23.30

Har just kommit hem och jag säger bara.. fan vad kul det är med innebandy! Först blev det 2 timmars träning med KAIF's innebandylag (tji fick jag, blev betydligt seriösare än vad jag trodde) och sen blev jag upphämtad på Campus och drog direkt vidare för att spela med grabbarna + Anette i ytterligare 1½ timma. Jag som är helt otränad är med andra ord helt slut.

Dagens skador: En smäll i huvudet så att jag har ont i nacken + att jag fick en fläskläpp. Inte nog med att TVÅ stycken trampade på min skadade tå också........ Hade jag hetat Justin Timberlake hade jag sjungit Cry me a river.

Imorgon är det dags för turneringen och jag är taggad till tusen! På kvällen är det fest + station för att fira min favorit-Emelie som fyller år på fredag ;-)


31 mars

Älskar vädret. Solen gör en så glad. Slask och vattenpölar däremot, är ju inte alls lika glädjeframkallande. Idag på skolan gick brandlarmet och det visade sig vara någon som hade tuttat på en blomkruka. När vi alla stod utanför skolan och väntade på att brandbilarna skulle komma så startade ett onödigt snöbollskrig så vi tjejer stod och skrek tvättäkta tjejskrik där ett tag.

Nu har jag hunnit få i mig middag och snart bär det av till Campus för innebandyträning. Nej, det är inte så seriöst som det låter. Vi är ett gäng som har anmält oss till innebandyturneringen som hålls på Eddahallen imorgon (några tjejer som har anordnat cupen som projektarbete) så vi ska "snacka taktik" och lattja lite ikväll ;-)


23.33

AIK SKELLEFTEÅ AIK, DET ENDA JAG SOM JAG HEJAR PÅÅÅÅ! Så är det ju. Riktigt skönt med vinst! Vi var då 4 brudar i min lilla soffa som satt och tjöt när målen gjordes. We liked it. Nu sitter jag med hårfärg i håret och den enda tappra krigaren som stannade kvar för att färga (som egentligen var Sandra's uppgift) blev Emelie. Min räddare i nöd och lust. Då förstår jag dock om ni tänker "Kan hon sånt?" Nej, men man tar vad man har...

Ska alldeles strax skölja ur färgen så jag håller tummarna för ett någorlunda bra resultat. Sen blir det sängen! Var riktigt skönt att kunna somna före 00.00 för en gångs skull, som jag lyckades med igår.


17.45

Aj på min stackars tå....... Jag skulle lyfta sängen för att få tag i en sladd som var under och tappade greppet om sängen så att ena sängbenet landade just på min tå. Helvetet så ont det gjorde. Nu har en tredjedel av nageln lossnat också.

Väntar på mat, sen kommer Sandra hit och ska färga mitt hår sen ska vi se AIK vinna mot Färjestad hade jag tänkt!


30 mars

Riktigt skönt att sluta 12.25 på tisdagar! Idag på matlagningen gjorde vi ett "påskbord". En grupp fick i uppdrag att göra förrätt, en grupp fick varmrätt och den sista fick efterrätt. Så vi var rätt mätta när vi gick därifrån eftersom det bl.a fanns 3 efterrätter.


Estetarna har även varit och dansat för oss på balder idag, dom var king och som vanligt var jag väldigt stolt över Emelie!:)

Har hunnit vara iväg en sväng med mamma till Bibos och köpt saker till mitt rum. Det slutade med en tavla, 3 ljuslyktor, ett väggord (Kärlek) och 2 Filippa K-muggar till min "samling".


Onödigt vetande

Det här med pålägg på mackor har aldrig varit min grej. Jag brukar kunna ha gurkskivor på men har aldrig varit någon ost/skink/leverpastej-tjej. Men vet ni vad min stora passion här i livet är just nu? Äggmackor!♥ Och sen en till sak som jag kan variera med - färskost med oliver på mackan, mumma!

Aja, eftersom jag sover så otroligt kasst och har gjort det senaste veckan/veckorna så hade jag redan tänkt lägga mig! Att jag knappt sover påverkar också huvudvärken, huvudvärken påverkar att jag inte orkar göra något. Hoppas på en god natts sömn så att jag är back on track imorgon.


Sen vore det inte helt fel om Channing Tatum låg i sängen när jag kröp ner där...

