Time to shine

Kvällsöppet och 25% på det mesta i stan ikväll. Känns ganska värt att fynda när det ändå är saker man behöver. Tillexempel foundationborste, puder och mascara. Sånt som i vanliga fall går på för mycket pengar. Nu blev jag dock osäker på om det är 25% på smink men det borde det väl vara?

Sen kan det även bli så att OM något jag tidigare tittat på är på REA så kan det slinka med hem. Men risken är inte särskilt stor med tanke på att alla storlekar brukar ta slut på nolltid.


It wasn't me

Det blev inte alls hockey hos Anette för hon hade någon uppgift att göra så jag, Dennis & Emelie styrde kosan och drog ut på en bilsemester, nämligen till Robin som bor i Bureå. Matchen slutade tråkigt nog med förlust och grabbarna kunde ha gjort det bättre men "vi älskar ju vårat Skellefteågäng ändå" ;-)
Påväg hem när Dennis & Robin farit på träning tyckte jag & Emelie att vi skulle ta en annan väg eftersom "den skulle gå mycket snabbare" (trodde vi, ja) men vi visste knappt vart vi var, så vi fick oss ett äventyr såhär på kvällskvisten.

& för ni som missat att jag berättade det på facebook så måste jag dra det här också. Min lillasyster på 8 år hade läsläxa och skulle svara på frågor. En av frågorna löd "Vad gör Arne?" varpå hon springer över till grannen (som heter Arne) och frågar vad han gör. Hahahaha, min lilla stjärna!♥


Bild på pärlan (Turkiet 2005)

0910 - Skellefteå

Ikväll är det dags för hockey igen. Den här gången ska vi till Anette och se matchen.


Nu...

...delar jag med mig av min topplista!


Nothing else matters



One tree hill, säsong 5

Igår räddade min älskade pojkvän mig från en jobbig kväll genom att dyka upp (och ännu bättre: ha med sig säsong 5 av oth!) så jag slapp vara själv i min ensamhet. Inatt vaknade jag av illamående och då var det bara att styra kosan mot toan. Måste ha fått en släng av det min lillasyster har haft. Men jag vet inte. Har varit hemma från skolan idag men det känns redan betydligt bättre så det blir nog skola imorgon, om ingenting annat händer ikväll/inatt.

Sååååå idag har jag (förutom att jag har sovit) nött one tree hill och tyckte det var synd att Dennis "bara" hade med sig 2 skivor med 7 avsnitt för jag vill se mer, mer, meeeeeeer.


Söndag

Veckans tråkigaste dag. Veckans tråkigaste Nathalie. Jag är inte på topp och var inte det igår heller så när det var tänkt att jag skulle mysa med brudarna så blev det att jag stannade hemma istället. Hatar sånna här dagar och önskar att dom vore betydligt färre.


Bild: Jag

Paramore (Kings of leon cover)


25/9

Igår efter sista inlägget packade jag allt jag behövde och cyklade till Anette där vi gjorde oss i ordning och åt tacos. Väl hos Fanny var det redan massa brudar och det var tårta, fika, presenter, prat och förfest. Vidare till Station där kön var alldeles FÖR lång men vi betalade in oss och en timma senare följde jag med en mycket illamående Anette ut därifrån. Värt 100 kronor... Så, jag kan inte sammanfatta kvällen annat än helt okej.



Jag har två stycken "PS" till bilderna.

PS
: Sen finns det 3 brudar i vårat gäng (Caroline, Julia S, Sandra) som absolut inte är förtjusta i att bli fotograferade så därför blir det samma personer på bilderna.

PS igen: Bilden då jag är en meter längre än Julia (som jag i vanliga fall är lika lång som) har jag på mig skor med 13 cm klackar. Bara så ni inte blir förvirrade ;-)

This can't be happening

Jag får panik. Min lillasyster är hemma med hög feber idag. Nyss kom Janne in och berättade att hon nu även spyr också. Jag som har matat stackaren med yoghurt, som har hållit om henne och till och med pussat på henne idag.......? Blir jag smittad då? Det ger ju ingenting att jag drar hemifrån nu heller för om jag ska bli smittad så har jag väl redan blivit det isåfall?

Ingen skulle nog bli speciellt förvånad om jag skulle drabbas av det och missa ytterligare en kväll på station då alla jag känner ska ut. NEJ, jag vägrar!


Update: Jag ska duscha och sen bege mig till Anette för att äta middag med hennes familj. Jag tänker inte stanna i magsjuke-huset. Sen drar vi vidare och skakar våra booties!

King of my castle

Dagens känslor är himla blandade, konstigt nog. Samtidigt som jag är galet taggad inför kvällen (och har varit det hela veckan) så har jag ångest för andra saker. Ångesten ska dock inte förstöra min kväll för jag ska ha KUL med alla mina favoritbrudar! Det är ganska trevligt att se hur fler och fler skriver "station ikväll" på deras facebook-status ;-) Ju fler, desto roligare.

