With every heartbeat

Filmen var kanon och jag säger det ännu en gång - Noomi Rapace är min favorit då det kommer till svensk, kvinnlig skådespelerska!



Fick med mig lite smått och gott från stan idag (enbart rea faktiskt!) förresten och bara för att jag inte har något intressantare att skriva så lägger jag in bilder på det.

Linnet är som fränt men ändå fult på något sätt. Tror inte ens om jag kommer att använda det och nu går det inte ens att lämna tillbaka eftersom det var rea. Det var ju typiskt...


Here we go again - tandställning i underkäken

Skrev ju igår att jag skulle till tandläkaren idag. Dom har tänkt ut en sak som kan vara orsaken till att jag har huvudvärk ungefär varje dag. Jag hade ju räls för några år sen och efter den togs bort så fick jag en natt-tandställning som jag har varit usel på att använda och när jag väl använde den så spottade jag ut den i sömnen. Eftersom jag knappt har använt den så har mina tänder i underkäken åkt ihop och nu är det väldigt trångt där så jag fick tid redan imorgon till att skaffa tillbaka rälsen på nedre tänderna men den här gången bara på 6 stycken tänder. Kommer se sjukt fult ut men eftersom jag nästan aldrig visar undertänderna och att det kanske blir bättre med huvudvärken så kan det ju vara värt det! Sen så skulle jag bara ha den i några månader och det borde ju gå snabbt (och förhoppningsvis smärtfritt).

"Inte alls redigerad bild"


Luftslottet som sprängdes

Ganska skönt att vara ledig imorgon också, kan dock lova att jag inte ska sova lika länge som jag gjorde idag, någon måtta måste det ju vara, haha. Men däremot står det ett tandläkarbesök på schemat och efter middagen blir det bio för att se Luftslottet som sprängdes, tredje filmen i Stieg Larsson-triologin.. Har hört och läst att det ska vara den bästa av alla tre så mina förväntningar är aningen höga!


Christmasinspiration

Många brukar ofta säga "jag mår som jag förtjänar" dagen efter och det var väl det mest passande jag kunde hitta angående dagens mående.

Har iallafall gjorden "mini make-over" i mitt rum, flyttat runt lite saker - bytt från svarta gardiner till röda (okej, mami gjorde det), bytt från limegrön fransmatta till vit fransmatta och på tal om det så har jag kommit på vad jag ska bli när jag blir stor. Mattfrisör! Det är som sagt med fransar och då vi hade den i tv-rummet så måste folk ha fastnat i fransarna eller något för endel var 2 decimeter långa så jag har suttit och klippt. Haha. Nu är det svart-vitt-rött i mitt rum istället för svart-vitt-limegrönt. Bara för julstämningens skull :-)


Haha, min fina lampa!

"Ja ä inte bitter..."

Jag trodde det var ett skämt när jag vaknade idag och tittade på klockan - 15.35. Jag hade så jävla roligt igår tillsammans med Emma! Vi åkte förbi frasses och köpte med oss mat sen vidare till Jonas "Ögge2" där vi spenderade en stor del av kvällen. Vid 00.20 tog vi taxi in till stan och gick in på Balzac där Dennis och co var. Efter stängning gick vi till MAX för att köpa lite nattamat och sen kom Peter och hämtade oss. Så då satt jag själv och mobbad (och full som ett as) här hemma i köket och tryckte i mig pommes med green & garlic. Vart var Emelie då, som brukar sitta och fika med mig efter en partykväll?

Jo, som sagt - i Stockholm. Och vad dom gjorde? Dom var på Collage, betalade 180 kronor för inträde (det kan Emelie gott göra som alltid annars får sig in på Station gratis eftersom hon har VIP-kort!), såg Kenza och massa andra kändisar osvosvosv.

& what's up med första advent? Det är skyltsöndag idag och jag kommer inte ens att vara där. Det är en tradition man alltid är på ju? Men "ja ä inte bitter..." som R. Gustafsson skulle ha sagt.



