New things.

Ni får ursäkta den usla kvalitén på bilderna men här är två av mina nyast inköpta plagg. Tröja & jacka!



About yesterday

Igår åkte jag och Emelie som sagt till Umeå med pappa och Carina. Dom stannade hos Martina och Johan medan vi sprang på stan. Utbudet där var inte så mycket att hurra över trots att dom har lite fler roliga affärer än vad vi har hemma så vi kom därifrån med varsin stickad tröja bara (min från Monki och hennes från Gina T). Efter det åkte vi också till M&J dit småpluttarna även hade kommit hem från dagis. Full rulle men mysigt på sitt sätt ändå! Efter middag och ytterligare lite bus så styrde vi vår kos hem mot Skellefteå igen.


29 augusti

Ännu mer städning idag. Mitt rum är näst intill kliniskt just nu (man känner knappt igen sig) och toaletten här nere är riktigt fräsch med nya skåp där jag kan gömma undan alla produkter som smink, hårsaker och ja, ni vet allt som tjejer har.

Har avrundat helgen med Grown ups på bio med Dennis, Emelie & Jesper. Hade inte speciellt höga förväntningar men filmen var faktiskt ganska rolig! Blir snart sängen för jag och bästa Emlan drar till Umeå ganska tidigt imorgonbitti. Ganska härligt med en heldag tillsammans med bästa vännen, var ett tag sen så det är på tiden!


ACNE.


Have a little faith in me

Joe Cocker - Have a little faith in me.


Kvällen kan beskrivas med ordet mys. Jag & D har först ätit middag med familjen (som satt väääääldigt fint i kistan) och sen bara myst framför tvn. Sitter just nu och tittar på bilder där folk just varit i alanya och är HUR SUGEN SOM HELST på att åka dit igen (eller någon annanstans för den delen!). En sista minuten skulle med andra ord inte sitta fel så jag är villig på att åka nästan vart som helst där värmen finns. På fullt allvar, någon som följer?



Don't turn your back on me

I'm going to love you more than anyone
I'm going to hold you closer than before


16.16

Har gjort det mest behövliga i mitt rum idag - rensat och städat mina garderober. Nu ligger allt i högar eller hänger fint på galgar. Ni som har sett mina garderober vet att så brukar det inte se ut så. Allt brukar ligga slarvigt och man hittar aldrig det man letar. Skönt att ha det gjort iaf! Det som ryker är 4 stickade koftor, 1 par jeans, 3 tunikor, 6 linnen, 2 kjolar och några t-shirtar. Förutom det ska jag renbädda sängen och städa bort resten i rummet. När det är klart kanske jag även kan fota mitt rum om ni är intresserade av att se hur det ser ut? Nu blir det tvättstugan och sen ska jag försöka få mamma att färga mitt hår.

Later on: Plankstek till middag, sate så gott!




Sleeping with a broken heart

Skrev så sent som idag att jag skulle trappa ner på det privata snacket men det går inte. Hur ska jag klara det här? Hjärtat har exploderat i tusen bitar och kommer aldrig bli helt igen. Enda tankarna som snurrar runt i mitt huvud är "jag kommer inte klara det här" och det gör allting ännu värre, om det ens är möjligt. Jag älskar dig så mycket. Och det är just därför jag måste låta dig gå och det är JUST DÄRFÖR det gör så förbannat jävla ont. Och falska förhoppningar kan vara bland Det värsta jag vet.


Som ni kanske kunde lista ut så är jag hemma och flännar och tycker synd om mig själv istället för att festa för det hade bara gått åt helvete med alkohol i kroppen när jag mår såhär. Finns bara en sak jag vill. En enda sak.

Come on baby, turn the lights off

Har precis varit på ICA med bror för att köpa ingredienser till tacopaj. Nu är det dags att börja göra sig klar inför kvällen med allt vad det innebär (dusch, smink, måla naglar osv.) Ikväll blir det födelsedagsfest för Ida som fyllt år och sen vidare till station8 för att skaka rumpa som Sean Banan skulle ha kallat det.

Sist vi festade hade jag högklackat på station men jag hade ont i fötterna flera dagar efteråt så det lutar mot bekväma converse ikväll. Förut hade jag inga som helst problem med högklackat, kunde ha klackar på 13 cm utan att få ont men studentveckorna och turkietveckan hade jag bara bekväma skor när vi festade så då blev jag väl "avvänjd" eller nått. Men det är ju så mycket snyggare med klackar. Åh, i-landsproblem!



