Let's put a smile on that face

Gårkvällen var inte bra för något faktiskt. Inte för min hals, idag låter jag som en.. älg. Och inte för något annat. När vi var påväg till Station fick vi ett samtal om att dom stängt entrén. Vi gick förbi där och i kön stod säkert 200 pers. Ärligt talat så sög kvällen big time. Förfesten var väl sådär, jag kunde ha varit på bättre humör men något gjorde att hela min kväll sög. Jag var utklädd till "nurse" men det slutade med att Simon (som var the joker) sminkade mig likadant så jag blev jokern när han ser ut som han gör i slutet av filmen:

 

Både jag & min kompanjon fick en hel del blickar när vi var ute. Fick även höra många kommentarer om oss men så vitt jag vet var det mest bara positiva. Endel kom fram och sa "FAN VAD COOLA NI ÄR!" medan andra bara gav en tummen upp!

 

Eftersom det var så tråkigt igår så funderar vi på att köra fest ikväll igen för att liksom "kompensera" ut det tråkiga. Jag kan knappt prata men det gör väl ingenting? Ringde nyss till Emelie och det första jag sa var "TAGGA FÖR FEST!". Hon blev livrädd för man hör inte ens att det är jag. Jag låter som en gammal gubbe som har rökt i ett helt millennium.


EVERYBODY WAS KUNG FU FIGHTING

Timmarna innan fest rullar smsen in, folk skriver på msn och man gör allt annat än man borde göra. Men det spelar ingen roll, jag lyssnar på partymusik och taggar jävel! Ikväll är det jag som är DEAD NURSE och jag kommer gå in för min roll hundraprocentigt ;-) Alla mina vänner är tråkigast i världen, dom har tänkt BYTA KLÄDER innan station för dom vill inte vara utklädda där? R-O-L-I-G-A.


Best i ever had

Fastän dagen började med igentäppt näsa, ond hals och en massa andra bekymmer så har det bara blivit bättre och bättre ju längre dagen har gått! Grabbarna i huset jobbar så jag, mamma och lillan har spelat "finns i sjön", ätit middag och snart väntar efterrätt. Egentligen skulle jag iväg och sola med Emelie och Anette men det är tydligen inte så bra när man har massa baciller i kroppen så jag avstår så att jag blir så frisk som möjligt inför imorgon. Dom kommer dock hit efter dom solat så vi kan se film tillsammans och mysa! Låt min förkylning (och allt vad det nu är) försvinna så att allting skulle kännas ännu bättre.


I LOVE YOU BOY!

They don't know what we've been through

Idag har jag varit på hemligt uppdrag med mamma & Filippa. Sen har vi även varit förbi mormors grav, lämnat ett hjärta och "pratat" lite med henne. Hon har så fin gravsten! Just nu hade jag tänkt ta tag i mitt rum, städa undan sånt som inte behöver ligga framme (ungefär ALLT i mitt rum med andra ord!) och så ska jag fortsätta knarka halstabletter. Jag tror på fullt allvar att jag har halsfluss fastän jag inte har några halsmandlar. Ni vet den där lilla "snoppen" som hänger längst bak i munnen? Min sån är uppsvullen=( Såklart det händer mig något såhär innan planerad fest osv. Inte alls oväntat!





Dessa gossar är påväg hit

& vi ska planera inför fredagens äventyr!


Klä ut er på halloween!

Idag har jag varit en sväng på stan för att äta lunch med pappa & då hakade även Anette på. Det blev Subway och där har jag inte ätit sen jag slutade jobba där i.. april tror jag. Anledningen till att jag inte gjort det är för att jag varit så less lukten, smaken och allt. Kul att träffa dom som jobbade iallafall!

Nu sitter jag och diskuterar med Dennis & pappa om shopping. Dom påstår att jag är shopaholic, att jag har för mycket skor osvosvosv. Killar förstår inte sånt och jag har INTE mycket skor om man jämför med alla andra i min ålder. Allt jag ville ha sagt med den saken.

Ikväll ska tjejerna fika på waynes men eftersom jag inte varit med min älskling på länge så ska jag bara mysa med honom ikväll, eller så kanske vi drar dit vi också ♥

Läste på Skellefteatjejerna's blogg där dom fått in frågor om halloween och station, om man ska vara utklädd eller inte. Jag säger såhär: KLART MAN SKA KLÄ UT SIG! Jag tycker det är synd att station inte "kräver" att man ska vara utklädd om man ska komma in där på fredag. Men så är ju inte fallet. Klä ut er, blir mycket roligare!=)


They're all mine and i like it!


