Like mother, like daughter

Ett klagomål till att börja med - jag har ont i halsen. Men vad gör det om 100 när det har varit 28-29 grader idag? Det är morsdag och just därför ska jag krypa ner i soffan med min kära mor och se en film. Och som grädden på moset (eller pricken över i:et om ni föredrar) så heter filmen "Like mother, like daughter". Det är faktiskt en drama/thriller fastän det låter som en.... ja. Sen blir det sängen bums för imorgon ska jag gå skola och sköta en söt och kaxig liten ettåring. Mysigt=)


Våran mysiga lördag!

Nu blir det ett inlägg med massa bilder igen. Tänkte egentligen låta bilerna tala för sig själva men först måste jag bara säga - kan ha varit mysigaste kvällen på länge! Var bara min baby som saknades för att allt skulle ha varit perfekt :-)

Det var grillat kött, det var bollspel, det var soligt, det var öl, det var chokladpudding, det var jordgubbar med grädde, det var smälta hallon, det var chips, det var snack och oändligt mycket skratt.





I LOVE IT!!!!!!!!

VAD HÄNDE MED VÄRMEN? Jag älskar det! Nu ska ni få höra något viktigt: tjejerna vann mot killarna igår i burträskbingo med 38 poäng mot 34 av 50 möjliga. Endel sprang 2 varv i statoilrondellen, endel bad om en "french hotdog med bajs" på statoil, endel låg helt stilla på torget i 3 minuter, endel smörjde in en kroppsdel med senap, endel klängde sig fast vid "kuken" på torget och skrek just "jag älskar kuk!", endel tog en busstripp för att få ett busskvitto, endel sprang två varv runt bilen vid ett rödljus, endel kastade en banan på en människa och lät som en apa, endel ställde sig på ett tak och sjöng "fångad av en stormvind", endel moonade på efyran, endel snodde en gb-glass-gubbe, endel tog kort på laget framför 30, 50, 70, 90, 110-skylt, endel tog kort på laget framför alla fyra ica vi har i närheten med mera med mera. Ni kan nog räkna ut det själva - att vi hade hur kul som helst! Det finns bilder & filmer men det återstår att se om någon kommer publiceras ;-)



Idag har jag legat ute och bokstavligen stekt med Emelie och Anette. Vi har hunnit vara på stan där jag köpte jeansshorts, där vi köpte kött till att grilla ikväll, jordgubbar till efterrätt och sen bar det av till bergsbyn för att köpa megaglassarna där. Nu ska jag ut i solen igen så det blir inga bilder nu! PUSSSSSSSS=)

Blir tokig!

Endel människor borde........... hålla käften. Jag var påväg att skriva något dummare men jag är inte dum av mig. Jag har alltså följt prison break från säsong ett och när jag blev tillsammans med Dennis så såg jag det från början igen. Nu har vi fått tag på dom sista avsnitten och har bara det ALLRA sista av prison break kvar att se - då FILIP SOLANKI avslöjar vad som händer på facebook. Hur fan tänkte han? Ball människa.

Nu inväntar vi några människor som är och äter mjukisglassis i bersan och sen startar burträskbingon ;-)

Shopping & prison break

Vem kommer ha snyggast klädda pojkvännen i sommar? JAAAAAAG! Idag har han varit på shoppinghumör så det slutade med att han hade köpt 3 t-shirtar, ett par chinos, ett par shorts och världens snyggaste skjorta. MMMHHMMM ;-) Och jag fick faktiskt med mig en klänning hem som jag tänkte ha på skolavslutningen så jag är nöjd med både hans och mitt köp :-) Ikväll blir det burträskbingo & min kära pojkvän åker inte till Umeå förrän imorgon så han kommer vara med ikväll, vilket glädjer mig. Nu väntar han för vi ska se dom allra sista avsnitten av vårat kära prison break.


I'm not jealous

Det enda jag ser på facebook är att killarna skriver "alanya, haaaaade!" och på tjejernas bloggar att dom åker till värmen idag. Jag är inte avundsjuk, neeeeeeeejnej. Får väl glädja oss som stannar här hemma att det ska vara 28 grader i helgen. Om det stämmer så kommer ni hitta mig i Emelie's stuga vid vattnet - underbart.

Ikväll var det ju sagt att vi skulle testa på burträskbingo och jag tror att det fortfarande står på schemat. Det blir förövrigt ingen brännbollsyra för någon av oss imorgon - av olika skäl och anledningar så vi ska hitta på något annat mysigt att göra. Nu ska jag äta frukost & sen fara till skolan. Vi hörs sen! :-)

Brännbollsyran? Ja eller nej?

