Födelsedagsbarnet






Förresten så ringde dom från Säterhill och sa att min externa hårddisk inte gick att rädda. Det betyder att alla digitala bilder jag har haft från 2004 fram till nu är puts väck. Ännu jobbigare är det att det bara är jag som har haft dom så det finns ingen som kan skicka dom. Fan.

Svårövertalad? Jag? Nejmen vad menar ni?

Fortfarande inte alls på topp men det blir lik förbannat fest för min del ikväll. Mina vänner har övertygat mig om att jag faktiskt kommer ångra mig om jag inte gör det och det har dom nog rätt i. Och eftersom vädret är fint så kändes det väl ändå rätt okej att ge med sig. Jag kan ju inte sitta hemma nu när mina föräldrar också blivit bortbjudna, när mina tjejkompisar ska festa och min pojkvän har fest med sina killkompisar.

Så.. skål då!


I hate this part right here

Mitt liv är just nu som en berg- & dalbana. Inte alls på topp nu vill jag meddela. Så pass att jag till & med ska vara nykter imorgon på valborgsmässoafton. Det trodde ni inte va? Nu får jag mig själv att låta som en alkoholist vilket jag absolut inte är men jag känner ingen som helst glädje till att ens dricka alkohol och överhuvudtaget festa imorgon. Däremot så fyller Julia 18 så jag ska iallafall grilla och äta middag med tjejerna men sen är jag världens tråkigaste människa och åker hem.

Vill bara vara instängd i ett rum och gråta tills allt känns bättre. Nu vet ni iallafall hur läget ligger till, vare sig ni ville veta eller inte. Men som sagt, berg- & dalbana kan innebära att jag är på topp imorgon.


Slänger in en bild som jag har tagit på en ros som är lika neråt som jag känner mig.


I don't know what you've got

Another day in paradise. Låten jag lyssnar på just precis nu. Stämmer ganska bra faktiskt, när det är sol känns det som ett paradis. Dock inte lika bra som utomlandsvärme men ni fattar. Vi har haft två ynka lektioner idag och sen promenerade vi till anderstorpskolan för att se vinnarna till "tankens trädgård" och uppvisningar av dans- och teaterelever. Emelie var givetvis grym igen!

Har haft min kamera med mig idag så det kommer droppa in massvis med bilder när jag kommer hem. Min externa hårddisk har däremot helt oväntat pajat och det känns jättetråkigt eftersom jag har allt på den. Säkert 15000 bilder, 35 filmer & oberäkneligt många låtar - som nu inte behövs iofs eftersom jag har spotify. Men ja.. Lämnade in den idag och håller alla tummar att den går att laga iallafall så att jag kan komma åt alla mina bilder sen.


Hello sunshine

Som ryktet sa: idag är det sol och jag har - för första gången - på mig min jeansjacka som jag köpte i umeå under påsklovet. Blir så glaaaaad!


Elina Bergmark, gott folk

51/52. Helvete. Är det nu jag ska våga ge upp eller visa styrkan och gå för tredje gången gillt? Vet fan inte alltså.

Annars har dagen varit ganska bra faktiskt. Dagens roligaste händelse var i matsalen när vi kom in på att jag just hade skaffat spotify. Efter ett tag började jag & Oscar lura världens mest förvirrade människa Elina att man betalar en krona för varje låt man lyssnar på. Hon trodde inte på oss först men vi sa att "du skrev ju antagligen in din hemadress? Då kommer det skickas dit att ni ska betala" och att det stod på "användarvillkoren" som man var tvungen att läsa (som hon såklart inte hade läst, jag menar.. vem gör det?). Hennes reaktion var det roligaste på länge: "Näe?! Vad ska jag säga till mamma? Jag har säkert lyssnat på 4000 låtar.. åh herregud, vad ska jag ta mig till? Nu kommer jag inte få någon födelsedagspresent.. Förbannat, hela min sommarlön kommer gå åt att betala skulder, jag hatar spotify.. Fan, nu måste jag ringa mamma och säga att vi kommer bli fattiga.."







Förresten så har jag hört rykten om att det ska bli varmt och sol från och med imorgon till på söndag. Hoppas det är sant, det skulle inte sitta fel med sol på valborgs då allas våran partypingla Julia fyller 18! ;-)

One step closer

Ni som håller på att ta körkortet eller ska ta det så småningom, här tänker jag tipsa om en hemsida som jag hittade ikväll. Det står i princip precis samma saker som i boken MEN det är ju roligare och lättare att läsa det på datorn (om du inte sitter på facebook, msn, bloggar, apberget osv under tiden vill säga). Du hittar sidan om du klickar här: Körkort online. Tycker det var en jättebra sida och ville därför dela med mig, haha.

What else? I helgen funderade jag för mig själv om jag skulle sluta helt med godis, chips, godsaker och sånt där eftersom jag fortfarande är väldigt onöjd med min kropp och idag var första gången jag kände att jag var duktig. Mina syskon tog varsin tårtbit medan jag satte mig bredvid med en banan. Inte riktigt min style kan man ju säga men vi får väl se hur det här löser sig ;-) Beach 2009, kanske kanske kanske lyckas jag.

Och sist men inte minst då - finns det NÅGON frivillig som vill hjälpa mig att göra en ny design på bloggen? Jag berättar isåfall för dig hur jag vill att den ska se ut så behöver du bara fixa det. TACK PÅ FÖRHAND!




You're everything.

Hur...

Hur kul är det med regn när det har varit sol här hemma hela helgen? Inte mycket. Blir irri på vädergudarna.
Hur kul är det med spotify? Jättekul. Jag är typ sist med att skaffa det men nu har även efterblivna lilla jag det.
Hur kul var det att shoppa lös på makeup-store idag? Ännu roligare. Kom ut därifrån med två ögonskuggor, en concealer och en face mist.
Hur hamnade det även gina tricot-påsar i min hand? .....ba en t-shirt med knappar ju! Okej, ett linne också..



