Santa, can you hear me?



Första advent, sista november

Första advent idag. Det betyder med andra ord att det är sista november. Vart har tiden tagit vägen? Vi började ju nyss om skolan efter sommarlovet? Sommarlovet som gick på nolltid. Nu närmar sig iallafall julafton med stormsteg så det kan vara läge att börja handla julklappar till alla som har förtjänat en ;-) Jag har varit ganska snäll i år faktiskt så jag hoppas att jag får fler än en iallafall.
Förra året hade jag varit lite snäll iallafall för då såg det ut såhär under våran gran:



Please don't stop the music

Robin var helt klart bäst igår. Han blir bara bättre, bättre & bättre! Tack och lov att han fick sätta sig i soffan igen. Jag övertygade Filippa att det var våran förtjänst att han var kvar eftersom vi hade ringt och röstat några gånger och lilltjompan trodde mig så då blev hon ännu gladare :-)



Idag har jag suttit på akuten i några timmar för att få ta några prover. I somras låg jag ju inne i några dagar eftersom jag hade urinvägsinfektion som spred sig till ena njuren. Det var smärta kan jag lova. Nu har jag haft ont i magen hela veckan & det har gjort.. ont.. när jag ska "lätta på trycket" hahahaha, så det var lika bra att fara och kolla upp det och vara i tid än att det ska hinna sprida sig igen, för den smärtan går jag inte igenom frivilligt en gång till. Nu sa läkaren att jag hade något annat virus i magen men att jag inte behövde äta penicillin eller så och att han ska återkomma om dom hittar något annat.

Fredagkväll med lillasyster!

Lillan blev jätteglad när jag berättade att jag skulle vara hemma med henne & mamma ikväll. Grabbsen i familjen är borta på partyyyyy ikväll. Så som Filippa sa "vi ska ha tjejkväll", se idol & bara mysa :-) RÖSTA PÅ SNYGG-ROBIN & ut med Johan ikväll, am i right?



Jag skämtar inte ens lite...

... jag vill ta en tugga av Robin Bengtsson. Vart? Det kan han få bestämma.




Girls just wanna have fun



Är man en bra flickvän så är man..

Näe, nu ska ni få höra vad jag har gjort för att fördriva tiden. Jag har städat hela lägenheten. Och med det menar jag: dammtorkat, dammsugit, plockat undan allt, diskat, vädrat, slängt sopor.. Ja, you name it! Har även hunnit duscha och på soffbordet står det tända ljus, chips & dipp. Oj vilken bra flickvän jag måste vara, hähä :-) Snart borde han komma hem. Han jag har gjort det för. Min absolut allra finaste älskling. Min Dennis.



Min konstnärliga sida

Nu har jag mått dåligt i tre dagar och tredje dagen har faktiskt varit värst. Har haft så jävulskt ont i magen och att inte veta varför gör ju inte saken bättre..
Nu sitter jag iallafall i Dennis lägenhet, vi har suttit framför tv:n och ätit lasagne och sett film. Sen hade vi bunkrat upp med chips, dipp & film inför kvällen men då blev det panik för Mange påminde om att dom hade möte innan träningen och tjoff så drog dom iväg. Oj så kul! Vad ska jag göra nudå? Trycka i mig chipsen all by myself? Ja, varför inte?
Nae, jag ritade en fin teckning istället.. På paint!



Det finaste någon kan få

Nothing's gonna change that
you're the one that makes my world go around

If there is anything that I am sure of
then it's my love for you



Sex and the city

Har legat i sängen & sett tv eftersom det inte finns så mycket annat att göra när man är sjuk. Gick från program till program och stannade på Oprah där Sarah Jessica Parker & dom andra tjejerna från Sex and the city var gäster. När dom pratade om deras film så kom jag på att vi har köpt den så jag ska lägga mig & se den!



Har ni några andra tips man kan göra när man ligger hemma och är sjuk?

Vinterkräksjukan?

Har den kommit? Isåfall är jag drabbad. Idag ligger jag i sängen, då vet ni vart jag håller hus. Bara det inte är en cysta som gör att jag har ont i magen och är illamående igen, isåfall är det tredje gången gillt och då skulle det inte förvåna mig om det blev operation.. Jaja, vi ser väll hur det här går. Ha en bra dag!

Ain't gonna let nobody push me down

Haha jag har suttit och lekt med allt som har med design, typsnitt, färger att göra. Det ser för taskigt ut just nu men det får se ut så tills jag har lärt mig och presterar något bättre & "proffsigare" resultat ;-)


Slänger in en bild som jag tog på Gran Canaria i Mars.
Skulle inte tveka en sekund på att åka tillbaka!