SEE U AT THE CLUB som Darin skulle ha sagt.


You gonna run this town tonight




1. Tre ord varför du sist spydde?
Jag mådde illa
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – Sov
3. Vad gjorde du för 30 minuter sen? – Satt här
4. Vad hände dig 1995? – Jag var fem år gammal iallafall?
5. Vem fick dig att skratta senast? – Filippa som hade skrivit bland annat "läptåp" och "basketkårj" på hennes önskelista (hon fyller år i december)
6. Vilken färg är din borste? Hårborste - Svart Tandborste - Ljusblå
7. Vad köpte du sist? – Smink
8. Vilken färg har du på din tröja? – Vit
9. Var förvarar du dina pengar? – Jag förvarar inte, jag spenderar
10. Hur var vädret igår? – Soligt på dagen, väldigt kallt på kvällen
11. Vad ser du fram emot? – TONIGHT!
12. Snarkar du? – Nej, Dennis står för snarkandet
13. Vad är 15? – Moppeålder, en tid i livet när man har det "halv"jobbigt
14. Vilken skostorlek har du? – 37/38
15. Vill du klippa dig? – Jag behöver det
16. Är du över 25? – Nej, några år kvar
17. Pratar du mycket? – Oftast
18. Kollar du på O.C? – Kollade en del på det förut
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – Nathxalie, jajamen
20. Känner du någon som heter Steve? – Snarare STEVIE!
21. Hittar du på egna ord? – Haha, har hänt
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – Ja, tråkigt nog
23. Vad har du för mobil? – Sony ericsson, en skitmobil som dör hela tiden
24. Vem ringde dig senast? – Janne
25. Biter du på naglarna? – I perioder
26. Har du lockigt hår? – Nej, spik-jäkla-rakt
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – Ingen planerad
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – Väldigt många bra ♥
29. Hur många gånger har du svurit idag? – Tror inte jag hunnit svära än
30. Vilket ord säger du ofta? – Kommer inte på något typiskt ord
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – Lördag = helg!
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – Dennisgubben
33. Vad borde du göra nu? – Äta frukost
34. Har du något smeknamn? – Natta, nattilou, lulle, grönis (hahahaha!)
35. Sover du mycket? – Dennis tycker det. Jag tycker dock att jag borde sova mer
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? – Flickan som lekte med elden
37. När var du sist ute? – Igår
38. Har du gråtit idag? – Nej
39. Är du en glad person? – Oftast!
40. Har du roligt nu? – Haha inte mycket
41. Vad äter du helst? – Tacopaj
42. Vem var du med sist? – Dennis
43. Pratar du i sömnen? – Ja...
44. Vem kramade du sist? – Dennis
45. Nämn den bästa personen – Kan inte nämna bara en ju!
46. Tycker du om någon just nu? – "Nae?"
47. Vill du flytta? – Ja
48. Hur ofta borstar du tänderna? – 2 gånger dagligen
49. Är du egoist? – Ibland
50. Gillar du att bada? – I varmt vatten, ja
51. Skrattar du åt allt? – Nej
52. Vem får dig alltid att skratta? – Mina vänner
53. Gråter du när du tittar på filmer? – Ibland är jag jättekänslig, ibland är jag iskall
54. När grät du senast? – När jag & Dennis tjafsade

3-1

SKELLEFTEÅ AIK! 3-1. Fytusan vilket mål Marttinen gjorde. Jag & Dennis hade hans företags biljetter och hamnade precis bredvid Luleå's klack. Ingen höjdare, dom gjorde oss döva med alla ramsor och skrik. Helt sjukt vad endel kan skrika för saker, bara pinsamt. Jag kom på mig själv mitt i matchen att sitta och sjunga med "Vi älskar Luleå, tjalallala" men slutade så fort jag kom på att hjärnan hade blivit lite lurad, hihi.

Sminkningen gick fint. Eftersom vi skulle på hockeyn så bad jag henne göra den mer neutral och hon lyssnade. Hon tyckte inte alls att jag hade "små ögon" och att min ögonform var FIN så nu ska jag aldrig mer lyssna på er som säger att jag har kinesögon, så det så! ;-) Den tog 1 timma & 35 minuter eftersom hon var ensam som jobbade och det kom in massor med kunder. Med mig hem har jag en foundation, en ögonskugga & en ögonkräm. Helnöjd!


Sminkning

Imorgon är det dags att utnyttja mitt presentkort som jag fått på make up-store. Det är en sminkkurs (då hon ska visa genom att sminka mig) och sedan valfria produkter till samma pris. Jag ville helst ha sminkningen på fredag eftersom vi ska ut på station men det fanns givetvis ingen tid så det fick bli torsdag istället. Jag får väl helt enkelt hålla mig vaken hela natten, sitta och glo så att inte sminket förstörs och sedan komma till praktiken partysminkad på fredag (ja, jag drev). Och vill ni höra något ännu roligare? Dennis bjöd med mig på hockeyn imorgon som är en timma efter sminkningen så frågan är om jag hinner hem och ta bort sminket innan....... Det måste jag hinna, annars skulle det bli pinsamt om folk skulle tro att jag sminkade mig helt galet inför en hockeymatch.