Bilder från tärna

Jag låter bilderna tala för sig själva ;-)
& jag körde Sandra's standard och var inte med på en enda bild, bäst så.



Home sweet home

Att åka iväg från stan och umgås hela helgen med älskling, hans familj & en annan familj har varit hur skönt som helst. Ni har dock haft bättre väder här hemma än vad vi har haft i fjällen så det sög ju lite. Vi hade lite sol igår och den varade i kanske.. 2-3 timmar och jag lyckades bli röd som en räka. Vi har iallafall umgåtts, fotat, kört skoter, sett mängder av oth (♥), spelat yatzy, ätit god mat, sovit i väldigt knakiga sängar och bara njutit av livet.

Imorgon är det skola för min del och det känns jättetrist för jag vill inte alls tillbaka till verkligheten. Jag vill stanna på snöbollens fritids och bygga pärlplattor med mina gullungar! Om man bortser från fredagarna vi har varit på skolan under apu-veckorna så är det.. 8 veckor sen jag var på skolan. Eller är det 9? Vet ej. Vill iallafall inte.

& på tal om imorgon så kommer bilder från fjällen då också, orkar inte starta min andra dator för nu ska jag sova i min underbara säng.

Right here, right now

Nu är dom påväg hit för att hämta mig & sen åker vi. 5 timmars bilresa kommer bli hur chill som helst eftersom jag har med mig min bärbara dator + externa + sladdar så vi kan se filmer i bilen, jätteskönt!

Eftersom både jag & Elise (D's syster) nu har systemkameror så kommer det finnas bilder att visa er sen. Jag har gratis sms så det är ju bara att ni hör av er om ni vill åde. PUSS!

Tärnaby, here we come

Humöret är på topp, vädret är underbart & jag hoppas mer än allt att det håller i sig hela helgen när vi är i fjällen! Senare idag åker jag ju som sagt till tärnaby med Dennis familj & en annan familj & det ska bli bäst. Jag har längtat så mycket efter den här veckan, allting är bara så bra :)

Det är sista dagen på fritidset eftersom vi bara skulle vara här i en vecka och det känns jättetråkigt. Jag vill inte sluta vara här, det är ju så jäkla kul. Först när vi fick välja vart vi skulle vara under 6-veckorsperioden (då jag var på dagiset) så vägrade jag fritids. Tänkte bara att det skulle vara 65 stycken i samma ålder som min lillasyster (hur jobbigt låter inte det?) men det är faktiskt ROLIGARE här än på dagiset. Kanske trivs bättre också för att jag känner till personalen sen tidigare, jag vet inte. Barnen har sagt att dom inte tänker släppa iväg mig idag & personalen går omkring & sjunger "Do you feel, like i feel, Nathaliiieeee?"




Told you i'd be here forever.

Det ska va gött å leva!

Jag är verkligen hur nöjd som helst med min födelsedag & det kanske inte är så himla konstigt trots allt? När jag hade varit hos pappa så kom jag hem till mamma så insåg jag till min förskräckelse att det inte fanns någon tårta. Ingen tårta på födelsedagen? Finns inte på världskartan! Mamma skyllde på att hon hade missuppfattat och trodde att jag skulle vara hos pappa längre. Men jag & Janne åkte iväg för att köpa två tårtor. Det var ganska onödigt med tanke på att när vi kom hem från MAXI så hade mina vänner kommit - med rosor OCH EN TÅRTA.

När jag öppnade Dennis paket så var jag hur skakig som helst, jag hatar när andra sitter och kollar när jag öppnar paket. Först hade han gjort ett "lurendrejeri-paket" där det var ljuslyktor och en (hahaha förlåt mig nu älskling) jätteful porslinsdocka. Jag kollade bara ner i paketet och det enda som kom ur min mun var "vad fan???". Sen fanns det även en lapp där i att "nämen seriöst, kolla bredvid sängen" varpå det fanns ett till paket - med en systemkamera i. Hur lycklig tror ni jag är? Hur länge har inte jag velat ha en?!?!? ÅH vad jag ska fota och ÅH vad bloggen ska utsättas för bildbomber nu=)

Vad tycker ni om det?


Hur frisk pojkvän har jag?



Tack tack tack igen älskling ♥

Grattis på Nattis!

Nu råkar det ju vara så att jag fyller 19 år idag! =) Dennis hade ställt väckaren på 00.00 för att vara den första att säga grattis och pussa på mig, min fina älskling
Imorse blev jag väckt med frukost & underbara paket på sängen. Efter apu:n idag ska jag till pappa & äta middag, bli firad där och sen tillbaka till mamma dit några kompisar kommer. Så fort jag kom till fritidset imorse hoppade barnen upp och kramade mig, skrek grattis & sjöng för mig. Sen fick jag paket - pärlplattor som var inslagna. Haha, dom är så söta!

Nu har dom precis kommit in från lunchrasten så jag ska sätta mig och underhålla dom på bästa sätt. Vi hörs sen, då ska jag även berätta vad jag har fått för fina presenter=)



Packning åde

Min andra dag är avklarad och jag kom hem med ett huvud som värkte mer än mycket. Men barnen är jättegulliga, flera stycken har gjort födelsedagspresenter åt mig & en 8-årig pojke är tydligen kär i mig. Idag har flickorna velat ha mig bredvid sig i princip hela dagen när dom har suttit och gjort pärlplattor så jag har med mig tre stycken hem. En råtta som äter på en ost, en fisk och en där det står "DP", initialerna för min love så att säga. Nu ska jag börja packa inför tärna eftersom jag kommer ha annat för mig imorgon (min 19årsdag) så jag har inte mycket tid på mig.


