THIS IS MY HOMETOWN

Vad ska man säga? Att logga in på facebook och läsa alla uppdateringar är ju ett äventyr bara det:-D Nu får man vara en hockeynörd och skriva ett inlägg bara om detta. Till en början såg det ju riktigt bra ut då AIK "öppnade matchen" med 2 snabba mål. Luleå kom ikapp men det räckte inte hela vägen så vårat kära AIK är nu i final. Efter 33 år. Att AIK även vände från ett underläge då Luleå ledde med 2-0 i matcher till 2-4 är ju bara sjukt! Nu siktar vi mot toppen och avsluta detta med att härma ölsorten "Norrlands guld".


31 mars

Har för en stund sen kommit hem från jobbet och även dammsugat eftersom dennis och grabbarna ska se hockey här ikväll. Nu är det dags att bege sig mot mamma för att äta middag där. Sen ska jag vidare till pappa dit även emelie kommer och så tänkte vi se aik gå till final :-) AIK VISA HJÄRTA, KOM IGEN OCH KROSSA LULEÅ!


Hur söta???


JACKASS.

Att försöka visa "legg" med hjälp av facebook på iphonen. Att shoppa på rea. Att tro att ABBA kommer från Norge. Att köra drive-in på max och beställa massa mat med extra lökringar som ingen av oss ens tycker om (dyraste jag någonsin ätit för på max iallafall). Att göra tjejen som jobbade där riktigt irriterad för att hon hörde fel och bara skratta åt det. Att avrunda kvällen med att se 'jackass 3D' tillsammans med våra pojkvänner. Så har min & emelies dag sett ut i stort sätt. Filmen då? Vissa saker var vidrigt äckliga, vissa var riktigt sjuka och det mesta var helt galet roligt. Vi skrattade oss igenom hela filmen iaf:-) Nu är det dags för mig att sova, imorgon väntar jobb, middag hos mammafamiljen och sen en viktig hockeymatch! Hörs ♥


30 mars

Dagen har väl varit sisådär. Två barn har spytt(!) och då antar jag väl att man får hålla tummarna för att slippa få en släng av magsjukan. Kände mig inte sådär jättesugen på det...

Igår såg jag en tävling på facebook där man kunde vinna gratisbiljetter till megafonenfesten som är i slutet av april. Tyckte att det var värt ett försök trots att det var så många andra som tävlade och att jag aldrig vinner något men idag på lunchen möttes jag av något kul när jag kollade facebook, så då får man spara på den stackars hundralappen:


15.00

UUUNDERBART MED VINST IGÅR! 3-2 i matcher nudå och då hoppas vi självklart på 4-2 istället för 3-3 så vi slipper den sista olidligt spännande matchen. Givetvis satt jag, pappa och bror uppradade med våra gula t-shirtar som vi gjort senaste vinstmatcherna. Man blir lite "skrockfull" och vågar inte sitta utan någon match nu, hehe.


Wildflower by Kenza


Spoiled beauty


"Boa i toa"

Och DÄR slutade jag med normala toalettbesök.


Headache

Det som från en början kändes som att jag bara var "trött och slut" efter dagens jobb börjar kännas som att jag håller på att bli sjuk. Huvudvärken är inte nådig och jag känner mig spyfärdig. Håller tummarna om att en natts sömn ska göra susen, om jag nu kommer kunna sova hela natten.. Åhh, har varken tid eller lust att bli sjuk nu.

Ungefär såhär stort, tungt och eländigt känns mitt huvud..



ULRIK MUNTHER

Boys don't cry.

 

Life.

 

 


Baldershowen

Hur kan det vara möjligt att det redan är ett år sen vårat baldershowsgäng hade våra uppvisningar? Vi hade tillsammans slagit ihop våra kloka huvuden och gjort en show av det hela. För att inte tala om att den gjorde succé så hade vi ju hur roligt som helst. När jag gick i ettan och såg de dåvarande treornas show så bestämde jag mig att i trean skulle jag minsann vara med i showen. Det ångrar jag inte en sekund att jag var för jag lärde känna massa nya människor som jag sen spenderade nästan hela sommaren med, som jag har haft så obeskrivligt kul med!

Här kan ni se massa fler bilder.


19.42

Eftersom jag (som sagt) är rätt slö idag så kommer resten av kvällen bestå av så många one tree hill-avsnitt jag bara hinner och orkar. Börjar tidigt imorgon igen så det blir inte en allt för sen kväll heller! HÖRS.

 


Bachelorette

Känner mig helt slutkörd idag. Skulle kunna somna nu och sova resten av natten men så kul ska vi inte ha. Har lagat mat & ätit med dennis (idag blev det kyckling & klyftpotatis) och just nu ligger jag i soffan och kikar på svenska versionen av 'Bachelorette' vilket är väldigt underhållande för alla killar är så himla nervösa, endel säger fel saker till tjejen och tror att dom är bäst och snyggast i världen och är bara jättejobbiga att titta/lyssna på.


