nu ska vi strax vidare till mamma (känns så konstigt att inte säga "hem") och äta och sen vidare till Anton där vi ska se hockey x 2. Först AIK-Luleå och sen Sverige-Tjeckien.

Vill lägga upp massa bilder och visa er men har inte bestämt mig om jag ska det eller inte. Det är som både och det där att visa upp exakt hur man bor och vad man har för saker.
Men ni kan ju iallafall få se duschdraperiet vi införskaffade oss idag:

 

& bokhyllan i sovrummet:


Äggmackor - min stora passion här i livet


30 december

IKEA-varorna har anlänt! Så nu ska vi göra några ärenden på stan i väntan på att våran bärhjälp är ledig för att hjälpa oss och sen bär det av till lägenheten för att skruva och bygga. Tur att Dennis har tålamodet med sig när det kommer till sånt där, jag brukar vilja ge upp ganska snabbt nämligen....

TO-DO-LISTA:
1.
Köpa duschdraperi, konservöppnare, äggskärare
2. Köpa skjorta till Dennis till imorgon (ute i sista stund, no shit, inte min pojkvän väl?)
3. Leta klänning till mig själv medan D går det snabbaste han kan förbi tjejaffärerna
4. Skruva, bygga, fixa (+ sätta fast benen på sängen)
5. Komma på en god förrätt att laga imorgon
6. Åka och handla


29 december

Småkronorna kammade hem vinsten igår med 2-0 och båda målen gjordes första perioden så vi missade ingenting som stängde datorn efter andra perioden. Båda två sov väldigt gott inatt trots att jag känner mig hängig och jätterisig. Skönt att svälja taggtråd liksom? Har även blåsor på tungan så det gör ont att äta och har värk i hela kroppen - ingen höjdare. Därför lät Dennis mig sova tills jag vaknade även om det vart snäppet för länge. Vi måste få det varmare här i lägenheten annars kommer vi förfrysa innan årsskiftet. Vill bara ha allting klaaaaart! Vill att IKEA-sakerna ska komma så vi kan bygga ihop tvbänken, soffbordet, bokhyllan osv. Vill att soffan ska komma (hata att det är 6-8 veckors väntetid?!?! Tur att vi får låna 2 soffor tills vidare) och vill att resten av golvet ska komma så att vi kan lägga klart. Sen är det inte så mycket kvar. "Bara" att bygga ihop allt och få allt på sin plats. Snart ser det ju hemtrevligt ut och det är först då man vill börja bjuda hit folk!

← Vårat nya golv
Det gamla →


Dagens namn


00.17

Att knappt kunna svälja för att man har så ont i halsen är ju ingen rolig grej. Just därför ska jag sova ett tag - åtminstone till klockan 01.00 för då ska vi slå igång Sverige-Ryssland. Hade tänkt lägga ifrån mig datorn direkt efter förra inlägget publicerades men nu efter julhelgen ligger jag back på att läsa bloggar så det blev en hel del sånt. Man har tamefan inte haft tid med annat än att äta. Haha. Vi hörs imorgon! ♥

28 december

Where to begin? Vid det här laget borde ni ha förstått att vi var på IKEA idag och jag kan lova er att vi inte kom ut därifrån tomhänta. Vi hade dock ingen släp med oss så det kan man skicka därifrån för några hundralappar och så hämtar man ut det här i Skellefteå istället, smidigt och bra! Vi åkte iallafall tidigt imorse, stannade i Kalix och åt den godaste räkmackan och sen vidare till Haparanda. Innan vi var klara hade vi iallafall fyllt 3 vagnar med allt möjligt. Efter IKEA ville självklart Filippa (ja, hon och mamma var med!) in på Candy World och who can blame her? När vi landade här hemma vid halv 8-tiden körde vi vidare våra saker till lägenheten och sen dess har vi varit här, plockat upp smågrejerna osv. Vi har ju ingenting att bygga ihop än eftersom stora sakerna inte kommer förrän om några dagar.

Vi ska iallafall sova allra första natten i läggan i våran stoooora säng. Vi har under hela vårat förhållande delat på en 120 cm's säng och nu har vi en dubbelsäng på 180 cm! Älskar att ligga ihopkringlade men nu kommer vi liksom inte ens nå varandra känns det som. Jag kan ligga precis hur jag vill!