Aja, time will tell.


Flickan som lekte med elden

Att Flickan som lekte med elden skulle vara sämre än Män som hatar kvinnor är b-u-l-l-s-h-i-t. Jäklar vilken bra film! Skulle nästan kunna säga att det är den bästa svenska film jag sett (kan iallafall inte komma på någon bättre just nu men det kanske är för att jag är så fascinerad av att filmen var så bra!). Har ni inte sett den än så gå då förtusan och se den.

& Noomi Rapace är verkligen en av dom bästa skådespelerskor jag sett på duken också.


I've got a feeling

Som ni säkert lagt märke till så blir det mest bilder & musik-inlägg här på bloggen. Jag har faktiskt inte något speciellt att skriva för det står rätt stilla. Det känns ungefär som att det varken är bra eller dåligt med mig just nu. Det är mycket som snurrar runt i huvudet som jag ska försöka få ordning på. Och om jag frågar er om tips på vad jag ska skriva så svarar ni ändå inte. Därför kanske det är dags för en paus från bloggen nu igen. Vad säger ni? Svarar ni inte så skriver inte jag.


Imorgon ska jag & Dennis gå på bio med pappa & Carina. Vi ska se Flickan som lekte med elden. Har hört att den inte alls är lika bra som ettan (Män som hatar kvinnor) men jag hoppas det blir bra ändå! Är ändå en film man "måste" se nu, känns det som.


Heartless

Skippa Kanye West - Heartless & slå igång The Fray - Heartless istället, fyfaaa-aa-aaa-aan så grym!



A.E

I'll be there for you
'Cause you're there for me too


4 minuters örongodis


Oops...

Sms från Fanny:

"Kalas hos mig innan station på fredag:) Fika, tårta osv mmmmmmumsigt va! Kom 7 (emelie och natha kan komma 6 då är ni ändå här klockan 7...) SES:D

Quarantine

RÄDD. NERVÖS. OROLIG. Har precis varit på hemmakväll med Dennis, Anette & Hampus. Vi hyrde en film som vi tidigare sett trailer på och jag kan säga såhär - jag har blivit betydligt bättre på att "våga se" skräckfilmer men den här verkar helt galet äcklig. Vi ska nämligen se Quarantine. Tänkte lägga ut trailern i ett youtubeklipp men kom på att det kanske var osmart för ni kanske skulle bli så rädda att ni aldrig kikade in hit igen. Är hyfsat säker på att jag kommer blunda 90% av filmen. Att kika ner i godispåsen var ju också en variant!

Men jag kan ge er den mildaste bild jag hittade från filmen:

Shopping från Luleå

Till dig som bad om att få se bilder. Shoppade som sagt väldigt lite men eran önskan är min lag, iallafall ibland ;-) Here you go:

Leggings från Monki
(tragiskt nog så köpte jag, Julia & Anette likadana. Våra pojkvänner vill spy på dom men jag tror inte det skulle märkas något i mönstret, vad tror ni?)

Scarf från Gina tricot
(med på bilden ser ni även mitt nyfärgade hår & mina kinesögon)

Sidenhårsnodd från Monki


Flätat läderskärp från Monki

Världens finaste vovve

Haha, hennes morrhår gör att det ser ut som jag är jätteskrynklig runt munnen men det bju' jag på! Puss på Wilma.


Inte på topp

Redan hemma från Julia där jag i vanliga fall skulle trivas som fisken i vattnet eftersom det var mycket folk, chokladpudding med grädde, chips & dipp, film (okej det var en wallander-film, men ändå) och mys. Men jag har galet ont i magen och känner mig helt tom i huvudet så jag bad om hämtning. Tänkte stoppa in Pretty woman i dvd:n och krypa ner under täcket så får vi hoppas på en bättre dag imorgon. Godnattpuss!


Luleå

TJA! Vi åkte 9 imorse och kom hem för lite mer än en timma sen. Fyfan vilken dag alltså. Jag älskar att umgås med mina tjejer för det finns inget roligare MEN när vi är hungriga och inte kan komma överrens om ett matställe så är vi inte riktigt att leka med, någon av oss. Men jag var faktiskt värst av oss för jag vaknade en kvart före vi skulle åka och inte hann äta frukost. Hade dock köpt banan och drickesyoghurt på vägen men det räckte tydligen inte.

Dom andra shoppade som om dom aldrig gjort annat, köpte allt dom kände för att köpa och kom hem mer än nöjda. Jag kom hem med ett par fräna leggings, ett midjeskärp, en sidenhårsnodd och hårband från monki och en scarf från gina. Men jag har ju som sagt inte pengar till det just nu heller och det har mina vänner. Sånt är skitjobbigt.