Jag kan iallafall hålla med killarna om att hon är fruktansvärt vacker.

 


20.13

Först och främst - värdigt mål luleå gjorde när det var ynka 12 sekunder kvar av ordinarie matchtid? Sen då - Hur skönt var det inte att Erik Forsell avgjorde idag igen i förlängning? Han är alltså matchhjälte 2 dagar/matcher i rad, kung!! Just nu sitter jag och skriver på jannes ipad och det är inte det lättaste jag gjort men det går bättre och bättre ;-) skulle inte vara helt fel att äga en sånhär men samtidigt - vad ska jag ha den till?


Då var det dags igen

Hur töntigt får det bli? Äh, nu kör vi! "Kom igen, vi ska till toppen, med Skellefteå AIK"



Morgonbus

Jag & dennis ligger i sängen helt nyvakna och småpratar. Båda är sådär morgonkissnödiga som man kan vara (ni vet) och han hinner såklart före mig till toan. Då kommer jag på den brillianta idén att ringa hans mobil så han på så vis måste lämna toan för att svara. Sagt och gjort, jag ringer till hans mobil från min och skriker "DET RINGER!!!" varpå han kommer springandes och när han just passerat mig så skriker jag "lurad!" och springer in på toan och låser. HE-HE-HE. Det gäller att ha sina små knep ;-)


In your face Luleå!

Tur att vi fick så himla fina t-shirtar också.



"Hur många lingon finns det i världen?"

Klockan 21.00 är det jag, sandra och hennes mamma som sitter i biosalongen för att se denna film. Jag har hört andra som har sett den som har sagt att man sitter med ett leende hela filmen men att det även kommer några tårar. Kolla bara på trailern, dom är så himla söta :-)


NYTT.

Nytt nagellack till samlingen från H&M - "Spoiled beauty" - 39 kr.


Handkräm för torra händer. Med tanke på hur ofta jag tvättar händerna när jag jobbar på förskolorna så har jag fått väldigt torra händer. 75 kr från the body shop.


Tröja från Bik bok. Har förälskat mig i kläder som är i viskosmaterial, helt underbart skönt! 199 kr och 50% på det.


Linne med knappar hela vägen från Bik bok. 129 kr.


Shorts från H&M, 199 kr.


Flätat skärp från H&M, 49 kr.

26 mars

Middagen hos simon igår var suveränt god och efter några timmar var det några som drog ut på krogen medan vi andra drog hem till oss för att se film. Det blev 'The kids are alright' och den var faktiskt ganska bra:-) Nu ska jag börja göra mig klar för om en timma blir jag upphämtad av pappa och bror. Då bär det av mot skellefteå kraft arena för att se vårat aik vinna. Ja, för idag blir det vinst, så är det bara!!



PS.
Om en liten stund dyker det även upp ett inlägg med vad påsarna innehöll.

"Lönen är till för att spenderas"


25 mars

Att öppna hela huset (6 avdelningar) imorse var en baggis! Fick sluta tidigare pga att det var så lite barn så det var ju skönt! Tänkte hinna ta en powernap innan jag och emelie ska en sväng på stan men kände att jag skippar det och gör mig klar istället för somnar jag nu så vaknar jag strax före middagen typ.

På tal om middag så blir det hemma hos simon idag! Ja, det var han som överraskade mig med att sitta i soffan när jag kom hem från jobbet i onsdags :-) Han ska laga mat och bjuda flera stycken så det kommer bli nice med tanke på att han är grym på matlagning och att sällskapet är av högsta rang! Hörs sen.


24 mars

Honey, i'm hoooome! Vi har haft "lilla vasaloppet" idag och barnen var supertaggade och endel hade till och med pirr i magen inför det hela ;-) Jag agerade fotograf och när dom kom i mål så stod jag där med guldmedaljer. Dagens höjdpunkt var att visa sina medaljer för föräldrarna som kom och hämtade, haha. Småpluttarna! Dagens höjdpunkt för mig var att min lillasyster helt plötsligt dök upp från ingenstans! Hon hade varit på utflykt med klassen och när dom slutade så traskade hon hit så då fick hon hänga på våran avdelning tills hon blev hämtad.

Alldeles snart ska jag och dennis dra en sväng till stan för jag måste bl.a besöka apoteket och sådär. Sen ska jag försöka få min vilja igenom att köra drive-in på max. Orkar inte laga mat, är för trött och slut. Senare kommer det folk hit för att se matchen och jag hoppas verkligen att det inte blir förlängning för jag öppnar imorgon och behöver få sova.

Medan jag väntar på d nu så ska jag passa på att måla naglarna för jag klarar inte av att ha avskavt nagellack. Sen är det sant som sandra säger - många barn älskar att kika på naglarna när dom är fint målade!