27 augusti

Vad finns det att göra dessa arbetslösa, tråkiga, gråa, regniga dagar? Annat än att söka jobb, gå på stan eller sitta vid datorn? Värt att man spenderar pengarna man tjänat ihop nu bara för att man inte har annat att göra. I förrgår köpte jag en jacka, en t-shirt och en bh och igår köpte jag en t-shirt och trosor. På stan igår mötte jag upp Emelie och följde henne hem där vi gjorde en "exklusiv" middag som vi åt innan Sandra joinade oss för myskväll.

I övrigt så tycker folk runt omkring mig att jag öppnar mig för mycket i bloggen och jag har insett att dom faktiskt har rätt i det dom säger. Jag vet inte ens nästan vilka alla som läser är (vet typ högst vilka en fjärdedel av er är) och jag skriver vitt och brett om mitt privatliv. Just därför kommer jag tyvärr trappa ner på det även om det typ är det som gör att ni faktiskt läser. Allt går upp och ner nu och de allra jobbigaste stunderna finns fortfarande men det är dom jag försöker ta mig igenom.

Nu: Stan för tredje dagen i rad!

Soldiers surprising loved ones 2

Ni kanske har sett inlägget jag la in med militärerna som kom hem och överraskade sina familjer. Jag la in fel film! Hade ju sett en som var mycket längre och mycket känsligare med tanke på låtvalet. Det var den här filmen jag trodde att jag hade lagt in, haha:


Snabbtänkt

Min bror har gått mig på nerverna i ett tag nu och ber mig kolla upp saker på datorn hela tiden så att jag aldrig får göra det jag själv vill.

Efter ungefär 127904 frågor kommer nästa.

Alex: - Kan du kolla upp ett nummer på hitta.se åt mig?
Jag ignorerar.
Alex: - Hallå, hörde du vad jag sa? Kolla upp det åt mig då.
Ignorerar fortfarande.
Alex: - Naaaaaaaathaaaaaaaaalieeeeeeee Eriiiiiiiiiiiikssoooooooooon???
Jag: - MEN JA, vad är det?
Alex: - Kolla upp det här numret åt mig på hitta.se!
Jag: - Okej, vad sa du? Fitta.se... MEN OJ! Det kom upp en bild på dig.

Och DÄR kom slaget!


Soldiers coming home, surprising their loved ones.

 

Finaste jag sett typ :')


Bättre sent än aldrig

Bilder från kräftskiva/tacos, en allmänt härlig tjejkväll och övernattning i Julia's stuga!




♥♥♥

Mintgrönt. Fint.


High five

Sitter hos kusinerna nu, ser Fångarna på fortet och har precis ätit cheesecake, mm-mmmm! Mina köttbullsmackor blev, enligt mig, betydligt godare än dom andras surströmmingsklämmor (smakade men tyckte som alla andra gånger inte om det). Är förresten överlycklig över mitt lönebesked som kommit idag, score!

You can't handle me

Har sovit alldeles för länge idag men det var nog mest för att det tog ett jäkla tag att somna inatt. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för vi ska till kusinerna och fira moster som fyller år. Har hört rykten om att det ska bjudas på surströmming och tacka vet jag att hon brukar göra köttbullar till vi som inte äter suring, annars vet jag inte hur jag skulle överleva.

Ska försöka fota allt lite mer så att jag har några bilder att lägga in här, fler bilder desto roligare, right?

PS. Nu blev jag väldigt förvirrad när jag skulle skriva dagens datum som rubrik. På datorn står det att det är den 23e augusti och på min iphone står det att det är 24e? Borde vara det sistnämnda eftersom moster fyller år det datumet. DS.



00.36

Igår blev det pizza på dallas och sen mys och film resten av kvällen. Vi såg "She's out of my league" och jag rekomenderar den starkt till er som inte sett den! Hade hört både bra och dåligt om den innan men vi gav den ett försök och det var värt det. Lite tårar under kvällen fick också komma men hade tryggaste sällskapet vid min sida. Vet dock inte om det är så bra eftersom jag verkar lura mig själv men det återstår att se.