Jag lyckades somna tidigt igår trots min huvudvärk. Riktigt skönt. Något som var mindre skönt var att jag låg vaken i 3 timmar mitt i natten pga ett hatfullt illamående som resulterade i att jag låg över toastolen och gjorde det jag gjorde. Så jag har varit hemma idag och mått röv. That's about it.

Sen är det såhär att i helgen är det brännbollsyran i umeå. En slags festival med brännbollsturneringar, öltält och allt vad det är. Dennis ska dra dit över helgen med grabbarna och mina tjejkompisar är sugna på att bila dit och sedan bila hem på natten. Men ingen av dom är sugna på att köra hem kooonstigt nog för alla vill festa därborta vilket jag inte alls vill (speciellt inte med tanke på hur jag har mått inatt & idag). Hade jag haft körkort hade jag varit räddaren i nöden och kört hem dom på natten men nu råkar det vara så att teorin återstår. Som det ser ut nu så ska jag & Anette stanna hemma men vi får se hur detta slutar helt enkelt.


Headache - huvudvärk - migraine

Idag har ingenting speciellt hänt förutom att jag har skrivit prov i naturkunskap och att trådlösa internet till laptopen är helt gone going. Vill inte alls fungera och sånt gör mig galen. Alltid ska det vara nånting som inte stämmer eller är bra.

Jag har även sjukt ont i huvudet och värken är helt mad, det dunkar och har sig så jag ska lägga mig och se om jag kan sova för natten redan nu. Hoppas det i-n-t-e är en migrän påväg för då vet jag fan inte vad jag gör.


Vilken skum dag...

Den här dagen har inte alls varit som alla andra skoldagar. Efter att ha suttit ute i solen på svenskalektionen så satt vi i matsalen - av alla ställen - och såg på när en förlovning skedde mellan ett par som tydligen har varit tillsammans i 3 veckor (dömmer inte, tycker bara det var liiiiiite väl..hastigt) och sen att ha fått veta saker om världens snällaste och skötsammaste killar som jag fortfarande inte vill "ta in" och tro att det är sant. Det går inte ihop. Men som sagt, vi ger er en chans till annars är det ni som ligger risigt till.

Aja, efter skolan satt det bra med en chailatte & kladdkaka på waynes med bästa vännen. Efter fikat åkte jag hem till min sjukling som inte verkar allt för sjuk längre. Nu måste jag plugga & sen ska vi nog.... försöka se nya prisonbreak-avsnitten, om vi får tag på dom vill säga.




Wherever we go

Att gå en promenad - även om den inte blev så lång - med bästa vännen och bara prata lite om allt mellan himmel och jord kan ha varit det bästa jag har gjort idag. Speciellt efter att ha pluggat en hel del av kvällen. Vi bestämde lite saker inför helgen och som det ser ut nu så blir det burträskbingo på fredag & mys på rovön på lördag. Vilka är sugna? Näe oj, jag kan ju inte skriva en fråga för mina läsare kommenterar ju aldrig. Glömde det, sorry! ;-)

Ni är riktigt tråkiga ibland.. Speciellt som i förra inlägget då jag verkligen BER er svara på det men ändå är det ingen som orkar tipsa om något kul. Har ni ingen fantasi eller vad är det frågan om? :-) Ni vet att ju färre kommentarer och feedback jag får - desto mer sugen blir jag på att radera bloggen och inte låta er veta ett skit om vad som händer. Så ni bestämmer.


Bäst

Ge oss tips!

Till helgen ska vi spela/tävla/leka burträskbingo & nu behöver jag eran hjälp med sjuka, roliga & påhittiga saker att göra. Har hittat en (alldeles för sjuk) lista hos Skelleftekillarna & en annan hos Camilla men vi kände att vi vill ha fler att välja bland också så jag vill gärna att ni låter fantasin flöda och att ni skriver ner det här så vi får oss några goda skratt ;-).


V. Maggio


"Bildbomb" från stugan




Översta bilderna togs när jag & lillasyster var nere vid vattnet. Hon ville hitta någon blomma att ge till mamma & jag ville passa på att fota när det ändå var sol och fint. Sen är det en bild på my boyfriend and my mother that likes eachother (såg ni rimmet?!?!), bild på dom två f:en - Filippa & Felicity och slutligen poolen som lyftes ner i hålet. Den ser liten ut men den är faktiskt hyfsat stor. Där har ni en före-bild & härmed lovar jag en kommande efter-bild (när allt är färdigt såklart).

