Blame it on the boogie

Imorse sov jag alldeles för länge igen (gjorde det igår också) men jag tror det var bra för min halvsjuka kropp med tanke på att jag är piggare idag. Efter det hann jag bara stoppa något i magen och hoppa in i duschen innan jag skulle möta Sandra på körskolan för att hjälpas åt att plugga. Hon ska nämligen till arvidsjaur imorgon för att skriva provet och jag har mitt snart också. Vi satt iallafall där i två timmar så det måste ju ha gett nånting iallafall.

Nu är jag mest bara taggad på att helgen närmar sig för det betyder stadsfesten! Det händer inte mycket i våran lilla stad så man får ta vara på det lilla där det faktiskt kommer vara mycket folk. LET'S GO!



Hold on, it's never too late

Som jag skrev i min lilla update igår så har jag haft fullt upp & jag gillar't! Det har varit besök på stränder, besök i stugor och volleybollspelande så det bara har sjungit om det. Vi har hunnit med att spelat volleyboll tre dagar i rad som har resulterat i blåmärken på handlederna som ser ut som att jag har varit fastbunden eller något liknande. Igår var vi 11 stycken som drog till sjöbotten för att steka och dagen i solen avslutades med middag hos D's mamma. Alltid lika god mat där och efterrätt med jordgubbar, glass, grädde och socker är ju aldrig fel så jag trivdes! & på tal om jordgubbar så ser det ut att bli mys med picknick och jordgubbar vid älven med tjejerna ikväll. Lovely!

Idag har jag varit (och är) helt slow och jag gissar att det är för alla timmar jag har varit i solen dom senaste dagarna. Därför har jag inte varit ute alls än idag och gjort annat istället. Tillexempel tagit sovmorgon, lagt in bilder från kameran, pluggat teori och dammsugit övervåningen. Duktig flicka! & bara för att jag har lovat så kommer det några bilder.


Skatan:



Kubb i väntan på att fler volleybollspelare skulle komma:


Vår stuga:




Sjöbotten:

Stay with me

Jag ska uppdatera! Men det får bli imorgon för nu är jag så trött att jag skulle kunna somna medan jag skriver på tangentbordet. Det är fullt upp hela tiden, underbart väder och jag fullkomligt älskar det. Mer om det sen. Massa bilder kommer också, så stay with me readers! Nu ska jag krypa ner bredvid världens finaste människa. Och då menar jag världens. GODNATT♥

U21EM

Förresten.. hur sjuk var inte matchen idag då? Sverige-England alltså. Vi var ett gäng som började se den innan vi skulle grilla men när vi låg under med 3-0 så gav vi upp, började med maten och långt efter vi hade ätit klart så ringde Anders till sin bror för att höra om en helt annan sak, varpå hans bror säger "ser ni inte matchen?" och A svarar "den är väl slut för längesen?". Nejdå, Sverige hade kommit ikapp så att det stod lika och det enda som återstod var straffar. Vi sprang ner till tv:n och svettades igenom 12 jobbiga straffar. Otur nog så vann England och gick till final, vilket kändes riktigt surt med tanke på hur "våra" grabbar hade tagit igen allting.



Men som aftonbladet skriver - Ryck upp er, ni är hela landets hjältar ändå!

Boom boom pow

Good evening! Vi har varit & spelat volleyboll & jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Skrattade så att jag var nära på att kissa ner mig som när man var liten, haha. Sen doppade vi fötterna i vattnet och kom på den brillianta idéen att vi skulle åka tillbaka till stan och hämta badkläder men tråkigt nog så ballade några av oss ur så det blev inget av med det. Nu sitter vi hemma hos mig och har letat canal+ för att se nhl-draften men vi hittade inte kanalen så nu bär det av till familjen Larsson för att kika på den. Imorgon är det konfirmation för min kusin och sen blir det sol och bad för hela slanten med go'a vänner.

En så kallad "bildbomb" från Emelie's stuga.


R.I.P "King of pop"

Som ni säkert kan visa förståelse för så sitter jag helst inte inne vid datorn när termometern visar upp mot 30º. Igår åkte jag, Julia & Emelie ut till E's stuga och idag åkte vi tre till min stuga. Jag har över 200 helt underbara bilder att visa er och det tänker jag göra också! Däremot inte nu, för jag måste med mamma till stan en sväng för att fixa lite saker.