Touch and go

Jag har världens bästa pojkvän som fick mig på bra humör igår trots min dåliga dag. Bara jag berättar för honom hur jag känner och tänker så blir allting bättre, konstigt nog. I love you.

Har precis vaknat från min powernap, som utan tvekan är det skönaste man kan göra mitt på dagen! Min fina Emma är påväg hit, vi ska göra oss i ordning, fara och handla mat och sedan vidare till Jonas where the party begins. Grabbarna är och ser AIK-HV så vi har ingen brådska...än så länge;-) Ha en trevlig kväll!


I feel broken

Okej, just nu känns livet inte alls speciellt bra (nu suckar ni säkert och tänker "ovanligt"). Emelie, Sandra & Linnéa sitter på planet till stockholm (hade iofs kunnat följt dom men jag vill inte se paramore som dom ska dit och se). Alla andra i denna stad ska på station ikväll men jag har varit sjuk hela veckan och egentligen har jag varken ork eller lust. Idag är en sån dag då jag enbart tänker dåliga tankar om mig själv och jag ska göra allt för att det inte ska gå ut över Dennis ikväll. Fattar inte vart det kommer ifrån ibland, mitt dåliga humör. Jag brukar vara en sådan person som vill ha uppmärksamhet, som pratar högt i klassrummet, skrattar och är glad men om jag fick välja hade jag helst velat vara osynlig idag.


Bättre lycka nästa gång


Make me healthy

Skola idag? Trodde jag, ja. Jag har vart hemma idag också. Imorse när jag skulle kliva upp för att känna mig för så var jag illamående + väldigt yr. Jätteobehagligt. Men nu är jag piggare och har varit en sväng med mamma och lillan till solbacken för att fixa lite stuffs. And now what? Jag väntar på att Dennis ska sluta jobbet och komma hit så min dag blir lite ljusare.


Love, love, love

Nu har jag varit hemma från skolan i två dagar och nu får det fan i mig räcka. Spelar ingen roll om huvudvärken fortfarande stör mig imorgon, jag drar till skolan ändå för det är så tråkigt att vara hemma på dagarna. Och ännu tråkigare är det att inte min bebbe är här när jag är sjuk heller... Jag har en tendens till att ha betydligt svårare att somna när jag ska sova själv så jag ligger fortfarande med laptopen på magen och har kikat på massa kärleksbilder i väntan på att CSI ska börja. Besvarad kärlek kan vara det finaste som finns.


Mitt drömutseende - Liv Tyler


Du♥


Time after time

Ni har säkert funderat över om jag blev sjuk av sprutan. Eller så har ni inte det. Men ni får veta svaret ändå - ja, det blev jag. Både jag och lillan har varit hemma från skolan idag. Huvudvärk, smått febrig, svettig som en gris, kramp i kroppen och framförallt ONT I ARMEN där sprutan togs. Kan knappt röra den...

Har haft världens tråkigaste är-sjuk-och-hemma-dag. I vanliga fall brukar jag oftast se tv eller någon film men jag har egentligen bara sovit. Nu efter middagen har jag däremot spenderat 2 timmar till att läsa bloggar. TVÅ TIMMAR?!?!?! Då kan man ju undra sig hur många bloggar jag egentligen läser.

Annars då? Jo tack, jag lyssnar på David Gray's ljuva stämma, sörplar i mig nyponsoppa och kollar på skor och kläder. Skulle bara vilja ha oändligt med pengar och beställa hem allt fint jag såg.



No one knows if it's wrong or right, just beat it

Numera är alltså själva svininfluensan insprutad i min vänstra arm. Det var massor med folk som satt och väntade och ju längre tid det tog desto nervösare hann jag bli. Dennis tyckte jag var fjompig som ville att han skulle med in i rummet för att hålla mig i handen så det fick bli mammas hand istället. Hatar sprutor! :( Nu har jag ont i armen och i huvudet. Om febern ska komma så kommer den förmodligen imorgon och det ser jag inte framemot.

Nu fryser jag så jag ska krypa ner under täcket där mitt levande element ligger! Godnatt. Skriv gärna en kommentar OM VAD NI VILL SE/LÄSA i min blogg! Anything, dagens outfit (skoja), videoblogg (skoja igen) osvosvosv?