00.08

Vi har haft onsdagsmys med en jäkla massa babbel och så bjöd vi på saft & kakor (köpte kakburken idag men den är visst redan slut). Fredag och lördag är planerade med roligheter och just nu är livet rätt gött. Kvällens besök som bestod av anette, hampus, sandra & simon stannade lite väl länge för min smak. Haha nädå, jag är bara så väldans trött. Att få ställa väckaren på 07.30 imorgon känns ju helt plötsligt som sovmorgon ;-) nu är det dags för j.blund att göra sitt jobb. Godnatt alla fina!

Rihanna ft. One republic


23 mars

What a day! Det är nu när man är ute stora delar av dagarna som man inser hur underbart det faktiskt är med sol och fint väder även nu på vintern. Jag och en annan i personalen tog dom äldsta barnen med oss till en pulkbacke idag och det var ljuvligt.

Senare möttes jag av en mycket glad överraskning. En väldigt efterlängtad person (nämner inga namn för "personen" har inte överraskat alla än) satt i min soffa när jag kom hem från jobbet. Det tog ett tag innan hjärnan förstod vad ögonen såg och jag blev jätteglad! Då hade alltså personen pratat ihop sig med dennis om att få nyckel osv bara för att överraska mig ♥ Efter kramar och prat så drog vi vidare till anettes jobb för att överraska henne och hon blev minst lika glad.

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar och senare ikväll väntar vi främmande.


22.27

Ååååååh. Just nu känns det förbannat onödigt att ha suttit uppe och sett förlängningen istället för att lägga mig då jag ska upp väldigt tidigt imorgon. Aja, nya tag nästa match är väl allt vi kan säga. Well well, nu ska jag stänga igen mina blå så jag får mig upp imorgon.

Say it right


22 mars

Hur skönt som helst med plusgrader, hoppas det fortsätter hålla i sig. Nackdelen är däremot att alla barnen blir så otroligt blöta trots stövlar, galonvantar och galonbyxor (stavning?). Trots det så får man avbryta flera gånger för att följa med något barn in för att byta t.ex vantar. Imorgon börjar jag redan 07.00 så det blir en tidig kväll ikväll. Just nu väntar vi på att elise & sebbe ska komma och det borde dom göra vilken sekund som helst med tanke på att matchen börjar snart. Som sagt - första semifinalen mot derbylaget luleå och vi håller alla tummar vi har för vinst.


21 mars

Har ingen motivation till att blogga men kände att det var dags att skriva något så man slipper se en massa ölburkar direkt man kommer hit. Just nu är jag stolt över mig själv för jag ligger redo att sova i sängen fastän jag egentligen bara vill fortsätt se one tree hill. Men man måste ju ta sitt ansvar, höhö. För att få igång min motivation tycker jag att ni kan ställa lite frågor som jag kan svara på sen. Så passa på i denna "mini-frågestund" om det finns något ni funderar över och vill veta.

Förövrigt så har jag världens finaste sambo som lagat middag och handlat idag! I love you.

Här får ni något att fundera på...

Gissa om dennis hade killfest hemma hos oss igår eller inte?


Dagen i bilder


20 mars

Igår spenderades kvällen hemma hos linnéa med några brudar och idag har sandra hängt med mig ut till stugan så vi njuter här i solen med min familj, grillade hamburgare, körv, stekta plättar, varm choklad, ostmackor och hela rubbet! Vi har till och med just gjort en snögubbe och man tager vad man haver med material så han står där med en solskärm på huvudet. Innan 16 ska vi iaf vara back in town för då spelar aik den avgörande matchen mot lhc. Spännande! Hörs sen med bilder ♥

18 mars

Ganska gött med kycklingwok och ris till lunch. "Bara" 5h kvar tills jag slutar men det ska gå jättebra för det är så lite barn idag. Sen blir det att möta upp tjejerna (inklusive jannie denna gång!!) på o'learys för middag & hockey. Sounds great to me! Hörs säkert sen:-)

Hon är rätt söt ändå ♥


23.05

Jag är så trött att jag ser i kors. Det kanske är ett tydligt tecken på att det är dags att lägga ifrån mig den här och krypa ner under världens härligaste täcke? Tror det. Imorgon ska jag på förskolan där jag ska vara i 2 veckor framöver, håller tummarna att det är ett bra ställe :-) Har varit på avdelningen bredvid och där trivdes jag så det ska nog inte vara några större problem. GODNATT!

17 mars

Finally at home. Missförstå mig inte, jag har haft en bra dag på ett bra ställe. Trots att jag bara varit där en gång i höstas så kände jag igen barnen och dom kände igen mig så det var som om det var igår jag varit där. Nu har jag kommit hem och ska få göra det jag längtat efter hela dagen - påbörja säsong 8! Kan inte hålla mig längre, måste få se vad som händer.