29 mars

Att gå omkring och tro att allt är frid och fröjd när det är långt ifrån bra, det känns ju inte helt okej. Att man ens kan gå omkring och låtsas som ingenting, det förstår jag inte heller. Att veta att någon av ens två närmaste i livet ljuger för en, där brast det. Vad hände med att hålla sig till sanningen?


Tacka vet jag denna tös

Min dag har bestått av mys med Emelie. Vi såg hockeyn, vi åt paj, fruktsallad, såg wipeout och planerade lite inför kommande helg.

Thanks for being the worlds greatest!




01.11

Hellu! Illamåendet igår kan iallafall inte ha varit magsjuka. Isåfall en väldigt kort sådan för jag mådde bra resten av kvällen igår. Så det var ju skönt att det inte var något långvarigt.

Nu har jag just kommit hem från Fanny där vi har haft tjejmys. Vi släckte till och med ner under "earth hour" och satt med tända ljus. Sandra frågade mig varför jag inte hade bloggat idag och det har jag faktiskt inget bra svar på. Tidigare idag var jag och såg när Filippa hade funky kidz-show där hennes gäng fick visa vad som hade lärt sig på dansen. Lika kul varje gång! Sen möblerade jag & mamma om i mitt rum och nu efter 5-6 olika möbleringar (vill fortfarande att det ska stavas mubleringar) så ser äntligen mitt rum vettigt ut! Nu ska bara hyllor och tavlor upp så är rummet fulländat, mihi. Jag trivs!


A. Bagge

Jag hade sett framemot att träffa Anders Bagge på station ikväll. Igår hade jag bestämt mig för att "ja, you only live once, jag är med båda kvällarna i helgen!". Men såklart är det någon som vill mig ont och fövandlade mig till en magsjuk 19åring utan liv en fredagkväll. Lillan har haft ont i magen tidigare i veckan och nu bröt det ut för mig. Jag var väldigt illamående imorse och hängde över toastolen. Så fruktansvärt typiskt.

Men ni få gosa med han lite från mig med!


Designa en bikini, vinn en resa

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bara en jäkla massa ord

Jag önskar att man kunde koppla in en sladd i hjärnan så att alla mina tankar skulle komma ut i ord. Idag har varit jobbigaste dagen på länge och då har jag ändå haft väldigt många jobbiga dagar senaste månaderna. Alla dessa onda tankar om mig själv. Har flännat nonstop sen jag kom hem från skolan. Jag hade massa roliga planer inför helgen, station imorgon och festa i umeå på lördag. Vad sätter stopp? Jo, min ekonomi som inte existerar. Eftersom jag inte klarar av att söka jobb så får jag ju inte heller någon som helst inkomst från och med dagen jag tagit studenten. Hur har jag då tänkt ha råd att följa med till Norge i höst? Bra jävla fråga. Varför kan jag inte bara ta tag i det? Ta tag i mitt liv?

Vill.bara.må.bra.

Jag mår illa över hur jag mår. Som dom flesta vet så äter jag i vanliga fall anti depressiva tabletter men det tog slut och jag har inte fått tag på min läkare så nu har jag varit utan i flera dagar. Vilket gör att jag mår allt annat än bra. Det är dom där tabletterna som håller mig i form, som håller mig "ovanför ytan". Sen att höra alla säga att jag är stark, det är bara bullshit. Jag är inte stark längre, känns som att jag helt och hållet har tappat det.

Med tanke på hur lite jag sovit flera nätter i rad så sätter det spår också såklart. Igår när jag påstod att jag skulle göra en tidig kväll så slutade det med att jag somnade ca 02.30. Ikväll ska jag göra en tidig kväll påriktigt och då snackar vi att jag tänker ligga i sängen innan 21.00 eftersom jag ser i kors, så trött är jag. Nu tog orden slut. Hoppas innerligt på en bättre dag imorgon!!


Heja, heja, heja AIK!