Onlineshopping is dangerous

Några klick så är flera plagg/saker beställda. Jag höll nyss på att göra misstaget att klicka hem en bh och en ring men eftersom det förmodligen finns i butik istället och när jag ändå ska på stan med Anette på torsdag så kan jag ju faktiskt vänta. Sen är kanske just dom två svårast att beställa rätt storlek på eftersom det kan vara olika från gång till gång. För ca 2 veckor sen beställde jag ett par lackleggings och en halsduk men har ännu inte fått halsduken. Leggingsarna (?) kom redan efter 2-3 dagar men halsduken har fortfarande inte kommit. Vart är den? Vad ska man göra åt saken? Blir så irriterad när man inte får saker man har betalat för.


It hurts so bad

Imorse var jag och "fixade" min rygg som inte alls är som den ska (misstänkt skolios, ni som har sett hur sne jag är vet vad jag pratar om!). För många kotor låg fel så dom är nu flyttade till standardläget. Så nu har jag ont i käken, huvudet, ryggen och halsen (förkyld). Man måste ta det lugnt ett bra tag efter behandlingen så just nu ligger jag i min säng, det är alldeles mörkt i rummet och jag känner mig ensammast i världen för stunden. Tittar runt på bloggar, folk flyttar till Stockholm, folk reser och lever livet och här ligger jag. Men what to do now? När vi har tagit studenten ska vi ha minst lika roligt. Så är det bara.


De 3 reglerna inför halloweenfesten

Simon Lundmark säger (19:11):
hahaha visst
känner inte han men, du får bestämma isf!


RobinLindgreN säger (19:13):
haha :) niiice
N säger (19:13):
då kanske du förstod att det blev ett nej?
HEHEHEH
RobinLindgreN säger (19:13):
HÖRRDU
behave :D
N säger (19:13):
men nu är det såhär att det finns 3 regler
N säger (19:14):
1. man MÅSTE vara utklädd
2. man MÅSTE ha tränat in en dans till en låt man lyssnade på när man var liten (helst spice girls, backstreet boys, vengaboys eller aqua)
3. man MÅSTE bjuda mig och simon på varsin öl/cider/glas vin/drink
RobinLindgreN säger (19:14):
2?!?!?!?!?!?!
wtf wwwwwwwwwttttttttfffffffff
N säger (19:15):
bara att börja träna :D

I love u


SNÄLLA, ÄLSKADE, FINA MAMMA!

HOLA! Muy bien gracias? Nej, jag har inte gått spanska men är man en naturbegåvning så är man. Idag har jag "jobbat" på min apu-plats trots att vi har lov. Bara för att visa framfötterna liksom. Sen har jag hunnit gå en kort sväng på stan med Anette och hittat ett par skor som jag innerligt hoppas att mamma vill ge mig i "för tidig julklapp" som man kan kalla det. Just nu "tänker hon på saken" ;-)


Vi hade lite för kul igår

Jag hade hur som helst fruktansvärt kul igår nu när jag tänker efter, trots att vi inte fick oss in på alla ställen! Det finns tre saker som kännetecknar att jag var för full igår, bland annat att jag försökte skriva sms på BAKSIDAN av mobilen och att jag var helt säker på att Daniel Lindström var på våran förfest. Den andra saken låter vi vara osagd tror jag, för mitt och erat eget bästa, hahahaha. Bara något jag (okej, och g7) skulle lyckas med.

Men huvudsaken är väl att man har roligt? Jadå.

Idag har vi hunnit se lite oth, mamma har klippt Dennis (som förövrigt såg ut som ett TROLL innan) och jag har storstädat mitt rum. Snart ska vi iväg till Filippa's farmor som fyller år idag. Alla fyller typ år i helgen, det är kalas både åt höger och åt vänster. Aja, ikväll blir det iallafall filmkväll som det då inte blev igår, som ni kanske märkte. PUSS!


It was good!

Det blev impulsfest ikväll och jag har haft mycket trevligt tack vare min bästa vän Emelie! Vi borde köra på sånnahär kvällar oftare tycker jag ;-) Det finns inget uteställe här i denna lilla stad som vi inte varit på/misslyckats med att få oss in på ikväll, vi har flängt runt som aldrig förr. Nu ligger en trött pojkvän här bredvid som hade lovat att vi skulle se oth när vi kom hem men icket - han somnade. Ovanligt. Sen så har han spasmer, som alltid när han precis somnat. Och det är inte som alla andra heller att man rycker till "litegrann", utan det är rejäla ryckningar som man kan få hjärtinfarkt av om man själv håller på att somna. Men.. Då ska jag minsann se ett avsnitt själv, sådeså!




