30 juni

Idag får man vara trött. Idag får man även dra ut på stations första sommaröppna onsdag. Idag får man ha kul som fan ;-) Idag fick man även köpa en klänning för ett bra pris även om den inte var assnygg. Imorgon blir det Eclipse på bio så det känns bara bra nu. Tar vara på dagarna nu innan jag börjar jobba hela veckor. Till helgen blir det jobb fredag-lördag-söndag så det är bara att bita ihop. Men det är kul och man tjänar pengar så jag ska inte klaga!


NU: GRILLAT! ♥

23.37

Haha ops, la mig i sängen för att "vila lite" vid 19.00-tiden och vaknade för en halvtimma sen. Då kände jag att det var dags att ta mig en dusch med Franck Provost. Nu plingade det på iPhonen att CSI börjar om ett litet tag. Så, jag ska gå och hämta något att äta och sen blir det att lägga sig i sängen igen. Allt för att orka upp imorgon eftersom det ska bli bra väder.

 

PS. Vi har precis fått vårat allra sista studiebidrag också. Konstigt det känns!


29 juni

Blev väckt innan 10 och strax därefter satt vi i bilen påväg ut mot min stuga. Jag, Sandra, Tobias & Filippa! Solen försvann ungefär direkt så vi badade i poolen och satt med filtar efteråt när vi spelade kort. Efter lunchen och mer spel inne i stugan så kikade solen fram igen men då var det snart dags att köra mot stan igen eftersom T skulle jobba.


Love the way you lie

Hemma från ännu en spelkväll. Alltid lika roligt! Idag spelade vi 'Familjegeni' och sen blev det även sms-roulette. Så alla som har fått konstiga sms, där har ni anledningen! Inget illa menat ;-). Sen har vi även suttit vid älven tills solen gick ner, mysigt värre. Nu ska jag bums i säng så jag orkar upp imorgon ifall dom ringer och ber mig jobba. Om inte så ska jag, Filippa och min slusan ut på äventyr i det fina vädret! Puss.


28 juni

Medan dom flesta har legat ute och stekt i solen idag så har jag faktiskt jobbat. Så det positiva med att jag varit inomhus är ju att jag har tjänat pengar och inte ni som legat ute ;-) Jag har precis vaknat från min powernap, var helt död efter jobbet så det fick bli sängen ett tag. Blir alldeles snart hämtad av Sandra & Tobias för att sedan dra vidare till Linda!


From the iPhone

Ikväll spelar vi minsann spel, som vi gör många andra kvällar! Vi har spelat flera vändor av 'Vändtia' och nu spelar vi som vanligt 'Med andra ord' men nowadays börjar vi kunna ordet utantill. Vi ligger lika just nu, oliiidligt spännande ;-) Trodde ni ja, jag och Tobias drog just ifrån massor. En massa skratt blir det iallfall, vi är lite virriga idag! Puss.

Haha, älskade vän!


Midsommar 2010


26 juni

Jag hittade det här klippet i Sandra's blogg och jag "drogs med" direkt. Killen som har insett hur många likheter det finns med dendära Dave Dave fick mig att tro att King of pop fortfarande lever. Det skulle iallafall inte förvåna mig, speciellt när han sa "Han hade så mycket press på sig och orkade inte med kändisskapet längre". Men samtidigt, hur kan han göra så mot sina barn? Jag har läst på så många ställen om hur barnen sörjer och saknar sin pappa. Isåfall hoppas jag fan att dom hänger med i "skämtet" och fortfarande lever tillsammans med pappa Michael.

Vad tror ni?



Nu ska jag och Dennis se skräckfilm och äta den nya underbara upptäckten. Sånna hära gigantiska ostkrokar doppat i ranch-dipp. Mmmm! Det togs förresten exakt 222 bilder igår under trevligheterna men dom kommer givetvis sen och då kommer även en sammanfattning om kvällen. Puss!