Då var vi påväg till den stora blå-gula by...

img_5546 (MMS)

Då var vi påväg till den stora blå-gula byggnaden i Haparanda. Har knappt sovit inatt känns det som så jag måste försöka somna nu i bilen, hur nu det ska gå... Vi hörs sen!


23.45

Det är inte ofta man tjänar pengar på att gå på bio för i vanliga fall slösar man ju bara. Vi har dock tjänat på det ikväll, alla som såg Tron Legacy 3D. När det var kanske 40 minuter kvar så dog bioduken och eftersom dom inte fick igång det igen så fick alla i salongen 2 biobiljetter var(!). Så då kändes det ju ändå inte så farligt ändå. Filmen var helt okej, inte riktigt "min typ" av film men den var verkligen frän, dock lite för lite 3D-effekter. Nu ska vi lägga oss för imorgon ringer väckaren tidigt och då bär bilen av mot Haparanda och IKEA! It's time to spend some money (som om vi inte gjort det redan..).


Dagen efter...

Att man mår skit idag bevisar ju bara hur roligt man hade igår. Förfesten var hur härlig som helst med nytt folk, allsång, ölspel och lite allt möjligt och station var inte lika grisigt som jag hade tänkt mig, eller så var jag för packad för att lägga märke till det. Att vi var 4 brudar som beställde dom starkaste shotsen dom hade var inte det smartaste drag vi gjort men för stunden kändes det tydligen som det ultimata. Hur jag har mått idag? Ja, tidigt imorse började jag hänga över toalettstolen och sen dess blev det ett antal gånger till. "När ska du lära dig?" är en ständig fråga från mina föräldrar och det undrar jag med. Har börjat bli så sjukt bakis när jag dricker och sen spyr jag i princip varje gång på natten/morgonen efter. Annars idag så har vi varit och kikat på soffan vi ska köpa och varit till lägenheten med alla julklappar. Nu ska jag duscha så jag börjar likna en människa igen och senare väntar 3D-bio!



25 december

Igår hade vi den bästa och mest sjuka (på ett positivt sätt) julafton! Julklapparna var över all förväntan och jag kan för första gången i mitt liv erkänna att jag är bortskämd då jag fick allt jag ville ha + massa mer och även något jag aldrig ens tippat på att jag skulle få. Mysigt hade vi också, var hos mamma första delen av dagen och sen åkte vi vidare till pappa. Mycket spel, julgodis, prat och underbart sällskap - precis som en bra julafton ska vara! Jag har använt min kamera väldigt flitigt så bilder kommer upp senare. Kom för en stund sen hem från farmor och farfar där släkten har varit och nu myser jag med familjen framför Fångarna på fortet. Imorgon är det dags att kriga lite på mellandagsrean, åka en sväng för att träffa ytterligare lite släkt och på kvällen nalkas förfest med ett härligt gäng och sedan utgång, toppenbra!

24 december

Jag vill passa på att önska er en god jul med mitt hemmagjorda julkort. Är man vikarie på förskolor/fritids så är man! Och OM nu tomten kommer till er så se för tusan till att få iväg han snabbt så han hinner förbi hos oss också, jag är väldigt sugen på julklapparna under granen där mitt namn är skrivet ;-). HA EN MYSIG DAG/KVÄLL FÖR DET SKA JAG HA!

 


GAME ON!

Sitter och gråter av glädje över en kommentar som min älskade Sandra skrivit "HAHAHHAHAHA gråter av skratt. din såndär näsvinge påminner så mycket om den "mycket märkliga" kvällen. shit pommes. fyfan så bra du är! hade så jävla bra sommar för vi var med varandra så mycket och du är bäst bäst bäst älskar dig!". Känner för stunden ett visst hat mot Thailand eftersom jag skulle vilja att hon kom hem nu nu nu. Idag har jag varit och fixat det allra sista och ikväll är det julklappsleken och mys med bästa familjen. Alla som spelat det med mig tidigare har sagt att dom inte ska sitta bredvid mig denna gång för som mamma sa så kan man vips lustigt få en armbåge i ögat eller nått.

Jag går in i leken, gör min grej och kommer ut som vinnare, så är det när det gäller denna lek. I wish. Det är i princip liv eller död. Haha låt bäste man/kvinna vinna!