Förresten.. klockan är en timma mer på min mobil än vad den är på datorn? Ska det ändras till vintertid inatt? Vilken klocka är isåfall rätt? Datorn gissar jag på eftersom den brukar ställas om automatiskt, eller?

Fullt upp idag

Vaknade redan vid 10 av att min lillasyster ville kika i sin nya skolkatalog med mig. Givetvis ville jag titta i den eftersom alla "mina barn" från olika förskolor har börjat skolan nu, så jag ville kika på hur stora dom blivit osv. Jag räknade hur många det var och jag fick det till 28 barn. Mina barn. Behöver nästan inte skaffa egna, haha. Sen dess har mamma även hunnit klippa mina toppar (vilket absolut behövdes!). Idag står detta på schemat: 1. Filmning i Byske - sista scenerna innan våran film kan bli fulländad. 2. Middag hos morfar & Gudrun. 3. Skräckfilmsmaraton med mina underbara vänner! Tur bara att Dennis ska vara med, annars hade jag inte vågat. Måste ha någon att gömma mig bakom och nypa lite på och det kan jag kanske inte göra på vem som helst...


Snowflakes are falling

Vi ser det snöar, vi ser det snöar.... Ja, det snöar här uppe i norr. Men jag kan känna såhär - ska det ändå vara kallt så kan jag lika gärna tycka att det ska finnas snö på marken.

Idag blev det kort dag på praktiken, hem & se lite oth med älskling, stan en sväng med Emelie, hämta Filippa på fritids & ikväll blir det mys med tårta & idol hos Julia som fyllde 18 igår. Precis den fredagkväll jag behöver efter denna vecka. Festandet får vänta till nästa helg då det är halloween och station!


Sida vid sida


One tree hill - beroendeframkallande

Det var ett himla bra tag sen jag låg i min säng med datorn framför mig eftersom bärbara internet har lagt av och jag därför har suttit vid min stationära dator. Har glömt hur skönt det är att ligga i sängen istället för att sitta som en ostkrok på en kontorsstol. Man fastnar här i sekunder.....minuter......timmar och mycket mer.

Ikväll spelar AIK och det är första matchen jag inte ser tror jag? Dennis uppdaterar mig så fort det blivit mål men det suger ändå att inte se matchen. Han är och ser hos familjen Larsson och anledningen till att jag inte är där är för att D snart ska iväg på träning och då får jag mig inte hem efter matchen. Eftersom jag inte har någonting alls att göra så tänkte jag slå igång oth och trotsa att han kommer bli mad boy för att jag ser utan honom ;-)


GRATTIS JULIA!

Du är nog den som väntat längst känns det som, äntligen 18! Tagga till nästa fredag bruden ;-)


Headache

Blogg.se krånglar (iallafall för mig) så det blir ett tråkigt inlägg utan bilder och utan mellanrum mellan texterna. Både igår och idag har jag haft grymt jobbigt huvudvärk och såndär värk som bara vi tjejer har varit med om. Så igår somnade jag redan halv 8 på kvällen och sov för natten. Idag har jag varit på min APU-plats, badat med pojkarna och fortfarande haft den där jävla huvudvärken. Så nu ska jag göra det jag gjort hela kvällen - se mer oth med Dennis!

Halloweendräkt?

Jag börjar bli stressad, vi ska ha halloweenfest och jag har fortfarande inte hittat någon outfit! Om man tittar på google så finns det tusentals kreativa människor som varit allt möjligt men jag har inte råd att beställa en dräkt för flera hundra - en dräkt som jag förmodligen bara ska ha en kväll också? Nae, då blir jag minsann snål. Och jag vill inte ha min städerskadräkt heller för det blir ju "samma sak" som sist så det känns ju bara tråkigt. Hade precis kommit på att jag vill vara indian med flätor, fjäder uppe i håret, en indianklänning och streck på kinderna men sen kom jag på.. skor då? Det enda som är "indianlikt" är mina uggs och dom dör jag av värmeslag av om jag ska ha på mig dom på station och det ser bara fult ut med högklackat till sånna kläder.



GE MIG TIPS!