När shoppingen var över så åkte vi till en ishall där AIK a-jun hade match. Vi satt och kämpade med att hålla oss levande i en iskall hall och tråkigt nog så förlorade dom med 3-2.


Tänkte bara slänga in lite bilder snabbt innan jag drar till Julia och umgås med folket:


Just get back up

Hade kunnat vara drunk ass bitch nu eftersom jag loggade in på facebook när jag skulle logga in på bloggen. Vi var dock 4 personer som delade på en ölkanna eftersom en smart person köpte den 10 minuter innan calles stängde. Så det var bara att offra sig! Har haft trevligt ikväll och är redan hemma för imorgon är det luleå med brudarna som gäller. Monki, here we come.


Hold on

Nu är det en neråtperiod med bloggandet igen. Beror förmodligen på att ingenting speciellt händer och eftersom jag är på praktikplatsen på dagarna och har tystnadsplikt så kan jag inte direkt skriva saker som hänt där heller, även om jag vill. Jag satt med min handledare och pratade om hur veckan varit och hon är fascinerad över hur snabbt jag fått kontakt med dessa pojkar. Eftersom allihopa lider av autism så är dom inte direkt sociala, men allihopa verkar acceptera mig och det känns ju bara bra!

Ikväll blir det att umgås med Sandra & Emelie. Vi funderar över vad vi ska hitta på och som alltid så kan vi inte komma fram till något tillsammans. Jämt är det någon som vill något annat osv. Men det ser faktiskt ut att lösa sig. Först tänkte vi se idol, äta chips & dipp, mysa & bara ta det lugnt. Sen tänkte vi åka in till stan (kanske gå förbi Kåffein för E's skull) och slutligen gå förbi Calles för att se om Michael & gänget fortfarande spelar.


Otursdag? Nej, othursday?

Jag har nog en otursdag idag. Förutom det jag skrev i förra inlägget att en pojke skallade mig och en annan bet mig så har jag även slagit huvudet i både väggen och biltaket, jag har enorma skavsår på båda hälarna så det enda som duger är foppatofflor (världens fulaste men skönaste skor) och till sist så "råkade" Dennis köra på min häl med kundvagnen på maxi så att skavsåret typ.. skars upp.

Men jag tycker om dig ändå...



Dagens

Humör: Trött men glad
Mående: Bra men förkyld
Frisyr: Utsläppt
Klädsel: Jeans, t-shirt & kofta
Gjort: Varit på min praktikplats
Borde göra: Träna kanske
Planer: Fara och handla med Dennis, sen se idol
Längtan: Idol och äta b&j's
Vill ha: Pengar så jag kan köpa nya kläder, skor, allt
Lyssnar på: Jay-Z & Rihanna - Run this town
Dagens bästa: Promenad i skogen med min handledare & en av pojkarna
Dagens sämsta: Blev skallad av en pojke på praktiken och biten av en annan - dom är med andra ord helt vilda
Bild:


Autumn leaves

Oj oj oj. Vad har inte hänt på min apu-plats idag? Jag har förstås tystnadsplikt men att vara bland 5 pojkar med autism och en ständigt egen vilja tar på krafterna måste jag säga. När jag kom hem till pappa för 2 timmar sen diggade han & Alex hög musik så jag var tvungen att be dom stänga av. Känns som att huvudet ska sprängas i tusen delar av alla läten och ljud från dagen.

Så ikväll blir det bara mysa med älskling & se Idol. Orkar ingenting annat. Däremot skulle jag vilja att mamma färgade mitt hår men det är upp till henne om hon har tid till det. Time will tell!


Let's play a lovegame

Efter Idol och Wipeout-tittande med familjen är jag åtminstone på lite bättre humör. Sen blev det inte sämre av att jag fick hjälp att få igång spotify på min dator (ÄNTLIGEN!) så nu kan jag leva i den aktuella musikvärlden igen. Underbart!

På tal om rubriken så har jag sjukt nog suttit och sjungit Gaga's låt Lovegame för lillskruttan idag. Ja, kaninstackaren alltså... Det sägs att dom blir lugna av att man sjunger för dom. Men våran blir typ bara vildare. Beror det på att jag inte ens är i närheten av att höra till kategorin "talanger"?


Inte nu igen....

Ångest och dåligt humör kom från ingenstans. Jag kan inte äta upp min b&j's för då får jag ännu mer ångest. Åh, nu har jag inte haft det på ett tag men det brukar ju trots allt komma tillbaka förr eller senare. Bara jobbigt när det väl kommer. Allt blir så himla tungt när det blir såhär, allt känns sämst och jag känner mig sämst. Vill som bara gömma mig.


Vad hände med vädret?

Det är typ sommarvärme, känns det som. Varför gömde sig solen i somras och visar sig nu? Höll bokstavligen på svettas ihjäl när jag gick från bussen och hem så jag var tvungen att klä av mig så fort jag kom innanför dörren, haha.