Underbart med vinst. Det var tänkt att jag, papi och Alex skulle gå på matchen men bror kände sig hängig/trött så jag lät Emelie ta hans biljett. Stämningen i ladan när AIK kvitterade till 2-2 var underbar för att inte tala om i början av förlängningen då hela ladan ställer sig upp av en viss anledning - vinst! Grymt härligt. Skulle gärna se matchen på fredag också om det inte är slutsålt, får se hur det blir med den saken. Nu hade jag tänkt göra en tidig kväll för en gångs skull. Godnatt=)


23 mars

Att jag tog på mig dunjackan idag var kanske det dummaste jag gjort. Kändes som att jag gick med en fet svart jacka en varm dag i juli ungefär. Imorgon åker skinnjackan på! Längtar tills det blir ännu varmare och man bara behöver jeansjackan eller kanske ingen jacka alls. Våren är påväg så det bara sjunger om det iallafall.

Shopping är terapi för själen och jag skämtar inte. Tröstshopping kan man också kalla det om man vill. Converse (i rätt storlek!), en grå mocka"jacka" och ett par solbrillor. Me like. Sen har jag nyss varit på solbacken med mamma där hon betalade hårspray, p-piller och massa smågrejer. Thank u mom! ♥ Sen ska vi äta världens godaste middag också, kycklingtacos! Jag klagar inte.



22 mars

Trodde som sagt aldrig att det här skulle hända. Hade inte ens en misstanke. Du som har funnits här för mig så fort jag behövt någon vid min sida, du som har stöttat mig i snart 2 års tid. Vi som gått igenom så mycket tillsammans. Jag har aldrig känt mig helt värdelös även om jag inte har jobb, inte har tagit körkort för jag har alltid känt mig så älskad av dig, jag har alltid haft dig. Du har alltid fått mig att känna mig värdefull. Vem ska jag nu berätta allt för, vem ska jag nu känna mig trygg med? Kunde aldrig ens tänka mig att gå på balen med någon annan. Jag har aldrig ens släppt in någon på mitt liv längre än vad jag släppt in dig. Ingen känner mig så bra som du, inte ens min bästa vän. Ingen har sett alla min sidor som du har sett. Trodde inte det skulle sluta på det här viset.

Vill inte, kan inte.

It's easy to believe


Oanvända (vita) converse till salu

Är du sugen på ett par converse eller känner du någon annan som är det? Har du - som jag - aldrig haft råd men ändå velat ha ett par? Inte? Näe men tipsa dina vänner då ;-) Som sagt, dom är helt oanvända. Jag köpte fel storlek och kan inte byta. Storlek: 37,5. 500 kronor eller högstbjudande!


21 mars

Efter att ha sovit dryga 4½ timmar inatt så var det upp med tuppen för att sätta sig i bilen mot Haparanda. Vilken dag det har varit, hela familjen på en liten utflykt och ALLA har lyckats hålla sig på bra humör! Det är inte varje dag. Nu har vi precis kommit hem och jag kan säga såhär - med oss ut från IKEA hade vi 4 fullpackade vagnar som skulle fylla våran släp. Hade tänkt lägga mig så fort jag kom hem men eftersom jag lyckades sova en stund i bilen så ska jag börja montera ihop mina nya saker (soffa & byrå bland annat, good luck liksom)!


VAD har lillan köpt? 14 cm? Hög, djup, lång? Va?



Men det var ju bara dom här små vännerna! Tack och lov.


Nästa stopp: IKEA!

Tidigare ikväll har jag varit med grabbarna hos Anthon och sett AIK-matchen. Efter första perioden kom även Sandra dit. När matchen var klar och det var ledsna miner så drog jag & S vidare till Carro där alla brudarna var. Hos henne har vi gjort det tjejer är som allra bäst på, pratat i mun på varandra.

Nu är det sängen som gäller för imorgon ringer klockan redan 07.00. Ja, ni läste rätt. Jag & familjen ska äntligen till IKEA för att köpa nya saker till lägenheten. Ska bli himla trevligt för jag ska nämligen hålla utkik efter en soffa, ett litet skrivbord, hyllor/skåp och småsaker som ljus, lampor, soffkuddar osv. Håller tummarna att det blir en sväng förbi Skopunkten också;-)


20 mars

Igår var det fest för baldershowsgänget men jag kände att det inte var läge att festa för mig. Jag kunde självklart ha åkt dit nykter men kände inte för att vara bland så mycket folk med tanke på hur jag mådde. Jag & D blev senare på kvällen kidnappade av Simon, Linus & Wietse och åkte hem till Simon där vi såg snuttar från nostalgi-filmer som Ronja Rövardotter, Bröderna Lejonhjärta, Mumindalen osv. Tillslut beslöt vi oss för att se en hel film och det blev ingen mindre än den otroligt spårade filmen "Tomten är far till alla barn".