Ikväll ska jag vara med dennis. Ja, man kan säga så för trots att vi bor ihop så har vi inte umgåtts på länge. Men jag har inte varit social mot honom för fem öre nu när jag nött oth och han har suttit vid datorn. Annars så har jag varit rätt mycket med tjejerna, jobbat och han har jobbat och tränat. Dvs att det inte har blivit så mycket tid över till varandra och så kan vi ju inte ha det!


One tree hill

Förbannade oth! Har precis sett klart säsong 7 och hade det inte varit för min pojkvän som vägrar låta mig se mer (för att jag ska sova för att jag börjar tidigt imorgon) så hade jag sett resten av natten för ni som har sett vet hur sjunde säsongen slutade... Åh, hur ska jag nu kunna somna, ovetandes om hur det gick?!?!!!

Henrik Dorsin (Ove i solsidan) - En gaffel kort

Det här klippet är helt klart värt 10 minuter av ditt liv. Se och njut!

 


WE♥IT.


16 mars

Det är sånnahär dagar man älskar att jobba på förskolor. Att få vara ute i det här vädret två gånger per dag är ju helt underbart! Alldeles för en stund sen så fick jag ett samtal att dom ville ha mig på en förskola i 14 dagar framöver och det är förskolan som ligger precis bakom vårat lägenhetshus (då snackar vi att jag måste gå 20 meter för att komma dit) så det kändes ju hur bra som helst! Betydligt skönare att ha tider satta än att ibland vänta på att få sms med förfrågningar på morgonen och inte veta om man får jobba eller inte.

Nu är det ju dags för hockey igen och dennis har dragit till ladan och ser matchen medan jag har sällskap av pappa och bror. KOM IGEN AIK!!!


15 mars

Det har gått jättebra på förskolan jag var på idag! Ser framemot att vara där imorgon också. Nu har jag hunnit ta en powernap, ätit och sett ett oth-avsnitt och väntar nu på att sandra ska komma och hämta mig. Vi ska till anette för hon fyllde nämligen år när hon var i thailand så hon ska ha födelsedagsfika och bli uppvaktad med lite presenter från oss tjejer.


AIK, OTH & SOFFMYS.

Underbart med vinst för vårat AIK och därmed "kvitterat" med 2-2 i matcher mot Linköping. Dvs att we're back in the game! Pappa och bror kom och såg matchen med oss och dom hade med sig massa gott så vi tackar och bockar för det.

Imorgon jobbar jag på en förskola där jag aldrig varit och det är lika kul och spännande varje gång man kommer till ett nytt ställe. Hoppas det är en av dom bättre där man blir glatt mottagen och känner sig behövd. Nu ska jag krypa ner i soffan med mysfilten och se oth. Och nu ska jag B-A-R-A se ett avsnitt och sen gå och lägga mig (yeah right..). Men med tanke på att jag bara sov 5 timmar förra natten ska det nog inte bli några problem. Men jag får skylla mig själv som är fast i oth-träsket..



14 mars

Att man är helt slutkörd efter en dag med högljudda spring-i-benen-barn spelar ingen roll. Dennis hämtade mig när jag slutade och så åkte vi till mio för att köpa kuddar till soffan. Jag fick min vilja igenom och det blev turkosa så nu har vi en färgklick mitt i allt svartvita :-) Sen blev det en sväng förbi coop också för att handla så nu ska jag ställa mig framför spisen och göra det kvinnor gör. Neeeeee nu drev jag, så är det verkligen inte i vårat hem! Men idag fick det bli så. Senare dyker det upp lite folk som ska se hockeyn här, trevligt trevligt!


Vi har fått upp mina fina tavlor i köket också!


12.38

Det blev big fail igår när det gällde att lägga sig i tid. Klockan 23 tänkte jag att jag skulle göra mig klar men jag var bara tvungen att fortsätta se oth, gick inte sluta. Nu förstår jag vad folk menar med att man gråter som en barnunge till det, jag flännade floder. Nu när vi fått isäng (ivagn?) småttingarna så är det dags för mig att spendera en halvtimma med stängda ögon. Hörs sen, PUSS!