Att flytta hemifrån

Dagen är kommen. Eller inte riktigt än för vi bor ju inte i lägenheten pårikt än, vi vill ha klart allt först, det är så fruktansvärt dammigt och smutsigt nu när tapetsering och golv ska fixas. Men det är med blandade känslor jag lämnar "hemmet" för att flytta hemifrån. Hur ska jag klara mig utan mammas mat, mammas städning, mammas tvättning, mamma i allmänhet? Hon är ju min styrka i livet, min trygghet, axeln jag kan luta mig mot när jag behöver någon. Nu kommer hon givetvis finnas här för mig lika ofta ändå men det känns... spännande på något sätt. Och det ska det väl göra? Sen känns det givetvis hur bra som helst också, att jag ska flytta ihop med min älskade fina. Han är ju trots allt den andra klippan jag har. Min räddare i nöden som stöttar mig i alla lägen. Vi har varit tillsammans i 2 år och 7 månader så det är ju fan på tiden alltså, haha. Laga mat, städa, diska, tvätta och bortsett från det ska man ha tid med varandra OCH egentid? Ja, vi får se hur det här ska gå men jag tvekar inte en sekund på att jag kommer att stortrivas att vara sambo med min Dennis ♥



BEST OF 2010 ♥

Avslutar med en bild då jag var påväg att sparka Patrick i huvudet. Ibland kunde han göra en så otroligt förbannad på lektionerna. (Men det gjorde jag såklart inte, snäll som jag är!)

Som ni ser så har jag lagt in bilder på låååångt ifrån allt som hänt under året och att höjdpunkterna är balen, studenten, turkiet, sommarfester och det är några av de allra bästa stunderna detta år. TACK TILL ALLA som gjort detta år så fantastiskt bra!

(Hade gärna haft massor med bilder på min älskade Slusan också för du är absolut en av dom bästa 2010, saknar dig ♥)


Mitt i lingonveckan, no shit?!


19.19

Dagens klädsel: Ljusa jeans och svart fleecetröja (fryser ihjäl på alla förskolor)
Dagens smink: Foundation, mascara och ögonbrynspenna
Dagens frisyr: Utsläppt, ofixat och allmänt jättefult
Dagens händelse: Hm? Saker som hände på förskolan kanske. Eller att jag för första gången ska lägga golv
Dagens låt: Little drummer boy såhär i vintertider
Dagens planer: Lägga golv, se någon film, mysa och sen SOVA
Dagens saknad: Mormor. Marcus. Oändligt med pengar.
Dagens dummaste: Att jag är på okontrollerat dåligt humör
Dagens drog: Lypsyl
Dagens vill ha: Godis
Dagens köp: Nada, zero, noll. Lär dock bli andra bullar imorgon, såhär sista dagen innan självaste julafton
Dagens humör: Läs några rader upp
Dagens längtan: Julafton, annandagen, tills Sandra kommer hem & nyårsafton

22 december

Ganska sjukt att det är julafton i övermorgon. Men vi startar julmyset redan imorgon kväll med julklappsleken, sällskapsspel och bara en mysig kväll med familjen! Trodde jag var ledig hela veckan men fick förfrågan om att jobba på mitt favoritställe idag så självklart svarade jag ja! Känns mys att få vara med små barn nu när jag vart 2,5 veckor på fritids. Nu har jag rast och ska slå igen mina blå, vi hörs sen! Love.

"So Kissiestyle"

Hur sjukt är det inte att det finns att köpa ett iPhoneskal som i princip är i samma prisklass som själva telefonen? Varför dom är så dyra? För att det är "Swarowski-kristaller". Det är ju helt sinnes. Man ska ha liiiiite överflödigt med pengar för att punga ut 5000 kr för ett SKAL till sin telefon.


21 december

Som ni såg så var det ingen uppdatering igår. Hade annat för mig helt enkelt, var bland annat i lägenheten och packade upp kläder, satte fast handtag på skåpluckor och lådor i köket, satte upp lite gardiner, hämtade ut tapeter och D's skrivbord som hade kommit och sådär. Nu är köket helt klart, det är färdigtapetserat i vardagsrummet så det som är kvar nu: lägga golv i vardagsrummet och tapetsera hallen! Idag har vi varit och köpt saker i löpande band, fytusan vad pengarna rinner iväg. Vi lyckades komma överens om ett golv till vardagsrummet så det blev köpt idag, vi har även hunnit med att köpa ännu fler julklappar åt oss själva - taklampa, klocka osv till köket, världens mjukaste pläd osvosv. Filippas julklapp är köpt och hon kommer skina som en sol när den öppnas för jag har hört henne säga att hon vill ha en sån flera gånger! Tyvärr är hon gammal nog att hitta in till min blogg så jag tänker inte skriva vad det är.