Idag hade vi hört att det skulle vara jättebra väder så vi hade ställt väckaren på 9 (vad trodde vi då när vi låg och pratade till halv 4?) men vi fick oss såklart inte upp så tidigt. Men några timmar senare åkte vi iväg för att köra skoter, wiee. Nu innan middagen har vi rensat för det är så att kartongerna ska tillbaka till flyttfirman som vi lånade dom av. Då hittade jag massa roliga saker från dagistiden, saker som har betytt mycket, minnen och massa "mina vänner-böcker".



Till exempel dethär! Jag har inte tagit körkortet men jag har då minsann detta att skryta över:

Min lilla guldklimp

Om man ändå kunde se livet ur min lillasysters synvinkel. Hon hade basketcup med skolan idag så jag frågade hur det hade gått, varpå hon glatt svarade:
- "Jo, det gick jättebra! Vi förlorade alla utom en men vi var bra ändå"






19 mars

Jag förstår att ni är nyfikna på vad det är som händer, det gör jag verkligen. Men grejen är den att jag knappt vet själv. Jag har blivit riktigt jävla sårad och jag kan ärligt talat inte svara på hur det kommer bli efter det här. Trodde aldrig att något liknande skulle hända, inte oss, inte nu. Det vi lägger ner tid på nu är att prata och lyssna på varandra. Och gråta "lite". Alltihopa är sjukt jobbigt och vi måste ta oss igenom det tillsammans. Vad som händer när vi tagit oss igenom det är en annan fråga. Som jag inte kan svara på nu. Tyvärr.


*


How could you be so heartless?

Känns som att det är... game over. Vet inte vad jag ska säga. Rädsla. Besvikelse. Känslor. Tvivel. Kärlek. Hat. Ilska. Tårar. Jag är så otroligt splittrad. Jag vet ingenting just nu. Någon ljuger och jag måste ta reda på vem det är.

16 mars

Lite förändringar i designen nu igen. Är fortfarande inte nöjd men det kommer jag väl förmodligen aldrig att bli när det gäller något som är "mitt eget". Förutom Dennis, han är ju också min egen. Mamma klippte honom idag och jag kunde inte sluta titta på honom. Finaste!

Om en stund kommer Emelie & Jannie hit! Ja, ni hörde rätt - Jannie ♥. Hon har kommit hem nu och vi vet inte hur länge vi får ha henne här innan hon drar vidare igen. Hon har varit borta ett halvår sammanlagt så saknad är väl bara förnamnet. Later on drar vi mot idrottshallen och lirar innebandy med killarna!


"Trion", nyårsafton 05/06.

Keep on walking


11.27

Har haft matlagning nu på morgonen där vi gjorde lasagne. Den blev hur god som helst och det tyckte även Doris! Nu har jag en lektion till sen slutar jag för dagen, så jäkla skönt!

Dagens to-do-lista:
• Skriva en utvärdering
• Beställa bal- & studentklänning
• Spela innebandy

The island

Jag & Dennis brukar vara jättemogna och klunsa (sten, sax, påse) angående vilken film vi ska se. Han ville se "The island" som båda vi redan sett och jag ville se "Precious" som vi i klassen pratade om idag. En film som handlar om incest där dottern är gravid med sin pappas barn. Jag gick med på klunsning eftersom jag 9 av 10 gånger brukar vinna mot honom men nu gjorde jag såklart inte det. Åh....


15.12

Det tog några (alldeles för många) snoozningar imorse innan man fick sig upp måste jag säga. Men första skoldagen efter lovet är avklarad och jag är happy över det. På matlagningen hann vi göra raggmunkar, stekt fläsk, saftkräm och pannacotta. På samhällsen blev det hejvilda diskussioner (stavning?) kring incest, kvinnomisshandel och dylikt. Kom ihåg det Maggan sa - VÅRDA KÄRLEKEN! Nu ska jag ta en powernap innan vi ska till farmor & farfar för att äta middag.


Kärlek till mitt fina, turkosa nagellack!


23.22

Jag lovade mig själv att gå från datorn 22.30 men fastnade framför världens mysigaste blogg. Imorgon börjar skolan om efter ett härligt lov och jag ska sova ensam första natten på länge. Har inte Dennis sovit här så har Emelie gjort det och tvärtom. Resten av familjen är förövrigt hemma nu och betydligt brunare än mig, fy. Blir kanske att ta en sväng förbi något solarie imorgon då... Näe men 21 maj är det min och tjejernas tur! Längtar.


