Look for the girl with a broken smile

Vill bara säga att jag förstår att ni alla är less det. Det är minst sagt jag också, tro mig.

Jag hatar det här och jag hatar mig själv. Hatar är ett starkt ord men jag fullkomligt hatar det.. Jag kan vara den som är mest taggad på att göra något och sen kan minsta lilla snesteg göra så att jag ångrar mig. Har varit glad och taggad hela dagen men sen slog det om i huvudet på mig och nu vill jag inte längre festa, sitta ute med mina närmsta vänner i solen och dricka, prata, ha trevligt. Jag vill inte längre gå ut på station ikväll och jag vill absolut inte bli full. Det har iofs ingen sagt att jag behöver bli men jag är inte ens nästan sugen på alkohol. Och det har jag inte varit någon gång den här sommaren, hur sjukt??? Kan vara för att jag har legat vaken halva nätterna och spytt efter senaste festerna jag varit på.

Jag skulle kunna offra mig och vara med ändå, visst. Men hur kul känns det att "låtsas" vara glad när man inte är det?


Jag gav upp för längesen...

I wanna feel love, love, love...

Kom precis hem från stan där jag har varit med Emelie. Jag köpte en svart kofta som är av världens härligaste material (viskos.. eller vad det nu heter) & annars så hittade jag ett skor jag skulle kunna offra en tumme för men jag vill inte bli av med alla mina pengar så det blev inget köp. Sen så är Dennis syster Elise i stockholm och jag hoppas hon hittar tröjan jag vill ha.

& på tal om att köpa...

Dennis
envisas om att han ska köpa ett par shorts som jag tycker är gräsliga. Jag hotar med att jag kommer vägra gå bredvid honom när han ska ha på sig dom.

Men då kanske han bara ännu hellre vill köpa dom?


Jag + långbeneskrankar = falskt

Dom här små liven driver mig till vansinne. 3 kvällar i rad har det flugit/studsat omkring lånbeneskranklar (men vad fan heter dom då?) i mitt rum. Jag har mosat dom med papper och slängt dom i min soptunna. Är det samma jäkel som tar sig ur mina papperstussar och återuppstår eller har dom ett dolt bo uppe någonstans i mitt tak? Nyss när jag la mig i sängen så låg det en där och sprattlade, kul kille.

"I genomsnitt sväljer man 8 spindlar om året." Tänk er då att svälja en sån här långbene? En sak är säker - jag måste sluta sova med öppen mun annars vet jag fan inte hur det här kommer att sluta.

Finn ett fel!

Den som hittar rätt fel får en länkning (hahahahaha VA?)


På andra sidan jorden

Min kväll har spenderats med 6 stycken helhärliga brudar i grannhuset & ibland blir man ba' så jeeevla glaa'. Sammanlagt 7 tjejer med helt egna viljor, kan resultera i att det blir en hel del gnäll och man vill ganska fort bara försvinna därifrån. Men det gick vägen den här gången också. Med massa chips, dipp, godis & prat i munnarna på varandra så blev det en jättemysig kväll ute på altanen.

Som vanligt när Anette är med i sällskapet så togs samtalsämnet "Twilight" (liten lätt överdrift kanske, eller?) upp och efter en himla massa prat om vad som händer i senaste böckerna så beslöt jag mig för att låna första boken - Om jag kunde drömma - av Emelie eftersom jag inte har läst en enda av dom. Och med tanke på att dom påstår att böckerna är betydligt bättre så kan jag ju inte gå back iallafall!


Back on track!

Nu drar jag igång igen! & för att ni inte ska ha missat något så tänkte jag berätta vad som har hänt under min "bloggsemester".

1. Jag har färgat håret mörkbrunt och är typ nöjd med färgen för första gången i mitt liv

2. Jag har vunnit över Dennis, Hampus & Anette i bowling(!!!!)

3. Min kära vän Anette har kastat sönder en kruka på bowlingen med sitt klot när hon skulle "skruva" (önskar mer än allt att jag hade filmat det men det gjorde jag såklart inte). Han som jobbade på bowlingen skrattade och sa "äntligen blir vi av med den där jävla plastblomman!". Han hade nog inte skrattat lika mycket om hon hade träffat det som stod bakom krukan - rökmaskinen.