Om ni ville veta

1. Tre ord varför du sist spydde? Jag mådde dåligt
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – Sov som en stock!
3. Vad gjorde du för 30 min sen? – Såg Solsidan!
4. Vad hände dig 1995? – Jag var 5 år och gick sista året på förskolan
5. Vem fick dig att skratta senast? – Ove Sundbergs påhitt
6. Vilken färg är din borste? – Hårborste: Svart Tandborste: Orange
7. Vad köpte du sist? – En blus
8. Vilken färg har du på din tröja? – Vit kofta
9. Var förvarar du dina pengar? – Jag förvarar inte, jag spenderar
10. Hur var vädret igår? – Sol och sådär
11. Vad ser du fram emot? – 8-18 september!
12. Snarkar du? – Väldigt sällan
13. Vad är 15? – Moppeålder
14. Vilken skostorlek har du? – 37-38
15. Vill du klippa dig? – Ja, typ
16. Är du över 25? – Nepp men snart 21 (hur sjukt?)
17. Pratar du mycket? – Det gör jag
18. Kollar du på O.C? – Såg det förut
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – Nathalie = nej
20. Känner du någon som heter Steve? – Nej
21. Hittar du på egna ord? – Haha det händer när jag är med sandra
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – Ibland
23. Vad har du för mobil? – Iphone 3gs
24. Vem ringde dig senast? – My big brotha from the same motha
25. Biter du på naglarna? – Om det är någon "lös" bit
26. Har du lockigt hår? – Nej, inte ens lite
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – Önskar att jag kunde svara "rihanna"
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – Men alla!!
29. Hur många gånger har du svurit idag? – Inte så många skulle jag tro
30. Vilket ord säger du ofta? – "Slute" (ja, med "e" istället för "a" av någon jävligt konstig anledning)
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – Yesbox, ska jobba tomorrow!
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – Dennis :-)
33. Vad borde du göra nu? – Se oth och sen gå och lägga mig
34. Har du något smeknamn? – Massa olika
35. Sover du mycket? – Ja, alldeles för mycket ibland
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? – Gullivers resor var helt okej
37. När var du sist ute? – Vid 16-tiden
38. Har du gråtit idag? – Nepp!
39. Är du en glad person? – Oftast
40. Har du roligt nu? – Inte så värst va
41. Vad äter du helst? – Grillat kött, kroketter, sallad (MÅSTE innehålla gurka, feta ost och oliver!) och rosa sås (en specialare som bara min familj + simons familj kan och har receptet till)
42. Vem var du med sist? – Dennis + min family!
43. Pratar du i sömnen? – Ja tydligen
44. Vem kramade du sist? – Filippa
45. Nämn den bästa personen – Min fina mami
46. Tycker du om någon just nu? – Jaaaada
47. Vill du flytta? – Har väl ganska just gjort det? Men senare i mitt liv vill jag det
48. Hur ofta borstar du tänderna? – Morgon och kväll (dvs 2 gånger dagligen)
49. Är du egoist? – Kan hända
50. Gillar du att bada? – Ja!
51. Skrattar du åt allt? – Jag skrattar när det är något jag tycker är kul
52. Vem får dig alltid att skratta? – Sassabrassamandelmassa
53. Gråter du när du tittar på filmer? – När jag är ensam kan jag flänna sönder till filmer men har svårt för det när jag ser film med andra
54. När grät du senast? – Säkert i veckan nångång

Memories never die


13 mars

En helt okej kväll igår. Jag tog det väldigt lugnt, dels för magens skull (vill absolut inte ha dendär smärtan igen) och dels för att jag inte ville må som jag mådde sist jag festade. Så strax efter midnatt gick jag och sandra till frasses och köpte mat sen hämtade dennis oss där. När jag & d kom hem såg vi världens sämsta och mest utdragna film som jag ska tipsa er om att LÅTA BLI att se - Buried. För den var rent riktigt dålig.

Nu ska jag städa bort från igår för det är helt sjukt hur mycket 7 tjejer kan stöka ner när alla ska fixa till sig och lämna framme allt. Senare i afton får vi besök av mammafamiljen och ska (som tradition på söndagar) mysa med dom, se solsidan och äta gott. Älskar den söndagstraditionen ♥ Dock har ju vi redan sett kvällens avsnitt och jag kan förvarna er om att det är ett pinsamt ett.



Världens bästa ♥


12 mars

Gårkvällen spenderades inte på coasters som det var tänkt utan vi var ett gäng tjejer hemma hos juliastene istället. Idag blev jag väckt vid 10 men somnade tyvärr om och vaknade alldeles försent. Nu ska jag ta tag i städningen sen ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar lite smått. Ikväll är det massa brudar som kommer hit och förfestar och sen avrundar vi kvällen på allstar. Det blir som en "välkommen hem-fest" för anette.

Lite bilder från avskedsfesten innan anette och julia åkte till thailand. I mitten av januari någongång (då det var sommartema på station och jag var den enda som gick in för det).

11 mars

När en levande väckarklocka (filippa) sover hos en så är det omöjligt att ta en lång sovmorgon. Vi har spenderat dagen på stan med sandra, emelie och juliastene. Just nu ligger vi i soffan hos mamma och kikar på TRASSEL. Lillfisen kan ungefär alla repliker men det är första gången jag ser den! Ikväll blir det mest troligt chill på coasters och imorgon nalkas fest men jag ska ta det lugnt för jag tänker I N T E må skit på söndag, punkt slut.

Sådärja!

NU ÄR DET LÖST! Tack vare duktiga sara. Det var mest troligt "osynliga koder" och det hade hänt henne en gång tidigare så då kunde hon hjälpa mig. Var mest bara irriterad och trodde jag skulle behöva göra en ny blogg då både sandra och tobias försökte hjälpa mig tidigare men inte hittade problemet. Var tvungen att radera 3-4 inlägg och publicera om dom, då hoppade menyn upp till sin ordinarie plats igen, konstigt nog. Tredje gången gillt så att säga!