Turkiet -06

14 mars

Gårkvällen var jättetrevlig, så länge jag minns. Jag, Sandra & Emelie började lite lugnt hemma hos mig samtidigt som vi såg melodifestivalen. En av dom tre vi hejade på kammade faktiskt hem vinsten - Anna Bergendahl! Senare drog vi vidare till Josefine & Nils där massa annat folk var. Uttrycket "när alkoholen går in, går vettet ur" stämde tyvärr väldigt bra igår. Jag råkade dricka något glas för mycket vilket resulterade i att Dennis släpade med mig hem. Jag kunde knappt stå själv, hade världens konstigaste fylla. Var hur gnällig och ledsen som helst. Men alla har vi sånna kvällar någon gång. Tur bara att jag har en sån underbar pojkvän som tar hand om mig! :)

Nu håller vi på att tanka "Sommaren med Göran" och medan den laddar så ska vi dra och köpa pizza. Mys.


13 mars

Idag städas lägenheten eftersom mamma, Janne & Filippa kommer hem från Egypten imorgon. Det behövs dock inte så mycket mer än att dammsuga eftersom jag har varit den exemplariska dottern som har plockat bort allt, diskat, satt igång diskmaskinen flera gånger, plockat ur den, hållit rent, plockat bort efter min storebror (!!!!!!!) osv.

Nu ska jag fortsätta städa, ta mig en dusch och sedan göra mig klar. Ikväll blir det fest och det ser jag framemot. Puss!


01.51

Hade skrivit ett inlägg tidigare ikväll men det blev aldrig publicerat tydligen. Vi har iallafall varit ett gäng till vitberget och åkt madrass. Det var tänkt att vi skulle mysa till det med att grilla korv också men våra scout-talanger räckte inte hela vägen, tråkigt nog. Jag var jättesugen på just grillad korv med ketchup, om ni undrade :-(

Efter vitberget åkte vi till Carro där vi såg 27 dresses och nu ska jag och Emlan slå igång.... *trumvirvel* vampire diaries såklart. Jäkla beroendeframkallande serie. But we love it!


12 mars

Att vara vaken till 5 resulterar i en trött Nathalie och det i sin tur gör att jag ganska precis har vaknat. Har inte alls ångest över att jag inte följde med dom andra ut i det fina vädret idag, nejdå, inte alls. Jag & Dennis blev väckta vid 12 men låg och drog oss ganska länge, sen när han gick upp för att se film så somnade jag om. Sportlov = Sovlov för min del.

Nu ska jag göra mig klar för det nalkas buffémiddag på O'learys, mys! Vad händer ikväll? Girls, hör av er.


03.38

Bara sjukt att klockan har passerat halv 4, D har sovit här bredvid i snart 2 timmar och jag inte ens är lite trött. Ni vet känslan då man känner sig ensammast i världen fastän man har människor omkring sig hela tiden? Ja, den känslan lever i mig jämt nuförtiden. Jag vet inte vad det är som händer men nånting är på tok. Mitt humör tvärvände ikväll och allting bara brast. Det som främst glädjer mig nu är liksom att "Funniest pets and people" börjar om 15 minuter. Ball. Vill så mycket man kan inte. Klarar det inte. Give me some strength..


11 mars

Nu har jag turen att bli bjuden på frasses till middag. Eller tur och tur, fan vad mycket fet mat och sånt man har ätit under lovet. Äh, just nu känner jag bara "you only live once".

Klockan 19.00 är det hockeymatch som gäller och då infinner vi (jag, Dennis & Emelie) oss i Arenan och jag vet en person som är väldigt nervös inför vad som komma skall. Berättar sen, för att vara lite extra hemlighetsfull.


01.25

En enkel fråga: Varför slutade jag spela innebandy? Så jäkla kul det var att spela ikväll! Och grymt svettigt, det var typ tusen grader i lokalen och snön hade täckt igen "balkongdörren" som gick att öppna. Sen hur dålig kondition jag har fått... det behöver vi kanske inte prata om.

