Uggs, come to me

Hittade just en sovandes Dennis i min säng nu när jag kom hem, vad mysigt! Ska alldeles strax krypa ner bredvid honom. Tidigare ikväll "råkade" jag och Linnea beställa hem ett par uggs till oss var. Vi gillar att vara ett år efter alla andra i utvecklingen (för det är TYP bara vi som inte har sånna än) men dom är så jäkla sköna så jag menar.. varför ska inte vi också ha ett par? =) Jag ville ha ett par beiga men det var slutsålt så det blev ett par svarta till båda. Får lov att duga helt enkelt, man kan ju inte vara först på allt ;-)



@ g7's place

Har precis kommit till Linnea. Det är både Idol och Desperate housewives ikväll. Sitter vi bänkade framför tv:n då eller? Jepp! Har längtat efter att få se nya DH-avsnitt jättelänge nu. Vi är otaggade ;-) G7 är ungefär som ett barn på julafton, hahaha! Fick just höra att hon har Mars-glassar hemma så nu är det dags att springa till frysen, sisten dit lillan :-)



G7 speaking:
"Jag måste typ se brokeback mountain med min bögkusin någon gång..."

Flying without wings

Igår var vi och bowlade. Jag kom sist fastän jag var kingen och gjorde fyra strikes. Idag var det chili con carne till lunch på skolan. I vanliga fall brukar det vara riktigt gott men HUR FAN tänkte dom idag när dom serverade UTAN baguetter?!?!?!!!!!!!! Jag visste knappt vad jag skulle ta mig till. Man ska ju lägga själva kladdiga chili con carnen INUTI baguetterna....... Min dag blev nästan förstörd redan då. Och sen när gick på stan med Emelie och Julia så hittade jag ett par uggs (äntligen i storlek 37) men det var en annan tjej som hade sett dom före och tydligen bara skulle ha hjälp av expediten. Det var sista paret i den storleken och modellen hade kommit in IDAG. Men jag kom ändå hem med några påsar. Blev bland annat en röd mysig halsduk och en parfym från Åhléns och en tight vit "tunika" från Gina tricot. Nu ska jag lefta datorn och bege mig mot Bureå, till världens finaste älskling=)



Elin!

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for




'Dagen efter' som det så fint kallas.

Om jag mår bra idag? Ja faktiskt, har bara varit lite illamående OCH ONT I FÖTTERNA!
Om jag hade kul igår? Riktigt jävla ball!
Om bröden/kycklingen/tomaterna/kakorna tog slut på jobbet igår? Ja, det var fan kvällsöppet och vi hade inte riktigt planerat att det skulle vara så mycket folk så jag kan bara kalla det ett ord - kaos.
Om kunderna var nöjda? Nej.
Om min kära pojkvän blev sne & min bror hämtade honom innan utgång? Mja, sen väckte han mig 8 imorse och till råga på allt kunde jag inte somna om (men han är mysig ändå)
Om jag fick åka taxi gratis hem från station? Jajamensan!
Om jag har ont i ögat? JA ELIN, DET HAR JAG.........

HAHAHAh jag blev nämligen fimpad av hennes cigg igår. Tur att man har snabb reaktion, jag hann faktiskt blunda så cigaretten kom mot ögonlocket. Vi båda skulle krama Caroline och armarna bara flög om varandra och vipps så kände jag att det brände till. Inte allt för skönt om vi säger så, men jag blev åtminstone inte synskadad eller nått. Men jag hade jävligt ball igår, trots att hela kvällen var stressad och tog slut snabbt som tusan. Dennis åkte nyss härifrån så jag ska lägga mig och "powernapa" i en timma, skulle vara riktigt skönt eftersom det inte blev allt för många timmars sömn inatt. Ikväll blir det mys med tjejerna, kunde inte sitta bättre=)



Have a heart

Världens finaste låt & förmodligen världens bästa 16-åriga sångerska.