Låter bilden tala för sig själv


16.46

Sådärja! Vaknade lite för sent idag så jag har legat efter tidsmässigt. Nu har Tobias rensat köttet och så har vi marinerat det. Jag gjorde rosa såsen och middagen kommer bli göööööttarns. Nu ska jag packa sista sakerna och sen måste jag påbörja projekt Nathalie. Att göra mig klar alltså. Dusch, smink, fixa hår m.m. Det går bra!


25 juni - midsommarafton

Att vädret är adorable kan vi ju bara tacka vädergudarna för! Nu finns det ingen återvändo, vi kommer ha så galet kul ikväll. Jag taggar jävel iallafall.


Save tonight

Jag slutar aldrig förvåna! Gissa vem som höll sig vaken lika länge som dom andra? Dvs till 08.00. Jo, Nathalie Maja Melinda Eriksson. Vi somnade som sagt på morgonen och sov några timmar innan det var dags att dra vidare mot stan för att möta upp Patteman. Blev lite ärenden gjorda, så som att köpa alkoholhaltiga drycker och sen chillade vi i solen och tog det allmänt lugnt.

Ikväll stog det volleyboll på schemat och det var precis det vi gjorde. Spelade volleyboll och sen drog vi vidare till Elina's lusthus där vi har suttit i några timmar och spelat spel och tjattrat på. Imorgon blir det midsommarfirande i en stuga i boviken och jag har hört rykten om lekar, grillat till middag, bad, bastu och en himla massa trevligt + att jag har lyxat till det med "go-dricka" så jag kan bara längta! :-)


02.17

Vad har jag hunnit med idag? Äh, vi vänder på frågan. Vad har jag inte hunnit med idag? Jag har jobbat, köpt en ögonskugga på M.U.S, köpt ett Thomas Sabo-armband, ätit middag hos pappa, åkt livräddarbåt, åkt ut på en flotte stående och nästan ramlat i vattnet, varit i boviken, ätit maxmat, spelat skipbo hos Elina och nu sitter jag här hos Caroline. Vi tänkte vaka inatt och jag gissar på att jag klarar mig i ungefär en timma till innan jag somnar. Tobbe börjar jobba klockan 7 så han ska nog inte sova överhuvudtaget. Han och C är just nu på macken för att köpa sötsaker som ska hålla oss vakna. Yeah right, jag kommer somna ändå. Skulle jag vara en av de 7 dvärgarna skulle jag utan tvekan vara trötter.


Film från balen.


Hahaha. 3,24. Kan inte sluta skratta.

"Hur kunde dom inte tänka på granen? Jag som är lång var ju in och rev runt i busken"


Annars guldstjärnor till Elina & Kippe som glömde biljetterna (med tanke på vem tjejen är så var det nog inte någon överraskning för någon alls) och till Victor Fahlgren som var mest linslus av alla.


"When i get older, i will be stronger"

Inte okej att uppdatera så dåligt som jag gör. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska blogga om. Ger ni mig tips på vad ni vill läsa om, vad ni vill se så blir jag glad, men det tror jag inte ni kommer göra, tråkigt nog! Inte heller okej att bli sjuk såhär en dag då det för en gångs skull är bra väder. Och ännu värre - en dag då jag egentligen skulle ha jobbat. Jag mår betydligt bättre nu än vad jag gjorde inatt och imorse, fyfan. Ska nog ta en dusch i hopp om att känna mig fräschare och friskare.


Här ska ni även få en bildbomb från studentdagen som jag inte fått/sett förrän nu:


Sjuk.

Jag mår skit. Kunde inte somna inatt pga illamående så märkte redan då att något var på tok. Javisst, nog ligger jag hemma idag nog. Fuck. Håll alla tummar ni har till att jag mår bättre redan imorgon så att jag kan jobba och så att jag är frisk till midsommar!

Minigolf

Är det något jag är grym på så är det att sova. Enda sen vi tog studenten har jag sovit alldeles för länge på dagarna. Och då menar jag inte till 12.00 utan typ 14.00-15.00. Kommer dock försöka vända på dygnet redan imorgon då jag ska jobba. På tal om det så är det flera av er som undrar vart jag jobbar och självklart måste ni ju få veta det. I sommar hittar ni mig på KappAhl.