Nu: VAMPIRE DIARIES såklart ;-)


10 mars

Som ni kan se så håller jag på att göra om bloggen till något "enklare". Har dock inte photoshop här så jag kan inte göra klart den än. Så det får se ut såhär tills vidare så kommer fortsättningen någon annan gång. Ikväll ska jag, Emelie & Sandra spela innebandy med killarna och jag hoppas vi är bättre än i måndags då vi spelade hockey (haha..).

Just nu - i väntan på att S ska komma - sitter vi och kikar på Sam Tsui på youtube, han är verkligen helt galet bra. Han sjunger inte bara utan han gör alla "tillbehörsljud" också.


The vampire diaries

I förrgår försökte vi ju börja se serien The vampire diaries men eftersom vi snackade och höll på istället så tog jag och Emelie tag i det och började om från avsnitt nummer ett idag. Och nu när jag har sett och verkligen hängt med så vill jag bara se meeeer så det är så våran kväll ser ut.

Förmodligen med chips, dipp & annat gott också. Trots att vi sa att vi inte skulle äta något sånt idag när vi var ute och gick med Wilma.



01.05

Nu börjar tjejkvällen dö ut lite smått. 4 tjejer har dragit härifrån och 4 tjejer ligger kvar här halvt däckade i soffan i Emelie's rum. Vi ska alldeles strax skjutsa hem Jossan och i samma veva tänkte vi åka förbi Statoil för att köpa något, kanske en french hotdog eller något. Det skulle sitta fint i magen!


8 mars

Idag åkte jag & Emelie till bureå för att friåka med killarna. Vi var allt annat än bra men det var kul ändå ;-) Efter vi åkt och spelat match så drog vi vidare till Burebaren för att äta middag, göööttttt. Nu har jag ungefär precis hunnit duscha och göra mig klar här hos Emelie och hennes klasskompisar droppar in en efter en. Vad gör då jag här? Ingen som vet. Hade inget annat för mig egentligen... Blir nog bra ändå trots att jag inte träffat alla förut.



I can see clearly now

Det där som jag kallade "maraton" blev bara 2 avsnitt innan vi gav upp. Det var ingen text och eftersom vi allihopa babblade i munnen på varandra så förstod vi ingenting alls. Vi har mest bara tjollrat på med annat. Simon, Emelie & Sandra har just åkt härifrån så jag & Dennis ska slå igång "Luftslottet som sprängdes". Den är bra!

Imorgon börjar själva sportlovet och det kickar vi igång med sport. Haha nä, men vi ska åka skridskor sen har vi innebandy, snowboard och madrassåkning på schemat resten av veckan. Blir nog nice ifall allt blir av.


Ska bli kul att se om Emelie är som bambi på hal is. För då kommer jag se ut såhär:

7 mars

Jag & Emelie är lite slöa idag. Vi klev inte upp från sängen förrän vid 14.00. Då ställde vi oss i köket och gjorde en... någorlunda god omelett. Sen tog vi en promenad hem till Anette för att hämta bilen för att sen köra vidare hem till Emelie där vi har legat i soffan hela dagen.

Nu lagar hennes mamma mat och det luktar alldeles ljuvligt. Ikväll har vi planerat att ha "The vampire diaries"-maraton. E påstår att den serien är väldigt bra och jag hoppas det stämmer.


GRATTIS TILL SANDRA & ANETTE, två favoriter som fyller 19 år idag.


Don't stop believin

Igår blev det 'Farsan' på bio, den var helt klart sevärd! Man fick sig många goda skratt. Efter bion åkte vi till Emelie för en massa girltalk.

Ikväll är det tänkt att vi ska fira Anette som fyller år imorgon. Vi har dock delade åsikter om hur vi ska göra ikväll så jag har inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte, har lite beslutsångest över det hela... Men som vanligt så kommer jag i slutändan ändå att bli taggad och ge med mig, grupptrycket nivet. Haha.

Dagens fråga: Vad gör Ida i bakgrunden?


5 mars

Som jag sagt tidigare någon gång så fungerar mitt liv ungefär som en berg- & dalbana. Dvs att idag är en bra dag.

Kan vara för att...

- det är fredag
- vi har fått sportlov (!!!)
- jag ska mysa med Emma & Emelie ikväll
- det är födelsedagsfest för Anette imorgon
- vädret är awesome
- ska ut på en prommis med Tobbe & Carro nu

Hörs sen, tjingelingggggg.