Idag var min första arbetslösa dag och då tog jag saken i egna händer och besökte arbetsförmedlingen. Kändes skit att sitta där och vara en av alla arbetslösa men jag skulle helst kalla det arbetssökande, haha. Efter det mötte jag upp bästa Emelie på stan där vi strosade runt ett litet tag innan det blev en mindre nyttig middag på frasses (skräpmat två dagar i rad, tur att jag lovat mig själv att köpa kort på friskvårds när lönen kommer). Resten av kvällen har jag spenderat hemma hos henne med hon och Jossan. Vi har sett säsongsstarten på Fångarna på fortet och ätit onyttigt (då var vi där igen...)


Impuls är king

Under hela gårdagen smsades och ringdes det angående om vi skulle festa eller inte igårkväll. Vi hade en jäkla beslutsångest och när jag kom hem från jobbet bestämde jag och tjejerna att vi skulle skippa fest och köra på myskväll istället. Sagt och gjort, klockan 19.00 träffades vi på ICA, köpte det vi ville ha och åkte vidare till Julia för att komma överens om en film vi kunde se. Vid 21.00-tiden började vi spekulera om fest ändå och var halvtaggade på att dra ut på station. Efter ett telefonsamtal så fick vi veta att vi var tvungna att komma dit innan 22.00 om vi skulle få oss in (för att vi inte är över 22 och för att en tjej hade avskdesfest där). Då satt vi där, 4 osminkade, nyktra brudar med mjukiskläder som hade en timma på sig att ta sig till respektive hem för att göra sig klara. På mindre än en timma gjorde vi oss klara (åka till mb och hämta saker, klä sig, sminka sig och svepa några öl/cider) och befann oss på station resten av kvällen! Det blev inte en billig kväll med tanke på att man i princip köpte sig en fylla men fyfan så roligt vi hade! Mingel och dans med trevligt folk, bättre blir det inte :)

Att man sen hittade en ledsen och illamående vän utanför sin dörr när man kom hem är ju dock en annan historia. Har jobbat idag och dessa 4 timmar kändes som minst 10, så seg har dagen varit. Det enda jag vill nu är att sova men nu väntar jag på sällskap för att äta något och sen mysa resten av kvällen med film och gott.


Gammal bild i brist på annat.

Flugjävel.....

OJ vad lätt det kommer bli att somna!! Har en flugjävel i mitt rum och den är LÄTT att hitta när den flyger mot min svarta matta, min svarta soffa och min svartvita tapet = Kommer aldrig kunna få ihjäl den. Sen när jag släcker och försöker sova så flyger den i princip IN I MITT ÖRA för att göra sig hörd. Ja, jag hör dig och nej, jag vill INTE leka kurragömma.......


Om ni ville anteckna alltså.


20.48

Just nu känns det lite bättre. Har varit i stugan ett dygn och det brukar lugna ner mina nerver rätt bra. Men det går upp och ner precis som en rollercoaster så innan jag ens lägger märke till det så är jag nere på botten igen. Förhoppningsvis inte. För jag vill så mycket.

Ikväll ska ungefär hela Skellefteå festa men eftersom jag tog Rebecca's pass både imorgon och på söndag så blir det ingen fest för mig.

Och när vi ändå är inne på jobb, dessa två pass är mina sista på KappAhl. Vad som händer till hösten står ganska stilla just nu. Det var en himla massa prat om Norge men vissa sviker så vi får se vad som händer med den saken, i övrigt är jag bara sugen på att få ett jobb i någon annan stad/i något annat land för att få dra härifrån ett tag. Men samtidigt vill jag stanna här hemma. Himla klurigt det här med att bli vuxen påriktigt.

Aja, mer snack om det där sen. Måste förbi AF först och främst på måndag då det är min första arbetslösa dag. Någon som också behöver dit som vill följa? Tar ju ett tag så skulle vara lite trevligt med sällskap. Nu ska jag busa runt med Sandra & Linda. Pöss!

19 augusti

Igårkväll kom mitt stöd här i livet (mamma) hem från stugan för att jag inte skulle behöva vara själv och för att jag skulle få i mig något att äta. Efter 4 timmars mer eller mindre konstant gråtande så somnade jag. Vaknade sen en timma senare av illamående och det resulterade i att jag vaknat 6 gånger för att spy, mysig natt... Vet inte om det var psykiskt eller om det är någon slags magsjuka. Orka att det alltid ska vara något, alltid.