Om jag inte hade fått reda på det tidigare idag så hade jag fått reda på det nu när jag loggade in på facebook där det överallt står "R.I.P Michael Jackson". Hur sjukt känns det inte? Stjärnan man har lyssnat på sen man föddes i princip, finns nu inte längre? Ja, jag säger då som dom andra - vila i frid.


Min lilla stjärna!


Rin on the Rox

Jahaaaaaa.. Dennis är på bio med sju killkompisar, Anette & Hampus är och ser samma film, Julia & Emelie är på norrvalla för att kika på FF-Djurgården. Då kan man ju fråga sig vad fan jag gör här? Jag vet faktiskt inte. Det var tänkt att jag skulle tjäna lite pengar ikväll men det fick bli imorgon istället. Så istället ska jag göra en hel del annat. Det blir nog helt enkelt en lista på vad som ska göras:

• Läsa bloggar (jag har läst ungefär 167959230 stycken än så länge men har några kvar)
• Försöka fixa omprogrameringen på min mobil (helt omöjligt typ)
• Duscha + smörja in stackars kroppen som är röd/brun och svider efter dagens solande
• Lägga mig någorlunda tidigt


& tills vidare tycker jag att ni ska spana in 2 brudar som kallar sig för "Rin on the Rox". & "RinRox" Rätt grymma på att sjunga faktiskt och ännu roligare att dom mest bara spelar in "aktuella låtar" som i kissed a girl, no one, umbrella, halo, broken-hearted girl, if i were a boy & massa andra. Jag kunde inte bestämma mig vilken jag ville lägga in på bloggen så det fick bli 3 stycken.
 
.

"Inte ett moln - så långt ögat kan nå"

Ja, nästan iallafall. Jag, Julia, Anette & Hampus spenderade sommarens hittils varmaste dag(?) liggandes på stranden i boviken och det var helt underbart. Jag är solbränd från topp till tå och imorgon hoppas vi att det ska bli minst lika bra väder som idag så att brännan (och dom förbannade fräknarna) visar sig meeer. Fast jag hade önskat att vattnet hade varit varmare så att man hade kunnat ta sig ett dopp utan att bli ännu mer förkyld och få urinvägsinfektion eller något annat otrevligt. Är livrädd för det senare alternativet eftersom jag blev inlagd förra sommaren pga just urinvägsinfektion som spred sig till ena njuren. Det var den plågsammaste smärta jag någonsin varit med om så jag står helst över att få det igen.


It's a long road

En snabb sammanfattning innan jag bokstavligen däckar i sängen i hopp om att huvudvärken ska försvinna. Ikväll åkte jag, Julia & Emelie till varuträsk och lirade volleyboll med 5 stycken grabbar. Med blandade lag gick spelet finfint och det var hur ball som helst. Efter några matcher åkte vi till Anders lägenhet och kikade på Sverige-Serbien. Marcus Berg visade igen vad han kunde & nätade 2 gånger.

Imorgon väntar strålande sol & en heldag i boviken med skönt folk. Om huvudvärken går över under natten så kan faktiskt ingenting gå fel :-)


And then a hero comes along
With the strength to carry on ♥

3 alternativ - 3 rätt

Alternativ 1: Någon ska ju ändå vara sämst så varför inte?

Alternativ 2: Otroligt skrattretande

Alternativ 3: Satan så meningslöst


Dagens äventyr

Vaknade upp till sol som kikade in mellan persiennerna. Drog därför med mig 3 söta människor till min stuga för att steka som bara vi kan men påväg dit så träffade vi regnet. Inte alls trevligt. Det ösregnade men blev uppbehåll efter ett tag så vi tog våra första dopp i nypoolen men värmde oss senare i värmepoolen eftersom den stora var ice-fucking-cold. Bilder på våra ansiktsuttryck kanske kommer senare i mitt bloggliv. Eftersom det regnade mestadels av tiden så satt vi inne med mariokart och pictionairy men senare när solen kikade fram igen så var vi inte alls sega på att gå ut till den.

Nu har jag precis sett "Inside man" med Dennis. Den var lika bra som förra gången vi såg den och nu ska jag krypa ner bredvid honom och sova så jag är någorlunda pigg inför vad morgondagen har att bjuda på. Hoppas på mer sol än idag!