Är förövrigt galet sugen på shoppa men ekonomin tillåter inte. Eller jo, det gör den, men jag ska spara till en annan sak and I won't tell you about it ;-) Hittade 2 koftor, en kjol & ett par skor idag som jag verkligen ville ha MEN det enda jag kom hem med var en hårfärg och det var ett måste med tanke på att mitt ljusa hår bak i nacken börjat lysa igen.


Kjol från H&M.

Update

Ärligt talat så orkade jag inte blogga igår. Efter skolan var jag trött och sen kom även Dennis hem till mig. Vi chillade hela kvällen sen vid halv 9 var jag så sugen på ben & jerry's så jag tvingade D att vi skulle åka till ICA. Half baked ♥. Just nu har jag individuella men för stunden sitter jag i datasalen där Sandra har lektion. Måste strax gå tillbaka för att redigera min film som jag håller på med. Sen slutar jag för dagen, ska gå till AQUA SPA och färga ögonfransarna eftersom det inte hanns med på ansiktsbehandlingen.

Sen bär det av hemåt där min skadade pojkvän ligger och så tänkte jag smaska i mig resten av glassen!



"Am I missing a tooth?"

Har precis sett The hangover för tredje (eller är det fjärde?) gången and this time with my family. Den filmen kommer nog aldrig att bli dålig. Helt sjukt hur en film kan få en så taggad på att leva livet! Kanske skulle dra ihop ett gäng och åka till vegas? ;-) Dock skulle vi nog klara oss bra utan roofies.


And then a hero comes along...

...with the strength to carry on

♥ ♥ ♥

Jag älskar dig, snygging!


Slumdog millionaire

Tjaaaaaaabba! Igår när vi skulle åka till Piteå så missade vi infarten till själva staden och fortsatte norrut trots att vi alla 4 har varit i Piteå flertal gånger förut. När vi såg en skylt där det stod "Piteå 1.1" och en pil tillbaka insåg vi att vi kanske hade kört för långt, haha. Vi träffade en hel del släktingar som knappt Dennis själv hade träffat, åt god cateringmat, gick tipsrunda och fikade innan det var dags att åka hem igen. På kvällen var jag & D med Emelie, Linnea (vem är det?) & Sandra. Vi såg Slumdog millionaire som alla pratat så gott om. Den var helt klart bra men som S skrev på sin blogg så var det ingen "wooow"-känsla över det hela. Men den var värd att se iallafall.


Off to Piteå

Gårkvällens roligaste, sagt av Julia Stenmark:
- Men näe, nu kom jag till bröstbrevlådan!



Efter att ha varit vaken sen 09.30 pga att ens lillasyster haft pyjamasparty & övernattning med 6 brudar så är man vid det här laget klar att åka. Väntar bara på att Dennis, Elise & Sebbe ska komma för att hämta mig. Vi ska ju som sagt till Piteå på släktträff med Dennis släkt. Orkar inte skriva mer för dom kommer när som helst, ni må då hade!

 

Update - Dom skulle tydligen åka hemifrån nu så jag hinner lägga upp lite bilder från igår:


Helt wonderful

Jag har egentligen inte tid med det här. Ska snabbduscha och sen springa över till Emelie & hjälpa till med en sak innan vi drar vidare. Varför har jag aldrig varit på ansiktsbehandling förut? VARFÖR? Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv, ungefär. Det började med 30 minuters massage och sen byte av rum för 90 minuters ansiktsrengöring/behandling. Det var 30 minuter längre än jag trott och det gjorde mig absolut ingenting. Det var peeling, det var ånga för att öppna porerna, det var klämma porer (mmm mysigt), det var ansiktsmassage, det var krämer av alla dess slag, det var färgning av ögonbryn, det var ansiktsmask och det var helt jävla underbart. Till sist skickade hon med mig två krämer också som förhoppningsvis ska hjälpa min torra hud i ansiktet.

Jag kan sluta med att säga - det var inte sista gången jag var där!


Fullt upp

Jag fick min vilja igenom så Emma ska möta upp mig på stan för en lunch på waynes! Dyrt men gott. Vi tog det även lite senare så att Emelie skulle hinna komma dit också efter hon slutat skolan. Blir jättebra. Sen blir det direkt till AQUA SPA för behandlingen och sen får vi se om jag hinner skriva något innan det bär av till förfesten och allt vad kvällen har att bjuda på. Hinner nog inte skriva imorgon bitti heller innan vi åker till Piteå men vi får väl se. Ni överlever nog, varför inte ställa några trevliga frågor under tiden som jag kan svara på sen? :-)


Laughing out loud

Ännu en positiv sak jag kom på är att imorgon ska jag ju avnjuta mina 90 minuter på AQUA SPA! Så underbart. Mamma påstår att när man gjort en sån behandling så tål kroppen ännu mindre efteråt (man ska ju helst bara dricka mängder med vatten) så jag kommer ta det lugnt med alkoholen. Dels för det och dels för att vi åker till Dennis släktträff redan vid 11 på lördagmorgon. Däremot så har jag hittat ännu en negativ sak också - jag & Elise hade tänkt åka in till Piteå stad på lördag när vi åker dit på släktträff men sen kom vi på att monki inte finns där, så det sög ju bigtime.