Endel har börjat gå baklänges efter sprutan, endel har tappat talet, endel har tappat sitt lukt- & smaksinne, endel har blivit bortdomnade i sitt ansikte. Kanske vaknar jag med mustasch imorgon?


I don't want to...

Denna jävla svininfluensa. Jag är nästan säker på att jag hade den för någon månad sen då jag hade alla symptom och mådde skit i 1½ vecka men jag ska lik förbannat till sjukhuset och ta sprutan.

"233 elever vaccinerades i måndags. Dagen efter sjukskrev sig 130 elever på en skola i Karlshamn. Många uppgav att de känt sig febriga eller fått värk i kroppen när de hade tagit sprutan."

Självklart kommer jag må dåligt av sprutan med tanke på hur lågt mitt immunförsvar är. Jag har varken ork, lust eller tid att vara sjuk i 2-3 dagar nu.


Kommer garanterat se lika rädd och ledsen ut som denna lilla dam.
Bild: Aftonbladet.se

Someone ones told me that you have to choose


Det är så jag säger det

Reza åkte ut ur Idol och det kunde inte bli bättre för nu är mina 4 favoriter kvar! Vill dock inte att någon ska åka nästa fredag för nu vill jag ju ha kvar allihopa......

Nu ikväll hos Mattias har vi druckit bag in box-vin, spelat spel, sett Idol och nu skulle "stoooooooorkillarna" ut så jag & Emelie gick hem till mig. Vi har precis poppat popcorn, nu ska vi bara ta bort sminket och sen ska vi se The knowing med Nicolas Cage (då kan den med andra ord inte bli dålig). Vi lär ju somna under filmen men det är ju en annan sak. Det blir som back in the days då vi sov med varandra every night. Mys!=)


Love don't let me go

Jag satt och fikade pepparkakor med mjölk med Filippa när hon hade kommit hem från skolan.

F:
- Alltså Nathaa...
N:
- Jaa?
F:
- Det var mycket roligare då ni var mindre och inte fick fara på party
N:
- Haha, jasså? Varför det?
F:
- För då fick jag träffa er oftare
N:
- Men vi festar ju inte så mycket
F:
- Jo, DU GÖR IALLAFALL DET!

Jamen okej, där ser man.

Satt nyss ute med miniknodden (även kallad tjockisen nu när hon har vinterpäls) i 40 minuter, höll i henne och lät henne somna i min famn ett tag. När jag väl håller i henne får jag sjukt starka känslor för detta lilla djur. Då kan jag ju bara tänka mig er som har ett djur inomhus som ni har omkring er all the time. Vi har liksom våran lilla gnagare i ett litet utbyggt förråd där hennes bur är.


I really don't care about that

Okej, vi satt på waynes i 4 timmar i väntan på att bion skulle börja så för att ta vara på tiden planerade vi nyårs, vi pratade om balen, utlandet, studenten, bloggar och Anette tränade på sitt tal för oss, ja, you name it! Sen när klockan närmade sig midnatt gick vi ner till biografen där det var fullsmockat av (nästan) bara tjejer. Filmen var typ det bästa jag sett. Några av dom som läst boken före är lite smått besvikna men eftersom jag inte läst boken så älskade jag filmen! Jag gjorde precis likadant med Twilight, såg filmen före jag läste boken och på så sätt kan jag ju inte bli besviken på filmen. Man kan ju inte få med ALLT från en bok, det går ju liksom inte, då skulle filmen vara 50 timmar lång.

Jag är iallafall ruggigt trött idag så nu ska jag ta mig världens längsta och härligaste powernap. Ikväll blir det middag & vin med sköna människor så just nu njuter jag bara av livet.