"Kanina" som jag nämnde för ett tag sen - Filippa's sommarkanin.

You make it real♥


Bilder från minigolfen

Jag förstår om ni väntar på att jag ska lägga in bilder eftersom jag sa det i förra inlägget. Det ska jag också, bara det att jag har så många att lägga in så jag vet inte vart jag ska börja! Nu har jag iaf just gjort ett midsommar-album på facebook så ni som är mest nyfikna får kika där tills vidare. Nu kommer några bilder från minigolfen:





Prispallen
GULD: Hampus
SILVER: Nathalie
BRONS: Dennis
...ROSTAD LÖK: Anette

"Ett gott skratt förlänger livet"

Såhär på kvälls/natts-kvisten kan det mesta få en att skratta när man börjar bli trött. Gör nu det jag & Emelie har gjort - slå igång låten jag lägger in här sen testar ni sjunga den till texten. Den som fixar låten på första försöket förtjänar... äran.
Nu ska jag sova och förmodligen drömma om "barappor", godnatt!


Priiima skinka, jepp jepp!

Måste börja med att tacka alla för igår! Kul att ni ville komma & att allting blev så lyckat:) 300 bilder tagna med min kamera så det kommer att ramla in endel här på bloggen ska ni se - om inte annat på facebook. Som jag skrev i förra inlägget så var det kubb, irlänsk julafton (varför heter det ens så?), för mycket dricka för vissa, många påsar chips, ofärdiga champinjoner, för stark potatissallad (chili...), singstar, blöta mattor och en jäkla massa glada miner. Dom flesta såg nöjda ut & det var minst sagt jag med.

Idag har jag, Dennis, Anette & Hampus varit & spelat minigolf. Jag kom tvåa! Även om jag inte vann så var det viktigt att jag kom före Dennis ;-) Vi var så långsamma att vi efter ett tag insåg att vi var helt ensamma på minigolfen...


Igår, inatt, idag, imorgon

Igår klev jag upp early in the morning för att följa mammsen till bureå där vi skulle knäcka till våra ryggar. Som vanligt var det inte bara en kota som låg fel så det blev en hel del ändringar i ryggen och nacken. Det gjorde att jag hade grymt ont resten av dagen och mest låg i sängen. På kvällen våldgästade Emelie & Anette mitt hus & rensade min garderob? Ingen vet varför. Eller jo, om man har sett hur jag bara slänger in alla mina kläder så förstår man kanske. En sopsäck blev fylld med kläder och det ska slängas eller ges bort till röda korset.

Inatt sov jag helt själv i huset och jag måste erkänna att jag var livrädd. Man tycks höra ljud hela tiden och jag var helt säker på att det satt någon på nedervåningen under trappen så jag övervann min största rädsla och gick ner i mörkret för att slå tjuven (jag hade en stadig ljusstake i handen) men det var ingen där så då var storyn inte så cool längre.

Idag har vi varit förbi stan en sväng & nu sitter jag hemma hos Dennis ♥. Vi har spelat lite fotboll ute på gården men jag insåg att ryggen/nacken inte pallade. Nu ska vi lägga oss i sängen och se the dark knight.

Imorgon kommer det förhoppningsvis bli hur ball som helst. Sverige - Italien, grillning vid maten, 5-kamp, kubb, goda drinkar (am i right Anette?) och ännu godare sällskap. Blir kääänoners!


Bjuder på en sommarbild från -05

Marcus Berg - världsklass

Jag är stolt svensk. U21EM och Sverige kissade på Vitryssland! Jag vill bara se meeeer och mer och mer. Min och säkert dom flesta andras favorit idag var Marcus Berg, vilken talang! Som ni kanske vet så spelade jag fotboll i massor med år förut sen bröt jag foten i samband med krocken och sedan dess har foten inte velat samarbeta så tillslut när jag hade varit och "lagt foten till rätta" hos en kiropraktiker efter varje träning så lessnade jag. När jag ser fotboll på tv så sprätter mina ben för jag vill spela. Nu måste jag ta tag i det påriktigt, så fort jag inte mår skit av förkyldningen och har huvudvärk all the time längre.




Sen så är jag mindre stolt ägare till världens sämsta mobil och världens sämsta laptop. Mobilen dör som vanligt hela tiden, jag har ingen nätåterkomst och laptopen klarar inte ens msn. Bra.