Skakade nyss av smärta, mamma skulle rengöra mitt nya hål i örat och det gjorde så förbaaaaannat ont. Men med lite smärtstillande kanske även det går över. Mådde jätteilla tidigare ikväll, kändes som att jag skulle spy vilken sekund som helst men det löste sig ju. Älskling har bott här hela veckan men ikväll efter träningen åker han hem till sig och sover. Kommer kännas tomt som tusan att vakna helt själv i sängen imorgon :-( Nu väntar duschen (undra hur det kommer gå mot örat) och sen ska jag lägga mig och lyssna på mysiga låtar tills jag somnar - vilket kommer gå ganska snabbt. Imorgon väntar en fullspäckad dag som ni säkert läste i förra inlägget. PUSS

Singing that melody!!!!!!

Jag har hunnit med en hel del saker idag faktiskt. Först när jag satt på dagens andra lektion så nämnde min lärare något om tandläkarbesök och då kom jag på att jag skulle till tandläkaren IDAG. Kollade på klockan som var 09.41 och jag skulle vara där 09.40. Jag sa det till läraren "Haha oj, jag skulle ha varit hos tandläkaren för en minut sen". Eftersom min skola är precis bredvid tandläkaren så sprang jag bara över gatan och kom inflåsandes in i väntrummet precis när dom sa "Nathalie Eriksson, varsågod". Så jäkla tur. Annars hade jag blivit 100 kronor fattigare på något väldigt ovärt. Efter skolan gick jag till Bik bok där jag tidigare har hittat en svart stor dunjacka som jag blivit intresserad av. Gick mot där jackan hade hängt och insåg att den enda med storlek S som jag skulle ha - inte fanns längre. Så jag frågade kassörskan och hon sa "Men den har varit där förut idag, någon kanske testar den nu?" Jodå, CamillaL den jäkeln står vid provhytten med "min" jacka i handen, så jag halvropar över hela affären "DU SKA VÄLL INTE HA DEN?!" och det skulle hon faktiskt inte, så den blev min, hihi. Jag och Sandra tog även (helt impuls) hål i örat idag, nivet där längst uppe på örat & funderar på att ta ett till där imorgon. Måste sätta mig ner nu och fundera på hur jag ska hinna med morgondagens bravader. Först skola sen jobb sen förfest och sen utgång. Kan alla sluta vara så stressade, natten är bara ung när jag slutar jobba. Vi hinner göra allt vi vill och lite till, tro mig ;-)


Du är bäst älskling!


Through good times and bad times..

Skoldagen var lång men den var soft ändå, lektionerna har på något sätt gått snabbt och fritidskunskapen som brukar kännas som 3 timmar blev egentligen ganska kort med alla redovisningar! Efter skolan skulle pappa hämta mig vid idrotten och jag stod där och väntade på att han skulle komma med sin vanliga bil. Men nej, då hör jag ett "Ska du med eller?" från en helt okänd bil och så såg jag pappa sitta i den. Jaha, en ny bil som jag ska lära mig registreringsskylten på för att känna igen. Äsch, blir kanske inga problem :-) När middagen precis var färdig-äten så blev det massa spridda känslor och det slutade med att jag bröt ihop. Men eftersom jag har (oj vad jag tjatar) världens underbaraste pojkvän så kunde jag torka tårarna och börja tänka positivare igen ganska snabbt igen!




GAVIN DEGRAW - HALLELUJAH

It's autumn, i'll show you!






Inlägg med bilder brukar ju vara roligare än massa text, eller vad tycker ni?