I am capable of really anything

Okej, sorry för att jag varit så frånvarande. Jag måste erkänna att jag har mått allt annat än bra och det har man märkt på mig. Men igår kom min plutt till mig och vi hade ett litet men betydelsefullt snack så nu känns det mycket, mycket bättre igen. Ikväll är det kvällen vi alla har väntat på, allra mest Anette - addicted to twilight. Klockan 23.59 sitter vi i biosalongen & andra filmen i The twilight saga visas - NEW MOON! Vi kommer vara som zombies imorgon på skolan men VAD GÖR DET om 100 år? Innan filmen ska vi sitta på Waynes och mysa så det här kommer bli en torsdag utöver det vanliga må jag säga.


NEW MOON IMORGON!


Transparant & paljetter

Jag vet inte vad jag ska säga, jag är fortfarande inte på topp och det känns som att det är en bit tillbaka till toppen igen, tråkigt nog. Och på tal om topp - jag hittade en skitsnygg topp/klänning på stan idag. Längst upp vid axlarna och armarna var den transparant och på nederdelen var det paljetter. Hoppas mamma köper den till mig, eventuellt till julklapp ;-)


Har ändå inget annat att skriva

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Var jag ens glad igår?
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Då sov jag fortfarande
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Satte mig här
Det sista du sa högt:
"Hej skruttis"
Det senaste någon sa till dig:
"HEJ NATTAAAAAAA" (Filippa)
Vad har du druckit idag:
O'boy, drickyoghurt och vatten
Vad var det senaste du åt:
En baguett på skolan
Vad var det senaste du köpte:
Samma svar som på ovanstående fråga
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Den är vit
Vad är det för väder hos dig nu:
Tråkigt och svart
Godaste glassmaken:
Alla b&j's!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Men alltså typ..eller inte kärlek men intresse
Sover du tungt:
Ja, oftast gör jag det
Drömmer du mardrömmar:
Ibland
Trivs du med ditt jobb:
Jobb? Skola? Skola? Jobb?
Favoritklädsel:
Allt jag känner mig "fin" i, partyoutfits and so on
Favoritlåt just nu:
Lady Gaga - Bad romance
Vad ser du om du tittar till höger:
Typ hela mitt rum
Vad gör dig glad just nu:
Att det snart är middag, jag är hungrig
Vad ska du göra härnäst:
Äta
Höger eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Trött, tjurig, besviken, allt
Favoritgodis:
Choklad & polkagrisar
Kläder just nu:
Jeans, svart t-shirt, svart tunn kofta & grå halsduk
Sommarplaner:
RESA (med vilka pengar?????????)
Hur många kuddar sover du med:
I sängen har jag 6 stycken men jag sover väl med 2
Spelar du något instrument:
Hahaha jag är så långt ifrån musikalisk man kan komma
Morgon eller nattmänniska:
Kvälls
Vad är viktigast för dig:
Kärlek
Är du kittlig:
Lite kanske
Snarkar du:
Nae, jag "smackar" & pratar i sömnen
Stjärntecken:
Oxe
Äckligaste insekten:
Finns det någon insekt som inte är äcklig?
Längtar du mest efter just nu:
Bli glad, jul, studenten

En uppdatering eller nåt

Dagens humör är allt annat än okej. Men däremot har jag varit duktig så alla dagens punkter är iallafall överstrukna trots att jag inte ville något hellre än att strunta i allt.

Plugga samhälls
Skriva en analys
Skriva ett nytt cv
Ringa två telefonsamtal
Boka en tid
Beställ studentmössa

Vill ni göra mig glad så beställ det här åt mig från hm's hemsida:


Let me ask - would you like that?


Bad romance


I gotta feeling...

DETTA KAN FAN INTE VARA SANT, MINA NYA SKOR FÖRSVANN IGÅR!

Haha, näe det gjorde dom inte. Det vore ju nästan skrattretande. Men jag hade på mig dom hela kvällen så den möjligheten fanns inte! Inte förrän i slutet då jag var lite dragen iallafall. Jag hade skiiiiiiiiitkul igår, det började i lokalen i innervik där det var 50-60 pers och efter några timmar kom Hampus och hämtade några av oss och tog oss vidare till Balzac.