You make my life worth living


I just think about the things that you do

Alltid när man inte har bloggat på ett tag så vill man komma med en ursäkt. Min ursäkt är att motivationen inte har funnits men nu är det väl dags igen.

Igår kom Dennis till stugan & åt middag sen åkte vi hem till mig. Då kom det lite folk hit så vi spelade kubb (& det gick sämst!) sen såg vi en film som var ännu sämre. Det roliga var att på hemmakväll hade jag bestämt en film som jag ville se (prom night) och min kära pojkvän hade bestämt en film som han ville se (gag). För dom andra så spelade det ingen roll så det slutade med att vi klunsade och Dennis vann. Jag tänkte inte så mycket mer på det förrän vi slog igång filmen. Den sög. Det skulle vara en skräckfilm som till & med hade fått 7 stjärnor (av 5 möjliga?) men den var så dålig att vi BYTTE film till I, Robot som var betydligt bättre. Will Smith är en favorit så! Efter filmen var slut & några i sällskapet hade åkt härifrån så satte vi oss och tittade på utlandsresor(!!!!!!!). Jag, Dennis, Hampus & Anette har bestämt oss för att åka i sommar och jag kunde inte längta mer ;-D

Jag har precis fått bärbara datorn att "hitta av" externa hårddisken så nu kommer jag kunna ge alla bilderna från i onsdags (ni som har bett om dom kan ju be om dom igen så skickar jag dom!) och hit kommer det slängas in bilder som jag har tagit på Filippa vid vattnet i stugan. Först: Middag.


What to say?

Just nu är jag trött, hungrig och allmänt jobbigast i världen. Som ni redan vet så kan mitt humör vända på nolltid och det var precis vad det gjorde. Ikväll var det planerat brännboll, kubb och fotboll men för att jag är jag och tycker som jag gör om mig själv så blir det en totalt värdelös fredagkväll. Eftersom tårarna rinner nonstop så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Om ni bara kunde få ett smakprov på hur jag känner mig när jag "blir såhär" så kanske det skulle bli en aning lättare för mig.

Hur mycket jag än vill förklara för er så går det inte förklara med ord och det gör mig galen. Jag vill bara vara glad, jag BORDE vara det idag eftersom jag hade gruvat mig för uppkörningen & klarade den. Istället är jag den värsta flickvännen & vännen man kan ha.

Mamma ringde iallafall nyss så hon kommer och hämtar mig så att jag följer med ut till stugan för hon ville ha mig där. Det kan jag verkligen behöva, samla på mig krafter och bara vara. Vi hörs sen.

Känns heeeeelt ok ;-)

Grattisgrattisgrattis till min bästa vän Emelie som tog körkortet idag & till mig själv som klarade uppkörningen ;-) Nu är det bara teorin kvar och den ska fixas inom kort sen är vi alla ute och gör vägarna osäkra!


Passengers

Tack för igår allihopa. Jag hade jättetrevligt! :-) Började hos Emelie med.. 13 personer. Nytt folk också, alltid lika roligt! Efterfesten blev inte som väntat med tanke på hur endel mådde (ingen nämnd, ingen glömd). Bilder från igår är på ingående, har sladden och kameran här hos pappa men orkar inte lägga in dom än.

Idag har varit en dålig dag. Har absolut inte varit bakis eller så, det har bara varit känslomässigt jobbigt. Väldigt jobbigt. Vet inte hur mycket jag känner för att dela med mig av så därför kanske jag låter bli. Jag & papi har iaf varit på hemmakväll & hyrt två filmer som jag, han, Carina, Alex och Martina ska se. En av dom har jag velat se ett tag - passengers. Hoppas den är så bra som jag tror nudå! Sen så slank en ben & jerry's med till mig också, oops.


Show them what you've got!


Give me some sunshine

Jag hatar regn. Regn borde bara få finnas när man ska sova och somna till det smattrande ljudet utanför fönstret. MEN DET KAN ju inte regna när man har planerat att spela kubb och chilla utomhus på förfesten? Ååååååååh,  be with me weathergods. Det har varit varmt och sol mesta delen av dagen (när man har varit i skolan) och när man kommer hem så blir det regn. Nu tänkte jag ta en powernap och när jag vaknar igen så vill jag se solsolsol.