Allt annat än rolig...

I sommar kommer jag kanske vara den som tycker minst om livet. Det känns iallafall så just nu. Jag har inget jobb och trots att jag sover mer timmar än jag behöver varje natt så är jag tröttare än skalman hela dagarna. Lusten till att festa och dansa halva nätterna med vännerna är helt borta och den vill jag ha tillbaka. Så om någon har hittat den så lämna gärna tillbaka, ni kan få en tia i hittelön! Jag vill bara kunna leva livet fullt ut utan att tappa orken efter en kväll. Jag vill känna att jag lever.

På torsdag är det lanternan i byske som gäller & dom flesta av mina vänner ska dit. Själv har jag inte bestämt mig så vi får se. Midsommar hade jag tänkt vara nykter men hur rolig låter jag då???? Inte rolig alls. Beslutsångest, bankrutt och allmänt tråkigast i världen.


^ På fredag är det exakt 2 år sen vi hade världens bästa midsommarafton!

So lucky, so strong, so proud

May angels lead you in
Hear you me, my friend?

Tänker på dig.

"Kanina"

Har precis kommit hem från stugan. Under dagen har jag i stort sett gjort 4 saker - pluggat teori, sovit, badat i ute-bubbelpoolen och blivit klöst av kaninen. Hon verkar inte gilla mig om vi säger så men det ska nog gå bra när jag tvingar henne, hähä *evil eye*. Filippa har döpt den till Nina (vanligt namn på en kanin???) men jag kallar den för Kanina. Filippa verkar tro att det är en gudinna eller något för när det kliar på kaninen så är hon där och hjälper till att klia. När hon äter vill hon helst vara mellan kaninen och matskålen and so on.

Nu ska jag doppa gurka och chips i ranch-dipp med Emelie. Lät inte fy skam va? Nä, didn't think so!


Jag passar in på "baksmällan"

Det är så sjukt sjukt sjukt. Jag har alltså legat bakis hela dagen. Vaknade för 20 minuter sen och insåg att jag hade sovit sen klockan 15.30 då Dennis åkte hem. Det är ingen vanlig bakfylla heller - utan den värsta jag varit med om. Var det tänkt att vi skulle dricka igår? Nej. Hur hände det? Ni ska få höra.

Först var vi på bio och såg en av dom härligaste filmerna som någonsin är gjorda. "The hangover" eller om ni vill kalla den "baksmällan". Det var en sån film som man skrattade högt åt, inte bara fnissade till. Skulle kunna se den om & om & om igen!

Efter bion åkte jag, Dennis, Anette & Hampus hem till mig för att bada i jacuzzin så vi fyllde vatten och slog igång bastun. Sen fick vi den sjuka idéen att killarna skulle knäppa några öl och vi tjejer skulle ta oss några drinkar och kanske shotta lite. Men eftersom vi började så sent in på kvällen så gick intaget av alkohol väldigt fort. Vi badade, bastade, såg tv, snackade, drack osv och hade jättetrevligt. Min natt däremot - var mindre trevlig. Var upp och "kalvade" fyra gånger. FYRA GÅNGER. Jag var helt slutkörd imorse. En av gångerna somnade jag också över toalettstolen och vaknade inte förrän Dennis kom för att titta hur jag mådde, hahaha. Näe fyfan.

Nu ska iaf mamma komma hem och hämta med mig ut till stugan. Filippa har fått sin kanin idag och jag kommer kanske aldrig ha sett någon så lycklig 8-åring som när vi kommer till stugan.


Party like a rockstar

NU KÖR VI!

Grå, halvregnig dag = filmtittande & godis!

Första långa sovmorgonen på sommarlovet. Jag & Emelie klev upp strax före 1-tiden. Nu planeras det att vi ska åka iväg en liten sväng för att köpa godis & sen krypa ner i soffan med sex and the city -the movie framför våra ögon. Perfekt för en grå, halvregnig och trist dag som denna.