Såhär glad känner jag mig över en sån "löjlig" sak:


Just the way you are


NEED SOME HELP.

Som ni kanske kan se så har min meny hamnat nedanför alla inlägg. Och även fast jag gör hela bloggen i storlek 1000, inläggen på 700 och menyn på 200 (dvs att det ska vara 100 över) så flyttas den inte upp. Finns det något geni gällande bloggdesign som kan hjälpa mig? Och länka inte till designadinblogg.se för där står det ingenting om sånt här.

Annars då? Ska snart rulla chokladbollarna som stått i kylskåpet ett tag. Har läst säkert 500 bloggar sen sist jag skrev, haha. Senare när dennis kommer hem från jobbet så kommer även mamma och lillan hit och äter tacos med oss. Hockeyn som börjar klockan 19.00 ska självklart ses och då anländer även bror som ska se den här. Efter det stannar lillan kvar för jag har lovat att ta hand om henne imorgon. Hon har ju sportlov och är inte "mogen nog" att vara ensam hemma än.


Skulle gärna dra till fjällen



Bilder från Tärna -09

10 mars

Ja, självklart var det chokladbollar jag tänkte göra. Trådlösa internet har valt att inte fungera idag så jag måste sitta vid dennis dator = inte lika kul. Då tänkte jag att jag kunde slå igång oth istället på hårddisken men då funkar inte det heller pga trådlösa. Ostörande. Därför fick jag en tredje idé att baka chokladbollar och nu när det är gjort ska jag krypa ner i badkaret med tända ljus och musik.

Humöret är rätt ostabilt idag, är neråt av någon anledning men ändå överlycklig. Min familj + mina kusiners familj har fått erbjudande av morfar att följa på en drömresa (mer om det senare). Självklart vill vi det! Utöver det så har jag och min fina varit tillsammans i 34 månader idag. Det vill säga att om 2 månader har vi alltså avverkat 3 år tillsammans. Helt galet ♥



Gissa vad jag ska göra...


Flashing lights

VART BOR DU? Sverige - Västerbotten - Norrland - Skellefteå.

TRIVS DU DÄR? Ja det gör jag, men skulle vilja ta mitt pick och pack och prova på något annat också för ett tag!

HAR DU KÖRKORT? Nej, men ska ge mig fan på det där en gång till.

FAVVORITDJUR? Vet faktiskt inte. Hundar när dom är valpar.

VAD SPENDERAR DU DINA PENGAR PÅ? Läggan, mat, kläder, fest.

FESTAR DU MYCKET? Inte jämfört med andra i min ålder men enligt mamma är det "mycket".

SPRIT, CIDER, VIN ELLER ÖL? Öl!

BRUKAR DU BLI FÖR FULL? Sist jag drack blev jag det.

ANTAL KUDDAR I SÄNGEN? 4 stycken.

ÄTER DU FRUKOST? När jag hinner!

KAN DU BAKA BULLAR? Med hjälp av mamma, ja.

HAR DU VARIT MED I SCOUTERNA? Nepp.

BLÄCK ELLER BLYERTS? Båda funkar alldeles utmärkt!

VAD HAR DU FÖR MOBILOPERATÖR? Telia.

MC DONALD'S ELLER BURGER KING? Frasses eller max.

ÄR DU ALLERGISK MOT NÅGOT? Nötter, laktos, nickel, katter.

MÜSLI ELLER CORN FLAKES? Skulle nog säga müsli.

ÄGER DU ETT BUSSKORT? Tror jag äger 3 stycken.

DRICKER DU GUL, BLÅ, GRÖN, RÖD ELLER BRUN MJÖLK? Blå (den laktosfria).

VAD ÅT DU TILL FRUKOST IDAG? Har inte ätit någon frukost.

NÄSTA MÅL I DITT LIV? Ta körkort. Sen har jag massa andra planer men det ska vi inte prata om nu.

HUR SVARAR DU I MOBILEN? "Hallå" eller "Hej, det är nathalie"

VEM RINGDE DU SENAST? Vet inte, orkar inte kolla.

VAD SA DEN SENASTE DU PRATADE MED? Att det var dags att stiga upp ur sängen.

ANTAL SÖMN TIMMAR I NATT? Typ 11. Alldeles för många iaf.

SOV DU ENSAM? Nej, sov med min älskade sambo.

BRUKAR DU SNUSA? Nej!

VAD INNEHÅLLER DIN FAVORITMACKA? Gurka, vitlökssmör, messmör eller vanlig ost.

TYCKER DU OM DIN PAPPA? Självklart gör jag det!

BRUKAR DU KOMMA I TID? När det är viktiga saker, ja. Annars är jag en tidsoptimist utan dess like.

HAR DU BRA KONDITION? Skulle jag inte säga.

NÄR MÅR DU BRA? När jag är omringad av folk jag tycker om. När jag är i värmen.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? Igår.