I really know that he really loves me

Igår mådde jag inte allt för bra. Så många känslor på en och samma gång.
Rädsla, besvikelse, ilska, osäkerhet men framförallt kärlek. Jag har världens bästa mamma som pratade mig lugn och världens bästa pojkvän som kom för att hålla om mig ♥.

Idag är en ny dag och jag är på betydligt bättre humör. Det är fiskpinnar till lunch och igår när jag fick reda på det så sa Sara i min klass "det finns ingen som blir så glad av fiskpinnarna på skolan som du!" och skrattade. Det är ju trots allt den godaste remouladsåsen som finns, då finns det ingen anledning till att inte bli glad? ;-)

Taggad till kvällen är jag också så jag har inte mycket mer att begära egentligen. Det blir fest för hela slanten & jag tänkte bara säga att vi allihopa tänkte gå all in!


-

I don't want the world to see me, cause i don't think that they'd understand.


That's the way - aha aha - i like it

Livet leker och vädret smeker.. eller nått. Det är så underbart och man blir på så bra humör och då tror jag att jag inte bara pratar för mig själv utan för de allra flesta faktiskt! Idag hade 3orna lekar med våran klass och det var typ en 7-kamp med olika stationer. En station handlade bland annat om att jag gick med en flaska mellan benen och Pontus satt med en flaska mellan sina ben och jag skulle - med ögonbindel - hälla från min flaska till hans flaska, utan händer eller nått. Han blev ganska blöt om vi säger så och jag kan lova att jag skrattade i mängder. Det roliga var ju att när jag startade det hela så var det ingen i närheten för alla höll sig till sina stationer och när jag tog av mig ögonbindeln så insåg jag att det var 15 pers där och det blev pinsamt med tanke på alla kommentarer jag hade dragit "jag är ju förfan inte van att ha något som hänger mellan mina ben" men jag får väl bju' på det, i guess!

Annars var det kubb, förflytta hela laget på små backar, hålla ballonger mellan hela laget och gå i ett led - även det utan händer och endel annat. Det var hur kul som helst och jag ångrar att jag inte tog med min kamera för det hade funnits endel väldigt roliga bilder att visa er ;-)

Jag & Dennis vaknade nyss efter att ha tagit en "powernap" i 2 timmar. Nu ska vi återgå till det vi påbörjade igår - nöta lite oth säsong 3. Hur bra är det inte? Aaaahhh, i'm in love with a.. serieee ♥


I'm in love with a fairytale

Idag skulle jag vilja vara norska. För det första så vann dom igår i eurovision song contest med Alexander Rybak (huuuuur snygg & huuuuur grym på fiol?!?!?!) och för det andra så är det 17 maj idag - deras nationaldag. Och som ni vet så firas den ganska rejält i Norge jämfört med hur vi i Sverige gör. Så det är nog heeeeelt okej stämning där nu kan jag tänka mig ;-)


Fruktsallad och mördare i huset

Myskväll var det som stod på schemat ikväll och det klarade vi galant. Vi åkte till ICA och köpte frukter. Då snackar vi mango, banan, äpple, melon, kiwi, vindruvor m.m till att göra en fruktsallad. Oj så nyttigt och OJ SÅ GOTT! Med glass och grädde till (okej, lite onyttigt blev det). Vi har också hunnit prata en massa, sett eurovision song contest, tävlat i lag i singstar, varit på frasses i stan och ätit nattamat, kört runt med bilen (Julia har nytagit körkortet) och skrattat mest av allt.


Då kanske ni undrar vad jag gör vaken nu?
Det undrar jag med. Nämen jag är helt själv i huset och är livrädd för att vara ensam när jag ska sova så jag kommer inte kunna somna. Det är nu man skulle haft sig en gentleman till pojkvän (typ den norska Alexander som vann eurovision ikväll, han skulle säkert aldrig svika en...) men eftersom jag valde en som har en förkärlek till........ dataspel och att sitta och fisa med sina töntiga killkompisar...... så är jag själv. Skrev nyss till honom på msn att jag var jätterädd och var helt säker på att det var någon gömd i huset som skulle mörda mig när jag hade somnat, då skrattade han bara åt mig. Så då skrev jag "Nathalie Eriksson är inte längre tillgänglig, hon blev precis mördad." och så ska jag inte svara om han skriver. Då kanske han blir orolig och kommer hit...... Observera kanske.

Hahahahaha!


