Dagens destination: Malå

Uppe early in the morning! Idag bär det av till Malå för att åka bräda hela dagen=) Min familj var alltid i Malå förut tillsammans med Emelie's & Jannie's familjer. Flera år i rad var vi där och det var helt perfekt. En dag i backen, afterski på puben, texmexbuffé på hotellet & sen var det spana på killar & åka runt med Malå-killarnas skruttiga bilar. Vi slutade dock vara där för att vi blev för stora för att ens tycka det var kul att bo där i husvagn varje lov vi hade. Filippa - däremot - har ju inte ens kommit in i åldern då det var som roligast. Så jag & Emelie åker dit med henne & Janne idag. Solen skiner så det kunde inte bli bättre=)

filippa says:
gurd mårning ävri bärdi gud mårnin tu ju



Tänkte lägga in bilder från då vi har varit i Malå bara för att det skulle passa ihop med inlägget men Dennis råkar ha min externa hårddisk så det får bli en hederlig bild på Malå skidbacke.


Kommentarer
Postat av: sandra

men dåså, då var kvällen också planerad:D

2009-03-04 @ 10:21:19
URL: http://sluu.blogg.se/
Postat av: carrie

sv; amen greeeat! ;D grymt snygga va dom jU :)):9)

2009-03-04 @ 13:16:13
URL: http://carielle.blogg.se/
Postat av: Nina

Känner man igen konsum i Bureå genom att kika på återvinningsautomaterna KAN man ha spenderat liiiite för mkt tid där ;) haha nämen skämt å sido! Taggad på fredag?=)

2009-03-04 @ 18:26:03
URL: http://ninalundmark.blogg.se/

Kommentera här!:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0