20/10

Igår förstod jag innebörden av "tröstshopping". Jag var på riktigt dåligt humör och förgyllde min kväll med att beställa hem ett par lackleggings och en halsduk.


Right now
: Rörlig bild. Vi håller på att redigera våran film och den blir faktiskt pretty good! Senare blir det två lektioner varav en redovisning av mig och Sandra sen later on är det baldershowen-möte. Kinggggg.




Jonas lycksam suger  / BURRE :*


Are you ready to knock them down?


Bump in the road

Jäklar vilket tidsfördriv det är att läsa bloggar. Har precis kollat på bilder och läst om Blog awards som var i lördags. Är inte alls avundsjuk på att dom började festandet i en hummerlimousin och sådär. Nejnej! Är heller inte avundsjuk på att dom kan LEVA PÅ att blogga, shoppa för flera tusen i månaden för att dom skriver i en egen liten hemsida, precis som jag gör. Jaja, en vacker dag ;-)

Nyss skrev Sandra att om man beställer från NELLY så skulle det vara gratis frakt och att man skulle få en mössa med på köpet. Med tanke på att jag redan spanat in ett par skor som jag hade tänkt beställa så kände jag inga tvivel. Men vi kollade upp det och man var tvungen att vara medlem + ha ett csn-kort och mitt är inte aktiverat sen så buggar hemsidan så vi får se hur det blir med det där. Haha, jag som blev så stressglad att jag till & med skrev "nylle.com" när jag skulle in på sidan. Too bad for me.


Saturday evening

Jag blir så glad för att jag har världens bästa vänner! Hade sjukt kul igår fastän det inte var världens högsta tempo. Visst, kvällen hade sina upp- och nergångar. Vi spelade buzz, dansade, shottade, spelade spel och hade allmänt kul. Idag när jag & Dennis gick över till Emelie kan jag säga att hon var den mest bakfulla människa jag någonsin sett, hittills. Trots att Emma och Linnéa varit på Subway för att köpa mat så kunde hon inte röra sig från sängen. Sen fick hon sms och frågade vart hennes mobil var, jag svarade "vid mina fötter" varpå hennes svar var "DU MÅSTE SKÄMTA!" som att det var världens jobbigaste grej. Sen var jag även tvungen att vara en bra vän och ta ut och rasta vovven eftersom det inte fanns på världskartan att Emelie skulle klara av det.

Ikväll blir det film hos henne med massa folk och jag tänker absolut inte göra annat än det, precis som en söndagkväll ska vara.


Bildregn!



Tog sån himla tid att ladda in bilder och dessutom väntar mina bakis-vänner på mig nu så jag ska gå till grannhuset! Hade=)

Kvällens klockrenaste

Emelie (husets ägare och festens värdinna) drog till Station och några stannade kvar hemma hos henne. Helt plötsligt var Linnéa (aka g7, fyran, lilli) borta.

Emma till mig:
- Mitt uppdrag är att ha koll på huset, ditt är att ha koll på Wilma (hunden) men vem FAN har koll på Linnéa?


Nytt, I ♥ black


Blondes do have more fun (YEAH RIGHT!)

I våran umgängeskrets har det alltid varit "Blondinerna.. och Nathalie". Nu har Julia S, Caroline och Emelie gått och blivit brunetter och jag känner mig helt plötsligt som "en i mängden" istället för den "utstickande buden". Emelie ser fan ut som mig, när jag tittade på henne blev jag helt... rädd. Men jag säger bara GO GIRLS, brunett få lajf ♥


"Vardagens spänning"

Det har varit en perfekt girls night ikväll! Det började med middag på Lilla Kina, fortsatte framför Idol hos Emelie med 7 brudar och under tiden har vi hunnit med himla mycket snack, beställt hem skor, budat på ett par skor på tradera och inte vunnit (vardagens spänning enligt Carro), ätit chokladpudding och lekt med världens gosigaste Wilma. Som sagt - girls night.

Såklart så ska något dåligt också hända, ikväll hände det mig. Jag skulle vispa grädde till chokladpuddingen, stod och pratade med Anette, höll ena handen på själva visparna och slog igång elen. Vad hände? Jo, 3 av mina fingrar drogs in mellan........... Haha.


Av flera hundra bilder på gosan så valde jag den tuffaste. Det är ju trots allt jag som lär henne allt jag kan.... Nu ska jag leka hund med henne.


Warm it up with love

Mitt hjärta är svart-gult och slår för AIK! Jag är stolt bästa vän till Adam Larsson's storebrors flickvän!