Daily special igen

Dagens humör: Är typ drygast i världen (iallafall mot Sandrou, HE-HE-HE)
Dagens borde: Plugga........
Dagens frisyr: Utsläppt med uppsatt lugg
Dagens smink: ''Cover all mix'', foundation & mascara
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt & kofta
Dagens planer: Plugga & förhoppningsvis fara till Dennis sen
Dagens materiella vill ha: Pengar, som alltid
Dagens längtan: Dennis
Dagens fundering: Kommer jag ens att plugga ikväll?
Dagens beroende: Värme
Dagens personer:  Klassen
Dagens roliga: Jag halkade ute i snön och jag har aldrig hört Sandra skratta så mycket som den gången..
Dagens låt: Paolo Nutini - These streets
Dagens bild:

Tja!


Turn around

Jag hade riktigt kul igår faktiskt så tack till Elin & Elina som gjorde min kväll! Först förfest hos Elina, sen hos någon Lina (?) och sen ut på Balzac. Efter balzac hann vi även gå till Olles också. Senare återförenades jag & Dennis som hade tappat bort varandra eftersom jag hade dragit till olles och han skämdes lite över mig när jag satt och snyltade mat av folk på frasses eftersom jag själv inte hade råd till mat, pengarna tog slut på annat..
Idag har jag faktiskt mått bra, vilket känns hur skönt som helst. Så då drog jag & Emelie till stan eftersom det är den omtalade och årliga skyltsöndagen idag. Det är en tradition och man vill mest dit för julkänslan & myset! Glögg, pepparkakor, julmusik, tomtar, marshaller, uppträdanden, lucior, knäck och en massa annat. Underbart. Är det någon som tycker om jul så är det jag :-)


Zappe, Michael & Peter som sjöng massa fina jullåtar. För duktiga för världen, typ..

Party like a rockstar

Bacardi breezers så det räcker och blir över, en förfest med ett helt innebandylag & sen dansa vidare till Balzac för att se Lazee uppträda & dansa tills kroppen inte längre orkar eller klackarna på skorna går av. Låter som en heeeeeelt okej lördagkväll i mina öron ;-) Ha en underbar kväll ni med pussgurkor!

Shake that ass bitch and let me see what you've got!!!!!!!!!!!!!!


Twilight & House of wax

Svar till alla er som undrade: Twilight var HUR bra som helst! Gå och se den, ni kommer absolut inte att ångra er :-) Först när jag hade satt mig i biosalongen tittade jag på Emelie & frågade "Har jag satt mig i en salong där en film med övernaturliga saker visas?" Det är ärligt talat dom sämsta filmerna i världen, enligt mig. Men den här var grym och jag skulle helt klart kunna se den igen och igen och sen en gång till efter den gången, haha!
När vi kom hem från bion så envisades jag om att jag & Dennis skulle se House of wax eftersom jag fortfarande inte har sett den. Jag mådde typ dåligt av att se den, fast då är jag iofs jättekinkig när det gäller skräckfilmer. Men däremot är det bra (& snygga) skådespelare. Bland annat Chad Michael Murray, Elisha Cuthbert & Paris Hilton. Ni som klarar av sånna filmer borde ändå se den eftersom den var bra för att vara en skräckfilm. Kanske.









Nu blir det bio!


It's all about me

MiItt fullständiga namn: Nathalie Maja Melinda Eriksson
Här är jag född: Skellefteå BB
Mina föräldrars namn: Håkan & Melinda
Mina syskon heter: Alexander & Filippa
Min pojk/flickvän heter: Dennis
Detta är personer som jag kan beätta allt för: Mamma, Emelie, Sandra x 2 & Dennis
En ledig helg tillbringar jag gärna såhär: Mys- & filmkväll eller utekväll
Jag förlorade min oskuld när jag var: 15 år
Jag tror på: Mamma
Jag tror inte på: Falska rykten
Detta är mina dåliga vanor: Äter för mycket sötsaker
Detta är jag allergisk mot: Katter, nötter (+ fötter & mörker om man kunde vara det)
Detta skulle jag vilja göra: Ta initiativet till att fixa körkortet
Storleken på mina skor är: 37
Detta är jag rädd för: Att mista någon jag älskar
Detta jobbar jag med: Skolan är ju halverst ett jobb sen jobbar jag på Subway
På tv kollar jag helst på: Serier
Såhär många barn vill jag ha: 1-2-3 stycken
I framtiden skulle jag vilja bo i: En lägenhet med stora fönster och utsikt över vattnet :-)