Nu ska jag fräscha till mig litegrann så jag inte ser ut som ett lik, sen är vi några som ska iväg och spela minigolf. Får väl räkna med att komma sist, vore inte helt otroligt.


Bilder från förra årets enda minigolfande. Dagen efter midsommarafton så ganska precis ett år sen.



Some pictures.


23.09

Dagen började inte alls bra pga olika orsaker så det enda jag gjort idag är att jag har solat på sun tan, renbäddat sängen, dammsugit övervåningen och nu har jag precis sett klart filmen "Smekmånaden" med Ashton Kutcher och Brittany Murphy (RIP). Tusentals tankar snurrar runt i huvudet och jag vill bara att allt ska lösa sig på bästa möjliga sätt.

Strax ska jag lägga mig i sängen och spela töntiga men helt underbart roliga spel på iPhonen i väntan på att CSI ska börja. Men innan det ska jag slänga in ett till inlägg med lite bilder bara för att min blogg är så otroligt tråkig nuförtiden.


03.08

Jag vill bara åka tillbaka till turkiet med mina favoritbrudar. Jag vill uppleva studentveckorna igen för jag hade så förbannat kul tillsammans med alla bf-klasser. Något annat som är kul är ju att vi är ett gäng som fortfarande umgås och har gjort det i princip varje kväll efter studenten. Jag vill leva livet och ha sådär roligt och slippa tänka på allting runt omkring. Det är bara sjukt hur mycket vi festade under dessa veckor och jag skulle inte ens vilja veta hur min lever mår just nu. Men det är bara att tagga vidare, på torsdag är det sommarpremiär för Lanternan och på fredag är det midsommarafton. Visst, jag förstår era tankar om "men visst fan kan du vara nykter?" och det kan jag, men jag har blivit öldrickare och dricker det för att det är gott nu. Sådärja. Jag sitter och försvarar mig själv fastän ingen har påstått något annat, haha. Börjar bli lite trött så jag tror det är dags för sängen.


Bild från studentkvällen då vi satt ett härligt gäng nere vid älven ett tag.

19 juni

Jag älskar att umgås med folk som får mig att må bra! Ganska logiskt för det gör väl alla, men ändå. Blir så happy. Igår var jag uppe early in the morning för lillan hade skolavslutning. På kvällen blev det helt andra planer än tänkt så det slutade med att jag inte la mig förrän 5 inatt. Idag har vi kört drive-in på MAX och efter det har vi legat och slöat i soffan och sett Pippi Långstrump, Amigo, Simpsons och andra "bra" program som tillexempel kungabröllopet som bara känns helt spårat. Tänk alla miljoner dom har lagt ut på det där jävla bröllopet.. Ikväll har vi planer på att åka till Bolidenmarknaden men eftersom det regnar och det går rykten om att karusellerna redan har stängt så får vi se. Annars blir det säkert spelkväll eller något annat mysigt! Men först och främst - dusch. Har massa bilder att visa er också från olika saker men det hinner jag inte med nu.

PUSS!

Melanie Fiona


17 juni

Första arbetsdagen avklarad. Och det har gått bra! Vi har egentligen mest gått igenom massa rutiner, hur butiken fungerar och så var det ju kassan. Alla dessa "tag 3, betala för 2" och rabatter osv. Ja, det är mycket att lära in men jag tror det mesta sitter redan. Dom lämnade mig iallafall själv vid kassan redan idag så då måste det ju vara så!

För övrigt så håller det dåliga humöret i sig litegrann, himla störande. Tur iallafall att jag har min nya älskling som finns vid min sida vart jag än går! ;-)


16 juni

Efter att ha ätit middag och årets första jordgubbar (med glass!) hos papi så kom Elin, Tobias & Linda förbi och plockade upp mig. Vi åkte hem till L där vi spelade "Familjegeni" och jag höll faktiskt på att vinna. Jag & T låg på delad första plats då jag fick världens svåraste fråga medan hans fråga löd "Vem är hjälten i sherwoodskogen?".... Men svåååårt. Haha, hatar att förlora! Vill ha revansch någon gång. Gärna i något annat spel dock. Spelkväll snart igen eller vad säger ni? Linda, jag vet att du läser så svara mig ;-)

Nu blir det sängen så jag får mig upp imorgon. Kommer dock inte lyckas somna än men får väl se CSI eller något, brukar gå bra!