Nu väntar jag på att Dennis ska komma hem från träningen sen ska vi gå över och se idol (och förhoppningsvis skratta massor) med Emelie & Emma!


Någon som vill ge mig $74?


Happy birthday dear Fanny!

Positivt:
-Fanny fyller 18, nu är vårat "gäng" fulländat! ;-)
-1 år & 4 månader med min fina älskling idag!
-Jag har fått veta att jag är ledig från praktiken imorgon, sköööööönt
-Förhoppningsvis ska Emma lunchdejta med mig på stan (hon vet inget än)
-Utgång med tjejerna imorgon för att fira Fanny
-Har hört rykten om att Robin Bengtsson ska vara med i Idol ikväll - utklädd till tjej
-Sol trots att det inte är jättevarmt
-Piteå på lördag

Negativt:
-Anette har svininfluensan (ja, påriktigt) så jag kommer inte träffa henne på en vecka :-(
-Min huvudvärk


Tur att det positiva överväger det negativa iallafall, jag gillar't!



Födelsedagsbarnet i ett nötskal:

Bara hemskt...

HELLO! Jag har haft fullt upp i afton, åkte till pappa & åt middag sen direkt vidare till Jonas med Emma för att se fotbollen. Världens tråkigaste match egentligen men vi vann ju iallafall - med hjälp av ett självmål från Malta's sida. Efter fotbollen var det Idol och hur balla var inte killarna som drev med juryn? Det där var bästa kvallan jag kunde hitta just nu men ta er en titt ;-)

När jag kom hem alldeles nyss så hade jag fått skolfotot hem i brevlådan. Så fruktansvärt tragiskt, jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta. Mamma skrattade i en kvart & sa att jag såg ut som världens tönt. Det var ju nämligen så att endel av oss i klassen klädde ut oss och jag har på mig ett par jättesmå röda glasögon och en kavaj med så puffiga axlar så jag ser en meter bred ut. Nästan så att jag måste ringa fotobolaget och säga att dom ska sudda över mig innan skolkatalogen kommer ut. Haha näedå, har jag bjudit på mig själv så har jag. Därför är det väl lika bra att lägga ut den här också...




Dom här töserna var ju också ganska läckra! Åtminstone Marica;

Fields of gold

Nu har älskling dragit iväg på träning och är inte tillbaka förrän 23.30. Innan dess hade jag tänkt hinna se Idol-avsnittet, göra klart ett skolarbete, duscha och packa inför imorgon. Det är nämligen första dagen på APU:n i årskurs 3. Jag ska vara 8 veckor på en särskola för barn som är mellan 7-9 år. Ska bli hur kul som helst!


Bild som jag tagit idag:

Tv-bekymmer & tatueringar

Guten tag! Jag börjar bli mer och mer aktiv här, gillas? ;-) Guess so, ni läsare ökar då i antalet. Kul är det också att några av er tar er mod och vågar kommentera. Till er andra: jag bits inte. Ikväll har jag beslutsångest. Det är nämligen både Wipeout US & Idol på tv klockan 8. Båda är lika intressanta att se men jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt. Eller med andra ord - ha på två olika kanaler på samma tv. En variant vore ju egentligen att spela in Idol på våran hårddisk och se Wipeout med Dennis och sen se Idol när han åker iväg på träning ikväll......? Ja, så får det nog bli.

Vi har suttit och kikat på tatueringar också eftersom han fortfarande inte gjort den. Det var ju min födelsedagspresent till honom. Nog för att han redan vet vad han ska tatuera in men vi måste vara säkra på att det står för vad vi tror att det står för så han inte blir megalurad och tatuerar in "dragon" eller något annat lustigt, haha.

Personligen skulle jag vilja tatuera in kinatecknet som betyder believe:

HUR bra?!?!?!!!!


Nytt!


Den här killen

har dom smaskigaste pussarna i världen!


Haha, små saker i vardagen...

Jag skulle ringa till min APU-plats angående lite saker. Jag märkte dock inte att jag hade slagit en siffra fel förrän samtalet var i full gång:

I andra luren:

- Ja, hallå?
Jag (förvånad över att inte personalen svarade med avdelningens namn osv):
- Hej, det är Nathalie som ska göra APU hos er -blablablabla.
I andra luren (lät som en väldigt gammal och söt liten gumma):
- SIRI, ÄR DET DU?
Jag:
- Nej, det är inte Siri. Jag har ringt fel nummer, jag ursäktar så mycket.
I andra luren:
- HALLÅ? ÄR DET DU, SIRI? SIRI?!?!?