Sömnlös natt

Jag förstår faktiskt inte hur jag har fått mig upp ur sängen nu på morgonen. Mådde allt annat än bra inatt och med tanke på att jag inte lyckades somna förrän halv 4 så är det ganska förvånande att jag sitter på min första lektion nu, fotografisk bild. Nu ska jag ner till studion med Anna & Tina, slänger säkert in någon bild senare under lektionen :-)

10 månader sen

Idag är det 10 månader sen vi fick beskedet att du var försvunnen. 10 månader sen hela staden sjönk till botten lika snabbt som din skoter hade gjort. Alla funderingar om vart du var och vad som kunde ha hänt. Alla rykten som gick om att skoterspåren gick rakt ner igenom isen, jag vägrade tro att det var dina spår. Jag blev så förbannad på alla som påstod att det bara var att inse. Var så säker på att du skulle inte köra där det var riskabelt. Sen hittades din skoter & någon månad senare hittades även hjälmen. Men vart är DU? Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, Marcus. Har tänkt på dig extra mycket idag.

Where'd you go?
I miss you so,
Seems like it's been forever,
That you've been gone.



Music is what feelings sounds like

Vad som hände? Ingen aning. Vet inte om man ska skratta eller gråta........

Istället ger jag er lite tips på bra musik:
Colby Odonis ft. Akon - What you got
Twista ft. Anthony Hamilton - Sunshine
Nas ft. Keri Hilson - Hero
Kanye West - Love lockdown
James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings
Chris Brown - Fallen angel
Beyonce - Halo
Beyonce - If i were a boy
Beyonce - Single ladies
Maskinen ft. Lazee & Timbuktu - Be quiet
The Killers - Human
Takida - Handlake village



Mucho to do

Pratar du fortfarande med personen du kysste för första gången?
Jag ser honom då och då på skolan, inte mer än så.

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja, det har jag.

Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Vet inte vad dom heter, minns bara att jag tyckte att dom var jättegoda!

Vad åt du senast?
Kebab & pommes.

Har du fått någon komplimang idag?
Tänk för att det har jag :-)

Har du varit med i en rättegång?
Nej, tack och lov.

Är du polare med grannarna?
Eftersom min bästa vän bor i huset bredvid så: ja!

Vilka språk pratar din mamma?
Bra fråga.. Tror det kallas svenska.

Vilka länder har du bott i?
Ett. Sverige. Men sen har jag ju "bott" utomlands några veckor osv.

Senaste piercingen?
Underläppen, togs ut efter typ en månad.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I förrgår när jag skulle till Bureå.

Gay?
Icke.

Har du däckat/spytt för att du druckit?
Spytt, men inte däckat.

Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Haha nae, ska det föreställa coolt eller?

Har du varit på stranden?
Yes I have.

Har du haft en stalker?
Nae, men en fönstertittare......

Minns du dina/din musiklärares namn?
Peter, Gunilla, Karin & Erica, se på fan!

Hur bra är din syn?
El perfecto.

Har du varit på ett party?
Vad är party?

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Kanske det sista jag skulle göra..

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Vem är du?

Har du varit utomlands?
Jaa, flera gånger.

Har du sett din bästa vän naken?
Vilken fråga. Ja, det har jag gjort.

Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Pappa & Carina's :-)

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Hahhaaha dom skulle nog mest bli förvånade!

Var är dina syskon just nu?
Lillan ligger iallafall i rummet bredvid och ser barnprogram.

Vad var den senaste drömmen som du minns?
Att Dennis dumpade mig.

Vem ringde dig senast?
Alexander.

Vilken tid gick du upp imorse?
Halv 8

Vad ska du göra i helgen?
Bio på fredag & fest på lördag!

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Ja :-) Men vi ser till att det blir av!

När var du riktigt sjuk senast?
I augusti. Urinvägsinfektion som spred sig till ena njuren. Smärta.

Vem är den senaste kändisen du tog på?
Jimmy Jansson, haha!

Vad finns i din bakficka?
Har ingen bakficka på byxorna jag har på mig nu.

Har du färglinser?
Nej, men skulle vilja ha bruna.

Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Jag sov.

Vad är det första du gör på morgonen?
Öppnar ögonen.

Vad ska du göra efter det här?
Vet inte, se någon film kanske.

Titta & njut!

Efter att nyss ha klivit upp ur sängen och vara sådär "nyvaken/sur/på dåligt humör för att jag mår dåligt idag" så blev jag galet glad av det här klippet :-)




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I’m jealous of every girl that has ever hugged you,
because for one moment,
they had my whole world in their arms.