Maaami ♥

"As long as you love me"

Jag hatar att tiden går så sakta.
Jag hatar att du inte älskar mig längre.
Jag hatar att vara själv.
Jag hatar att du hellre festar ikväll än att vara här.
Jag hatar att kunna säga att jag aldrig har varit såhär ledsen.
Jag hatar att inse.
Jag hatar att du är den enda jag inte skäms att gråta för.
Jag hatar att jag inte kan ta hit vänner (stöd) för att jag skäms.
Jag hatar att du inte bryr dig så mycket som jag önskar.
Jag hatar att det känns som att vårat förhållande inte betytt ett skit.
Jag hatar att må såhär.
Jag hatar huvudvärken och allt snor man får när man gråter.
Jag hatar att jag gör en "jag hatar-lista".
Jag hatar att tårarna aldrig tar slut.
Jag hatar alla tankar jag har om mig själv nu.
Jag hatar att vara tillbaka i "mitt ledsna jag".
Jag hatar att jag inte kan tänka på annat.
Jag hatar att jag inte har ätit på hela dagen.
Jag hatar det här. Mig själv. Allt. Livet. Just nu.


Min älskling...............

You're still the one

It's so hard to breath, It's so hard to move
I can even sleep in this lonely room

Is this what i have to go through
to be able to live my life without you?
Is this what i have to feel like
to be able to live without you by my side?

It hurts so bad.

Girls just wanna have fun

Näe hörrni, nu ska jag göra något kul istället för att ligga här och böla. Jag + 7 tjejer till ska tillbringa kvällen och natten i Julia's stuga. Vi ska äta gott, dricka gott, spela spel, bada badtunna och prata om allt mellan himmel och jord. Det var längesen vi umgicks alla samtidigt så det är efterlängtat!



Don't let me go

Enligt er läsare kan man tydligen inte umgås med någon utan att man är tillsammans. När jag skrivit att jag umgåtts med Dennis så har det inte betytt att vi blivit tillsammans igen. Vi bestämde oss för att ge det ett till försök men jag har blivit så otroligt sårad.

Känns som att någon har slitit ut alla mina organ ur kroppen, stampat på dom och slängt tillbaka dom huller om buller in i kroppen, SÅ ont gör det. Att bli sårad. Att jag inte längre ska få leva med det finaste jag har. Trots alla jag har runt omkring mig så känner jag mig ensammast i världen. Det går inte beskriva i ord men jag ska ge det ett försök. Om jag skulle jämnföra det med något så känns det som att det här är sista sidan i sista kapitlet i en riktigt jävla bra bok och att man bara väntar på att sidan med "the end" ska dyka upp så att man kan lägga den boken bakom sig.

Så enkelt och smärtfritt kommer det givetvis inte att vara.

Jag ska trots allt lära mig leva utan den personen som har funnits här för mig när som helst i 2 år och 3 månader. Den personen som gjorde mig glad hur ledsen eller arg jag än var, den personen som stannade med mig på sjukhuset till mitt i natten trots att besökstimmarna tagit slut, den personen jag älskade att somna och vakna upp bredvid, den personen som inte "bara" var min pojkvän utan även en av mina allra bästa vänner, den personen jag haft så otroligt kul med, den personen som vet mer om mig än jag själv gör, den personen som körde 2 mil mitt i natten bara för att hålla om mig eller pussa på mig när jag var ledsen, den personen som i princip bott med mig och min familj, den personen som visat mig vad kärlek är.

Den personen jag vill fortsätta leva med som inte vill detsamma.

I nuläget känns det som att det här var "once in a lifetime" och att jag aldrig mer kommer få uppleva den glädje jag känt under dessa år med honom. Har aldrig varit så sprudlande kär som jag varit. Aldrig förut har en och samma person fått mig att må så otroligt bra trots omständigheterna.

Att tänka på minsta lilla grej vi gjort tillsammans får mig att gråta krokodiltårar. Bara en enkel sak som att han aldrig mer kommer hålla om mig när vi ser film eller när jag ska sova får mig att tjuta som en barnunge. "Man inser inte vad man har förrän man har förlorat det" - aldrig hört något sannare.

What doesn't kill you, can only make you stronger. Om man ska se något positivt i det hela (finns det ens?) så har jag lärt mig något av det här. Att jag från och med nu ska ta vara på allt fint jag har i mitt liv. Som mina fina vänner och min fina familj.

En sista fråga... Hur går man vidare?



You make my world go around.