Ikväll verkar det bli bio. Vi hade nämligen tänkt se "Baksmällan" som verkar hur ball som helst. Någon som har sett den som kan säga om vi gör rätt i att se den?:)


Dagen i ord också

Det har varit soligt trots att vädergudarna hade påstått annat. Jag, Anette & Emelie tog en promenad på en mil och jag har vattenblåsor under fötterna för jag var smart nog att inte ha sockar i skorna. Några timmar senare åt jag grillat hos E's familj & nu ikväll har vi brudar + Hampus sett en film som jag ska rekomendera att ni ska hålla er borta från. Nämligen "prom night". Jag var rädd under h-e-l-a filmen och jag tror att det blev värre för att jag inte hade Dennis som kunde hålla om mig. Istället satt jag bredvid en ännu räddare Emelie och det gjorde ju inte saken bättre...

Det som gör mig mest irriterad är att mamma alltid har rätt. Hon säger att jag inte borde se skräckfilmer för jag jagar upp mig så lätt. Ja, jag har tvingat Emelie att stanna och sova med mig.




Bilder från idag


Middag hos Wallmark's

Hade precis tänkt lägga in bilder från dagen men hungern tog över....


emelie, säger:

MAAAAT

emelie, säger:

!!


emelie, har precis skickat dig en vibb.


nathalieeriksson säger:

KOMMER!!!!!!!!!!!!!!


I'm tired of using technology

Jag gick ut tvåan igår och sis gick ut tvåan idag. Ja, vi är tvillingar. Nämen justja, hon gick ju ut tvåan på lågstadiet... Jag blev också "firad" idag eftersom jag mest bara låg i sängen igår. Lillan fick en bigsize petshop och jag fick tvådagars på stadsfesten, how great?:D

I mitt rum har jag en bärbar och en stationär dator. Den bärbara går inte använda som "bärbar" längre (dvs typ i sängen) eftersom det trådlösa internet har lagt ner. Så då måste jag ta stationära datorns nätverkssladd för att få internet och byta beroende på vilken jag ska sitta vid. Men nu har helt plötsligt stationära datorn fått krupp och det är bara på den datorn jag kan lägga in bilder från kameran?????????? KUL

Ibland kan man bli så irriterad på allt som har med teknologi och göra........... "AYO, I'M TIRED OF USING TECHNOLOGY"

Såhär rolig är jag idag

Har precis fått sommarlov påriktigt. Har iofs varit ledig sen i måndags men idag hade vi själva avslutningen. Jag kände mig inte alls speciellt rolig som ungefär har ögon som hänger ner till naveln och en näsa med ett kilo snor per sekund. Jag undrar om jag ens log på bilderna som togs, troligen inte. Hur som helst så var jag "stolt som tuppen" när Anette sjöng summertime för hon var grym! Nu väntar sängen och jag ska sova så jäkla länge. Grattis till alla studenter iallafall, nästa gång är det min tur! :-D

Tack till Caroline som har fixat en somrig design åt mig, guld värt!


It can only get better

Det blir inte ens lite bättre trots att jag har vilat all day long. Jag & min kusin Julia har snorat i kör hemma hos morfar nu ikväll och jag funderar redan på att lägga mig för att vara så frisk och pigg som möjligt imorgon. Väntar bara på att baby ska komma hit. Imorgon är det som sagt skolavslutning som gäller 09.30 och sedan var det planerat fest på kvällen för att fira det efterlängtade sommarlovet men om jag mår som nu så kommer jag bara åka dit och säga hej eller kanske inte ens det. När jag gick upp för trappan hos moffe så kändes det som att jag hade bestigit mount everest, så andfådd (kändes som att det skulle stavas anfådd men icket) blev jag.




Sjuk? Måste bli frisk!

Det känns som att mitt huvud väger mer än jag själv. Snoret rinner, halsen ömmar och det gör ont bakom mina ögon. Har varit förkyld i några dagar nu och idag kändes det värst så jag stannade hemma från den lilla roadtripen. Vill vara så frisk som möjligt imorgon när det är skolavslutning och sedan fest på kvällen.

Idag hittar ni mig alltså i sängen tittandes på oth :)


Massor med balbilder

Jag fotade en hel del faktiskt men det komiska är att jag var så ofokuserad på själva kameran så jag fotade med "närbild"-knappen inne. Mest på folk som jag "känner till" och sådär. Och det blir sämre kvalla på bloggen också, tråkigt nog så om du vill ha någon särskild bild så hojta. Här kommer iaf några av dom. Enjoy!