När vi kom till lägenheten idag så hade vi även fått våra allra första julkort. Det första var från min familj och det andra var från Dennis söta mormor, haha ♥


En vänförfrågan på Facebook

Ja men gärna Ryan, varför inte? Jag ser det som en möjlighet att få se mig omkring i världen och lära känna nya människor. Hahaha eller hur var det?


19 december


Min lilltjompa fyller tvåsiffrigt idag!

Den här lilla knodden fyller 10 år idag. Hur hände det? Hon föddes ju nyss? Lika gammal som hon är nu - så gammal var jag när jag fick henne som lillasyster. Min älskade, kaxiga, jobbiga, fina lillasyster. Grattis hjärtat! ♥

 


Yesterdays look


00.35

Sa jag att vi aldrig bangar? Det tar jag tillbaka, åtninstone för mig själv! Jag tog mitt förnuft till fånga efter 3 mojitodrinkar och fick skjuts hem istället för att hänga med dom andra till krogen. När man är halvrisig, otaggad och allmänt trött så blir det inte mycket roligare av att gå ut. Speciellt inte då man vet att man måste hålla sig under en viss gräns eftersom man ska upp tidigt morgonen efter medan dom andra försöker få en att gå "all in" tillsammans med dom. Nä, jag plockade hem lite extra vuxenpoäng genom att gå hem istället och då kommer jag må bättre imorgon! Som grädden på moset (eller pricken över i:et) så ska jag även sova själv för första natten på väääldigt länge. Hatar att sova utan Dennis men det får lov att gå, jag måste ju kunna andas och leva utan honom (för några timmar, haha).


Näe okej, jag är tjurig för att jag inte fick en enda sak i julklappsleken.... TIDEN GICK FÖR SNABBT. Hehe eller nått. Nu ska jag slå igång Cougar town medan mina brudar skakar rumpa på s8.

18 december

Imorse klev jag upp tidigare än jag brukar när jag är ledig, vi åkte upp till solbacken och det blev en massa småklappar köpta. Blir lätt så när man ska vara med i julklappsleken med 4 olika sällskap, haha! Har sen dess slagit in alla dessa + massa fler och städat mitt rum. Imorgon fyller nämligen lillan 10 år och ikväll ska hon ha "party" här hemma. Så länge dom bara dricker hallonsoda så är det lugnt för mig :-) Jag drar mig självklart härifrån för att slippa detta och ska, som jag skrev igår, spendera min kväll med tjejerna! Vi har varit väldigt veliga om vi ska festa eller inte med tanke på att hälften av oss är väldigt förkylda, febriga, hängiga m.m. men det visade sig att vi bangar aldrig.


17 december

Det här har varit en härlig dag. 4 timmars jobb och nu ser jag framemot några dagar ledigt! Efter jag jobbat for jag och Dennis till stan för att påbörja våran julklappshandling. Slutade med massa julklappar åt oss själva och inte så många till andra, hehe.. Nu ikväll har vi varit en sväng till lägenheten (fan vad fin den bliiir!), handlat massor med godis och spelat spel med älskade familjen. Nu ska vi slå igång en film (skräckis, oh no) och sen sova. Imorgon ska jag handla julklappar med mamma och lillan och på kvällen blir det julklappsleken, god dricka och kanske utgång med världens bästa tjejer. Jag stormtrivs :-)

Genom eld


30 dagar - 30 "utmaningar"

Den här listan syns i var och varannan blogg nu för tiden. Jag funderar starkt på att göra den jag också, dels för att ha något att blogga om dagligen och dels för att ni ska "lära känna mig" lite bättre. Tydligen skulle man ha börjat första dagen i en ny månad men det skiter jag i. Tycker det är kul att läsa om det i andra bloggar så jag undrar nu om ni vill att jag ska göra det? Får jag inga kommentarer så struntar jag som vanligt i det.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min dag i bilder
Dag 30 – Bloggfavoriter

00.34

Blev så jäkla less på min header, design och hela faderuttan så det får se ut så här tills vidare. Godnatt!

Let's watch a movie

Klicka på bilden för att se trailern.