Vad behöver man ha med sig till fjällen då?
- Underställ + tjocksockar
- Mjukis- & myskläder, underkläder åde
- Täckbyxor, jacka, fleecetröja
- Mobil + laddare
- Spel?!?! Kortlek?
- Hygienartiklar (kom inte på något bättre ord, toasaker lät så.. äckligt)
- Medicin & sånt
- Kudde

Just ja, jag har en fråga!!!!!!!!!! ÄR DET NÅGON som kan låna ut skoterskor till mig? Torsdag-söndag sen lämnar jag tillbaka dom, VORE GULD!!!!!! Storlek 37-38 men kan även ha tusentals tjocksockar om det är större storlekar :)



Elise, vad ska du ha med dig?:D Är det något viktigt jag har glömt?

Längtar efter mitt hjärta

En liten Dennis

Bara föratt...

Så här går det till:
1. Ta fram din mobil.
2.
Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. På fråga ett svarar du vad som står i första smset sen inför nästa fråga går du vidare till var tionde sms.
5. Utmana ett par personer.


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Nu har jag köpt din present :-)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag vill att du ska med

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Men puss :-)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Smek!

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Äh, du är ändå sämst! Kan inte ens få in backen på en bil ;-)

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Haha okej :-) Då kommer vi lite senare!

7. Vad vill du höra mest av allt?
Hej :-) Vad gör du? Kom och se fotboll med mig på norrvalla klockan sju? :-) Puss

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Hahaha jaja ;-) Ta med dom då!

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
HAHAHAHA vad har flygit i dig? :-D


Jag utmanar alla som har på sig något svart idag!


Första dagen på fritidset

Dagen har gått bra, jag var succé för barnen (hade träffat endel förut på olika förskolor), mattanten och övriga lärare på skolan kände igen mig från när jag gick där förut och det är ganska otroligt med tanke på att det senast var när jag gick mellanstadiet. Men det var bara roligt! Min handledare har redan pratat bra om mig så det känns ju mer än bra. Idag ritade jag en sovande bebis som varenda kotte på fritidset (inklusive killarna) ville kopiera och färglägga.

Filippa (min syster) skötte sig fint, hon lät dom andra barnen klänga på mig utan att bli sur. Det enda jag märkte "skillnad" på var när någon gjorde illa sig och satt och grät i mitt knä när dom hade "tjej-gympa" så gjorde hon sig illa just efter för att också få sitta där. Sen berättade hon för alla på fritidset att jag fyller år på onsdag så att dom skulle sjunga för mig då. Haha, sötnos ♥

I veckan kommer jag att vara på fritidset 8,5 timmar per dag. Det låter sjukt mycket (och det är det) men det är för att jag ska vara ledig på fredag. Varför? Jo, på torsdag åker jag till tärnaby med Dennis familj & en annan familj. Så det är det värt ;-)

Däremot så saknar jag faktiskt att vara på dagiset, dom barnen har man ju kommit så nära nu efter 6 veckor. Jag saknar att sitta och äta gröt med dom nyvakna små liven på morgonen och jag saknar att plocka upp dom yngsta ur vagnarna vid mellanmål.


Bild: Google.se

Från dagis till fritids

Sitter här och äter en banan, ska alldeles strax börja gå. I veckan har vi en så kallad "auskultations-vecka" där man ska se någonting annat än ett dagis (som jag var på i 6 veckor) så idag ska jag vara på ett fritids för att typ.. se skillnader och kunna lägga märke till saker. Och det är inte vilket fritids som helst - utan min lillasysters fritids. Det gäller bara att sätta gränser och jag har redan berättat för henne att hon inte får vara egoistisk och gå omkring och bli sur när jag pratar eller hittar på saker med dom andra barnen. Men jag väntar mig faktiskt ett och annat "det är min storasyster!!". Men vi får se hur det går helt enkelt. Nu måste jag gå, ha en bra dag! :)


Ansiktsmask

Nu ska jag & lillasyster lägga oss i bubbelpoolen med ansiktsmask (hennes idé faktiskt) och bara njuuuuta! Efter badet blir det givetvis Wipeout, det kan man ju inte missa :-)


Live your life

Hahaha, min lillasyster är ju faktiskt one of a kind. Hon och hennes kompisar brukar ofta komma och fråga "vill du se på våran show?" sen har dom tränat in några låtar och danser. Igår när Sofia, Sandra & Hanna var här så bad jag henne visa showen en gång till (eftersom hon hade gjort det tidigare under dagen) och det är omöjligt att hålla sig från skratt eftersom Filippa valde att sjunga "love love love" med Agnes, hur lätt tror ni det är att sjunga på engelska när man är 8 år gammal? Det blev fler än ett påhittat ord om jag säger så!

Mysigt värre var det iallafall att sitta ett bra tag framför elden med brudarna igår. Som Sandra sa - grillad körv, marschmallows och sodastreamad äppeldryck - det ska va gött å leva! När vi blev less (och kanske lite kalla - jaja mamma, du hade rätt) så gick vi in till mig och hade tänkt se film men det blev istället guitar hero-spelande och some talkin' - heeeeelt okej det med ;-)


Tips om skvallersidor?

Ingen hade ork till fest ikväll så det blir chill med grill & säkert lite dill. Som sällskap har jag Sandra, Sofia & Hanna (överengagerad som länkar till mina friendzzz) och det blir hur bra som helst! Bara snacka skit, grilla körv och umgås vid en brasa som förmodligen kommer hålla i en kvart. Och nu lutar det även åt att ännu fler ska komma och dejta oss men vi får väl se hur det blir!