17.20

Jag är glad att jag inte började jobba i måndags. För jag är fortfarande helt slut efter att ha hållit igång i flera veckor. När man är mitt inne i det så går kroppen på all energi och man orkar hur mycket som helst men när man stannar av och ska vila upp sig så blir man helt slutkörd. Imorgon blir det dock lite jobb. Eller halverst iallafall, vi ska gå igenom allt och kommer få betalt för det, jag klagar inte :-)

Känner mig helt tom, av någon konstig anledning. Vet varken ut eller in, vet inte vad jag vill eller vad som kommer att hända. Men mycket av det är väl att jag halverst känner mig sjuk men också för att jag för stunden har tappat bort mig själv.

Nu: Middag!

Happiness.


Någon som missade?

Ungefär 90% av alla uppdateringar på facebook handlar om jordskalvet/jordbävningen som skedde tidigare ikväll så jag kunde ju inte vara sämre och låta bli att skriva om det. Har till och med kommit upp grupper "Vi som överlevde den legendariska jordbävningen" och "Vi som överlevde jordbävningen i Skellefteå". Lite att ta i kanske ;-)

Vi satt 5 stycken och tittade på film när det skakade till rejält men det var bara 3 av oss som kände det, konstigt nog. Killarna satt som frågetecken när vi tjejer började tjuta och trodde inte på oss när vi sa att det var en jordbävning. Sandra hann till och med slänga handen på mitt ben för att "hålla fast sig" och när det slutat skaka gick hon till balkongdörren för att kolla om det blivit sprickor på gatan, hahaha ♥. Lite obehagligt var det faktiskt. 5 minuter efter skalvet så sa jag "Ska jag vara den första som skriver om det på facebook?" och tog i mobilen men då var det ungefär 13502 stycken som redan gjort det. Och norran. Och aftonbladet. Ja, ni ser ju.

01.06

Sitter hemma hos födelsedagsbarnet Simon. Vi har sett en usel film ikväll så nu är det tredje kvällen i rad jag sätter mig ner och spenderar timmar av mitt liv framför en värdelös film. Good job! Just nu spelar vi Rock band och jag kan säga såhär; jag har ingen framtid inom trummor. Kunde inte ens kombinera att slå med pinnarna samtidigt som man skulle trampa med ena foten så Tobbe fick vara min assistent och trampa medan jag slog. Nog för att jag inte är musikalisk när det gäller något instrument annars heller. För vad fick jag? Ingenting :-)


15 juni

Då har man fått ögoninflammation också. Plus 3 glänsiga saker i ansiktet. Finnar alltså. Men det är klart, all alkohol och skit ska ut ur kroppen nu och det visar sig på fel ställen i mitt tycke. Ögat som är inflammerat är hälften så litet som det andra (som om dom inte är nog små redan?) och jag är alldeles rödspräckt, kletig och äcklig. Tina Malm, vill du komma och rengöra åt mig? Näe alltså, jag ser rent för taskig ut nowadays.

Som tur är har jag fina vänner som vill umgås med mig ändå när jag känner mig som ensammast i världen! ♥


CHINESE-NATTILOU.


In my head

Det finns för många dagar i livet som är jobbiga. Idag är en sån dag då jag bara drog täcket över huvudet imorse och somnade då såklart om. Det resulterade i att jag sov alldeles för länge och har missat hela dagen. Mensvärken är också med oss idag, och den är olidlig. Orkar inte hitta på något som det var tänkt heller för humöret är långt ifrån på topp.