Hade fruktansvärt roligt igår! Har så många gånger spelat 'Med andra ord' men det har aldrig varit så roligt som när man hade fått i sig lite för mycket öl. Finns film på hur högt och vilt jag skrek och skrattade och då jag vid ett tillfälle vann och skrek "YES, SÅ VIKTIGT!!!!!!" allt jag kan. Som sagt, för mycket av det goda, kubbspel, sällskapsspel, nytt folk och sen olles - mycket trevligt. Hoppas jag får bilderna av Ida snart (jag vet att du läser tjompan) ;-).

Idag vaknade jag upp med illamående och huvudvärk, så som det brukar vara efter en halverst vild kväll. Vid 4-tiden drog jag och bror till farmor och farfar för middag och sådär och sen när jag kom hem igen så kom det hit massa folk! Vi har busat på som bara vi kan och alla drog ganska tidigt för dom flesta var trötta efter gårdagen.


Har jag sagt att jag är kär?


Carry out


14 augusti

Haha, lite kul att alla tog förgivet att jag & D skulle utomlands för att jag skrev att vi skulle hoppa på flygbussen. Vi skulle det, den skulle ta oss till flygplatsen - där min pappa jobbar - så att vi kunde åka med honom därifrån till burön. Vi fick oss endel roliga sms båda två, endel var lite mer upprörda än andra ;-)

Inatt har jag, lite sjukt, sovit 15 timmar. Trodde jag skulle vara med en person igår men den personen bestämde sig för att festa. Oväntat. Själv hade jag också kunnat festa med mina vänner men jag hade ju inte inhandlat alkohol eftersom jag trodde annat. Stupid me. Är så less att jag ständigt ska bli så besviken. Hade iallafall huvudvärk så jag la mig i sängen och somnade ganska direkt. Efter världens längsta natt var jag iaf utvilad imorse och drog till falkträsket ett tag med Linda & Elin. Ikväll blir det fest och för en gångs skull på länge är jag taggad.


Direkt från min iPhone.

Snart hoppar jag och Dennis på flygbussen! Surprise, surprise ;-)

S. Lundqvist

Har varit med min fina Sandra ikväll. Att se en av sina bästa vänner ledsen är fan inte det lättaste. Speciellt inte när man varit med om samma sak och vet hur fruktansvärt ont det gör. Att förlora någon man älskar. Någon som funnits med en hela livet.

When the night falls on you, baby
You're feeling all alone
You won't be on your own
I'll stand by you


12 augusti

Efter en härlig dag i Umeå så kom jag hem med 6 nya plagg, jag älskar att fynda på REA! Hade kunnat visa er dom också meeeen så roligt ska vi tydligen inte ha! Erat fel, ni kommenterade inte på förra inlägget där jag hade kämpat med bilder på mina nya kläder. Ingen feedback från er = inget roligt från mig ;-)


10 augusti

Har precis sett mycket bra film som jag kände för att rekomendera för er. FROM PARIS WITH LOVE. Se den!! Nu ska vi se någon annan som hette Edge of darkness. Återkommer om den tog mig med storm eller gjorde mig besviken. Hoppas den är bra, älskar att se filmer som överraskar! Aja, ville bara det.

Vem tror jag att jag lurar?

Lägger ifrån mig datorn för att sova, tar i mobilen för att kolla ett sms och kommer sen på mig själv att ligga och läsa bloggar? Var det inte därför jag la ifrån mig datorn? Godnatt.

It's too late to.. be awake(?)

Oj, det tog ett tag att lägga in bilderna på allt nytt (så nu är det bäst för er att ni slänger in en kommentar!!). Insåg just hur mycket klockan var, nu är det dags att lägga ifrån sig datorn och låta J.Blund ta hand om resten. Helt sjukt att jag inte ens är trött men jag måste sova för annars kommer jag se ut såhär hela dagen imorgon:



NEW.

Från KappAhl:

Vit-oversizad-trashad tröja, leopard-bh (blev överlycklig att min udda storlek fanns!) och jeansleggings.


Från Gina Tricot:

 

Lila cykelbyxor, vitt korsettlinne, mönstrad bodysuit, svart (hög) kjol och silvrig ring.


H&M-beställning:

Scarf/sarong, blå skjorta (den svarta har inte kommit än) och ring med vit, stor sten.