Hahahaha.

Nejmen okej, påriktigt då - matchen? Första perioden gjorde mig glad enda in i själen, Adam är härmed min nya idol (jag vet att han läser detta så ta åt dig lillgubben, pözzpözz). Andra och tredje var väl sådär och i slutet av tredje höll jag på att hyperventilera när Timrå var i närheten av vårat mål, tror det blev något stolpskott där i slutet? 4-2 iallafall så det var ju skönt med three points. Jag har nog aldrig varit såhär insatt men det är ju bara roligt.

Nu tänkte jag ta mig en dusch och sedan lägga mig för att förhoppningsvis hinna somna innan Dennis kommer nerkrypandes efter sin träning, vid halv 12 någongång, för att pussa på mig.




TILL ANONYM FÖRRESTEN: Jag tror tyvärr det bara är du som väntar på skor & smycken så jag vet inte om jag orkar lägga ner tid till att fota och sådär eftersom det gick åt skogen med kläderna =)

Cocoo.se


AIK, AIK, AIK, AAAAIIIK!

Ni var totalt värdelösa på att kommentera inlägget med kläderna. Men till viss del så kan jag förstå er, det var inte dom vackraste plaggen jag hade (antagligen så skulle jag inte sälja dom?) men ALLA var ju inte katastrofala? ;-)

Igår var det middag hos farmor & farfar direkt efter apu:n därav den dåliga uppdateringen och sen på kvällen däckade jag & Dennis framför filmen "the hottie and the nottie". Nu har jag precis kommit hem från apu:n igen och ikväll är det hoooockey som gäller! AIK visa hjärtat, kom igen och krossa Timrå.


Kläder till salu

I det här inlägget är det bara klädesplagg, inte skor eller smycken. Det får komma sen (om jag orkar)


NUMMER 1:

Vita cheap monday-jeans
Storlek 26/32, använda 1 gång
200:-


NUMMER 2:
Ljusblå/vitrandig skjorta från HM
Storlek 40 (den är som en 38 kanske), använd fåtal gånger
70:-


NUMMER 3:
Rosa t-shirt från Carlings
Storlek S, använd 1 gång
50:-


NUMMER 4:
Vitt linne (köpt i Spanien)
Storlek står ej, aldrig använd
100:-


NUMMER 5:
T-shirt från Gina tricot
Storlek S, använd fåtal gånger
50:-



NUMMER 6:
Grå kofta från Gina tricot
Storlek S, använd ~10 gånger
100:-


NUMMER 7:
Blå "jack-kofta" från Gina tricot
Storlek S, använd 1-2 gånger
100:-


NUMMER 8:
T-shirt från Carlings "Product of the 90's"
Storlek S, använd 1 gång
80:-


NUMMER 9:
Rosa sommarklänning från HM
Storlek M, använd 1 gång
50:-


NUMMER 10:
Rosa linne med djup urringning i ryggen och paljettliknande saker på framsidan från Gina tricot
Storlek XS, aldrig använd
30:-


NUMMER 11:
Brun t-shirt med texten "Love will tear us apart" från Doris
Storlek S, aldrig använd
50:-


NUMMER 12:
Vit skjorta från HM
Storlek 36, använd 2 gånger
80:-



NUMMER 13:
Brun tröja/tjockare tunika från Gina tricot
Storlek XS, använd fåtal gånger
50:-


NUMMER 14:
Längre skjorta från Carlings
Storlek S, använd fåtal gånger
80:-


NUMMER 15:
Tunika/t-shirt från Gina tricot
Storlek S, aldrig använd
50:-


NUMMER 16:
Adidas t-shirt från Stadium (likadant märke även på ryggen)
Storlek 36, använd 1 gång
50:-


NUMMER 17:
Lila klänning från Carlings
Storlek S, använd 2 gånger
100:-


NUMMER 18:
Tublinne från Carlings
Storlek unknown.. Nämen jag ska titta - Small igen!, använd 1 gång
80:-


NUMMER 19:
Svart klänning från Gina tricot
Storlek S (väldigt tight över brösten), använd 2-3 gånger
80:-


NUMMER 20:
Blommig klänning från Zara (i världens härligaste tyg)
Storlek S, aldrig använd
50:-


NUMMER 21:
Lila tröja(?) från Vero moda
Storlek M, använd 1 gång
50:-


NUMMER 22:
Tröja från Carlings
Storlek S, använd fåtal gånger
100:-



NUMMER 23:
Blå kofta från HM
Storlek 38 (är som en 36), använd 1 gång
50:-


NUMMER 24:
T-shirt från Gina tricot
Storlek S, aldrig använd
50:-


NUMMER 25:
T-shirt från Gina tricot
Storlek S, aldrig använd
50:-


Never say never

Dagens humör: Jag är typ på bra humör!