Just nu är jag i en "livet är ändå rätt så jävla bra"-period och började flänna nyss när jag spelade fields of gold bara för att den faktiskt är så otroligt fin. Då den tog slut så bytte jag till chris brown - superhuman och blev arg när jag började tänka på vad han har gjort mot Rihanna. Han är en sådan idiot..men ändå så bra. På tal om dom - är det någon som vet om dom är back together igen? Det står olika saker överallt, att han dejtar andra tjejer och att dom träffas igen. Finns det någon bra sida för sånt skvaller?


Det roligaste som finns...

...är när folk vågar bjuda på sig själva:D


Fyra.....

Fyra filmer jag kan titta på om & om igen:
1. She's the man
2. Twilight
3. The notebook
4. A walk to remember

Fyra tv-serier jag gillar:
1. One tree hill
2. Dexter
3. Prison break
4. Sex and the city

Fyra platser där jag varit på semester:
1. Turkiet
2. Gran canaria
3. Kreta
4. Torrevieja

Fyra sajter jag besöker dagligen:
1. Blogg.se
2. Apberget.se - ja.. faktiskt..
3. Aftonbladet.se
4. Sluu.blogg.se - there you go darling ;-)

Fyra senaste människor jag träffade:
1. Dennis
2  Janne
3. Filippa
4. Emelies mamma Siw

Fyra ställen där jag inte trivs
1. Där det är kallt
2. Där det är trångt och instängt
3. Där det är mörkt
4. Där jag är utan Dennis

Fyra "måsten" i handväskan:
1. Kontokort
2. Mobil
3. Hårklämmor & snoddar
4. Penna

Fyra saker jag längtar efter:
1. Sommaaaaar
2. Min födelsedag
3. Nästa helg (fjällzorr)
4. Tills körkortet är kirrat

Fyra personer jag kan berätta allt för:
1. Mamma
2. Dennis
3. Emelie
4. Slusan

Fyra ställen jag bott på:

1. Moröbacke
2. Getberget
3. Älvsbacka
4. Sjungande dalen
&..
5. Anderstorp
6. Moröhöjden

Fyra låtar jag kan lyssna på om och om igen:

1. Beyonce - Halo
2. Laurent Wolf - No stress
3. Kat Deluna ft. Lil'Wayne - Unstoppable
4. Erik Hassle - The thanks i get

One tree hill

Vad som hände med vädret här uppe i Norrland är det nog ingen som vet. Från att ha haft sol och riktigt härlig vårvärme i princip hela påsklovsveckan till att ikväll återgå till decemberväder med snöstorm????

Idag var jag ju som sagt på stan med pappa, åt lunch på waynes och pekade ut "flytta-hemifrån-saker" som jag önskar mig. Jag fyller faktiskt år på onsdag för er som inte hade någon susning om det, då förväntar jag mig ett grattis trots att det är den ovärda åldern 19 som dyker upp ;-) Efter stan har jag varit hos älskling, ätit middag med han & hans far sen legat och degat framför tvn. Nu ska vi lägga oss och se ett flertal oth-avsnitt och barabapapa i'm loving it.


Nivea intense repair

Har precis tagit en dusch och "reparerat" mitt hår efter hårfärgning och allt vad som gjordes igår och i förrgår. Köpte en ny hårinpackning idag på HM i väntan på bussen och jag kan säga såhär - mitt hår är bland det mjukaste och lenaste som finns - men efter den här inpackningen så blev det helt plötsligt dubbelt så mjukt och dubbelt så lent. Nu har jag en fråga till er läsare (som är otroligt dåliga på att kommentera) - använder ni hårinpackning & isåfall vilken? Tipsa mig ifall jag ska testa på något annat sen! Vad använder ni annars för erat hår? Produkter och sådär? :)

Munnen blöder fortfarande så nu ska jag gå och lägga mig med en blödande mun. Imorgon ska jag till stan och äta lunch med pappa & sen ska jag hem till min baby som är sjuk och ta hand om honom ♥

Kanske världens ointressantaste blogginlägg men vem bryr sig om 100 år? Godnatt!

The three words - I love you!


Gilla-lalla-la läget (inte)

Om ni undrar varför jag var uppe någorlunda tidigt idag var det för att ytterligare ett tandläkarbesök stod på schemat. Den här gången drog dom den andra visdomstanden som det var hål i och lagade en annan tand. Jag måste vara deras mesigaste patient som säger "nejnejnejnejnej" när en bedövningsspruta kommer nära min mun. Det är den som är värst - varje gång. Nu är det en timma kvar tills jag får äta så den ska jag fördriva genom att sova ett tag. Sitter med en bomullstuss i munnen eftersom blödningen håller i sig ett tag och jag kan konstatera att jag gillar inte läget. Blev inte bättre av att Sandra skickade hemska bilder från igår heller, vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser mig själv. Vi hörs senare!



This is all you get


Resultat av hårfärgningen

What to say? Igår efter vi hade slängt i oss mängder med korv och makaroner så var det dags att börja med mitt hår. Vi hade ju som sagt köpt både en till färg och slingor. Jag kan ju säga såhär att båda förpackningarna visade ungefär lika blond färg som Paris Hilton har. Vi började med hårfärgen och som vanligt blev det ingen större skillnad. Sen var det slingornas tur, vi bestämde oss för att göra med folie så det skulle bli jämnare slingor och sådär. Det tog två timmar (om inte mer?) att pilla med dom där och under dom timmarna hade Julia gjort slingor på mig och Sandra hade sminkat mig som ett emo. Dom hade även skrattat åt hur ljusa endel slingor visade sig vara och jag satt och tänkte på vad Dennis skulle säga när han skulle se det så jag satt och sjöng "Stay with me honey, stay with meeeeee" och "Aaaaaaall by myseeelf", hahaha.