I don't want to be

Nu blir det "lite" klagomål från min sida. Idag är en sån dag man helst inte skulle ha klivit upp ur sängen. Började morgonen med att missa bussen och sen hade vi prov första TIMMARNA. Först såg vi en film och sen skulle vi skriva om filmen. Tillexempel råkonstiga saker som motivation, behov och massa annat skit. Det gick väll sådär, hade suttit så länge att jag hade ont i rumpan när provet var klart. Vi satt alltså där från 08.30 - 12.00 med några små raster däremellan. Sen har jag försökt ragga upp någon som kan ta mitt pass på fredag eftersom det var tänkt att jag skulle på station. Det brukar vara så lätt att få folk att ta ens pass ibland, men nu finns det verkligen ingen som kan göra det, så det betyder att jag SKA stänga på fredag. Vilket påverkar min kväll helt och hållet. Tvekar till och med på om jag ska ut överhuvudtaget eftersom jag kommer vara helt slutkörd efter både skolveckan och arbetspasset och Fanny låter väll inte allt för positiv till hur jag tänker:

Fanny says (15:56):
JOOO DET KOMMER DU, don´t screew this noow!!
caaamaaaaaan
haha jaa men seriööst, jooooo! haha men jooo hahhah JOOOOOO

Vill egentligen bara strunta i att jag ska jobba, fortsätta peppa som jag har gjort hela veckan och jobba på fredag MEN ÄNDÅ vara lika peppad till att festa på kvällen. ÅÅåååå.. Sen ännu mera saker som har hänt idag var att jag blev irriterad som fan när jag skulle hem med bussen, hade ont i huvudet och sen kommer hela Norrhammarskolans högstadieelever och hoppar på. Finns inget jobbigare. Sen kommer jag äntligen hem, då är det såklart en GETING i mitt rum? Finns flygande djur jag hatar mer. Huvva, jag fick iallafall ut den efter några försök. Nu är jag bara grymt godissugen men eftersom jag har löfte.. med mig själv.. så ska jag försöka klara det här.


Bli inte avundsjuka av mitt fina kryss på bilden bara.


Kommer förhoppningsvis ett trevligare inlägg senare idag. Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Hejdå.

All that she wants

Det är egentligen helt sjukt. När jag - för tre år sen - krockade med moppen förstördes nästan alla mina drömmar. Då spelade jag både fotboll och innebandy och jag ville verkligen bli bäst. Gick högstadiet på idrottsskolan Freja och tränade konstant. Efter krocken hoppade jag runt med en bruten fot, utsliten hälsena och allt vad det nu kallades, försökte fortsätta med fotbollen strax efter jag kunde börja stödja mig på foten igen. Mina tränare tejpade hårdare än hårdast för att foten skulle vara så stabil som möjligt men ingenting fungerade. Efter varje träning eller match blev jag skickad till naprapater för att dom skulle "laga" foten, knäcka till den till det rätta läget. Det gick knappt GÅ utan att det gjorde ont. I uppförsbackar grät jag nästan av smärta och det var näst intill omöjligt att gå uppför trappor. Nu är jag mer sugen än någonsin att börja om. Men vi får se hur det blir med den saken, jag kommer ju vara sämst nu ju. Det sjuka är att sist jag var och kollade upp ryggen/foten/bröstkorgen och alla ställen där jag hade ont så påpekade han att min högra häl var för rörlig. Kan vara för alla gånger naprapater har knäckt och dragit den fram och tillbaka.. Kuk, jag som vill spela. Jaja, nu ska jag krypa ner i sängen bredvid världens mysigaste människa, störa honom i tv-tittandet genom att tända en lampa och lägga mig och läsa min nyköpta FRIDA-tidning, hahaha! Det lät väll bra? Jag tänkte nog det ;-)





Keri Hilson - Energy
The Fray - She is
Destinys Child - Dangerously in love
The kooks - Seaside
Jason Mraz - 1000 things
Agnes Carlsson - On and on
Blessed union of souls - She likes me for me
Amy MacDonald - The road to home
Katy Perry - Waking up in Vegas
Katy Perry - Thinking of you
Gavin DeGraw - Maybe