Dagens borde:
Göra klart en inlämningsuppgift & plugga teori

Dagens frisyr: Uppsatt i en hög toffs

Dagens klädsel: Sammetsleggings, svart kofta & blå halsduk

Dagens planer: Lägga in kläderna på bloggen (fotade dom igår så!)

Dagens materiella vill ha: Pengar

Dagens längtan:
Baldershowen-möte

Dagens fundering:
Varför är jag så otroligt lat?

Dagens beroende: Lakrits-tuggummi & lypsyl

Dagens tråkigaste:
Ska inte träffa Dennis

Dagens personer:
Lite olika folk på skolan

Dagens bästa:
Det återstår att se

Dagens låt:
Love's a fragile


Taggar redan för halloween!

Bild från Dennis 20års/maskeradfest.


What about blue shoes?


3 bilder som visar hur min kväll ser ut


 


"Bloppis" som det så fint kallas?

Hemma från stan och ett par sammetsleggings rikare. Jag har även tänkt på en sak och tänkte fråga er - vill ni att jag ska sälja kläder (jeans, klänningar, t-shirtar, någon skjorta, linnen, koftor) till någorlunda billiga summor på bloggen? Har även några par skor som jag knappt använt och även någon jacka som jag aldrig längre har på mig. VAD SÄGER NI?


17 månader

I love you, i love you, i love you!


Today's gonna be a great day

Okej, jag ska göra ett erkännande. Killarna vann igår. Men det var så jävla ball ändå!!! Jag & Emelie kingade, Emma & Fanny var helt okej! Julia & Anette ska jag inte ens prata om... Haha, förlåt lovers! Killarna var iallafall hur nöjda som helst och då låter vi dom vara det. Nästa gång tar vi dom!

Nu har Dennis åkt iväg för att gymma så jag ska till stan med Emelie för att sola. Kan behövas med tanke på hudfärgen man lever med såhär på hösten (going winter). Later on är det AIK-HV71 så den matchen skall ses hos Larsson's som tidigare matcher. Ikväll är det ju även fotboll (Sverige-Danmark) och den matchen kommer att ses hos Emelie med ett litet pizzakalas. Kan med andra ord inte bli en dålig dag.



Mammas halsband

Friday, i'm in love

Dagen har varit ganska lugn. Idag på apu:n har jag fått uppdrag att ta hand om en pojke hela dagen och det gick jättebra, han är så himla go! Efter apu & jobb somnade jag & Dennis i min säng & blev väckta för en timma sen för att det var middag. Var den skönaste och mest behövda powernap jag någonsin gjort, tror jag minsann. Snart bär det av mot stan där vi ska köra lazerdome. Killarna mot tjejerna, 6 mot 6 som sagt, "vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska göra ketchup av dom" som man sjöng så fint på fotbollen när man var liten ;-) Kommer bli hur kul som helst, slänga oss, rulla på golven, täcka varandra och skrika "cover me!". Ska ta med mig kameran och se om det blir några vackra bilder. Tjejer, visst kör vi på krigsmålning?


Lillgubben ritade...



...ställde pennorna på led när han var färdig...



...och bestämde sig för att göra ormar av deg istället!

Balklänning

Tidig kväll sa jag va? Jag & Dennis kom precis hem från Hampus där vi har sett hockeyn (som slutade bra!) och filmen Cry Wolf och kollat på balklänningar (jag & Anette då...). Finns en hel del vackra bakelser men jag tror jag hittat the one ;-)

Nej, det är inte klänningen på bilden (ville bara fylla ut med en bild) för jag tänker absolut inte visa er den, mihihihih!


Svininfluensan intar Skellefteå

Det är ju klart att svininfluensans största fall i Sverige är här i lilla Skellefteå. Jag som har så extremt dåligt immunförsvar och drar på mig allt som kommer i min väg kommer väl förmodligen bli smittad av det här då. Men jag måste ju kalla mig själv för hypokondriker för jag är faktiskt lite av en sån... Iofs så har vi skrivit på ett papper om vaccination på skolan men det kommer väl vara too late to apologize? Anette har ju redan haft influensan så hon är immun nu, good for her.