Hur håret ser ut nu? Det är betydligt ljusare än vad det var igår och själva färgen i sig är väl ganska fin. Bak i underhåret är jag däremot VITHÅRIG för Julia glömde bort att man faktiskt har utväxt där också.

Jag har ju en mössa där det står "Bad hair day" & just nu skulle det passa ännu bättre med "Worst jävla hair day ever".

Ja, vaaars är körven?

Nu har vi kommit hem. Det var längesen jag skrattade så mycket som jag har gjort med tjejerna idag! Vi har hunnit med en hel del saker idag, ätit glass i solen, shoppat, bråkat om matställe (egentligen var det bara Anette som bråkade), tvärbromsat inför alla fartkameror, haft krig i bilen för att vi var less varandra och jag har aldrig någonsin velat kliva ut ur en bil så mycket som då. Som Sandra beskrev det "tänk er 10 stycken lilligr i en bil" - man kan tillslut inte överleva. Ingen var på någon sida när det gällde nånting och alla bara munhöggs, tillslut satte jag mig bara och skrek "TYSTA! Lyssna på mig nu!" och då fick dom lov att lugna ner sig men det höll i vadå.. 30 sekunder. Högst.

Nåja, det enda jag shoppade var en jeansjacka och jag är helnöjd! Ja, mat & hårfärg inhandlades såklart också. En hårfärg och en sling..förpackning? Vad säger man? Nu är jag bara hem för att hämta lite saker som behövs till kvällen och i huset bredvid lagas det korv och makaroner som om ett helt hockeylag skulle äta ungefär. Nu måste jag gå över igen, är hungrig som en häst.


Nu: Sova med emlan_girl

För er som undrar så blev hårfärgen inte alls stor skillnad så vi ska färga det mera imorgon. Vill som sagt få det till ljusbrunt för det är jäkulskt fräscht inför sommaren åså. Nu är det dags att lägga sig och sova med emlan_girl eftersom vi ska vara klara och sitta i bilen som börjar rulla mot umeå klockan 10 imorgon. Från att vara 3 brudar som skulle åka är vi nu 5 stycken, blir alldeles utmärkt!


Färgar håret igen...

Nu sitter jag här med väldigt ljusbrun hårfärg i håret. Jag var med tjejerna på maxi för att köpa gottisaker till ikväll och vi stannade vid hårfärgerna av någon anledning och det blev så att jag köpte med mig en förpackning. Impuls med andra ord, något vi börjar bli ganska bra på... Sist slutade det med att jag var orange/gul-hårig, får hoppas på ett bättre resultat idag. Håll tummarna!

Det är iallafall bestämt att vi åker till Umeå imorgonbitti och jag kunde inte vara mer taggad på att shoppa än vad jag är nu! :-)


Min specialare

Jag har precis ätit en Nathalieserad nudeltallrik. Den bestod av nudlar, kycklingfilé och broccoli. Så himla gott! Ingen har någonsin trott på mig inom matbranchen men nu är det kanske dags för nakna kocken & James/Jamie (eller vad han nu heter) att passa sig ;-) Vänta nu.. är inte nakna kocken & James/Jamie samma person?


Ikväll kommer brudarna hit & det behövs verkligen för jag måste snacka med dom och känna att det faktiskt finns några tjejer i världen som faktiskt förstår mig, haha. Det blir bara en klassisk tjej-mys-kväll med chips & dipp, sällskapsspel, singstar, film och oändligt mycket tjej(skit)snack. Perfekt! Imorgon kanske vi åker till Umeå eller Luleå för att shoppa (vi skulle egentligen ha gjort det idag men det fanns ingen bil och vi orkade inte åka buss) så jag är taggad till 1000!



High five!

Blir inte mycket bloggande nu på påsklovet, speciellt inte när vädret är så underbart som det har varit. Igår åkte vi hem till Dennis & satt ute i deras inglasning med öppna dörrar och solade. Jag låg där i uppvikta byxor och bh och det var sjukt varmt ändå, huuuur ljuvligt är inte det? Efter ett tag kom Dennis syster och pappa hem från skoterkörning så då grillade vi hamburgare. Senare åkte vi till Dennis mamma för att äta middag och där spelade vi även "plump" och fastän jag kom näst sist så var det trevligt. På kvällen åkte vi hem till mig och började se säsong två av oth. Hann dock inte se så många avsnitt eftersom att min bebiiiii kliver upp 06.00 när han ska jobba.

Idag är vädret lite sisådär faktiskt, sol & mulet varannan minut så man kan inte direkt lägga sig och försöka sola. Det får bli något annat, kanske vara tråkigast i världen och ta tag i att städa rummet. Eller smygse lite oth utan Dennis? ;-) Det andra lät betydligt roligare.


Jag har världens finaste pojkvän, så är det bara.


Fast and furious

Kvällen i stugan var lika mysig som jag hade förväntat mig att den skulle vara. God mat och gott sällskap (inte ätbart men ni fattar). När vi vaknade på morgonen så sken solen sådär underbart som bara den kan göra och vi satte oss ute och spelade uno, grillade korv och glassade allmänt i solen. Igår på kvällen gick jag & Dennis på bio & såg Fast and furious. Den var skitbra och jag kan väl citera Kenza med snygga bilar och Paul Walker kan inte bli annat än bra ;-) Men Vin Diesel's armar var inte heller att leka med.



& nu har jag förresten bokat nya prov men det är ett litet tag kvar. Peppa mig nu så jag klarar det här, för det behöver jag!

Då vet ni vart ni har mig

Nu åker jag med familjen till stugan och stannar åtminstone till imorgon. Vi får se om det blir längre! Dennis kommer också dit så det blir nog bra det här :) Sen kommer även bror med hans girlie också, då lär det bli tävling i mario kart och förmodligen andra sällskapsspel. Sen följer givetvis mina påskägg med, mina små lovers. Mys!