Christmasfeelings

 

Haha, gissa en gång i vems rum den sista bilden är tagen!


Rihanna gör det igen


16 december

Imorgon är det precis en vecka kvar till julafton. Hur sjukt är inte det? Jag har iallafall inte köpt en enda julklapp än, borde jag ha ångest och känna mig stressad då? Ja, kan tyckas men det är jag faktiskt inte. Får ta en heldag på stan/solbacken så ska det nog lösa sig!

På tal om att jag tänkte lägga in en bild på nyårsklänningen som jag tydligen bestämt mig för att inte ha (utan jag har tänkt vara ute i sista sekund lik förbannat) så har jag även massa skor som ska bort nu som jag rensat. Det är mest typ pumps och sommarskor. Men jag vet inte om någon är intresserad? Ni kommenterar ju iallafall inte och då orkar jag ju inte fota allt och lägga upp det i onödan??? JALLA JALLA

15 december

Idag har jag hamnat i årskurs 1 där vi på morgonen tände ljus och läste saga, tränade på klockan samt lärde oss ord med bokstaven k. Har min halvtimmesrast nu och det är behövligt att vila huvudet och öronen från barnen en stund kan jag ju säga! Sitter just nu och kikar på klänningar till nyårsafton (har redan köpt en men den duger såklart inte längre) ska typ lägga ut den på bloggen så kanske någon annan är intresserad, vad säger ni?:-) den är iaf oanvänd med prislappen kvar!

Let love shine


14 december

Igår var det något fuffens med internet och jag orkade inte anstränga mig till att kunna blogga så bloggen fick stå stilla helt enkelt. Vad som har hänt sen sist? Jag har målat elementen vita i lägenheten för av någon anledning var dom mörkgråa = inte så fint. Det känns som att vi hittar något nytt att måla/göra om hela tiden. Janne & Dennis har satt upp en "underlagstapet" och just nu är D och hämtar våran fototapet som har anlänt så den sätts förhoppningsvis upp ikväll. Vi har även nyss varit på Jysk och köpt en säng, pengarna bara flyger iväg. I övrigt så har mamma klippt mina toppar (det har aldrig behövts så mycket som denna gång, hade äckligt slitna toppar), vi har börjat se serien "Supernatural" och Dennis har tappat sin iPhone i golvet så displayen har sprickor all over, jag LED med honom när det hände. Så nu blir det 700 kr i "onödan" för att laga den. Bubben min.



Keep rolling, rolling, rolling, rolling, roll....


12 december

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Till en början så åt jag som sagt lunch på stan med två favorittjejer och när D hade slutat jobba åkte vi direkt till lägenheten för att måla (efter att jag tvingat övertalat honom att köpa ett par skor till mig i julklapp, hehe). Nu målar vi skåpluckor, lådor och själva "stommen" där allt sitter. Vid 18.15-tiden åkte vi till ladan för att möta upp Emelie & Jesper för att se AIK-Färjestad som visade sig bli en riktigt bra match! AIK kämpade hela vägen och det räckte till 5-2. Efter matchen drog vi åt olika håll och vi åkte faktiskt till läggan för att fortsätta målningen. Kändes ju halverst att göra det en lördagkväll men vill man få det klart så måste man ju lägga ner tid på det. Imorgon blir det nog en hel dag där, nu är det dags för tapetsering i hall och vardagsrum. Får se om mina föräldrar har tid över för att hjälpa oss med det!


BEST OF 2010 ♥





Avslutar med en bild då jag var påväg att sparka Patrick i huvudet. Ibland kunde han göra en så otroligt förbannad på lektionerna. Men det gjorde jag såklart inte, snäll som jag är!

Som ni har jag inte alls lagt ut bilder på allt som hänt under året och att höjdpunkterna är balen, studenten, turkiet, sommarfester och det är några av de allra bästa stunderna detta år. TACK TILL ALLA som gjort detta år så fantastiskt bra!

(Hade gärna haft massor med bilder på min älskade Slusan också för du är absolut en av dom bästa 2010, saknar dig ♥)

00.53

Har precis kommit hem från Anton där jag tvingade grabbarna grus att se idolfinalen som Jay kammade hem (inte helt oväntat!) och efter det såg vi en halv film. Den var för seg för att vi skulle klara av att se hela. Vi åkte dock hem redan nu för D ska jobba imorgon och jag vill soooova. Vad jag ska göra imorgon då när jag är ledig? Först och främst ska jag sova lite längre än till 06.10, sen har jag planer påatt äta lunch med Emelie och våran efterlängtade Jannie! Efter det ska jag & Dennis på hockeyn tillsammans med Emelie & Jesper.