Dagen i sig har väl varit bra men jag tror jag aldrig varit såhär slut i kroppen förut. Trots att jag la mig någorlunda tidigt igår så var det kjempejobbigt att öppna mina blå imorse. Just nu är Dennis här och om ett litet tag ska vi vidare till Hampus där hockeymatchen ska ses. Sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll ikväll också så att morgondagens äventyr orkas med. Apu från 08.15 - 15.15 (på ett ungefär) och på kvällen är det Lazerdome för hela slanten! TJEJERNA MOT KILLARNA. Go girls!

Wherever, whenever


Why don't you give me an answer?

Känns egentligen som att jag inte har något vettigt att skriva men jag vill ändå slänga in ett inlägg innan jag ska göra en tidig kväll - så att bloggen inte ska vara allt för inaktiv. Imorse var jag på Eddahallen och badade med barnen och fröknarna på min apu-plats. Det var mysigt & jag fick en känsla av att jag längtar tills jag ska åka & bada på helgerna med mina egna barn en vacker dag ;-) Sen blev jag typ sugen på att åka till Piteå någon dag för att bada, är det någon som är sugen?

PÅ TAL OM SUGEN, Melissa Horn spelar i Piteå den 14/11. Jag vill dit men jag är tveksam om någon mer än jag vill se henne? TELL ME IF I'M WRONG så drar vi dit, du och jag, jag och du!

Sen hade jag ytterligare en fråga till er, det här blev som ett inlägg med frågor men ja - har någon säsong 6 av oth att låna ut? (Och säg inte att jag ska ladda hem för jag orkar inte se på datorn)


Se, så fint jag har gjort!


The best i ever had

I bussen påväg hem satt två ~13 åriga tjejer och det var nästan lite kul. En av dom (tjej 1) sms:ade uppenbarligen med en kille och den andra (tjej 2) satt efter varje sms "vad skrev du?" och "vad skrev han?" och när tjej 1 berättade att han svarat "Chillar i bar överkropp" svarade tjej 2 "Alltså shit, ni ÄR ju typ på G!"

Lite kul tyckte jag. Nu ska jag & Dennis slänga i oss mat sen ska vi vidare & göra en hemlig sak med Emelie, Hampus & Anette. Höhö. Later on blir det hockeymatch och jag hoppas på en godispåse också. Dennis? ;););) Hinner inte skriva mer nu, seeee you!


5 oktober

Som ni ser är bloggen på gång att bli snygg tack vare Linda, hihi. Bilden på headern har jag själv tagit och är därför så pass nöjd så att jag skryter om det! Ikväll har jag & älskling sett klart säsong 5 av one tree hill & den slutade med Lucas på flygplatsen (ni oth-fans vet vad jag snackar om, vill se mer NU!)



& nej, Dennis har inte strulat med någon "Hanna K" så jag fattar inte vad du i förra inlägget försökte komma med genom att skriva den kommentaren? Det är inte första gången det går falska rykten om vårat förhållande & det gör mig galen, VAD VILL NI OSS? Är det för att ni vet att jag är så otroligt osäker i mig själv så att ni ska försöka förstöra mellan oss eller vad? Nej hörru, hade han gjort något med någon annan tjej (som han inte skulle göra) så skulle jag inte få veta det via en kommentar på min blogg. Slutpratat om det nu. Ska krypa ner bredvid mitt hjärta som redan ligger och sover och pussa på honom tusen gånger om ♥.

Magiska människa


Moviestar, oh moooviestar

Ikväll ska jag för en gångs skull hitta på något en söndagskväll (förutom mys med Dennis och sånt). Jag ska nämligen till Byske där jag, Ida, Sara & Christian ska spela in våran film som är ett skolarbete till kursen Rörlig bild. Om den blir bra så ska jag publicera filmen här i bloggen när den är klar - om några veckor. Men det krävs endel för att jag ska bli tillräckligt nöjd att visa den med tanke på att jag ska vara med i själva filmen och faktiskt agera en svartsjuk flickvän och göra endel hemska saker. Ska bli kul att göra det ikväll iallafall!


 

Men innan dess ska jag sova litegrann, har bakis-ont-i-huvudet sen vinet igår. Bilder från kvällen borde snart bli skickade från Emelie hoppas jag!


