Svar på era frågor!

När kommer svaren på frågestunden:)?

Dom kommer här & nu!

 

Nämn några bra skellefteåbloggar som du gillar (om det finns några) :)

Dom flesta bloggar jag läser från Skellefteå är mest mina vänners och här kan ni få några av dom: Sluu.blogg.se, Emeliewallmark.blogg.se, Juliaoanette.blogg.se, Fannyk.blogg.se, Moapluslinnea.blogg.se. Sen är det givetvis massa fler också men jag orkar inte nämna fler. (Varsågod tjejer, ni har velat bli länkade här ett bra tag ;-))

 

Nämn några favoritbloggar:

Förutom alla skellefteåbloggar jag nämnde så läser jag även massa andra bloggar. Här har ni ett urval bland dom också: Hanapee.blogg.se, Egoinas.devote.se, Kenzas.se, Paow.se, Finest.se/Katrin, Tyras.se, Spiderchick.nu och även en jääääkla massa mammabloggar.


Varför har du alltid så fina kläder?:)

Haha oj, tack! Jag klär mig i det jag tycker är snyggt men samtidigt känner mig bekväm i.


Sova med någon eller sova själv?

Sova med någon, utan tvekan. Känner mig trygg när jag har någon bredvid mig och somnar betydligt fortare då.


Hur klär du dig nu i vinter?

Massa mysiga, stora koftor, jeans/leggings och ett par kängor till det.


Vad skulle du aldrig någonsin ta på dig?

Ärligt talat så är det skitsvårt att svara på. För säger jag nu att ”det där kommer jag aldrig ta på mig” så kommer det garanterat vara modernt några månader/år senare och där står jag med sånna plagg på kroppen. Men jag kommer nog använda en tight långklänning för när jag testade en av H&M’s så såg jag ut som skit.


Är du nöjd med din kropp som den ser ut nu?

Finns vissa delar jag tycker kan vara ”okej” men inte mer än så. Resterande vill jag fortfarande ibland bara spy när jag ser.


Favoritaffärer i Skellefteå?

Eftersom vi har så ”stort” utbud så är det nog standardaffärerna H&M & Gina tricot.


Vad har du för bhstorlek? ;)

Haha skön fråga! Känns bara onödigt att skriva ut något sånt här.


Favoritfilm/favoritserie?

Filmer: Taken, From Paris with love, The last song och den mysigaste av alla - I rymden finns inga känslor! Helt underbar.

Serier: CSI (!!!), Prison break, Dexter, The vampire diaries osv.

 

Vilken är den första bloggen du kikar in på när du sätter dig vid datorn?
Det är faktiskt världens mysigaste mammablogg – Alltforforaldrar.se/theans – för att hon har så mysiga bilder på sina barn och verkar så otroligt stark som person. Hon klarar verkligen allt och lite till!

 

Vad dricker du helst på fest?
Hm… Sen jag började dricka öl så är det helst det som gäller. Vin och dom flesta alkoläskarna kan jag nästan inte dricka längre. Sprit funkar om man gör goda drinkar.


Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Om jag får önska – Love of my life, barn, villa med strandtomt, pengar så det räcker och blir över, att alla nära och kära är lyckliga och friska.


Hur tycker du att killar ska klä sig?
Tycker det är snyggt med ”enkelt” som lagom tighta jeans och någon snygg t-shirt. Eller någon snygg kofta.


Skriv en låt som är typisk att du lyssnar på när du är glad och en när du är ledsen?

Glad: Fuck you, wavin’ flag, You got the love m.m.

Ledsen: Hero of war, Hurt, Kom änglar, You and me m.m.


Du verkar se mycket filmer, skriv topp 5!

Haha ja, du fick det att låta rätt tragiskt faktiskt ;-) Men det blir en del filmer. Har skrivit några favoriter en bit upp!


Om du får välja hur din drömkille ska vara/se ut, hur skulle han då vara?:)

Nu kan man ju knappast få allt i ett men utseendemässigt faller jag för mörkhåriga killar som klär sig snyggt. Personlighetsmässigt ska det finnas omtänksamhet, tillit, humor, lätt att umgås/prata med osv.


Jag skulle vilja veta vad du använder för makeup produkter?

Svarar väl som alla andra på den här frågan – kan göra ett inlägg om sminkprodukterna jag använder senare.


Locoplata eller flying armbar?:)

Skum fråga, är det meningen att jag ska förstå? Första tanken jag fick upp i huvudet var typ att det är olika sexställningar men då är jag säkert ute och seglar? Haha. (Ja, det var jag tydligen. Googlade och då kom det upp något ”UFC-aktigt”)

 

Vem är den snyggaste tjejen/killen i Skellefteå?;)

Men läääätt fråga! Återkommer när jag kan svara på den.


Berätta med ord hur mycket du saknar Moröbacke, Skidstigen 9, vara granne med en snäll person, vara granne med en lurvig sak, balansera på stockarna mellan skidstigen 9 och skidstigen 11 och mycket annat. (begär svar)

Haha! Jag saknar Moröbacke, Skidstigen 9 och att vara vän med en snäll person (min bästa vän) och världens goaste vovve hur mycket som helst!!! Kan ju knappt komma hem till dig utan att bli ledsen av att se mitt (JA, jag kallar det fortfarande mitt) hus.


Vad har du för planer framöver nu när du gått ut skolan?

Planerna var väl att jobba ett tag och tjäna lite stålar för att kunna fara ut och resa. Hade även velat åka till Norge och jobba ett tag men det sket sig eftersom några ballade ur osv.