Lazee

Jag hörde idag (förmodligen mycket senare än alla andra) att Lazee kommer till Balzac på lördag! Fan vad nice, det skulle inte vara helt fel att se honom live. Tänk er hans ''rock away'' som man nötte för några månader sen, att höra den live & sjunga med! Ellaaaaan, visst ska du med mig dit? ;-)


Tankar och funderingar

Vart kommer ångest ifrån? Vad beror det på och varför drabbas man av det?

"När man upplever något som otäckt eller jobbigt kan man reagera med ångest. Hjärtat börjar slå fortare och musklerna drar ihop sig. Man kan känna sig ängslig och orolig, svettas, må illa och få svårt att andas. Ångest är naturliga reaktioner från kroppen, och något som finns hos alla mer eller mindre intensivt. Det är ofarligt, men kan kännas skrämmande."

Det är faktiskt sant, jag brukar känna mig orolig och få svårt att andas, sen stämmer det in att även hjärtat börjar slå fortare och att det känns som att musklerna drar ihop sig. Nu händer det allt för ofta igen och jag tänker inte falla tillbaka till något jag har kämpat mig ur tidigare. Något jag kämpade för att slippa eftersom det är det jobbigaste jag har varit med om. Något jag då och då inte kan förstå att jag utsatte min egna kropp för. Men samtidigt något som jag fortfarande har någonstans i bakhuvudet. När jag ska träffa nya människor så kan inte tankar som "dom kommer inte acceptera mig" låta bli att glida igenom mitt huvud. Att dom ska skratta åt mig så fort jag öppnar munnen för att säga något. Gång på gång. Dock är det jobbigaste tankarna jag har om mig själv. Jag vill bara kunna tro att jag ska klara saker, jag vill slippa vara osäker på om människor verkligen tycker om mig för den jag är. När någon säger att jag ser bra ut så tar jag oftast förgivet att personen i fråga driver med mig. Vad fan ska man göra för att ändra sånna "inställningar" i kroppen?

Tack och lov att jag har min älskade pojkvän som får mig på bättre humör så fort jag rasar fastän han nästan aldrig vet vad det handlar om. Finaste människan i världen.

Daily special

Dagens humör: Trött
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Concealer 'cover all mix', foundation & mascara
Dagens klädsel: Jeans, svart tunn tröja & en grå 'väst'
Dagens planer: Skola, knäcka ryggen & sen fara till älskling
Dagens materiella vill ha: Pengar i mängder
Dagens längtan: Fredag
Dagens fundering: Hur mår jag?
Dagens beroende: Musik
Dagens personer:  Mig själv
Dagens roliga: Ingenting än så länge, har bara sett en jättetråkig film
Dagens låt: The script - If you see kay
Dagens bild:

Musikalen i 9an när jag sjöng 'Nothing else matters' (Ja, jag kom och tänka på den bilden när jag läste vad jag döpte förra inlägget till)

Nothing else matters, så att säga

Espresso House, Stureplan

Två tjejer ~14 sitter och pratar om allt mellan himmel och jord.
Tjej 1: Vet du, man får välja vilka kläder man ska ha när man blir begraven.
Tjej 2: Får man? Jag skulle nog vilja ha mina Diesel-jeans och min Fjällrävenjacka.
Tjej 1: Ja, man måste ju ha något bekvämt men samtidigt snyggt.
Tjej 2: Tänk om man inte hinner välja innan man dör. Då kanske typ mamma väljer kläder till mig. Om hon valde typ manchesterbyxor och en Cubus-tröja så skulle jag döö!

Dessa sex-bloggar

Det här kanske kommer att låta ganska konstigt. Eller ovanligt, vad vet jag? Jag har iallafall suttit här & som vanligt tittat på Egoinas blogg eftersom det är en av mina "favorit-bloggar" att läsa. Hon verkar ju vara världens skönaste tjej med båda fötterna på jorden eller hur man nu brukar säga. Hon skämtar om rätt saker och ger mig goda skratt hela tiden. Hur som helst - det jag ville komma till - var att på hennes blogg hittade jag även bloggar som hon har länkat till (bland annat Kenza men henne känner ju alla redan till) och hittade två "sex-bloggar" som jag tyckte var väldigt intressanta att läsa. Bara kul med frågorna dom ställer & se vad läsarna svarar. Dom utesluter ingenting & för er som gillar sånt så kan jag rekommendera bloggarna här och här. Kommentera sen och säg vad ni tycker så kanske jag kan rekommendera fler senare ;-)


No words needed


I was wrong from the start

Kom för ett tag sen hem från jobbet. Det har gått bra idag, kändes det iallafall som! Sen när 3 personer slutade klockan 4 så skulle jag fortsätta jobba ytterligare 4 timmar med Jannie. Alltid lika roligt att jobba med henne :-) Nu väntar duschen & sedan ska jag sjunga singstar med min kära lillasyster som har väntat på att jag ska komma hem eftersom jag ska "sköta" henne. Sen när hon lägger sig ska typ jag också göra det, har ingen lust till att göra nånting nu. Ciao.