Nu är det brådis, måste städa för idag ska en familj från Stockholm komma och kika på huset. Och jag som redan har hunnit stöka ner mitt rum.... Bakis + städa = Nathalie. Later on när Emelie har slutat jobba så ska vi till Bureå för att se Dennis match. Ikväll ska min familj äta middag hos familjen Wallmark (världens bästa grannar♥) och ikväll ska jag mysa med Dennis, Anette & Hampus!


Skål då!

1. Bättre humör idag
2. Fest ikväll (födelsedagsfest + utgång)
3. Nya skor


Livet kanske leker litegrann ändå. Jag lovar, jag ska inte ta av mig skorna, aldrig någonsin.


Take me to another place

Det här med att hålla stabilt humör som jag hade tänkt försöka mig på går ju åt skogen. Allt är sämst och det enda jag kan säga är att jag längtar till 4 december då jag ska härifrån för ett tag!


Våran klass kommer också ha studentmössor!

Familjen ska snart åka iväg för att äta någonstans eftersom mäklaren ska komma hit med folket som ska kika på vårat hus och då får inte vi vara hemma. Hoppas någon är intresserad, annars har jag städat som en tok i onödan... He-he-he.

Vi i klassen (främst Sandra & Sara) hade tagit tag i att beställa studentmössor tillsammans eftersom vi var ute på praktik när man kunde testa mössor på skolan osv. Men idag hängde dom upp en lapp där det stod "Sista chansen att testa studentmössor!". Hur tur kan man ha? Eftersom vi inte har kunnat testa alla storlekar så är det jättesvårt att gissa sig fram, men nu kommer vi också att ha någorlunda bra storlekar hoppas jag!


Come and pick me up

Jag mår helt ärligt DÅLIGT över att min ena sko försvann i lördags. Så när Anette & Emelie idag frågade vad jag ska ha på mig på fredag (jaaa, tjejer i ett nötskal...) började jag tänka på min kära lilla sko igen och då började dom skratta åt mig. Kul är det då iallafall inte. Okej, egentligen är det bara sjukt att EN sko försvinner och inte den andra också. Men kunde det inte ha åtminstone inte ha hänt någon med jobb och mycket pengar......?

Dennis:
- Jag tror jag vet varför din sko försvann
Jag:
- Jaha, vadå?
Dennis:
- Det var ett tecken på att du har för många

Ibland blir jag så irriterad, killar förstår inte.


 

Nu har jag åkt rutschkana rakt ner i det "dåliga träsket" igen, jag är på jättedåligt humör. Det är alldeles för mycket ångest, stress och lesshet (finns ens det ordet?).

Ångest över det vanliga - att jag inte orkar lika mycket som andra, att jag som faktiskt hade ett helg/kvällsjobb inte orkade med både skola och jobb, att jag har gått upp i vikt medmera medmera, less på att ha ständig huvudvärk, stress inför helgen trots att det bara är onsdag än så länge. Eftersom festlokalen är i boschen så har jag fixat skjuts till 4 av oss (vilket betyder att 2 stycken måste fixa annan skjuts) men jag vet att det ändå kommer bli kalabalik när vi väl står där på fredag. Det får bli vad vi gör det till, nu går jag och söker upp en karta alvedon, sätter mig på torget och sjunger (eventuellt spelar Filippa's fiol) för att samla in lite kosing till en ny sko.

Storstädning

Mamma är i Göteborg så Alex lagade middag i måndags, jag lagade middag igår (nej, jag har inte blivit duktig, det blev pyttipanna) och idag var det Janne's tur. Hört talas om frasses?

Jag har ständigt ont i nacken vilket gör att det i sin tur leder till huvudvärk. Jättejättejobbigt! Börjar känna av mer och mer att jag är så otroligt sne i ryggen vid höftpartiet och enda upp till axlarna... Nu ska jag iallafall sätta igång med städningen, imorgon har vi visning på huset så en massa randomfolk kommer alltså vara och kika i mitt rum. Dvs att det ska vara välstädat och jag måste plocka ner bilder på mig och mina vänner.


Mobilpics

Bara för att jag ändå hade mobilen inkopplad i datorn så tänkte jag lägga in lite bilder som är tagna med den.