(Haha, hade först originalbilden i mitten men var säker på att någon skulle klaga på att det var för urringat. Något i stil med "Trodde du att man skulle kolla på skjortan när halva brösten syntes eller?". Jag börjar lära känna er, kära läsare)

 

 

Från Skopunkten:

 

 

Och dagens shopping skulle ha kostat 760 kronor MER om det inte varit REA-plagg. Hur värt?


02.11

Har sett 'The last song' för tredje gången ikväll. Den här gången för att Hanna ville se den och eftersom den är så bra och fin så tyckte jag och Sandra att det var okej att se den ännu en gång! Har precis fotat alla plagg eftersom ni var några stycken som ville se men då tog självklart batterierna till kameran slut. Ska låta det ladda medan jag tar bort sminket och borstar tänderna så kan jag lägga in bilderna sen:)


9 augusti

Den som har sagt att shopping inte kan göra en på bättre humör har fel, big time! Slutade klockan 4 och har strosat runt på stan med Sandra sen dess. Sista stoppet blev kycklingsallad på Waynes. Kom hem med 7 nya plagg + att jag har köpt nya skor som jag inte visat er heller. Vem vill se?

You don't belong to me, I don't belong to you

Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.

8 augusti

Var på riktigt dåligt humör när jag kom hem och tänkte i ilskan bygga ihop min nya byrå men då har dom inte ens skickat med någon jävla bruksanvisning. Hade dom, ärligt talat, tänkt sälja en byrå till MIG så att JAG ska bygga ihop den via information från min egen hjärna eller?

Nä, efter lite trevliga personer på msn så blev jag på lite bättre humör igen. Och eftersom jag snart får sällskap av ett härligt gäng så kommer dom få mig på ännu bättre humör. Men först: mat i magen! Blev så sugen på tacos då jag träffade Linus på ica för han skulle göra något med guacamole. Så nu har vi fyllt på kyl och frys här hemma. Eftersom familjen bor ute i stugan så brukar det eka lite lätt i kylskåpet men nu finns det maaaaaat.


& svar till anonyma som frågar saker hela tiden. Vill ni att jag ska svara så skriv vilka ni är.

7 augusti

Hejhallå. Vi har precis landat i stugan efter dagens tripp. Vi låg bra till tidsmässigt efter vi lämnat det gulblåa varuhuset men då hade vi kvar dom andra butikerna. Tog även lite längre tid än väntat påväg hem. Vi var tvungna att ta en liten omväg pga en olycka. Det var nästan en likadan som den för någon vecka sen, på E4:an, en bil kolliderade med en buss. En tioårig flicka dog och hennes mamma är svårt skadad. Sant att det ska hända igen? Fy så hemskt.. Vi kom iallafall dit just efter det hänt och fick inte passera där.

Jag kommer inte åka in till stan för att kunna fara på stugfesten för min kropp är inte i form för det. Jag har haft huvudvärk halva dagen och knaprat alvedon för att göra det bättre men ingenting har fungerat. Måste vara "sjukan" som spökar fortfarande så jag (mamma) tog det kloka beslutet att jag skulle ta det lugnt ikväll. Kommer ändå bli mer sjuk om jag festar, badar osv ikväll och jag har redan missat för många jobbdagar.

Vi kom iallafall hem med massa nya saker och jag orkar inte skriva allt och kämpa för att lägga in bilder för ni kommenterar ändå inte. Haaaadeee!

23.18

Mår betydligt bättre idag men har fortfarande riktigt ont i magen och huvudet. Sitter just nu i stugan och äter honungsmelon och har precis spelat kort med mami. Vi (hela familjen) ska dock lägga oss ganska snart eftersom vi ska upp med tuppen imorgon. Varför? Jo, det är dags för en tripp till IKEA igen! Sist vi var där kom vi inte hem förrän 8-9 på kvällen men imorgon får jag nog stressa på familjen litegrann för jag ska nämligen på stugfest på kvällen! Så själva visiten på IKEA får gå ganska snabbt eftersom vi ska in på skopunkten, iittala och den där stora godisbutiken också (hade velat över till Finland för att besöka Alko också men det har vi inte tid till!). Åh, kommer inte lyckas få oss hem i tid.. Aja, har ju hela natten på mig att dricka öl med härligt folk sen, får nöja mig med det ;-)

Tog alldeles för lång tid att lägga in en bild så det fick bli ett inlägg utan. Puss!