Jag & Jannie för 1½ år sen :-)


Give it to me baby, aha-aha

Kvällen blev minst lika mysig som jag hade anat! Först kom tjejerna hit, sen satte vi oss i jacuzzin och där satt vi kvar under hela idol och singing bee. Skönast i världen var det :-) Sen slog vi på Gavin-låtar på hög volym och låg och sjöng för kung och fosterland. Underbart! Efter några timmars mys skulle jag & Sandra följa Elin till bussen & det var en bit att gå faktiskt. Ner till gamla ÖB från mig. Det var kallt men ändå riktigt skönt att gå, träffade till & med en onykter Linus mitt på skolgården också. Nu ska jag hoppa i säng, kommer förmodligen somna innan huvudet landat på kudden.. Imorgon är det jobb som gäller, från 14.00-20.00 så där går hela min dag bort. Även lördagkvällen blir lugn, ska vara barnvakt åt lillan! Förhoppningsvis (i wish) kommer Dennis och joinar oss också, har ju faktiskt inte träffat honom sen i tisdags.........


Syskonkärlek.


Kanoners!

Jag är på jättemegabra humör idag & det kunde inte kännas bättre! Igår satt jag med massa ångest men den verkade ha släppt under natten.. Typ. Det blev nog bättre av att ha två redovisningar idag också, kroppen blir helt plötsligt mycket lättare känns det som. Väntar på att middagen ska bli klar (det lär den inte bli förrän om typ en timma, minst) och sen ska tjejerna komma hit :-) Sprang förbi ica påväg hem för att köpa chips & dipp så nu finns det ingenting som kan göra våran myskväll dålig, hihi.


Jag & Johanna på bildlektionen. Inga blivande Picasso's som ni ser!


Fotografisk bild






Read this book

Fick ett sms om att mina uggs har kommit så jag tänkte ta mig en promenad för att gå och betala ut dom. Fick dock inte för mamma för hon blev helt plötsligt jättekinkig och tyckte inte att jag skulle gå själv i mörkret. Därför tjurade jag och öppnade boken jag ska läsa som en uppgift i svenska b. Jag är inte "en sån" som brukar lägga mig ner och slappna av med en bok att läsa. Men denhär har jag redan fastnat för, vill inte lägga ifrån mig boken ens!

Boken jag läser heter iallafall Den tusende gången.
En sann historia om Ulrika Olson som redan som liten flicka blev utsatt av sexuella övergrepp av sin pappa. Hon vågade anmäla honom först när hon var 20 år gammal. Efter det sista övergreppet förträngde Ulrika allt som hänt under många år, men missbrukade droger, alkohol, mat och pengar. Men framför allt sex. Ulrika Olson lever idag med sambo och barn och har brutit den onda cirkeln av missbruk. Hon har gjort en lång resa genom minnen och känslor. Den tusende gången är den skakande berättelsen om de övergrepp hon utsattes för, om polisutredning och rättegång, om ångest, fysiska men och missbruk. Men framför allt om hur ett offer själv blir förövare tills hon slutligen bestämmer sig för att bryta den onda cirkeln.



Det här är hennes egen historia som är fruktansvärd,
ingen lämnas oberörd.

I wanna be the only hand you need to hold

Goderafton!
Imorse hade vi dans på kaplanskolan tillsammans med massa killar därifrån. Vi dansade både foxtrot och bugg och jag tyckte faktiskt att det var riktigt roligt. Förutom när man hamnade med någon sliskig kille som tryckte en alldeles för nära på foxtrotdansen.. Annars var det kul, jag vill så gärna kunna dansa :-) Men den kunskapen kanske jag får i nästa liv eller något sånt. Sen var det tillbaka till skolan för att ha en lektion med Annica och vi ska avsluta den kursen så vi hade bara massage och satt och pratade. Så borde alla lektioner vara upplagda ;-)

Imorgon kommer Sandra & Elin till mig. På schemat står det att se idol i bubbelpoolen, basta & sjunga singstar. Säääääkerligen en hel del massa gottesaker också, precis som en myskväll ska vara :-)




Lillhjärtat!