Ååååååååååååh! Förklaring: Vill ha sommar och bruna ben!



Ett däck med punka som ni kan se. Förklaring: Vi mötte en idiot som pressade ut oss (jag vet mycket väl vem personen är, vad han heter och VART HANS BREVLÅDA BOR!)

 


Förklaring: Jag tvingade världens finaste vovvsing att posa med mig.
(Usch vad mycket mina ådror på handen syntes...)




Förklaring: Någon på skolan hade ätit upp Dennis och lämnat resterna........




En sopa där hon hör hemma ;-) Förklaring: Anette på framsidan av Skellefteåguiden, flera exemplar låg i soptunnan.




Beautiful me! Förklaring: Kenza ser alltid så jäkla bra ut trots att hon varit ute på krogen till 05.00 på morgonen. Sminket sitter där det ska och allt. Tänkte bara bevisa att jag också ser så ut när jag kommer hem efter en partynatt!




Konstig sovställning. Förklaring: Han brukar lägga sig såhär och det är BARA när han ligger såhär som han snarkar. Wierd.




Oliiiiiiiiiiiiiiidligt spännande. Förklaring: Spelet vi spelade i lördags, som ni ser så ligger alla lag lika!




Saknar dig mormor ♥ Förklaring: Behövs ej.

1½ år av kärlek

Idag är en fin dag - av olika anledningar. För det första så har jag & bebbe varit tillsammans i 1½ år today. Det var alltså ETT och ETT HALVT år sen min mage hade miljontals (om inte fler) fjärilar i magen och jag var sådär alldeles FÖR kär. Jag är natuuurligtvis lika kär fortfarande men det är ju liksom på ett helt annat sätt ;-) LOVE YOU!

För det andra så hade vi "premiär" av våra filmer vi gjort i rörlig bild-kursen imorse så våran lärare hade köpt chips och dricka. Hon funderade även på en röd matta men det blev inget av.

För det tredje så har jag redan kommit hem, vi hade bara två lektioner idag, hur skönt är inte det? Funderar på en powernap för jag är hur trött som helst, fastän jag la mig i rimlig tid igår.

För det fjärde hände en kul/hemsk händelse på bussen nyss när jag var påväg hem. Jag hade Dennis ipod touch och slog igång en film bara för att hålla mig vaken. Det blev "Felon" och fastän jag sett den så blev jag livrädd av en händelse i början så vad gör jag? Jo, jag skriker och hoppar nästan upp till taket (utan att överdriva) så att halva bussen blev minst lika rädda som jag blev. Jag log bara lite oskyldig och sa "oooj.."


Bäst just nu


Don't try to stop me

Det är bättre med mig idag. Dennis kom till mig igårkväll så det mesta blev en gnutta bättre av att ha världens finaste kille vid min sida. Vi såg film lite för länge så har jag varit jättetrött idag men det spelar ingen roll, Linus & Simon ska komma hit. Vet inte vad vi ska göra men förmodligen blir det att se någon film, sitta och prata eller inte göra något speciellt.



Anonym
om
We will still be friends forever:
slut med Dennis?

Svar: Nej, det är inte slut mellan oss. Vi firar ju 1½ år tillsammans imorgon och allt!=) Inlägget "symboliserar" min vänskap med Emelie eftersom det är våra händer på bilden. Så oroa er inte.


Pick some flowers and bring'em to me

Jag tycker att "hata" är ett starkt ord. Men nu får jag missbruka det ordet hur mycket jag vill. Hatar reklam på spotify. Hatar "verifiera din kommentar" när man kommenterar någons blogg för jag ser aldrig vad det står. Hatar att jag just blev av med alla mina pengar. Hatar att jag är på sånt här humör.

Ingenting är som det ska och jag har hållit skenet uppe nog länge idag då jag har varit i byske och sen firat pappa och farfar på farsdag så nu blir det film och mängder med popcorn. Tack och hej.