4. Jag har sett HARRY P nummero 6 på bio, det var en så kallad besvikelse för den var inte alls speciellt bra

5. Jag har kärat ner mig i alla Melissa Horn's låtar

6. Vänt helt och hållet på dygnet. Är vaken till sent in på nätterna och kliver upp alldeles försent på dagarna. Inatt somnade jag inte förrän klockan 5 tillexempel. Inte bra, inte bra.

7. Sen var det ingenting mer värt att nämna. Tror jag. Isåfall får ni höra det sen.



Only time will tell

När motivationen inte finns och man inte har något speciellt att skriva så är det egentligen lika bra att lägga av. Jag har haft tankar om att jag ska radera min blogg men istället för att göra det och sedan ändra mig så tänker jag bara ta en paus(e?). Det kan handla om några dagar, veckor eller månader (knappast sistnämnda). Ni som är nyfikna kan ju hålla utkik, ni andra låter bli. Enklare än så blir det icket.

Och eftersom jag just nu inte mår helt ok heller så ska jag jobba på att må bäst - eller åtminstone bättre. Med min älskling, mina vänner & min familj. Sen kanske jag kommer tillbaka hit :-)

Love of my life ♥

MIN DENNIS


Goddagens!

Igår vann killarna mot damlaget med 6-0. Matchen var riktigt kul att se med tanke på alla killarnas kommentarer till precis allt som hände på planen & med tanke på att dom inte spelar fotboll "påriktigt".
*PIP* - Offside!
Helmer: VA?! JAG VAR JU FÖR FAN FLERA MIL ONSIDE!

Jag var även trogen fotograf och tog bland annat lagfoto:


Senare åt jag & Anette middag tillsammans innan det bar av till trästocks för att se Maggio. Dock så fanns det inga parkeringsplatser så innan vi hade virrat runt färdigt så var det bara 3 låtar kvar av hennes framträdande, tråkigt nog. Sen ringde våra onyktra pojkvänner efter skjuts så då åkte vi och hämtade dom i bureå för att skjutsa dom till Nils & Josefine's lägenhet i stan där det var en hel del folk. Vi chillade där ett tag innan vi två var så hungriga att vi inte visste vad vi skulle ta oss till så då begav vi oss till frasses. Jag mådde dock så illa (hade inte druckit en droppe alkohol så det var verkligen inte därför) att jag fick inte i mig min mat. Då kom Linus & Simon dit & joinade oss så med andra ord så blev min mat uppäten ändå så ni behöver inte oroa er ;-).

Dagen idag började rätt jobbigt men jag är snart back on (happy) track så det ska nog gå bra det här. Om ca en timma kommer pappa och hämtar mig, då ska vi bege oss ner mot Sofia i östersund, trevligt trevligt! Uppdaterar kanske därifrån. Puss!

You raise me up to more than i can be


Sa du nånting? Bad jag om svar?

Här sitter jag och äter havremackor, mmmm! Det är faktiskt gott och betydligt nyttigare än vad vi har tryckt i oss senaste kvällarna (godis..chips..popcorn..) så jag är duktig. Däremot kommer jag inte kunna somna än eftersom vi varit vakna till 3-4 flera kvällar men jag borde åtminstone försöka med tanke på att Hampus kommer och hämtar mig redan 10.20 imorgonbitti. Vi ska till bureå och se min baby spela fotbollsmatch.

Jag, Sandra, Anette & Emelie bestämde oss för att dra förbi trästocks en sväng ikväll förresten, sagt och gjort! Miss Li var bra och jag tror att Veronica Maggio kommer vara ännu bättre imorgon. Jag längtar till att få se henne! Däremot har jag en fråga - om det var såhär mycket folk på Li, hur många kommer det då vara imorgon på Maggio? Galet.