(Don't wanna sleep) all by myself

Jag gjorde just ett jättelångt "test" eller som jag brukar kalla det - en "lista". Sen när det var ungefär 10 frågor kvar så orkade jag inte, så det blev ingen publicering på det, haha värt. Har suttit och gjort hemprovet och är äntligen klar. Vi fick 3 dagar på oss på det arbetet och jag har som vanligt skjutit på det till sista kvällen. Men jag är iallafall klar så jag ska inte klaga. Bara det att jag måste tänka på det tills nästa gång - att sätta igång i tid. För som vanligt har jag haft en klump i magen som inte släppte förrän nu när jag kunde skicka in arbetet till min lärare. Nu har jag gjort mig förtjänt av en massa gott & tv-tittande men insåg just att klockan har passerat 23.00 så det kanske är sängdags istället. Helt ensam inatt, huvvahuvva. Kanske ska lägga mig och sjunga Celine Dion's låt "All by myself" som att det skulle hjälpa. Nja, satsar kanske på att försöka sova istället eller vad säger ni? Godnatt på er :-)


Jag steker ändå, all by myself!






Never let it go

Förut ikväll läste jag ett inlägg på en blogg. Inte vilket inlägg & blogg som helst om vi säger så utan ett inlägg som gav mig en sådär alldeles varm och behaglig känsla i hela kroppen, ni kan få läsa det själva: här. You just made my day sugarpie, like every other day!



Nu ska jag göra klart hemprovet som ska lämnas in imorgon. Har kommit en bra bit & tänker inte lägga ner nu hur osugen jag än är, inte en chans. Sitter här med huvudvärk, tät näsa & börjar få ont i halsen men det spelar ingen roll. Vi har dans imorgon på kaplan med el-are & industriare (tror jag det var?) så jag hoppas jag mår bättre imorgon bitti så jag inte missar det. Vi har så otroligt mycket i skolan nu, blir toooooooookig..

Beyonce - If i were a boy

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong



G7

8 tjejer, en tårta, en cheesecake, 20 dumlekakor & en hel del skitsnack. En tisdagkväll kan nog inte bli bättre?

Ja, om man lägger in bilder på födelsedagsbarnet:
(Det här var snällt av mig om vi tänker på vad som finns för bilder.........)






Blame it on the boogie

Jag är den lyckligaste tjejen i världen. Has to be, eftersom min pojkvän är den bästaste av dom bästa. Det blev iallafall kriti igår & det satt fint i magen! Sen såg vi Mirrors......... Värsta filmen jag har sett, mer behöver jag kanske inte säga? Den var faktiskt bra för att vara hemsk. Eller nått, jag vet inte, Dennis sa då att den var bra. Själv satt jag mest bara ihopkrupen mot honom med händerna halverst för ansiktet (är för nyfiken för att hålla för helt, haha). När vi kom hem var det dags att sova eftersom hälften av oss (jag) har skola. Andra halvan (han) satte sig vid datorn och såg någon film. Och imorse hade jag faktiskt prov första timmen så jag behövde den sömnen. Kändes då jättebra på provet, kunde typ det mesta :-)
Linnéa fyller förresten år idag så jag skrev ett sms till henne "GRATTIS LILLAN, ÄNTLIGEN 18! Eller näe justja, det är ett tag kvar.." Hahha kunde inte låta bli ;-) Den yngsta av oss alla som ändå gör lika mycket som oss. Skitungen herself.


Har jag berättat att jag har färgat håret förresten?

Love of my life

6 månader idag. You're the worlds greatest!
Vi ska snart fara på restaurang och äta :-) Vet dock inte vilken än eftersom jag får bestämma och jag har beslutsångest men det blir typ.. kriti? Hihi. Sen ska vi på bio & Dennis har valt Mirrors. Den äckligaste trailern jag någonsin sett (typ). Han har tänkt att jag ska dö ikväll av rädsla tror jag, haha :-( Jag menar.. kolla bara på framsidan...........



We'll be looking flashy in my Mercedes Benz

Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Som jag skrev i förra inlägget så hade jag feber & när vi åkte till MAXI för att köpa godis kunde mina ben knappt hålla mig uppe. Jag såg stjärnor och höll på att svimma så det var kanske inte roligaste kvällen på länge.