Vad vägde dom som minst när du hade anorexia?:):(

Oj. Som minst var jag nere på 45-46 pannor. Och det kanske inte låter jättelite men det är grymt lite för att vara 1.72. Hade som mål att gå ner till 42 men jag hann aldrig komma dit, lyckligtvis.


Vad jobbar du med?=)
Jag är vikarie på olika förskolor (dagis)!


Vad vill du jobba med i framtiden?=)

Vill gärna jobba med människor just för att jag älskar det! Älskar att finnas där för att hjälpa folk, stora som små.


Påverkas du fortfarande av mat/fett?
Svar ja. Jag älskar att äta på MAX, jag älskar att äta chips & dipp men jag kan få sjukt mycket ångest efteråt. Dock inte så mycket ångest som jag fick förut så att jag gick på toan och stoppade fingrarna i halsen, men ändå ångest.


Berätta om en favoritkväll?

Finns två sorters favoritkvällar. Ena kvällen är att göra sig klar i timmar för att möta upp favorittjejerna för en partykväll. Den ska helst börja på en superhärlig förfest och sen ska vi dra vidare för att skaka rumporna och bli bjudna på drinkar! Andra kvällen är att mysa, spela spel, se film, äta gott osv.


Vad och hur mycket dricker du på fest?

Vad jag helst dricker har jag svarat på. Hur mycket? Ja, det varierar väldigt mycket men jag kan säga att jag är inte svårpåverkad. Och det är väl inget dåligt med det egentligen, det är ju ekonomiskt positivt ;-)


Är du bekant med stockholms utbud av kläder och accessoarer? Vilka affärer

rekommenderar du?

Tillräckligt bekant för att tipsa om några affärer. Dom jag främst vill besöka när jag åker till Stockholm är i alla fall Topshop, Weekday, Monki, Zara men även H&M eftersom dom har flera olika och dom har betydligt mer i butik än vad vi har här.

 

Din största önskan, just nu?
Kommer ärligt talat inte på en enda specifik sak just nu, tråkigt nog.

 

Vilka är dina bästa och mest värdefulla minnen?

Massor med familjen, resor, husvagnstripper osv. Men annars är det Gran Canaria med Emelie, Turkiet med tjejerna, studentveckorna, balen, dom flesta somrarna och allt roligt man gjort med vännerna! Ett annat värdefullt minne var när jag, storebror och älskade mormor satt i köket och skrattade tills vi fick kramp i magen. En sån ”liten” grej kan vara så stort ♥


Det pinsammaste du någonsin varit med om? Känns som att du är en tjej som är skön och gör pinsamma saker och står för att du gjort dom ;)

HAHA! ”Känns som att du är en…”. Ja du, jag har gjort mycket pinsamma saker i mitt liv. När jag fyllde 18 hade Emelie & Jannie gjort en lista ”Det här visste ni inte om Nathalie” och så var det mest bara pinsamma saker. T.ex att jag slagit huvudet så hårt i väggen under ett samlag så att vi var tvungna att avbryta.


Hur ser framtiden ut för dig? Har du några planer på att dra vidare eller så? :)

Har även svarat på det här tidigare. Vill utomlands (helst Asien) och upptäcka allt. Men än finns det inte tillräckligt med pengar för det! När jag rest runt och känner mig ”nöjd” funderar jag på att plugga vidare.


& så frågorna om mig & Dennis.


Vad var det som gjorde att erat förhållande inte funkade?


Är du och Dennis vänner nu? Varför tog det slut mellan er?


Är du och Dennis tillsammans igen?:)


Hur är det mellan dig och ditt ex?

Är du och Dennis tillsammans eller på väg att bli tillsammans igen?


Har du pojkvän? :)


Är du ihop med Dennis igen?:)

 

Som sagt, det var några stycken som slängde in frågor om mig och Dennis och då har jag valt ut hälften av dom för dom flesta var likadana.

 

Men svaret är JA, vi har bestämt oss för att ge det ett nytt försök. Det finns så otroligt mycket kärlek kvar och vi älskar varandra för mycket för att INTE försöka igen. Vi jobbar fortfarande på att få det så bra som möjligt igen och det är klart att det som hände har satt spår men det är bara att blicka framåt och göra allt för att kunna lita på varandra fullt ut igen. Vi båda mår i alla fall betydligt bättre av att ha varandra så det känns helt rätt.

 

Dom flesta runt omkring oss är glada över det för dom tycker det ska vara vi men jag har redan stött på flera stycken som är väldigt skeptiska till det och säger massa onödigt skit. SÅ – det behöver inte ni ge mig nu när ni läst detta! :)

 

Varför det tog slut är nog för privat för att skrivas om här, tyvärr. Det har hänt många olika saker, det har gått många olika rykten men vet ni vad? Vi har rett ut det. Vi har pratat, berättat hur vi har känt in i minsta detalj och vi har gråtit som aldrig förr. Men vi kämpar oss igenom det mesta och även det här.


Kommentarer
Postat av: s.k.

du är så ärlig på ett fint sätt, love that!

2010-10-04 @ 16:56:02
Postat av: Anonym

gu vad glad jag blev av att läsa att ni ska försöka igen:D live, love osv !

2010-10-04 @ 18:17:12
Postat av: Anonym

Jag blir jätteglad över att du och Dennis ska försöka igen.

Du förtjänar det bästa Nathalie, du är så himla snäll mot allt och alla.

Glöm aldrig bort det!

2010-10-04 @ 19:31:37
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv

Åhhh tack raring! Vad du är söt ;)

2010-10-09 @ 13:36:51
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Kommentera här!:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0