HUR KÄNNER DU DIG NU? Peppad. På vad vet jag inte.

VAD PLUGGAR DU? Inget. Det närmsta vi kommer plugg är väl körkortsteorin.

ÄR DU SMART? Mycket!

BLIR DU BRA PÅ KORT? Jag har mina bättre och sämre dagar.

VAR DU AKTIV I SKOLAN? Inte så aktiv som jag önskade att jag skulle ha varit.

VAD SAKNAR DU? Oändligt med pengar.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? I söndags. Personliga skäl.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET? Närå.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Ja, fick ju träffa anette!

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? O'boy.

RAKAR DU BENA? Ja. Det borde dock göras just nu. Men på vintern är jag inte lika brydd som på sommaren, då är dom rakade konstant!

ÄR DU NYTTIG? Not at all.

NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG? Vääääldigt olika.

VAD BORDE DU GÖRA? Plugga teori, raka benen (som sagt), diska, äta något.

VAD VILL DU GÖRA NU? Se oth!

JAY LENO SHOW? Brukar jag inte se.

ÄR DU BLYG? Nepp.

ÄR DU POLITISKT AKTIV? Nej.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Alldeles för sent. Kring 12.30.

VILKA INSTRUMENT KAN DU SPELA? Lite piano.

VILKEN IDROTT SYSSLAR DU/HAR DU SYSSLAT MED? Fotboll och innebandy!

VILKET DATOR(tv-spel)SPEL SPELADE DU SENAST? Senaste spelet var väl något på mobilen.

VILKET DATOR(tv-spel)SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL? Har inget favoritspel.

VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? Mail.

HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV? Men hell no.

ÄR DU BISEXUELL? Nej.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Beror väl på.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? På stadium. I nyktert tillstånd dessutom.

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR KILLE FÖR EN DAG? Det alla andra skulle göra.

HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL? Ursäkta, ta den frågan en gång till? :-)

BRUKAR DU SMINKA DIG? Johodå!

VEM/VILKA HAR BETYTT MEST FÖR DIG I DITT LIV? Min familj och mina vänner!

ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? Jag är väl nöjd men det finns mycket som skulle kunna göra att jag var ännu nöjdare.

OM INTE, VAD VILL DU ÄNDRA PÅ? Make all my dreams come true.

HAR DU STADIGT SÄLLSKAP? Ja!

VAD VILL DU JOBBA MED? Med människor.

Sandra 20 år


New shit



2 likadana "baslinnen" med knappar på - Bikbok 79 kr/styck
1 t-shirt med resår i midjan - JC 40 kr

Dagens look


Dags för stan med bästa vännen


Emma Östergren - Modellbloggen.se

En kopia av Kenza fast denna brud bor i Afrika med sin otroligt snygga pojkvän som också är modell. Varenda bild på bloggen är helt fantastiskt fin och jag sitter bara här och drömmer mig bort...

 


20.23

Jobb på ett av favoritställerna idag och jag är helt slut i huvudet trots att det var väldigt få barn. Jag, dennis och bror har sett gårdagens avsnitt av solsidan men även nästa söndags avsnitt (ångrar redan att vi sett det i förväg). Tänkte baka chokladbollar men slänger mig ner i våran GIGANTISKA soffa och nöter one tree hill istället. Bakning får bli någon annan dag.


Det är ingen vanlig dag...

..för det är två av mina närmsta och bästa vänners 20årsdag, hurra hurra hurra! En av dom är påväg hem från asien efter att ha varit där i sju veckor och den andra är här hemma i skellefteå men det spelar ingen roll vart i världen dom är för båda två är värda en underbar födelsedag. Grattis igen tjejer! ♥


6 mars

Idag har jag hunnit vara på stan och shoppa med mamma och lillan. Just nu sitter jag och trycker i mig mat för alldeles strax blir jag hämtad av emelie och då bär det av till sandra där det är 20årskalas. Hon fyller år imorgon och ska ha massa tjejer där ikväll! Kommer bli hur trevligt (och högljutt) som helst men det är väl så det ska vara? Vi hörs kanske sen, puss! ♥


NELLY.COM


00.05

Hej mina fina. Min familj var bjuden till familjen wallmark på middag ikväll så jag och emelie passade på att äta med dom innan vi drog till oss för att se film då även hennes jesper anlände. Efter ungefär 20 minuter av filmen ringde dock min kära pojkvän (full som ett ägg!) som har varit på återträff med gamla klassen så då drog vi och hämtade honom (if that ain't love then i don't know what love is). Han ligger redan och sover så sött och jag tänkte väl slå igång en film i min ensamhet. Gaaanska skönt med en lugn helg kan jag ju säga!


Tipp tapp, tipp tapp...