Nu orkar jag inte lägga in fler. Men jag har tagit flera bilder på dom flesta så det kommer kanske fler. Maybe baby.

Idag...

Idag har jag tagit rekord i att nysa flest gånger i rad. Idag har jag haft världens härligaste sovmorgon. Idag har jag hunnit bättra på brännan lite i solen. Idag har jag varit med tjejerna och tittat på alla snygga människor, frisyrer & klänningar på balen. Idag har jag varit och ätit feta glassar i bergsbyn. Idag har varit en bra dag och idag var det tänkt att jag skulle en "tidig kväll" för imorgon åker mina girls till luleå 09.00. Fast det är bara ett kanske för mig som har dåligt med peningar. Kommer sprätta dom små kronorna jag har kvar. Känns kanske inte så värt nu? Men jag vill ju på monki....

Bilder från balen kommer, kameran la nyss av så batteriet ska bara laddas först! Och precis som Anette skrev i sitt inlägg så har vi exklusiva bilder eftersom vi satt på marken. Bilderna alla tjejer fruktar - UNDERIFRÅN! Dubbelhaka ftw.

I'm like a bird

Humöret är på topp today! Vi rensade skåpen idag sen var det brännboll med klassen som stod på schemat. Vårat lag förlorade med ETT YNKA poäng men det kan inte vara möjligt eftersom vi gjorde betydligt fler homerun's och tog fler lyror (jag bidrog faktiskt med två!). Jag blir så äggad (finns det ordet ens längre?) när man ska spela och vinna något så jag skrek "SLÄNG DIG!!!!!!" till Sara när bollen kom mot henne. Sen sprang jag bredvid Patrik för att vara hans "personliga stöd" så att han snabbare skulle hinna i mål. Jag är king.

NU HAR JAG I PRINCIP SOMMARLOV förresten. Är ledig resten av veckan & det är Emelie också så vi ska röjaaa! & på torsdag har vi skolavslutning halv 10. Sen är jag friiiiiiiii som en fågel!

What's next? Jag & Dennis ska vara med Anette & Hampus ikväll, vi får se vad vi ska hitta på. Blir nog ändå ingen sen kväll med tanke på att min bebbe ska upp 06.00 som vanligt imorgon bitti. OM ni bara visste hur skönt det är att ligga kvar i sängen när han kliver upp, hähä :-)


Haha, mitt oskyldiga lilla hjärta ♥

Just get back up when it knocks you down


Tjejer, vi måste till monki


Ute och seglar

"Inte alla hästar i hagen", "ute på öppet vatten", "ute och seglar", "inte alla indianer i kanoten", "inte fått något på länge" med mera, med mera.

Det finns massor av uttryck för någon som "inte riktigt hänger med", någon som man stör sig på eller någon som är 99 (inte riktigt 100). Här kommer ett citat som pinsamt nog kommer ur min umgängeskrets:


ANONYM 1:
"Men hon är ju förfan ute och seglar"
ANONYM 2:
"Jahaa.. Med familjen då eller?"

6 juni

Vaknade förkyld imorse pga att det inte var någon värme alls i lillstugan jag & Dennis sov i. Idag har jag hunnit vara på kalas i bonnstan, tagit en välbehövlig powernap, ätit middag på max med Julia & Emelie, åkt bil flera varv runt stan (kändes det som) & slutligen sett en jättekonstig film, myst & snackat skit hos Fanny. Nu tänkte jag bara bjuda på bilder från det lilla kalaset istället för att skriva mer onödigt. Here you go:



Får komma fler bilder sen, nu ska jag sova! Godnatt♥

Sveriges nationaldag...

...men också min kusin Clara's födelsedag! Vi firade henne i deras bonnsta's-kammare och mitt i allt bland fika och tårta så satt vi där allihopa och tog stämma:


Du gamla, du fria, du fjällhöga nord
Du tysta, du glädjerika sköna,
Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, din himmel, dina ängder gröna.
Din sol, din himmel, dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat ditt namn flög över jorden.
Jag vet att du är och du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.


Långnäsudden

Som ni kanske förstod i tidigare inlägget så blev det inget festande för min del ikväll. Men något som glädjer mig är att tjejerna kör all in ändå! Istället åker jag ut till stugan nu med min kära familj & sen kommer även Dennis dit. Imorgon är det kalas för min kusin som gäller och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Om någon av mina tjejkompisar vill umgås så hör av er :-)


Om det är otippat?