11 månader igår


GRRrrrr


Öj du

Hur kul är det? Det blir inget av den här gången.

Tjurig lillasyster, 8 år

nathalieeriksson says:
gå och lägg dig och vila ett tag så du orkar vara vaken ikväll
filippa says:
nej
nathalieeriksson says:
jo, mamma sa ju att du skulle göra det
filippa says:
NEJ jag årkar endå vara vaken ok!
nathalieeriksson says:
du kommer att bli jättetrött
filippa says:
nej sa jag
nathalieeriksson says:
kom om du vill ha en godis
filippa says:
JA

Hungrig_tjej_90

Jag älskar att må bra dagen-efter. Har just ätit två äggmackor och det finns kanske inget godare!!!!! Kommer ihåg att jag var hungrig två sista timmarna inne på station igår och gjorde ett antal desperata försök att få med mig mina vänner till max för att äta men "det var för tiiiidiiiiigt". När klockan närmade sig 2 (då station stänger) så kunde vi äntligen börja traska ditåt. Tror ni inte kön var för lång för att mina vänner inte skulle orka stå där? Jodå, jag fick ingen nattamat så när jag kom hem satt jag i köket och åt mackor i min ensamhet...


03.47

Jag har insett att det var riktigt ball att gå in med Emelie & hennes vip-kort när dom flesta tjejerna i kön började tjuta "vafaaaaan gör dooom?!" medan vi blev insläppta och fick gå förbi hela kön ;-)
Jag har insett att jag kan ha kul utan att dricka tills jag är okontrollerat onykter.
Jag har insett att det är jävulskt onödigt att använda högklackade skor på krogen. När jag klagade på hur ont jag hade i fötterna så sa flera killar "vi tittar inte ens på era fötter". Nästa gång blir det foppatofflor hör jag!
Jag har insett att det är jättekallt i sängen utan min Dennis :-(
Jag har insett att det faktiskt är bra att äta något och dricka vatten innan man ska lägga sig när man har druckit alkohol.
& jag insåg just att nu är klockan ganska mycket så jag ska nog låta John Blund ta över.




Not really

emelie, says:
ja men guuud så kul, han ser ju ut som en gulli gulli
emelie, says:
som man vill nypa i kinderna

Vi skålar för våra vänner & dom som vi känner...

...& dom som vi inte känner dom skiter vi på!

Morfar
kom precis hit med ett påskägg var till oss och jag kan bara säga såhär - efter påskhelgen kommer jag att ha gått upp i vikt. Det är ju trots allt "lördag varje dag" under påsk så.

Bakad potatis & fläskfilé till middag, jag ska äta tills jag spricker & sen lite till efter det! Sen ska jag gå över till grannhuset och göra mig klar med Emelie & Anette innan vi drar vidare till förfesten. Detta blir great! :-) Ha en trevlig skärtorsdag och akta er för allt vasst (så ni inte skär er alltså, get the point?)..........kanske.



Skärtorsdag

Som sagt - sista dagen på dagiset. Det blev ingen bakning igår så jag hade med mig bullar och ballerinakex som jag bjöd på till mellis. Det uppskattades av barnen om vi säger så med tanke på att dom i vanliga fall äter hårdbröd med saltgurka på ;-) Sen lämnade jag ett "tack-kort" som min handledare blev jätteglad över! Tillbaka fick jag tusentals kramar och ett väldigt stort påskägg som jag hade tänkt lägga in bild på men mobilen samarbetar inte och jag orkar inte bli ovän med den, kändes onödigt! Kommer iallafall sakna mina små-pluttar men har lovat att komma och hälsa på ganska snart :-)

Idag är det emodagen (skärtorsdag) och det betyder att det är 18 på station. Och vad i sin tur betyder det? Jo, Emelie's första lagliga utgång. Så jag ska sova en halvtimma nu så jag orkar med kvällens bravader, puss.


GLAD PÅSK iallafall!




What doesn't kill me can only make me stronger - true story

När jag ändå berättade för er igår att jag kuggade på teorin så kan jag berätta att jag gjorde detsamma idag på uppkörningen. Jag var så fruktansvärt nervös så jag gjorde saker som jag vet att man inte får. Jag missade en högerregel och körde för nära gående både på gågata och på huvudled. Däremot tyckte han att backning runt hörn, start i backe, parkeringar och annat var jättebra men det räcker ju inte.
Känns skitjobbigt just nu eftersom sånt här påverkar mitt självförtroende men som tur är har jag världens bästa pojkvän, världens bästa vänner & världens bästa familj som stöttar mig och redan har fått mig på bättre tankar. Det kommer nya chanser och dom tänker jag ta!

Som min underbara Jannie sa - nu är jag en erfarenhet rikare & nu vet jag vad jag inte ska göra för misstag nästa gång.

Hade varit skönt om jag hade fixat det eftersom vi får påsklov imorgon och då hade jag kunnat dra iväg en sväng någon dag med några kompisar "bara för skojs skull". Meeeeeen.. Nu ska jag ta en powernap sen kommer Dennis hit till pappa. Ska försöka tvinga honom att baka med mig ikväll eftersom det är sista dagen på dagiset imorgon och jag skulle vilja göra nånting för att jag har fått vara där.