Vi vet vart vi har henne, om jag säger så


Taco-/filmkväll

Det sista Hampus sa iförrgår när han körde hem mig var "vi ses imorgon på tacokväll!" och det är precis vad vi gjorde. Dennis kom och hämtade mig och efter ett besök på ICA var vi hemma hos Anette för att tillsammans laga tacos. Helmysig middag måste jag säga. Efter maten ville två andra gullrumpor umgås och det fick dom. Emelie & Sandra (duon som vägrar vara med på bild) joinade oss, vi gick till hemmakväll & hyrde "YES MAN!" och "The international" som vi såg på projektorduk vilket var ganska supernice! :-)


Hahaha jag var tvungen att sno den av slusan!


Bara lite uppdatering

Annat än datorn prioriteras och det låter väl som ett vettigt liv, hoppas jag. Däremot blir inläggen betydligt längre när jag inte skrivit på ett tag men ni som är nyfikna kanske orkar läsa ändå!

Idag har fantastic four (orkar inte skriva jag, Dennis, Anette & Hampus för att sen måsta göra namnen med fet stil för att det har blivit en vana... amen se på fan, det blev så ändå) varit i min stuga och badat. Sen tog åskan och regnet över och min lillasyster blev hysterisk så det blev glass inne i stugan tills Janne kom hem så vi kunde bege oss tillbaka till stan. Mitt på efyran då regnet öste ner som mest slog Dennis igång vindrutetorkarna och vad händer då? Jo, båda fastnar så man ser alltså ingenting. Det var lite spännande måste jag säga.

Ikväll har vi spelat fotboll i bureå igen och jag kan erkänna att jag är skadad. Blev stämplad på foten samtidigt som jag måste ha trampat snett eller något för det gör galet ont att "böja den framåt" och det gör man ju liksom på något sätt när man går....

Efter fotbollen var jag med Anette medan våra pojkvänner gjorde nerd-stuffs och då såg vi Twilight. Kanske inte det roligaste jag gjort eftersom hon kan hela filmen utantill.

Just nu: Är helt själv i vårat stora hus och önskar more than ever att Dennis var här och sov med mig. Jag ska kanske börja halta mig mot östra falmark? Är det ens ett alternativ? Nej, sömn ♥.


I don't want my boyfriend to be flintskallig...

Ni fick lite uppdatering igår när jag var hemma hos Dennis. Internet hemma hos mig la av ett tag men det löste sig idag. Just nu är jag hos Anette med henne och våra boys. Hon har precis klippt Dennis så han duschar håret just nu. Ber till gudarna att det blir bra för annars har han hotat med att raka skallen......


& lite bilder från burön

Söndagen spenderades i pappa & Carina's stuga ute på burön med papi's syskon, våra kusiner, kubbspel, fiske, grillning, jordgubbar och massvis med fångade minigrodor.

En bild säger ju mer än tusen ord så här har ni några stycken:



Lite bilder från i lördags

Sist jag uppdaterade (förutom Anberlin-låten då) så skrev jag att vi skulle på poolpartyt. Där var vi & det var helmysigt! Största stugan jag sett i närheten av Skellefteå iaf. Tre våningar, en lång "skolkorridor", ett poolhus, en hage med hästar, en tennisbana, en stor gård, ett lusthus längst ner vid vattnet osvosv. Vi lekte lite lekar, satt i en ring och sjöng till en killes spelande på gitarren, chillade vid vattnet & snackade en hel del innan det bar av till själva stranden där beachpartyt var. Inte mycket att hurra över måste jag säga, tältet var för litet och det fanns knappt någon plats överhuvudtaget. Sen stängde dom 01.00. Hur gick tänket? Jag & Anette åkte iaf till Emelie där vi snackade till någon gång på morgonen.


Bjuder på några bilder som jag har snott från Julia Åkerlund's blogg. Hoppas det är okej=)


Anberlin!


Poolparty på g!

Igår ville mamma ha med mig ut till stugan för att hon tyckte att "jag behövde det" så det blev så för min del. Därför har jag varken uppdaterat min egen blogg eller uppdaterat mig själv i andras bloggar. Imorse vaknade vi av att solen hade hittat tillbaka till Skellefteå, wonderful. Jag badade i poolen (som förövrigt är uppe i 29 grader nu, någon som vill bada?) med Filippa & dykte (eller det kanske heter dök) efter saker på botten med cyklop osv, ganska kul att känna sig liten igen faktiskt!