Då var det - hur dumt det än låter - kanske lika bra att lägga på. Både för min, hennes och Siris skull.


Tjuvlyssnat.se

En mormor och en pojke ~5 sitter och samtalar på bussen.

Mormor: Jag är lite ledsen för att min vän Gösta har dött…
Pojken: Vem sköt honom?



En flicka ~6 och hennes bror ~4 bråkar.

Flickan (pekar på sin lillebror): När jag blir stor och ska ha semester, ska jag ha semester från DIG!



Tre tjejer ~13 sitter och diskuterar vad de ska välja för snacks till bion.

Tjej 1 (till tjej 2): Men du, då kan väl inte du äta choklad? Du är ju laktosintolerant!
Tjej 2: Nej, jag vet. Jag ska nog ta popcorn och vatten.
Tjej 1: Varför tar du inte läsk?
Tjej 3 (allvarligt): Men gud! Hon är ju laktosintolerant sa hon ju!



Tre högljudda tjejer ∼20 sitter på bussen och pratar. Samtalet kommer in på grekisk mytologi.

Tjej 1: Vilken grekisk gudinna skulle ni vilja vara?
Tjej 2: Afrodite!
Tjej 3: Jag vill vara hon med det röda håret!
Tjej 2: Ariel?



Två tjejer ~15 sitter och diskuterar killar.

Tjej 1: Hur är det mellan dig och Patrik?
Tjej 2: Jag har gjort slut.
Tjej 1: Va? Shit, gumman, varför det?
Tjej 2: Ja, alltså… Visst, han hade moppe och så, men… han var helt enkelt inte den rätte.

Upp med hakan & kämpa!

Om jag får svära i min blogg (och det får jag, för det är min!) så tänkte jag säga: Nu j-ä-v-l-a-r! Jag ska börja ta tag i saker och ting och inte skjuta upp det eftersom JAG VET att det isåfall inte blir gjort. Det finns mycket att göra nu innan vi står på skrindorna och skriker "VI HAR TAGIT STUDENTEN!" och jag ska göra mig så förtjänt av att vara lycklig den dagen. Jag vet att jag hade kunnat haft betydligt bättre betyg än vad jag har haft hittills men mitt slutbetyg ska bli så bra som jag bara orkar göra det.

Så nu ska jag gräva mig ner i pluggvärlden och skriva klart mitt arbete om tourettes syndrom som jag inte hunnit göra som resten av klassen med tanke på att jag var sjuk en vecka. Sen kan jag läsa bloggar, se tv eller vad jag nu vill göra.

Förresten.. Dennis älskling, kan du ta hand om mitt kontokort nu igen? Jag råkar shoppa lite för mycket... Idag kom jag hem med 2 tröjor & 2 par tights och nu ger jag mig själv shoppingförbud.


Happy moments

Jag vet inte varför jag lägger in den egentligen men den gjorde mig så fjantigt glad så ni måste bara kika på den. Bara jobbigt att det inte händer något första 30 sekunderna men vänta, det är värt det ;-)


Who let the dogs out?

Igår var en typisk så kallad tjejkväll. 9 brudar, massa prat, massa ben&jerry's och ännu mera prat. Inte en tyst sekund och kvällen avslutades med att Fanny lekte kurragömma med hennes feta och förvirrade hund. Inte konstigt att den är tjock, hon bjuder den konstant på godis. Jag skulle fota men batteriet till kameran var kvar hemma så det blev inte ett enda kort.

Nu finns det förövrigt fyra hundar jag inte är rädd för, det börjar ta sig med tanke på att Wilma har varit den enda jag inte varit rädd för!

Här är två av dom, Emelie's vovvsing Wilma & Anette's vovvsing Carlo.

10 saker ni (kanske) inte visste om mig

1. Jag lämnar alltid kvar en liten bit av mackan (smörgåsen) för det är någon tvångstanke som jag haft. Numera gör jag det omedvetet utan att ens tänka på det

2. Jag tycker det är obehagligt att raka mina ben när det kommer till att raka "på" smalbenen

3. Jag kan inte somna om jag inte smörjt (smort?) in ansiktet med hudkräm och läpparna med lypsyl

4. Jag kan göra ett läte med tungan som ingen annan kan

5. Jag är typ allergisk mot allt - laktos, nickel, nötter, mögel (i väggar osv), katter

6. Jag har svårt för förändringar och nya saker men...

7. ...har lätt för att prata med nya människor

8. Jag är sjukt kräsen när det gäller mat (äter t.ex helst inte potatisgratäng, oxfilé osv)

9. När jag är på bra humör så är jag väldigt sprallig, pratglad och älskar att vara i centrum

10. Jag har sjukt mycket ångest när det gäller det allra mesta


Just beat it

Igår var jag med Anette, Simon, Linus & Matilda. Det var mucho trevligt. Vi spelade rockband och det visade sig att jag tydligen inte är tjej. Med det menar jag att jag inte kan göra två saker samtidigt för när jag skulle spela trummor och slå med både foten och armarna så blev det helt enkelt för mycket, haha. Men det var skitkul, jag föreslog till och med att vi skulle starta ett riktigt band, men ingen var med mig på det... Sen hade Simon bakat en paj som jag inte kunde äta för den var fylld av nötter. Men jag tackade ändå för pajen när vi åkte därifrån, bara för att vara snäll liksom. Vad hann vi mer göra? Jag hade redovisning över vad en tjej rymmer i sin handväska, vi sjöng singstar och tittade på helt galet sjuka bilder. Vi hade trevligt helt enkelt och det behövde jag.