Breakin' dishes

Det sista jag skrev innan jag åkte iväg igår var "Jag hoppas på en kväll UTAN att måsta ta hand om någon och åka hem tidigare" men när vi kom till Scandic träffade jag en illamående pojkvän så jag fixade skjuts åt oss så vi åkte hem innan jag ens hade hunnit längre in än hallen där vi lämnade våra jackor. Även fast han sa att jag inte behövde och trots att Emelie sa "NU ÄR DET DIN TUR ATT HA KUL!" så kan jag inte bara lämna någon jag älskar som inte mår bra. Så..... Jag ska nog ställa in mig på att bara befinna mig på förfester hädanefter, haha.




Där vinet går in, går vettet ur

Igår festade ungefär halva stan (klassfester så det sjöng om det) men ikväll är det våran tur att rocka! Säger bara David Guetta & Akon - Sexy bitch, TAGGGGGGGGGA! Det blir som sagt Scandic trots att vi var snåla från en början. Jag har fått med mig Emma & Emelie sen ska Dennis & ungefär alla han känner dit. Dom brukar vara dragna redan vid 8 när vi inte ens har kommit igång så vi får väl se hur vi sammanstrålar med förfesten ;-)

Jag hoppas på en kväll UTAN att måsta ta hand om någon och åka hem tidigare (syftar "inte" på någon speciell..)


Hösten är som en enda stor färgklick

Foto: Jag


My hands are longing to touch you

1. Put your music player on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!!!
4. Write a comment about it


IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY” YOU SAY?
"Everybody knows"
Kommentar: Ja, lät väl.. bra

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?

"I gotta feeling"
Kommentar: Jag känner på mig vad som ska hända, vilken bra personlighet

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
"Silly boy"
Kommentar: Hahaha nämen?

HOW DO YOU FEEL TODAY?
"Face down"
Kommentar: Tydligen känner jag mig neråt idag, visste jag inte!

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
"Empire state of mind"
Kommentar: I don't get it

WHAT IS YOUR MOTTO?
"The funeral"
Kommentar: Kändes himla tragiskt att ha det som motto...

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
"Run this town"
Kommentar: Jaha?

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
"We made you"
Kommentar: Haha, ja dom gjorde ju mig faktiskt

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
"We are golden"
Kommentar: Typ att jag & mina vänner är GULD

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
"The diary of Jane"
Kommentar: Vet inte hur jag ska tolka det

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BESTIE?
"Heartless"
Kommentar: Hahaha såklart jag inte tänker så!

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
"Misery business"
Kommentar: Aha okej!

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
"Autumn"
Kommentar: Blev ju lite gälet, jag är ju "spring"

WHAT SONG WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
"Superman"
Kommentar: Åh, den är fin

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
"Highway man"
Kommentar: Kanske inte jättepassande..

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
"It don't make any difference to me"
Kommentar: Hobby att känna att det inte spelar någon roll? Jahaja

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
"I love college"
Kommentar: Jag är rädd för att älska skolan

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
"Nu måste vi dra"
Kommentar: DÅ DRAR VI

BF3A blir nog utan studentmössor

Sånt här gör mig så tjurig. Alla som ska ta studenten 2010 har testat studentmössor i veckan, utom våran klass. Eller vi skulle tydligen ha varit där igår och testa storlekar, välja ut text, färg och så vidare men eftersom vi har APU så visste ingen i klassen om det. Våra lärare hade inte meddelat oss och det är inte första gången det blir så. Nu kommer det förmodligen bli så att vi måste beställa från hemsidan och det skulle inte förvåna mig om jag kommer beställa en alldeles för stor eftersom vi typ måste chansa på storleken?


Listen up folks!

På lördag är det Scandic som gäller. Både Krutov och Björn Rosenström kommer att uppträda och jag tror att det kommer bli kääänon. Dock så måste man nog köpa förköp för att vara säker på att komma in och kostnaden är ganska hög... 170 riksdaler. Men YOU ONLY LIVE ONCE säger jag som är fattigast i skellhell. Men wtf ;-) GO FOR IT så ses vi där!

 


New things

Kofta, Gina tricot
199 kr

Sensitive foam cleanser (skumrengöring)
M.U.S 175 kr

 

Isadora mascara
135 kr, H&M

 


Midjeskärp, MQ
149 kr

 

Sen var det olika "20%" och "30%" på flera av dom men jag orkade inte räkna ut vad det blev osv. Om någon är sugen på billigare M.U.S-produkter så säljer Therese massor på hennes blogg. Ta en titt & fynda!


RSS 2.0