Vid 3-tiden åkte jag till boviken med Emelie för att se finalen i beach-cupen. Sen bar det av hemåt för en powernap och nu sitter jag här hos henne för att göra mig i ordning för kvällen. Vi ska nämligen på poolparty vilket jag tror kommer bli hur ball som helst för jag har hört talas om 50 pers! ;-)


Forrest gump

Det blev allt annat än torrt eftersom fotbollen spelades i ösregn. Och ja, med ösregn menas det att det bokstavligen öste ner. Kläderna var lika tunga som när man på idrotten skulle ha klädsim, inte en yta på kläderna var torra och det kändes som om fotbollsskorna var två vattenpölar. Trots det så var det ändå riktigt ball & jag gör gärna om det - men helst utan regnet!

Nu: Forrest gump med älskling

Fussball på g

Man glömmer liksom bort att man har en blogg, hur nu det är möjligt. I förrgår var jag & Dennis med Anette & Hampus, vi såg två filmer - pojken i randig pyjamas & någon escape-from-prison-film. Ingen av dom var direkt att rekomendera så därför tänker jag inte skriva något mer om dom. Igår på dagen var jag & D ute & lämnade lite reklam (extra-pengar) & roligast var nog när småbarn som var ute & lekte skrek "ÅH! VI HAR FÅTT POST!!!" & springer till brevlådan. Tyvärr var det ingen inbjudan till barnkalas som dom förmodligen hoppats på. Igår på kvällen var vi ett gäng som såg film (blir inte mycket roligare än så när vädret sucks) hemma hos Jonas. Då såg vi Pride & glory - en film som faktiskt var helt okej. Imorse har vi sovit lika länge som varje morgon när vädret är dåligt & ikväll nalkas fotboll. Får se vart skillsen har tagit vägen, dom kanske fortfarande finns kvar? Tveksamt.



Haha förresten, vem är 'aaalex' som vill hitta på något?

It's all about feelings

Förlåt för emoinlägget men jag var tvungen att få ut lite känslor. Eller vadå förlåt? Varför ber jag om förlåtelse när det handlar om vad jag skriver i min blogg? Inte nog med att jag redan är hur känslig som helst så ska det alltid gå upp och ner och numera mest bara neråt. Det suger, det gör det verkligen. Jag ska åka ut till stugan nu för att få lite lugn och ro och framför allt mysa med familjen. Hoppas på bättre väder nu när poolen är badbar (ordet lät konstigt men jag menar givetvis att det går att bada i den).
 
Alla som vill hitta på något någon dag snart - räck upp en hand eller hör av er!


Bilder från helgens två kvällar. Inte i ordning, som ni kan se. 


Jag kan ingenting

Jag skäms så mycket och är så besviken på mig själv. Fjärde försöket och det gick inte nu heller. Mina resultat? 50, 51, 51, 51 och man ska ha 52 för att vara godkänd. Det är fan inte möjligt att vara så nära som jag har varit och ändå misslyckas gång på gång? Jag är inte menad till att ta körkort. Och nu kommer min uppkörning förmodligen hinna "gå ut" också innan jag får tag på en ny tid för teorin så jag kommer måsta göra om den. KUK! Jag hade pluggat till det här provet men frågorna var ändå jättesvåra.

Min fina älskling körde mig iallafall till umeå halv 7 imorse för att jag skulle skriva provet halv 9 och jag kan tacka gudarna att han vad med mig dit och att jag inte åkte buss för då hade bussresan hem inte alls varit speciellt rolig. Men Dennis kan iallafall få mig skratta och le när jag som mest bara vill bryta ihop och bara försvinna.

Nu ska jag lägga mig och sova ett tag, var allt annat än pigg när vi klev upp imorse, om vi säger så. Hörs sen.

Och med den här låten säger jag godnatt


Med vilja går allt

Jag fick i mig flera pizzabitar i grannhuset och jag har blivit itvingad resorb. Hur äckligt det än var så drack jag upp det och föroppningsvis ska det ge positiv verkan. Vi har även fått vip-biljetter så inatt är det jag som dansar med Darin tills station stänger! ;-) SEE U AT THE CLUB som han skulle ha sagt.