Min Marilyn-plåtsak

En enda bra sak idag har just hänt. Just innan jag skulle spärra min kontokort tänkte jag att jag letar igenom hela mitt rum, alla väskor och jackor en gång till för att se om jag hittar min "plåt-grej" med världens fräschaste Marilyn Monroe på. Givetvis var den i jackan jag hade på mig idag när jag var på vägverket men i bröstfickan där jag aldrig brukar ha nånting. Och Janne som hade kunnat åka fast för fortkörning eftersom han var tvungen att skynda sig dit med mitt pass. Det här har verkligen inte varit min dag. Blir att städa rummet (upptäckte några dammråttor när jag letade) och sen lägga mig tidigt eftersom jag börjar redan 06.30 imorgon. Godnatt!



Väääääärt

Saker som är värda att veta idag?
- Jag kuggade på teorin med minsta marginal (arg på mig själv)
- Jag hade glömt mitt legg (hur????) inför att skriva provet så jag Janne var tvungen att åka hem och hämta det men jag visste inte vart jag hade min plåtsak så han fick leta mitt pass hemma - ringde honom lite väl sent så jag gick in i provrummet 6-7 minuter senare än alla andra
- Det har varit sol men ändå jävulskt kallt vilket gjorde att jag tänkte att jag aldrig skulle förlåta vädergudarna när jag var tvungen att frysa just efter provresultatet hade visat sig
- Jag har ätit ett helt skrovmål för första gången i mitt liv och har lite ångest över det
- Jag ska gå över till Emelie nu och hjälpa henne att färga Jannie's hår


En bild som kan sammanfatta min dag:


Now we're talkin' ;-)



Min älskling


Better days

Skön start på dagen att vakna 06.10 och inse att man faktiskt börjar på dagiset 06.30 när man knappt hade hunnit sova (kändes det iallafall som). Det var bara att klä på sig och börja traska. Smart som jag var så tittade jag inte ut genom fönstret och klev ut i den lilla snöstormen i tygskor. Det var för lite tid att spela på också så jag hann inte gå in och byta och eftersom uggsen redan är på dagiset så hade jag inte många bättre alternativ faktiskt.

Efter dagiset hade jag "lilla uppkörningen" där man ska få eventuella tips & vad man ska tänka på åså. Han tyckte att jag körde jättebra och att det här inte skulle vara några problem alls men det fanns en liten hake - jag måste hålla hastigheten!!!!! Gud förbannat att jag föddes till "fartdåre". Det är ju så jävla tråkigt att hålla sig på 50 men jag måste ju..


& GRATTIS TILL ANETTE my girl som kirrade lappen idag! ;-)


.....

Lite för mycket att ta in på en och samma gång.



What to do?

ALLA jag har träffat som har en likadan mobil som jag har (träffade tillexempel fyra stycken som sa det i fredags) samma problem som jag har - den kan dö precis när som helst, när man skriver sms, när man pratar i telefon, när man spelar spel (haha), när man kollar på bilder, lyssnar på musik eller när mobilen bara ligger helt stilla bredvid en och man inte har rört den på ett tag. Blir fan tokig. Och om man lämnar in den så får man väl ändå bara tillbaka en likadan? Det vill man ju antagligen inte då? Värt.



That’s where you belong, in my arms baby


We're just having fun


About yesterday

Om igår då? Som vanligt var förfesten ballast, vi var fyra brudar som åt tacos i lägenheten & sen kom en femte brud dit. Vi lyssnade på grym musik, drack mer eller mindre god dricka, åt chips och fick besök av fyra nyktra grabbar. Vid 10-tiden drog vi oss mot sjöbotten där Elin's 18årsfest var. Det första Julia lyckades göra på den festen var att riva sönder ett bort mitt itu genom att sätta sig på det. Och om ni tittar på bilden härnere så är det inte för att hon är överviktig eller så ;-) Där nalkades dans, träffa massa okända människor och bara ha allmänt trevligt innan vi åkte in till stan igen. Sen åkte jag med Dennis hem för jag orkade inte gå på Calles som resten skulle. Mådde sämst och var "till toan" två gånger under natten. Jag drack inte ens mycket?????? Men ja, ikväll blir det myskväll med babybooooooo.



Medan Dennis ser flubber.......

Ögonfärg? Blåa
Sko storlek? 37/38
Brukar du dricka ofta? Senaste helgerna har det hänt "ofta"
Svär du ofta: Ja det gör jag
Antal kuddar i sängen? 6 stycken
Vad hatar du mest? Fötter & falska människor
Dina rädslor? Måste säga fötter här också
Ditt nästa mål? Att fixa körkortet ;-)
Gillar du att ha folk omkring dig? Jag är beroende av folk
Antal timmar sömn inatt? Typ 6... Vaknade tidigt och kunde inte somna om
Sov du ensam? Nej, sov med baby

SENASTE PERSON SOM
Du pratade med: Dennis
Du sa hej till: Elise
Du fick en kram av: Massa folk igår
Ringde till dig: Dennis tror jag
Skickade sms till dig: jennifer
Fick dig att gråta: Vet inte
Du gick på bio med: Filippa & Dennis
Du gick på stan med: Linnéa

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Jag ÄR kär
Skolkat: Yes i have
Sovit utomhus: Hm, i tält?
Gråtit i skolan: Men ja, när Marcus var försvunnen
Spytt i skolan: Ja..
Sett en död människa: Inte live
Förlorat en vän: Marcus
Druckit: Ja?
Snattat: Nae, isåfall lösvikt-godisar men det räknas väl inte som "snatta"

FAVORIT
Färg: Svart, röd, rosa, vit
Mat: Tacos
Efterätt: Chokladpudding eller kladdkaka
Rum i huset? Relax-rummet och mitt rum
Månad? Maj-Augusti

DE SENASTE 24 TIMMARNA
Gråtit? Nej
Köpt någonting? Faktiskt inte!
Varit sjuk? Nej
Sjungit? Jamen liiiiiiiiite igår
Sagt "jag älskar dig"? Ja
Träffat nån ny person? Ja, igår på festen
Saknat någon? Ja
Kramat någon? Ja


VÄNNER

Vem av dina vänner är mest lik dig: Sandra Lundqvist
Vem är högljuddast: På fyllan - Julia, annars - Linnéa
Vem får dig att skratta: Allihopa!
Vem har du känt längst: Som jag fortfarande umgås med? Emelie

Sluta tro att ni vet allting

anonym om Arre barre som g7 skulle ha sagt!:
Hahaha vip-kort på station kostar ju typ 1200:- sedan gäller det inte på Toxic..