Dagen i bilder

Jag börjar vara riktigt flitig med kameran nu! Till & med så att Emelie ständigt säger "du och din jävla kamera!" och att min lillasyster tar förgivet att storasyster har med sig kameran överallt. Om vi ser något fint/konstigt/vad-som-helst så säger hon "ska du inte ta kort nu?". Själv tycker jag det är roligast att kolla på bloggar med bilder men ni får säga till om ni blir less. Promise ;-)

Idag har jag & Emelie stekt i solen men vid 3-tiden åkte min family & hämtade Dennis (ja, han slet sig från lanet för att följa - han ville inte göra lillan besviken) sen åkte vi på Filippa's allra första dansföreställning. Hon var så otroligt nervös innan men efteråt när allt hade släppt var hon så glad och stolt. Alla vi andra var också stola för hon var jätteduktig våran lillskit. Men nu börjar man inse att hon faktiskt inte är så liten längre..







Såhär har våran kväll sett ut


I'm gonna smile 'cause I deserve to

Jag är världens sämsta människa för jag försov mig imorse. Vaknade väldigt sent men kompromissade med att dammtorka och dammsuga mitt rum + hela övervåningen. Efteråt kändes det faktiskt lite bättre. Idag är vädret minst lika underbart, behövde inte ens jacka när jag åkte till stan för att lämna en sak och jag har hört att det ska bli ännu varmare så jag njuuuuuter bara.

Nästan så att jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget att "jag älskar dig mer och mer för varje dag baby" för han ska L-A-N-A i helgen. Hur töntigt? MEST I VÄRLDEN. Åh. Men jag har iallafall vänner som heter Emelie, Anette, Sandra, Hampus & Martin som ska komma till mig och umgås. Det blir nog "just another chill-kväll" med mys, film, kubb(?). Vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt. Ha en mysig fredagskväll :-)


Bouncing balls

Jag vill ha detta väder i resten av mitt liv!!!!!! Åh, det är så underbart. Har varit och ätit smarrig middag + efterrätt hos Dennis mamma Carina och har precis kommit hem till mig nu. Vi ska se lite oth innan det är dags att sova men innan dess ska jag bara slå mitt rekord i bouncing balls på facebook. Spelade det för första gången idag och blev fast, haha så jäkla kul.


I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before

Jag älskar dig mer & mer för varje dag baby.

Maskeradbilderna från min kamera







& så var det ju dagen efter...

When the stars go blue

"Where do you go when you're lonely?". Jag hade alltid ett ställe förut som jag gick till när jag ville vara för mig själv - som ingen visste om. Att vara själv i mitt rum dög inte, det var ändå liv och rörelse omkring mig. Så jag gick ut på en promenad med musik i öronen och satte mig vid en liten bäck. Jag kunde sitta där, strunta i att små insekter kröp fulla mig och att det kunde vara spindlar i mitt hår. Just för stunden var jag inte i skitstaden Skellefteå. Det kändes som i en dröm. Med vatten rinnande nedför den lilla bäcken, solen skinande ovanför och underbar musik i öronen så kunde det för stunden inte bli mycket bättre. Åtminstone inte perioden då jag mådde som sämst. Dom där små stunderna kunde betyda grymt mycket, att bara sitta där och tänka bra tankar. För det är en av sakerna jag har lärt mig - att tänka positivt. Jag lyckas verkligen inte alltid men genom att åtminstone försöka kan man komma långt. Iallafall en bra bit på vägen.



Internt bland mina brudar

emelie, says:
näe jag vill inte
emelie, says:
för jag är så less att vara alla "par" nu, jag går fan hellre själv på bio
emelie, says:
ska börja vara med mina singelkompisar istället

(tyst ett tag)

emelie, says:
undra vad lilli ska göra till helgen
emelie, says:
hon är typ den ända jag har kvar nu



I'll show you

Har insett att det ska behövas ett riktigt hur-jag-mår-inlägg till att ni ska lägga fingrarna på tangentbordet och unna mig några kommentarer. Men ni får inte tro att jag är sur - kommentarerna i förra inlägget gjorde mig mycket gladare. Det var till och med en person som tackade mig. Då kan jag känna såhär: tacka mig för vad? Men efter ett tag inser jag. Jag är en förebild för tjejer som fortfarande inte kommit ur det och därför ska jag bevisa att styrkan finns till att inte "falla tillbaka".