Nollgradigt och sol

Egentligen var det tänkt att jag skulle följa sandra till storklinta idag och åka snowboard men med tanke på ryggen så var jag tvungen att lägga det förslaget på hyllan. Istället hängde jag med familjen ut till stugan för att grilla korv, steka pannkaka på muurikkan (stavning?), dricka varm choklad med mackor och mysa!




Bed of roses


Soffan har anlänt!

Jag & lillan sitter här med varsin dator. Dennis & storebror har varit iväg med sofforna FÖR NU HAR VÅRAN SOFFA KOMMIT! Äntligen. Men den som väntar på något gott.... Vi ska strax börja med middagen som vi fyra ska äta och ikväll blir det fläskfilé, potatisgratäng, två såser och en delicious sallad. Senare drar grabbarna härifrån och ikväll ska jag sköta lillan. Får även "hjälp" av emelie & sandra! Vi har tänkt mysa heeeela kvällen, med någon bra film, massa gott och förmodligen buzz.


Så "reservsofforna" ska nu ut på blocket! Hör av er om ni vet någon som är intresserad.


4 mars

Imorse skjutsade dennis mig till bureå där jag skulle fixa ryggen hos mannen med magiska händer för att fixa till allt elände. Det var många kotor som låg fel och allra mest översta kotorna så det är inte konstigt att jag har haft ständig huvudvärk och yrsel till och från. För att stabilisera ryggen så att jag ska röra mig "rätt" har dom tejpat och det känns skitkonstigt, kan inte röra mig så som jag är van.


Fruits and flowers




Fruktsallad med ananas, mango, vindruvor och melon (som ska ätas med vaniljglass), isvatten och självklart favoriterna 'pommes pinnes'. Blommorna är från Emma ♥

16.26

Jag är extra glad att jag mår bra idag så att jag kan träffa emma som är hemma i stan en snabbvisit. Så jag drar med mig henne och emelie och äter på max (som ni kunde se i förra inlägget). Efter det drar killarna hem till anton för att se hockeyn medan jag och tjejerna drar hem till oss för att göra samma sak men även för att mysa, umgås och ta igen allt vi missat! Som jag har saknat denna brud ♥



Att bjuda in sig själv

 


"Vad i helvete ska jag laga till middag?"

Jag har hittat den klockrenaste hemsidan som finns på Internet. Den heter precis som rubriken jag har skrivit "Vad i helvete ska jag laga till middag?" och är perfekt för oss som inte har någon större fantasi vad gäller matlagning. Du får upp ett förslag och om det inte passar dig så klickar du dig vidare tills du hittar något som du kan tänka dig laga till middag. Då kan du bara klicka på den maträtten så kommer receptet upp och vad du behöver för ingredienser, HUR BRA?



3 mars

Så otroligt skönt att vakna upp och må betydligt bättre. Inga smärtor i magen och bara lite "mör" i kroppen. Fortsätter det såhär så blir det jobb imorgon. Och på tal om jobb så verkar dom inte vilja inse att jag har varit sjuk för trots att jag meddelat det OCH klickat in att jag är "otillgänglig" så fick jag 8 förfrågningar igår och 4 stycken idag?

Hur dagen ser ut annars? Vi ska storstäda läggan, det behövs. Eller så ligger jag kvar här i soffan och väntar ut att dennis ska göra jobbet. BUT IT AIN'T GONNA HAPPEN! Första tvätten är då igång och fler lär det bli under dagen. Jag är så rastlös nu när jag inte har orkat/kunnat göra något så nu vill jag göra allt. Har missat flera dagar ute i det fina vädret också så kanske skulle man he sig ut (med kameran?) idag. Nu återgår jag till städningen så hörs vi sen.


V. Maggio gör det igen


2 mars

Hujeda mig så jobbigt OCH långtråkigt det här är. När man inte har ork till att göra något alls. Det mest kraftfyllda jag gjort under dagen var att ta mig en dusch för jag luktade inte som en person man vill vara nära om vi säger så. Har även lyckats få i mig mosad banan och smala äppelskivor idag (som när man var sjuk när man var liten). Allt annat i matväg har magen inte alls accepterat och det börjar bli jobbigt för hela kroppen när den är helt tom. Det jobbigaste är ju att vara hungrig som ett as och INTE kunna äta pga magen och illamåendet... Återkommer Ps. Har ni någon ork över så skänk den gärna till mig! Ds.

1 mars

Idag blev smärtan bara värre, hela kroppen värkte och tillslut gjorde det till och med ont att andas. Dennis klarade inte längre av att se mig så, kunde inte ens äta utan låg bara i sängen och grät så han tog beslutet att köra mig till akuten för att kolla vad som var fel. Magkatarr, jo man tackar. "Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol." så från och med nu blir det faktiskt att ta det väldigt lugnt. Ska se klart matchen nu och sen blir det att sova. Ska äta medicin ett tag framöver så förhoppningsvis försvinner smärtan snart för jag står inte uuuut. Tack och lov att jag har min älskade pojkvän som tar hand om mig! ♥


RSS 2.0