Synd bara att det står "gäller endast Toxic" på hennes kort då :-)



Nu kör vi!


Men annars då?

Tagga till ikväll då det är Elin & Fanny's 18årsfest. Har hört rykten om 50 pers i en ganska liten lokal. Kan säga att jag förmodligen bara kommer känna högst en tredjedel av folket. Men det är ju alltid kul att träffa nya människor så jag ska inte klaga. Sen när kvällen börjar nå sitt slut så kommer Dennis och hämtar mig så sover jag hos honom. Wounderbart! ♥ Den jäkeln har förövrigt pratat i sömn nästan hela natten och som tur var så var det positiva ord, kunde ha varit betydligt värre ;-)


Mayday mayday, hjälp mig

Har precis varit hos tandregleringen (efterarbete av tandställningen som jag tog bort för snart 2 årsen) och kom nu till skolan. Tänkte att jag kunde sätta mig vid en dator i biblioteket för att skriva ut talet som jag ska hålla på svenska-lektionen men alla datorer visade sig vara upptagna.
Då såg jag att en utländsk kille satt och kollade på youtube-filmer så jag tog till min "trevliga sida" och frågade honom:
- Du gör inget skolarbete va?
Han verkade då inte alls förstå vad jag frågade honom utan log bara tillbaka, varpå jag inte alls vet vad jag tänkte när jag försökte mig på samma fråga MEN på hans språk (?!?!?!). Sa bara något "lasch coih kaop" i hopp om att det skulle låta bra och tillslut flyttade han faktiskt på sig och lämnade datorn till mig. Nu sitter han här bakom mig med sin vän och dom har frågat mig säkert tio gånger "do you speak english?" och jag låtsas bara inte förstå vad dom säger och jag känner att jag behöver gå härifrån snarast...........


Arre barre som g7 skulle ha sagt!



Sitter här med 18åringen, vi har ätit tårta med våra familjer, Jannie och Emelie's farmor. Hon har fått en himla massa bra saker men det är ju som inte upp till mig att skriva det i min blogg ;-)

Men hon fick bland annat ett "station vip-kort" där hon kommer in gratis på toxic och får ta med sig en vän. Därför jag håller mig fast vid henne? Kan vara! Wilma (hennes vovve) var nyss och sniffade på kortet och Emelie säger "Äter du upp det där kortet dödar jag dig och tar tillbaka det!" då gick Wilma därifrån varpå E säger "Ja, det var väll det jag tänkte". Otaggad på utgång plumman? ;-D

Äntligen!!

2 APRIL innebär att min Emelie fyller 18 år! Enda nackdelen att ens bästa vän är ett år yngre är att jag har måsta vänta ett bra tag nu, men nooooo more waiting ;-) GRATTISGRATTISGRATTIS! ♥

Vi ses senare idag gullan!


Fullspäckat party-schema

Haha jag börjar känna mig stressad över allt som ska komma! Är som sagt bjuden på Elin's 18årsfest på fredag. Den 9e är det station så då blir det Emelie's första utgång (såklart kan jag inte missa det!). Den 22a fyller jag 19 så då blir det väl också att fira och den 24e fyller Hanna 18 och jag blev just bjuden på fest hemma hos henne innan station den helgen också. Sen den 30e (valborgs) fyller Julia 18 så då blir det också party. Efter det har vi maj, då fyller älskling 20 år den 6e och 4 dagar senare firar vi 1 år (inte för att det hör till party-schemat men det handlar om min ekonomi även det).
Efter det kan det bli att vila från alkohol tills det är dags för midsommar & kalas för Moa, Carro.. you name it.


Men heeeyyy, vi lever bara en gång så det är bara att köra så det ryker ;-)


One thing i know for sure

Märker ni hur underbart det är..

..när klockan är över 18.00 och solen fortfarande skiner?
..när det är EN dag kvar till ens bästa vän fyller 18?
..när det nalkas födelsedagsfest för Elin på fredag?
..när det är klassfest på lördag?
..när sooommaren närmar sig med stormsteg?=D



Åhååhåå, vilken härlig dag

Hur bra känns det inte när det äntligen officiellt är vår eftersom det är 1 april? Det är soligt ute och så pass varmt att vi här uppe i norrland kan ha skinnjacka och slippa luffsa runt i dunjacka, känns hur skönt som helst!


Idag var en kortdag, vi skulle till skolan för att skriva nationella i svenska b och det gick ganska snabbt för mig att skriva en debattartikel om varför man utsätter sig själv för att vara med i tv-program där det kan sluta med katastrof och att man måste leva med den ångesten resten av livet och så vidare, lite svårt att återberätta nu vad jag skrev.


Efter nationella gick jag till stan, åt lunch på Waynes med Jannie & hittade ett par gladiatorsandaler på HM som fick följa med hem.


Ser som vanligt skitfula och långa ut på bild men dom är jättefina.


 

Något annat som händer idag? Jo, min storebror flyttar ut ur huset. Lillasyster grät igår men jag kan inte säga att jag gjorde detsamma. Nu ska jag & pappa köpa med oss mat & åka förbi lägenheten för att äta med grabbarna som flyttar in. Vi hörs sen, bli inte allt för lurade (1 april). Puss!


RSS 2.0