Näe vet ni vad jag känner? Nu måste jag ta mig i kragen, sommaren är påväg med stormsteg och jag neggar. Det känns jobbigt att "min årgång" tar studenten om en månad men inte jag. Men sen tänker jag efter: det var väl bättre att jag skulle ta min tid och fokusera mig på att må bra än att fullständigt skita i hur jag mådde och kanske vara så långt ifrån "frisk" man kan vara nu?

Och på tal om mående - Min mage spårar, vet inte vad som händer och fötter med den. Har ont, är illamående, har ont, är illamående (ja ni fattar). Ska vila en liten stund och ni får hålla alla era tummar på att den ska känna sig lugn som en filbunke när jag vaknar.



Nobody knows

Just nu trycks min "off-knapp" ner lite för ofta. Den lilla styrkan och kraften jag har tar slut så otroligt fort och ibland känns det som att det är helt utan anledning. Nu när jag borde vara gladast i världen är jag raka motsatsen. Det finns alltid någonting som ska komma och tynga mig. Alltid. Jag fattar inte vad som har hänt, jag som faktiskt lyckades bygga upp en stadig grund som jag kunde stå på efter sjukdomen, jag som faktiskt lyckades få mig ur den värsta gropen, är jag påväg tillbaka till helvetet eller vad är det frågan om? Har jag bara en neråt-period nu som alldeles snart kommer att gå över eller kan jag känna lukten av ett så kallat återfall?

I lördags på festen var det en kille som undrade varför jag var 90a men gick skola med 91orna. Jag förklarade att jag hade mått dåligt och att det berodde mycket på mina ätstörningar och personen sa orden jag fruktade "det är ju en sjukdom man aldrig helt kommer ur".

När jag var sjuk så vägrade jag först inse det. Det skulle och fick bara inte hända mig. Jag som hade haft redovisning i skolan om anorexi&bulimi som redan visste hur farligt det faktiskt var. Nu handlar det om att jag vägrar inse att jag fortfarande mår dåligt över det. Jag vill se mig själv som frisk, jag vill tro att jag orkar lika mycket som alla andra och jag vill tro att jag är lika glad som jag är när jag är glad. Tills humöret svänger och jag åter är tillbaka till att tro att det är möjligt att drunkna i sina egna tårar. En läkare jag hade för något årsen berättade det som att jag ständigt har pms när det gäller humörsvängningarna. Jag vet att dom flesta ser mig som en glad, utåtriktad tjej och det glädjer mig. Men jag säger väl som lady gaga's låt - pokerface...

Maskerad/20årsfesten!

Här kommer massa bilder och det kommer förmodligen fler sen! Enjoy.








1 år, 12 månader, 365 dagar

Idag blir en dag fylld av mys måste jag säga. Idag är det ett år sen jag & min beloved pojkvän blev tillsammans. Tiden har gått så sjukt fort men det kallas ju "tiden går fort när man har roligt" och det har jag verkligen haft. Jag har så otroligt kul med Dennis som inte bara är min pojkvän utan också är en av mina bästa vänner. Endel jag känner har skrämt upp mig med att "efter 1års-dagen går det bara utför" men det ska vi nu bevisa att det inte alls gör ;-).

Du gör mig gladast i världen bara genom att finnas vid min sida. Det bästa jag vet är att vakna upp bredvid dig, när du pussar mig och att du lyckas hantera mig trots mina brister. Jag älskar dig, hjärtat.


So live your life eeh-eeh-eeh

NU KÖR VI!!!!!!!!!!! Jag är så taggad. Ska bli så kul att lägga ut bilder senare från ikväll för jag har nämligen hört talas om att det bland annat kommer befinna sig piloter, sjuksköterskor, städerskor, brandmän, poliser, pirater med kanot, baywatchbrudar, hiphopare, mr burns med mera med mera där borta på maskeraden ikväll. HA EN UNDERBAR KVÄLL för det ska vi ha! :-D

TUMMEN UPP PÅ DERÅ PEEPZ! /Karl-Evert


Vi äro små hurtbullar

Ni vet redan vad jag gjorde igår men här får ni ändå en sammanfattning. Vi åkte till Jullburr och såg en & en halv period av matchen så jag vet inte ens vad resultatet blev men Sverige förlorade iallafall. Ovanligt mot Kanada? Vi gick iallafall till konstgräset och spelade brännboll & fotboll. När vi var less och supertrötta så gick några av oss tillbaka till Julia och slog igång "Mr and Mrs Smith" och ett tag av filmen var det bara jag av alla 7 personer som var vaken. Jag frågade till och med "är det bara jag som inte sover?" och fick inget svar. Alla hade slocknat, haha.