Sen kommer man såklart in på de hemska tankarna om sig själv. Att jag inte duger som jag är. Jag har tagit studenten men jag har inte gått ut med betygen jag hade kunnat gå ut med. Och mycket av det är pga min ångest och ätstörningarna som i sin tur har raderat orken och viljan ur mitt liv. Det har inte funnits någon som helst motivation heller. Anorexin och den feta ångesten - något jag inte ens valde själv - har gjort att mina studier inte har gått så bra som dom hade kunnat gå. And I can't do a damn thing about it. Eller jo, möjligheten till att läsa upp betygen finns ju. Men finns orken? Viljan? Motivationen? Tror jag på mig själv ens? Nej, tyvärr.

Senaste veckorna har varit dom bästa i mitt liv, jag har aldrig tidigare känt mig så levande. Först turkietveckan och sen dessa studentveckor. Nu har dom tagit slut och det gjorde även det glada humöret. Det är så typiskt att när jag för en gångs skull är riktigt jävla lycklig så håller det aldrig i sig.

Let the game begin

Imorgon kommer det nog kännas att det är "lov" påriktigt. Fast det är inte ens lov, för vi går inte skola längre. Det är semester? Just nu känns det som vanlig helg och att man snart ska tillbaka till skolan. För endel börjar "det riktiga livet" imorgon med jobb. För mig är det 2 veckor kvar tills jag börjar så det känns skönt att få lite lov/semester så att man hinner vila upp sig lite och göra sig förberedd efter dessa glassiga och otroligt roliga studentveckor ;-)


En tusendel av alla studentbilder


12 juni

Idag mår jag som jag förtjänar. Vaknade inte förrän 14.45. Men det bevisar bara att jag hade riktigt kul igår! Sitter just nu och äter resterna av smörgåstårtan som vi bjöd på igår. Men med tanke på min extremt onda hals och bakis-illamåendet så vill tuggorna inte riktigt ner. Ska snart hoppa in i duschen också för om ett tag kommer Tobias, Elin & Caroline hit. Vi ska se film, spela spel, äta gott och bara ta det piano. Ingen av oss orkar nog göra mer än så :-)


11 juni - studenten!

VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDEEENTEEEEN.... FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Nu ska jag ta mig en liten powernap så att jag orkar med kvällens bravader. Släkten har åkt härifrån nu och vi har ätit smörgåstårta, fika och vanlig tårta som var formad som en studentmössa! Har även fått megafina presenter, bland annat en iPhone som jag välkomnar till mitt liv med stor glädje, haha. Jag har haft sämst mobil bland alla ett bra tag nu så det var dags ;-) Nu ska Dennis bli prio 2 i mitt liv, precis som jag blev när han köpte en sådan.

IDAG ÄR VI KUNG, IMORGON ÄR VI KNEKT (knäckt)!!!!!!!!!!! Bilder kommer, som vanligt ;-)

Balen 2010


10 juni - dags för uppdatering

Finns knappt någon tid till att blogga men nu ska ni få er en redig uppdatering. Som jag sa så var balen riktigt kul. Bara att få vara sådär fin och gå på röda mattan bland alla (sjukt många) människor! När folk ropade ens namn från olika håll för att man skulle stanna och hamna på kort. Föreviga stunden. Väl inne hade vi också hur kul som helst så det var helt klart värt det :-)

Igår var vi några stycken hos Jenny och förfestade innan vi fick skjuts till Mollys där ungefär alla som ska ta studenten var. När vi sen kom ut därifrån var både Frasses och Max stängt så det slutade med att vi hamnade på Statoil för att köpa korv. Efter Statoil blev det en mindre härlig promenad hem och jag älskade mig själv för att jag hade valt converse istället för högklackat. Ni skulle förresten bara veta vart Tobbe & Carro sov. Men jag kan inte säga, tyvärr! Kan iallafall säga att jag skulle aldrig ha sovit där.

Imorgon är det Dagen med stort D. Dagen då vi tar studenten. Man kan inte förstå det än, inte förrän man sitter i kyrkan, står på skrindan och skriker eller kanske inte förrän dagen efter. Eftersom Simon blev Balens kung så vann han även 5 VIP-biljetter till station dit alla studenter ska. Jag är en av dessa som får äran att hänga med, gå före i kön och få gratis drinkar. Man tackar! ;-)

- Tobias Hedmark säger:
NATHALIE HELT SJUKT.. IMORGON TAR VI STUDENTEN!