Jay + Minnah = sant?

Då har man följt IDOL ännu ett år till slutet. Ikväll är det final och finalisterna Jay & Minnah har igår kommit ut med att dom numera är tillsammans? Kunde man inte ha väntat med det åtminstone till efter finalen? Plus att Jay har flickvän sen tidigare, kul sätt att få höra det på - genom telefonen. Finns att läsa om här och här.


22.51

Jag orkar faktiskt inte vara aktiv just nu. Somnade innan hockeyn så jag missade kvällens match men det tar vi igen genom att se matchen på plats på lördag. Jag öppnar på fritidset imorgon så jag ska försöka somna om nu så jag tar mig upp imorgonbitti, annars blir barnen utan frukost och det vore ju inte alltför bra. Helgen blir lugn men händelserik och den får ni höra mer om imorgon! Godnatt ♥

9 december

Hellu! Idag var det upp med tuppen för jag jobbar heeela dagen. Hade mer än gärna varit ledig och fått sova betydligt längre. Nu har barnen lektioner och jag har fått i uppdrag att städa målar/snickarrummet och det är klart så nu har jag inte nästa grej förrän 11 då jag ska gå till matsalen med förskoleklassen. Åh, jag är så trött. Om jag ska sitta själv länge till så kommer jag att somna.... Att ligga i min säng under mitt duntäcke bredvid Dennis.......... Nej, varför gör jag såhär mot mig själv?

Dagens fundering

 

Vem fan är Joel????? Och varför står det så i min studentmössa? För visst kan ni hålla med om att det står "Joel är bäst"?

7 december

Åh, äntligen en stund över för att ligga i sängen med datorn på magen för att bara få vara för sig själv en stund. Vi har jobbat i lägenheten hela dagen, känns som att det aldrig kommer ta slut med saker att göra men det går faktiskt framåt. Bara tanken av hur fint det kommer bli när det är klart gör en taggad till att fortsätta ju! Idag har vi haft 2 hjälpredor där (tackar och bockar!) och då går det ju snäppet fortare än om vi skulle vara själva. Imorgon ska Janne dit och spackla vardagsrummet och hallen och sen är det bara upp till oss att välja tapeter färdigt och när dom är uppsatta är det mesta klart.

Vi har även hunnit se hockeyn som åter igen slutade i förlängning och straffar och ännu en gång höll mina nerver för det och AIK kammade hem 2 poäng. Nu ska jag kika vidare på tapeter och sen ska jag lägga mig, är så jäkla trött. Både jag & Dennis jobbar imorgon så det blir direkt till lägenheten för att fixa efter det. Det är jobbigt MEN väldigt kul!



Förresten.. Självklart ska jag lägga in bilder på resultat sen! Kommer vara för nöjd för att INTE göra det ;-) Hehe. Så håll ut mina vänner.

01.05

Vi har just kommit tillbaka från läggan. Resultat efter dag 1: Målat kök, bortrivna tapeter i vardagsrummet (typ 5 lager), sår i händerna och prickiga ansikten av målningen! Nu ska vi sova och vila våra kroppar för i drar igång tidigt imorgon igen. Hörs!

6 december (finally!)

Tänkte börja med att säga - nu är vi ägare av en lägenhet! Imorse klockan 10 träffade vi säljarna+mäklaren på banken och nu är allt klart, done, finito. Den är våran. Nu när man har sett lägenheten utan möbler så insåg man att det är mer som ska göras om än tänkt. Vi har varit och köpt målarfärg, kollat på golv till ett rum och även lite tapeter. Tror det kommer bli så jäkla bra i slutändan!!

Nu ska vi till stugan för att hämta lite möbler som har förvarats där tills vidare sen ska vi till läggan för att fixa och dona. Vi hörs sen!

RAISE YOUR GLASS

Hela dagen har jag fixat med packning osv. Jag & mamma har gått igenom julsaker som jag får ta och så har alla mina skokartonger kommit till nytta eftersom nagellack, hårprodukter, hudkrämer och småtjoller också ska packas ner! Just nu kan jag inte packa mer för vi har slut flyttkartonger så det jobbigaste av allt är kvar till imorgon - garderoberna. Gruvar mig inför det men det måste ju också göras.