Blev inte många bilder tagna men eftersom jag lovade er så kommer några här ändå:









Oohhh weee

Allt är king. Var bara tvungen att slänga in ett inlägg så ni vet att jag är vid liv. Idag har solen varit framme och jag har suttit i solen och käkat mjukglass med Jannie & Julia, helt underbart! Sen har vi varit och fixat andra saker och nu bär det av till Jullan för att se semifinalmatchen och efter matchen nalkas det brännboll. Kommer bilder sen, promise ;-)

Min dräkt satt iallafall som handen i handsken så jag är mer än nöööööjd! Nu väntar Dennis, puss.

Emelie + Wilma = Perfect match

Kom precis hem från grannhuset där jag har slingat Emelie's hår, ätit lakritspolkagrisar, sett sista minutrarna i kvartsfinalen i hockey med hennes pappa & pussats med Wilma (enda vovven jag inte är rädd för nivet?). På tal om Emelie's hår så har hon panik för hon tycker att det ser vitt ut på vissa partier så hon påstod att hon & Wilma matchade...



...det tyckte dock inte jag. Ärligt talat så såg jag ingen större skillnad & det gjorde henne bara ännu argare. Haha oops!

Oh, happy day

När det är sagt att det ska regna så blir man extra glad när man vaknar och solen skiner. Dagen har varit hur bra som helst, vi har haft två lektioner - på en såg vi film (frankenstein) och på den andra lyssnade vi på en föreläsning av en fritidspedagog. I slutet på andra lektionen så fick vi en svenska-uppgift där vi ska läsa en bok och se samma film. När våran lärare visade vad det finns att välja bland blev det nästan bråk i klassrummet. Twilight, I taket lyser stjärnorna, Män som hatar kvinnor, Narnia, Linas kvällsbok m.m. Och det var såklart tjejerna som tjafsade.

Det har heller aldrig varit så lång kö till matsalen som det var idag. Kaaan bero på att det serverades texmex-buffé och varenda elev på skolan väljer att äta. Mellan våra två raster så satt jag & Sandra nere vid älven och bara njöt av solen. Efter skolan träffade jag Emelie & några andra på stan - kom hem med en ny extern hårddisk (en svart denna gång), en t-shirt för 49 kronor & ett halsband med tre kedjor ihopsatta för 19. Mycket värt kan jag lova!


Jag satt & pratade med Dennis (se bara hur glad jag är)


Sandrou-Pandrou :)


En nyfiken hund med röd scarf joggade förbi.

Elinas födelsedag också minsann

Ja, Elina i min klass fyller också år idag (som hon så klart och tydligt ville få fram med kommentar i förra inlägget). Ingen i hennes familj sa grattis på morgonen så hon började dagen med att sjunga "ja må hon leva" till sig själv. Gummsan, du har det inte lätt.

Nu börjar det droppa in folk här som ska gratta Dennis så jag ska gå från datorn. Våra maskeraddräkter har förresten kommit också så vi ska testa dom senare, kan bli ganska kul eftersom D's dräkt är ungefär det fulaste jag sett. Kommer bilder på det sen.. kanske.

Idag är det ingen vanlig dag...

...för det är min älskling's födelsedag, hurra hurra hurra.

Grattis på 20årsdagen! ♥



(Ja, jag är sjukt begåvad på paint.)

Mammas lilla kärleksförklaring


When the sun shine, we'll shine together

Jag har ändå nästan accepterat hur det ser ut på bloggen så det får se ut så tills det finns någon som vill hjälpa till med designen. Är ingen av mina läsare en vänlig själ? Nähe, det var tråkigt tycker jag.

Idag har dagen varit väldigt chill - sovmorgon, två lektioner, lunch på dallas med pappa, en lektion till som avslutades med kladdkaka & glass som Linn (en klasskompis) hade med sig. När jag hoppade på bussen påväg hem så såg jag att Anette satt i den så vi pratade på om en hel del drömmar och saker som jag hoppas kommer bli av inom snar framtid ;-)


Nettan-Plättan!


Ombyggnad pågår

Hahahaha, jag ber om ursäkt över hur bloggen ser ut. Tänkte trixa & mixa lite med designen all by myself eftersom jag ständigt har en inställning "kan dom så kan jag" men det kunde jag icket så nu ser det ut som "hej & välkomna till världens mest tråkiga blogg, läs inte - vad ni än gör". Därför jag även hade lösenordsskyddat ett tag om det var någon som hann märka det.