4 mars

Jotack jag mår bra, förutom att...

- jag inte hittar en studentklänning (ni som har tagit studenten och ni som redan beställt klänning kan jättegärna tipsa om hemsidor)
- jag måste dammsuga båda våningarna
- jag måste följa och handla
- jag inte hittar min datamus och därför inte kan starta stationära datorn
- jag är trött trots att jag sovit väldigt länge inatt
- jag är på världens jobbigaste gnällhumör

Update:
- det går varken installera spotify eller msn på min laptop för den är sämst


Kanske inte mår så bra idag ändå? Blir irriterad över saker som man egentligen inte ska bli irriterad över. Och jag kan inte skylla på pms heller, fan.

Fortfarande en favorit


"Små" saker som kan göra en riktigt glad

Utdrag från Tobbe's blogg.


11. Favorit blogg?


Svar: Jag följer främst mina vänners bloggar. Men kikar väl även in på "storbloggarna" om man kan kalla dom så. Men måste jag välja en så tror jag det är Nathalies blogg. Hon är duktig på skriva, kan beröra en och det är intressant att läsa hennes inlägg.

3 mars

Världens bästa baldershowsgäng! Jag är så glad att jag valde detta som projektarbete, det har varit många slitna timmar men ack så roligt vi har haft. Och roligast var det idag på sista föreställningen då publiken var helt galet peppade, dom applåderade och skrattade hela tiden! Vill bara göra det meeer. Hela gänget befann sig på Nordanå klockan 07.00 imorse och då satte vi genast igång med scensminket och sen var det bara ut på scenen och göra det vi är bra på, haha.

Ikväll ska vi (som Tina skulle ha sagt) busa i mängder. Säger inte mer än så ;-)

Jag har än så länge bara samma bilder som endel redan har lagt ut på sina bloggar men det kommer mer när jag har fått dom:



It's written all over your face

Anonym om 2 mars:
vilken tid är föreställningarna? och kan även utomstående komma och kolla?:D

Svar: Om jag inte är helt ute och cyklar så är det 09.30, 11.00, 13.00. Jag har ingen aning om utomstående kan komma och kolla men du får väl ge det ett försök ;-)




Har fått kommentarer som "Hoppas ni lever upp till förväntningarna" nu ikväll och det gör mig lite smått nervös inför föreställningarna imorgon. Jag ser nu att det är flera stycken som har lagt upp bilder från showen men jag tänkte inte göra det förrän uppvisningarna imorgon är gjorda. Känns tråkigt att "avslöja" även om ni kanske inte kommer fatta ;-)

Ville se premiären av "Cougar town" ikväll men eftersom vi ska vara på nordanå så tidigt imorgon bitti så har jag bett mamma spela in det på hårddisken så jag kan se det imorgon istället. Nu blir det att se premiären av "Dating in the dark" och sen ta en dusch innan det är dags att sova.



2 mars

Showen verkar ha blivit succé, alla skriver positiva saker om den på facebook och jag känner glädjen över det!



Som jag skrev igår, huvudvärken tog över på kvällen och det höll mig vaken vissa delar av natten. Förutom det så hade jag något liknande feberfrossa också, frös och svettades om vartannat. Riktigt jobbigt. Ikväll blir det en tidig kväll för imorgon ska vi befinna oss på Nordanå redan 07.00. 3 föreställningar är det som står på schemat och den här gången är det för gymnasieskolorna med start årskurs 3. Dvs våra klasskompisar m.m. Ska bli spännande men ändå jävligt kul!

1 mars

Hej hallå! Första uppvisningen är precis avklarad och jag måste bara säga - fan vilken kick man fick!! Redan från första början rullade allt på hur bra som helst. Lite stressigt med klädbyten och sånt men det är sånt som händer. Nu vill jag att det ska vara fler föreställningar än bara 3 till men jag kan ju inte göra så mycket åt saken.

Nu har jag så jäkla ont i huvudet, känns som det ska sprängas så jag ska redan ta och lägga mig. Bort med allt teatersmink först (inte bara ett lager...) och sen blir det att krypa ner under täcket. Vi fick sovmorgon imorgon, tacka gudarna för det!

Kommer säkert bilder snart för jag hörde alldeles för många klick från publiken (Hanna, du måste skicka dina bilder till mig!)

RSS 2.0