Ikväll blir det myskväll med tjejerna. Det var ett himla bra tag sen sist och med tanke på att Julia & Fanny har varit utomlands och så vidare så kommer vi ha massor att prata om. Girltalk ♥


Grab a cab, it's "sheep"


Give me something i can live for...

Livet går ju som alltid upp och ner. Just nu är jag någonstans i mitten för samtidigt som det känns skitjobbigt så står jag ändå på benen. Jag har många i min närhet som bryr sig och gör att jag orkar. Men i det här tillståndet så kan minsta lilla sak göra mig rosenrasande. Allt mitt smink har tillexempel blivit silverglittrigt eftersom en glitterögonskugga öppnats och spridit sig i hela sminkväskan. Så då var det bara att ställa sig och "rengöra" allting och det är inte bara en pinal om vi säger så.

Idag har jag också varit på AQUA SPA och bokat tid för behandling. Det blev både massage, ansiktsbehandling och en liten make-up som avslutning. Sen sa hon att jag skulle få några produkter också, dag- & nattkrämer så det kan ju inte bli helt fel. 90 minuters njutande och det ser jag verkligen framemot.


My very best friends♥


Det här är fan inte min dag

Tog med mig lillasyster på en cykeltur för att gå in på ICA och hämta ut mina skor (dom har en avdelning dit paket kommer så nej, jag köpte inte skor därifrån). När vi ändå var där så var jag världens bästa storasyster och sa "du kan få en glass om du vill"  och självklart valde hon glassen som är dyrast av alla som fanns i glassfrysen. Men med ett leende gick jag ändå till kassan och betalade hennes glass, min glass och mina 3 par skor. När vi sätter oss utanför på bänkarna så tappar hon såklart ner glassen i marken, börjar gråta och blir skitsur. Då blir jag sur över att hon är sur och vägrar betala ytterligare 20 kronor för en ny glass så hon fick vara utan (minuspoäng för storasyster...).

Skorna var såklart lite för stora i storlek eftersom jag valde 38 på alla paren trots att jag haft 37 på alla skor jag köpt senaste.. året typ. Smart. Men det får gå ändå, med lite tjockare sockar och så. Optimistiska bruden.

Anette var nyss här och trots att hon stod i min hall under tiden så hann vi prata en del. Måste över till Emelie nu också för att prata av mig ännu mer. Har mycket att fundera över och vi får se vart det leder.




I'm gonna be a shining star

Igår klev jag upp för att duscha och göra mig i ordning för att åka till skolan. Men all ork gick åt att duscha och att överhuvudtaget bara vara på benen så det gick inte. Min första skoldag sen förra onsdagen var alltså idag. Så det är imorgon, måndag och tisdag och sen går vi ut på apu i 8 veckor. Snabba ryck. Sen när man kommer tillbaka efter att ha varit sjuk så ska såklart skvaller berättas. Fick även höra ett rykte som jag hoppas av hela mitt hjärta inte stämmer. Känner mig förvirrad, besviken, arg och ledsen i en salig blandning. Däremot fick jag ett sms om att mina skor finns att hämta ut så det kommer göra min kväll betydligt bättre.

Tacka gudarna för skor. Och kläder. Och ärlighet.


---


How can i stay mad with you when i'm so in love with you?

VÄLKOMMEN TILL DISCO!

Tina Malm fyller 18 år imorgon. Har hon längtat? Nja, vet inte. ELLER så har hon längtat mest av alla jag känner. Kan vara för att alla hennes vänner redan fyllt och hon är ensam 17-åring? ;-) Hon bad mig iallafall skicka partylåtar och det gjorde att jag valde att slå igång några här också för att bli peppad. Till vad? Livet kanske. Då kommer Filippa & hennes två kompisar in i mitt rum "Kan du höja lite? Vi tänkte ha disco och din musik var perfekt!". Jag gick in i hennes rum, då hade dom släckt alla lampor utom hennes discokula, DISCO på hög nivå!


I will be there when you cry

Kanske är jag extra känslig nu när jag är sjuk och inte har någon ork. Men jag lyssnade på en låt på Josefin's blogg och den var så bra att jag började gråta. Haha, lyssnat & njut:


RSS 2.0