25 månader idag

9 juni

Oj vilken fantastisk dag och kväll det var igår! Helt omöjligt att skriva med lösnaglar + att jag ska iväg snart så jag ska vara kortfattad. Simon, världens bästa barndomsvän och killkompis blev utsedd till balens kung, grattis igen! Har aldrig skrikit så högt som vid röstningen igår :-)

Nu har jag gjort mig klar efter att ha ätit middag med pappa och bror på Mr. Greek så nu ska jag dra vidare! Imorgon är det förberedelser inför släktkalaset på fredag och så ska vi klä skrindan. Ska förhoppningsvis hinna lägga in bilder då också! PUSS

Dagen före balen

Okej, nu känns det faktiskt jättebra. Nervöst men bra. Jag vill dock sitta i publiken samtidigt så att man får se alla fina bakelser men vi får ju se varandra därinne helt enkelt. Tror det kommer bli himla trevligt imorgon!:) Nu är det dags för sängen eftersom min frisörtid tyvärr är ganska tidigt imorgon.

SES PÅ RÖDA MATTAN.........

Programblad Balen Skellefteå 2010

17.00 (-19.00)
Bilarna börjar att rulla in och alla par tågar i följe längs den röda mattan.

18.00
Innanför Station 8:s portar väntar mingel och fotografering! En härlig öppning för en glamorös afton...
Tid för sittning och alla par slår sig ned till bords för att avnjuta en utsökt tvårättersmiddag. Senare under kvällen bjuds det även på en högklassig underhållning!

00.00
Då koras balens kung och drottning.

En fantastisk kväll fylld av god mat, dans och skratt!

___________

Allting är redo inför morgondagen. Dennis som (självklart) var ute i sista stund med att köpa saker gjorde det såklart dagen före. Själv köpte jag örhängen, lösnaglar och hårnålar. Har nämligen hört att man bör ha med sig egna till frissan(?). Ikväll ska vi testa våra outfits tillsammans och jag håller tummarna att det kommer se bra ut. Nervositeten har också anlänt. Nu är det bara att hoppas på att det blir bra väder. Eller ja, allt utom regn och åska typ!


Här har ni ett tjuvkik på hur jag & Emelie kommer se ut:

Min största rädsla

Att det ska finnas något levande/dött djur i någon slags matförpackning. Läste även förra året om en död mus i en chipspåse så jag är livrädd att jag ska få "ludna" chips i munnen eller något sånt. Titta bara här, en jävla groda... Usch! Skulle aldrig mer kunna äta något typ..

 


Veckan som kommer

Sista söndagen som student på gymnasiet. Imorgon blir det lattjo lajban med alla balders 3or då vi har tänkt vara riktigt busiga. Tisdag är det bal och jag börjar faktiskt bli nervös. Imorgon ska sista sakerna ordnas inför det och sen är vi fit for fight. Sen kommer ju alltid dom hära tankarna upp "jag kommer att ramla när jag ska kliva ur bilen" och "klackarna kommer gå av på skorna mitt på röda mattan". Onsdag är det middag på Mr. Greek och sen utgång på Mollys för alla studenter, torsdag är det stipendieutdelning och det lär bli en mysig klassdag med att klä skrindan och liknande och fredag tar vi studenten. Fyfan vad vi är bra!

Och jag som väldigt sällan brukar få finnar (peppar, peppar, ta i trä) har just nu fyra fina glänsande saker i ansiktet. Måste ha varit pga solen i utlandet, mycket chips och choklad och sånt. Dock håller dom äntligen på att försvinna så det känns som lugnt. Om ni undrade, tänkte jag.

Ikväll blir det mys med Slusan, Tobias, Simon m.fl. Vad vi ska hitta på återstår att se!