14.19

Du heter: nathalie maja melinda eriksson

Smeknamn: natha

Beroende av: socker

Hur imponerar man på dig? genom att vara sig själv, matchar vi så matchar vi helt enkelt

Brukar du skratta för dig själv? ja eller åtminstone fnissa, haha
Hur svarar du i mobilen: "hallå?" eller "hej det är nathalie"
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: frågade hur jag mådde

Antal timmar sömn inatt: 8

Sov du ensam: nej, det gjorde jag inte

Brukar du komma i tid: jobbar på det. tror alltid att jag har mer tid på mig än jag har

Hur känner du dig nu: hängig i huvudet men halverst glad ändå

Vanligaste färg på dina kläder: svart och vitt

Vad tycker du om fötter: behöver jag ens svara?

Vad saknar du: jag saknar folk som varit ifrån mig för länge

Hade du en bra kväll igår: kan jag väl inte påstå

Favorit dryck på morgonen: oboy!!

När brukar du oftast gå och lägga dig: kan inte komma ihåg sist jag la mig innan 00

Är du blyg: nej, inte alls

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: krävs väl lite mer än så för kärlek, men jag tror på attraktion och intresse

Har du spytt offentligt: mitt på stadium, är det offentligt nog?

Är du nöjd med ditt liv: endel saker är jag nöjd med, andra inte

Är du bortskämd: var mer bortskämd när jag var mindre, nu har det börjat rinna ut i sanden (mamma????)

Vad gör du i morgon: då åker jag till ikea med familjen!

Vad är det värsta du vet: lögner, falska människor, ångest m.m.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: JA! Jag har så fina vänner ♥

Vad är det finaste du fått?: hade önskat mig ett dockhus och fick ett då jag fyllde år, då blev jag överlycklig. annars är kärlek och vänskap det finaste man kan få

En speciell dag du minns: finns många dagar man alltid kommer minnas men 10 maj 2008 är ett av dom, mådde så otroligt braaa den dagen

Du samlar på: kör på den klassiska "fina minnen"

När grät du senast: inatt

Vill du gifta dig: ja, jag tror det

Vill du ha barn: finns inget jag längtar till mer

Är du musikalisk: not at all

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten eller cola

Bor dina föräldrar tillsammans: nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: senast inatt gjorde jag det

Biter du på naglarna: nej, bara om det är någon vass nagelbit som sticker ut typ


Pictures from the iphone.

DAGLIG DOS AV BUS MED CARRO




DENNIS & FILIPPA-BUS




STANDARDKVÄLL MED SANDRA





MYS I FAMILJEN WALLMARK'S STUGA




UPPDRAG: MATA IGELKOTT





TRÄFFADE EN PINGLA PÅ DRIVE-IN PÅ MAX





STADSFESTEN
FREDAG




LOVESTONED




EUROPE




STADSFESTEN LÖRDAG


5 augusti - sick of being like this

Trodde inte mitt "tillstånd" skulle bli såhär illa. Efter att ha sovit ynka 3 timmar inatt vaknade jag av väckaren för att kliva upp och känna efter om jag skulle orka mig till jobbet, vilket jag egentligen inte ens hade behövt eftersom jag mådde fruktansvärt dåligt. Enda gången jag orkat kliva ur sängen under hela dagen är när jag ha behövt på toa, annars har jag bara legat här. Vet inte hur många gånger jag vänt mig från höger sida till vänster sida och tvärtom. Vet inte hur många gånger jag har tagit nässpray och alvedon. Eller hur många gånger jag spänt hela kroppen för att allt bara har tvärkrampat. Vet inte hur många gånger jag varit sugen på något ätbart men inte orkat gå uppför trappen. Tillslut kom Alex och sa att maten stod på bordet, då hade han värmt en Grandiosa pizza i micron. Ja, det är ju iallafall tanken som räknas! :) Han ska dock snart dra till Piteå så jag hoppas att Dennis kommer hit senare så jag slipper vara ensam hela kvällen och natten..

Dagens ros går till min iPhone som underhållit mig hela dagen!

På tal om iPhone, fick den i början av juni och har redan tagit över 800 bilder. Tänkte lägga in på datorn och sedan köra en "bildbomb" med text här, så under tiden jag gör det (kan ta ett jävla tag) kan ni ju lyssna på den här godingen.

Klagomål.