Say yeah

Godmorgon. Eller kanske goddag? Jag är inte så brydd :-) Igår åkte jag och Emelie till Fanny där vi chillade hela kvällen. Vi är allt annat än friska, mer än så behöver inte nämnas, skrattade och hade konstiga saker att diskutera om samtidigt som vi pratade om ganska mycket "jobbigare" saker. Sånt som behövs ibland. Har varit en väldigt lugn helg, men det behövs faktiskt också ibland. Nästa helg blir betydligt mindre lugn så då tar vi igen för denhär helgen också ;-)


Ser ni något konstigt med bilden? (förutom att både jag och Fanny är konstiga)

Ja, vi gnider en ballong mellan oss. Haha?

Seriously..

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej:) Hur tar du dig hem då?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
SES PÅ SUBWAY:)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Men hon skulle komma hem vid 8-9 nångång!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha gullunge! Händer sen ikväll då?:)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Varför rodnar han typ?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vill du äta tacos med mig ikväll?:)

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ska vi se idol ikväll?:)

Vad vill du höra mest av allt?
Hej myspropp :$

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Najjs tröja, ska vi knulla? :)

Din romantiska replik?
Hell yeah bejbi;) Göru då?

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
SÅG DU KILLEN PÅ IDOL? FYFAN SÅ BRA HAN VAR!!!

Give me some lovin'

Jag sitter som bara här och ler. Lämnade Dennis i min säng imorse och åkte till jobbet. Det har varit mycket folk (läs: stressigt) så det var skööööönt att sluta 16.00 och inte vara den som skulle stänga! Sen när jag blev hämtad av Janne och Filippa så åkte vi till MAXI och köpte lite smått och gott (bl.a svarta ljuslyktor till mitt rum) sen kom jag hem där jag hittade en lapp från Dennis där han hade skrivit vart han höll hus osv, haha älskling! :) Ikväll blir det att umgås med tjejerna, vi hade tänkt festa men vi väntar till nästa helg. Är ruggigt taggad! Måste bara hitta någon som kan ta mitt pass på fredagen annars blir det andra bullar.. Haha. Jag har så mycket överskottsenergi nu, vill bara hitta på något jättekul ikväll. Hoppas det blir så :)



Your love keeps lifting me
Higher and higher



Don't try to stop me.

Haha ja jäklar, jag är tillbaka. Med ett betydligt enklare "bloggnamn" än förra gången. Då var det bara jobbigt att komma ihåg hur många a:n och e:n det skulle vara i "nathaalieee.blogg.se" så nu är det bara ett enkelt nattilou man ska komma ihåg. Det finns egentligen bara en regel i min nya blogg. Det är att ni som inte läser för något annat än att hitta negativa saker, ni kan ge fan i att läsa :)

Det har trots allt bara gått typ.. en vecka sen jag raderade bloggen (i onyktert tillstånd, ajja baaaaja) så ni som har följt min blogg förut har inte missat allt för mycket. Ingenting spännande iallafall. Jag har bara varit i skolan på dagtid & antingen jobbat eller pussat på Dennis på kvällstid. Förutom igår när jag och Emelie kände för att vara duktiga. Då gjorde vi först tacos till middag, sen åt vi kladdkaka med grädde till efterrätt. Efter middagen gick vi ut på en promenad i över en timma med hennes puppy sen när vi kom tillbaka var klockan 10 i 8, perfekt till att idol skulle börja! Idag har jag varit på skolan & sen började jag jobba en halvtimma tidigare än jag skulle för att det kom in en beställning på 14 mackor så det blev lite fullt upp med tanke på att det var folk lite överallt. Sen när jag och John hade stängt (21.00) så fick jag äntligen fara hem och äta middag eftersom jag inte hade hunnit göra det. Nu väntar en varm dusch och sen sängen eftersom jag ska jobba imorgon också. Jobb på sidan om skolan är jobbigt som fan men det är peeeeeeeengar!!


Bild från idag.


RSS 2.0