Nej, inte mycket. Ha kul ikväll och drick den där sista ölen/cidern/drinken/shotten åt mig vettja.

Dagens i-landsproblem

Jag kommer att begå ett brott. Eftersom jag själv skrev att man nästan begår ett brott att inte gå på nocks ikväll alltså. Jag är sämsta vännen man kan tänka sig idag och har ändrat mig från att festa ikväll.

Anledningar till att inte festa:

* Dennis började helt plötsligt negga över att han inte orkar festa efter jobbveckan (helt förståeligt från min sida).
* Jag är inte alls på sugen på alkohol, fest, dans och allt vad det innebär.
* Jag vill vara hemma och fira mamma som fyller år - då hon kommer hem vid 7-tiden.
* Jag behöver spara alla pengar jag bara kan. Och dessutom kanske det är jag som sitter där nykter på skolavslutningskvällen och det vore kanske inte allt för ball. Sååå..
* Min lillasyster grät när jag sa att jag inte skulle vara med och ge mammas presenter.

 Och då ska mina vänner helt plötsligt lägga ner hela förfesten och inte festa någon av dom? Haha, vilka suringar! :)

Anledningar till att festa:

* Göra mina vänner glada.

Klart jag vill göra mina vänner glada men att festa för deras skull när jag inte ens är sugen själv.. kanske inte är det bästa man kan göra. Som ni ser så är det betydligt fler anledningar till att inte festa och därför blir det så. En mysig hemmakväll kommer att sitta fint. Men eftersom ni vet hur jag och mina vänner är så kan allting hända. Det kan lösa sig så som vi hade tänkt - att jag & D skulle äta hemma & börja dricka vid maten innan vi skulle till förfesten. JAJA, mer om det här senare.


Grattis på födelsedagen...

...världens bästa mamma ♥


Mjooosicka

MILOW - AYO TECHNOLOGY


& på tal om en låt (musik) så - igår var jag & Emelie på musikarnas föreställning. Dom var som vanligt grymma och jag inser att jag också vill vara sådär extra bra på något. Högst på önskelistan står det att vilja vara bra på sjunga och dansa. Jag föddes inte med något av det. Däremot föddes alla omkring mig med något extra. Emelie är våran dancing queen, Anette sjunger som en gudinna, Julia vet verkligen vad allt som har med smink & hår att göra är & Fanny vinner ridtävlingar och (hästar.. men hon är säkert duktig med pojkvännen också) m.m. och vad fick jag? Nada. Gu va kul:D

Om vi säger såhär...

OM DU ÄR ÖVER 18 ÅR OCH BOR I SKELLEFTEÅ OCH INTE KOMMER TILL NOCKS PÅ FREDAG så begår du nästan ett brott. Komsi komsi, kissemjau!


"So long fuckers"

Schoooooool's out for summer. Nästan iallafall. Snart snart snart! Treorna springer omkring utklädda på skolan, endel som araber, endel som jönssonligan, endel som grease, endel som scouter och endel som ninjas. Helt plötsligt under redovisningen idag kom några ninjas in med hög musik och skrev "so long fuckers" på tavlan. Jag längtar till nästa år då jag också få vara med om den fantastiska studentveckan och allt vad det innebär!


Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara säga att jag har världens finaste och bästa pojkvän. Världens. Jag älskar dig, hjärtat!!!

Å som i...

Ångest. Ångest som i att inte kunna ha ett par shorts som jag fick på mig förra sommaren för att jag har gått upp något kilo i vikt. Ångest för att jag inte borde ha ångest över det eftersom det - tydligen - är en bra grej.

Aaaaaaja, filmen igår var ingenting att rekomendera. Lite b-kvalla på det hela & nästa gång kommer jag absolut inte att få välja film eftersom jag har valt dåliga filmer 3 gånger i rad. Däremot så hade vi bunkrat upp med godis, morsdagstårta, chips och godsaker men jag - pga det övre jag skrev - åt vindruvor.

Idag syns även att solbrännan förstärktes igår under dom få timmarna jag & Emelie hann vara ute i solen. Vi vaknade förbannade 20 i 1 över att ha missat flera soltimmar, haha.






RSS 2.0