Saturday evening

Mysig kväll med det jag nämnde i förra inlägget + film (Desperate hours) och sällskapsspel som jag tagit med mig (Med andra ord). Det slutade med att vi var 8 tjejer sen anlände även Hampus & Anders så vi körde en till omgång som jag & Fanny vann, tro't eller ej! Vi är några i gänget som är väldigt tävlingsinriktade (ingen kommer dock upp i Anders nivå) och blir hur hetsiga som helst så fort någon annan gör/säger/gestikulerar fel så ropar alla andra det så gör man minsta lilla sak så får man veta det direkt, haha. Men det var kul! Nu i slutet av kvällen gick även strömmen helt plötsligt så vi tjejer satt och tjöt ett tag och Fanny var övertygad om att det var för att hon har sett Paranormal Activity. Då hängde jag såklart på hennes resonemang.........

"Pelle Svanslös är kär i henne" (Maja Gräddnos)
- MAJA GRÄDDFIL!

"Supermans flickvän" (Lois Lane)
- CATWOMAN!

"När en dricka inte är stark så är den...?" (Svag)
- ALKOHOLFRI!




Randombild som jag tagit hos moffe

New moon

Efter att ha varit bakis (och med bakis idag menar jag bara slöhet egentligen, har varken mått dåligt eller haft ont i huvudet vilket jag borde med tanke på mängden alkohol jag fick i mig) hela dagen så nalkas ännu en underbar tjejkväll med mys, snacks och en jäkla massa prat. Som dom brukar se ut med andra ord! Innan vi åker till Julia ska vi även fara till bion och betala våra biljetter för New moon, klockan 23.59 den 19 november (20e blir det ju typ) är det vi som sitter i biosalongen och ska se den. Underbart.


We will still be friends forever


En sko fattigare

Hur sjukt är inte detta? Jag åkte hemifrån med två skor (en på varje fot, ganska realistiskt) och kom hem (gråtandes kanske ska tilläggas) med tre skor. En av dom var min egen, dom två andra var Martins. Mina nya skor som jag använde för första..... hm, näe andra gången och en är stulen/borta/icke hittad på festen hos Yared. EN SKO? Vem tar en sko? Tydligen någon som vill vara "rolig". Bellemare påstod att det var för att "some girl was jealous and wanted my shoe" men om man ändå ska sno så snor man väl båda? Hoppas den dyker upp iallafall eftersom jag egentligen inte ens hade pengar till att köpa ett par skor till mig själv utan ville bara "unna" mig det.

ÅÅÅHHHHHHH......... Kom fram skooo, du är så himla fin........ Haha, fuck.

TIPS: Behåll era skor på.

One two threeeee....

Britney Spears nya låt är ju helt underbar på tal om ingenting! Det var tänkt att jag & Emma skulle gå på bio ikväll men det blir fest med alla andra brudar istället. Norrbaggarna (dom som varit och jobbat i norge, bland annat Jannie) har hyrt lokal så det kommer bli massa massa massa folk. För min del blir det med andra ord impulsfest eftersom det inte alls var tänkt, hoppas på en bra kväll!


Hahaha, världens roligaste bild!

Sista dagen

Idag hade jag med mig kladdkaka, glass och en inslagen present till pojkarna (dvdfilm) till apun - sista dagen - det uppskattades otroligt mycket både av barnen och personalen. Filmen (Flykten från hönsgården) har pojkarna hunnit se TVÅ gånger idag. Och det var absolut inte för att "smöra" utan det var för att jag ville ge dom något som tack för veckorna jag varit där. Sen hade jag slutsnacket med min handledare som var så otroligt nöjd med mig, att jag gjort enorma framsteg, att jag varit precis som en arbetskollega och att dom gärna vill att jag kommer dit till sommaren om möjligheten finns! Åh, vad jag blir glad. Jag fick högsta möjliga omdöme och betyg av dom iallafall så jag är supernöjd, kan inte vara annat.




Anonym om I hate to say goodbye:
hej, måste bara fråga vilken särskola/förskola var du på ?

Svar: Jag har varit på tangentens särskola!


Anonym om ONE TREE HILL ♥:
Ska du ta svininfluensavaccinet?