Min kropp känns helt mörbultad. Efter att ha jobbat (dock bara 5 timmar) så tog jag en powernap och blev väckt av Sandra då vi hade bestämt att vi skulle förbi 2 fester och kolla läget. Själva var vi duktiga och nyktra och att vara nykter var inte ens några tvivel från min sida. Har 3 blåsor på tungan som gör så inihelvetet ont, har väldigt mycket träningsvärk av discgolfen igår och huvudet gör helt stört ont. Det kan inte bero på vätskebrist heller eftersom jag är flitig på att dricka vatten på jobbet. Åh, orkar inte känna mig hängig igen.

Förresten, om ni kommer ihåg att mina läppar var uppsvällda? Haha, jag använde försvarets hudsalva väldigt mycket och köpte nytt så fort det andra var slut. När jag var som mest torr hade jag tre likadana som jag missbrukade. Läste av någon anledning på "innehållsförteckningen" och mina ögon skådade "innehåller jordnötsolja". Jamen gud så bra, hade kunnat dö på kuppen! Helt otroligt, som att det inte räcker att kolla igenom godispåsar och sånt efter vad som innehåller nötter, nu ska jag även kolla hudsalvor och sånt? Sick.

Skulle gärna vilja ha förslag på bra "salvor" mot läppar. Lypsyl funkar ju ganska bra, men det kanske finns något ännu bättre som jag inte testat än? :-)



Hold on to that feeling


3 augusti

Vilken underbar dag att vara ledig på! Äntligen en ledig dag med fint väder. Även en mycket händelserik dag! Kickade igång dagen med frukost i solen för att sedan cykla in till stan och köpa mjukglass som vi var så sugna på. Dock så slukade Linda's hund min glass men vad gör det om 100 år? Efter det cyklade jag & Sandra till falkträsket (ja, vi cyklade och ja, det var väldigt jobbigt i denna värme) för att ligga där och steka några timmar. Har även odlat fräknar i ansiktet som jag kan bli gaaaalen på.

Efter att sen ha fått middag i magen hos papi så var vi ett gäng (jag, Sandra, Dennis, pappa, Alex och två kompisar till honom) som hade tänkt fara och köra gokart. Då vi kom dit visade det sig att det var stängt så då fick det bli discgolf istället, som bara en av oss testat på tidigare. Det var svårt men ändå skitkul, faktiskt. Jag och Sandra var på samma lag och vi kom faktiskt "bara" näst sist. Känner redan av det i arm och höger sida rygg och jag kan lova att det kommer kännas ännu mer imorgon.

Nä jäsiken vilket långt inlägg det här blev. Nu sitter jag här nyduschad och ska jag fortsätta läsa lite bloggar i väntan på att favvoprogramet ska börja. Ja, ni vet vilket jag pratar om. CSI såklart! Ånej, såg just att det redan har börjat. GOTTA GOOOOO.



It's written all over your face

Igår kom jag hem efter 4 dagar ute i stugan. Det har vart både och, väldigt bekvämt men ändå så otroligt jobbigt. Det allra mesta är ganska jobbigt nu. Kom hem vid 9-tiden och det brast direkt. Blev dock betydligt bättre när jag fick krypa upp i den mest betydelsefulla famnen. Imorse var det, trots uppsvullna ögon av allt gråt, bara upp och hoppa för att cykla till jobbet. Dagen har gått ganska fort ändå och efter min powernap kom Sandra, Elin & Linda hit. Mycket trevligt! Vi har för det mesta bara snackat men även spelat "vändtia" (givetviiiis) och även "tecken" som man spelade mycket back in the days. Sen har vi givetvis varit en sväng förbi drive-in på MAX.

Nu väntar jag på att D ska komma hit så att jag kan få känna den dära känslan av trygghet.


O8O51O


I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again

You are the strength, that keeps me walking

You are the hope, that keeps me trusting
You are the light, to my soul
You are my purpose, you're everything

How can I stand here with you and not be moved by you?

Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, and you give me rest

You hold me in your hands, you won't let me fall
You steal my heart, and you take my breath away
Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?

Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, you're all I need

You're everything, everything
You're all I want, you're all I need
You're everything, everything
You're all I want, you're all I need
You're everything, everything
You're all I want you're all I need
You're everything, everything

And how can I stand here with you and not be moved by you?

Would you tell me how could it be any better than this?
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

How can I stand here with you and not be moved by you?

Would you tell me how could it be any better than this?

RSS 2.0