 

Och när vi ändå är inne på ämnet - ikväll ska vi till lägenheten för att "godkänna städningen" så det ska bli kul att äntligen få komma dit och se allt live igen. Och tidigt imorgon får vi nycklarna så då är det bara att börja lasta in saker. IHHH!



5 december

Maten igår på Kriti var lika god som alltid. Resten av kvällen blev också väldigt trevlig, vi mötte upp Simon & Julia på hemmakväll för att hyra film och köpa godis och sen bar det av till deras supermysiga lägenhet där vi såg filmen, spelade spel och snackade en hel del, till och med så mycket att klockan helt plötsligt var 02.00 och då var det dags att dra sig hemåt. Väl hemma tänkte vi somna till ett avsnitt av "Vem kan slå Filip & Fredrik?" men det råkade bli så att vi såg hela och ungefär 04.00 stängde vi våra blå. Aningen försent då D skulle jobba idag.


4 december

Har precis landat på Kriti med min blivande sambo efter att ha varit på hockeyn. Minst sagt en händelserik match (bortsett från första perioden). Vårat AIK ledde med 4-3 men när det var 5 sekunder kvar av tredje så kvitterade Solnas AIK. I förlängningen gjorde vårat AIK mål när det var 10 sekunder kvar men det målet blev bortdömt osv. Ja, ni hör ju. Straffar blev det och kvällens matchhjälte blev D. Rundblad. Nu vill jag att min souvlaki ska serveras och så ska jag vara social med min älskling. Sen ska vi umgås med Simon & Julia!

00.50

Idag har jag hunnit med massa saker. Jag har jobbat, bakat lussebullar med barnen på fritids, fortsatt mitt bakande när jag kom hem och bakade pepparkakor med Filippa & Maja. Tar vara på "sista tiden med gänget" och myst med familjen ikväll. Orkar inte uppdatera nu för jag ska sova men jag har varit aktiv med min kamera så imorgon kommer det nog in bilder. Om jag hinner vill säga, har flera saker inbokade imorgon med. Men vi ser väl, tills vidare säger jag bara: JAY SMITH!!!!

Visserligen inte ett klipp från kvällens avsnitt, men ändå... Som jag sagt tidigare - han är guden. Och han är vidare till final för att spöa skiten ur Minnah!


NEWS I SKOSAMLINGEN.

Bland dom dyraste par jag har, faktiskt. Och troligen dom mest användbara just nu. UNDERBARA att ha ute nu på vintern speciellt då jag jobbar på förskolor/fritids då man är ute minst en gång om dagen. Att svettas om fötterna istället för att frysa är ju helt fantastiskt.


2 december

Once again - fan vad tiden går snabbt. December redan? Julafton om 22 dagar? Gör allt jag kan för att känna julstämning iaf, sitter och lyssnar på julmusik och ska snart fika lite lussebullar. Vi har köpt hem pepparkaksdeg nu så jag och Filippa ska baka när vi har tid!

Idag har jag varit på fritidset där jag ska vara i kommande 2 veckor nu. Skönt att få ett och samma ställe att vara på så man slipper fara runt en massa. Likadant var det ju på förra stället jag var på - en förskola där jag varit ett tag nu. Man lär ju känna både personalen och barnen på ett helt annat sätt och för att inte nämna föräldrarna. Tycker inte alls om att vara på ett nytt ställe då man inte har någon aning om vem föräldern ska hämta.

Nu ska jag iallafall packa några fler flyttkartonger < det skrev jag för ungefär 20 minuter sen. Sedan dess har jag letat en jullåt som jag inte kom på vad den hette. Det var iallafall "The little drummer boy", tycker den är så himla fin och julig.

Bilder från dagens lilla utflykt.


00.05

Fick just ett enormt sug av nudlar lite sjukt men orkar inte gå upp och göra det nu. Det får bli imorgon till lunch innan jag ska iväg och jobba. Något annat delicious är ju alla julens gósaker som lussebullar, pepparkakor, satsumas(!!), julgodis osv. Can't wait tills pappa och Carina har gjort årets lakritsknäck - det är en storfavorit! Annars så är det snart helg och det innebär att det snart även är måndag = flytt!!!! Heja heja dagarna, gå liiite fortare :-)

RSS 2.0