Svar: Vi fick skriva på papper på skolan för någon månad sen om vi ville ta vaccinet när det skulle komma och jag skrev på att jag ville det. Men med tanke på hur folk har reagerat på det och på hur min kropp lätt suger åt sig saker så tvekar jag. Däremot så har jag inte bestämt mig än, vi får se.


I hate to say goodbye

Imorgon är det sista dagen på min apu-plats vilket känns jättetråkigt. I början var jag väldigt skeptisk mot att vara på en särskola där det går 5 pojkar med autism men ju längre tid jag har spenderat där, desto bättre tycker jag om pojkarna, stället, verksamheten, personalen! En i personalen jobbar inte på fredagar så henne var jag tvungen att tacka och säga hejdå till idag och även om jag ska dit och hälsa på fler gånger så känns det hemskt. Jag kommer ju att sakna det här. Likt alla andra förskolor och fritids jag gjort praktik/apu på. Jag är så himla kinkig när det gäller sånt här, haha. Idag har jag fått filma med deras kamera för att dokumentera vissa saker och jag skulle så gärna vilja visa er hur söta och duktiga pojkarna är men det är strikta regler och då måste jag följa dom.


Snart kommer Emma & hämtar mig, då ska vi åka till stan, sätta oss på waynes och prata och bara finnas där för varandra. Emelie kanske också följer, hope so!


Emelie & Emma som Laban & Labolina på halloween ♥

ONE TREE HILL ♥


Dålig uppdatering, jag veeet

Idag har jag hjälpt mamma med en sak & sen har jag varit med Dennis. Vi har sett oth (ja, jag surrar om det hela tiden, men vi har fortfarande säkert 10 avsnitt kvar innan vi är "ikapp" alla andra). Eller jag vet faktiskt inte hur många avsnitt som har kommit ut av säsong 7 och jag orkar inte kolla det heller. Än så länge är Lucas & Peyton med iallafall och jag vet att dom inte är med i 7an så vi får se vad som händer.

Har inget intressantare att skriva faktiskt, kanske kommer någon annan dag=)


My cellphone is breaking down

Som ni kanske förstod i ett tidigare inlägg så fyller pappa år idag så vi har firat honom med presenter, tårta, sällskapsspel osv. Mysigt sådär en måndag! Det blev lite sent och jag som hade tänkt hinna med byte av mobil ikväll eftersom min håller på att lägga av helt och hållet så jag ska låna min systers (hallå, hon är 8 år, hon behöver ingen!) och jag som är så mobilkär vill ju ha alla mina bilder, gulliga sms, kontakter och sånt kvar, göra ny header (hinner inte ikväll), duscha, se ett oth-avsnitt och sen sova!


-


Grattis på födelsedagen, papi!


Halloween 30 oktober



 

sen blev jag som sagt målad till the joker och såg förjävlig ut:


Blogg.se krånglar (?)

Innan 21.00 (då jag skulle bestämma mig om jag ville se Djävulen bär prada eller På smällen) så hade jag tänkt hinna göra ett inlägg med bilder från i fredags. Men blogg.se är så otroligt segt så under en timma hann 3 (TRE!) bilder läggas in i inlägget och eftersom det är betydligt fler bilder än så, så kan vi ju räkna med ytterligare fler timmar så det får publiceras senare.

Det blev iallafall På smällen så jag har poppat popcorn och satt mig i soffan med mami.

Just another boring sunday

Jag måste säga att ingenting är på topp nu. Igår var jag så hängig, hes och allt möjligt så efter jag & Dennis hade ätit halloweenmiddag med familjen + 2 till familjer så myste vi bara resten av kvällen bara vi två, helt underbart♥. Mina kompisar fick köra en två-dagars utan mig. Idag har vi inte gjort många knop, vi vaknade sent, åt frukost, lite tårta sen igår och sen när D drog hem så såg jag fredagens avsnitt av Idol. En fråga bara - hur kunde Erika åka ut före Rabih?

Nu ska jag spela ett spel med familjen. Kan sluta i kaos!


RSS 2.0