Stadsfesten dag 2!

En lång powernap och en dusch senare är man som ny. Eller inte. Jag mår fortfarande s-k-i-t, bokstavligt talat och jag trodde jag skulle vara fit for fight om jag fick sova. Ska snart gå över till Emelie och (försöka) äta hennes mamma's gudomliga hemgjorda pizza. Hoppas jag får i mig något. Tjejerna försöker som vanligt få mig taggad till att dricka trots mitt mående och jag brukar vara lättövertalad men jag tror jag ska vara en duktig brud som kan säga nej. För jag vill inte ens tänka på hur jag skulle kunna må inatt ifall jag valde att dricka ikväll också.


GM = Gottmåendeeee...

Vissa hade jättetrevligt på förfesten med världens bästa brudar. Vissa missade Erik Hassle (jaa det var vi...). Vissa studsade runt och påstod sig vara Tomas Ledin. Vissa drack öl i öltälten (endel för mycket, endel alldeles lagom mycket). Vissa åkte karuseller som fick magen att göra en totalvändnig från gottmående till mindre gottmående. Vissa tappade bort sina vänner. Vissa tog svarttaxi hem. Vissa vaknade inatt och spydde tusen gånger. Vissa mår som dom förtjänar.

Jag sitter här och försöker få i mig nudlar nu. Har aldrig känt ett så stort behov av att äta som idag. Magen är helt tom och jag försöker få i mig maten så att jag kan må någorlunda bättre. Halva tallriken gick som smort men nu tar det emot och jag vågar inte stoppa i mer för då kanske resten kommer upp. Ikväll blir det nog inte alkohol (finns ändå inte en chans att jag skulle få i mig något sådant) så det blir nyktert för min och Carro's del. Anledning? Here you go:


Carro säger:

jag har spytt hela jävla natten..... usch

nathalieeriksson säger:

samma här!!!


Stadsfesten dag 1!

Den här dagen är efterlängtad av flera anledningar. Men allra mest av två - Dennis har fått semester & det är feeeeeest ikväll! Jag ska gå över till Emelie nu, vi ska göra oss klara & äta tillsammans innan vi cyklar till Julia där alla andra brudar är. Nothing's gonna stop us now! VI SES I DIMMAN (och i publiken till Hassle)!




When you're lost, you can look and you will find it


When love takes over

Bloggen är inte prio 1 på sommaren. Åtminstone inte när det är bra väder. Idag har jag varit på stan med några brudar för att shoppa lite småsaker och sådär och stämningen i våran lilla stad är så jäkla härlig när det är festival. Man kan liksom inte gå omkring där utan att ha ett stort leende på läpparna. Endel drog igång med festandet igår, endel drar igång med det ikväll och vi andra (som inte har ork och/eller pengar) drar igång imorgon och kör tvådagars! Erik Hassle, Tomas Ledin och Darin skall ses, no doubt about it.

Nu ska jag plugga teori tills jag faller av stolen. Sen kommer Dennis hit så då känns inte kvällen så himla dålig trots allt. Mitt lilla hjärtegryn:)


I don't know who you think i am

Idag har jag varit på burön i pappa och Carina's stuga och bara tagit det lugnt. Låg på en flytmadrass på vattnet i över en halvtimma och höll på att somna men "vaknade till" av att jag hade flutit en ganska bra bit ifrån stugan så då var det bara att börja paddla med grov-armarna. Och på tal om något helt annat - nu är stadsfesten igång och jag har hunnit åka 2 karuseller redan. Blir som ett litet barn när jag kommer till karusellområdet och om det inte hade kostat pengar så hade ingenting kunnat stoppa mig! Fast lite läskigt var det när vi åkte ena karusellen, den "hackade till" och jag var nästan säker på att den skulle lossna. Hade ju varit mindre trevligt och kanske inte så överdrivet skönt heller.

Grattis till världens bästa Sandra - Min slusan - som tog körkortet idag. Snyggt jobbat! (Måste ha varit min hjälp igår som gjorde det, helt övertygad...)


Fantastic four


RSS 2.0