6 juni

Efter att ha spelat kubb, grillat två sorters korv, lattjat lite fotboll och sånt så avrundade vi (jag, Tobias, Elina, Elin & Carro) kvällen/natten med två skräckfilmer hemma hos mig - "Babysitter wanted" och "The last house on the left". Den förstnämnda var faktiskt äcklig och den andra hade jag ju redan sett en gång så den var inte "lika farlig" ;-) Vid 3-tiden joinade även en onykter bästa vän oss och det slutade med att vi inte la oss förrän vid 5-tiden. Men det är sånt man får göra nu sista veckan och allt.

Det första jag, Dennis & Emelie gjorde imorse var att ta bilen till frasses och äta. Efter det gick jag & E till suntan eftersom båda börjat flagna så det är väl lika bra att bättra på brännan lite.


5 juni

Det blev inte som tänkt igår. Min kropp har, som ni säkert redan vet, en tendens att säga ifrån när det är nog. Både jag & Dennis är jättehängiga så det var nog lika bra att jag låg hemma igår, hur gärna jag än hade velat vara med alla andra. Vill bara att jag ska vara frisk till veckan nu när balen och studenten väntar runt hörnet. Jag måste lära mig att jag inte orkar lika mycket som alla andra och att man inte alltid måste vara på topp.

Idag fyller världens bästa mamma år så vi ska snart åka ut till stugan för att fira henne lite. Ikväll blir det att ta det lugnt med kubb, grillning och mys.


Ta mig gärna tillbaka!

 


DON'T STOP BELIEVIN'

Jamen sådärja. Vårat internet valde att lägga av igår så jag satt ingenting vid datorn. Men självklart ska ni få en liten uppdatering om vad som hänt ändå.

Igår var jag fruktansvärt bakis. Jag mådde skit, mitt huvud mådde skit och min mage mådde skit. Då kan man ju ställa sig frågan "var det värt det?" och JA, det var det faktiskt för vi hade så jääääkla kul i onsdags!! ALLT DET HÄR är så jäkla kul.

Ikväll kör vi igen. Trots snoriga näsor, onda halsar och halvsjuka människor så är vi taggade as hell. Titta bara här:


nathalie eriksson. säger:
taggad?
tinaa || säger:
men som fan
ikväll ska vi ha kul:D:D:D:
är du?
tinaa || säger:
NATHALIE TAGGA NU





Oh sweet lord...


2 juni

På Anderstorpsskolan blev alla i årskurs 3 hemskickade efter att vattenkriget tydligen ska ha spårat ur. På Balderskolan har vi i årskurs 3 haft roligaste "skol"dagen någonsin! Min klass (och en annan klass) har varit utklädda till militärer med krigsmålning och vi har sprungit runt och sjungit:

"Ettorna har två år kvar, två år kvar, två år kvar. Ettorna har två år kvar, TVÅÅÅ ÅÅR KVAR!
Tvåorna har ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar. Tvåorna har ett år kvar, EEETT ÅÅR KVAR!
VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR, FESTEN KVAR. VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAAAAR!"

Och det stämmer så bra, för nu är det bara festen kvar. Ikväll ska BF3orna festa och spela brännboll och imorgon ska vi vara pigga och glada, utklädda till ninjas. Då fortsätter kriget ;-)


Kändes helt okej

Första gången vi kikade på yr.no stog det att det skulle regna på balen. Nu när jag kikade fick mina blåa ögon skåda detta:


Håll tummarna att det håller i sig!

1 juni

Helt sjukt att det redan är juni månad. Nu är det sommar påriktigt! Och nu närmar sig både bal och student med stormsteg. Känns både och det här med att sluta skolan. Men från att inte ha något jobb i sommar till att helt plötsligt ha TVÅ känns ju ändå heeeelt okej ;-)

Jag är iallafall helt slut idag. Alla bf-3or har varit ute på vandring. Vi har bestigit berg (nästan), myr och en jäkla massa annat. När vi tillslut hade mer än en mil kvar att gå så ringde vi efter skjuts så att vi skulle slippa gå, hehe.

Efter det har jag hunnit vara på stan där jag köpte nödvändiga saker som sminkborttagning och alkohol till kommande fester. Köpte även ett linne, gotta show you guys:


RSS 2.0