FINNS DET NÅGON VÄNLIG SJÄL som kan tänka sig hjälpa mig?

I can't help it

Nu är jag på dåligt humör, igen. Har så fruktansvärt jävla ont i munnen (är infekterad längst in bakom innersta tanden), mina läsare kommenterar aldrig (vilket gör att jag dagligen funderar på att radera bloggen) och det går inte boka en sak som måste bokas - allt annat finns utom det jag behöver, såklart. Sen tänkte jag precis lägga över massa bilder på min externa hårddisk men kom på mig själv med att den är trasig & alla mina bilder och filmer har försvunnit.

Därför kanske jag ska "avrunda" och krypa ner i sängen och hoppas på en bättre dag imorgon. Måste till tandläkaren och lida medan dom pillar bak i munnen på mig eftersom jag knappt kan tugga. Längtar inte. Att det alltid ska vara nånting med min mun.

På onsdag fyller förövrigt min älskling 20 år & det firas på lördag med maskeradfest, kommer bli hur ball som helst tror jag! Ännu ballare är det att vi är några stycken som har beställt dräkter från bodega.se & för min del blev det städerska som ser ut såhär:


Grillning, kubb & fotboll

Jag vaknade för en timma sen och det känns "inte alls" som att man har sovit bort dagen. Ska dock strax ut och lägga mig ett litet tag bara för att få känna värmen och kanske bättra på färgen litegrann.

Igår blev det trots allt grillning så jag, Anette, Emelie, Hampus & Martin åkte till vitberget med ved, korv, marsmallows och lite allt möjligt för att få igång en eld. Dennis kom även dit efter ett tag♥. När vi hade grillat färdigt några timmar senare så tänkte vi spela kubb men hade ingen aning om vart man kunde spela det i mörkret. Sen kom vi på att vi kunde åka till sörböle där det finns en fotbollsplan som vi fick igång lamporna på. Där spelade vi kubb och avslutade kvällen med fotboll med en trasig boll. Det var tjejerna mot killarna (as usual) och vi ledde ganska länge men Emelie oavgjorde med ett fint självmål så att killarna vann med 10-8 ;-).


Tråkigt nog blev det bara bilder från grillningen. Kameran låg kvar i bilen när vi spelade kubb & fotboll.



Kings of leon - Sex on fire


Don't try to stop me

Vädret är adorable & jag har bränt mig lite i ansiktet. Nu ska jag strax hoppa in i duschen eftersom man inte är speciellt mysig efter att ha legat ute & svettats i solen. Sen ska jag gå över till Emelie's hus och äta middag med hennes familj eftersom min familj är på ytterligare ett kalas och äter smörgåstårta, vilket jag inte ens tycker om. Ikväll var det tänkt att det skulle bli grillning på vitberget men det var några som inte alls hade lust till det så det kanske blir en till myskväll istället :-)


Roligaste bilden från brännbollen.
Alex (storebror) har världens fulaste kropphållning och försöker se bollen samtidigt som han har solen i ögonen. Jag försöker hinna i mål och skrattar åt hur han står.

Första maj

Gårkvällen var trevlig. Inte mer än så. Jag var ju som sagt inte på humör och det blir ju vad man gör det till. Idag har vädret varit underbart och vi hann ligga ute i solen ett tag innan släkten på mamma's sida kom på besök för att fira att jag hade fyllt år då det firades med tårta, brännboll och en massa prat. Bilder från kalaset & brännbollsmatchen kommer sen ;-)

När främmandet hade åkt hem och mina föräldrar hade åkt till stugan bestämde jag & Dennis att vi kunde ta hit några kompisar. Så Anette, Hampus, Julia, Anders, Emelie & Martin har varit här ikväll och det har varit väldigt trevligt :-) Vi har spelat kubb (tjejerna mot killarna, vi vann varsin gång!), sett en jätteäcklig skräckfilm som hette.. från andra sidan? Fyfan. Sen för att komma på bättre "humör" så sjöng vi singstar (även då tjejerna mot killarna och vi spottade på dom, hähä). Efter singstar så drog Julia & Anders hem och vi andra fortsatte med ett sällskapsspel som handlade om att gissa hur dom andra deltagarna skulle agera i olika situationer och det svaret skulle vara samma som du hade på din egen svarslapp. Jaja, svårt att förklara men kul var det iallafall! Nu har alla åkt hem så jag & Dennis ska sova. Kommer sitta så jäkla fint med sömn!



RSS 2.0