Grattis alla pappor/farfar&morfar-ar på farsdag! Min papi blev ganska happy av tröjan & lakrits-chokladerna han fick :-) Sedan bar det av till mina kusiner som precis har flyttat från bersan till stan (flyttlasset gick igår) för att fira moffe. Hur fin lägenhet som helst, man gick vilse i den. Hur många rum fanns det? 20, minst. Nämen nästan! Just för stunden så chillar jag bara med min godispåse. Väntar på att klockan ska bli 21.00 så jag får se Linda Rosing göra bort sig i "Sanningens ögonblick". Imorgon är inte vilken dag som helst förresten för då har mitt hjärtegull stått ut med mig i ett halvår, hihi ♥

Det är egentligen helt otroligt med tanke på hur jag ser ut:


It's all about the dum-dum-dururum

Igår: Trevs som fisken i vattnet. Jag & Dennis låg i jacuzzin & såg idol. Inte fy skam ;-)
Idag: Illamående, ont i hela kroppen och mest av allt i huvudet & nacken. Nog fan knackade febern på dörren och dum som jag var så öppnade jag. Nu står tacopajen på bordet så jag ska gå och hugga in. Senare ikväll ska typ lägga mig och se "What happens in Vegas" som jag & Jannie pratade om på jobbet earlier today. Blir nog bra (försöker jag intala mig själv). Och en fet godispåse. Åh. Kanske ett stycke Emelie vid min sida också, om jag har tur.



Idol 2008

Jag tror att det aldrig har varit med såhär duktiga sångare/sångerskor i idol som i år. Såg ni det ikväll? Alice skulle man bara vilja äta upp för att hon både är så söt & sjunger så otroligt bra, Kevin är typ i princip lovad ett skivkontrakt, Johan min gulleplutt får stanna för att han är så gullig, Robin B är fräsch & visste verkligen vad han gjorde på scenen ikväll, ROBIN E VAR gryyyyyyyym på rocktemat, Anna var väll bra.. Hon är inte lika speciell längre. Och så sen har vi Lars, som äntligen åkte ut. Äntligen.

Sen i slutet av programmet fick man se att Robin B & Kevin hade varit och träffat Gavin DeGraw för att få lite tips osv. Jag dog typ. Jag vill också träffa Gavin!



Ain't that just the way?

"Dance like nobody's watching
Love like you've never been hurt
Sing like nobody's listening
And live like it's heaven on earth.
"
- Mark Twain


Du hörde!

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Cheap monday jeans & en tunn randig tröja
Vad använder du just nu för skor: Gråa tygskor idag
Favoritfärg på kläder: Alla olika färger typ

Senaste person som
Sov i din säng:
Dennis ♥
Du pratade med:
Min lillasyster
Du delade en drink med: Alkoholhaltig? Emelie
Du gick på bio med: Fanny, Julia, Emelie & Linnéa
Du gick på stan med: Sandra
Skällde på dig: Min storebror
Du träffade: Min lillasyster
Personen du pratade i telefon med: Emma
Personen du fick sms av: Caroline

Senaste
Låt du hörde:
The script - Fall for anything
Film du såg: Armageddon
Mat du åt: Spaghetti & äckelkorv
Kram: Min lillasyster
Puss: Svårt att lista ut? :-)
Fest: Förra helgen
Känslan: Less
Ilska: För någon timma sen
Resa: Hem från skolan
Glädje: När jag senast såg Dennis :-)
Dröm: Kommer inte ihåg
Boken du läste: Läser inte böcker
Gången du åt en 7-eleven korv: Jag har bara ätit chips därifrån
Gången du var utomhus: Idag
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var typ ett tag sen
Saken du köpte: Godis på skolan

Om dig
Namn: Nathalie Maja Melinda Eriksson
Ålder: 18
Syskon: Storebror & lillasyster (+ 2 "låtsas")
Sysselsättning: Pussa på Dennis, umgås med vänner & shoppa.
Bra egenskaper: Omtänksam
Dåliga egenskaper: Typ allt annat
klass: BF2D
Hårfärg: Brownie
Ögonfärg: Bluie
Skostorlek: 37

I'm falling to pieces, yeah

You do it over and over again
And it’s the same mistakes that I’m watching you make



-

Skärp dig för fan, är du medveten om att det är JAG som måste skämmas över saker som DU gör? Då kommer du här & säger "Men du då? Tror du inte jag skämdes när du gjorde det & det?" om saker jag gjorde för TVÅ år sen. Det är 2008 nu, välkommen till verkligheten. Kan du inte bete dig som en människa så jag kan vara stolt över dig? Nej, tydligen inte.

Hur mycket vet du om mig? :-)



http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811051658366074&a=1&

'Life is plastic, it's fantastic'

Sitter här hos Sandra i Ostvik, vi lyssnar på låtar som ger oss nostalgi i sinne. Då snackar vi Spice girls, Bubbles, Backstreet boys, Westlife, Aaron Carter och såklart den här;

Någon annan som känner igen sig? ;-)

hjärtegryn

vad som än händer så finns jag alltid där för dig.
keep shining, keep smiling
you can always count on me.


/ en som tog sig friheten att skriva några rader.


Lovelovelove.

Gick och la mig i sängen vid 17.30-tiden föratt jag hade så ont i magen och somnade direkt, vaknade för en timma sen av att min alldeles egna älskling kom in i mitt rum. Har alltså sovit nästan 4 timmar, hur skönt som helst :-) Jag är neråt nu som ni kanske märker & ingen kan få mig att må bättre än vad han gör. Min Dennis.



-

Klump i magen. Obekvämt. Väldigt obekvämt.

Klagomålsinlägg

Mensvärk är det värsta jag vet. Finns inget jobbigare. Eller jo kanske, att jag just tappade ut halva chipspåsen på mitt golv.. Nu bosätter jag mig under täcket i sängen med resten av chipsen, massa satsumas & en delicatoboll (chokladsuget tjejer, ni fattar) och stannar där tills.. jag vet inte.. ett bra tag iallafall!

Hatar även mitt knä för stunden, bilden ni såg igår är ingenting mot för hur det ser ut nu. Har haft knät lindat idag så att jag ska kunna stödja det bättre men ändå har det sett ut som att jag föddes med ett ben halva längden av det andra.

Skönt är det inte.






Vill också skänka en hälsning till min (enda?) trogna läsare Nadja Furberg, hahaha hej!

Lil'sis

När jag kom hem från Stockholm i torsdags låg dom här tre små "i love you"-gubbarna i min säng. Min lillasyster hade lagt dom där och sagt till mamma att det var föratt hon längtade efter mig. Haha, lillhjärtat!


Halloweenfest!

Kvällen var faktiskt riktigt rolig igår! Vi var ca 23 pers som var utklädda, åt tacos, lekte lekar, sjöng singstar, tävlade i buzz, dansade, spillde ut ölburk efter ölburk, dansade igen, poserade framför kameran, taffsade på barbara & spelade fotboll inne i lokalen. Fanns folk som var utklädda från allt ifrån julklappar, prinsessor, bröderna fluff till hiphopare, tönt och döden himself. Dennis var utklädd till Bond, jag & Emelie var hans "bondbrudar", haha. Jag avslutade dock kvällen genom att göra världens fulaste sak. Jag spelade fotboll med några av killarna (i nylonstrumpor på ett jättehalkigt golv, kunde inte ens sluta bra) & skulle precis vända mig om för att finta Johan då jag halkar och landar på vänstra sidan av kroppen och hör samtidigt alla killar skratta och säga "HAHAHAHA, DET DÄR SKULLE VI HA FILMAT, YOUTUBE-MATERIAL!". Haha, jag ställde mig upp (när man är påverkad av alkohol känner man inte av det lika mycket nivet) & imorse.. gjorde.. det ganska ont. I höften, knäet och allra mest i nacken. Jag lyckas verkligen med allt.

Såhär ser mitt knä ut för tillfället:


















Två-dagars!

Jag kan tänka mig att många ligger hemma idag med den värsta sortens huvudvärk. Jag mådde illa inatt & trodde att jag skulle vara jättebakis idag men det gick fint, vaknade utan illamående och utan huvudvärk. Är lite slö i kroppen men det är bara att bita ihop. Gårkvällen var rolig. Åtminstone förfesten (VARFÖR ÄR DEN ALLTID ROLIGAST?) där vi var massa tjejer och bara snackade, spelade "sanning eller konsekvens-spelet" och dansade lite. Har dock aldrig frusit så mycket som när vi skulle gå mot stan. Kvällens värsta går till Linnea, som vanligt. Hon, jag & Emelie vet varför. Nere i källaren, fyfan :-). Kvällens bästa går till Cecilia som tog hand om Anna som inte mådde allt för bra efter hennes shott-kalas!

Snart blir jag & Emelie skjutsade till Dennis lägenhet (han själv är & spelar match) för att göra oss klara, peppa och sen bege oss till Mjödvattnet där halloweenfesten håller hus. Där blir det middag, fest & bara roligheter! Har dock aldrig träffat mer än hälften av folket, men det blir nog bra det här :-)

Ha en trevlig kväll & gör ingenting som jag inte skulle göra!


RSS 2.0